30 augusti

Hejhej!

Nu har det gått flera dagar igen sedan det senaste inlägget. Men jag jobbar mycket,tränar och har helt enkelt annat för mig. Synd för mig när jag om tio år vill gå tillbaks och se vad jag gjorde som 19 åring...Fast jag kan ju berätta lite om de senaste dagarna.

Torsdag - Jobbade jag 7-16 på Ica, fick reda på att jag blir kvar där och på kvällen hade vi träningsmatch mot Farsta :)
Fredag - Jobbade 8.30-18 sen åkte jag & Lisa till Mariefred och kollade film med Douglas & Oscar, vi såg Salt och en Wallander film och skrattade en hel del! Jag och Douglas hade varit tillsammans i 1år och 9månader <3 
Lördag
- Jobbade 11-20.15 sen var jag med Sarah,Lisa och Emmelie hos Sarah. Vi kollade på Remember me och på filmen från Roadtripen!
Söndag - Samma fyra tjejer åkte till Taxinge slott och fikade gott och tittade på Emmelies mammas konstutställning :) Sen kollade vi lite innebandy. Senare på dagen lagade jag,Lisa,Douglas och Oscar middag tillsammans och sen gick vi på bio, Knight and day.
Måndag - Jobbat på Vidbynäs 6-16, varit ute och sprungit och suttit här.


Det var mina senaste dagar det. Imorn kanske jag lägger upp bilder från kräftskivan ;)


25 augusti

Träffen med naprapaten gick suveränt. Kan kände,klämde,böjde och bände och la till sist min minisk till rätta. Den hade nämligen hamnat i kläm. Redan samma kväll tränade jag och fre-sön hade vi Go och gla cup här i Nykvarn. Vi spelade tre gruppspelsmatcher mot väldigt bra lag och sen var det färdigspelat för vår del. På söndagen samlades laget för att se semifinalerna samt finalen mellan Endre och Falun som Endre vann. Efter finalen åkte jag och Lisa till Åkers med Oscar för att kolla på Felix hockeymatch och senare på kvällen kom Douglas till mig :)

Min mamma fyllde år i lördags, 45år! :) Grattis kära mamma, vi firade henne igår kväll med släkten. Av mig,pappa och Douglas fick hon ett restaurangbesök som vi gjorde i lördags kväll på Rhodos, lotter, en Orkide och en kofta.

Jag har jobbat på Ica mån,tis och ska även jobba idag,fre,lör denna vecka. Ikväll efter jobbet har jag träning och imorn har vi träningsmatch mot Farsta som vi kvalade mot när vi gick upp i div 1.


Något som inte får glömmas bort är att idag fyller min lillkusin Harry 3år! :) Tänk vad tiden går fort. Han och mormor hälsade på mig igår på jobbet. Grattis Harry, hoppas din dag blir toppen, jag älskar dig.


19 augusti

Det är en hel vecka sedan jag skrev här sist, inte bra inte bra. Gör mormor orolig stackarn! Det är bra med mig, väldigt bra även om helgen blev lite turbulent. Men det behöver vi inte gå in på för det är löst och "glömt" nu :) I torsdags för en vecka sen kollade jag,Lisa och Emmelie på Sex and the city 2 här hos mig. Det var trevligt! På fredagen gjorde jag två ost & skinkpajer till Douglas kräftskiva och senare på eftermiddagen åkte jag till honom. Douglas tre kusiner + föräldrar var i Mariefred över helgen så fredag kväll åt vi middag tillsammans allihopa. Jättegott och jättetrevligt!

På lördagen jobbade Douglas 8-13 och undertiden fixade jag lite i partytältet där kräftskivan skulle vara. När han slutat jobba umgicks vi lite med släkten och sen började vi ordna mer i tältet. Dukade med kräfttallrikar, glad + nubbeglas till alla ut med konfetti på borden och upp med pynt i taket. Det blev fint :) Synd bara att världens regnskur skulle komma precis när vi var klara och förstörde några av platserna så vi fick göra om. Men men tillslut blev allt klart och folket rullade in. Jag värmde upp pajerna, tog fram sallad och kräftor hade kusinerna med från Göteborg, havskräftor! Vi blev ca 30 st och Lisa kom :) Alla åt kräftor och kräfthatt+haklapp var det tvång på hehe. Douglas hade fixat ett sånghäfte som vi sjöng ur och drack nubbe, jättetrevligt! Jag hade väldigt roligt så det var synd att kvällen tog slut så pass tidigt, men jag tror alla hade roligt så länge det varade :)

