Allsång

Japp ni ser vad rubriken säger...Imorn ska jag och tjejerna på Allsång! :) Jag,Sarah och Emmelie ska ta 7.32 tåget till Sthlm och sen gå från centralen till skansen eftersom att buss strejken börjar i natt. För den är väl även i Sthlm?

Vi ska se till att vara där tills de öppnar så vi får en bänk att sitta på. Picknik ska vi ha med oss och så ska vi bara mysa och umgås hela dagen..kanske tar en sväng och kollar på djuren, det skulle jag inte säga nej till iaf :) Sen hoppas vi på att Lisa kommer när hon slutat jobba så att vi alla fyra får ännu en rolig kväll tillsammans!

 Oslagbara!

Lördagen i bilder!

   
   
   
   
   
      
   
Mina,Sarah,Lisa och Emmelies presenter var uppskattade! :) Lite dåligt att vi inte hade något till Jonas pappa som faktiskt också fyllde år, samma dag.
   
   
   
   
   
   
 

I like you all a lot! :D

30 juni

Hallå!

Jag,Sarah,Lisa,Tuben,Vargen och Robin kollade fotbollen igår hos Tuben :) Spanien vann med 1-0 över Tyskland och Torres gjorde Spaniens mål och avgjorde matchen, fatta vilken känsla! Göra det ända målet i EM-finalen...
 

Efter matchen gick jag hem och somnade nästan direkt. Idag är första dagen på en vecka som jag kunnat sova ut, sov till elva, väldigt skönt! Idag ska jag till Mariefred och vara med Malin, det ska bli kul..synd att vädret suger för Mariefred är annars så fint på sommaren :)

Ikväll ska jag höras av med tjejerna så skulle vi nog hitta på något, film kväll känner jag för nu när det regnar.

Bilderna kommer ikväll! ;)

29 juni

Hejhej!

Det gick bra igår i kiosken för mig och Sarah..Vi hade knappt något att göra utan kollade på två filmer sen var det dags att åka hem ungefär. Vi jobbade 8-3. Sen bar det av hemmåt och jag gjorde mig iordning för firandet av Jonas och Vargen hos Jonas.

Dagen/kvällen hos Jonas blev verkligen toppen..jag hade skitkul, verkligen :) Det tror jag att alla andra hade också. Killarna hade fixat så fint med långbord på altanen och så bjöds med på välkomstdrinkar. Vi spelade kubb, åt grillat som Jonas mamma och pappa grillat åt oss och festade och det blev en hel del dans (hoppdansen bla) och lite svepar tävlingar mellan killarna hehe. Vid elva ville dom som var 18 och äldre gå ut vilket innebär alla förutom jag,Sarah och Lisa :P Så vi rörde oss ner mot stan. Jag,Sarah och Lisa tog 12 bussen hem. När jag och Sarah gick av i Nykvarn (Lisa åkte hem) ringde jag EJ för att kolla läget och då visade det sig att hon och Tuben tagit en taxi hem till honom..så vi gick dit =) Hos Tuben gjorde vi inte så mycket, kollade kvällens bilder och filmer..det vart en himla massa roliga filmer hehe. Senare kom Vargen dit och senare även Robin.

Idag var det bara att gilla läget och gå upp halv åtta..Åtta skulle jag och Sarah bli hämtade i centrum. Jag som inte sovit hemma kände mig inte speciellt fräsh alls men det fick funka, hade som tur var tandborste med mig iaf :) Vi hade ännu mindre att göra idag i kiosken och det blev film tittande igen..efter lunch sov vi lite i omgångar :P

Ikväll ska jag kolla EM-finalen hos Tuben med några, trevligt trevligt! Jag har inte bestämt mig än vilka jag ska hålla på men det lutar åt Spanien.

Bilder från igår kommer imorgon, har inte tid nu helt enkelt :)

28 juni, Grattis Jonas & Vargen! :D

Trodde inte jag skulle hinna men det gjorde jag ju! GRATTIS GRATTIS GRATTIS vill jag säga till två av mina närmaste vänner :) Jonas och Vargen är verkligen två toppenkillar som jag tycker mycket om. Hoppas ni får en jättebra dag och att ni gillar mina och tjejernas presenter ;)  <3

Grattis Jonas & Vargen

   
  Vargen

   
  Jonas

27 juni

Hejhej!

