30 mars

Godmorgon!

Det blev en del pluggande igår varvat med tv-tittande hos Douglas :) Vi kollade på Wipe Out som är lika roligt varje gång. Speciellt när dom ska ta sig över dom fyra bollarna!!

Nyss skrev jag webbdesign prov som gick bra. Fick ett starkt G, ett poäng ifrån vg och det är jag faktiskt nöjd med i den här kursen :P

Ikväll är det kvalmatch som gäller och jag är redan nervös! =/ kommer bli sjukt roligt men väldigt, väldigt nervöst...Får hoppas att många kommer och stöttar oss ikväll :)

20.00 i Björkesta hallen, sista och avgörande kvalmatchen mot Farsta..be there! :D

29 mars

Godmorgon!

Igår kom jag hem från Douglas vid halv tre. Jag pluggade, kollade en period hockey innan jag somnade i två timmar, pluggade lite till och sen kollade jag och pappa Robinsson :)

Vid halv tio gick jag för att möta Lisa och Sarah vid Video. Vi köpte godis sen gick vi till Sarah och så kom Emelie också! Vi kollade lite på fotbollen samtidigt som vi pratade en hel det, mys :D

Idag ska jag och Emelie stå i ett grilltält utanför Björkestahallen 10-12 och sen ska jag även stå 14-15. Det är DM för ungdomarna så då ska dam-och herrlaget hjälpa till med detta...inte så kul nej.

Men efter det ska jag till Douglas :)

Imorgon smäller det! Kom och kolla på vår sista kvalmatch till div1 mot Farsta 20.00 i Björkestahallen! :D
Oavgjort eller vinst så går vi upp.


27 mars

Hejhej!

Igår gick jag och Douglas en promenad till Hökmossen med mormor och morfars hundar. Det var inte lika behagligt som det såg ut att vara ute men skönt var det att röra lite på sig. På kvällen hade jag träning och så kollade vi hockeyn också.

Idag är det fredag, äntligen! :D Jag ska med Douglas hem. Vad vi ska göra vet jag inte men även den här helgen blir lugn så att jag får bästa möjliga uppladdningen tills på måndag!


4 månader idag! <3

26 mars

Godmorgon!

Igår var det voffeldagen och självklart åt vi vofflor med glass och hallon hemma, mums! :D
Idag är det torsdag och solen skiner precis som igår...det är rikigt skönt i solen och jag längtar till Magaluf. Det är bara sju veckor kvar nu!

Vi har marknadsföring nu sen natur och slutligen filosofi sen åker jag hem. Douglas ska följa med mig hem idag :)

Ha en bra dag!

71 dagar kvar till studenten!!!

Onsdag

Ikväll var det näst sista träningen inför den sista kvalmatchen mot Farsta, på hemma plan! :) Idag höll dom på att testa lite olika grejer som ska användas till matchen på måndag. Jag tror att det kommer bli grymt och hoppas verkligen att läktaren kommer vara proppfull med Nykvarnsfans ;)

Imorn är sista träningen..vi har lagt in en extra. Jag kan tänka mig och hoppas att det kommer märkas på träningen att det inte är många dagar kvar. Alla måste var laddade till 100% och verkligen vilja vinna för att det ska gå vägen! Farsta var absolut inget dåligt lag, de gav oss mycket bra motstånd även om det kändes som att dom inte var speciellt sugna på att vinna. Men det kan ju mycket väl ha ändrats till på måndag...

Det pratades även om att vi ska ha en avslutningsfest tillsammans med herrlaget nu efter kvalet. Det kan ju bli riktigt kul faktiskt! :)

Nej nu måste jag skriva psykologi B , ha det bra!


Sarah, se nu till att bli frisk! <3

25 mars

Hejhej!

Sitter utanför naturkunskapen och väntar på min sista lektion för dagen. Har haft filosofi (hata hata hata!) och rättskunskap innan. Men nu är det bara en lektion kvar och det känns väldigt skönt. Jag ska sola när jag kommer till Nykvarn sen plugga och så är det träning ikväll :)

Jag och Filip kollade Den rätte för Rosing igår men Andea avenyn glömde jag bort. Nu är det bara två killar kvar så närsta vecka är finalen..får se om Linda finner kärleken hos någon av småpojkarna? haha.

Idag kan man iaf glädjas åt att solen skiner utan att det snöar titt som tätt, det är riktigt behagligt ute idag :)

Idag blir Harry ett år och  sju månader!

