30 september

Go kväll!

Idag har jag jobbat hos mamma 6-14.30 och det gick bra. När jag kom hem var jag trött och somnade snabbt och sov i en timme. Jag pratade med Doulgas också som är på kryssning nu med en massa kompisar :) Jag skulle också varit där om jag hade fått för min tränare, det hade varit väldigt roligt! Ett kul sett att fira min födelsedag i förskott på ;)

Men istället har jag gått en skön promenad med Lisa ikväll och snart ska jag kolla på Idol, det är inte helt fel det heller! :D Imorgon är jag ledig och även på fredag. Så om dom inte ringer in mig imorgon ska jag handlla lite med pappa inför fredag sen städa och baka det sista.

Ha en bra kväll!


Lisa jag vill att du ska veta att du är en underbar vän!
Jag älskar dig


29 september

Hejhej!

Idag ringde klockan 5.15 och jag ville verkligen inte gå upp för sängen var så varm och skön. Men upp kom jag tillslut och så kollade jag på mobilen och såg att jag fått ett sms av Douglas igår kväll och det smset gjorde min dag kan jag säga! :) Jag jobbade hos mamma idag igen, frukost och lunch 6-17 så nu är jag trött. Och om 40 min börjar min träning och jag har inte sovit middag som jag alltid gör om jag jobbat..men det får funka endå.

Jag ska upp lika tidigt imornmen hur länge vi jobbar är osäkert. Sen på kvällen har jag ingen träning så jag tänkte städa och baka lite inför fredagen som jag ser fram emot :) Det är ju alltid roligt att fylla år men det jag ser mest fram emot är att träffa min släkt, för det är inte varje dag! :)

¨
Även om hösten är mysig så vill jag ha sommar!


Grattis kusin Elene till körkortet! :D


28 september

Hejhej!

Idag har jag jobbat hos mamma 6-14. Det var alltså frukost och lunch och det gick bra förutom att jag hade ont i huvudet hela dagen och mått illa till och från. Men nu efter min eftermiddagslur känns det faktiskt bättre! :) Jag ska på träning lite senare och efter den ska jag kolla Idol och baka Chokladbollar tills på fredag då vi ska ha kalas för mig och pappa :)


Igår hade jag och Douglas varit tillsammans i 10 månader!


Söndag

Matchen gick jättebra! Vi vann med 7-3 :) Hela laget spelade bra och jag är väldigt nöjd med mig, Johannas och Helenas insats. Vi var inte inne på något mål bakåt men var inne på ett framåt. Vänersborg kom trea förra året vilket gör att det känns ännu bättre att vi vann!

Det enda negativa var att jag har ont i mitt vänstra knä =/ Jag blir så less på att alltid ha ont någonstans..är det inte ljumskarna så är det något annat. Jag funderar på att gå och kolla upp knäet om det inte blir bättre snart.

Nu är jag helt slut och skulle nog behöva sova, vila ut kroppen. Men det tänker jag inte göra förens Douglas har ringt för jag vill prata med honom! Jag saknar honom. 


27 september

Jag kollade på herrarnas match igår med Sarah och Robin och till tredje perioden kom Lisa också :) Efter tre perioder var det oavgjort så precis som för oss spelas det fem minuter om en extra poäng och det fick Nykvarn, såklart! Efter det hade D2 match så jag kollade lite på den innan jag cyklade hem igen. Jag gjorde mig iordning och sen vid sex gick jag hem till Micke. Där var även Rasmus, Henrik, Niclas och sen när vi gick och åt kom även Johan, Richard och Uffis :) Det förades alltså hos Micke och där satt jag med min Loka...

Vid nio gick vi hem till Nille där han och Madde hade festen. Det blev ganska mycket folk och jag träffade många som jag träffade ganska ofta förut men inte längre, så det var roligt. Men sen är det ingen hit att vara nykter när alla andra (förutom Malin) blir fulla och odrägliga ;) Så vid elva rörde jag mig hemåt och det blev sängen nästan på direkten.

Men sen ringde min kära pojkvän mig fyra gånger inatt. Första gången vid ett och sista gången vid fem :P Han var ute på äventyr i Helsingborg och nykter, det var han inte hehe.

