27 februari

Igår följde jag med Douglas hem. Vi började se på två bra filmer "Thick as thieves" och "Yes man". Men när vi kollat en bra stúnd på båda filmerna gick skivorna inte att läsa. Det får jag tacka min granne för som inte är så varsam med skivorna :P

Idag är det fredag igen och imorse skrev jag filosofiprov. Det gick mycket bättre än väntat och jag får tacka Alexandra lite för det <3

Efter skolan idag ska jag till Södertälje med Malin :) Jag ska kolla efter en bikini till studentresan som inte är speciellt långt bort, 11 veckor!

Sen ikväll kommer Douglas och jag ser fram emot en lite exra mysig kväll för idag har vi nämligen varit tillsammans i 3 månader! :)


jag älskar dig!
<3

26 februari

Grattis Frida Andersson på 21års dagen!

Nu sitter jag på min marknadslektion som har hållt på sen halv nio. Men jag har varit duktig idag...Markandföring är nämligen inte mitt favoritämne men idag har jag jobbat på bra med uppfigterna. Som tack har jag världens mensvärk, rättvisst? Skulle inte tro det! Vill bara åka hem och lägga mig i sängen med något varmt på magen...men ska ju hem till Douglas idag och det tänker jag inte skippa...men men jobbigt är det. Har liksom tagit två alvedon och ändå vill det inte släppa =/

Något positivt då så det inte bara är massa gnäll från min sida. Jag kan komma på tre saker just nu.
* Jag ska vara med Douglas idag
* Imorgon är det fredag vilket innebär helg
* Nästa lektion är naturkunskap som jag tycker om

25 februari

Ännu en dag har passerat. Såg i skolan idag att de tydligen gjort fel igår när de skrivit 102 dagar till studenten för idag var det nämligen 100. Och räknar man så är det faktiskt bara 100 dagar kvar. Känns himla bra samtidigt som man blir stressad, mycket ska hinnas göra.

Men men, denna dag har väl inte sett annorlunda ut...känner inte att mina vardagar är speciellt roliga alls. Går i skolan, sover och pluggar efteråt. Kollade iaf på en film som man fick med Aftonbladet idag. Irene Huss - Tatuerad Torso. Trodde jag hade sett den förut men icke, den var riktigt bra! :)

Nu ska jag snart återgå till Filosofin och Psykologin B. Imorn ska jag iaf med Douglas hem..kommer bli mycket roligare än de senaste dagarna!


Tisdag

Det var segt i skolan idag...men vi fick en del gjort på UF vilket känns skönt. Allt är så stressigt med mässan vi ska på nästa vecka. Jag,Linn,Emil och Niclas fick iallafall åka bil hem med Calle idag, det var skönt...att få slippa tåget ibland är inget jag säger nej till.

När jag kom hem deckade jag i sängen som vanligt när det varit skola..sov i två timmar. Nu ska jag plugga Filosofi, Internationell ekonomi och Psykologi B. Min kväll blir alltså skittråkig men såg att i kaféterian idag att det bara är 102 dagar kvar till studenten! Då är det alltså om jag räknat rätt 87 dagar kvar till studentresan!!!

Nu blev jag på bättre humör, ha en bra kväll!


24 februari

Idag är det fettisdagen så i eftermiddag ska jag och mamma göra semlor! :D

Ha en bra dag och se till att äta en semla ;)


Måndag

Första skoldagen sög verkligen ur mig all min energi så när jag kom hem somnade jag i två timmar. Sen var det dags för träning och det första som händer är att jag får en lårkaka så jag börjar grina :P Det gjorde verkligen ont men sen tror jag det blev värre för att jag var så trött...Men men vi sprang inte så mycket på träningen så jag var med på hela :)

Vi körde någon sju-kamp.

Snart ska jag lägga mig och läsa filosofi så jag blir trött och kan somna så tidigt som möjligt...


 

Ha det bra!


 


23 februari

Hejhej!

Fridas 21års fest var riktigt rolig! Det var after ski tema som alla förutom en person följde. Jag hade alltså underställ, sockor, gympaskor och skidglasögon på mig :P Lokalen hon hyrt följde också temat med låtsas snö, granar m.m. Det var mycket folk, ett bra band som spelade och så var det billigare priser än vanligt i baren så allt var så bra så....Vi kom dit vid åtta och blev hämtade ca ett.

Igår åkte jag till Douglas med tre tåget. Vi gjorde inte så mycket, kollade film och så bara...men det var skönt!

Idag var det uppstigning klockan sex och det går inte att beskriva hur trött jag var samtidigt som jag fick världens ångest över att det var skola, och UF framförallt...är så trött på skiten och nästa vecka är mässan....vi har massor att göra innan dess.

