Äkta vänksap!

                         


Vänner är tysta änglar som lyfter oss på våra fötter
när våra vingar har problem att komma ihåg hur man
flyger.

        
Jag älskar er tjejer <3        
            

31 juli

Hejsan!

Både igår och idag mår jag mycket bättre än i tisdags men allt är fortfarande inte som det ska. Mormor kontaktade vårdcentralen imorse men efter att vi pratat bestämde vi att vi skulle höras av imorgon och se hur det var då. Jag,mormor och morfar kollade på en film igår kväll, "Irene Huss". Den var riktigt bra tycker jag! Sen kollade jag på Sex and the city innan jag gick och la mig.

Idag verkar det bli ännu en dag med fint väder :) Jag vill komma ut och göra något. Sen har jag och Sarah pratat om att gå och se Sex and the city så får se vad det blir. Mamma och pappa kommer hem ikväll också :)

Ha en bra dag!


30 juli

Först och främst vill jag gratulera min farbror Bengt som fyller 50 år idag, GRATTIS! :)

Jag och Sarah jobbade ju igår i kiosken..Det gick bra men jag mådde inte helt okej. Mådde illa och hade sura uppstötningar hela dagen. När jag kom hem vid fyra somnade jag och vaknade av att mormor kom för att kolla hur jag mådde.När mormor cyklat hem igen somnade jag om och sov ända till sju på kvällen. Jag ringde och pratade med mina föräldrar och efter att det visat sig att jag hade feber så fick mormor komma så följde jag med henne hem :)  Så jag har sovit hos min mormor och morfar inatt och ska göra det inatt också. Och det är så skönt att vara här, jag stortrivs verkligen! Mycket trevligare än att ligga hemma själv. Jag och mormor åkte ut till Tunanäs idag så jag kunde fylla i lönerapporten och ta min andra fästingspruta. Sen tackade jag för mig eftersom det här skulle vara min sista arbetsdag den här sommarn! Nu är jag ledig till v33 då jag förhoppningsvis ska vara ledare på innebandyskolan.



Måndag

Det har varit en varm dag idag..Och det betyder fler kunder i kiosken, fast aldrig så mycket att det blev stressigt. Dagen rullade på bra tycker jag och nu har vi bara två dagar kvar :) När jag kom hem gick jag och handlade lite och matade Filips katt. Sen gick jag hem och vilade,åt,slappade sen vid nio gick jag ut och sprang. Jag träffade morfar som var ute och gick med hundarna:) 


Mamma och pappa åkte till Ö-vik igår. Pappa har en del släktingar där som dom ska hälsa på och sen på onsdag ska dom fira pappas bror Benge som fyller 50år i deras stuga ute på Ulvön. Alla pappas syskon har åkt dit.

Jag kollade på Extreme makeover home edition ikväll och historian som familjen hade vars hus skulle bli omgjort var verkligen hemsk..Det var en mamma och en pappa med tre egna barn + fyra som flyttat in och så har de ett till barn påväg. Det är mammans systers barn som de nu tar hand om efter att hon (barnens mamma) och hennes pojkvän blivit ihjälskjutna av en ex-pojkvän mitt i natten. Mammans äldsta dotter låg i samma säng och såg allt. Men tro det eller ej, det här är inte allt. Något år tidigare förlorade barnen sin pappa i en bilolycka och samma dotter satt med i bilen och såg sin pappa dö. Den flickan var 13år när programmet spelades in och hade då fått se båda sina föräldrar dö...=/ Nu bor iaf dom fyra barnen hos sin moster och de fick hjälp eftersom de inte hade tillräckligt med plats.

28 juli

Godmorgon!

Idag ska jag och Sarah jobba i kiosken..jobbar våra sista dagar nu, mån - ons. Jag är arg, för det var någon som ringde mig inatt också..Från dolt nummer och sa att han hette Lars. Han ringde vid fyra ungefär och det som gör mig arg är att jag inte kan somna om på en stund utan ligger vaken.

Men men...Det ser ut att bli bra väder idag iaf! Efter jobbet nån gång ska jag ut och springa och sen köra styrka här hemma:)

Ha en bra dag!

27 juli

Hejhej!