Det har varit fint väder nu tre dagar och jag hoppas verkligen att det är det imorn också! Jag och Sarah blev klara med målningen av "personalens omklädningsrum" och bollplanket idag, mycket bra :) Vi tog en lång rast innan lunchen och när vi målade bollplanket pausade vi och la oss i gräset en stund, väldigt skönt må jag säga....Jag har aldrig varit med om ett slappare och bättre jobb än det här, underbart! Vi slutade tidigare också och kom hem strax innan halv fyra. Jag och Sarah ska jobba i kiosken imorn och på söndag..det blir första gången för mig. Det ska tydligen vara ännu slappare så jag tar med min lilla dvd spelare ;)

Idag hade vi träningsmatch mot p94 på vår träningstid. Vi var sju av ca tjugo från damlaget sen hade vi ett gäng 94 flickor med oss. Dom har tränat med oss nu några gånger och flera av dom är riktigt duktiga! Vi förlorade rätt stort men det var väntat hehe.

Imorgon efter jobbet ska jag,Sarah,Lisa och Emmelie + grabbarna hem till Jonas och fira honom och Vargen som båda fyller år imorgon :D Jonas fyller 19 och Vargen 23. GRATTIS i förskott säger jag nu för jag tror inte att jag kommer hinna blogga imorn. Vi ska grilla, dricka gott och umgås sen kanske det blir utgång för killarna men jag hoppas de stannar hemma ;)

Födelsedagsbarnen, Jonas & Vargen :)

26 juni

Hejsan!

Det blev ingen målning av bollplanket igår, endast skrapning inför målningen. Det berodde på att Scania Idrottsskola skulle komma med alla barnen och leka och så på campingen. Tydligen något de gör varje år :) Så jag och Sarah fick måla "personalomklädningsrummet" istället som är en barack typ. Det gjorde vi hela dagen fast vi tog en längre lunch och sov en stund eftersom att våra handledare eller vad det kallar var iväg 10.30 - 14.00. Vi blev inte klara utan gjorde klart idag och började på varv nr 2. Det var fjärde dagen vi målade och det börjar kännas i armarna :P Igår och idag har det ju iofs varit fint väder så man ska väl inte klaga över man får vara ute och jobba. Idrottsskolan var där och lekte även idag..Jag och Sarah har fått rätt bra kontakt med killarna nu också..trevligt att man kan sitta och prata och så, det blir roligare! Idag kom Jonas som varit sjuk hela veckan, också en trevlig prick!

Efter jobbet släppte mamma av mig och Sarah på stan. Vi mötte upp Sarah och Emmelie och vi åt på Nancys :) Sen gick vi och köpte presenter till Vargen och Jonas som fyller år på lördag :) Sen ikväll har vi tjejer kollat fotbollen Ryssland - Spanien hos Sarah. Spanien vann med 3-0 och jag som höll på Ryssland.

Nej nu ska jag sova så jag orkar upp imorn. Idag är första dagen som jag inte sovit efter jobbet :P

 Jag älskar er <3

25 juni

Halloj!

Idag blir min kära kusin Harry 10 månader! :) Tiden går så himla fort, om 2 månader fyller han ett år. Då ska jag ge honom något riktigt fint, vad har jag inte klurat ut än. Här kommer några bilder på honom från midsommar, se och njut!

 

Jag och Sarah fick måla hela dagen igår också..lite less blev man hehe. Idag skiner solen och vi ska börja med att måla ett bollplank ;) Ha det gött!

24 juni

Godmorgon!

Dags för min och Sarahs andra arbetsdag. Igår fick vi måla utomhus hela dagen, det var ändå helt okej! :) Men vi är ju tjejer och det slutade med att vi hade målarfärg överallt hehe...tillochmed på insidan av låret hade jag färg :P. När jag kom hem efter jobbet åt jag middag sen somnade jag som en stock. Pappa väckte mig 18.40 så då var det bara att rucha till träningen som började 19.00. Vi hade vanlig innebandy i Turinge, inte så kul som jag hade hoppats på...