På söndagen var jag,mamma,Lisa,Ann,Emmelie,Felix och Oscar och kollade på när laget mötte Telges div 1 lag. Matchen blev oavgjord 1-1 vilket är mycket bra från vår sida! Måndag och tisdag jobbade jag och tisdag kväll kom Douglas till mig. Igår bakade han och jag inför mammas kalas på tisdag och efter att jag varit och kollat på träningen åkte vi hem till honom :) Nu är jag hemma igen (vad jag/vi flänger fram och tillbaks haha) och ska träffa en naprapat kl 14. Fick tiden av mig snälla chef :) Jag håller tummarna för att jag får träna ikväll!

Bilder från kräftskivan kommer senare idag eller någon annan dag, jag har fullt upp i helgen :)


12 augusti

Mitt knä känns redan bättre så det är nog inget allvarligt endå. Det trodde jag faktiskt igår. Nu kan jag gå lite lätt på det här hemma men ibland hugger det till och vid vridningar gör det ont. Så det blir ingen träning för mig ikväll men jag ska dit och kolla tänkte jag.

Jag ska nog träffa Lisa och Emmelie senare, kanske kolla på Sex and the city 2 ? Något blir det :) Jag skulle ha åkt till Sara på fest efter träningen ikväll men det blir inte så nu. Vågar inte med knät.

Lejon

Jag & pappa

Tigrar

Jag & pappa

Mamma & pappa

Geparder

Dvärgflodhäst

Myrslok som har en 60cm lång tunga!

Jag & mamma

Jag med flamingos i bakgrunden :P

Sköldpadda

Någon apa

Strutsar



Lina och Harry :)

Douglas och Harry

Jag och Lina

Douglas och Lina


11 augusti

Hejhej!

Igår vid tio tiden åkte jag och mina föräldrar till Parken Zoo i Eskilstuna. Vi gick runt i djurparken i ca tre timmar och kollade på alla häftiga djur :) Det var toppen! Vi såg apor, tigrar, lejon,strutsar,flodhästar,geparder,bufflar,grodor,ormar m.m. Sen gick vi även i Tuna Park, det stora köpcentret och jag fick med mig lite saker hem. En blommig/genomskinlig topp, två ringar varav en döskallering som jag letat länge efter och ett par skor :)

På vägen hem släpptes jag av hos Douglas och vi fixade lite inför kräftskivan som är på lördag. Det kommer bli så roligt! Idag gick vi upp tidigt och vid nio åkte vi mot Västerås för att hälsa på Dennis,Harry och Lina (min moster jobbade). Efter ett par felkörningar och efter en resa på två timmar som skulle tagit hälften så kom vi fram. Vi visades runt i det nybyggda huset, fikade lite och sen tog vi en promenad in till Kungsbyn där vi kollade på lite djur. Vi åt även en god lunch innan vi begav oss tillbaks till huset. Vi lekte i sandlådan,spelade fotboll,kollade lite film och så fick Lina och Harry sina födelsedagspresenter av oss och de verkade omtyckta som tur var :) Vid halv fyra åkte vi hemåt igen och lyckades komma rätt direkt denna gång. Jag har haft en toppendag med mina småkusiner,Douglas och Dennis! Och fler gånger kommer.

Nu ikväll var det innebandyträning och jag har gjort illa mitt vänstra knä, samma som förra gången. Som det är nu kan jag inte stödja på det och det hugger till vid vissa rörelser =/ Förhoppningsvis är det bättre imorn, annars måste det nog kollas upp. Hoppas hoppas!

Bilder från de här dagarna kommer troligen imorn! :)


10 augusti

Om en liten stund åker jag och mina föräldrar mot Parken Zoo i Eskilstuna :) Det ska bli kul att titta på alla djuren. Jag blev sugen när Sarah berätta att hon och Robin varit på Kolmården nyligen.