Nu är jag hemma igen efter en toppen helg. Vi har haft kanonväder och riktigt riktigt roligt! :) Vi bodde i två stugor på Vallecamping i Skara, tjejerna i en stuga och killarna i en. På fredagen kom det en del annat partyfolk så vi slapp oroa oss om att störa barnfamiljerna som var där på torsdagen när vi kom. Vi var självklart på Skara sommarland två dagar, fredagen och lördagen :) Jag har inte varit där sen jag var jätteliten och jag älskade det! Jag testade långt ifrån allt men en del vart det iaf..flera gånger. Vi var där hela dagarna från att det öppnade till eftermiddagen. Andra dagen alltså på fredagen kl 16.00 satt vi oss vid after pool partyt och lyssnade på två sköna killar som spelade, Stereo kallade dom sig. Helt underbart var det att sitta där i solen med sina bästa vänner och lyssna på bra musik..Vi var lätt deras bästa publik den dagen ;) Lite hotade blev vi kanske av rockkillen bakom som ställde sig på en stol och började dansa och klä av sig haha..det var inte okej! På kvällarna efter skara sommarland åt vi,gjorde oss i ordning om umgicks vid stugorna på våran plätt som vi skärmat av med bilarna. På fredagen kom Peter och Christan. Peter stannade till söndagen men Christian var tyvär tvungen att åka hem på lördagen då han spräckt trummhinnan när han landade på örat när han hoppade i vattnet. Vi fick även kontakt med några av grannarna..På fredagen kom fyra Göteborgskillar över + några från två andra stugor och gjorde oss sällskap, kul! Igår lärde vi ut och fick lära oss danser av ett stort gäng utländska personer, dom var verkligen trevliga och så glada :) Sen igår när vi skulle från Skara sommarland till campingen var vi tvungna att gå eftersom att Christian hade kört dit oss och sen åkt hem. Alla gick inte samtidigt..Vargen,Robin och Jonny tog taxi och jag,Sarah,Lisa,Emmelie,Tuben och Peter började gå med tunga och ömma fötter. Jag och Peter bestämde oss snabbt för att försöka lifta med någon :P Efter några hundra meter har vi turen med oss och alla sex kunde hoppa in i en bil. Det var en pappa och barn från Norrland som plockade upp oss och lät oss åka med en bit. Sen fick vi gå lite till tills det stannade ytterligare en bil. Den bilen hade tyvär bara två plaster och eftersom att Peter fick den att stanna var han klar..det var ingen annan som tog steget att hoppa in så då gjorde jag det. Den här gången var det en pappa med två söner från Irak som var jättetrevlig och hade jobbat i Södertälje. Han var snäll och körde oss till campingen, tack så mycket!

Nej det har verkligen varit en rolig helg! Jag hoppas vi åker iväg fler gånger såhär och hittar på saker för det kan inte bli misslyckat när vi är tillsammans :) Tack allihopa som var med i Skara, tycker verkligen om er!

                                                                                Underbart!
                                                                      

   
  
  
   
  
 
  
  

24 juli

Halloj!

Igår var nog den slappaste arbetsdagen hittills..Vi målade sammanlagt 3-4 timmar av 8 haah. Resten satt vi och solade,pratade,åt lunch och fikade (Micke och Susanne gick på semester) , men jag klagar inte över det! :) Sen åkte jag och Sarah ner på stan..Jag bytte inte min klänning som jag borde gjort utan kom istället hem med ett par svarta pumps som jag köpt på rean på Wedins. Vi träffade Lisa con la familia och fick sen åka bil med dom hem. På kvällen träffades nästan alla som ska till Skara för att planera lite. Det blir jag,Sarah,Lisa,Emmelie,Tuben,Vargen,Robin,Jonny,Peter,(Christian och Helena?) Men dom tre sista åker inte med här ifrån Nykvarn.

Så nu snart ska jag iväg och jobba i kiosken med Sarah, sen 17.15 ska jag vara redo för då kommer Tuben och hämtar mig och dom andra :) Det ska bli så kul!


23 juli

Godmorgon!

Jag var ute och sprang en runda rätt sent igår kväll...det var jätteskönt faktiskt. Sen kollade jag lite på tv och till sist hamnade jag i sängen, läste ut min bok nu så ska leta en ny nu :) Idag ska det bli kanonväder och jag är glad att jag och Sarah jobbar utomhus! Efter jobbet ska vi ner på stan en snabbis..fixa lite små ärenden innan Skara, imorn bär det av! :D

Nej måste kila, ha en bra dag!

 Me in action!

22 juli

Hejsan!

Inatt har jag sovit bättre..förutom att det var någon som busringde mig 4 i natt =/ Jag och Sarah fick börja med att rensa lite mer ogräs idag. Vi delade upp området med killarna (Jocke och Mattias) och när vi möttes la vi oss och slappade en bra stund :) En halvtimme innan lunch borstade jag och Sarah av en vägg som vi efter lunch skulle måla. Vi drog som vanligt ut på lunchen och sen satte vi igång med väggen. Den var färdig strax efter två så sen satt vi bara av tiden till tre då vi kunde byta om för att åka hemåt vid halv fyra, skönt dag!

Imorn ska vi fortsätta måla den "byggnaden"..det kommer nog ta hela dagen.

Idag är det exakt en månad kvar till skolan börjar igen :( Usch den här roliga sommaren går alldeles för fort!

förhoppningsvis ser resten av sommaren ut såhär!