<3

Tisdag

Ändrade planer för ikväll. Kom ju på att jag och Filip skulle kolla film idag..Så jag ska dit vid åtta :) Får hoppas att han vill se dom där programmen med mig!

Har precis haft en värdelös föreläsning på UF-lektionen. Kunde inte bli tråkigare..nu har jag marknadsföring men den slutar om tio min. Känns som att jag behöver ta en kort vila när jag kommer hem. Innan jag pluggar.

Vädret är ju fortfarande helt cp. Ena stunden snöar det och andra är det blå himmel och sol. Det måste vara nån där uppe med beslutångest!


24 mars

Hejhej!

Sitter på min svenska C lektion och borde skriva på mitt födelsedagstal till pappa. Men det är svårt...vill sitta hemma och skriva, tror att det är lättare. Jag tränade inte igår och det känns dumt nu inför kvalmatchen på måndag...men min rygg är inte okej. Får hoppas att jag inte ärvt pappas skitrygg!

Jag ska plugga idag. Webbdesign, psykologi och svenska. Sen ikväll ska jag se "Den rätte för Rosing" och Andra avenyn :)


Snön som faller till marken gör mig arg. Jag är jävligt trött på snön och kylan! Det har ju varit skinande sol i flera dagar..som att våren varit påväg. Men tydligen inte...

23 mars

Hejhej!

Jag tänker fortsätta skriva här istället. Jag gillade inte blogspot kom jag på efter några dagar :P Har inte hunnit skriva det där än eftersom att inloggningen laggar men det kommer!

Igår hade vi DM-slutspel. Jag vaknade kl sju och kunde inte somna om så jag gick och kollade på Telge-Balrog (semifinal). Sen klockan elva hade vi vår semifinal mot Strängnäs som vi vann med 5-4. Resultatet talar för hur vi spelade, inte speciellt bra. Men vi vann iaf :) Efter matchen åt vi lunch och så kollade vi på Herrarnas final som dom vann stort.

16.45 var det dags för vår final mot Telge. Läktaren var näst intill full och stämningen på topp :) Vi vann med 4-0 och spelade skitbra! Så vi vann DM och serien den här säsongen och det ända som fattas nu är att vi finner mot Farsta på måndag och går upp till div 1!

Efter matchen följde jag med Douglas hem som varit och hejat på mig under dagen :)

Idag kom vi inte upp ur sängen...jag har ont i både rygg och ljumskar och var helt slut i kroppen efter tre matchen i helgen varav två riktigt tuffa. Så vi blev faktiskt hemma idag....Stannar kvar här inatt med och imorn blir det skolan hur trött jag än är.

Douglas, jag älskar dig!

Nu flyttar jag! ;)

Från och med idag kommer jag att blogga på www.blogspot.com och min blogg hittar du på www.celinapersson.blogspot.com. Men mina gamla inlägg kommer att finnas kvar här, dom flyttas ej med.

Där är det lite roligare och lite bättre att blogga hehe.


17 mars

Godmorgon!

Sitter på webbdesignen och har lagom kul. Vi gör ett grupparbete jag, Linn, Bill och Calle men Calle har inte kommit än. Vi har fått en beställning på en hemsida av en annan grupp och ska nu göra en hemsida enligt derass beställning. Vi är nästan klara, det är Calles fakta och bilder som fattas..bra va!? :P

Jag går till tre idag och sen ska jag hem till Douglas :) Men det blir ingen gympa ikväll eftersom jag åldrats femtio år och får ont i typ hela kroppen när jag stelnat till efter en träning. Som igår kväll...får ont i rygg och ljumskar =/ Vet inte om det är överansträngning eller om min kropp bara är cp.

Imorgon ska jag göra mina efterlängtade slingor i håret så jag blir ljus igen :) Tycker mitt hår är jättemörkt jämfört med förut.

Måndag

Idag fick jag tillbaks min Psykologi B uppsats om fobier och på den fick jag mvg :D Det är roligt när det går bra i ett ämne som man tycker om och lägger ner mycket tid på, man märker att det ger resultat.

Efter skolan solade jag 25 min så nu är jag lagom röd om kinderna, från näst intill genomskinlig ;) till röd haha...Sen gick jag hem och började kolla på en film med mina föräldrar "Rally brudarna " men blev för trött och somnade i en timme innan träningen.

