Yr och ont i huvet.

Hejhej! Imorse när jag gjorde frukost höll jag på att svimma så jag fick lägga mig en stund i soffan. Men efter en dusch så mådde jag bättre så jag åkte till skolan. Jag skulle ha stannat hemma för han varit yr och haft ont i huvudet hela dagen =( Men nu är jag hemma och ska plugga..har matte prov imorn och massa andra läxor. Ikväll är det träning men ska ta det lungt. Efter den ska jag till Daniel och kolla O.C som han ska spela in så vi kan se tillsammans (A) <3 Älskar dig.

Egypten 3/1-17/1-06

Egypten 06 <3

Kreta <3

Hejhej! Nu efter tjat av ännu en person, Malin ;) så ska jag bli mer aktiv här hehe..Idag har det hänt så mycket skola sen har jag varit med Daniel och så kom Andreas en stund också. Nu är det iallafall bestämt att jag ska med Daniel och hans familj till Kreta den sjunde juni :) <3 Jag längtar! Ne nu ska jag sova, godnatt.

I´m back

Hejhej! Det blev inte att jag skrev nå mer i min blogg efter Zakynthos. Men nu har tjejerna tjatat och till och med tröttnat på å tjata så minst ett till inlägg kan jag bjuda på ;) Är ledig idag från skolan vilket är mycket skönt! Är hos Daniel som för tillfället står i duschen..Får se vad vi hittar på sen, jag hopaps på promenad.

RSS 2.0