31 oktober

Hockeyn i torsdags var lika rolig som jag trodde! Och att SSK lyckades vinna var ju ett stort plus :) Igår jobbade jag 9-16 och det gick jättebra. Jag var ensam kvar med fyra barn på min avdelning, första gången ;) Men det gick jättebra!

Igår kväll tog jag,Lisa och Sarah tåget till Mariefred. Vi gick hem till Hellan som styrde innan vi skulle ut :P Det var vi tjejer, Hellan,Chris,Mackan,Sebbe,Kara,Bill och så kom Douglas förbi en stund också =) Det var jättetrevligt. Sen tog vi bussen in till Strängnäs för att gå ut på Underbar. På vägen dit hittade vi två kundvagnar och jag hoppade självklart i och tjejerna gav mig fart....rätt in i trottoarkanten så att jag välte! Haha. Som tur var gick det bra så vi kunde skratta! :D Inne på Underbar hade jag skitroligt. Det var lagom med folk, bra musik och vi dansade hela kvällen. Det fanns stänger som vi hade roligt med hela gänget och brevid oss var det en kille som var seriös för han klädde nämligen av sig haha. Hur som helst hade jag en toppenkväll som slutade vid halv tre då vi blev hämtade av Niclas och Simon, tack för det! =)

Bilder kommer men inte idag!


29 oktober

Idag är det en ny dag med nya möjligheter och tacka gudarna för det! Ilskan igår rann av mig i duschen och sen hade jag och Douglas det mysigt innan vi somnade :)

I tisdags var vi som sagt i Strängnäs på Arbetsförmedlingen och så hann jag även med lite shoppning. Jag köpte en cool svart väska med dragkedjor på sidan från Lindex, en svart plånbok och två nitarmband som också var från Lindex :) När vi kom hem bakade vi chokladmuffins med smält mintchoklad och nötter ovanpå..det var faktiskt dom godaste muffinsarna som jag ätit!  :D

Douglas åkte nyss hem och jag ska snart gå och jobba. Sen ikväll ska jag på hockey med laget , SSK-HV71. Det ska bli roligt! :)

Ha en bra dag!






28 oktober

FAN VAD DÅLIGT, JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG!

Dock vill jag säga att Sillen och samtliga backar gjorde ett bra jobb!


27 oktober

God morgon!

Idag ska jag och Douglas in till Arbetsförmedlingen i Strängnäs. Sen kanske det blir en fika och gå runt och kolla i lite affärer, om jag får bestämma ;) Jag har inte varit i Strängnäs sen studenten så det ska bli lite roligt. Sen följer Douglas med mig hem och så kanske vi åker och handlar lite med Lisa inför lördagen! Och ikväll är det träning som vanligt och efter den blir det mys med min favorit.

Pappa sa att vi skulle säga Modo och det gjorde vi, f
ast på serbiska och då blir det pung! ;)





Idag har vi varit tillsammans i 11 månader! :D
Jag älskar dig, Douglas Smedberg


26 oktober

Matchen med div 2 laget igår mot Katrineholm gick bra. Vi vann med 5-1 och jag lyckades göra tre mål :) Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden :P Men kul var det! Efter matchen åkte jag till Douglas...vi kollade tv och så.

Idag skulle vi ha åkt till Strängnäs men sen så blev det inte så. Istället bakade vi chokladbollar och även en annan sorts kakor :) Det blev jättegott! Sen åkte jag hem och ikväll har jag tränat. Nu har jag suttit och pratat med Douglas i telefonen och letat efter någon bra mobil till mig för det är dags för en ny.

Vi ska åka in till Strängnäs imorgon istället och sen följer Douglas med hit! :)

Ha det bra! 


25 oktober

Hejsan!

Det blev som sagt en efterlängtad myskväll i fredags hemma hos Douglas. Först lagade vi tacos som jag älskar och sen kollade vi Idol och Cirkus Möller :) Det var en bra kväll.