På lördag den 21 har vi vår första kval-match. Det blev mot Farsta och på lördag möter vi dom på bortaplan. På söndag den 22 har vi dm-slutspel i Björkestahallen. Semifinal mot Strängnäs och vinner vi den spelas finalen 16.45. Och sist men inte minst har vi vår andra kval-match mot Farsta (hemmaplan) måndagen den 30mars kl 20.00. Kom gärna och kolla, vore riktigt kul med en full läktare! :)

Nu ska jag plugga marknadsföring, sen väntar sängen.

16 mars

GRATTIS Matilda på 19års dagen!


Planerna hann ändras en gång till i lördags. Filip kunde ej gå med mig på stan men dom släppte av mig där och åkte vidare. Jag köpte en mörkblå fransklänning från H&M, en annan vit topp från H&M och två leggins.

Mamma och pappa kom och hämtade mig och jag åt mat sen gick jag till Filip en stund innan samlingen. Vi körde Guitar Hero och jag provade på medium då Filip tyckte att jag var för bra för easy ;)

Matchen vann vi med 6-5! Vi spelade riktigt bra och nu är kvalet kvar. På kvällen blev det som planerat fest i Mariefred och jag hade på mig min nya fransklänning. Festen var hos Hellan och där var Douglas och hans kompisar plus lite andra tjejer :) Jag hade en väldigt rolig kväll och vid halv två gick jag och Douglas hem. Igår slappades det, precis som det ska göras på söndagar.

Jag och Douglas låg mest i sängen. Kollade på Hajar som hajar och sen förflyttades vi oss till soffan och kollade på SSK-AIK. Jag tog sju tåget hem och hemma kollade jag på Wipe out och Sanningens ögonblick med mamma :)


14 mars

Hejsan!

Jag somnade tidigt igår, vilket resulterade till att jag lätt kunde gå upp när klockan ringde 9.30 imorse. Om en stund kommer Filip och hämtar mig. Det blev ändrade planer så vi ska till Södertälje en vända. Jag ska leta efter något att ha på mig ikväll då det blir fest i Mariefred :)

Men innan det har jag matchen att se fram emot. Idag spelar vi mot Sörmlands f 17 som mest består av Telge spelare men Malin i mitt lag är också med där...undra vilket lag hon spelar i idag!?


Emelie, jag, Lisa och Malin

Ha en bra lördag!

"
Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya"

Lugn, skön hemmakväll :)

Somnade efter skolan idag och sov i två timmar, det var väldigt skönt. Sen ikväll har springer jag mellan tv apparaterna och kollar på Leksand - SSK och Let´s dance. Grannen är här och kollar hockeyn med pappa medans jag och mamma ser mer av Let´s dance. Skönt med en kväll hemma och bara umgås med mamma och pappa, det behövs! :)

Imorn ska jag träffa Filip innan min match. Vi ska gå en promenad om vädret tillåter det :)


Fredag

Såhär roligt har jag på min svenska C lektiton ;) Sitter och läser roliga historier som egentligen inte är speciellt roliga. Men blondinskämt finns det ju mängder av haha...

-Hur vet man att en blondin har en dålig dag ?
-Hon har en tampong bakom örat och undrar var pennan är

Varför blev blondinen så besviken när hon kom till London?
- Hon insåg att Big Ben bara var en klocka!

Vad är det för likhet på en ikea möbel och en blondin?
- Så fort du kommer hem ramlar benen isär och du upptäcker att det fattas några skruvar.

Juste glömde säga att jag fick mvg på mitt Filosofiprov!
Det gjorde min dag :)

13 mars

Igår efter middagen gjorde jag iordning vaniljglass med varma hallon på till mig, Douglas, mamma och pappa. Det blev jättegott! :) Enkelt men väldigt mumsigt.



Vi kollade på hockeyn och Frölunda vann med 1-0. Jag och Douglas hade Frölundatröjor på oss så de var ju tvugna att vinna! Det var den jämnaste matchen hittills. Men nu har dom gått vidare till semifinal.

Idag är det fredagen den 13e för andra gången detta år. Får väl hoppas att man har lika lite otur som förra gången, märkte ingen skillnad på tur eller otur. Det blir en lugn kväll idag, troligen med mamma och pappa. Imorn har vi tränings match mot Sörmlands f17, 17.30 sen ska jag vara med Sarah,Lisa och Emelie :)

Ha nu en bra dag!

83 dagar till studenten!


