30 juni

Hejsan!
 
Nu har jag semester i en vecka, om man bortser från att jag ska på en tvåtimmars utbildning med min chef på tisdag. Det känns skönt och jag ska försöka få mycket gjort. Alldeles strax ska jag kila över till Emma & Andreas för att kika med ett mer detaljerat öga på lägenheten, mäta lite och så. Sen åker jag hem för att åka iväg med mamma på släktträff i Södertälje. Det har vi varje år då mormor och hennes syskon med barn och famljer träffas. 
 
Igår blev en lugn och tidig kväll vilket var precis det jag behövde. Jag lekte lite med Flisa när jag kom hit (hunden) för Douglas var på möte. Sen åt vi middag med hans föräldrar, fikade/kollade tv och jag och Douglas la oss vid tio ungefär :) 
 
Nej dags att kila över till lägenheten!

29 juni

God Morgon!
 
I förrgår åkte jag till Douglas efter jobbet. Jag hade med mig det första flyttlasset hemifrån..Känns bra! Vi fick mycket gjort inför mitt och mammas Ikeabesök och på kvällen var det ju fotboll, Spanien slog ut Portugal. Igår jobbade jag en kortare dag 7-13. Sen hämtade jag upp mamma och vi åkte till Ikea. Vi gick i flera timmar och handlade massor med saker som två soffor, tv-bord, tv-bänk, vardagsrumsmatta, byrå, spegel. Det var dom större sakerna och sen köpte vi en hel del små saker och praktiska saker som typ torkställning till tvätt m.m. Jag var så glad hela tiden och det kändes lite sjukt att jag gick och handlade till mitt & Douglas blivande hem <3
 
Vi kom hem vid halv åtta och då var jag helt slut..somnade efter ett tag i soffan och missade i princip hela fotbollsmatchen men Italien slog ut Tyskland. Så nu är det Spanien-Italien i EM-final!
 
Fredag är det idag och det betyder att jag går på semester efter denna arbetsdag. Dock bara en vecka (jobbar v.28) och har sen tre veckor till. Men det ska bli underbart, jag hoppas givetvis på toppenväder :)
 
Ha en fin fredag!

Celina bakar!

Efter en tupplur tog jag mig ut och sprang i 35 min. Det gick bra och det var alldeles lagom varmt ute. Efter det har jag bakat. Mina kollegor har tjatat lite på sista tiden (jag brukade ta med fika ibland förut) så ikväll har jag bakat en jordgubb & rabarber paj och en chokladkaka med pistagenötter i. Dom ska jag ta med till jobbet imorgon och jag hoppas att det blev lika gott som det ser ut att vara! :)
 
Efter jobbet imorgon åker jag till Mariefred för att träffa Douglas och hans föräldrar. Det ser jag fram emot! Så nu ska jag "packa" inför det och sen gå och lägga mig.
 
Bilder på bakverken kommer förhoppningsvis men en annan dag!
Ha det fint

26 juni

Hejhej!
 
Midsommarhelgen är förbi och vi hade det väldigt bra i Helsingborg. Även om vädret inte var det bästa på självaste Midsommar så hade vi en trevlig dag/kväll med Sebastian,Sofie, Gustav,Michelle och fyra vänner till dom. Vi åt både lunch och middag ihop, satt och pratade om allt möjligt, spelade lite kubb och kollade lite fotboll. Vid ett var vi hemma.
 
Lördagen spenderades med Sebastian & Sofie i Köpenhamn. Vi åkte båt och tåg dit och storsade runt hela dagen. Åt lunch i hamnen och fikade lite senare. På kvällen beställde vi hem pizza, spelade spel och kollade fotboll.
 
I söndags var det regn från morgon till sen kväll. Jag, Douglas, Sebastian och Sofie åkte ut till Väla tror jag det hette som är ett stort köpcentrum i Helsingborg. Där kikade vi runt lite på rean och åkte sen hem till Gustav & Michelle där vi åt våffel lunch :) Vid femtiden började vi åka hemåt och med oss i bilen hade vi en Platt tv och fyra köksstolar som vi fick av Sebastian & Sofie, så snällt!
 
