30 april Valborg

Grattis Micke på 17års dagen!


Vaknade för en timme sen..ska snart äta frukost och duscha :) Ska nog till Daniel en stund sen hämta lite kläder och umgås lite med killarna =) Senare ska jag till Maja och grilla med nåra tjejer. Får se vad som händer efter det, har inget bestämt än så länge.

Ciao!

29 april

Hejhej! Igår strax innan fem gick jag och mötte Maja och Lina. När vi fixat lite grejer gick vi till Sandra :) Alla hade inte kommit så vi väntade med att äta. Tillslut blev vi nåra tjejer, jag,Maja,Lina,Cajsa,Sandra,Ida,Karolina,Elvira,Linnea,Malin och Anna :) När alla kommit åt vi jättegod kycklingsallad som Linnea hade fått göra ;) Vi körde lite roliga lekar och sjöng ramsor, riktigt nice! Senare på kvällen började det välla in folk, det var verkligen mycket folk som man inte kände och så :P Jag beslutade mig för att gå och möta Rasmus och Andreas och komma ifrån det tillfälliga "kaoset". Så jag mötte dom och hamnade sen i Oxvreten på nån fest. Där träffade jag Sarah och Malin :D Men jag blev inte långvarig där utan skulle börja röra mig hemmåt. Jag träffade Cajsa och Lina på vägen hem så stod med dom en stund. När jag kom till ytterdörren ringde Daniel så jag gick dit en stund :)


Jag vill tacka Sandra och alla tjejerna för en trevlig kväll! :)


Bilder kommer orkar inte ladda upp nu + att jag ska till älsklingen.





Kom hem från Jenny för en halvtimme sen. Har varit med henne och Tina ett tag :) Innan det var jag ju med Daniel, vi spelade kort och kollade på film "End game" den var bra! Jag vann alla tre gånger över Daniel i kortspel ;) Ska snart sova. Älskar dig Daniel <3


 Vår lagbild från matchen mot Action boys :)

28 april

Först och främst vill jag säga Grattis till min vän Linn som fyller år idag! :) Hoppas du får en bra födelsedag.

Igår kväll pluggade jag med Linn och Daniel hemma hos Daniel. Vi började med att köpa godis och chips ;) Sen pluggade vi i flera timmar och kollade på The Holiday. Men den sög så vi gav upp sen och pluggade vidare hehe.

Idag gick jag upp halv sju, gjorde mig i ordning och sen fick jag 45 min över så jag satt mig ute i solen och pluggade in det sista. Åtta blev jag hämtad av Linn och hennes pappa. Hon fick ett halsband av mig. Strax efter halv nio började vi skriva provet och det kändes så himla bra! :) Direkt efter åkte jag till Björkesta hallen och hjälte till vid Basaren/ Loppisen. Det var segt, tur att jag slapp vara där hela dagen som vissa andra :P Sen gick jag förbi Daniel en stund och nu är jag hemma. Ska sova en stund sen ska jag göra mig iordning för ikväll blir det party at Sandras place ;) Ha en bra kväll!

27 april

Hejhej! Idag hade jag bara två lektioner, mycket skönt :) Bra väder även idag har gjort mig på riktigt bra humör. Efter skolan lämnade jag lite saker till Daniel sen tog jag bussen in till stan. Efter en stund mötte jag Lina så gick vi tillsammans. Nu är två presenter köpta och så unnade jag mig själv lite idag me (A). Snart kommer Linn hit :) Vi ska plugga Historia och kolla på en film. Det blir nog att vi går till Daniel sen för han skulle också plugga. Vi ska ju in imorn på lördagsprövning =/. Men men ha en bra kväll allesammans!

26 april

Tjabba! Mamma försov min imorse och  hon skulle väcka mig för att mig mobil var cp. Så jag missade matten, men det gjorde inte så mycket för vår vikarie verkar vara dum i huvet. Skoldagen i övrigt var helt okej fick ett lite jobbigt prov av vår geografilärare idag bara. Det var frågor på alla gruppernas redovisningar =/ jag kunde 4 av 7..Idrotten idag var kul! Vi körde någon lek som jag inte orkar förklara sen körde vi Brännboll :) Sen när vi slutat gick jag och Ryckle förbi Netto och köpte godis och dricka ;)

När jag kom hem gick jag till Daniel. Jag pluggade lite sen somnade jag och fick sällskap efter en stund <3 Ska äta nu snart sen på Step up träning som är så jävla kul, I love it :D
Härligt sommarväder har det varit idag också, det gillar vi!