24-27 juli - Skara,skara sommarland + trevliga krökkvällar
v 31 - jag och Sarah jobbar mån-ons, sen måste vi hitta på massa skoj!
v 32 - helt ledig. 9-10 augusti - Teambuilding med laget! Förhoppningsvis blir det bra väder med bad och sol på dagarna och mysiga kvällar!
v 33 - Jag och Sarah jobbar som ledare på innebandyskolan.
Helgen v 33 förhoppningsvis åker jag,Sarah,Lisa och Emmelie till Umeå och hälsar på! :D
v 34 Njuta sista dagarna för på fredag är det upprop i skolan....


Jag saknar det här varje dag! :)

21 juli

Hejsan!

Idag var min och Sarah första jobbdag efter två veckors ledighet...det var lite lungt att kliva ur sängen måste jag erkänna :P Eftersom att det inte finns så mycket arbete kvar att göra på campingen som att måla och så, så får vi små rätt tråkiga uppgifter. Idag fick vi en korg med massa nycklar som dom inte visste vart dom passade..så vi vart nerskickade till uthyrningsbåtarna för att prova varje nyckel i varje båts lås haha..Det tog ett tag men det är ju inte ett dugg jobbigt, så som sagt vi har det väldigt slappt. När vi var klara med det fick vi nästa uppgift, att rensa ogräs vid campingens alla soptunnor..det var en del. När vi var klara med det hade vi en timme kvar..vi fick ingen ny uppgift så vi satt bara och slappa :)

Jag och Sarah pratade en hel del Skara idag..vad vi ska ha med oss m.m. Jag ser verkligen fram emot torsdag då vi åker! :) Nu verkar det ju som att de ska bli bra väder till helgen också, tack för det!


20 juli

Hejhej!

Igår tog jag tolv bussen igen in till stan. Jag lämnade tillbaks en av klänningarna jag köpte, den blåa. Istället köpte jag tre vanliga baslinnen i grön,blå och svart. Jag köpte också två söta trosor och en svart kjol som är av samma modell som den jag köpte i fredags. Jag köpte även 6 vinglas till mamma och pappa i samma serie som snappsglasen jag tidigare gett dom :) Det var uppskattat!

Sarah kom till stan också lite senare, skönt att ha henne hemma :) Vi sprang på Jonas,Peter och Lukas som var mitt i en tävling..Två killkompisar till dom hade arangerat ett tävling för 10st lag. De fick en lista med olika uppdrag som skulle göras under loppet av några timmar. Jag och Sarah fick ställa upp med en puss som dom dokumenterade med hjälp av kamera..När vi träffade alla senare på kvällen hade Vargen ställt upp för laget genom att färga håret svart, ta hål i örat, sätta 30 klädnypor i ansiktet hehe..Dom hade åkt på varubandet inne på en mataffär, snott en flagga från en golfbana,badat i maren m.m. Kan tänka mig hur kul allt det där måste ha varit och dom som arangerade tävlingen var påhittiga hehe..Nej sånna där grejer är kul!

Jag tog iaf sju bussen till Södertälje och mötte Lisa utanför Jonas vid åtta. Vi började lite och senare kom Sarah och sen några fler tjejer..Ännu senare kom killarna som käkat middag hos en av killarna..dom var fulla när dom kom och bättre vart det inte haha! Det vart rätt bra med folk ändå och kvällen var lyckad! :) Jag,Tuben,Sanna och Vargen sov kvar hos Jonas.

Nu är jag hemma igen, nyduschad och ska snart gå och handla med mamma..vi ska äta hemmagjord pizza idag, mums!

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  


Tack för en rolig kväll! :D

18 juli

Hejhej!

Gick upp strax innan elva idag..Tolv tog jag och Lisa bussen in till Södertälje för att shoppa lite. Fick nämligen lön idag och då kan jag verkligen inte låta bli. Nu har jag dessutom en outfit klar tills imorn! Jag kom hem med ett underklädesset från H&M, tre hipsters från Vero Moda, två klänningar från H&M, en pennkjol med typ hängslen från H&M, mjukisar från H&M och ett vitt och ett ljusblått linne från H&M :) Lisa shoppade lite också såklart och vi köpte även en varsin god mjukglass..Vi tog tre bussen hem och inte långt efter att jag kommit innanför dörren kom mina föräldrar hem :) Vid fem stack jag och Lisa ut och sprang i 40min,vi är så duktiga! Sen ikväll har vi kollat på film, "Tur och retur" tror jag den hette..rätt rolig!

Nu är jag hemma..funderar på att lägga mig och läsa vidare i boken, den är verkligen bra!
Imorn blir det party, det ser jag fram emot a lot! :D


På torsdag är vi alla tillsammans igen! <3

Torsdag

Jag och Lisa gick en timmes promenad i solen :) Jag är glad att vi har tagit tag i det på riktigt för jag gillar det verkligen. Samtidigt som vi umgås och pratar en massa får vi motion! Sen har jag bara varit hemma..kollat en massa tv samtidigt som jag suttit här. Kollade på Jerry Springers show som är riktigt underhållande, kolla någon gång! Sen har jag kollar på Paradise Hotel i repris med Olinda och såklart Sex and the city :)

  

Nu ska jag läsa en stund i min bok sen sova..Imorn ska jag och Lisa till stan and do some shopping! :D
Och vet ni vad..imorn kommer Sarah hem!

