Sommar!

   
   
  
 Jag gillar verklgen den här bilden! :)

31 maj

Sådär nu är alltså allt klart i skolan, mycket skönt! :D Matte provet gick bra jag svarade på alla utom ett tal. Redovisningarna i spanskkultur gick bra dom med (det var inte många där) jag stod i tjugo min och pratade och visade bilder :)

Jag kom hem vid halv fyra, solade lite sen la jag mig och vila innan träningen. Vi hade innebandy igår och det var riktigt kul! :) Vi hade ett gäng 94or med oss också, jag är verkligen imponerad. Men jag är lite bekymrad för det är inte många i vårat lag som kommer på träningarna..igår var vi sex stycken, och annars brukar vi vara runt tio =/ Fattar inte vad dom håller på med och tänker på...men men det är ju vi som tränar som blir starkast :D

Det var mysigt hos Sarah igår :) Vi kollade på Talang 2008 finalen och lilla Zara Larsson 11år vann, helt rätt. Sen kom hennes föräldrar hem som varit iväg och firat 15år som gifta, grattis igen! Och lite senare när Lisa gick kom Robin.

 Zara Larsson
 
Nu ska jag ut i solen och steka lite...det är inte riktigt klart än vad som händer senare.

Ha en bra dag!

30 maj

Hej!

Äntligen fredag får man väl lov att säga! Idag har jag matteprov och redovisningar i spanskkultur. Det känns inte jobbigt säkert just för att jag vet att det är det sista vi har i tvåan :) Vi går kvar lite längre idag än vad vi brukar på fredagar just för redovisningarna..Ikväll är det träning 18-19 sen bär det av till Sarah!
 Sarah & Lisa

Idag håller jag tummarna för Calle som ska skriva teoriprovet, lycka till! :)

29 maj

Hejsan!

Ännu en dag med strålande sol, så himla härligt :) Idag kände jag mig väldigt somrig med min nya blommiga klänning! Hade bara två lektioner idag, Naturkunskap och F-ekonomi. Jag,Marcus och Sofia redovisade om vårat besök på Cervera, det gick bra..Jag slutade 12.15 och när jag kom hem satt jag mig på balkongen en timme ungefär. Sen gick jag ner på baksidan och hade lite vattenkrig med pappa,grannen och grannsonen Max :) Han är så söt!

Sen har jag kollat på en film, "What happens in Vegas" med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Den var riktigt bra, rolig framförallt! Se den :) Ikväll har jag gått en promenad med Emmelie och Sarah, blev en del Turkiet snack och lite annat också..Mysigt!

    
  Snygga är dom också!!


Det ser ut att bli ännu en trevlig helg..vi börjar med imorgon då jag Lisa och Sarah ska umgås hos Sarah på kvällen :) Bara ta det lungt med fruktsallad och kanske en film? Emmelie sviker för studentskiva ;) Sen lördag är inte helt bestämt än men det jag vet är att jag ska luncha med Anna! Det ska bli så kul :)

Onsdag

Hej!

Vi fick inte veta våra eng-nationella idag utan istället fick vi tillbaks provet som vi gjorde igår. Jag fick G vilket jag är nöjd med :) Vi planerade även klassensdag som är dagen innan skolavslutningen, alltså den 10e.  Vi ska träffas i Strängnäs vid Visholmen och spela mini-golf och kubb och äta matsäck tillsammans, mys! :) Jag tycker om våran klass, vi är mer sammansvetsade nu än i ettan. Jag har kommit i mer kontakt med tjejerna från Strängnäs också, vilket känns himla roligt!

Efter skolan idag somnade jag på balkongen i solen, så himla skönt! Försöker få lite grund inför Turkiet. Mamma sa precis att det är 33 grader varmt där idag, låter perfekt ;)

Nej nu ska jag ladda inför löpningen, ha en bra kväll!

Glädje och sammanhållning! <3

 
  

28 maj

Godmorgon!

