30 september

Go kväll!

Idag var det kaos på Ica..Sista dagen som man kan betala med 50-öringen och det märktes verkligen, många kom med sina samlingar och skulle betala eller växla. Väntat till sista dagen såklart! Sen att vi var en man kort märktes av också. Jag var rädd att jag inte skulle kunna smita tidigare till matchen men det gjorde jag. När klockan var halv sju tackade jag för mig och sprang iväg :P Kvart över sju började vår träningsmatch mot Rockets. Det var en tajt match som handlade om udda mål hela tiden. Vi spelade bra, bättre än dem tycker jag så vår vinst med 4-3 förtjänade vi. Jag spelade med Otto,Jojjo,Sarah och Johanna Larsson idag igen och det funkade bra. Otto den rackaren gjorde tre mål! :) Fjärde målen gjorde Annika. Efter matchen kände jag en emorm lättnad för jag gillar inte Rockets, det blir alltid tjuriga matcher och då är det inte roligt att komma hem som förlorare. Men det slapp jag idag som tur var!

Jag skulle varit ledig imorn,lördag och söndag men nej..Nu ska jag jobba 7-13 imorn och 7-12 på söndag. Tur att jag får vara ledig på min födelsedag iallafall! :)

Nu ska jag ringa min Douglas, sen läsa och efter det sooova!


28 september

Igår hade jag & Douglas varit tillsamans i 1år och 10 månader. Det är länge! Jag är så lycklig :D


Jag klippte mig igår också och blev väldigt nöjd. Jag toppade, klippte lite snedlugg och gjorde ljusa slingor i hela håret :) Jag lägger in en bild någon annan dag för nu är jag ganska nyduschad efter träning. På torsdag har vi träningsmatch mot Rockets, som vi också möter i serien. Det borde vara ett tuffare motstånd än Trosa så vi måste ge 110%! Seriepremiären har vi på söndag, hemma mot Onyx. Det ska bli så roligt! Men jag är skitnervös..Vill så gärna göra bra ifrån mig och att allt kommer funka för oss som ett lag, jag vill vinna!

Imorgon jobbar jag hela dagen, 10-19 sen ska jag börja städa lite smått inför helgen. Och kolla Idol som jag missat nu två dagar irad! Det blir bra det..


27 september

Hejhej!

Min helg har varit jättebra. I fredags efter jobbet tog jag det lugnt hemma med mina föräldrar, det passade perfekt. Lördagen bjöd på innebandy :) Vi hade träning 11-13,30, åt lunch och sen tränade vi igen. Lika roligt som vanligt! Efter dusch och lite uppfräschning åkte vi hela gänget till Axviken där vi skulle tillbringa kvällen/natten. Vi delade upp oss i två stugor, åtta i varje. Sen fick vi som uppgift att laga en trerätters middag tillsammans. Det tog en stund men resultatet blev riktigt bra. Toast skagen till förrätt, kyckling,sallad och potatisgratäng/pasta till varmrätt och Marängsviss till efterrätt. Efter middagen lekte vi olika lekar, bla Burken, Charader och så spelade vi även lite Alias innan vi gick och la oss :)

Igår,alltså söndag var det frukost kl 9 och efter det städade vi och packade ihop våra saker, som bestod av träningskläder och sängkläder ;) Vi åkte in till Nykvarn igen och tränade mellan 12 och 14. Träningen var ganska lugn eftersom vi hade match senare. Vi åt en god lunch tillsammans i hallen och sen spelade vi träningsmatch mot Trosa som vi ska möta i serien. Vi vann matchen med 6-2 och jag gjorde mitt första mål denna säsong. Jag spelade med Jojjo,Otto,Sarah och Johanna L och det funkade väldigt bra. Vi gjorde fem av sex mål :)

Nu är vi bättre än någonsin! <3



Igår fyllde världens bästa pappa 49år! Så efter matchen firade vi honom lite här hemma med fika och presenter :) Douglas kom hit också.
Grattis pappsen :)


Jag & Pappa i somras!


24 september

Go kväll!

Jag har fått en nytt jobb, japp ett nytt jobb. I onsdags ringde Christer som jobbar i receptionen på Vidbynäsgård och frågade om jag vill börja där med honom och Tessan. Jag blir då fast anställd på minst 75%. Det är väldigt mycket som jag ska lära mig men jag kunde inte tacka nej till det erbjudandet. Jag trivs jättebra på Ica men där har jag bara tre dagar i veckan och är tillsvidareanställd, och jag vill jobba mer är så. Jag ska självklart jobba klart den perioden på Ica som jag påbörjat men samtidigt börja lite smått med det nya. Jag ska alltså jobba i receptionen, göra bokningar, in-och ut checkningar och vara konferensverdinna. Kul! :)

Juste..Ni som läser min blogg kan väl kika in på mitt lags blogg! Varje vecka är det en spelare i laget som uppdaterar om lite allt möjligt, om våra träningar/matcher m.m. Denna vecka är det Sarah som skriver och hon är riktigt duktig, hon får gärna ta min vecka också ;) http://www.nykvarnsif.se/?page_id=5055





Vart tog sommaren vägen?


