Fredag

Det blev en halvdag på jobbet idag, stannade lite längre än två. Jag kände att det var tur att jag tog mig dit! Efter  jobbet åkte jag med Lisa till Moraberg och sen ner på stan. Vi kollade i lite affärer och vi båda kom hem med lite nytt. Jag ska visa :) Sen följde jag med Lisa hem. Hon håller på och flyttar ner i källaren och det ville jag se.

Om en stund ska jag åka med Marina hem till Douglas & Felix. Ikväll blir det att träffa lite vänner och imorgon är det Valborg...Jag vill så gärna att det ska vara bra väder!!!


Jag och Lisa!


29 april

Igår kväll kom Lisa hem från Sälen...ett halvår senare. Det har faktiskt gått fortare än vad jag trodde det skulle göra. Så jag och Sarah svängde förbi en snabbis och gav henne en varsin kram och sa hej :) När jag kom hem sen kom min Douglas hit till mig. Vi låg och pratade en lång stund och sen somnade vi gott.

Idag är det fredag och jag skulle börjat  jobba kl 6. Men jag hade fortfarande lite feber så jag la mig igen. Nu några timmar senare har jag faktiskt lyckats sova bort det mesta av febern och ska åka till jobbet ett par timmar för att få koll på läget inför nästa vecka.


Ha en fin fredag, njut av det fina vädret! :)


28 april

Go förmiddag!

Min envisa förkylning fortsätter att besvära mig så igår var det ingen rolig dag på jobbet. Jag jobbade 8-17 med feber. Så när jag kom hem blev det inte mycket gjort och jag somnade gott i min säng vid tio. Idag är jag hemma från jobbet och har varit ner till Vårdcentralen. Det tittade,lyssnade, kände och tog lite prover me kom fram till att det bara är ett förkylningsvirus som måste väntas ut....Typiskt! Det är bättre med medicin så man vet att man blir bra inom några dagar. Så idag blir det till att ligga på soffan och inte göra så mycket. Jag kanske sätter mig i solen en stund och sen tänkte jag laga dagens middag, då blir nog mamma glad :)

Ha  en fin torsdag!


26 april

Halloj!

Snart är även april månad slut, den första vår månaden. Nästa vecka är det maj och för min del betyder det mycket jobb, väldigt mycket jobb! Men det ska bli roligt :) Jag ska alldeles strax sätta mig på cykeln och åka till jobbet. Douglas sa igår att han skulle komma dit sen och hålla mig sällskap, det vore ju snällt av honom :)

Jag hade tänkt träna idag innan jobbet men jag är fortfarande förkyld. Har varit det i en vecka nu men det är på bättringsvägen. Imorgon ska jag ut och springa oavsett om jag fortfarande är snorig, jag måste förbereda mig lite inför torsdagen och innebandyträningen som jag ska på då! Spännande =)

Nej nu är det dags för mig att ge mig av mot jobbet. Åååh så roligt ;)


En lista i väntan på Douglas

Tre Saker som skrämmer mig
Ormar,eld och att inte veta vad som komma skall.
Tre personer som får mig att skratta
Douglas,pappa,Harry (de senaste dagarna)
Tre saker som jag älskar
Min familj/släkt,mina vänner och min pojkvän
Tre saker jag hatar
Att vara osams med någon som jag bryr mig mycket om.
Vet inte om jag direkt hatar något mer, det är ett starkt ord.
Tre saker som finns på mitt skrivbord
Jag har inget skrivbord. Men på mitt bord brevid sängen finns några tidningar, ett par filmer och en penna.
Tre saker jag gör just nu
Skriver denna lista, äter godis och kollar NHL med pappa.
Tre saker jag vill göra innan jag dör
Skaffa barn med Douglas, resa till Thailand,USA,Frankrike (Paris),Italien (Rom),Tyskland (Auschwitz), Nya Zeeland och Australien, träna bort min scenskräck.
Tre saker jag kan göra
Rulla på tungan, luftrapa och få upp foten bakom huvudet.
Tre Saker jag inte kan
Spela något instrument, åka skateboard och så tycker jag att touch telefoner är väldigt svåra att hålla på med.
Tre saker jag skulle vilja lära mig
Att prata flytande engelska & spanska,packa bättre och rita.
Tre favoriträtter
Tacos,pasta carbonara och grillat.