17 juli

Hej!

Sov ut idag med till ett :D Sen har jag suttit ute på framsidan i solen och läst vidare i min bok. Men sen började det regna så fick gå in, nu vräker det ner..så jag och Lisa får nog vänta en stund med vår promenad! Löpningen igår gick bra, var ute i 30min sen körde jag lite styrka. Jag vet inte vad vi ska hitta på ikväll efter promenaden..får se helt enkelt :)

En liten men ändå stor detalj

Jag kom nyss in från min balkong, stod där en stund och tittade ut i mörkret..inte en rörelse. Jag tänkte lite och kom på något som jag verkligen saknar, och det väldigt mycket! Jag saknar att ha någon att somna intill, någons famn jag som jag kan känna mig trygg i, ett bröst att få ha mitt huvud på...Det är så tråkigt att gå och lägga sig i ensam i en tom säng, få ligga en stund och vrida sig eller bara ligga och tänka för sig själv innan man blir tillräckligt trött och somnar. Men det är nog bara det jag saknar från ett förhållande..annars trivs jag jättebra, men det är på kvällen när jag ska sova som jag kan känna mig så himla ensam. På dagarna är det ju inga problem när jag kan umgås med mina underbara vänner och inte dom kvällarna vi tillbringar tillsammans heller, men ibland kommer det känslan fram..Det är inte så att jag vill ha ett förhållande, inte just nu iaf, låter fel att säga det såhär men jag vill bara ha någon att somna intill, för det är ju så mysigt!


Onsdag

Har slappat hela dagen..det blev faktiskt att jag tog på mig bikini och la mig på balkongen och började läsa på en bok, Magdalena Graafs självbiograf "Det ska bli ett nöje att döda dig". Den verkar jätte bra och intressant. Jag har läst Carolina Gynnings självbiograf också och den var verkligen intressant! Lisa gick nyss, hon har varit här i ca två timmar :) Nu ska jag snart ut och springa och mata Filips katt, sen blir det nog en film och senare Sex and the city..åh vill så gärna se den filmen, men ska vänta på Sarah.

 
Jag och Lisa i Alanya <3

16 juli

Var vaken länge igår vilket resulterar till att jag är rätt trött idag..men det är väl bara att bita ihop!? :) Idag är det sol/moln och blåsigt så ligga ute och pressa blir det nog inte, sitta ute och läsa en bok däremot kan funka. Jag ska träna idag också..tänkte både gå ut och springa en runda :) Sen tänkte jag dammsuga och fixa lite här hemma också :P Jag saknar mamma och pappa! Dom har åkt ifrån Överlida och ska till Göteborg. När jag pratade med dom vid tolv hade dom stannat i Varberg och gick runt där lite, mysigt!


Vilken dag! :)

Det har varit en underbar dag/kväll, tack Lisa,Jonas och Tuben! Jag gillar er :)

  
  
  
  
  
  
  
   
  
  

15 juli

Hej!

Idag hade jag ställt klockan på 9.00..kollade ut och såg att solen sken, blev himla glad! :) Mötte Lisa,Jonas och Tuben kl 10 vid Ica för att handla lite lunch och annat gott. Vi åkte förs ut till Lövnäsbadet men när vi kom fram märkte vi att det blåste innåt mot stranden..inte så lyckat, kallt var det! Så vi gick tillbaks till bilen och åkte förbi Jonas för att sen åka ut med hans båt i Östertälje. Det vart hur lyckat som helst! Första timmarna låg vi på en strand på ena sidan vattnet..spela lite boll, lyssna musik och bara slappade i solen. Sen gick solen in bakom träden så vi åkte över till några klippor på andra sidan, riktigt mysigt Jag kom nyss hem och ska snart duscha..sen ska jag möta Lisa i centrum för att handla lite grejer..vi ska nämligen till Tuben och laga tacos med honom och Jonas :) Nej en kanondag har det varit som jag hoppas upprepas!

Lisas komentar när vi åker från ena stället till det andra - "Det läcker ju in som i ett hor hål" haha ;)

Bilder kommer..har lite bråttom nu.

Måndag

När jag och Lisa tillslut hittat varanda (vi hade inte menat samma mötesplats :P ) sprang vi en rejäl runda! :) Vi var ute i ca 40 min. Nu har jag fått i mig lite mat och duschat, alldeles strax kommer Lisa och sen kommer även Jonas hit :) Vi ska kolla film..vilken vet jag inte än. Läskigt väder nu...åska och blixtar, en himla tur att jag får sällskap ikväll!

 


14 juli

Hej!

