30 juni

Det gick bra att jobba hos mamma både fredag och lördag och det är faktiskt väldigt roligt också :) Det blev senare än tio i fredags kväll jag kom inte iväg fören kvart över elva. Jag blev avsläppt hos Johan där Douglas väntade på mig. Vi gick hem på direkten, kollade lite film sen somnade ví snabbt. Lördag morgon ringde klockan redan 5.15, jag och mamma började 6. Vi jobbade frukost som också¨gick bra. Det var inte alls lika mycket att göra som att jobba middag. Vi åkte hem strax efter tolv och hemma i sängen väntade älsklingen på mig.

På kvällen firade vi Jonas och Vargen som fyllde år den 28e juni. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss men jag hade trevligt och ute på O´learys var det väldigt roligt! Jag och Douglas tog halv två bussen hem och somnade på stört efter en lång dag och kväll.

I söndags tog vi det mest lugnt. Jag lekte lite med Max och Saga (grannbarnen) i deras nya pool medan Douglas och mamma satt i skuggan. Vid sex var det dags för Spinning och efter det hyrde jag, Douglas, Johan och Rasmus en film "Hata Göteborg" och den var sådär. Helt okej att se en gång iaf.

Igår tog jag och Douglas ett tåget till Mariefred :) Vi blev hämtade av Tobbe och Martin och så åkte vi fyra hem till Pierre. Där solade vi, badade och körde volleyboll i poolen. Det var skitkul även om jag inte var så bra hehe. Efter några timmar åkte vi hem och vilade lite sen körde jag, Douglas, Pierre, Emma och Lina kubb :)

Idag har det också varit kanonväder så jag låg ute och solade ett tag på gräsmattan här sen när Felix och Gustav slutat jobba tog vi deras båt och åkte ut vi fyra. Det var hur härligt som helst. Jag älskar Mariefred! Det är helt underbart på sommaren. Nu ska vi snart äta mat sen vet jag inte vad vi ska hitta på men det visar sig.

Det är tråkigt att jag inte haft min kamera dom här dagarna..den ligger hemma =/
Ha det så bra!



25 juni

Hejsan!

Idag började jag dagen med att pressa på balkongen i en och en halv timme. Sen duschade jag och gjorde mig iordning och åkte in till Södertälje. Där kollade jag rean, köpte tre enkla enfärgade linnen och så hämtade jag recept till p-piller på Ungdomsmottagningen. Efter det kom Emmelie från Stockholm och vi gick vidare på stan en stund, jag bjöd min goda vän på en mjukglass som var sommarens första! :)

Ikväll har jag inte gjort mycket. Vilat ganska länge, pratat med Douglas och så kom Lisa förbi här en stund och åkte nyss hem. Nu ska jag snart lägga mig och sova och ladda upp kroppen inför imorn. Jag ska nämligen jobba hos mamma imorn 4-16 och på lördag ska jag jobba frukost, kul! :)

Natti natti

Douglas

Imorgon kväll när jag slutat jobba får jag träffa min älskling. Det har inte blivit så mycket nu när han jobbat men nu har vi en hel helg att se fram emot! <3

Onsdag

Jag gick ner till Ica strax innan åtta för att köpa naturgodis. När jag betalat stöter jag på Filip och vi gick en promenad tillsammans :) Men sen avbröts den och nu är jag hemma. Jag ska kolla på en ny Wallander film som vi fått hem, "Skulden" heter den. Imorgon ska jag gå upp tidigt så att jag hinner sola lite innan jag åker in till Södertälje. Men inte ryggen för den brände jag idag ;)



"Sexårige Albin Landberg försvinner spårlöst från sin förskola och hela Ystad engagerar sig i familjens och polisens alltmer desperata sökande efter pojken. Spåren leder snart Kurt Wallander och hans kollegor i riktning mot en pedofildömd man, nyligen utsläppt efter att ha avtjänat sitt straff. Men också mot fruktansvärda sanningar mer komplicerade än vad någon av dem kunnat föreställa sig."