Jag och en fin vän, Sarah <3


25 april

Nu är jag hemma igen efter två roliga dagar i Västerås hos mina kusiner. Vi har haft toppenväder så vi har varit ute en hel del och lekt. Jag lägtar redan till nästa gång jag kan åka dit! :) Min påskhelg har varit bra, men har gått för fort. Det klassiska. Imorgon är det dags att jobba igen och jag ska jobba eftermiddag/kväll.

Douglas är påväg hem från Hammarbys bortamatch och påvägen ska han hämta upp mig. Jag vill sova med honom :) Helgen som kommer nu är det Valborg. Som det ser ut ska den "firas" i Mariefred med Douglas och lite vänner. Om det underbara vädret håller i sig kommer det bli jättebra!

Nu var det längesen som jag la upp bilder. Tyvärr har jag inga bilder från helgen för min kamera är kvar hos Sarah. Inläggen blir roligare om man har bilder så jag ska bli bättre =)

Ha det gött!


24 april

Hej!
Dålig uppdatering har det varit nu igen. Men det blir lätt så när det kommer storhelger och det blir fullt upp. I torsdags efter jobbet åkte jag med lite vänner till Stockholm. Där satt vi oss på en uteservering där vi åt och drack gott. Efter en stund gick vi vidare till en trevlig bar där vi satt några timmar och fortsatte dricka gott och spelade lite kort :) Senare tog vi pendeln hem till Södertälje och gick ut på The Strip. Det var en bra torsdag det!
I fredags övningskörde jag med mina föräldrar till Mariefred där vi strosade runt lite och umgicks. Jag blev kvar i Mariefred hos Douglas och på kvällen kom hans släkt och vi åt en god & trevlig påskmiddag.  Igår var det påskmat och fika med min släkt hos mormor & morfar, det var lika trevligt som vanligt att träffa alla :) Sen på kvällen gick vi till Leffe & Carita för att fira Filip & Carita som fyllt år i veckan.
Idag började jag dagen med att åka tåg till Västerås för att hälsa på mina småkusiner Harry & Lina, min moster och Dennis :) Jag har varit här hela dagen och ska sova kvar. Det har varit en toppendag med mycket lek och bus! Nu sover barnen, jag fick natta Harry :) Jag är nog vaken en stund till men inte för länge. Imorgon blir jag säkert väckt tidigt :D
Ha det bra!

Time will tell...

Nu är det fotboll på tv, Barcelona-Real Madrid. Matchen är dålig tycker jag av det jag sett, för mycket tjaffs. Men jag har lite svårt att fokusera på matchen. Jag känner mig rastlös, tankspridd och jag vet inte vad. Just nu känns det inte som att jag har koll på läget och det är jag inte bekväm med. Att inte vad som kommer att hända, vart detta leder känns lite jobbigt. Jag har aldrig varit ett stor fan av förändringar trots att jag gång på gång fått bevisat för mig att det ofta leder till något bra. Men den här gången är det flera personer som ska fatta beslut och detta påverkar alla på något sett. Ni som läser det här fattar säkert ingenting, eller vissa gör nog. Men det får vara så. Jag får se dom kommande veckorna vad som händer och sker. Först och främst väntar ett viktigt samtal imorgon.