Här är några av de häftiga djuren vi kommer att se idag! :)



Jag är lycklig!

När jag vaknade idag efter min vila låg jag och tänkte en stund. Jag tänkte på mitt liv, hur jag mår, på alla underbara människor runt omkring mig och på mitt jobb (som jag hoppas att jag får behålla till hösten). Och när jag låg och tänkte på det här fick jag en bra känsla i hela kroppen som talade om för mig att jag är lycklig, jag trivs verkligen med min vardag. Jag har en underbar pojkvän och fantastiska vänner som jag älskar så mycket. Jag har så roligt med er fem, Douglas,Sarah,Lisa,Emmelie och Malin ni är mina favoriter och jag är så glad att jag har er så nära mig! Jag litar på er till 100% och det säger det mesta. Jag har även en familj och släkt som jag tycker väldigt mycket om, även om vi många av oss inte ses så ofta så vet man hur nära man står varandra, det ger trygghet bara det.

Två andra faktorer som gör mig lycklig är mitt jobb på Ica. Jag trivs jättebra och jag är så glad att jag har ett jobb, ett schema att gå efter, för det är ju inte lätt att få jobb nu. Sen att det känns bra med innebandyn är en lättnad. Det har varit en del av mitt liv i så många år att det skulle vara tråkigt att sluta, att tappa suget helt. Nu på träningarna har jag verkligen roligt. Vi har nya härliga tjejer i laget och en ny tränare. Om jag får fortsätta på Ica i höst kommer ju innebandyn komma lite i kläm men det är så det är, jag vill jobba kvar så jag får träna så ofta jag kan helt enkelt. Men bara känslan av att se fram emot träningarna är underbar!




Just nu är allt nästan för bra för att vara sant, vilket är en lite läskig känsla, men jag ska njuta!


9 augusti

Igår efter jobbet gick jag ut och sprang i 40min, det var perfekt väder. Resten av kvällen tog jag det lugnt i soffan framför tvn. Idag jobbade jag 6-12 och sen somnade jag och sov till fyra, var helt slut. Jag hade tänkt städa mitt rum idag men det får bli på torsdag eller fredag istället. Jag har semester i en vecka nu och det känns underbart. Det bästa är att det händer roliga saker denna vecka också!

Tisdag - Jag och mina föräldrar ska åka till Parken Zoo i E-tuna, min idé :)
Onsdag- Jag och Douglas ska hälsa på Dennis,Harry och Lina i Västerås! Sen har jag träning på kvällen.
Torsdag- Träning sen har Sara födelsedagsfest, förhoppningsvis kan jag ta mig dit.
Fredag- Är bjuden till Marina men det är inte helt spikat än.
Lördag- Douglas har kräftskiva och det ska bli jätteroligt, många vänner kommer :) Troligtvis blir det en lugn kväll för min del, jag ska kanske spela match på söndagen.
Söndag- Träningsmatch mot Telge?



Emma fyllde 19år, 5 juni



Jag & Douglas var där

Jag,Emmelie,Sarah och Lisa åt en mysig middag i stan :)

Sommaren är bäst, synd att den är över så fort bara!


8 augusti

I fredags kväll kollade ju jag och mamma på Sex and the city och tyckte inte den var något bra :O Jag som älskar den! Igår kollade jag och mina föräldrar på Twilight 1 och när pappa gått till jobbet kollade vi på tvåan, de var bra men inte så där hysteriskt bra som vissa får det att låta som. Idag jobbar jag 8.30-18 sen blir det lugnt här hemma även idag. Det har varit väldigt skönt! :)

Imorgon jobbar jag 6-12 och sen ska jag storstäda mitt rum, om inte solen skiner såklart.

Ha en bra dag!


6 augusti

Idag öppnade jag på jobbet och dagen gick väldigt fort. Hoppas det blir fler öppningar framöver. När jag kom hem strax efter fyra solade jag en stund. Vid sex tiden gick jag & mamma ner till Rhodos där mormor och morfar var :) Nu ska jag snart kolla på Sex and the city 2, har sett den en gång men det gör inget..den kommer jag kunna se många gånger! Imorgon jobbar jag 10-18 sen blir det lugnt här hemma med mamma, pappa jobbar i helgen.