Igår blev jag hämtad av mamma och pappa och så åkte vi till Södertälje. Jag köpte det sista inför maskeraden på lördag och sen köpte jag även två par jeans leggins från Vero Moda, en mysig kofta och en svart spetsklänning från H&M och smink :) Sen kollade jag på herrarnas match med Sarah,Lisa och Malin och dom vann! Sen var det dags att göra sig iordning inför kvällen. Min farbror Leffe fyllde 50år den 16e oktober och igår firade vi honom i Oxvreten :) Hans fru Carita och tjejer som Leffe varit fotbollstränare åt (mammas lag) hade ordnat en överraskningsfest till Leffe och det var jätteroligt. Så släkt och vänner till Leffe var där och Filips band spelade också! :D Det var en kväll fylld av glädje, tårar, skratt och dans! Men när klockan närmade sig tolv så gick jag och Douglas hem. Vi båda var trötta och skulle upp tidigt idag. Jag ska spela match med div2 laget (jag var nykter igår, drack en öl till maten bara!) och Douglas har åkt iväg på fotboll, Hammarby-AIK.

Jag i min nya klänning från H&M









Min farbror Leffe! :D



En väldigt rolig kväll!

Min farbror Leffe är en enastående person, one of a kind! :)


23 oktober

God morgon!

Skönt med fredag tycker jag! Ska iväg och jobba fyra timmar snart sen åka till min älskling :) Jag känner nu i kroppen och ögonen att det ska bli väldigt skönt med en myskväll ikväll. Sen imorn ska vi åka till Södertälje för lite shopping!

Ha en bra fredag!




Hoppas att jag kan hälsa på er snart mina älsklings kusiner, för jag saknar er!
:)


22 oktober

Hejhej!

Det gick bra att jobba även idag även om jag var tvungen att ryta till mer än vanligt. Men sen efter mellanmålet blev det bättre! När jag kom hem stod mamma och lagade mat så det blev ingen matlagning för mig idag..

Träningsmatchen mot Telge idag gick helt okej. Vi förlorade med 3-4 men spelade bra tycker jag. Jag var center idag med Lisa och Malin som forwards och det gick bra, Lisa som annars är back skötte sig briljant :) Vi var inne på ett mål bakåt men gjorde våra tre mål framåt, Malin två och jag ett så det var väldigt roligt. Efter matchen var det mycket frustation eftersom att både dommarna och seketariatet slarvade idag..men det är sånt som man får ta.  Jag blev även kallad hora av en tjej som inte tålde lite fysiskt spel men det skrattade jag bara åt..jag tycker det är så larvigt! Sandra Engelbrandt som spelat med oss för något år sedan har kommit tillbaks och spelade sin första match idag vilket gick jättebra tycker jag, kul att se! :)

Imorgon är det fredag och jag jobbar 11-15 och sen plockar Douglas mamma upp mig så följer jag med hem till dom :) Vi ska ha en myskväll!


Jag tycker om er tjejer!


21 oktober

Hejhej!

Idag var vi i folkparken med barnen och det gick jättebra. Det var skönt och roligt att göra något annat än att leka inne :) Så varje onsdag har barnen med sig fika och så går vi till skogen.

Nästa helg är det Halloween och då har Sarah och Jonas styrt en maskerad fest hemma hos Jonas som sen leder till utgång :) Det ska bli riktigt kul och igår satt jag och funderade vad jag skulle vara. Man behöver inte vara något som har med Halloween att göra men jag ska vara en hondjävul! Jag har horn och klänning hemma så det passar bra men jag ska köpa en djävulsudd och lite annat också, så det blir bra!

Imorgon jobbar jag 11.45-15.45 sen ska jag laga middag här hemma och sen är det träningsmatch mot Telge på vår träningstid 19.30 börjar alltså matchen.


20 oktober

Tiden går verkligen undan. Det är redan slutet på oktober och som tycker att jag nyss fyllde år! Jag antar att det dagarna går fortare när man jobbar..framför allt när man har roligt på jobbet som jag har :) Det känns riktigt bra på den här förskolan och dom är nöjda med mig så jag ska fortsätta där resten av månaden och även november månad! Imorgon ska jag jobba 9-13 och då på förmiddagen ska vi gå till Folketspark med barnen som har med sig fika och så, det ska bli roligt!

Efter jobbet ska jag kanske klippa mig. Det beror på om jag känner för det :P Annars får vi se. Jag har ju ingen träning imorn så det blir nog en lugn kväll hemma bara.