Nu sitter man på webdesignen som inte är ett favoritämne precis...men det är väl bara att bita ihop, sju veckor tills påsklovet!

Lördag!

Vi vann över Balrog idag med 4-1 och är nu klara för kval!!!! :D Vi spelade så jävla bra idag och förtjänar verkligen det här. Minna blev matchens lirare från vårat lag och det förtjänade hon verkligen. Hon kämpade på så bra idag fast att hon fick ta mycket stryk av motståndarna. Nej en kanonmatch var det idag, riktigt kul!

Och ikväll ska det firas med party. Frida Andersson fyller 21år den 26e och idag ska hon ha en fest i Södertälje! Sarah,Lisa,Emelie,Malin och Matilda ska också det och jag hoppas och tror att det kommer bli en riktigt rolig kväll :)

Ha en bra kväll!


21 februari

Jag hade en jättetrevlig kväll igår med tjejerna hos Emelie! :) Först fikade vi och satt och pratade en del. Sen kollade vi på film när Emelie var liten och dansade till olika låtar tillsammans med sin lillasyster och så var även Alexandra med på ett hörn ;) Efter den roliga filmen klämde vi ihop oss i Emelies säng och pratade massor, om allt möjligt...det var väldigt trevligt.

Idag har vi årets viktigaste match. Vi möter Balrog borta och om vi vinner är vi klara för att kvala upp till div1. Vi fölorade förra seriematchen mot dom men vann sen när vi spelade DM. Jag är skitnervös idag samtidigt och jag är laddad till 1000!!!


Världens bästa Harry! :D














20 februari

Grattis min älskade vän Emelie på 19års dagen!
Hurra hurra hurra!

Nu ska jag möta Sarah och Lisa så ska vi fira vår fina vän :D

19 februari

Igår när jag kom hit till Douglas kollade vi på "Patrik 1.5". Den var rätt bra och rolig faktiskt. Sen kollade vi lite hockey innan vi kröp ner i sängen :)

Vi gick inte upp förens kl 13 idag..men så ska det ju vara när det är lov tycker jag. Jag gick ju upp sju igår så var värd en ordentlig sovmorgon. Vi har gjort lite bra grejer idag som att plugga, skrivit cv, spelat pingis och varit till centrum en sväng :)

Just nu är bröderna på träning så jag roar mig med att sitta här lite. Var med Douglas mamma och moster på gympa/aerobic en timme förut och det var himla kul. Blev ju ganska trött också så det var ju bra!

Imorgon fyller en kär vän till mig 19år så ska dit på kvällen och fira henne :)

18 februari

Hejhej!

Idag hade vi min underbara kusin Harry här hela dagen! :) Han kom kl åtta och då började vi med att äta frukost. Sen åkte vi till Coop och handlade lite för att sedan åka till Torekällberget för att kolla på djuren vilket verkade uppskattat av lille Harry. När vi kom hem strax innan tolv var det lunch dags och sen vilade vi en och en halv timme. Resten av eftermiddagen ängades åt en massa lek och så åt vi lite till innan min moster kom och hämtade Harry strax efter fem :) Jag har haft en toppendag med mamma och Harry och hoppas vi får "låna" honom snart igen!


Jag tog som vanligt en massa bilder men eftersom att mitt internet är trögt för tillfället så lägger jag upp bilder en annan gång istället. Måste nämligen kila till tåget snart för jag ska till Douglas =)

Men en bild bjuder jag på nu!

Jag och Harry på Torekällberget

17 februari

Lovet har börjat mycket bra..I söndags vann vi mot Gnesta med 10-2 :) Även om det inte gick speciellt bra för mig så är det alltid kul att vinna! Efter matchen kollade jag och Douglas film med Johan,Micke och Ragge. Vi såg "Bad Company" och den var bra.

Igår tog jag och Douglas det bara lugnt hela dagen till kl fyra. Då tog vi oss i kragen och gick en långpromenad med mormor och morfars hundar sen efter det åkte Douglas hem och jag gick till träningen. Efter träningen kollade jag och Emmelie film hos mig :)

Idag ska jag till Douglas...vi ska vara duktiga och plugga lite. Inte så kul kanske men nödvändigt :P
Mamma ringde och väckte mig imorse..men det gjorde inget för hon ringde och berättade att vi ska ha Harry här imorn! :D Jag blev jätteglad och kunde lätt somna om igen.

Idag har Alexandra namnsdag, grattis! <3



14 februari

Hejhej!