Här kommer lite bilder från nians utspark och från lite annat kul med klassen :)







Det blev ingen Step up idag =/ Vår instruktör var sjuk så vi fick springa istället. Vi sprang ca 6 km men det gick bra! Jag sprang med Lina och Maja i ett skönt tempo på ungefär 30min. Efter träningen har jag varit hos Daniel och pluggat svenska..är inte klar med min redovisning imorn lr med samhällsuppsatsen som ska vara inne imorn :( Vi har haft så sjukt mycket den här veckan att jag inte hunnit.

Nu ska jag sova, godnatt :)

25 april

Snart ska jag åka in till skolan för en lektion. Vaknade med ont i halsen idag igen så jag ställde kl på nio och somnade om. Ska in och göra ett Svenska förhör. Efter skolan ska jag plugga med Linn :) Historia och så kanske det blir lite samhälle också..Blir ingen träning för min del idag =/ men kanske kan gå till Daniel en stund då istället =)

                       Rhodos 2005                                Zakynthos 2006
   

Egypten 2006




Jag och Linn pluggade Historia i fyra timmar hos mig efter skolan! Först köpte vi en påse godis sen satt vi ute och svarade på massa frågor :P Men jag hade kul samtidigt som vi var flitiga :) Sen var jag och kollade på vår träning, Emelie och Elene skadade sig =/ Sen cyklade jag förbi Daniel och hämtade min jacka och nyss kollade jag Gray's anatomy :)

24 april

Imorse när jag vaknade hade jag ont i både hals och huvud..hade det inte varit för redovisningen idag hade jag stannat hemma. Redovisningen gick väl helt okej, även om mina händer skakade som fan :P

Efter skolan följde jag med Daniel hem och somnade en stund sen pluggade jag lite innan jag skulle med Madde på valpkursen med Maggan :) Den höll på två timmar och Maggan var så duktig så! Det är min mormor och min mosters killes mamma som leder valpkursen så jag träffade dom också. Jag lärde mig lite av att titta på så nu ska jag träna med Maggan hemma så hon blir lika lydig som Roffe en vacker dag! Efter kursen har jag och Daniel kollat på "Smala Sussie" och jag tycker den sög..en av de sämsta filmerna jag sett. Ändra anledningen till att jag fortsatte kolla var för att få reda på vad som hänt henne. Nu ska jag snart sova, åker nog bara in till sista lektionen imorn eftersom jag inte mår så bra. Då har vi förhör på Satsdelar i svenskan.

Godnatt allesammans!

23 april

Hej!  Fick lite tid över nu på morgonen så jag satt mig här. Kollade om det fanns nåra bilder på hemsidan från matchen igår men det gjorde det tyvär inte än. Jag ska snart ner och fylla på mitt tågkort och köpa busshäftt, vill inte ut i det här äckelvädret! =/ Lotta ska troligen med mig hem efter skolan idag :)

Min helg var helt okej, lite upp och ner bara. Gårdagen var helgen höjdpunkt men jag saknar mina brudar! :) Men nästa helg då jävlar + att det är Valborg på måndagen också!

Middag hos Cajsa i somras <3
image30


Det blev inget plugg med Lotta efter skolan för hon var sjuk och åkte hem. Jag och Linn åkte däremot till Södertälje och köpte mer smycker :D Har nu köpt smycken för 450kr (900). 50% rea kan man bara inte motstå! När jag kom till Nykvarn gick jag till Daniel som hade sin moster och tre kusiner på besök. Jag fick hålla i lilla My och hon lekte med mitt mobilsmycke :) Jag längtar verkligen efter en bebis! Men det är nåra år kvar...Ska äta nu sen på träning, ciao!

image31  image32   image33

22 april

Igår vid halv nio mötte jag Aleks och Jimi. Vi gick vidare och träffade fler från min gammla klass så hade vi grillkväll med Singstar :)  Jag drog hem vid elva, var trött och så...fick veta sen att dom drog vidare till en Pokemon fest så det var tur att jag gick hem :P

Idag ska jag vara med min älskling. Ska göra mig i ordning sen cykla dit =) Mellan 18.00 - 20.00 har vi match mot Action boys hehe. Det är ett härligt gäng killar + en tjej som är lite utvecklingsstörda som vi möter en gång om året :) 

Ha en bra dag!

En dag på hökan med Jenny :)
image29


Har haft en riktigt bra dag med Daniel  idag! :) Vi har spelat kort m.m, jag har haft riktigt kul! Brukar mest bli tv lr film tittande men idag gjorde vi andra roliga saker, me like! <3 Jag fick dock spö i kortspel men det kommer jämna ut sig ;) Matchen mot Actions boys var skit kul! Vi vann stort men det var inte de vi var ute efter..dom är så roliga att möta, så taggade och härliga :) Det är deras höjdpunkt på året när dom får spela match mot oss eftersom dom inte spelar i någon serie. Efter matchen kollade jag och Daniel på en film och hade myys <3

21 april

Hej!