Idag skulle vi få måla lite till sen blir det säkert något annat också. Vi jobbar föresten med två killar i vår ålder och sen tre gubbar, trevliga prickar allihopa. Sen ikväll är det sista brottningsträningen..lite tråkigt.

 Jag och Sarah i paradiset :)

22 juni

Hejsan!

Nu har det varit två väldigt lugna dagar efter midsommarafton. Kanske behövligt med samtidigt lite tråkigt hehe. Har iaf kunnat ta igen en del sömn och umgåtts med mina föräldrar :) Imorgon börjar jag och Sarah jobba ska bli rätt skönt ändå..får hoppas att vädret är lika dåligt som igår och idag bara. Nej nu måste jag sova, god natt på er!


Alanya 2008

Den här resan är oförglömlig och det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Tack alla som var med ännu en gång :D

   
  
   
   
   
  
  
  
    
  
  
  
  
   
  
  
  
  
   
  
  
   
   
  
  
  
 
   
  
  
  
     
 

  
  
   
   
  
   
  
  
  
  
   
    
  
  
  
  


21 juni

Det blev som väntat en bra midsommar :) Först var vi som sagt hos Leffe och Carita och jag fick träffa min älskade släkt. Jag spenderade mest tid med lilla Harry som inte är så liten längre...med lite stöd så går han jättebra! Jag missade tyvär fem-kampen vilket var lite synd.

När jag och Emmelie kom till Tuben och Vargen tog det ett tag innan vi började grilla i väntan på att Stoffe skulle komma. Vi kollade lite Turkiet bilder och tog det lungt så länge. Lite senare efter maten kom Lisa också innan vi rörde oss mot Roos. Sarah och Robin kom också sen gick vi hela gänget. Hos Roos var det blandat folk, några man kände igen men mest nytt folk. Det blev kanske inte helt okej mot slutet men men..

20 juni Midsommar :)

Halloj!

Idag är det Midsommarafton, en väldigt mysig dag enligt mig. Jag ska först med mina föräldrar till min farbror där en stor del av min kära släkt kommer att vara :) Vi ska ha fem-kamp,äta lunch och senare ska det grillas. Jag blir bara kvar där till fyra för sen ska jag,Lisa och Emmelie till Tuben och grilla och föra lite. Sen blir det fest här i Nykvarn! Jag ser fram emot  en rolig dag med dom bästa..först familjen & släkten sen mina bästa vänner <3

Hoppas alla får en bra dag!


Alanya 2008!

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från mitt livs bästa utomlandsresa! Det har varit helt underbart roligt och galet :) Jag vill tacka Sarah,Lisa,Emmelie,Kim,Joel och David för den här veckan :D Jag kommer lägga upp mer bilder när jag fått de andras bilder också, här är några få bara.

 Avskedsbilden när killarna skulle åka hem, efter ett dopp i havet ;)

Det började alltså på onsdagen för en vecka sedan. Alla fyra tjejerna åker upp med Emmelies låtsas pappa och vi har såklart våra linnen på oss som Vargen hjälpt oss att fixa, tack så mycket! Dom var skitsnygga med våra namn fram på bröstet med liten text och sen bak i mitten stod det med stor text Alanya 2008 med en sverige flagga under. Allt på flygplatsen gick galant fast planet var ca en timme försenat...lite jobbigt. Vi satt nästan längst bak i planet och bakom oss satt en gäng som var riktigt roliga och hördes precis hela tiden :P

 Arlanda    Grymt snygga linnen, dom gjorde succé!

När vi landat hade vi fått tips från killarna om att spriten på flygplatsen var billigare än i Alanaya så vi köpte med oss två flaskor sen väntade en två timmar lång bussresa till hotellet (jag sov nästan hela vägen medans Sarah och Lisa tjattrade på som bara den hehe). Vi bodde ju på Kont hotell som låg precis på stranden..vi hade två hotellrum brevid varandra med balkonger med havsutsikt och eftermiddags sol, helt perfekt :) Vi hade väskorna i olika rum jag bodde med Emmelie men det vart liksom att vi var alla tillsammans den mesta tiden..varje kväll blev det förkrök på min och Emmelies balkong :) Vi bar dit stolar från Sarah och Lisas och killarnas rum..det blev lite trångt men det var riktigt mysigt och framförallt roligt. Vi hade frukost och middag på hotellet och det var jättegott. Ett plus var ju att vi satt precis på stranden och åt..på kvällen åt vi precis samtidigt som solnedgången, underbart!

