30 april

God morgon!

Det ser hör och häpna ut att bli kanonväder idag :) Valborg är inte känt att ha bra väder, inte vad jag vill minnas iaf. Fast Valborg 2009 hade vi fint väder i Mariefred. Douglas föräldrar var bortresta så vi bjöd över vänner som vi grillade och hade det trevligt med ute på altanen. Vi satt ute hela dagen/kvällen (med filtar/täcken) och det var wonderful!

Idag ska jag jobba ca fyra timmar med att möblera konferenslokaler. När det är klart åker jag till Mariefred. Jag och Douglas mamma ska träna tillsammans och sen laga middag så att den är klar när Douglas slutar jobba vid sju. Det blir en lugn kväll hemma med familjen alltså, får se om vi kanske går ner till brasan :)


Douglas, jag och Felix Valborg 2009


Douglas & jag

 Hoppas nu att alla får en trevlig Valborg. Imorgon är jag ledig så jag ska sova ut och sen får jag se vad som händer.
Jag hoppas att det är fint väder för då ska jag ut och gå i fina Mariefred!


29 april 2012

Hallå där!

Det var verkligen inte igår som jag skrev här i bloggen..Har inte skrivit sen i december! Men nu ska jag försöka komma igång igen. Jag ska be om hjälp med en ny design och försöka bli bättre på att lägga upp bilder, det är ju så mycket roligare då :)

Vad har hänt de senaste månaderna då som jag inte skrivit här. Inte så mycket "speciellt" kanske. Livet rullar på i vanlig ordning. Jag och min Douglas är fortfarande tillsammans och har tankar på att flytta ihop, det skulle vara underbart! Jag jobbar kvar på Vidbynäs och det går bra. I höstas tog jag beslutet att sluta med innebandyn. Det var ett självklart beslut just då men vissa dagar har jag saknat det väldigt mycket. Speciellt när jag varit och hejat på tjejerna! Men jag känner endå att det var rätt och det har gått bra att träna på egen hand. Nu tar mitt gymkort slut efter ett halvår och jag tänkte inte förlänga det över sommaren. Nu passar det bra att gå ut och springa och styrketräning är inte alls fel utomhus heller :) I januari åkte jag med mina föräldrar till Thailand i två veckor. Det var en underbar resa och jag vill absolut åka dit igen, såå varmt. Ett stort plus var att jag fick träffa Marina som jag mitt uppe i sin Asien resa med några vänner. Sen kommer vi till det bästa! Den 23e februari tog jag mitt Körkort!!! Jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket och glädjen går inte att beskriva...Så nu har jag haft mitt körkort i lite mer än två månader!

Jaja det var väl lite om vad som hänt..Självklart har det hänt mycket annat kul, jag menar jag skulle kunna berätta om varje tillfälle jag umgås med mina fina vänner, varje gång vi gått ut med mera men hur långt skulle inte det här inlägget blir då haha. Men idag har jag varit med mina fina, fina vänner. Lisa kom hem från Sälen igår så idag såg vi till att träffas alla, hela åtta stycken är vi <3 Vi åt lunch och gick sen för att ta en fika i solen. Så härligt att alla var samlade! När jag kom hem tog jag mig ut och sprang i det fina vädret som jag inte får nog utav. Jag och Douglas mamma gick en härlig långpromenad på förmiddagen också :)

Nu är det dags att sova snart, ha det fint!


RSS 2.0