Idag fyller tre personer som jag känner år. Filip (kusin), Carita (faster) och Patrik Lindskog :) Grattis till er alla!

Snart ska jag åka in till Södertälje med Linn :) Sen ska jag till min kusin och faster och gratta dom!

Kom nyss hem från stan. Har haft en trevlig dag med Linn :) Vi har shoppat rejält båda två ;) Jag köpte fem baslinnen, trosor och smycken för 250kr (det var 50% rea) :D Linn köpte bikini, två tröjor och smycken jag kanske har glömt nåt hehe..Så åt vi lunch på Nancy´s igen och blev hämtade av mina föräldrar vid tre. Tack Linn för en trevlig dag! <3 Kommer lite bilder på det jag köpt sen.

Nu är jag hos Daniel, han står i duschen..Vi ska till min kusin och faster och fira dom :)

Sommar!
image21

Trevligt var det hos födelsedagsbarnen även om det inte var så många som pratade med mig :P hehe. Blir galen av allt tråkigt vuxen snack om jobb,resor m.m...Fick hålla i Nova (min kusins dotter) en stund :) Har inte träffat henne så mycket men vilken gullunge det är!  Mamma och pappa följde med till Daniel sen och kollade på kattungarna. Hoppas nu att det blir lättare att övertala pappa hehe.

Dagens shoppingresultat :) Fick tyvär ingen bra bild på örhängena.

image22   image23      image24        image26


image27       image28        image25

Ett år och elva månader <3

Hej! Idag har jag och Daniel varit tillsammans i ett år och elva månader :) Är hemma hos honom nu och ska snart göra honom sällskap i sängen. Engelska nationella gick väl bra idag. Man skulle skriva ett brev till en gammal klasskamrat och bertätta hur ens liv ser ut 2017. Ikväll vet jag inte vad som händer, antingen mys med älsklingen eller vara med Tina,Jenny och Elin? :) Ha det bra!


image20


Nu sitter jag och löser korsord för mig själv :P Har varit hos Daniel en stund efter skolan, vi sov en stund sen gick jag ut med Maggan :) Jag gick förbi Elene så gick vi in i skogen och lät Maggan springa fritt. Vi var ute i 50min och när vi kom hem "däckade" Maggan direkt. Nu är jag hemma och vill ha mat..har inte fått tag på varken Jenny lr Martina än.

Juste, jag får inte glömma att berätta att Tobbe är så jävla bra! :P Sexbomb!

Ditt namn: Celina Persson
Längd: 160cm
Spelar du något instrument: ne
Vem är snyggast: min pojke
Vem vet mest om dig: Många vet mycket.
Vad vill du ha just nu: En tidsmaskin
Vilka sjukdomar har du: ingen..
Fobier: ormar

Känner du en snygg kille: Japp
Har du körkort: nej lite mer än ett år kvar
Åsikt om jultomten: han gör ju julen!
Vill du gifta dig: självklart
Tycker du att du är attraktiv:  ibland
Din hårfärg och frisyr: snedlugg,blont och lite längre än axlarna
Skolväska just nu: en vanlig svart handväska

Har du glasögon:
nej
Hur ser din plånbok ut: Svart
Favorittv-program: Grey´s Anatomy
När ska du festa nästa gång: snart hoppas jag =)
Vad köpte du senast: glass :P
Hur mycket pengar har du: Tillräckligt
Hur svarar du i telefonen hemma: hallå lr Celina
Senast kramat: Daniel
Vem sov du hos senast: Daniel
Stjärntecken: Våg
Ögonfärg: Blå/grå

Kroppsform:
vältränad ;)
Kall favoritdricka: Cola, Loka
Varm favoritdricka: Kaffe
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
Säger ofta:
Saknar du någon: ibland
Du fikade senast: igår
Senast sedda film: 50 cents film vad den nu heter

Hur känner du dig nu: trött och deppig
Kan du laga mat: nja
Vad pluggar du: Sam-Ekonomi.
Vad tycker du om fötter: inte spec attraherande..
Är du smart: jag tycker det...
Snarkar du: ja det händer
Är du aktiv i skolan: inte speciellt men jag gör det jag ska
Lesbisk: nej
När och varför grät du senast: nyss