Igår  jobbade jag 8-15.30 och sen höll jag på och fixade och donade inför flytten. Det är inom några dagar dags för första Ikea besöket...Det ska bli så roligt! :) Idag har jag jobbat 8-14 och ska ut och springa tänkte jag. Men det får bli ikväll!
 
Sådär nu behöver jag inte skämmas för min kassa uppdatering...haha.
 
 
Ha det gött allesammans!

21 juni

Imorse när jag och mamma promenerade till jobbet sken solen. Att gå den promenaden och träna lite i gymmet är en kanonstart på dagen. Jag får sådan energi! Jag jobbade idag 8-14, vi städade inför sommaren och åt god lunch tillsammans + fika, glass med jordgubbar bjöd Christer på :)

Nu börjar semesterveckorna på jobbet vilket betyder att anläggningen är stängd men att vi är inne och jobbar några timmar om dagen mån-fre. Jag har semester v.27,29,30,31 så jag jobbar v.28 och 32 under sommarveckorna.

Men men, imorgon är det Midsommar och jag håller tummar & tår för fint väder!! Ikväll åker jag och Douglas till Helsingborg, det ska bli så roligt :) Vi kommer hem på söndag igen. Hoppas alla får en rolig och varm Midsommar!

Bilder från förra året!


Sebastian & Sofie


20 juni

Idag har jag träffat fina, söta underbara Selma. Åh vad söt hon var, så liten! :) Jag längtar redan tills nästa gång jag ska hälsa på Filip,Amanda och Selma. Tror att jag och Douglas ska gå dit nästa vecka. Om en liten stund ska jag möta Emmelie i centrum. Vi ska handla mat och ta med hem till henne. Jag hoppas att fler utav tjejerna hinner komma innan det blir dags för mig att gå hem. Douglas kommer efter jobbet :)

En arbetsdag kvar och sen tre dagars ledighet, det ska bli så skönt. Roligt är också att jag & Douglas åker till Helsingborg. Det är första gången jag hälsar på dom "hemma" och så är det Midsommar på fredag :)


Sverige-Frankrike

Hejsan!

Jag jobbade 7-16 idag och det gick bra även om dagen gick sakta. När jag och mamma sen var och handlade hittade jag fina presenter till lilla Selma som jag ska hälsa på imorgon :) Nu ikväll har jag varit ute och sprungit en sväng och nu kollar jag fotboll. Sverige-Frankrike, sista gruppspelsmatchen och Sveriges sista match i detta Em...tråkigt! Det blev inte att jag åkte till Douglas ikväll, tiden bara sprang iväg. Nej nu ska jag fokusera på matchen! :)


19 juni

God morgon!

Idag är det tisdag och om en stund ska jag åka till jobbet..Jag har sovit alldeles för få timmar inatt! Igår jobbade jag 8-15 och sen fixade och donade jag lite här hemma och kollade på en film med mina föräldrar på kvällen :)

Idag jobbar jag 6.45-15,16 och sen ska jag och mamma åka och handla lite. Bla en present till lilla Selma som jag förhoppningsvis ska hälsa på imorgon efter jobbet. Vore så mysigt <3 Senare idag åker jag till Douglas, det blir bra det :)


17 Juni

Igår hade jag en toppenkväll med Emma, Lina,  Sara och Charlie. Vi satt utomhus hela kvällen och fikde,drack gott och pratade om sommaren. Jag var hemma strax före ett och kröp ner brevid Douglas som redan sov.
Idag är jag ensam i huset. Douglas slutar sju. Vädret har varit samma som igår, regn hela morgonen och förmiddagen men nu är det upphåll. Jag var ner en sväng "på stan" och kikade i ett par butiker, mest för att komma ut lite. Just nu kollar jag på en Johan Falk film men kan inte släppa tankarna på flytten...Kanske blir tjatigt att läsa men jag tänker på det hela tiden, hur jag vill ha det, vilka möbler, vilka färger och så. Snart ska flyttlassen sakta men säkert börja köra hem hit till Douglas, vi förbereder så :)
Nog om det. Nästa helg är det Midsommar och jag & Douglas har inte haft några planer för denna dag. Men i veckan blev det bestämt att vi ska åka till Helsingborg och hälsa på Sebastian,Sofie,Gustav och Michelle. Det är Douglas två killkusiner med flickvänner. Vi åker torsdag kväll och hem söndag, kommer bli kanon :)