Nytt

Nu har Alexandra fixat min blogg, igen! :D Jag tycker det blev superbra..vad skulle jag göra utan henne? :P

Jag var inne på Kenzas blogg förut och såg att hon har en tävling där priserna är armband från www.cocoo.se. Jag gick med i tävlingen man armbandet jag skrev upp mig på är inte till mig själv utan till en vän.

Jag kollade runt lite på sidan och hittade några armband som jag skulle vilja ha. Tror det blir något av dom här :)



12 mars

Hejhej!

Matchen igår gick inte alls lika bra som förra veckan. Vi spelade dåligt och dom hade ett bättre lag med sig. Vi förlorade med 5-1 och vi förtjänade inte bättre resultat enligt mig.

När jag kom hem vid tio hade mamma och pappa inte kommit än. Dom kom en timme senare och då flög jag på dom i dörren, så himla skönt att dom är hemma igen! :) Dom var bruna och fina och verkade ha haft det jättebra.

Idag är det torsdag och vi har en lugn vecka när det gäller skolan så jag behöver inte plugga idag. Gjorde dessutom fyra uppgifter idag på marknadsföringen så lite duktig känner jag mig allt. Min grupp fick mycket gjort idag på naturkunskapen så idag är en bra dag. Inget plugg efter skolan alltså, istället ska jag vara med Douglas :) Vi ska kolla på Frölunda - Luleå matchen och kanske en film, vad vet jag?

Jag älskar att ha såna här dagar, när allt känns lättare än vanligt!

"It's easy to fool the eye but it's hard to fool the heart."

Arg Celina!

Jag skulle dammsuga nu på eftermiddegen så att mamma slipper göra det de första hon gör när hon kommer hem....Så jag började nyss med övervåningen och med dammsugaren som vi har här uppe. Det började bra men sen lossnade munstycken, efter det lossnar slangen och när jag kommer till toaletten lossnar tre av möjliga tre delar och faller till golvet och kvar står jag med en jävla metallstång! Det här händer två gånger och jag blev så förbannad! Skitdammsugare säger jag bara, den måste slängas om jag ska dammsuga här uppe någe mer!

Nu ska jag fortsätta med nedervåningen med den andra dammsugaren som är bättre!

Om en timme är det samling till matchen som jag är sugen på nu efter att ha sovit tre timmar efter skolan :)


Inte många timmar kvar nu...

Zakynthos 07


11 mars

Godmorgon!

Idag är det onsdag, jag är skittrött MEN mina föräldrar kommer hem ikväll så jag är glad! :D Lite synd är det att jag har match ikväll annars hade jag varit hemma när dom kom hem. Men vi får ses efter min match...

Vi har träningsmatch mot Hammarby igen. Sen på lördag har vi en till träningsmatch och då är det mot Sörmlands f17 kl 17.30. Sen nästa helg är det första kvalmatchen, spännande!

Jag ska bara på två lektioner idag som tur är. Sen ska jag hem och sova, städa lite och laga mat. Idag blir det köttbullar & makaroner. Jag är sugen på pannkakor och glass men vet inte om jag vågar mig på det. Jag är ingen höjdare i köket direkt....



10 mars

God morgon!

Dags för skola igen då. Har ett egentligen ett svenska förhör idag som jag helt glömt bort att plugga på, inte så bra nej. Men det ordnar sig! När jag kom upp idag och såg att det snöade blev jag sur. Igår var snön påväg bort och idag kommer det ny snö. Jag är trött på det här blöta vädret och vill ha sol och blommknoppar.

Efter skolan ska jag med Douglas hem :) Och ikväll ska jag gå på gympa med hans mamma.

Imorn kväll kommer mamma och pappa hem. Det är verkligen på tiden! Får träffa dom efter min match. Vi möter Hammarby igen, fast borta den här gången.


Dags att träffa den här filuren + föräldrar snart igen! <3

Måndag

Idag är det åtta år sedan min farfar dog. Vi träffades inte allt för ofta trots att han bodde här i Nykvarn. Det känns verkligen surt att vi inte fick fler år tillsammans. Han blev bara 67år och jag var 10år när han dog. Jag fick inte gå på farfars begravning, det är något jag fortfarande grämer mig över. Alla mina kusiner var där förutom jag, jag ansågs vara för liten. Jag vet att mamma och pappa bara ville mig väl men jag borde fått gå. Det hade kännts bra nu om jag också fått släppa en ros på hans kista och vara med släkten och sörja honom...