Men nu ska jag sova så att jag är pigg imorgon!

God natt


Jag och Douglas har snart varit tillsammans i ett år!
Den 27 november.
Och jag som fortfarande känner mig nykär!


19 oktober

Det gick bra att jobba hos mamma igår och när jag sen kom hem vilade jag en stund med Douglas. Matchen mot Linköping gick väldigt bra. Jag spelade med Johanna Ottosson och Helena och det var vår bästa match hittills, vilket spel! :) Det gick bra för hela laget men vår kedja var inne på 3 mål framåt och 0 bakåt. Jag lyckades göra två mål och blev matchens lirare också vilket var roligt :D Lisa och Emma gjorde också varsitt mål och matchen slutade med att vi vann med 4-3.

Efter matchen kollade jag och Douglas på film innan vi gick och la oss. Idag har jag jobbat 11-15¨på samma förskola som förra veckan och jag ska vara kvar där hela veckan! Men nu måste jag byta om till träningen!


Jag har dom bästa vännerna!

Det var trevligt hos min faster Jeanette igår kväll och Douglas kom dit vid sju. Vi fikade, pratade och sen kollade vi Idol :) När Idol var slut och vi kommit hem kollade jag och Douglas på Wallander - Prästen innan vi somnade.

Idag blev jag hämtad av Sarah,Lisa och Emelie 14.00. Jag fyllde ju år den 2 oktober och idag fick jag min present från dom. Jag visste inte vad som väntade bara att jag skulle ha med mig hårspray,vantar,bikini och solglasögon. Så när jag satt mig i bilen band dom för mina ögon och så åkte vi.

Det visade sig att dom bjudit med mig på spa och att vi även skulle få massage :) Det var jättehärligt där och vi fick umgås så det var super! Efter åkte vi till Sandys och åt en varsin kyckling och pasta sallad innan vi åkte hem. Tack så mycket för idag tjejer, ni är bäst! =)



Douglas är ute i Sthlm ikväll med några kompisar. Dom firar Micke som fyller år i helgen =) Så vi får väl se när jag får gå upp inatt och öppna åt honom :P

Imorgon ska jag först jobba hos mamma 7-12 och sen har vi match 17.00 mot Linköping!

Natti natti


16 oktober

Grattis till er båda på er födelsedag! :)


Leffe står längst ut till vänster och Jeanette längst ut till höger!


10 favoriter:

Färg:
Svart, grå, röd
Mat: Tacos
Musik: Lyssnar på det mesta
Film: HitMan är väldigt bra
Bok: Vet ej
Sport: Innebandy
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Gammaldags vanilj
Tid på dygnet: Kvällen

9 för tillfället:

Humör:
Glad men lite trött
Smak: Frukost
Kläder: Svarta chinos och en lila/rosa topp med en rosett på
Bakgrund: En säng/soffa, tavlor, tv-bänk och en tv. 
Nagellack:
Lila
Tid: 10.24 
Omgivning:
 Vårt datorrum
Irritationsobjekt: Ingeting

8 nuvarande:

Bästa vän:
Sarah, Lisa, Emelie och Douglas
Screen name: Har inget
Husdjur: Har inget
Piercing: Bara i öronen, 4 st
Förälskelse: Douglas!
Musik: Lyssnar inte nu
Bil: Jag äger ingen
Kyss: Hoppas på en massa kyssar från Douglas idag! :)

7 senaste:

Alkohol:
X-cider och körsbärsvin
Mat: Fläskpannkaka igår
Dryck: Sojamjölk
Biltur: I måndags när jag och Douglas blev hämtade av hans pappa
Kyss: I tisdags av Douglas såklart!
Spelad låt: Beds are burning
TV-program: Mammas pojkar

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen:
Ja men inget allvarligt
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja i badkaret ;) 
Varit med på TV: 
Ja för många år sen var mitt lag med i Lilla Sportspegeln
Pussat någon du inte känner:  Ja

5 nej tack:

Skor:
Platåskor 
Mat:
Lax
Musik: Smurftecno
Dryck: Whiskey
Personlighetsdrag:
Negativ

4 saker:

Du gjorde igår kväll:
Tränade, satt vid datorn, kollade på Mammas pojkar och pratade med Douglas i telefonen
Du kan höra just nu: Det är faktiskt knäpptyst
Du inte kan leva utan: Min familj/släkt,vänner, pojkvän
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn, läser, kollar tv eller pysslar

3 personer:

Du kan berätta allt för:
Sarah,Lisa och Emelie
Du tycker om: Douglas, mamma & pappa
Du inte gillar: -----

2 val:

Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan:

Att Sarah,Lisa,Emelie och Douglas föralltid står mig lika nära som idag!