Nu är det dags att sova så jag är pigg imorgon!
Natti natti



20 april

Hejsan hejsan säger en förkyld Celina. Förstår inte hur jag lyckats bli sjuk nu när det varit så fint väder. Jag kanske har underskattat de "varma" vindarna som varit. Eller så har jag haft för lite kläder på mig när jag varit ute och sprungit de två senaste kvällarna...Jag har varit duktig och tagit mig ut på en 45min runda och en 35min, nu ska jag hålla i det här så att jag är i toppform tills nästa innebandysäsong börjar :)

Igår var jag ledig från jobbet. Jag var hos tandläkaren i Södertälje och jag fick mycket beröm för att jag tar hand om mina tänder så bra. Det var skönt! Sen åkte jag och pappsen och handlade lite och jag övningskörde även lite. När jag kommit hem mötte jag upp Sarah och vi åt en god lunch på Goggos uteservering. Det var trevligt :) 

Senare kom Douglas till mig. Vi lagade middag tillsammans och efter att jag varit ute och sprungit kollade vi en film med pappa.

Idag har jag jobbat 7-14.30 och det har varit fullt upp med massa golfare. Imorgon är jag helt ensam på jobbet och jag hoppas att det går bra, det ska det göra. Sen bli det en after work med mina vänner troligtvis i Stockholm :)

Innan jag checkar ut härifrån ska jag gratulera min kusin Filip som fyller 28år idag, GRATTIS! :) Honom firar vi på lördag.


18 april

Hejsan!

Jag somnade i soffan under hockeyn igår..Men sen vaknade jag med ett ryck då Douglas hoppade till av glädje i soffan för att Rangers avgjorde matchen med 1,5 min kvar av matchen. Kul för honom :)

Idag sov vi ut enda till halv tolv. När vi ätit en ordetlig frukost satt vi oss på balkongen och njöt av det fina vårvädret. Där satt vi i ett par timmar och lite färg har jag nog allt fått, härligt! :) Nu är Douglas i Stockholm för att se Hammarby - Landskrona och jag sitter i soffan och laddar inför en springtur. Vi har tre veckors uppehåll nu från innebandyn och då gäller det att hålla igång på egen hand. Sen om tre veckor startar försäsongen med två fys/konditionspass och ett innebandypass i veckan..om jag inte minns fel.



Snart två år sedan, valborg 2009.

Nu ska jag kolla lite på fotbollen på tv innan jag beger mig ut. Solen får gå ner lite till ;)


17 april

Igår kväll firades min kusin Elene som fyllt 20år. Av oss fick hon en lila jetset klocka och lite gott att dricka :) Det var ett trevligt kalas och Elene hade gjort två väldigt goda smörgåstårtor! Släkten var där och det är alltid lika trevligt, nästa helg ses vi igen.

Lite senare på kvällen blev det att jag och Douglas åkte och träffade lite kompisar. Vi tog oss in till Strängnäs där vi satt oss inne på Sju rum och kök, det var ett mysigt ställe. Det var roligt att träffa några av Mariefredstjejerna som jag träffar allt för sällan. Men nu när sommaren närmar sig blir det nog bättre :)

Idag har jag suttit en hel del ute i solen. Vädret har varit på topp och då är det underbart att sitta på Douglas altan och se ut över vattnet. På eftermiddagen åkte vi hem till mig och mer sol blev det. Vi har även varit in en sväng till Wasa och kollat DM-finalen mellan Telge och Rockets som Telge vann.

Imorgon är det måndag och vi är lediga. Det ska bli skönt att sova ut ordentligt och sen förhoppningsvis kunna njuta av solskenet. En springtur ska jag ta också. Nej nu ska jag heja på New York Rangers med Douglas ;)

Ha det bra!


15 april

Det gick bra att jobba idag. Gästerna som jag skulle checka in kom i tid så jag slapp bli sen till kvällens match. Vi spelade DM-semi mot Telge och den slutade 4-2 till Telge. Vi spelade inte så bra som vi kan, inte alls. Men lite nöjda ska vi nog vara, stundtals var det bra :)

Imorgon har vi en avslutningsdag inom föreningen och sen på kvällen ska min kusin Elene firas, det ska bli kul! Men nu ska jag sova för jag är aptrött ;)

Natti natti


14 april

Idag har det varit underbart väder så när jag kom hem från jobbet tvättade jag bort sminket och satt jag mig ute på balkongen en stund :) Sen förflyttade jag mig in och sov i två timmar. Jag slarvar med antalet timmars sömn på nätterna vilket leder till att jag måste sova på eftermiddagarna. Det är dags att komma i fas!