24 juni

Idag träffades jag, Sarah, Lisa och Emmelie vid Ica. Vi handlade lite smått och gott och sen gick vi till Hökmossen :) Där låg vi i några timmar och det var jätteskönt! Vädret är ju verkligen på topp nu..Vi försökte att komma i och doppa oss men det var bara Emmelie som lyckades. Det var fortfarande för kallt för mig. Jag och Sarah rörde oss hem vid tre och när jag kom hem satt jag mig på balkongen en timme och läste.

Jag vet inte vad jag ska göra nu riktigt. Tror att jag bara blir hemma och tar det lugnt, vi har fått hem lite nya filmer :)  Imorn ska jag, Sarah och Emmelie in en sväng till Södertälje.



Igår kollade jag Sverige-Serbien U21 matchen och den vann ju Sverige med 3-1. Det var en rolig match att kolla på och jag tycker att Sverige spelade riktigt bra! Semifinalen mot England spelas 18.00 på fredag, jag undrar om jag kommer kunna se den.

23 juni

Hejhej! :)

Spinningen i söndags gick bra. Jag tycker att det är roligt! En stund efter att jag kommit hem kom Douglas hit :) Vi köpte godis och sen kollade vi fotboll med mamma och pappa innan vi gick ner och la oss och kollade film.

Igår sov vi ut ordentligt och sen åt vi frukost i solen på vår balkong, härligt härligt. När vi duschat och blivit klara tog vi en promenad. Vi gick förbi hos Sarah och pratade lite med henne. Sen gick vi vidare till Hökmossen där vi köpte glass och satt oss sen på bryggan vid båtklubben och njöt av det fina vädret. Efter ett tag bestämde vi oss för att ro ut med vår båt. Det var mysigt! :)

På kvällen hade jag träning, Beep test som gick ganska bra faktiskt. Sen kom Filip förbi och drog med mig och Douglas på en promenad. När vi kom hem vid halv elva kollade vi på en jättebra film "Pride and Glory".

Idag när Douglas åkt hem gick jag till Lisa. Sen kom även Sarah och vi låg ute i solen och pratade mest om helgen som kommer. Jag ser fram emot den. Då fyller nämligen Jonas och Vargen år och det ska vi fira på en ö lördag - söndag!  Vi har träning ikväll med, ett till konditionstest så får se hur det går.

Juste jag har fått mitt halsband som jag beställde och det är jättefint! Jag är väldigt nöjd :) Tänkte lägga upp en bild men min kamera är hos Douglas =/ Men det kanske kommer sen!

21 juni

Hej!

Vilken kanonhelg det här har varit, jag har haft jätteroligt! I fredags släppte Filip av mig hos Douglas på vägen till Eskilstuna. Vi handlade lite inför kvällen och gjorde oss sen iordning. Midsommar firade vi med några vänner hemma hos Tobbe, han och Sara hade ordnat det där så bra :) Vi var 15-20 stycken som var där. Det var trevligt för jag fick träffa några tjejer som jag inte träffat förut.  Först kollade vi fotbollen U21 Sverige - Italien. Sen grillade Tobbe allas kött och Sara fixade tillbehör och sen åt vi tillsammans. Efter det sattes musiken på hög volym, kortleken åkte fram och jag hade väldigt, väldigt kul. Vid tio tog vi bussen in till Mariefred och vi gick hem till Hellan. Där var vi inte kvar så länge men jag tjejerna hann i alla fall dansa ett tag! Sen vid elva var det dags att tänka på morgondagen så jag och Douglas gick hem till honom. Vi kollade lite film sen somnade jag med min älsklings armar <3