Jag ska hur som helst tända ett ljus vid tavlan på mitt rum med kort på farfar. Jag brukar göra det ibland för jag tycker inte om kyrkogårdar. Därför tänder jag ljus hemma istället.


9 mars

Jag kom till Filip vid sex igår. Vi åt korvstoganoff (vet inte om stavningen är rätt) med ris, det var gott! Sen körde vi Guitar Hero i en timme.. det var jättekul även om jag inte är så bra. Filip är grym! Klockan åtta kollade vi på Wipe out där svenskan,norskar och danskar tävlade mot varandra i olika hinderbanor och vi fick oss många skratt haha!

Vid nio blev jag hämtad av Douglas och hans pappa. Det blev tidigare än planerat eftersom att Metallica konserten ställdes in...inte så kul nej. Men när vi kom till Douglas kollade vi Bäck sen började vi kolla på "slumdog millionaire" men orkade inte se klart hela.

Det gjorde vi istället idag och den var inte så bra som jag trott och har uppfattningen om, men helt ok. Nyss lagade jag mat. Det blev pasta med carbonara och bacon sås :D Det blev faktiskt jättegott. Om ett tag ska jag kila på träning.

Ha det bra!


You're one in a million
Yeah, that's what you are
You're one in a million, babe
You're a shooting star <3

8 mars

Hejhej!

Igår var en väldigt bra dag och kväll. Först vann Frölunda över Luleå med 4-2. Sen hade jag trevligt med Douglas och hans fem killkompisar hos Pontus. Vi spelade lite kort, drack och lyssnade på gammal men bra musik! Senare skulle några ut i Strängnäs så jag,Douglas och Chris åkte till Talons födelsedagsfest i Taxinge. Där var det bra drag med bra musik, roligt folk och ett stort dansgolv! :) Jag hade riktigt kul igår!

Idag ska jag umgås med Filip. Vi ska laga mat och kolla film, en perfekt söndag!!


Chris och Douglas i Spanien

7 mars

Hejsan!

Kvällen igår blev lyckad, jag hade jätteroligt först hemma hos Vargen och sen även ute på O´learys :)
Idag ska jag till Douglas. Först ska vi kolla Frölundas match sen ikväll ska vi ut och göra staden osäker...haha nej men vi ska hem till P. Ser fram emot ännu en lyckad dag/kväll!

Pratade med mamma och pappa nyss..dom har det jättebra men nu vill jag att dom ska komma hem. Jag saknar dom! Det var inte roligt alls att komma hem till ett becksvart och tyst hus inatt.




Mamma och pappa
<3

6 mars

Hejhej!

Kvart i sex gick jag upp igår. Jag fick knappt med mig allt hemifrån som jag skulle ha med och på väg till tåget halkar jag och glider ner för en liten backe...inte en bra början på tåget. Halv åtta hämtade Matilda upp mig, Linn och Alexandra på Strängnäs station. Vi åkte förbi skolan snabbt sen bar det av till Mukntellarenan i Eskilstuna. Det gick smidigt och snabbt för oss att bygga montern och när vi var klara kunde vi ta det lugnt, kolla på andra montrar och bara pusta ut. Kl 12 var invigningen och några priser skulle delas ut. Vi hade tävlat i två saker men fick inget pris. Kl 13.00 kom folket, dit tvingade elever och annat folk. I fyra timmar stod vi i montern och berättade för folk om vår produkt och sprang och hämtade nya isglas att visa upp. Vi gjorde ett jättebra jobb men fick knappt något sålt. Kl 17.00 var avslutningen och fler priser skulle delas ut och efter det fick vi riva montern.

Strax innan nio kom jag och Douglas innanför dörren här hemma och båda var helt slut! Vi la oss direkt i sängen och kollade på en film. Jag fick underbart skön massage och lite senare somnade vi :)

Idag är det fredag och ikväll ska jag Sarah och Lisa hem till Vargen och grabbarna. Hoppas på en rolig kväll! :D

Ha en bra fredag!


Nykvarn - Hammarby

Matchen mot Hammarby gick bra, vi spelade riktigt bra idag! Det blev 4-4 :) Jag lyckades med en assist då Emmelie gör ett riktigt snyggt mål på returen efter mitt skott. När det är någon minut kvar av matchen ligger vi under med 2-4 och jag täcker målvakten två gånger då Minna skjuter och gör mål båda gångerna i samma kryss! :D Jag är väldigt imponerad av vår insats idag och jag slutas inte imponeras av flickorna som hjälper oss som är födda 94 och 95, dom är så bra.