 Kont hotel  
 Utsikten från balkongen

Men men...när vi lämnat väskorna på rummen ca 03.30 träffade vi killarna från Umeå, Kim,Joel och David :) Vi satt på stranden en stund och pratade innan vi kände att det var dags att sova..Veckans dagar har faktiskt i stort sett sett likadana ut men det gjorde inget..för varje dag hände det ju såklart nya saker också! Men vi gick upp ungefär vi nio varje dag (förutom EJ som tog några sovmornar), åt frukost, handlade vatten m.m och la oss på stranden 20 m från hotellet. Där låg vi till ca 3 - 4 och solade, badade i vågorna, och körde lite olika lekar. Sista dagen låg vi vid poolen på eftermiddagen, det var också skönt! När vi gått från stranden gick vi upp på rummet och tog en drink, duschade, gjorde oss klara och kanske sov en liten stund? Sen åt vi alla sju tillsammans vid 19.30 ute vid solnedgången. Efter middagarna gick vi upp på balkongen och förade till grym musik..vi hade tre olika "drick tärningar" med oss och så blev det en del öl - spel också och en himla massa sång!. Det var inte så konstigt att vi fick klagomål för oväsen hehe..Vi rörde oss mot hamnen där uteställena var vid 23.30 ungfär och körde gärnet. Vi besökte faktiskt bara tre ställen, Robin Hood, Havanna och Doors. Robin Hood hade fyra våningar, en med skumparty (riktigt nice!), en med riktigt bra drag och bra musik och sen två chill våningar..där var vi alla kvällar vi var ute. Havanna var väl sådär..den hade en bur som vi sju klättrade upp till och dansade i, det var skoj! Doors hade väl inget dansgolv direkt med folk dansade ändå och där var musiken riktigt bra! Man fick önska låtar fram till 01.30.

Lite annat då...på lördagen den 18e när Sverige spelade mot Spanien gick vi ut och åt och kollade första halvleken på den restaurangen. Maten var helt okej och absolut inte dyr. Efter första halvlek gick vi till hotellet och satt och där på restaurangen vid stranden och kollade andra halvlek och vi tjejer beställde in en melondrink för 50 lira. Melonen var utgröp och fylld med dricka, mums! När drickan var slut kom dom ut med kniv och vi blev som galna..började skära upp den och äta..fan vad vi skrattade! Sen blev det utgång.



Killarna åkte ju hem natten från måndagen till tisdagen...på måndagen kände vi alla att vi ville göra något annat än att ligga på stranden hela dagen. Vi hyrde fyra mopeder killarna + Lisa körde bra gjort Lisa!. Jag åkte med Joel vilket kändes tryggt hehe. Vi åkte upp i två olika berg i varsin ände av den långa stranden. Vi tog massa fina och roliga bilder och utsikten var helt underbar. Vi åkte även iväg och letade efter Side men kom aldrig dit utan köpte glass istället :) Vi var borta i fem och en halv timme och fick se hur mycket som helst. Sen gick vi ut och åt på kvällen. Den restaurangen var verkligen bra..alla vart nöjda med maten och så var det underhållning också, bla "trolleri trix" och så var en Mickael Jackson kopia där också. Sen gick vi till hotellet igen och satt på killarnas balkong. Det var tänkt att det skulle bli utgång men sen ändrade vi oss och gick till stranden istället..så mysigt så! Vi tog med spriten och ett ljus så satt vi där. -Lite senare blev det bad i havet, livsfarligt med vågorna och sprit i kroppen! Men som tur var gick allt bra, EJ låg till och med och pressade en stund på stranden ;) haha...Sen var det dags att följa med killarna till bussen. Den kom 01.50. Vi kramades, tog en sista gruppbild och sa att vi skulle ses igen i sommar :) Jag hoppas verkligen att det blir så!
 Glass stoppet, visst har vi snygga hjälmar!? :D

Vår sista dag (tisdagen) låg vi på stranden till två sen flyttade vi till poolen där vi inte legat något innan. Där tog vi lite roliga/härliga bilder och var till halv fem. Vi åt hotellets middag för sista gången sen gick vi ut och shoppade lite :) Vi gick till hamnen och åt god kebabrulle för 15kr ;) och sen blev det lite mer shopping.