Det var trevligt igår på Heron city. Först åt vi god mat tillsammans sen blev det bio. Jag och Douglas såg Valkyria och mamma och pappa såg Wallander :) Valkyria lite seg men klart värd att se! När vi kom hem till Nykvarn åkte vi förbi hos Sarah,Lisa och Emmelie så jag kunde lämna en liten alla hjärtans dag present till dom i brevlådorna :) När vi kom hem fick jag tre röda rosos av Douglas som var jättefina, jag blev så glad! =)

Idag sov vi inte speciellt länge men vi låg och drog oss en bra stund innan vi gick upp. Halv ett åkte jag, mamma,pappa,mormor och morfar till min morbror Micke för att fira honom. Jeanette,Dennis och Harry var också där :) Vi fikade och hade det trevligt tillsammans och när jag kom hem för en stund sen hängde en present till mig från Lisa och Emmelie på dörren! Det var ballonger som dom hade skrivit olika saker på och så låg det godis, en lapp och små hjärtan i ballongerna, tack så mycket tjejer!

Om en stund kommer Leffe,Carita och Filip hit och ska äta. Sen när Douglas kommer hem från sin match ska jag dit och då ska han få sin present från mig :)

Det är Alla hjärtans dag idag och jag vill framförallt att mina föräldrar, Douglas, mina favorittjejer och min släkt ska veta att jag älskar er och att ni betyder oerhört mycket för mig! Jag skulle göra vad som helst för er alla <3

Min farfar Reimer fyllde år på alla hjärtans dag så Grattis farfar, det är verkligen synd att vi inte fick mer tid tillsammans!

13 februari

Hejsan!

Idag är det den fruktade dagen fredagen den 13e. Jag kan inte minnas att jag drabbats av otur just den här dagen men man vet ju inte. Sökte på internet och hittade lite fakta om fredagen den 13e.

  Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog. Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.

Triskaidekafobi är en rädsla (fobi) för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas Paraskavedekatriafobi.


Nu äntligen är det lov! :D
Jag ska ta nästa tåg hem så ska jag och Doulgas förbi hos mormor och morfar som passar Harry idag :) Sen ikväll blir det bio, perfekt!

12 februari

Föreläsningen idag var inge vidare måste jag få säga. Den var inte alls som jag trott och det blev väldigt långtråkigt och tjatit, han var väldigt gnällig. Men efter föreläsningen samlades vi i ett klassrum och gjorde olika övningar eller typ tävlingar. Det bjöds även på bullar och juice och eftersom att Bill var ensam från den andra ekonomiklassen hämtade vi deras bullar också så vi fick två var =) Sen var det ju lektioner som vanligt. Jag fick reda på resultatet på administrations provet (G) och naturkunskapsprovet (MVG).

När vi var på stationen idag ringe Madde mig och berättade en rolig sak, hon ska med till Magaluf! :D Det var verkligen en glad nyhet eftersom hon är en av de skönaste personerna jag känner, det kommer bli sjukt bra!

Min kväll består av plugg :( Har ett svenska förhör imorn på retoriska figurer och ett tal disposition eller vad det heter..intressant? Nej inte alls men det speglar vår lärare perfekt för han är verkligen dötrist!

Ha en bra kväll!

11 februari

Hejhej!

Provet gick bra idag, kändes det som iaf :) Han brukar vara snabb på att rätta så ska kila förbi där imorn och kolla resultatet. Jag tränade idag..det var jobbigt med förkylningen men kul som fan! Nu blir det match på söndag också, hemma dessutom.

Imorgon är det Friendsdag fram till 11.30. Vi ska lyssna på en föreläsning om utanförskap och sen göra några övningar med klassen om jag inte minns fel, sen är det lektioner som vanligt efter lunch. Funderade starkt på att ta sovmorgon (vilket hade varit underbart) men så slog tanken mig att det fakitskt är lov nästa vecka, och att jag då kan pallra mig upp imorgon bitti.

Jag har en rolig helg att se fram emot! På fredag ska jag,Douglas,mamma och pappa äta och gå på bio på Heron city :) Sen på lördag ska vi fira min morbror Micke som fyller år på måndag..man kan inte umgås med släkten för mycket! Sen på kvällen ska jag vara med min älskling. På söndag har vi match mot Gnesta..som sagt en kanonhelg!

Nu ska jag läsa lite rättskunskap (som förövrigt är väldigt intressant om man jämför med filosofi) sen sova!
Natti natti


Jag älskar er!

Bilder från lagfesten









Tack tjejer för en rolig kväll!