Om en stund ska jag och mamma gå en promenad med Simba och Rickie så att jag vaknar till ordentligt. Sen blir det hem och äta lunch, packa väskan och sen tagga till matchen! :D


26 september

Idag fyller min pappa 48år!
Grattis älskade pappa :)


Pappa jobbade i natt så när han kom hem vid sju imorse hade jag och mamma gått upp och satt oss i datorrummet (han sätter sig alltid där innan han lägger sig) för att överraska honom med sång och presenter! :)

Idag ska jag kolla herrarnas match med Sarah och kanske Lisa. Sen ikväll ska jag fira Madde och Nille som fyller år den här helgen! :) Men självklart förblir jag spiknykter även denna helg (snart två månader) eftersom vi har match imorgon! :) Hemma premiär 17.00 mot Vänersborg.  

Ha en bra dag!


25 september

Idag fyller en kär vän år, Grattis Madde! :D


Madde till vänster :)

Igår jobbade jag hos mamma 10-16 och det gick super. Sen gjorde jag inte så mycker mer än att träna på kvällen och fixa lite med kort. Idag har jag jobbat 6-14 och sen solade jag en stund på balkongen och sen somnade jag tätt intill mamma (A). Snart ska vi äta god mat här hemma och sen ska jag köpa mig lite godis och så får vi se om jag träffar Lisa senare annars blir det en myskväll hemma, inte fel det heller!

Idag lyssnade jag och mamma på radio i bilen som vanligt och sen var den även på ute i matsalen när gästerna inte satt där. Och den här hysterin om Anna Anka förstår jag mig verkligen inte på...Hon är med i en Tv såpa, säger lite knasiga saker och vips är hon veckans mest omtalade person :S Löjligt tycker jag.


23 september

Igår på träningen spökade mitt knä så jag var tvungen att gå av =/ Jag vet inte hur jag ska förklara men det ilar och ibland klickar det till....får hoppas att det känns bättre på träningen imorgon!

När jag kom hem var Douglas här och han och pappa kollade på första Johan Falk filmen (som jag sett på bio med mamma och mormor) och sen när jag duschat kollade vi på tvåan. Båda filmerna är verkligen jättebra och spännande tycker jag, hoppas det kommer fler! Efter filmen gick jag och Douglas och la oss och låg och pratade in på små timmarna om allt möjligt, jag älskar det.

Imorse vaknade jag av att grannen började snickra fem meter ifrån mitt sovrumsfönster...spikade och sågade så att jag vaknade hela tiden. Det var inte kul. Vid tolv åkte jag,Douglas och mina föräldrar in till Södertälje. Där köpte vi present till pappa som fyller år på lördag och så köptet jag även ett halsband och ett armband från Guldfynd och tre filmer :) Mina föräldrar blir tokiga på mig för att jag köper så mycket filmer men det är min grej. Jag tycker om filmer och tänker inte sluta köpa dom ;)

När vi hade handlat på Coop också så körde vi hem Douglas som skulle börja jobba kl 17..Imorgon åker han till sina killkusiner i Helsingborg. Som bäst ses vi på onsdag om en vecka annars blir det på fredagen då jag fyller år. Det är tur att vi har det så bra när vi väl ses för annars hade det varit väldigt tungt!

Sen vi kom hem har jag kollat på en av filmerna, Sex,lies and murder och sen sovit en stund. Nu ska jag äta Ahlgrens bilar och titta på Idol :)


22 september

Hejhej!

Idag har jag faktiskt haft fullt upp och det har varit roligt! :) Först gick jag ner och handlade lite till middagen och sen cyklade jag till mormor och morfar för att gå ut med hundarna. Vi gick i nästan en timme =) När jag kom hem sen började jag laga mat, ost&skintpaj. Det tog ungefär en timme och när den var klar vilade jag en stund. Sen var det dags att äta..och vilken god paj jag gjort, jag är riktigt stolt! :) Mina föräldrar tyckte också om den.

Snart ska jag iväg på träning och när jag kommer hem från den kommer Douglas vara här :) Så då ska vi se någon film och bara mysa!


Douglas Smedberg <3


21 september

Hejsan!

I fredags jobbade jag hos mamma sen på kvällen fikade jag,Sarah,Lisa,Emelie och Malin på Nansy´s i Södertälje :) Det var verkligen jättemysigt att umgås med tjejerna. Vi tog tio bussen hem och när jag kom hem kollade jag på den nya Wallander filmen, Cellisten som var lika bra som de andra filmerna.

I lördags jobbade jag 7-10 hos mamma sen åkte vi båda till min samling med laget. Halv elva åkte bussen mot Karlstad :) Vi hade en lång resa framför oss och jag sov den mesta delen. Vår första div 1 match någonsin började 16.15 och det var mot Skattkär. Dom var väldigt bra men det var vi också! Dom hade ett snabbare bolltempo så tufft blev det samtidigt som matchen var jämn. Vår målvakt Sillen räddade tre straffar och det stod 2-2 när de gör mål och klockan visar 19.25 men så lyckas Emelie få in ett mål 19.55 så efter full matchtid står det 3-3 :) Något nytt för div 1 är att om det står lika så spelar man i fem min till och om något av lagen lyckas göra mål så får det en extra poäng. Tyvärr så var det Skattkär som fick den extra poängen men vi var så nöjda med att åka hem med en poäng! :D Vi kom hem elva på kvällen och så blev det sängen för mig.