Idag sov jag ut ordentligt..mycket skönt! :) Eftersom att vädret inte varit helt på topp så har jag bara varit hemma och tagit det lungt idag. Nu ska jag snart möta Lisa för en löprunda sen ikväll blir det nog film!

Dags att byta om, ha det bra!

 
Jag & Lisa <3

Fortfarande vaken

Jag såg ett program idag om "smala kändisar"..kändisar som håller på att tynna bort. Jag kommer inte ihåg vad programmet hette men jag började tänka. Jag förstår inte hur man kan tycka att det är vackert att vara så smal som dom är..att vissa tycker det är sexigt när benknotorna sticker ut lite här och där, nej det där kommer jag aldrig förstå! Man fick se tjejernas förändringar och alla var så mycket vackrare som normalviktiga, alla!

 Här är en av tjejerna som var med i programmet, Nicole Richie.En läkare i programmet räknade ut hur gammla tjejerna skulle bli..eller unga pga sina ätstörningar. Jag tror att Nicole bara skulle bli strax över 50 år, sjukt.

Söndag

Idag har jag gjort mycket inte..sovit,kollat tv,suttit här och nyss kollade jag på "Tarzan". Vissa tecknade filmer är faktiskt riktigt bra och den är en av dom enligt mig :)



Jag ska nog sova snart..börjar bli trött. Imorn hoppas jag på bra väder för jag,Lisa,Tuben och Jonas har pratat lite löst om att eventuellt åka till Lövnäs eller kanske ut med Jonas båt..nåt kul blir det väl alltid!

13 juli

Hejhej!

Det blev en lyckad kväll igår ändå..fast att det såg lite osäkert ut :) Jag kom hem till Calle vid nio. Jag,Calle,Linus och Miche satt där och förade lite :) Senare gick vi till Erik i Sandtorp där det var lite annat folk, folk som jag inte träffar ofta..jättekul!! Vet inte vad klockan var när vi gick hemmåt men sent var det iaf. Calle var snäll och lät mig sova där (ville inte väcka mina föräldrar som skulle upp tidigt idag) och idag vaknade vi vid tolv typ..

Nu är jag hemma och har världens huvudvärk..jag drack vin igår vilket jag inte brukar göra så jag tror det beror på vinet, mindre kul... I morse åkte mamma och pappa tillsammans med Tommy och Jeanette till Överlida där de har bokat en stuga. Dom blir borta ca en vecka och jag är ensam.

Nu ska jag ta något att äta och kolla på film!

Lördag

Jag och Emmelie kollade på "Hitman". Jag hade sett den två gånger innan men det gjorde inget för den är så bra! Sen kollade vi lite tv och så..very nice :)

Nu är jag hemma och ska strax äta, flintastek och potatisgraräng mumma! ;) Vet inte riktigt hur kvällen blir..det verkar tyvärr lite osäkert för tillfället, synd. Men men ha en bra kväll!


Lite bilder från de senaste två veckorna :)

  
  
  
  
  
 

12 juli

Hejsan!

Igår åkte jag,mamma och pappa en sväng till Mariefred :) Vi gick runt lite i den mysiga staden sen köpte vi lunch som vi tog med och åt vid slottet. Sen blev det supergod kulglass och sen åkte vi hemmåt.

  
  
  Mysig dag :)

Jag somnade när vi kom hem..sen tog jag mig ut och sprang i 30 min och kom hem och körde lite styrka också. Efter att jag ätit gick jag till Filip och kollade två filmer, "Street kings" och "Meet Bill". Båda var bra men "Street kings" kan jag verkligen rekomendera! Efter andra filmen bar det av hemmåt igen för att krama kudden.

      

Snart ska jag ut och gå lite för att hamna hos Emmelie :) Vi ska kolla film..mys!

Jag vill åka nu!

Åh vad jag längtar tills vi ska åka till Skara om exakt två veckor! :) Det ska bli så himla roligt..får bara hoppas att vädret är bra. Helena och Peter kanske ska med också, isåfall blir vi 10 stycken..perfekt.

Jag,Lisa och Emmelie gick i en och en halv timme ikväll, hur skönt som helst i det här vädret :) Vi började prata om en sak idag..tänk om vi inte skulle umgås med varandra utan med personer som inte höll på med någon sport eller var fysiskt aktiv, vad tråkigt! Då skulle man vara tvungen att ta sig ut själv och springa eller gå..och hur roligt är det jämfört med att göra det med sina närmsta vänner!? Och fotbollen som vi kört några kvällar med killarna..inget sånt, nej usch vad tråkigt. Jag är så glad att jag har det umgänget jag har och att jag själv är fysiskt aktiv :)