23 september

Igår efter jobbet åkte jag till Douglas. Vi kollade Kungarna av Tylösand och lite annat innan vi somnade. Det finns inget bättre tror jag än att somna brevid min Douglas, då kan inget ont hända. Jag är som tryggast då :)

Idag åkte vi ut till hans morfar & Tina och fikade lite innan vi tog fyrhjulingen och åkte ut i skogen. Vi skulle på svampjakt! Det gick väl inte så bra för oss men vi kom hem med lite Taggsvamp, Svart trumpetsvamp och en gul kantarell...Douglas hade lite dåligt tålamod, jag hade kunnat leta längre. Men förhoppningsvis hinner jag ut fler gånger för jag tycker det är skönt att komma ut i skogen lite.

Ikväll har jag haft träning och det gick bra. Vårt nya spelsystem sätter sig mer och mer och jag trivs väldigt bra ihop med Otto och Jojjo som jag spelat en hel del med. I helgen har vi träningsläger och det ser jag fram emot. Flera träningspass, övernattning i Axviken och träningsmatch mot Trosa på söndag :)

Imorgon är en viktig dag för mig så nu ska jag strax sova. Jag ska nämligen fatta en viktigt beslut imorn som jag ska vara helt säker på. Det värsta är att jag tror att jag kommer göra någon besviken men i detta fall måste jag tänka på mitt bästa.

Sov gott





Jag hoppas jag är tydlig med hur mycker jag älskar och bryr mig om er!
<3


21 september

Jag jobbade på Ica fre,lör,sön,mån och idag har jag jobbat på Vidbynäsgård. I söndags kväll åkte jag & Lisa till Mariefred och var med Douglas & Oscar. Vi kollade lite film,lite valvaka och så, det kom väl inte som någon chock att Moderaterna vann. Det blir spännande att se hur det blir nu när Sverigedemokraterna fick en plats i Riksdagen.

Jag jobbade stängning igår och kunde därför inte träna..Men ska köra ett pass på egen hand imorn eller fredag. Ikväll är det träning och Lisa ska med och känna hur det känns, förhoppningsvis känns det bra så att hon vill vara med och köra. Det vore grymt!

Imorgon och på fredag jobbar jag på Ica och så är jag ledig torsdag + lördag,söndag,måndag helt underbart :D


17 september

Idag är det fredag, fredag som jag sett fram emot. Men det blev inte alls som jag tänkt. Nu sitter jag här ensam och lyssnar på musik för jag var för trött för att följa med Douglas till Strängnäs, till några vänner....Jag ville vara med honom och mina föräldrar och bara ta det lugnt och se på Frölunda. Jag är så trött, skulle somna direkt om jag la huvudet på kudden. Kanske gör det snart.

Imorgon jobbar jag igen 11-20.15. Hade velat följa med mina vänner till Örebro men blev inte av med mig tid, så typiskt. Jag hoppas du känner mitt stöd endå Lisa =)


16 september

Idag fyller min mormor år! Grattis mormor, jag älskar dig.
Jag kunde inte vara med och fira henne idag eftersom jag jobbade 10-19 och sen åkte direkt till träningen. Men jag var dit en stund igår och gav henne en blomma och lite fika som jag bakat :)

Morfar,mormor,faster!

Mormor,morfar,moster,mamma,morbror <3
Jag träffade mina bästa vänner och min pojkvän igår också, jag hann med en hel del hehe. Jag,Sarah,Lisa,Emmelie och Malin kollade Idol tillsammans hos Sarah, mys! Sen kom Douglas och hämtade mig och kvällen blev fulländad :)

Idag har jag som sagt jobbat och tränat. Vi körde fotboll utomhus idag och det var jätteroligt, mitt lag är bäst. Det är bättre än någonsin just nu. Jag är så glad att jag hittat tillbaks till innebandyn, tänk vad nära det var att jag slutade...

Nog om det. Imorgon är det fredag, jag jobbar 10-19 och sen ska jag vara med Douglas. Det blir bra! Frölunda spelar och det ska vi såklart se. Nu är elitserien igång! Känns som att den nyss slutade :P

Ha det bra!