I lördags jobbade jag 13.30 - 18.30. Jag skulle börja elva men gubben sköt upp det så att jag började senare. Jag sålde jordgubbar och det var nog det tråkigaste jag gjort för pengar, usch usch säger jag bara. Det gör jag inte om! Men sen på kvällen kom Sarah, Lisa och Emmelie hit. Jag hade köpt vin och chips och Lisa kom med tårtor och bakelser från sitt jobb :) Vi satt oss på balkongen och drack, åt, pratade en hel den och lyssnade på musik. Det var toppen! Sen bestämde vi oss för att gå ut så vi tog tio bussen till Södertälje. Innan vi gick ut gick vi till Vargen där han och grabbarna var. Där var vi till tolv och sen gick vi till O´learys. Även den här kvällen var väldigt lyckad! :)

Idag har jag tagit det lugnt. Jag väntar på att mamma och pappa ska komma hem, jag saknar dom. Ikväll är det spinning och så kommer Douglas hit :)

Torsdag

Ikväll har Emmelie varit här :) Vi har kollat på Sex and the city, matat min fabrors katter och sen kollat på Yes Man. Väldigt trevligt måste jag säga!

Nu ska jag ringa Douglas som verkar ha glömt bort mig ;) Sen ska jag sova, för inte får jag sova ut imorn heller hehe.
Ha en bra midsommar
!


När jag och Emmelie kom hem efter att ha matat katterna fick vi syn på grannens katt som tänkte på något helt annat än mat! ;)

18 juni

Hejsan!

Idag cyklade jag runt till ytterligare tre förskolor för att "visa upp mig" och lämna cv. Sen har jag fixat och donat här hemma inför helgen. Det är ingen dans på rosor att vara arbetslös måste jag säga. Jag har inte sovit ut ordentligt en enda dag den här veckan för antingen har jag sökt jobb eller åkt in till Södertälje tidigt. Men vill man ha ett jobb så måste man ju ligga i, det är klart.

Men imorn är det midsommar! Det ser jag fram emot :) Då ska jag till Mariefred och umgås med Douglas och vänner till oss båda. Vi är bjudna hem till Tobbe där vi ska grilla och så. Så får vi se hur det blir senare..Jag och Douglas ska ta det ganska lugnt eftersom att vi båda ska jobba på lördag.

Ikväll hoppas jag att jag får sällskap av tjejerna här hemma. Eftersom att vädret är så dåligt blir det väl att vi kollar en film :)

Ha det så bra!


Midsommar 08

Onsdag

Nu ikväll mellan åtta och nio gick jag en mysig promenad med Lisa och Malin. Vi gick till Hökmossen och satt oss ute på bryggan och pratade samtidigt som solen sakta gick ner :) Just då kände jag av sommaren och jag hoppas att vädret är lika bra i helgen.

Imorgon ska jag cykla till dom förskolorna som jag inte var till idag och sen på eftermiddagen ska jag höras av med tjejerna.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film, natti natti

Tänk att det har gått ett helt år sedan vi var i Alanya! :O




17 juni

Hejhej!

Idag var jag i Södertälje och fixade med lite saker men mötet med en handläggare blev uppskjutet. När jag kom hem cyklade jag runt till tre olika förskolor här i Nykvarn och delade ut lite uppgifter och pratade lite. Alla var väldigt trevliga och sa att de skulle höra av sig efter sommarn :) Jag var även förbi mormor och morfar och hämtade en cykel som jag ska få låna av dom, snällt tycker jag. Min blev ju stulen förut och jag har saknat att ha en cykel. Sen träffade jag Sarah och Emmelie en stund också och pratade lite.

Nyss beställde jag ett halsband från www.lenak.nu Det är ett namnhalsband som görs för hand. Jag beställde ett med två brickor och på den ena brickan ska det stå Celina och på den andra ska det stå Douglas och sen en blå hjärtberlock i mitten :) Så det kommer om några dagar!


16 juni

Hejhej!