Nej nu ska jag göra mig klar för snart är det dags att jobba! :D


15 oktober

Det gick bra att jobba även idag och jag ser fram emot imorgon! :) Jag tror faktiskt att det här är något som jag skulle kunna utbilda mig till, förskolelärare.

Imorgon fyller min farbror Leffe och min faster Jeanette år så vi ska hem till min faster och fira henne. Leffe och hans fru Carita är utomlands men det ska bli roligt att träffa övriga släkten! Sen så kommer nog Douglas hit imorn också och stannar tills söndag.

Träningen ikväll gick jättebra och jag kände inte av knäet någonting :) Men nu får det hur som helst vila några dagar och på söndag har vi hemma match mot Linköping klockan 17.00.

Såhär såg jag ut när det var 80 tals fest hos Ottosson i lördags!




Jag, Sarah, Lisa och Emelie började hemma hos Sarah :D






Sen kom vi till Ottosson (till vänster) :)


Mitt kära lag, eller ja delar av det ;)


14 oktober

Hejhej!

Idag har jag jobbat på Tallbackens förskola 11-15. Det gick jättebra och barnen var så snälla så! Jag ska även jobba imorgon och på fredag 11.30-15-30 så det känns bra. Det är tråkigt i längden att bara gå hemma och att jobba med barn tycker jag ju om :)

När jag kom hem städade jag lite. Plockade undan kläder som låg och skräpade och så dammsög jag. Nu ikväll kollar jag fotbollen, Sverige-Albanien och just nu står det 3-0 till Sverige :)

Jag och Douglas tävlar om vem som jag avstå från godis längst och alla som känner mig bra vet att jag är ett riktigt godismonster så håll tummarna för mig! Det skulle vara så roligt att vinna över Douglas för han hatar att förlora ;)


13 oktober

Hejsan!

Dålig uppdatering har det varit men det här har jag haft för mig. Bilder kommer imorn =)

Lördagen blev väldigt lyckad! :) Först var vi ju hos Sarah en stund för att komma igång lite innan vi gick till Ottosson. När vi sen gick till Otto strax efter sju så var det trevligt även där. Fler från laget var där + lite annat folk och alla hade gått in för 80 tals temat, så det var kul :) Men sen vid tio blev vi skjutsade till Södertälje och sen till Vargen. Där var vi ett tag, bytte om och så innan vi gick ut på 550. Vi dansade resten av kvällen och det var kanonkul! :D När det stängde gick vi hem till Vargen igen innan Jonas körde hem oss.

I söndags gick jag på Turinge marknad med Lisa,Emelie och Sarah :) Det var mysigt enda tills det började regna..Då bestämde vi oss för att gå och käka på Goggos. Sen kom Douglas och vi kollade på Johan Falk 2 och 3 med mina föräldrar.

Igår tog vi det bara lugnt på dagen. Jag hade feber och ont i halsen så orkade inte göra så mycket..det blev ingen träning heller. Jag följde med Douglas hem och så kollade vi på när hans lag hade match :) Den slutade bra med att Linden vann med 6-5, så det var roligt. Sen åkte vi hem och kollade på den fjärde Harry Potter filmen innan vi gick och la oss.

Idag åkte jag hem vid tre, åt mat och sov enda fram tills tränigen. Jag är inte helt frisk men vill spela matchen på söndag så jag tränade. Det gick bra och otroligt nog kände jag inte av mitt knä. Så vi får hoppas att det gett med sig :)

Nu ska jag ringa mig pojkvän och sen sova!
Natti natti


10 oktober

Hejhej!