Igår jobbade jag 7-12 och sen vid ett blev jag hämtad av Douglas pappa. Jag åkte med familjen till Katrineholm och kollade på Douglas och Felix hockeymatch. Det var en ganska jämn match men Katrineholm fick ledningen med 3-1. Sedan i tredje lyckades Linden vända och vann tillslut med 5-3! :D Det var deras första vinst på väldigt länge! Efter matchen följde jag med hem till Douglas några timmar och mös framför tvn tills pappa kom och hämtade mig vid halv elva.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har städat lite och kollat på Idol :P Sen har jag tränat ikväll och det gick bra =)


Ett glatt gäng efter seriepremiären! :)


17 september

Hejhej!

Igår jobbade jag hos mamma 6-16. Sen var det i princip bara att åka hem och göra sig i ordning och sen gå till mormor och morfar för igår fyllde min kära mormor år! :) Så vi var där och grattade henne med släkten och så, väldigt trevligt. Jag fick träffa mina småkusiner också vilket såklart var ett stort plus. Jag och Harry gick till lekparken en stund och så fick jag hålla Lina i min famn också :) Sen vid åtta åkte jag med Jeanette och Dennis. På vägen hem släppte dom av mig hos Douglas. Vi kollade på film och hade det mysigt.

Idag när vi vaknat busade vi mest..Vi hade bla matkrig med banan, smör och kaviar och det var lika äckligt som det låter! När vi slutit fred tog vi en behövlig dusch och sen tog vi det bara lungt. Douglas började jobba kl 15 och då åkte jag hem. Lisa kom förbi här en stund  innan träningen och vi låg i min säng och pratade. Sen var det dags för träning och nu sitter jag här. Måste gå och lägga mig för imorn ska jag jobba 6-14 hos mamma.

Natti natti


14 september

Hejhej!

Idag gick jag upp ganska tidigt eftersom att jag hade ett möte kl 10 med Laila som jobbar på vikarieförmedlingen. Så jag cyklade dit och mötet gick jättebra, så nu är det bara att hålla tummarna för att någon blir sjuk eller behöver ledigt ;)

Efter det har jag inte gjort så mycket alls. Kollat på tv, solat lite och sovit..Håller fortfarande på att ta igen mig efter helgen! Nej så jag känner att jag inte varit speciellt duktig idag men tränat det har jag iallafall gjort :) Inte har fick jag träffa Douglas idag heller och inte imorgon heller men förhoppningsvis sent på onsdag kväll. När inte jag jobbar så jobbar han och likadant är det med våra träningar den här veckan..lite synd!

Imorgon ska jag se till att göra saker. Om dom inte ringer om jobb så ska jag träffa Lisa och så ska jag få upp mina fina kort på väggen som jag pysslat med. Jag blev väldigt nöjd och kanske blir det några fler :) Och sen på kvällen är det träning som vanligt. Det börjar dra ihop sig nu..seriepremiären är på lördag i Karlstad, fy vad pirrigt!


Vi fyra är bäst! <3


13 september

Klockan sex hade vi samling med laget och strax efter åkte vi till Köping där vi skulle spela cup. Vi bodde i stugor på en camping lite utanför Köping, det var riktigt bra. Jag bodde med Sarah, Lisa, Emelie, Malin och Johanna B :) När vi kom fram installerade vi oss lite i stugorna och sen åkte vi och åt middag och kollade Idol. Efter det åkte vi tillbaks till stugorna och hade lite teambuilding innan det var dags att sova.

Igår gick vi upp klockan sex och första matchen var klockan åtta. Den förlorade vi med 1-2. Andra matchen var klockan två och den vann vi med 6-4. Tredje matchen var klockan sex och den vann vi också men med 6-1 och sista matchen för dagen var klockan tio på kvällen och den slutade 1-1. Så vi kom tvåa i vår grupp och gick vidare till kvartsfinal.