19 april

Tjenare! Nu sitter jag i skolan och gör en samhällsuppsats =/. Lotta och Tobbe har nyss sjungt i skolans matsal (cuetosuppdrag) fy fan vad jag skrattade! :D Tobbe sjöng "Sex bomb" med Tom Jones och Lotta I will always love you med Whitney Houston haha! ;) Sen har vi idrott yes! Efter skolan får vi se vad som händer, kanske ska till älsklingen :)
Det blev att jag följde med Daniel hem från skolan. Vi och Rasmus gick förbi ICA först och köpte, Vaniljmunkar, Chips och godis (A) när det ska vara mys är det myyyys som gäller you know ;) Snart ska jag på träning, Step up träning :D Det var riktigt kul sist! Men dagens höjdpunkt kommer ju vara Lottas och Tobbes "framträdanden" idag hahahah, jag har nog aldrig skrattat så mycket! Men det kanske blir nåt som slår allt, dom som hört mitt klagande dom senaste dagarna vet vad jag pratar om ;)


  Lotta darling! :)                                       Tobbe :)
image18    image19

Kom nyss hem från Daniel, vi har kollat inspelade Grey´s anatomy och haft det myys ;) :D Träningen var lika rolig denna gång jag längtar redan tills om en vecka! Ska snart sussa, måste vara utvilad till Eng-nationella imorn =/

Imorn är det en speciell dag <3

Grattis Carolina på 17års dagen! :)

18 april

Hejsan! Idag efter skolan har jag och Lotta pluggat till våran redovisning i fyra timmar och blev klara :) Vi har gjort massa overhead papper så nu gäller det bara att vi kan prata utifrån dom imorn! Sju började min styrke och konditionsträning som var riktigt kul =) Vi körde några varv ute också (springa runt en fotbollsplan på tid). Efter ett varv gjorde vi en deal, den som sprang på under en min slapp springa resten av varven. Vem tror ni klarar det? :D Jo Celina Persson på 54sek och Clara på 58.5 :) Så vi behövde inte springa mer sen ;)

Nu är jag hos Daniel och hans tatuering blev så snygg! :) Det hade tagit två timmar och gjort lite ont i mitten av ryggen ;) Nu ska vi snart mysa med film <3


image17

Tisdag 17 april

Hej!

Idag har vädret varit tråkigt, det har till och med regnat nu på kvällen =/. Det hände ingen speciellt idag i skolan förutom att vi fick mer läxor...jag och Lotta ska plugga imorn till våran stora geografi redovisning på torsdag :O Jag hatar att redovisa!  Men men..idag efter skolan åt jag och Daniel på Grillen :) Sen skulle vi hem till honom och plugga men gjorde vi det? Neej! Vi somnade och sov i två timmar :P. Men jag tog mig tillslut upp och pluggade medans Daniel sov vidare och sen spelade cs.

Senare satt vi och diskuterade om imorgon då han ska tatuera sig :D Han ska tatuera sig på ryggen, SJÖROOS + sin pappas födelsedatum :) Han är lite osäker på vilka bokstäver han ska ha..det finns nämligen flera varianter av Old english. Men det vi kom fram till ikväll kommer bli skit snyggt! Sen kelade vi med kattungarna en stund. Daniels familj ska behålla den vita med svart/grå fläckar så nu är det upp till mig att välja vilken jag vill ha (om jag får ta hem en).

Nu är jag hemma och ska snart sova :) Ska upp tidigt imorn vilket jag inte ser fram emot!
Så vill jag även säga grattis till Sandra som fyller 17år imorn!
                                                                                                                                             

Det har varit svårt att få en bra bild på den helsvarta kattungen men ska jobba på det!

Här är alla tre kattungarna, Daniels familj ska ha den till vänster :)
image6   image7  image8
                                                                                                              Den här lr den hel svarta?


Daniels valp Maggan :) Sötnos!
image16



image9

På fredag den 20/4 har jag och Daniel varit tillsammans i ett år och elva månader! <3

Påsklovet är slut!

Hej! Nu är det sköna påsklovet slut =/ Det var inte kul å vakna imorse och veta att man skulle till skolan. Men när man väl var i skolan gick det rätt okej. Slapp historian och kollade på en bra teater istället :) Efter skolan gick jag förbi Daniel en stund sen hem och kollade film och åt mat innan träningen.

Nu är jag hos Daniel som inte är hemma men kommer snart. Då blir det mys ska vi veta ;) Jag satt nyss inne hos kattungarna och gosade med dom, helt underbara! Vill ha en men min pappa vill inte..men jag ska nog övertala honom, det är jag bra på (A) Nej nu får älsklingen ta och komma! Bye



image3

RSS 2.0