Idag har varit en bra dag, en väldigt trevlig dag! :) Jag, Sarah och Emmelie möttes vid video in och åt lunch tillsammans där. Vi alla åt samma sak, nachotallrik och det var jättegott. Jag trodde inte det gick alls bra för deras café satsning men det var ganska mycket folk där och åt. När vi ätit klart gick vi till Ica och köpte jordgubbar och sen la vi oss på min lillagräsmatta på baksidan och solade och pratade en massa..som vanligt :) Det var härligt att kunna ligga i solen och njuta för en gångs skull!

Sen ikväll var det träning, vanlig innebandyträning som jag var med på. Vi spelade tvåmål nästan hela träningen och det gick skitbra! Jag spelade med Malin och Emmelie i kedjan och så hade vi Lisa och Therese som backar :)

Nu håller jag på och förbereder lite inför mitt möte på Arbetsförmedlingen imorn..Jag ska på möte med en handläggare.

Men men, en bra dag har det varit i alla fall!

15 juni

Hejhej!

Först av allt vill jag gratulera Tobbe på 19års dagen! :)


Idag skulle Douglas jobba och var tvungen att lämna mig ensam i sängen redan vid sju på morgonen..men om jag tänker efter var det nog mest synd om honom med tanke på hur sent vi låg vakna igår och pratade om allt möjligt, det var mysigt :)

Så idag degade jag hos Douglas tills han kom hem strax efter två. Jag började läsa en ny bok som heter "Anhörig" och den verkar bra, har inte kommit så långt än. När Douglas kom hem kollade vi klart på "Rain Man" som vi började se igår kväll. Den var helt okej men jag tycker att I´m Sam är bättre och mer gripande.

Jag tog halv sju tåget hem och så har jag umgåtts med mina föräldrar. Vi kollade på ett naturprogram som handlade om en lejonhona som tog hand om en antilopkalv! Ganska konstigt tycker jag..men sen slutade det med att en lejonhande kom och tog antilopkalven =/ Jag har även kollat Sex and the city och snart ska jag ner igen och kolla vidare tänkte jag.

Imorgon har jag lite att göra och så ska jag antingen fika eller äta lunch med Sarah och Emmelie :) Sen hoppas jag att jag kan träna på kvällen..jag älskar ju styrketräning och vill verkligen träna. Det kryper i kroppen på mig!

Ha det bra!

De här personerna betyder extra mycket för mig, de här personerna får mig att må bra, de här personerna gör mig lycklig, de här personerna finns alltid vid min sida, de här personerna har en varsin plats i mitt hjärta, jag älskar de här personerna


 Min älskling
<3


Lisa <3


 Emmelie
<3

Sarah <3


 Mina föräldrar <3


Sist men absolut inte minst min underbara släkt!
<3

14

Hejsan!

Jag och Douglas sov ut ordentligt igår efter en lång natt . Jag tyckte att jag gick och la mig sent och så kommer Douglas och lägger sig vid halv sex! Jag hade somnat djupt så jag vaknade lite fort och frågade hur matchen slutade sen somnade om igen..och älsklingen som inte kunde somna fick ligga vaken själv och läsa :(

Igår lagade jag och Douglas middag till oss och hans familj. Vi lagade spagetti och köttfärs och det blev fakiskt jättegott! =) Sen åkte vi till Heron City med Viktor, Chris och Mackan. Vi såg "Baksmällan" och det var verkligen en kanonrulle, hur kul som helst! När vi kom hem kollade jag, Doglas och Felix på I´m Sam som också var en himla bra men sorglig film.


Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Vädret hindrar en ju från att vara utomhus så det blir lätt att man hamnar framför tvn. Egentligen har vi spinning ikväll men eftersom att jag ännu inte är helt frisk blir jag kvar här en natt till. Anledningen till att jag blev värre i halsen var ju att jag tränade med förkylning så jag tänker inte göra om samma misstag igen. Då är det bättre att bli helt frisk och då kunna ge allt :)

Dagarna efter studenten har varit bra om man bortser från vädret som jag hoppas blir bättre snart. När jag sitter här kommer jag på massa roliga och mysiga saker jag vill hitta på med mina vänner och min pojkvän med då krävs bättre väder!