Måndag

Idag har jag varit ledig vilket har varit underbart skönt. Vid halv elva hämtade Lisa mig så åkte vi till Södertälje. Jag skulle lämna blod för första gången och Lisa var snäll och följde med :) Jag har varit väldigt nervös och rädd att det skulle göra ont men det var inte alls farligt. Visst kändes det men jag var inte ens nära att börja gråta och det hade jag räknat med. Jag lämnade en påse, 4,5dl blod och det kan rädda tre människor, tänk vad bra! Efteråt var jag stolt över mig själv och även över Lisa som anmälde sig idag.

Efteråt satt vi och fikade en stund sen gick vi på stan lite innan vi åkte hem. Jag köpte en höst tröja, stickad, Graffiti nagellack, mascara och torrshampoo.

Om en halvtimme ska jag åka med Sarah till träningen som är ute i Vackstanäs på måndagar. Jag hoppas jag kan vara med, de sa att man kan orka mindre vid fysisk ansträngning dagen och dagarna efter att man lämnat blod. Jag har sovit två timmar nu och hoppas det räcker!


En bra sommardag! :)


13 september

Hejhej!

I lördags spelade vi mot Duvbo och den matchen slutade 2-1 till dem, det var en tung förlust. Vi hade många chanser som borde blivit mål, jag hade en bortdömt mål och ja vi hade stolpe ut helt enkelt..Spelet kändes ganska bra! Efter matchen var jag & Douglas hemma med mina föräldrar och åt god middag och kollade på fotboll, Milan mot något lag. Det var Zlatans första match i Milan och han missade en straff stackarn.

Igår tidigt på morgonen bar det av till Tullinge för nästa match. Vi förlorade även denna match och det kändes förjävligt rent ut sagt! Jag vill vinna...De var inte mycket bättre och vi hade många chanser även denna match med bollen ville inte in.

Senare på dagen körde mamma mig & Lisa till Åkers. Vi kollade en hockeymatch med Douglas,Felix och Oscar och efter den åkte jag,Lisa,Douglas och Oscar till Heron City. Där åt vi middag, spelade olika spel vilket var  jätteroligt och sen gick vi på bio :) Vi såg The American, jag tror det hette så och den var inte bra.

Vid tolv kom vi hem och då somnade jag gott i min älsklings famn <3


Lördag

Nu har jag snart varit hemma i en timme efter sex timmars arbete, tog lunchen hemma istället :) Jag är lite extra glad just nu för nu är jag ledig i två dagar! Sen jobbar jag 11 dagar irad, känns lite tungt. Men men lika bra att ta för sig medans man kan...Jag varar som sagt Ica och Vidbynäs gård.

Om en stund kommer Sarah och hämtar mig och då är det dags för match, fan vad roligt! :) Idag blir en bra dag, det är jag säker på.


11 september

God morgon!

Igår jobbade jag 10-19 och det gick bra, men det var väldigt mycket folk på slutet. Vid åtta åkte jag och Lisa till Mariefred. Vi kollade Idol med Douglas,Oscar,Marina och Felix, sen spelade vi Alias + ett annat spel och då var även Gunilla med. Det var jättekul! :)

Idag vaknade jag kvart i sex av att mamma fönar håret, inte så roligt att gå miste om en halvtimmes sömn som jag verkligen behövt. Men jag tror inte att jag sov speciellt tungt för jag är nervös inför matchen senare idag, precis som alla andra dagar/nätter vi haft match. Hur som helst ska jag jobba några timmar idag innan matchen, med start kl 7.

Vi spelar träningsmatch mot Duvbo idag och de ska tydligen vara ett jämnare motstånd vilket känns roligt! Matchen är 16.00 idag och efter den ska jag vara med Douglas :) Får se om vi bara blir hemma eller om vi träffar Fille & Amanda.

Ha det gött!






Jag älskar dig Douglas, jag vill vara med dig föralltid,
 aldrig släppa taget om det fina vi har<3


9 september

Hejhej!

Det gick bra att jobba hos mamma idag fast jag var trött. Vi slutade vid två och då åkte vi och pappa till Södertälje :) Jag bokade en ny tid på måndag för min första blodgivning. Usch vad jag kommer vara nervös. Förhoppningsvis får jag någon med mig! Sen gick vi lite på stan innan vi åkte till Coop och handlade. Pappa tittade ut nya fina glasögon och jag fick med mig lite smink, hallon doftande hårspray, Gliss hårinpackning (jättebra!) m.m hem.

Träning har jag haft ikväll också och innan den kom mormor förbi, det var trevligt! Hon fyller år om en vecka och jag ska baka lite till henne, det blir roligt :) Så det måste jag pressa in någon dag hehe.

