19 september

Hej!

Idag är det måndag och jag är ledig, underbart! Synd bara att jag är ledig ensam, och att det regnar haha. Det är nästan två veckor sen jag skrev, jag ska försöka ändra på den här trenden nu! Så vad har hänt...Jo jag har jobbat och tränat på som vanligt och däremellan träffat mina vänner och Douglas :) I onsdags hade vi träningsmatch mot Tullinge som vi vann med 4-3 det var en rolig match. Helgen som varit var den bästa på länge. I fredags jobbade jag till 20.00 och cyklade hem för att umgås med mina föräldrar som åkte till Alanya i lördags. När jag kommit hem överraskade Douglas mig med att komma hit så det blev en myskväll med mamma,pappa och Douglas.

I lördags hade vi träningsmatch mot Huddinge som vi förlorade med 2-6. Vi tog ledningen med 1-0 och det stod 2-3 till Huddinge tills det var ca 10 min kvar, synd att vi tappade. På kvällen sen var det lagfest hos Sarah och det var den roligaste kvällen på väldigt länge, som jag skrattade!! Vi delades in i lag och tävlade, vi lekte lekar och vi dansade. Vid elva tog vi med åldern inne bussen in till Södertälje och gick ut på The Strip där kvällen fortsatte på bästa sätt!

Igår var det söndag och efter en rejäl sovmorgon vaknade jag pigg och mådde suveränt! Det resulterade att jag storstädade mitt rum och fixade och donade här hemma. Vid fem var jag bjuden hem till mormor & morfar på middag och det var lika trevligt som alltid :) Mormor fyllde 65år i fredags och jag missade hennes kalas i lördags. Det blev även en promenad med hundarna och fika innan jag cyklade hem igen. Kvällen avslutades i soffan med Douglas till en bra film och snacks, jag längtar tills vi flyttar ihop och kan ha det så jämt!!!

Haha vi hade bästa temat! :D



7 september

Hejsan!

Nu var det ett tag sen jag skrev här och nu har jag lite tid över så varför inte?! :) Det är som sagt mycket jobb nu mitten av augusti,september och troligen även oktober. Innebandyn rullar på som vanligt med tre träningar i veckan + match. Nu är det inte långt kvar till seriepremiären, 25 september mot Örebro! I helgen var vi på cup i Karlstad där vi tog oss till kvartsfinal. Vi hade Lockerud, Mora och Holmia i gruppen och kom tvåa. I kvartsfinalen mötte vi Karlstad som vi förlorade mot. Innebandyn var upp och ner men det var en rolig helg med mycket skratt! Jag lyckades göra illa min axel igen men det känns redan bättre så det är bra. I helgen är det träningsläger hemma i Södertälje lör-sön. Det missar jag pga jobb.

Men idag ska jag och pappa på ett litet äventyr. Vi ska till Eskilstuna för idag har jag Halkbanan. Jag är lite smått nervös måste jag erkänna haha. Men det går säkert bra.

Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag skriver igen! :)


RSS 2.0