12 juni

Hej!

Douglas kom till mig igår vid halv sex :) Vi åt pappas goda hamburgare, kollade studentbilderna, gick en promenad och kollade film innan vi somnade. Riktigt mysigt hade vi!

Idag har jag jobbat med mamma mellan 13-21 på hennes jobb. Det var första gången som jag serverade och det gick jättebra =) Sen tog jag tjugo över tio tåget till Douglas. Vi kollade på en film som var kanonbra, Kandidaten. En dansk film som jag rekomenderar! Sen nu klockan två började en hockey match men jag orkade bara se en period för jag är så trött. Hockey freaken sitter uppradade i soffan och kollar fortfarande hehe :D Natti natti på er!

11 juni

Hejhej!

Imorse ställde jag klockan för att kunna beställa en akuttid på Vårdcentralen. Där tog dom det vanliga halsprovet (tur att jag slapp blodprov) och sen var det klart. Provsvaret var negativt och jag fick gå hem utan medicin. Tog en sväng förbi Ica då och köpte halstabletter som lindrar halsen lite i alla fall.

Snart ska jag ringa till mormor och morfar och kolla om jag får träffa dom och Harry idag. Jag kan tänka mig att det inte kommer att gå eftersom att jag är sjuk, men om vi är utomhus och jag inte har han i famnen kanske det funkar? :) Får se vad dom säger. Douglas kommer i alla fall hit senare idag efter jobbet, det är jag glad för!


<3

Onsdag

Hejsan!

Idag har jag mest legat på soffan...kollat två bra filmer och sovit typ. Inte så kul men får hoppas att det hjälper mig att må bättre imorn för då kommer Douglas hit och det ser jag fram emot, vi har inte setts sen i lördags. Ikväll har jag kollat fotbollen Sverige-Malta som slutade 4-0. Och nu kollar vi på en film som är väldigt rolig! När jag kommer hem ska jag krypa ner i sängen och kurera mig, jag vill inte vara sjuk imorn det är så förbannat tråkigt!

Ha det bra!

10 juni

Hejhej!

Idag mår jag som jag förtjänar efter att ha tränat med ont i halsen, vilket betyder inte alls bra =/ Sen mår jag inte bättre av den hemska natten jag haft. Grät mig till sömns och sen drömde jag mindre roliga drömmar hela natten. Jag vet inte om jag blivit extra känslig för jag brukar inte gråta så ofta, eller om det kanske är ångesten över att inte ha något jobb som spelar in och gör andra saker värre än vad de är. Men idag vaknade jag med svullna ögon, en öm hals och ett dunkande huvud...så jag får se om jag kan träffa tjejerna idag.

Det här blev ett dyster inlägg, men det är ju faktiskt så jag känner mig idag...

Tisdag

Träningen ikväll var rolig men det kändes att jag inte är riktigt frisk..Imorn har jag lite att fixa med när jag vaknar och sen ska jag träffa Sarah, Lisa och Emmelie :) Vet inte vad vi ska göra men något blir det. Sen på kvällen ska vi till Björkestahallen och testa nya klubbor men nytt märke, det tackar jag för. Vi hade Jolly förut som inte är bra men nu ska vi byta till Zone :)

Ikväll har jag faktiskt läst lite i körkortsboken..Det är ju något som jag har bestämt mig för att ta tag i nu också, körkortet! Måste bara gå den där kursen sen är det bara ut å köra, det ser jag fram emot :D

Nej nu väntar jag på ett samtal så att jag kan gå och lägga mig sen, natti natti!




På torsdag ska jag träffa båda mina favoritkillar :)


9 juni

Hej!