Nu ska jag skriva klart det sista på min psykologiuppsats så att jag kan lämna in den på fredag.

Jag pratade med mamma och pappa efter matchen också. Flygresan hade gått bra och när de kom fram var det bra väder så dom kunde lägga sig och sola på direkten..Allt var bra, hotellrummet var jätte bra med en stor balkong med havsutsikt och så fanns det två solstolar där så dom kunde ligga där i solen också......jag vill också vara där!!!


Zakynthos 07

4 mars

Igår efter skolan fixade vi tapeter till vår monter. Det blev vita tapeter som vi snackade till oss gratis :) Douglas följde med mig hem igår och vi hyrde The tattooist. Den var sämre än jag trott och för overklig för att vara en bra film, enligt mig.
 Vi kollade också på Den rätte för Rosing och Andra avenyn.

I morse åkte mamma och pappa..Det kommer kännas tomt dom dagarna som Douglas inte är hos mig, men det är väl på tiden att man vänjer sig lite. Ikväll har vi match mot Hammarby och det ser jag fram emot.

För exakt ett år sen blev det bevisat att detta citat ej stämmer. Jag har aldrig varit så arg varken före eller efter den dagen.
Men nu är jag bara glad, jag är lycklig nu!
 - Amor vincit omnia


3 mars

Hejhej!

Idag kom våra efterlängtade studentmössor! Jag är väldigt nöjd med min men jag hade för mig att jag valt uppsala innuti men tydligen hade jag beställt helt svart innuti. Men det var jättefin :) Nu känns det att studenten är nära, tolv veckor alltså bara tre månader på fredag!


Klippning

Jag hade tur och fick tid att klippa mig idag. Hon tog väldigt mycket så jag var lite nervös där ett tag men det blev faktiskt bra, hon var duktig. Men det är ju alltid lika ovant precis när man har klippt sig, när man borstar håret märks det extra mycket på längden...

Träningen ikväll gick bra. Det var många borta men kul var det. Fick veta att vi har träningsmatch mot Hammarby på onsdag på hemmaplan. Perkfekt med bra motstånd nu inför kvalen! Nu ska jag renskriva min psykologi B uppsats om fobier :)


Måndag

Trodde inte att jag skulle vara såhär pigg idag som jag är eftersom jag inte sovit speciellt bra inatt. Men pigg det är jag och dessutom på bra humör (fast att det inte gick så bra på provet). På UF-lektionen idag fick vi mycket klart inför mässan på torsdag. Jag har tyckt det varit skitjobbigt med den här mässan just för att den kräver så mycket jobb. Men nu känns det bättre även om vår monter inte kommer att bli som vi tänkt oss från början.

Jag ska möta mamma nu i centrum så ska jag klippa mig och så ska vi handla lite. Sen är det träning ikväll...hårdträningen börjar nu inför kvalet! :D


Min underbara kusin Harry!

2 mars

Godmorgon!

Vi vann matchen mot Trosa med 6-3. Jag spelade med Johanna och Clara och det gick riktigt bra tycker jag :) Efter matchen gick jag hem till Johan och Rasmus där Douglas och Pierre också var. Vi kollade på en film som var sådär...Sen åkte vi hem till Douglas och la oss på direkten.

Idag är det måndag och på onsdag åker mamma och pappa till Gran Canaria en vecka. Skön för dom, mindre skönt för mig. Och på torsdag är det företags mässan. Det ger mig ångest! Har inte speciellt mycket i skolan om man bortser från UF, det förstör allt!!

Nej nu ska jag plugga lite, har prov i eftermiddag. Men juste, jag kanske ska klippa mig idag, det är alltid lika spännande :P

Ha en bra dag!

1 mars

Hejhej!

Igår följde jag med Douglas hem och kollade på hans match tillsammans med hans bror :) Dom vann med 7-1! Efter matchen åkte vi hem en stund sen tog jag sista tåget hem. När jag kom hem kollade jag en film med mamma "Thick as thieves" som jag och Douglas försökte se men som inte funkade. Sen var riktigt bra och något jag rekomenderar ;)

Idag har vi vår sista seriematch för säsongen. Det är mot Trosa och en match vi borde vinna utan problem. Hur som helst ska det bli roligt och efter ska jag vara med Douglas.

Ha en bra dag, njut av det sista av helgen!


Helena,Emmelie,Lisa,Malin,jag och Sarah <3

RSS 2.0