Imorgon jobbar jag på Ica 10-19 sen får vi se vad som händer. Jag jobbar även lördag kl 7 så det blir iallafall något lugnt. Jag ser fram emot helgen för den kommer innehålla många bra saker =)

Natti natti


<3


8 september

Hösten är här, nu är en större del av dygnet mörkt och det är ruggigt ute. Usch säger jag bara, jag och pappa är inga höstmänniskor..Lite komiskt eftersom att vi båda fyller år nu inom en måndag. Igår jobbade jag till sju och efter det åkte jag,Douglas,Felix och Marina till Heron City och kollade på I rymden finns inga känslor, den var bra och det var roligt att göra något sådant en vardag!

Idag har jag jobbat 7-16 och sen varit ute och sprungit med Lisa. Jag missade träningen igår så ville ta igen lite av det. Jag kollade även gårdagens avsnitt av Idol, jag kan bara inte låta bli. Fast egentligen vill jag inte fastna för något serie för då blir det så jobbigt när man missar vilket jag kommer göra. Imorgon jobbar jag med mamma på Vidbynäs 6-14 sen ska vi till Södertälje och handla lite. Sen på kvällen är det träning :)

Nu ska jag kolla Idol! Ha det bra


5 september

Hejhej!

Nu är jag hemma igen efter en rolig helg i Karlstad! Vi har spelat tre gruppspelsmatcher, en i fredags och två igår. Ifredags kväll mötte vi Lockerud som spelar i Elitserien och det märktes för vi kom inte alls till i våra få anfall, det blev mest försvarsspel vilket vi gjorde bra även om vi förlorade med 0-7. Vi ska inte vara jämna med lag som spelar i Elitserien och det måste vi komma ihåg, men det är ju så tråkigt att förlora! Efter matchen åt vi lite mackor och Risi Frutti innan vi gick och la oss, jag bodde med Sarah och Annika :)

Igår hade vi första matchen 9.45 mot Skattkär som vi spelade mot i div1 förra säsongen. Precis som de matcherna var den här matchen jämn och slutade 0-0. Vi fick helt enkelt inte in bollen. Den matchen var såklart roligare att spela då vi hade mer anfallsspel!

Efter matchen åkte vi till centrum och åt en god lunch tillsammans, det var wook :) Sen åkte vi tillbaks till vandrarhemmet där jag somnade i min säng i över en timme, lagom tills nästa samling. Vårt sista möte var Sveiva, norska mästare. Vi lyckades ta ledningen och matchen var länge jämn och väldigt rolig att spela, det gick bra vilket alltid är roligt. Men sen några minuter in i tredje perioden tappade vi vårt underläge med 1-2 till 5-2 vilket var synd. För att vi skulle ha en chans att gå vidare var det vinst som gällde. Efter matchen var vi såklart besvikna men sen i omklädningsrummet fick vi beröm av vår tränare, han var nöjd med vår insats denna helg med tanke på vilket tufft motstånd vi haft (precis som cupen för två veckor sedan) och det var faktiskt väldigt skönt att höra. Jag hade säkert surat hela kvällen annars :P

Hur som helst kollade vi på herrarnas match på kvällen som de vann, sen åkte vi och åt middag. Det var mycket trevligt :) När vi kom tillbaks till vandrarhemmet var vi ungefär tio stycken som samlades i vårt rum och spelade Alias, skitkul!

Idag innan vi åkte hem kollade vi på herrarnas kvartsfinal och en dam semifinal :)

Nu är jag hemma igen. Jag väntar på Douglas som kommer om ca en timme, det blir bra. Imorn jobbar jag 5-14 på Ica och som tur är har jag sovit middag, annars hade jag inte varit vaken nu.


Jag har tittat igenom bilderna från kräftdkivan och de var inte så bra tyvärr. Men jag lägger upp dessa tre, en på tältet innan alla kom, fint va? , en på mig och en på min underbara Lisa!





3 september

I tisdags jobbade jag på Vidbynäs 6-14 och sen på Ica 17-20.20. Vi inventerade och det gick fortare och smidigare än vad jag trott! I onsdags jobbade jag,Malin och Lisa tillsammans på Vidbynäs och sen åkte jag hem till Douglas och var med honom :) Igår jobbade jag på Ica 8-18 sen var det träning. Det gick väl inge vidare. Sen packade jag för idag åker vi nämligen på cup till Karlstad! Mina föräldrar följer med och så följer även Lisa med, kul kul!! Vi har en match ikväll och två imorgon. Går vi vidare är slutspelet på söndag :)

Men innan vi åker vid 14.00 ska jag jobba tre timmar. Det blir bra det.
Ha en bra helg allesammans!


RSS 2.0