Jag,Douglas,VK och Vks lillebror åkte och kollade på Flickan som lekte med elden och jag tycker att det var jättebra. Lika bra som ettan! :) När jag kom hem kollade jag på Idol och det gjorde mig inget att Karolina åkte ut efter det uppträdandet.

Idag blir det först innebandy och sen ikväll blir det party med tjejerna :) Vi ska kolla på två matcher, Turinge och sen Nykvarns Herrlag. Efter det blir det hem och äta och göra sig i ordnining så fort som möjligt sen bär det av till Sarah en stund innan vi går i samlad trupp till Otto där temat är 80 tal ;)


Fredag

Idag har jag faktiskt varit lite duktig. Jag har rensat lite i min garderob, plockat undan  och dammsugit i mitt rum och resten av nedervåningen :) Sen har jag även läst ute på balkongen ute i solen och kollat på den tredje Johan Falk filmen som var precis lika bra som dom andra två. Jag rekomenderar verkligen dom filmerna!

Strax blir jag hämtad av Douglas och VK (vet inte om någon mer kanske ska med). Vi ska till Heron City och kolla på Flickan som lekte med elden och jag hoppas att den är lika bra som Män som hatar kvinnor. Sen blir det hem och kolla på Idol som pappa spelar in och sen sova..Douglas åker hem för han ska jobba imorgon.

I morgon är det lördag och jag tror och hoppas att det kommer bli en kanon dag/kväll. Vi har ingen match i helgen så jag och tjejerna ska på party. Det tycker jag att jag förtjänar eftersom att det var två månader sen jag drack senast :)

Hoppas alla har en trevlig fredag!


9 oktober

Hejhej!
Jag gick en promenad på en timme i onsdags i det fina vädret, det var skönt!
Sen snäll som min pappa är så körde han mig till Douglas och med mig tog jag mitt Monopol-Sverige som jag fick av mormor och morfar när jag fyllde år :) Så när jag kom dit strax efter tre så spelade jag,Douglas,Felix och Douglas mamma. Vi hann inte klart men det stod iallafall klart att varken jag eller Douglas skulle ha vunnit. Sen på kvällen kollade vi på två filmer, Wallander-Hämnden och sen halva Hit Man (HitMan är en av mina favoritfilmer).

Igår tog jag halv elva bussen hem och sen åkte jag med mina föräldrar till Södertälje. Jag köpte en ny vinterjacka, överdragsbyxor, smink, två mössor och en halsduk, en top och en blusklännig :) Så nu är jag utrustad för hösten/vintern! Det blev ingen träning för min del eftersom att jag ätit Voltaren för mitt knä och så har jag känning i halsen =/ Så det bästa är att vila. Istället gjorde jag och mamma ljusa slingor i mitt hår och jag är väldigt nöjd med resultatet! :D


7 oktober

Hejsan!

Jag fick inget samtal imorse av vikarieförmedlingen så jag vet inte vad jag ska göra idag. En promenad låter skönt och sen om inte Doulgas har andra planer så vill jag åka till honom :) Vi måste passa på att träffas nu när vi kan tycker jag. När inte jobb och träningar krockar hela tiden :)

Jag och Douglas på vår studentdag!

5/6-09


Efter att jag jobbat på dagis bara två gånger så märker man hur ärliga små barn är. Dom säger vad som tycker och tänker rakt ut! Och det slog mig i fredags när min moster,Dennis, Harry och Lina kom och Harry kom in och så fick jag en bamse kram av Harry att han tycker verkligen om mig. Han vill ge mig den där kramen och vill att jag ska lyfta upp honom för annars skulle han inte komma springandes och ge mig en kram. Och han skulle heller inte ställa sig framför mig och sträcka upp armarna så som han gör :) När jag förstod det här blev jag jätteglad eftersom att jag avgudar Harry! Han är min kusin och betyder väldigt mycket för mig. Då värmer det när man märker att han tycker om mig med :) En ärligare relation än den man har till ett litet barn går nog inte att hitta, tror jag :)




Båda mina favoritkillar fick vara med i det här inlägget! :)


6 oktober

Hejhej!