Jag är fortfarande förkyld och hängig. Sov två och en halv timme idag efter skolan...visst brukar jag vila men inte så länge! Igår åkte jag till Douglas med fem-tåget. När jag kom dit blev det fika med Douglas familj och vänner, trevligt trevligt :) Sen hade killarna träning och jag satt mig i soffan och pluggade naturkunskap och kollade tv tills Douglas kom hem igen.

Ikväll ska jag plugga naturkunskap för imorn är det dags för prov igen. Ha en bra kväll! Och Alleballe, tack för hjälpen med bloggen! :)

Måndag

Igår firade vi Dennis som fyllt år :) Vi var där flera timmar och det var väldigt trevligt! Harry blir bara större och större och lär sig nya saker hela tiden. Han älskar att leka med min mobil och lyssna på musik, fick se lite dans och snurrar igår hehe :D

När jag kom hem sen på kvällen var jag helt sänkt..var snuvig och hade nog lite feber. När Douglas kommit hem hämtade dom mig och så sov jag hos honom. Idag gick vi upp tidigt och jag mådde mycket bättre..trodde jag. Men nu är den tunga känslan i huvudet tillbaks och så är jag snuvig. Så efter den här lektionen ska jag hem och kurera mig så jag orkar hit imorn och kan träna på onsdag!

Ha det bra!

9 februari

Grattis älskling på 19års dagen!


8 februari

Det blev 4-4 mot Telge igår. Vi skulle ha vunnit om inte domarna var dumma i huvudet..och det är inte något jag bara säger, man kan fråga vem som helst som såg matchen!

Efter matchen var det snabbt hem och göra sig iordning för Sarah och Lisas projektarbete som jag,Emmelie,Malin och Helena hjälpte dom med. Vi filmade lite i Björkesta hallen för dom ska nämligen göra en introfilm till vårat lag :) När vi var klara med det gjorde vi oss iordning för party a la Clara!

Vi kom till Clara vid sju och då var Sing star som gällde :D Det byttes sen ut mot olika lekar både med och utan kort och fan vad vi skrattade haha! Nej en kanonkväll med tjejerna som sen slutade med att nästan alla gick ut på O´learys där jag träffade lite annat roligt folk också =) Hem kom jag med taxi tillsammans med Lisa, Rasmus och Niclas och den chauffören måste trott att vi var dumma i huvuden så som vi pratade i taxin haha...

Kvällen var verkligen lyckad, synd bara att alla inte kunde följa med ut!

Jag saknar Douglas, men idag kommer han hem! :D

Bilder kommer sen ;)

7 februari

Godmorgon!

Nu sitter jag och laddar med gröt inför matchen! Ska bli roligt att möta Telge..alltid tuffa matcher. Jag ska ha min nya klubba idag eftersom att det gått så bra med den i veckan. Efter matchen blir det rätt strässigt men tillslut kommer vi att hamna hos Clara i Södertälje för att förfesta innan vi går ut.

Ha en bra dag!


6 februari

Äntligen fredag och idag kunde jag gå på helg med gott samvete! Jag höll nämligen mitt svenska nationella tal idag och det gick bra :) Det var fyra stycken som lyssnade och läraren var så nöjd, och jag var stolt över mig själv efteråt!

Träning har jag haft ikväll också..inte innebandy utan aerobic. Det var nog mitt lättaste träningspass på flera år men alltid är det ju nåt! Nu kollar jag Let´s dance med mamma och pappa. Laddar inför matchen och lagfesten imorn också, är mycket mer taggad nu är i början av veckan ;)

97 dagar

Torsdag

Idag har nog varit en av dom tråkigaste skoldagarna på länge...Dels för att jag var så trött och dels för att vi hade marknadsföring,filosofi och administration på en och samma dag =/ Men det som tar första priset är ju filosofin....Jag vill bara skrika rätt ut när jag är på dom lektionerna. Läraren är irreterande med sina ljud han gör och så fattar jag inte det som stor i boken heller...och när man säger det till läraren kan han inte förklara utan drar upp någon gammal filosof och förväntar sig att man ska förstå vad han menar...Suck säger jag bara!

Men efter skolan följde jag med Douglas hem :) Vi tog det lugnt som vanligt. Kollade lite hockey, gick till Ica och låg i sängen och pratade en massa :) Vid tio skjutsade dom hem mig och skulle sen vidare till Södertälje. Douglas ska till Helsingborg över helgen.

Nu ska jag sätta mig och skriva klart mitt svenska tal som jag ska ha imorn, sen är det ur världen också! :D


98 dagar


5 februari

Idag är det fyra månader till studenten! :D

4 februari

Hejhej!