Imorgon är det fredag vilket betyder helg och ledighet för många..tyvärr inte för mig som varit ledig hela veckan. Nu när jag tänker skulle det vara skönt att få ha den känslan att imorn blir det helg och jag slipper jobba..men men jag ska väl inte klaga :P Vet inte vad jag ska göra imorn på dagen..men på kvällen blir det film med kusin Filip :) Det var ett tag sen nu! Sen på lördag ska jag träffa och parta med lite annat folk som jag heller inte träffat på länge, det ska bli himla kul! Skulle egentligen festat med dom vanliga men killarna dissade mig och Emmelie för en grabbkväll hehe..men det var nog lika bra..vill absolut inte att vi ska tröttna på varandra, och nu får jag ju träffa andra roliga personer! :D

Det här var också en rolig resa, verkligen! :)

   
   Gran Canaria 07/08

Torsdag

Mamma släppte av mig på stan medans hon åkte förbi sitt jobb. Jag köpte lite underkläder från H&M (två b-har och tre trosor) och en tröja som var på rean, perfekt! Sen strosade jag bara runt lite tills mamma kom och hämtade mig. Vi åkte till Coop för att handla lite och sprang in på Skopunkten där jag fick ett par svarta pumps :)

Sen jag kom hem har jag typ bara sovit :P Har nämligen haft en fluga som stört mig heeela natten, surrat i örat osv. Nu ska vi snart äta..grillat åh det är verkligen sommar! Sen ska jag ut och gå med Lisa och Emmelie sen blir det nog styketräning när jag kommer hem, tar en dag ledigt från löpningen (A).

 Älskar er <3

10 juli

Godmorgon!

Nu är det såhär att vi har kommit våra grannar nära den senaste tiden, jättekul! :) (Magnus,Anna,Max och Saga) Pappa och Magnus gör mycket tillsammans allt från att fixa staketet mellan våra tomter, åker ut och fiska till att sitta på ta en öl tillsammans på vår framsida..kul som sagt :) Dom senaste dagarna har jag lekt en del med Max som är ca 2 år, urgullig lite kille som älskar motorcyklar och lastbilar..han brukar komma upp i mitt knä när jag sitter här och så vill han att jag ska visa motorcyklar och lastbilar. Ibland är Google himla bra :) Jag trivs som fisken i vattnet för jag har alltid velat ha ett syskon!

Magnus bror var här igår och hade köpt med sig små fotbollsmål :) Så det blev tre matcher mellan mig&pappa mot Magnus och hans bror, det var kul! Efter sista matchen vid åtta gick jag och mötte Lisa för att springa en runda och sen hämta upp Emmelie inför promenaden. Vi gick ca 7 km och vad skönt det var..vi pratade på som vanligt så det kändes inte att det var jobbigt :P

När jag kom hem vid tio satt mamma och pappa hos grannarna så jag slog mig ner :) Fick hålla i lilla Saga ett bra tag också som bara är ca två månader..hon sov så sött i min famn :)

Idag skiner solen igen, toppen! Jag och mamma ska in en sväng till stan sen om vädret håller i sig ska jag sola med Lisa :)

Ha en bra dag!


9 juli

Hejsan!

Det blev som ni märker inget tältande i Västervik..inga krokodiltårar här inte :P hehe. Nej dom hade sett vädret och det skulle tydligen bli bättre väder här hemma. Jag tror att mina föräldrar hade rätt för idag skiner ju solen för fullt, härligt! :) Mamma och pappa gick till Hökmossen men jag blev kvar hemma på gräsmattan..men blev tillslut för rastlös så nu ska jag sätta mig i solen på balkongen och pyssla lite med ett fotoalbum :)

Senare ska jag,Emmelie och Lisa ut och gå men jag hoppas att vi kan springa tillsammans också..så tråkigt att göra det själv tycker jag.
 Emmelie, jag, Lisa :)

Nej nu ska jag ut i solen igen, man måste ju passa på..vet ju aldrig när den tittar fram nästa gång! ;)

Tisdag

Hejsan!

Mormor och min farbror Leffe var förbi här en stund idag, trevligt trevligt :) Jag fick chansen att leka lite med mormor och morfars hundar + min mosters hund. Leffe kom förbi för att lämna min kusin Filips nycket..jag ska nämligen vara kattvakt.

 Bästa hundarna! :D
Simba,Ricki,Troy


När dom gått gick jag ner och handlade, Tacos blev det till middag, mums :D Sen bar det av till casa de Emmelie för att kolla Allsången med henne och Lisa. Det var inge vidare denna vecka och när det var slut cyklade Lisa hemmåt. Jag var kvar och kollade "So you think you can dance" och "Sex and the city" :) Sen kom min snälla pappa och hämtade mig så jag slapp gå hem själv i mörkret!

Det blev förresten inge Västervik! Och jag måste erkänna att det rinner inga tårar ner för mina kinder direkt..;) Nej nu slapp jag packa och kan fortsätta slappa på dagarna och göra lite impuls grejer på kvällarna, perfekt!