Onsdagen då vi skulle åka hem gick vi upp 9.30. Vi hade kollat upp några dagar innan att bussen skulle hämta oss 11.20 så vi hade ju gott om tid på oss. Vi satt kvar extra länge vid frukosten och njöt en sista gång. 10.10 går vi till rummen och ser att det sitter svenskar i receptionen med resväskorna. Emmelie kollar busstiden igen och säger rätt högt - men bussen går 11.20! Då vänder en kille sig om och säger - Nej bussen kommer 10.20 om tio minuter ni har kollat på fel....Vi fick panik och sprang upp för trapporna och slet ner det sista i väskorna för att sen springa ner igen och upp till bussen haha. Förstå om vi hade gått iväg och handlat eller planerat att packa då på förmiddagen, vilket kaos! Men från att vi satt på bussen gick allt bra igen hehe..Jag sov nästan hela flygresan. Sarahs pappa Lars hämtade oss och när jag kom hem till pappa började jag gråta..tårarna bara forsade :P Så nu är jag hemma hos mina kära föräldrar igen. Jag hade köpt en parfym till pappa och tvålar till mamma som hon samlar på :)

Det ända som var lite synd/tråkigt med resan var att vi inte tog med kameran när vi var ute på kvällarna :( Men det gick liksom inte när man skulle vara i skummet, Joels mobil gick ju sönder. Jag hade med min första kvällen och tur var att det inte pajade! Så vi har inga riktiga party bilder från dansgolven, dansen i buren eller på bardisken..lite synd. Men så tänker jag samtidigt såhär..jag kommer aldrig att glömma dom stunderna, dom danserna. Dom kommer finnas med mig hela livet för det här var verkligen den bästa resan någonsin! Tack än en gång <3

11 juni

Roligt väder på ens skolavslutning...verkligen! Det blir ju inte klänning idag iaf det kan jag ju lova.

Men inget kan förstöra denna dag för ikväll är det Turkiet! :D 15.15 åker vi från Nykvarn och 19.05 ska planet lyfta!


Tisdag

Det vart inte så mycket av  "klassens dag" tyvärr..det berodde nog mest på det tråkiga vädret. Fan vad det har blåst! :O  Men jag körde en kubb match iaf. Vi var tillsammans en timme sen splittrades vi och åt lunch på olika håll. Jag satt i hamnen med Linn och Camilla och åt min goda sallad :) Sen gick vi på stan en stund och sen blev det hamnen igen....

Väl här hemma har jag haft fullt upp, förutom när jag sov en stund (A). Mamma och pappa kom hem vid sju, vart så glad av att se dom! Har kollat Sverige - Grekland ikväll samtidigt som jag packat. Sverige vann med 2-0 och vilket mål Zlatan gjorde med pass från Henke :)

Nu ska jag packa klart sen sova, imorn är en stor dag...skolavslutning och sen Turkiet för fan! :D:D:D
Tre killar som Lisa känner åkte till Turkiet idag och de bor på samma hotell som oss, hur kul är inte det? :) Så när vi kommer ner har vi några där som hittar lite och som vi kan ha roligt tillsammans med...åh jag längtar så mycket!

Sarah,Lisa och Emmelie vi kommer ha så grymt kul den kommande veckan, det här blir en resa vi aldrig kommer att glömma! :)


 

Dagens lite onödigt vetande ;)

Tobias "Tuben" är en vän till mig med grymt snygg mage ;) hihi...i lördags efter vinst i kubb gjorde han ett såkallat "sälglid" på gräsmattan med bar överkropp. Visst var det snyggt och väl utfört hehe, men det var ju inte så smart eftersom det resulterade till en uppriven men iofs fortfarande snygg mage :P

Nöjd nu? :D

10 juni

Godmorgon!