I söndags innan matchen gick jag och Lisa en promenad :) Det var härligt. Matchen gick riktigt bra och vi vann med 6-3, vi ägde matchen! :) Synd bara att jag vred till knät (låter värre än vad det var) och var tvungen att gå av i mitten av tredje perioden.

Efter matchen gick jag till Micke där Douglas och Johan också var så kollade vi på Arn:)
I måndags jobbade jag på Winklerska förskolan 7.30 - 16.00 och det gick bra. Det var väldigt roligt! Efter jobbet åkte blev jag och Douglas hämtade av Douglas pappa och åkte hem till honom.

Idag sov vi ut och sen kollade vi på Inside Man och sedan gick vi och fikade innan jag åkte hem.


 

I fredags när jag fyllde år så tänkte jag lite på hur det senaste året har varit och vad som hänt i mitt liv. Och jag kom fram till att det har varit ett otroligt bra år! :D

*Först och främst har jag träffat och blivit tillsammans med Douglas! <3
*Jag har tagit studenten!
*Jag har varit utomlands två gånger, Spanienresan för ett år sedan + studentresan
*Mitt innebandylag har vunnit div 2, kvalat och tagit oss upp till div 1!
*Jag har fått en till underbar kusin, Lina <3
*Jag har testat på båda dom yrkena som jag är mest intresserad av nämligen servering och att jobba på förskola

Något som jag önskar att den här listan innehöll var en punkt där det stod att jag tagit körkort men tyvärr =/ Det kommer..jag är så nöjd endå!


4 oktober

Nu är det oktober och det märks på vädret....mulet och regn! =/ Idag har vi hemma match mot Surte och jag börjar bli väldigt nervös. Douglas åkte iväg vid tio. Han ska kolla Hammarby idag och förhoppningsvis kommer han tillbaks hit sen :)

I fredags fyllde jag år och dagen och kvällen var perfekt! Mina föräldrar kom in och sjöng för mig och så fick jag mina presenter. En parfym, en fotoalbum och en kokbok :) Sen städade jag lite och vid ett kom min Douglas. Jag fick en bamse kram och en otroligt fin bukett med 10 röda rosor och så fick jag ett halsband, en silverkedja med en berlock som var ett rött hjärta :)

Innan släkten kom vid sex gick jag och Doulgas och handlade och sen bakade vi chokladbollar och dom blev supergoda! Vid sex kom släkten och det var nästan alla som var här..det gjorde mig glad :) Vi fikade och umgicks och jag fick jättefina presenter av allihopa och jag visade dom mitt rum med alla bilderna som jag ordnat med.

Senare kollade vi lite på hockey och sen på film. Som jag redan sagt, jag hade en toppendag! :)

Igår kom Sarah,Lisa och Emelie hit och fikade. Det var trevligt :) Sen åkte jag,Douglas, pappa,Elene och Benge in till Scaniarinken och kollade på SSK-Modo och efter det mös jag och Douglas hemma med film.

10 röda rosor från Douglas <3



Jag fick även en bukett rosor av mina bästa vänner igår! :)


Min släkt!


Här bakas det chokladbollar!


Pappa med sina tre syskon :)


Jag och underbara Harry <3


Mamma hade bakat så mycket gott till mitt och pappas kalas!


Morbror med kusinen Lina :)

Mitt rum
Nu har jag alla som jag älskar i närheten hela tiden!





2 oktober

Hejhej!

Igår morse ringde Laila från vikarieförmedlingen och frågade om jag ville jobba på Gammeltorps förskola och självklart ville jag det! Jag blev superglad :D Så jag jobbade där 8.30 - 16.30 med barn som var 1-3 år. Allt gick jättebra, till och med när jag för första gången någonsin skulle torka en barns rumpa haha :D

På kvällen hade vi träning som vanligt men det gick inte så bra för mig pga mitt knä. Men jag fick numret till en naprapat som jag ska ringa!

Idag är det min 19års dag! :) I natt och imorse har jag fick många fina sms av mina vänner och släktingar, tack! :) Vid sex ikväll kommer min kära släkt och det ser jag fram emot. Och självklart kommer Douglas också, min älskling som jag inte träffat på över en vecka! =/


RSS 2.0