Idag hade jag bara tre lektioner i skolan och missade en pga att tåget var försenat så vi tog bussen från Mariefred till Strängnäs. SJ är så jävla värdelösa, håller så gott som aldrig tiderna och tågen är proppfyllda med folk på morgonen! =/

När jag kom hem strax innan tre somnade jag och sov till halv sex, lagom skönt :D Jag ska gå till träningen om en stund..och då ska jag hålla utkik efter den där snorungen som slog mig i måndags!
Får se om Douglas kommer hit ikväll också, vore mys :)



Om 99 dagar kan jag gå på stranden vid havet igen!

3 februari

Imorse hjälptes jag och pappa åt att boka flyget till Magaluf, så nu är det fixat och klart! :)  Det kommer bli kanonkul för vi är ett topppengäng som ska åka. Och jag har ju lite extra lyxigt som får åka med både vänner och min pojkvän på samma resa, kan ju inte bli bättre :D

Nu är jag hemma hos Douglas som strax ska på träning. Under tiden roar jag mig med detta och så ska jag plugga naturkunskap. 

Imorgon är det så att min mosters man Dennis fyller år, GRATTIS i förskott! Vi ska fira honom på söndag, det ser jag fram emot...att få träffa lite släkt.

Nu väntar naturkunskapsboken här på sängen, ha det bra! 

Studentresa!

Nu är det nästintill bokat och klart! Boendet är bokat och imorgon bitti bokar pappa flyget :) Det blir Magaluf 14-21 maj och om alla som skrev på intresselistan åker med blir vi ca 20personer (från båda ekonomiklasserna) som åker och bor på samma hotell. Det är gänget som var i Spanien + några andra, så jävla kul! Jag ska bo med Alexandra,Matilda,Madde och Pao...alla tjejerna som ska med i ett och samma rum, inte dåligt! ;) Nu får jag bara hoppas att det finns platser kvar på flyget imorn annars blir jag inte glad....

Juste jag måste berätta en annan sak. När jag skulle till min träning idag gick jag genom Åshöjdsvägen. Där var det fyra småkillar i kanske sju års åldern som spelade bandy. När jag ska gå förbi dom tar den ena killen upp bollen och kommer mot mig. Lägger ner bollen på marken och skjuter mot mig (men missar bollen) och skriker - Är du rädd nu!? Jag står chockad helt still och tyst och då skjuter han två gånger till men den här gånger på mitt ben istället för på bollen...Han skriker igen och frågar om jag är rädd sen vaknar jag till, frågar vad han håller på med och då skriker han - Gå här i från jävla tönt!! Och chockad som jag var gick jag därifrån utan att göra nåt...när jag gått en bit blir jag arg på mig själv och ångrar att jag inte slog ner ungjäveln...Ingen respekt alls! Fan va arg jag var..


Det blir vi tre i samma rum igen då, riktigt roligt! :D

2 februari

Idag när jag vaknade kände jag verkligen av att det var måndag....jag var helt slut! Det blev inte bättre i skolan heller, höll på att somna på webbdesignen. Kom hem en timme tidigare iaf (läraren Ulla var snäll för omväxlingsskull) och somnade nästan på direkten :) Ikväll är det träning men idag blir det ingen styrka, är alldeles för trött. På lördag ska vi ha lagfest. Kommer bli roligt men är inte så sugen på att gå ut i södertälje faktiskt, inte på att spendera dom pengarna där heller...men men hoppas inställningen ändras under veckan!


1 februari

I fredags kom Douglas till mig på kvällen. Vi var med Ragge,Micke och Madde sen hos Micke. Killarna spelade typ 100 fifa matcher :P Vid halv ett gick vi hemåt och somnade rätt snabbt.

I lördags var vi bjudna hem till Niclas som fyllde 20år i fredags, ett stort Grattis! Vi kom dit vid fem och blev bjudna på mat och sen blev det lite olika öl-spel. Det var jättetrevligt! Vi skulle varit kvar hos Niclas och ta tio tåget in till Strängnäs för att gå ut. Men så slängde Bill ur sig att han var ensam hemma i Strängnäs så vi tog sju tåget dit så att vi skulle kunna komma till BK tidigare :) Hos Bill var det också jävligt kul och många roliga bilder blev det!

Vid halv tio tog vi taxi till BK för att slippa stå i kö vilket var smart. Det tog ett tag innan det kom mycket folk och tills dom öppnade dansgolvet men det gjorde inget för vi hade ett bord som vi satt vid + att vi var så många :) Det var en kväll jag sent kommer att glömma och jag mådde prima hela kvällen, så kul!

Idag har jag och Douglas bara slöat...en typisk söndag har det varit! =)

Tack alla som var med igår!

Födelsedagsbarnet!














RSS 2.0