Trist att det ska bli regn just idag när man ska vara ute hela dagen med klassen =/ En till dag med sol hade väl inte vart för mycket begärt? Aja det kanske blir bowling istället för minigolf och kubb nu då...

Sen blir det hem och packa klart och dammsuga innan mamma och pappa kommer hem :)

Ha en bra dag!


Måndag

Hejhej!

Det blev ingen tvättning idag för jag märkte att inget som låg i tvätten skulle med till Turkiet, så den får mamma ta hand om (A). Men Lisa kom förbi här iaf och vi pratade en del, mest om Turkiet..såklart. Hon känner en kille som ska dit med två kompisar imorgon och dom ska bo på samma hotell som oss, roligt roligt! :)

Träningen idag gick bra, först styrka med stänger sen hinderbana. Snart ska jag sätta på en film att somna till.

Natti natti!

9 juni

Hejsan!

Idag har det varit lite kallare men ändå soligt så jeansen åkte faktiskt på...Jag åkte bara in till skolan idag och vände i princip. Vi hade 15 min Naturkunskap och när till och med läraren sa att hon inte förstod varför vi skulle ha lektioner när betygen är satta tänkte jag, äsch jag åker hem och gör lite nytta istället.

Så jag har gjort iordning en kycklingsallad med fetaost, städat lite,strykit för första gången i mitt liv och sovit en stund också :) Nu ska jag lägga fram det mesta som ska med till Turkiet sen tvätta lite också, Lisa ska komma och hjälpa mig ;)

Imorgon är det "klassens dag" så jag ska in till Strängnäs för att umgås med klassen, mys! Vi ska spela minigolf och kubb och äta lunch tillsammans, därför den goda kycklingsalladen :) Mamma och pappa kommer hem imorn också, äntligen..ska bli så skönt!

På onsdag, på onsdag, på onsdag! :D :D

Lite bilder från lördagen!

  
   
  
  
  

   
 

8 juni

Det blev en kanon dag/kväll igår! :) Jag åkte först in till Jonas och var där en stund..satt lite ute och pratade sen fixade vi lite. Efter nån timme åkte vi och handlade det vi skulle grilla för att sen åka ut till Jonnys föräldrar (som inte var hemma). Till en början var det bara jag och grabbar där, Jonas,Jonny,Vargen,Tuben,PC,Calle,Pelvis,Johan,Peter och Robin med lite senare efter fyra nån gång kom Lisa,Emmelie och Sarah :) Huset var jättefint och låg lite ute på landet med stor altan och gräsmatta.

Det blev gräsinnebandy,rakning av Vargens huvud,kubb, badning, grillning,brottning (jag tog Sarah ;) )och fotboll. Vädret svek ju inte igår heller vilket gjorde att allt det här blev ännu mer underbart :) Det var så mysigt när vi gick hela gänget till badplatsen och sen badade killarna och höll på att fula sig...dom är så roliga! Det är inget jag hittade på för de andra folket som var där skrattade också åt dom hehe.

Jag,Tuben,Vargen,Jonny och Pelvis sov kvar där ute...så idag blev det städning :P När det var gjort och efter lite softande framför tvn åkte vi hem och här hemma har jag bara slöat.

Det ända dåliga igår var att vi inte hade någon kamera =( Fast jag tog lite bilder med olika mobiler så ska försöka få tag i några. Vet att jag tog en fin bild på grabbarna ute på bryggan med Tubens mobil iaf!

Ha det bra!

Vänskap

   



Vänskap
är ingenting man får
den blir till som en gåva
att vårda som ett smycke
ovärdetligt.


















Vänskap,
är trygghet
omtanke när dagen blir svår
ger ro i oro
tänder ljus i mörker.





Vänskap
kräver inte
den ges frivilligt
utan baktankar
giv din vänskap som gåva
och du finner glädjen.



