Träningen ikväll var både bättre och roligare än i tisdags, det brukar komma hand i hand. Imorgon har vi DM-match mot Telges div 1 lag. Det vore kul att vinna :) Jag kollade på Himlen är oskyldigt blå igår och tycker att den var bra. Den kan jag rekomendera, bra för att vara svensk. Imorgon är det fredag och jag jobbar 10-19 sen är jag ledig lör,sön,mån och tis, vilken lyx!! :D Men denna helg blir lugn, helt lugn. Jag och Douglas ska troligen på dejt på söndag, stockholm? Det skulle vara så mysigt :)

Nej nu måste jag sova. Ha det bra kompisar!



En aningen förfriskad men glad Celina i Sälen


13 april

Idag jobbade jag 6-16 och det gick bra, roligt med mycket gäster. De senaste veckorna har jag varit både i receptionen (där jag ska vara) och restaurangen. Jag har hjälp till över frukost samt luncherna och det är roligt att göra lite olika saker. Vi i receptionen började planera vårt schema för maj månad och det är helt klart en tuff månad. Den är full av konferenser så då kommer jag få veta att jag lever. Men vi kom överens om en sak och det var att vi tre skulle få vara lediga en varsin helg. Då valde jag självklart den helgen som Elsa (Douglas kusin) ska konfirmera sig. Så då kan jag följa med Douglas familj till Göteborg över helgen :D 
Efter jobbet övningskörde jag hem och somnade på sängen en stund. Det blev inte att jag tog mig ut och sprang men däremot gick jag en rask promenad, det var skönt :)

Nu tänkte jag sätta på en film "Himlen är oskyldigt blå" som jag hört delade meningar om. Hoppas den är bra!


Tisdag

Go kväll!

Träningen ikväll var inte en utav dom bästa men endå helt okej. Vi spelade mycket tvåmål och det gillar jag. Jag har glömt att skriva att vi numera tränar ihop med Turinge miners som varit ett flicklag med tjejer födda 94,95 och spelat i div 3. Inför nästa säsong är vi alla ett och samma lag, med nya tränare. Precis som jag hoppats fick jag Sarahs bilder från helgen idag :)

Imorgon är det onsdag och jag jobbar 6-16 sen kommer jag att var trött. Så jag får vila lite sen ska jag nog ut och springa lite. Sommaren närmar sig och inte minst en försäsong med massa fys. Tänkte förbereda mig lite inför detta!












Det var lite fler bilder från Lindvallen det. Vi har kommit överens om att nästa gång åker vi en vecka och då SKA jag åka skidor och förhoppnigsvis ta lite med "Sälen" bilder ;)

God natt och tack än en gång gänget för en rolig och minnesvärd helg :)


12 april

Hej hallå!

Douglas kom hit igår efter att han varit och sett Hammarby mot Assyriska. Det var en trevlig överraskning :) Idag har jag jobbat och sen sovit middag, inte så mycket mer än så. Alldeles strax ska jag byta om till innebandykläder och bege mig av till Björkesta. Får se vad träningen bjuder på idag...Jag och Sarah ska byta bilder ifrån helgen också så om jag orkar kommer jag att lägga upp lite fler bilder under kvällen! Nej nu är det dags att byta om, men först.
ETT STORT GRATTIS TILL MIN KUSIN ELENE SOM FYLLER 20 ÅR IDAG! På lördag ska hon firas :)


11 april

Hejsan!
Nu är jag hemkommen efter en helg i Sälen, Lindvallen. Tio personer var vi som åkte och var roligt vi haft det :) Stugan var stor och fin så vi kunde sitta och umgås alla tillsammans utan problem. Lisa kom också till vår stuga ibland men jag hade hoppats och trott att vi skulle ha mer tid tillsammans, det var synd. Vi gick ut på Harry tors,fre,lör och det var ett jättebra ställe, två dansgolv med bra musik. Petter spelade första kvällen :) Vi har även varit med lite folk utanför gänget, bla Sarahs barndomskompisar Daniel & Andreas och även Lisas kompisar. Det blev inga skidor för min del men vi hade en skön/mysig dag vid backarna i fredags. Igår åkte vi hemåt vid halv ett efter att ha storstädat en väldigt smutsig stuga. Tack alla som var med i Lindvallen!