Lördag

Jag tog mig ut i regnet och sprang i 30 min och efteråt kände jag mig väldigt nöjd. Ofta är det ju svårt att komma till skott och byta om..då måste man försöka tänka på känslan efteråt för den är skön! När jag sprungit och kom hem dyngsur duschade jag kroppen varmt, tog på mig torra kläder och hämtade sen hundarna för en 30 min promenad. De verkade inte bry sig så mycket om regnet ;) Nu har jag även varit på bolaget och Ica och handlar inför kvällen. Ikväll blir det tjejmys hos Emma :) Men först ska jag ta en powernap (vaknade halv  nio idag!), duscha och umgås med Douglas en stund <3

16 juni

Igår innan jobbet gymmade jag. Det är så skönt att vi har ett litet utbud på jobbet så jag kan smita in där ibland :) Fast igår kände jag av min axel...Den "hoppade ur" som jag beskriver det för ett par dagar sen och nu är jag öm och vissa rörelser gör ont. Den hoppar inte ur led men tror det är en mild variant. Det har inte hänt på några månader och det känns inge vidare om det ska börja nu igen. Men men.
Igår jobbade jag 8-16.30 och åkte sen hem till Douglas. Vi lagade middag med hans föräldrar och åt en "firar middag" för oss två :) Efter blev det såklart fotboll och Douglas moster + man kom över också. Det var en spännande match och så tråkigt att det blev förlust för Sverige. Nu kan de inte ta sig vidare till kvartsfinal...
Idag är det söndag och regnet öser ner. Jag är ensam i huset, Douglas jobbar och hans föräldrar åkte till Gotland imorse. Jag vaknade tidigt och har kollat igenom vad Douglas har fått för "flytta hemifrån" saker så att vi sen kan se vad vi behöver handla. Vi båda har verkligen fått så mycket fina saker som äntligen ska börja användas!
Jag hade tänkt springa idag men får nog vänta ut regnet lite. Men en hundpomenad blir det iaf, har lovat att gå med Flisa och Ragge vid lunch :) Ikväll hoppas jag att jag får umgås med några tjejer härifrån Mariefred, vore mys!
Ha en underbar lördag, trotsa regnet! ;)

Lyckorus

Jag har gått med ett leende på läpparna sen imorse då jag fick beskedet om lägenheten. Jag kan inte förstå att det är nu det händer, jag ska flytta hemifrån och bli sambo. Det är ett stort steg men åh vad spännande! :) Sen jag kom hem från jobbet har jag kollat runt på olika sidor som Ikea med mera. Jag har även kollat igenom lite av de "flytta hemifrån" saker som jag redan har, tror det är fem kartonger under trappen som väntar. Jag har fått så mycket fint av familj,släkt och vänner de senaste födelsedagarna och jular :) Om en liten stund är det dags att sova, varva ner lite haha..

Imorgon efter jobbet åker jag till Mariefred och är där över helgen. Imorgon blir det såklart fotboll, Sverige-England! Sen lördag och söndag tar jag som det kommer :)

Ha det fint!


14 juni

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja med detta inlägg..Jag har så mycket som jag bara vill få ut mig på en gång!! Igår blev min kusin Filip och hans flickvän Amanda föräldrar till en liten Selma :) Fick ett mms och hon är helt underbar och jag längtar så mycket tills när jag får träffa henne.