Mina guldkorn <3

Fredag

Det blev ingen jävla träning idag eftersom det bara var jag,Sarah och Emmelie där...inte ens vår Aerobic tränare var där, jag blir så jävla arg och trött på det här! =/

Men men vi gjorde det bästa av saken och körde lite vägg med en boll vi hittade :P Sen gick vi hem till mig och fick även förstärkning av Lisa :) Vi satt ute en stund, sen gick vi och köpte glass för att sedan gå in och kolla på en film, myys!

Nu är jag här ensam och ska strax sova. Imorn ska jag först till Jonas vid tolv sen ska vi vidare till Jonnys föräldrar. Där ska vi grilla och kolla fotboll några stycken :)

  

6 juni

Hejsan!

Det vart en trevlig kväll även igår. Först kollade jag,Lisa,Sarah och Robin film här hos mig i väntan på att Tuben skulle komma med kubb. När han kom ca halv tio gick vi ut och spelade, bäst av tre. Tyvärr förlorade vi tjejer fast vi ägde faktiskt första matchen! ;)

Sen gick vi in igen och kollade klart på filmen. Efter filmen blev Tuben och Robin hungriga så vi åkte in till Kebabhouse en sväng, sen hem och sov.

Idag är det Sveriges nationaldag och jag vill gratulera Andreas och Patrik som tar studenten idag! :D Hoppas ni får en underbar dag/kväll! Jag ska snart bli hämtad av Lisa och hennes mamma så ska vi in och kolla när Patrik springer ut :)  Sen blir det solning för hela slanten hehe.

                  
Andreas                                                Patrik

5 juni

Kvällen igår med tjejerna var riktigt mysig! :) Vi satt först på min balkong i solen och åt frukt + lite annat snacks och pratade..Sen flyttade vi in i vardagsrummet och kollade lite tv men det blev en del prat även då. Emmelie var go och sov kvar här med mig, vi såg två filmer innan vi somnade kl tre. "Maid in Manhattan" och "Ogifta par".

Idag har vi solat och bara tagit det lungt här hos mig. Jag och Emmelie fixade en grymt god lunch ;) och lite senare kom Lisa också, då blev det glass :) Ikväll blir det troligtvis lite kubb här, så sommrigt så!

         

Igår var det 3 månader sen jag gjorde slut med Daniel..vi har inte haft någon kontakt på typ en månad vilket jag tycker är tråkigt. Efter ungefär tre år tillsammans känns det lite dåligt på något sätt att man inte ens kan ha kontakt över msn, men men det kanske blir bättre med tiden, eller så släpper jag den tanken helt och hållet snart.


4 juni

Halloj!

Det är ensamare än vad man tror när ens föräldrar är borta..min pappa är alltid hemma när jag kommer från skolan men igår var det helt knäppt tyst, inte ens grannes + sonen var ute och lekte. Och när jag skulle sova kändes det ännu konstigare, jag var inte rädd eller så men det fanns ingen att säga godnatt till...Det är samma sak nu, ingen här hemma och grannarna är iväg någonstans dom med, I don´t like it! Jag blev precis klar med dammsugningen av övervåningen, vill ju ha städat och fint när tjejerna ska med mig hem efter träningen ikväll :) Jag var ner och handlade lite frukt och så förut..känns rätt vuxet att göra allt själv faktiskt hehe. Men ska jag vara ärlig så hade det nog räckt med tre - fyra dagar, en vecka är lång tid =/

En annan sak jag tänkte på var att jag undrar hur många ord jag kan ha sagt under den här tiden man är själv, det kan ju inte vara många..jag tänker liksom för mig själv bara, finns ju ingen anledning att gå runt och prata med sig själv :S

Nu ska jag göra lite lunch sen blire sola på balkongen!

  
En vecka flickor! ;)

Jag är så glad! :D

Min mattelärare har godkänt mig i matte B, ni förstår inte hur glad jag är! :) Jag har haft jättesvårt med matten iår och inte lagt ner någon tid på det heller..klarade inte nationella men statistikprovet som vi hade nu senast gick helt okej. Vilken lättnad alltså, nu slipper jag kompletera i trean :D

Brottningen idag gick väldigt bra, jag körde med Mattis :) Fast vi var bara 8 stycken...tråkigt! Imorn är det styrka och konditions träning igen, mycket bra.