Idag åkte jag, Sarah, Lisa och Emmelie in till Södetälje igen. Vi tog halv tio bussen så jag var lagom pigg. Men på Arbetsförmedlingen gick det bra och jag hann även köpa lite mer underkläder så jag blev nöjd. När jag kom hem läste jag ut min bok och sen var det dags för mig och pappa att gå på möte. Det gick också bra! När jag sen kom hem somnade jag och sov länge. Jag har nämligen blivit sjuk igen =/ Har ont i halsen och är snorig, så jag ska försöka ta det lite lugnt idag på träningen. Det brukar vara svårt när det är en vanlig innebandyträning.

Efter träningen vet jag inte. Kanske blir en film med Filip annars vilket är mer troligt blir det att jag stannar hemma och kurerar mig.

8 juni

Hejhej!

Idag var jag i Södertälje med Sarah, Lisa och Emmelie :) Vi var förbi Arbetsförmedlingen och sen blev det lite shopping. Jag köpte smycken från Ur&Penn och Guldfynd och sen blev det massa trosor från Lindex. Vi åt även lunch tillsammans på Sandy´s, trevligt var det! =)


Lisa,Sarah,Emmelie,jag
Alanya 08

Sen när jag kom hem städade jag lite och sen läste jag innan jag vilade upp mig innan träningen. Idag körde vi styrketräning och sen kondition utomhus. Jag skulle egentligen ha kollat film med Filip efter träningen men han var för trött efter en lång arbetsdag. Så här sitter jag istället och kollar runt lite hehe.

Imorn ska jag och tjejerna in till Arbetsförmedlingen igen och sen ska jag och pappa på ett möte här i Nykvarn. Sen är det träning även imorn men då är det vanlig innebandyträning.

Ha det bra!


Calle, jag, Douglas



Jag & Douglas
<3
Min underbara pojkvän, jag älskar dig av hela mitt hjärta!

7 juni

Idag var vi och firade min kusins dotter Nova som fyllt 3 år :) Det var trevligt som vanligt att träffa släkten. Sen gick jag hem och vilade och läste lite (14år till salu, en jättebra bok!) innan träningen. Ikväll var det spinning och det gick mycket, mycket bättre än förra gången. Tekniken hade förbättrats och jag hade lite mer koll på vikterna ;) Efter det har jag sorterat och lagt iordning mina smycken som tidigare legat huller om buller i lådorna, men nu har jag stenkoll!

Tänkte skriva lite om vad som mer hänt den här veckan..I tisdags var jag, Douglas och några grabbar och grattade VK som tagit studenten :) Sen gick vi hem till Karin som hade sin egna studentfest. I onsdags var jag i Södertälje med mamma och pappa och handlade det sista inför fredagen och sen på kvällen åkte vi och hämtade Douglas som sov här =) I torsdags var min klass hembjudna till vår klassföreståndare Ulla på fika. Det var trevligt och vi fixade även vårat lakan till flaket då. Sen senare på kvällen träffades vi i Strängnäs och pyntade flaket med björkris, ballonger, Sverige flaggor och våra lakan.

Igår lördag var jag i E-tuna med Sarah, Lisa och Malin när Emmelie tog studenten. Vi var där när hon sprang ut och var med henne tills hon gick upp på flaket. Sen åkte vi hem och vid halv sex träffades vi igen vid Oxvreten där Emmelie hade sin mottagning :) Där var släkt och vänner, mycket trevligt :) Vid åtta rörde vi oss hemåt och väl hemma tog jag det bara lugnt, var helt slut.


Lite mer om studentdagen!

Dagen började med champangefrukost hos Matilda i Strängnäs. Där var killarna från båda ekonomiklasserna och jag, Linn, Matilda och Alexandra :) Vi var där ungefär en timme sen var det dags för E3B att fotografera sig. Killarna fick gå till gamla Thomasgymnasiet där fotograferingen var medan vi tjejer fick skjuts av Matildas pappa, snällt!