Idag, ja herregud idag blev jag och Douglas med lägenhet! Vi har fått en trea i Mariefred med inflyttning om en dryg måndag och jag är så lycklig. Äntligen ska jag få flytta ihop med min älskade Douglas, det om något har jag längtat efter senaste månaderna! Det är Emma & Andreas lägenhet som vi ska ta över, dom i sin tur ska flytta till en lägenhet i Södertälje :) Jag såg även idag att Ida & Simon ett kompispar till mig och Douglas har fått en dotter idag!

Det verkar som att 2012 kommer att vara och bli ett kanonår på många sätt och vis! Just nu kunde jag inte vara lyckligare och det känns skönt att veta vad jag ska pyssla med på min semester ;)


Du & Jag


13 juli

Halloj!

Veckan hittills har varit bra. Jag har jobbat mån,tis,ons och i måndags blev det ett långpass 8.30 - 21.00
När jag slutade tog jag mitt pick och pack och gick ut till ett hotellrum och kollade fotbollen och sov sedan kvar. Lyx! :) Synd vare att Sverige förlorade sin första match mot Ukraina..dom spelade inge vidare.

Men men, igår efter jobbet tränade jag och åkte därefter hem till Douglas. Vi kollade fotboll och hade det allmänt bra :) Ikväll kommer Douglas hit, alldeles strax. Jag jobbar även tors, fre och är ledig lördag, söndag. Jag hoppas på fint väder i helgen som jag troligtvis tillbringar i Mariefred :)


10 juni

Sitter hemma i soffan med mina föräldrar. På tv är det Spanien-Italien, fotbolls EM är igång!! Sverige spelar sin första match imorgon, kul kul :) Jag har inte skrivit på fleeera dagar jag vet..Så jag tänkte dra det lite snabbt bara.

I onsdags var både jag & Douglas lediga så i tisdags kväll var vi hemma hos Douglas med några vänner och hade det trevligt. Vi kollade Sverige-Serbien (träningsmatch) som var tråkig sen spelade vi spel, det var betydligt roligare! På onsdagen mådde jag inte superbra men tog mig ut på en långpromenad med Gunilla när Douglas åkte för att spela golf. Mycket mer än så blev det inte, en lugn kväll.

I torsdags jobbade jag 8-15 och så blev det träning följt av soffläge. Jag kollade runt på lite olika alternativ för mig och tjejerna i sommar och det slutade med att jag preliminärbokade Hotel/Hostel i Göteborg tre nätter, så får vi se!

I fredags var dagen med stort D. Vår fina vän Tess tog studenten! Jag hade tagit ledigt för att kunna fira hennes dag fullt ut och det gjorde vi. Jag,Sarah, Lisa,Helena och Emmelie träffades vid 9.00 för champagnefrukost i solen. Det var så mysigt så och vi var helt överense om att det ska vi se till att göra fler gånger i sommar :) Sen tog vi elva bussen till Östertälje följt av pendeln till Tumba. Strax efter 12.00 sprang vår vän ut och det blev en stor härlig gruppkram med mera. Det var härligt att se Tess så lycklig, jag minns kännslan så väl..Vid halv två sen var vi tillbaks i Södetälje och skulle nu fördriva lite tid fram till mottagningen vid sex. Vi åt lunch på Cesars, gick lite i affärer..strosade runt. När det var två timmar kvar slog vi oss ner gräset, öppnade en varsin cider och bara slappade, pratade och hade det så bra i solen :)

Tess mottagning sen var jättetrevlig och de bjöd på god mat och fika. Fler tjejer anslöt dit och vi var samlade, allihopa. Jag,Lisa och Helena skulle inte med resten av tjejerna ut utan åkte hem vid halv nio. Då var jag helt slut och somnade sen gott med ett leende på läpparna efter denna underbara dag!