Den spelade vi idag klockan 10 och förlorade med 0-4 så det var bara att packa ihop och åka hem. Trots att det inte gick så bra som vi hoppats på så är jag nöjd med helgen. Jag har haft jätteroligt med tjejerna och ledarna i laget och vi har spelat bra nästan hela tiden! :)

Men nu är jag hemma igen och är helt slut!! Det känns i hela kroppen att man spelat fem matcher på två dagar och att man inte sovit så mycket som behövts (även om jag troligen var den som sov mest). Så ikväll ska jag bara ligga i soffan och mysa. Helst hade jag velat ha Douglas här men han har träning :( Jag saknar honom!


10 september

Hejhej!

I tisdags kom Douglas hit vid tre. Vi gick till Båtklubben och metade lite och lyckades få upp två småfiskar. Det var ganska bra med tanke på att en gädda hoppade till och anföll fiskarna när vi satte på masken. Hur som helst var det mysigt. Sen hade jag träning och efter den kollade vi Idol och Andra Avenyn och så kollade jag och Douglas en film innan vi somnade.

Igår var det ju kanonväder så vi passade på att sola en stund på balkongen..Det resulterade till att vi blev svettiga och tog en dusch innan vi gick ner till centrum för att handla lite. Jag har kommit in i en te period så jag ville utöka våra tesorter här hemma så jag köpte Jordgubb och Vanilj :) Sen köpte jag även ett par värmebyxor (shorts) som förhoppningsvis ska vara bra för mina ljumskar! Senare åkte vi med Douglas pappa hem till Mariefred och jag kollade fotbollen med Douglas pappa medans Douglas hade träning. Sverige vann över Malta med 1-0 och var urkassa..målet var dessutom ett självmål! När Douglas kom hem kollade vi som vanligt på en film..alltid lika mysigt! :)

Idag har det varit ännu bättre väder. Solen sken och ingen blåst var det. Jag och Douglas gjorde lite ärenden i centrum och sen spelade jag, Douglas och Felix kort ute på verandan tills det var dags för mig att åka hem. Ikväll var det träning igen och den gick helt okej. Nu ska jag sova för imorn jobbar jag 6-14.

God natt!


7 september

Endre som vi spelade mot igår var riktigt, riktigt bra! Det är ju ett av topplagen i elitserien så det är ju inte så konstigt...Vi förlorade med 0-13 och lärde oss en hel del och var överense om att några bollar gick in alldeles för lätt. Men men hur som helst var det en rolig match.

När jag kom hem sov jag en stund och sen tog jag bussen till Douglas som gick 17.oo. Vi åkte med hans mamma till Eskilstuna för att kolla på Douglas lag som spelade träningsmatch (Felix var med). Det gick inte så bra för dom heller tyvärr. Efter matchen åkte vi hem och myste med godis och en bra film :)

Idag sov vi ut till halv tolv..det var väldigt skönt. Sen kollade vi lite på tv och sen busade vi mest med varandra. Flera brottningsmatcher blev det, en på köksgolvet haha! Mamma och pappa kom och hämtade mig vid halv fem och ikväll har jag tränat :)

Nu ska jag snart sova för jag är tröttis!

Grattis kusin Nicklas på födelsedagen!

Jag och Nicklas på nyårsafton :)


Lördag

Jag jobbade frukost idag och det gick bra. När jag och mamma slutade vid tolv åkte vi till Eskilstuna. När jag var där igår såg jag ett par skor från Monki som jag ville ha men efter mycket om och men åkte jag hem utan skorna. Självklart ångrade jag mig så idag åkte vi dit och jag fick skorna som en tidig födelsedagspresent av mina föräldrar, tack så mycket! :D

När vi kom hem vid tre cyklade jag hem till mormor och morfar som hade Harry på besök. Jag gick med honom till lekparken och sen gick vi till Björkestahallen för att kolla på innebandy, men jag fick mest springa efter Harry ;) Sen sov jag någon timme och ikväll har jag kollat på hockey och fotboll med mina föräldrar :)

Imorgon ska jag jobba frukost igen sen har vi match mot Endre 11.30. Efter matchen ska jag vara med Douglas, jag tror att han kommer hit :)

Mina nya skor!


5 september

Hejhej!