Ha en bra fredagskväll!


Fridas födelsedagsfest med Festival tema!

Midsommar i Hosta


5 augusti

Hejhej!

Jag har haft två riktigt bra lediga dagar. Igår klippte jag mig, bara topparna och det blev bra. Man ser inte så stor skillnad. Efter frukost m.m åkte jag och Douglas in till Södertälje. Douglas skulle lämna blod och jag anmälde mig och lämnade blodtest (fast att jag tycker det gör ont). Så jag ska och bli blodgivare :) Jag tänker att tre ynka gånger kan jag väl bita ihop, en påse blod kan hjälpa 3personer och sen är det bra för en själv också.

Efter det åkte vi till Coop,Elgiganten och sen till Moraberg och gick lite där. På kvällen hade jag träning och det gick väl bra, roligt var det iallafall! Sen hade vi myskväll här hemma. Först jag,Douglas och mina föräldrar och sen gick jag och Douglas ner och kollade på Anastasia innan vi somnade :) Idag sov vi ut ordentligt sen gick jag,Douglas och mamma en promenad till Hökmossen där pappa var. Åt en glass och sen gick vi hem igen. Jag och Douglas lagade middagen idag och det blev jättegott! Torres härliga Dragon kyckling blev det, med ris till ;) Ikväll har jag tränat igen och nu ska jag krypa ner i sängen och kolla Sex and the city en stund. Imorn jobbar jag 7-16.

Ha det bra!


3 augusti

Hejhej!

Det gick bra att jobba idag, tiden gick fort! Jag sov ut idag så jag har inte gjort något mer än att städa lite och sen jobbat. Om en liten stund kommer Douglas hit :) Då ska vi äta mammas goda köttfärspaj,bullar och sen glas som jag köpt idag, mums! Imorgon är jag ledig så då ska jag umgås med mig älskling hela dagen. kl 10 har jag klipptid men då sover Douglas endå ;)

På kvällen är det innebandyträning. Det var ett tag sen nu, ska bli roligt :)

Ha det bra, och Lisa jag hoppas du har det toppen på Gotland!


Jag saknar er!





2 augusti

Hejhej!

Nu är jag hemma igen. Jag har haft en underbar helg med mina bästa vänner! I fredags tog jag ju tåget ner till Göteborg och det gick jättesmidigt och bra, tog 3 timmar och 25min. När jag kom fram checkade jag in på vårt hotell som var Scandic Europa och sen gick jag på stan tills tjejerna kom ett par timmar senare :) Vi kom lite till ordning innan vi gick ner på stan och åt middag, shoppa lite och sen gick vi hemåt för att göra oss iordning.

Vi förade på ett av våra rum och spelade ett roligt spel som Lisa hade med. Senare gick vi ner till hotellbaren för att dricka goda drinkar och där mötte vi upp Douglas kusin Oscar med hans vänner Axel,Adam och Adam. Efter det tog vi en taxi till Avenyn och började kvällen på Berså där vi mötte upp Sarahs barndomskompis Andreas med vänner. När vi varit där ett tag gick vi vidare till Deep där vi var resten av kvällen ( om vi bortser från "efterfesten" på vårt rum med Oscar och Axel haha)

På lördagen vaknade man upp lagom trött men det var ju dags för den underbart goda hotellfrukosten! Efter det la vi oss och sov ett par timmar innan vi var redo för stan. Jag tog med tjejerna till ett ställe vid Saluhallarna för att äta lunch, räksmörgåsar. De var jättestora och jag åt där med Douglas och hans föräldrar förra sommaren. På kvällen var det party igen med denna kväll med Sarahs barndomskompisar Andreas och Daniel med vänner. Vi var på ett ställe som hette Trägår´n och det var grymt roligt! Helt klart min roligaste utgång, vi dansade hela kvällen! Jag sprang även på Robin som jag jobbar med på Ica, helt sjukt...Nej, kvällen var som sagt lyckad.

På söndagen var det fem trötta tjejer som checkade ut klockan elva så vi la oss i bilen och sov efter frukosten. Sen gick vi lite på stan, åt lunch och sen åkte vi hemåt. Tack tjejer för en rolig helg!


RSS 2.0