Igår var jag i Mariefred hela dagen och kvällen tills mamma kom och hämtade mig vid halv elva. Det började med en lunch på golfklubben när Douglas + kusiner spelat klart sin golftävling. Sen gjorde vi inte så mycket förän det var dags att gå på Jacobs studentmottagning vid sextiden. Vi gick dit hela familjen, kusiner,vänner m.m och det var väldigt trevligt! Kul att få umgås med Gustav & Michelle som bor i Helsingborg men var hemma över helgen. Vid tio rörde sig "ungdomarna" vidare mot nästa fest men jag droppade av hos Douglas i väntan på mammsen. Idag har jag jobbat 7-15 och sen inte så mycket mer, ska ta tag i mitt rum innan jag lägger mig!

Det här blev en långt inlägg haha, men så får det va. 
Hoppas ni haft en bra vecka/helg med studenter och annat kul! 










4 juni

Denna måndag har faktiskt varit väldigt bra. Det är nog för att det inte kännts som en måndag då jag jobbade lördag och söndag. Jag gick upp i tid för att hinna gå till jobbet, duscha och göra mig klar där. Sen jobbade jag
 8-15 och möblerade 4st konferenslokaler. När jag slutat gick jag ner till jobbets gym och tränade i en timme för att sen gå hem, jag passade på när det var uppehåll :) Det blev totalt två timmars träning idag och det känns bra efter en passiv helg. Jag blev så pigg av träningen idag också vilket känns underbart. Ikväll har jag tagit det lugnt men ska snart städa mitt rum..inte så roligt men nödvändigt. Imorgon jobbar jag 8-15 igen och sen ska jag vara med Douglas, det ser jag fram emot! :)


3 juni

Hejsan hejsan!

Det gick bra att jobba igår, jag kom därifrån vid fyra. Jag och Douglas hade en lugn kväll tillsammans med hans föräldrar. Vi tittade på film :) Imorse var jag trött när klockan ringde 05.40..jag jobbade  7-12.30 och efter det har det inte blivit mycket gjort. Träning har jag slarvat med över helgen men det gör inget. Imorgon är en ny vecka :)

Juste jag har klippt mig. Det gjorde jag i torsdags och det blev kort, ner till axlarna. Jag är nöjd och nästa gång kanske det blir snäppet kortare till och med. Bild på det kommer en annan dag!

Ha det gott!


2 juni

Oj oj oj vilket väder vi har idag...och igår för den delen. Jag var väl inte jätteglad idag när jag satt mig på cykeln vid halv tio för att åka till jobbet. Jag tycker synd om våra gäster som ska ha stor fest ikväll och inte kan njuta av att sitta ute på vår fina altan men den underbara utsikten...Hur som helst gick det bra att jobba, jag slutade fyra. Om en liten stund åker jag hem till Douglas för att mysa med honom ikväll! Hans mamma har kommit hem från en resa och det ska bli kul att höra vad hon varit med om :) Nej en rejäl myskväll ser jag fram emot och imorgon är det jobb igen. Det gör mig faktiskt ingenting att jag jobbar denna helg med tanke på vädret! Får hoppas att det är kanon väder fre,lör nästa vecka för då är jag ledig! ;)

Ha det fint alla!


1 juni

Det blev ingen middag med vännerna i onsdags, det ställdes in. Det var kanske lika bra då jag hade en dålig dag och gick ner och la mig redan 19.30 efter att jag sprungit och ätit middag. Igår jobbade jag och åkte sen till Douglas. Hann gå på Mariefreds gympan innan han slutade jobba :) Kvällen spenderades i sängen, vi såg King Kong på Douglas nya tv.

Idag är det fredag och det är min lediga dag denna vecka, så skönt så! =) Jag sov ut och sen har jag varit i Södertälje med Sarah & Lisa. Det blev lite shopping och vi fixade även med studentpresent till vår fina vän Tess som tar studenten om en vecka! Jag hoppas verkligen att hon får strålande sol och inte som dagens skitväder...
Ikväll blir jag hemma med mina föräldrar. Vi ska se Let´s dance finalen och just nu kollar vi film :)

Jag jobbar lör och söndag och får se vad mer jag hinner med.



En ny klocka och en t-shirt, det blev en fin topp till men hittade ingen bild från hemsidan.


RSS 2.0