 

Zakynthos 06

Här är bilder från Zakynthos 06. Då jag och Cajsa lärde känna det här härliga gänget!
Johan (inte Robin :P) som jag träffade i lördags är killen på första bilden. Det var en himla rolig vecka vi hade tillsamans med dom kan jag lova :)


  
  

3 juni

Godmorgon!

Nu sitter dom på planet...fick ett mms för ca en timme sen, det var en bild på dom på planet :) Så nu ska jag bo själv i en vecka, spännande har faktiskt aldrig gjort det förut. Det närmaste jag kommit var när jag var i Kreta med Daniel och hans släkt en vecka och delade rum med Daniel. Då gick jag upp och handlade varje morgon och gjorde frukost åt oss :P

Men men tisdag idag vilket betyder en kort dag i skolan..fick dessutom ledigt från F-ekonomin idag så har bara två lektioner :) Efter skolan blir det antingen sola eller städa mitt rum, kanske hinner med både och. Ikväll är det som vanligt brottning :D

Ha en bra dag!


2 juni

Hejsan!

Toppvädret håller i sig och jag är så glad för det! :) Det blev en gul sommrig klännig idag vilket kändes passande. När jag kom hem vid halv två la jag mig på balkongen för att sola men efter 45min gav jag upp, det rann om mig! Så jag kollade film sen somnade jag gott i nästan två timmar...

Träningen idag var riktigt rolig och det blev en del snack om helgen bravader :P Vi körde med vikter och sen hinderbana :) Vi körde 4 min och vilade 2 min, sex gånger, det är så mycket roligare än att gå ut och springa några kilometer..

Nu håller mina föräldrar på att packa för fullt..imorgon bitti lyfter planet vid 7. Mamma,pappa,mormor,morfar och Åke morfars bror är det som ska åka till Mallis en vecka hoppas ni får det superbra! :)

Turkiet är skrämmande nära! :D

 Idag är det exakt 4 månader tills jag fyller 18år!

1 juni

Hejsan!

Ännu en lyckad helg har passerat och vilket kanon väder vi haft! :) I fredags var jag som sagt med Sarah och Lisa hos Sarah..vi tog det lungt och hade det så mysigt så. I lördags solade jag i 4,5 timmar på balkongen och lyckades bränna min stackars rygg som inte solats så mycket..men men det var himla skönt iaf. Senare gjorde jag mig iordning för att gå till Robin och umgås med dom andra :)

Jag skulle möta Jonas i centrum med innan vi möts träffar jag på en annan person...helt sjukt var det! När jag och Cajsa var i Zakynthos sommaren 2006 lärde vi känna ett gäng svenskar som vi umgicks med i en vecka. De var från Huddinge och efter det hade jag lite kontakt med en av killarna ett tag men har inte hört något på väldigt länge. Så igår när jag går i centrum hör jag hur någon ropar, då är det en av dom, Robin! Han kommer ur bilen och vi kramas och pratade lite..Han skulle till Folkparken med några hehe..ibland är världen verkligen liten :)

Men sen mötte jag Jonas iaf och vi gick till Robin. Det vart rätt mycket folk och Bingo lotto spelades haha. Det var killarnas coola tema för kvällen ;) Så efter Bingo lotto vart det lite mer fart!

Jag tycker verkligen om dom här tjejerna och killarna! Det är alltid lika roligt och underhållande att umgås med er. Alla är lika galna och ingen bryr sig om någon gör bort sig lite eller något går fel..nej ett toppen gäng helt enkelt! :) 

   
   
   
   
 
    
 
   
   

Idag har jag varit på Alcro fältet med nästan alla som var där igår :) Vi har solat och spelat fotboll, himla trevligt! När jag  kom hem efter fyra nån gång somnade jag en stund sen har jag kollat lite film. Jag och mamma kollade på ett program med Zlatan också. Jag tycker han verkar rätt skön men jag stör mig på att han inte kollar på personen som han pratar med...knappt någon gång.
   
  
 
  

RSS 2.0