Nu är det snart dags att krama kudden, imorn blir det träning igen! :)

8 juli

I natt hade jag svårt att somna..låg och tänkte en del på massa onödiga saker, det blir så ibland. Sen när jag väl somnat drömde jag massa olika saker :P Och en av drömmarna hade jag velat stanna kvar i..inte vaknat upp ur :) Så vaknar man ändå och inser att allt är som vanligt..inte för att jag har så mycket att klaga på, bara timmarna då man inte har något att göra, dötiden ja ni förstår säkert vad jag menar!

Har inte fått något besked av mina föräldrar än så kan inte börja packa..Lisa jobbar idag till sju, Sarah är påväg till Tjeckien men ska försöka få tag på Emmelie senare :)

Snart ska jag ut och springa sen köra lite styrka, måste ju tänka på att man ska gå i bikini hela dagarna i Skara ;)

När det är sånt här pissväder längtar jag tillbaks ännu mer!

   

Måndag

Hej igen!

Ikväll har jag gått en lång promenad på en och en halv timme med Lisa och Emmelie :) Det var jätteskönt även om det regnade lite smått på oss. Sen har jag bara varit hemma..kollat lite på film och suttit här.

Imorn ska mamma och pappa bestämma sig för om vi ska åka eller inte...det beror som sagt på vädret. Så det blir kanske att jag packar imorn annars får jag hitta på något annat kul!

Nu ska jag sova, natti natti

Skara here we come!

7 juli

Hejsan!

Dagen började lite krassligt men kunde ändå inte förstöras!  Nu är det bokat och klart, jag,Lisa,Emmelie,Sarah,Tuben,Vargen,Robin,Jonny och kanske två till ska till Skara 24-27 juli :D Vi åker dit i två bilar på torsdagen efter att jag och Sarah slutat jobba (fixade ledigt fre,lör,sön) Vi har hyrt två stugor och ska gå på Skara sommarland två dagar om vädret tillåter det, sen kommer det självklart bli lite partaj på kvällarna ;)..kommer bli superkul och sällskapet kan inte bli bättre! :)

På onsdag (om det inte regnar) blir det att jag åker med mamma,pappa,Leffe och Carita till Västerviks camping. Om allt går som planerat och det finns platser kvar på bussen så kommer jag åka buss hem på lördagen :) (Tack Jonas för hjälpen! :D:D) Då hinner jag umgås med mina föräldrar några dagar och sen komma hem för att umgås med vännerna!

Vädret är ju inte det bästa idag då...men man behöver iaf inte ha dåligt samvete för att man bara sitter inne! Har haft lite kontakt med Lisa under dagen och vi ska ut och röra på oss senare..ska försöka få med oss EJ också den filuren! Sarah+familj och Robin åker till Tjeckien ikväll. P94 ska spela cup där så de ska med och heja eftersom att Sarahs bror är med i laget. Lycka till killar och Sarah hoppas du får det bra i det främmande landet ;)

Söndag

Ja då var man hemkommen från ännu en trevlig filmkväll :) Ikväll såg vi väl inga topp tio filmer enligt mig men kvällen blev inte förstörd för det..Vi såg "Kung fu panda" och "Wimledon".

    

Imorn är det måndag och jag är ledig..kan inte beskriva hur skönt det känns! Tycker synd om tex Vargen och Tuben som ska upp och jobba imorn ;) hehe..Imorgon åker Sarah och Robin till Tjeckien, hoppas ni får det bra. Dom ska med och heja på p94 som ska spela innebandy cup där, ett stort lycka till! :)

Dags att krypa ner i sängen, än en gång ensam :P Börjar bli lite tråkigt faktiskt...

6 juli

Idag sov jag ut till hela 11.30 :D Sen har jag fixat med massa bilder, bränt ner dom på skivor och så. Körde även lite styrketräning för mig själv också..imorn är det springning som gäller!

Har tjaffsat med mina föräldrar idag också om den där förbannade tält veckan dom vill ha med mig på..Jag vill verkligen inte!! Finns det något värre än att tälta? Antingen är det för varmt i tältet eller så regnar det och det blir översvämning i tältet. En eller två nätter går bra men inte fler...Nej jag vill verkligen inte, men dom förstår inte.

 Om jag får välja,tack men nej tack!

Ikväll igen ska jag,Sarah,Lisa,Emmelie,Tuben,Vargen och Robin kolla filmer hos Tuben :)

Lördag

Kom hem från Tuben för en stund sen. Efter att Emmelie kommit hit och varit här en stund (bränt ner Alanya bilderna till henne) så gick vi till Tuben och kollade film med honom,Vargen och Robin :) Lisa kom efter tio och kollade en stund också! Vi såg "Repmånad" och "Hitta Nemo". Har haft en trevlig kväll..som vanligt när jag är med dom personerna, underbara människor! =) Vi har umgåtts rätt intensivt nu i fyra månader, framförallt på helgerna..och jag har nog aldrig haft så mycket kul på så kort tid! Jag trivs som fisken i vattnet, ni alla gör mina dagar :)


5 juli

Hej!