9.25 fotades B-klassen och 10.25 fotades min klass, E3A. Efter det var det bara att vänta till 11.30 då lärarnas kabaré började och höll på i en timme. Dom var så himla duktiga och jag skrattade så mycket! Det gjorde dom väldigt bra :) Efter det körde bussar upp oss till nuvarande Thomasgymnasiet för att äta studentlunch och så var det stipendiumutdelning. Det var ganska segt om jag ska vara ärlig men grattis till Matilda som fick ett stipendium! :)

Sen vid två var det dags att samlas i klassrummet med klassen och klassföreståndarna, Ulla och Per. Där sa de några fina ord och så delades betygen ut. Vi hängde ut i våra fönster en snabbis och sen sprang vi ut, och den känslan går inte att beskriva!!! Där ute väntade mamma, pappa, mormor, morfar och mina kusiner Elene och Annemie på mig :) Och jag fick fina, väldoftande, roliga och starka saker runt min hals ;) Sen letade vi upp Doulgas och hans familj och släkt och sen gick vi i ett långt tåg bort till flaken som stod borta vid Europaskolan. E3A och E3B delade flak och vi hade det absolut bästa! Vi hade ett stort flak, med bäst ljudanläggning och egen DJ, klockrent! Jag hade så jävla roligt på flaket..vi åkte i en timme och jag ville inte gå av, det var nog dagens höjdpunkt att stå och dansa med alla på flaket!

Men vid fem var vi tvugna att gå av och då åkte jag med pappa hemåt. Min mottagning hade vi vid båtklubben och där hade mamma, pappa, mormor och morfar gjort iordning så fint, tack så mycket! Allt eftersom rullade släkt och vänner in och jag var så glad för hela släkten var där, det betydde mycket för mig! Jag hade väldigt trevligt på min mottagning. Jag fick umgås med släkten, vi åt god mat tillsammans, min farbror Leffe höll ett tal och, vi fikade gott och så fick jag superfina presenter av alla. Tack så mycket!

Strax efter nio åkte jag med Jeanette, Dennis och Harry. Dom skulle hem och släppte av mig hos Douglas. Där var jag en liten stund så jag hann träffa hans släkt och vänner innan vi åkte ett stort gäng in till BK där vi hade vår studentfest. Även där hade jag roligt och jag träffade många andra vänner än dom som tagit studenten, kul kul! Vid halv tre kom Douglas pappa och Gustav och hämtade oss så åkte vi hem till Douglas.

En väldigt lyckad studentdag! Ett stort tack till alla som var med denna dag :)


För jag har tagit studenten!!!

Vilken kanondag, helt absolut helt perfekt! Min studentdag kunde inte blivit bättre och det säger jag med handen på hjärtat! Tack alla som var med och gjorde min dag till en av de bästa i mitt liv, ekonomiklasserna, mina älskade föräldrar, min underbara släkt och mina övriga vänner som var med och firade denna dag! TACK!

Jag

Pappa, jag, mamma

Douglas och jag


Douglas och jag
D
Många i klassen


Douglas, Marcus, Niclas, ?, Calle, Johan, Emil, Miche och Markne

Chris, Douglas,jag och Bill

Vi hade Strängnäs bästa flak, utan att överdriva! :D


Släkten <3

2 juni

Hejhej!

Jag tränade igår trots att var förkyld och hade hosta..inte så smart! Idag är hostan värre och så har jag ont i huvudet, känns som att någon slår på det hela tiden. Men träningen igår var rolig. Vi körde fotboll en hel timme! =) Och sen körde vi styrketräning. Men ikväll blir det ingen träning för min del. Jag vågar inte riskera att bli sämre tills på fredag.

Idag tar Europaskolan studenten och jag tycker synd om dom! Det gör jag verkligen. Ta ta studenten när regnet öser ner kan inte vara kul och jag hoppas verkligen att vi slipper det på fredag!

Ha en bra dag!

Mösspåtagning!

Linn, jag, Matilda, Alexandra!

Linn, Matilda, jag, Alexandra


Miche, Emil, Marcus, Johan, Markne, Calle, Pontus!

RSS 2.0