Igår åkte jag som sagt till Eskilstuna och jag blev förvånad om hur smidigt det egentligen går. När man kommer med bussen till Läggesta så stod tåget och väntade och sen var det bara att åka tåg resten av vägen och allt tar en timme! Jag strosade runt lite själv sen kom Emelie och shoppingen började. Jag kom hem med ett par svarta jeans från Vila, ett par svarta chinos från H&M, en söt top från H&M, ett vitt smalt midjeskärp från H&M och trosor från H&M :)

På kvällen fixade och donade jag här hemma för mina kort hade kommit när jag kom hem. Sen kollade jag på Balrog-Endre med Lisa, Emelie och Johanna :)


4 september

Nu ska jag snart gå ner till bussen. Det tar ungefär en timme att åka till Eskilstuna så jag är framme vid tolv. Imorse fick jag ett sms av Emelie om att hon slutar en timme senare, alltså klockan ett. Så det ska bli intressant att se hur jag klarar mig denna timme ensam i Eskilstuna ;)

Ikväll ska vi kolla på en innebandymatch Balrog-Endre sen kanske kolla på en film eller något. Imorgon jobbar jag frukost sen vet jag inte vad som händer och på söndag jobbar jag sen har jag match mot Endre och sen ska jag vara med Douglas! :D


3 september

När jag gjort mig i ordning cyklade jag hem till Lisa och dit kom även Emelie :) Med mig hade jag kladdkaka, grädde och läsk som jag köpt på Ica, vi var ju tvugna att fira!! Så vi fikade och kollade på en film tillsammans, det var mysigt.

Strax innan fyra cyklade jag hem, kollade på Top Model och sen sov jag en timme. Träningen idag var ganska tung och det berodde ju på förkylningen. Jag hoppas att jag inte mår sämre imorgon när jag vaknar bara för att jag tränade idag. Imorgon ska jag åka till Eskilstuna och möta upp Emelie när hon slutat skolan vid tolv så ska vi shoppa lite :) Emelie var ju duktig och sökte in till högskola och hon kom in! Så nu pluggar hon ekonomi i Eskilstuna, det är duktigt tycker jag.

Nu ska jag läsa min bok sen sova så att jag är pigg imorn!
Natti natti


Jag är så stolt!

En av mina tre bästa vänner ringde mig för en halvtimme sen och gjorde mig så j*vla glad! Det var Lisa som ringde och berättade att hon tagit körkort!!!! :D Jag blev helt förvånad eftersom att hon gjort allt det här i smyg för att sen kunna överraska oss tjejer. Det enda jag visste var att hon övningskörde med sina föräldrar. Men nu har hon körkort och jag är så stolt, du har varit så duktig Lisa!


Grattis Lisa!

Idag ska jag såklart träffa den här tjejen och även Emelie! :)


Onsdag

Idag skickade jag efter fler kort som ska framkallas. De ska upp i mitt rum på väggarna på de svarta papprena som jag köpt. Sen beställde jag även en specialare som jag tror och hoppas blir lika fin som jag föreställt mig :)

Ikväll har jag umgåtts/kollat en film med min kusin Filip :D Det var alldeles för längesen sist så det var bra att han smsade mig idag. Vi såg 17 again som är en helt okej film enligt mig. Imorgon åker jag nog till Södertälje en vända. Jag kan ha sån tur att jag får sällskap av Lisa fisa ;)

Men nu ska jag ringa min pojkvän sen väntar sängen!


Än finns det hopp!

Alla tjatar om att nu när september månad är här så är sommaren slut och hösten har börjat med blåst och regn. Men både igår och idag skiner solen och det är vamt ute :) Jag har faktiskt suttit ute i solen en stund idag även om det inte är så bra. Men ännu är inte sommaren över så man måste ju passa på att njuta av den sista värmen vi får detta år..för sen väntar som sagt en regnig höst och en kall vinter!


2 september

Hejhej!

Idag vaknade jag med en ömmande hals och en täppt näsa :( Inte så konstigt kanske eftersom att Douglas varit förkyld och igår var det två stycken på jobbet som jag krassliga. Så idag ska jag ta det lungt hemma och försöka få bort det onda i halsen så att jag kan träna imorgon :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Top Model 4!

Idag är det en månad tills jag fyller 19, tiden går så fort!


Snart ett år sedan


1 september

Idag jobbade jag hos mamma. Jag var helt inställd på att jobba 6-12 men när klockan närmade sig tolv fick jag veta att jag skulle jobba till fyra..så det var ganska tungt! Men det funkade såklart och det blev både frukost och lunch + några fika :)

När jag kom hem däckade jag i soffan på direkten och sov i två timmar. Sen var det dags för träning och det gick väldigt bra förutom att jag sträckte mitt lår igen i slutet av träningen. Får hoppas att det går över lika fort som sist och i fortsättningen får jag se till att vara ordentligt varm hela tiden!

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, det visar sig :)

Före

Efter ;)

Vi är bäst <3



Jag, Douglas och Douglas föräldrar :)

Älskling vid vattenstockarna

Douglas, Elsa, jag

Jag visat stolt upp min stjärnvinst!



Utanför Liseberg



RSS 2.0