Sov till elva idag. Sen eftersom att det var mulet så tog jag mig i kragen och gick ut och sprang en runda..sen körde jag stryka efter :) Sarah är i Dalarna med familjen över helgen, Lisa jobbar så idag blir det jag och Emmelie..när hon städat klart vill säga ;)

Nej nu ska jag duscha.



Igår kväll blev en 16årig flicka mördad i Södertälje, Rosenlund. Det är helt sjukt..fan vad arg jag blir 16år liksom =/ Jag hoppas alla tjejer tänker efter nu och inte går ensamma i Södertälje på kvällarna, för där är man inte säker.

Fredag

Idag har jag och Sarah haft vår värsta arbetsdag hittills...Det fanns tydligen inget vi kunde måla så vi fick börja dagen med att plocka ank bajs på stranden, vi och Mattias. När vi var klara hade vi skoporna fulla med bajs som vi skulle kasta in i vassen..vad tror ni jag lyckas med!? Jag kastar såklart in hela skopan i vassen haha..Snäll som han var hämtade Mattias den åt mig (A). Efter bajsplockningen fick vi äran att städa/skura alla campingens servicehus,toaletter och bajamajor...så äckligt! Men vi gjorde det...med stil ;) Vi hann även med att städa vårat "omklädningsrum" och klyva lite ved samtidigt som vi vilade en bra stund mellan varje uppgift :P

Ikväll har jag,Lisa,Emmelie,Tuben och Vargen först ätit på Kebabhouse sen köpt godis och åkt hem till Vargens mamma och kollat på en film. Sen kom Emmelie på den briljanta idén att vi skulle åka till något bad och grilla och så, det gjorde vi :) Vi åkte till Nykvarn, hämtade grejer,köpte engångsgrill och marschmellows hur det nu stavas och sen åkte vi ut till Lövnäsbadet, mysigt värre!

Nu är jag hemma igen och ska strax sova, ser ut att kunna bli en bra dag även imorn =)


4 juli

Godmorgon!

Fotbollen igår var kul, vi höll på i två timmar :) Kom hem strax efter nio och då tog jag det bara lungt sen somnade jag tidigt..vid elva. Idag är det min och Sarahs sista arbetsdag sen har vi två veckors ledigt, skönt! :D Sen ska vi jobba mån-sön v 30 och mån-ons v 31 alltså tio dagar i sträck, efter det är vi klara!

Gårdagens fotbollsgäng! :)

  
  

Efter jobbet idag ska Tuben hämta mig,Lisa och Sarah (Emmelie kommer senare) så ska vi åka in till Södertälje. Där ska vi köpa kebab (som jag har längtat efter!) och lite smått och gott så ska vi hem till Vargens mamma. Hon är borta i helgen så han är hundvakt och vi ska ha filmkväll där :) Trevligt värre!

3 juli

Grattis Jenny på 18års dagen! :)


Igår och idag har jag och Sarah jobbat i kiosken. Båda dagarna har Scanias idrottsskola varit på campingen så emellanåt har det blivit en del att göra. Dom är så söta barnen..till och med när det tar 5 min för dom att komma på vad de vill ha, eller när de gör så att man får springa fram och tillbaks flera gånger. Träffade Jesper och Magnus idag som är ledare för några av barnen.

Ikväll ska jag.Sarah,Lisa,Emmelie,Tuben,Vargen och Peter lira fotboll på Alcro :) Vet inte om någon mer ska vara med. Det gjorde vi igår kväll också, riktigt kul faktiskt! Man har tappat mycket sen man spelade fotboll men lite finns ännu kvar..lyckades göra en tunnel på Tuben iaf :D


2 juni

Idag är det 3 månader tills jag fyller 18år! ;)


1 juni

Hej!

Har haft en supertrevlig dag/kväll med mina tjejer idag. Vi hade tur med vädret också förutom en timme på eftermiddagen då det regnade. Vi tog en taxi från Centralen till Skansen för att spara in lite tid :) Vi hade turen att få en bänk med bra sikt. Sen i elva timmar har vi suttit och pratar,sovit,ätit, kollat på  folk och sjungit med i genrepen såklart. Lisa kom nån timme innan sändningen började, mycket bra! Framför oss hade vi tre söta tjejer som hade på sig t-shirtar som de skrivit en massa på och med stor text Danny <3 och E.M.D , Erik,Mattias och Danny. Dom hade även en skylt, stora coola glasögon och en av tjejerna gav Danny en rosbukett när de gick förbi oss när de sjöng allsången Viva el Espana :) Som sagt E.M.D var där och även Magnus Uggla,Sanna Nilsen,Peter Jöback och någon Eva m.m...kul kul!

Vi tog 22.50 tåget hem och nu är det dags att sova för min del..Imorn ska jag och Sarah jobba i kiosken. Vi ska även ta fästingspruta :O hoppas den inte gör ont..

God natt!

Bilder kommer..min kamera dog så ska få bilder från Sarah :)

RSS 2.0