Bilder från helgen.
Fler kommer när fått de andras bilder :)





















Igår när jag kommit hem åkte jag nästan direkt till Douglas. Jag har saknat honom! Att gå och lägga sig ensam  när tre andra par går och lägger sig är surt. Jag hade blivit lovad sällskap men det blev inte så. Hur som helst kollade jag och Douglas på tv med hans föräldrar innan vi la oss i sängen för att prata en lång stund innan vi somnade :)

Idag efter jobbet har inte många knop blivit gjorda. Jag hade tänkt ta mig ut och springa men sparar det till en annan dag, när jag är lite piggare.

Nu ska jag se klart Mamma byter bo och sen läsa en tidning.
Ciao!







5 april

Återigen dålig uppdatering här på bloggen. Men så får det bli ibland. Lördagen blev grym, helt underbart kul. Beachvolleybollen på förmiddagen var roligare än väntat och vi fick igång ett ganska bra spel under den timmen vi körde :) På kvällen var det som sagt middag,lekar,prisutdelning och party party hemma hos Emma. När ledarna gått åkte kortlekarna fram och musiken höjdes, jag hade jätteroligt! Strax efter elva åkte vi med åldern inne till Södertälje, 550. Där fortsatte kvällen med dans och en hel del skratt. Tack världens bästa lag! <3

I söndags fyllde min kusin Annemie 24år så jag och mina föräldrar åkte till Stallarholmen för att fira henne med släkten. Hon har nyligen flyttat in i ett hus där med sin pojkvän. Grattis grattis, det var väldigt fint. Sen övningskörde jag hem och påvägen plockade vi upp Douglas. Det blev en lugn och skön söndag med lite film och mys.

Igår började jag jobba vid fyra på eftermiddagen. Innan dess tog vi det bara lugnt. Kollade på en bra film som hette SWAT, den kan jag rekomendera. Sen följde Douglas med mig till jobbet för jag skulle ensam checka in fem kvällsgäster mellan nio och tio på kvällen. Det var så snällt av honom! :) Efter tio hämtade pappa oss och körde hem oss till Douglas. 
 
Idag jobbade jag 10-16 och sen har jag packat en hel del till Lindvallen. På torsdag morgon åker vi och kommer hem på söndag. Det ska bli så roligt! Jag,Sarah,Robin,Emmelie,Malin,Vargen,Joey,Matilda,Oskar och Robin S, vilket gäng! Så kommer självklart Lisa häng med oss :D:D

Nej nu måste jag sova, natti natti


Fredag

Det är första april idag men jag har faktiskt inte blivit lurad. Jag har heller inte tänkt på att lura någon, tråkigt! Det blev att jag jobbade över idag så var inte hemma förän halv fem. Sen dess har jag bara tagit det lugnt, sovit,duschat och suttit här framför datorn. En lugn fredagskväll, lugnet före stormen. Imorgon blir det nämligen inte lika lugnt. Vi har avslutningsfest med innebandylaget fast först på förmiddagen blir det bechvolleyvoll i Södertälje! Sen samlas vi vid fem för middag,lekar,prisutdelning m.m :) Detta följs nog av en utgång för oss tjejer som har åldern inne. Det kommer bli en kanonlördag! Jag kommer troligen inte att hinna blogga imorgon så det får göras på söndag. Då fyller min kusin Annemie år så vi ska hem till henne & Marcus i Stallarholmen, det blir trevligt.

Ha en bra helg!


Ny ring, "Lev älska skratta"


RSS 2.0