Idag är det onsdag vilket innebär idrott. Antinger blir det copertest eller brännboll..jag röstar på alternativ nr 2 ;) Har inget annat krävande eller så i skolan idag. Det som är kvar nu är matte provet på fredag. Vi ska få tillbaks våra nationellaprov i engelska idag, jag har inga stora förväntningar.

Slutar 13.30 då blir det hem och sola om solen skiner :) Ikväll är det löpträning ute. Jag hoppas verkligen vi slipper 9km rundan! :P

2 veckor kvar tjejer! :D


27 maj

Hejhej!

Idag hade jag två prov sen slutade jag ca 11.00. F-ekonomi provet gick mycket bättre än väntat, tror jag iaf :) Engelska gramatiken..ja jag gick på känsla helt enkelt sen får det bära eller brista! Kom hem vid halv ett. Satt mig på balkongen och solade till 14.00, gick in och sov en liten stund sen tog jag 14.44 bussen till Södertälje. Jag lämnade tillbaks en av de blåa topparna jag köpt och köpte istället en svart penn kjol från Åhlens :) Strax efter fyra hämtade mamma upp mig och vi åkte till Kappahl där mamma shoppade lite sen in på Coop och handlade mat.

Nu ska jag strax iväg på brottning :)

Ha det bra!


Helgens bilder!

I fredags firade vi mammas och pappas bröllopsdag :)

   

Sen gick mötte jag Emmelie och Sarah, vi gick till Vargen!
   
   
   
   
   
  

I lördags var det shopping! Bilder på skorna och smyckena kommer.
   
   
   
   
   

Dagen blev räddad!

Hej! Kom nyss hem ifrån Södertälje. Har varit där med Marcus och Sofia i min klass :) Vi har fått en uppgift i F-ekonomi att besöka en affär och intervjua en anställd om deras inköp. Vi besökte Cervera och Marcus skötte intervjun väldigt bra, han vi intervjuade var väldigt pratglad också =)

Nu ska jag lägga mig och sova en stund innan maten och träningen..ska bli skönt!

Jag hade väldigt svårt att somna inatt så jag har varit trött hela dagen. Men imorse när jag fick veta att jag fick mvg på mitt Naturkunskapsprov bestämde jag mig för att inget skulle få förstöra den här dagen! :D Man kunde få 1, 2 eller 3 poäng på varje svar och jag fick 3 poäng på alla, alltså full pott :D


26 maj

Grattis Andreas Andersson på 19års dagen!

 Daniel och Andreas.

Äntligen har vi kommit till den sista "seriösa" skolveckan den här terminen. Efter den här veckan blir det inte många fler lektioner :) Imorgon har jag två viktiga prov, engelska gramatik och F-ekonomi. På fredag är det matte prov i statistik. Sen är det klart! På tisdag om en vecka åker mina föräldrar,mormor och morfar och min morfars bror till Mallis en vecka :) Dom kommer hem dagen innan jag och tjejerna åker.

Nu när jag kommer till skolan har jag naturkunskap i 45 min..jag hoppas verkligen att hon har rättat proven! Sen efter det har jag håltimme mellan 9.15 - 12.35 inte kul nej...jag är duktig som inte tar sovmorgon (A). Men jag tänkte att det blir perfekt att plugga engelska då.

Ha en bra dag, solen skiner! :D

25 maj

Grattis på mors dag Monica Persson! Jag älskar dig och är lyckligt lottad som har dig som mamma <3



Igår skulle det shoppas och det gjordes det kan jag lova! :) Jag,Linn,Emmelie,Vargen,Tuben och Sanna tog 10.39 tåget in till Sthlm. Väl där skildes vi åt så jag,Linn och Emmelie gick för oss själva. Vi träffades alla sen igen och åt på Mc Donalds och sen åkte dom hem några timmar före oss :P

Jag shoppade ordentligt summan blev någonstans 3500-4000. Jag köpte ett par skor, vita Lee jeans,tre klänningar,trosor, tre halsband,mors dag present (smycken, halsband,örhängen och en ring), tre t-shirts,två skärp,en rosa penn kjol, två linnen,och några toppar som går att ha till legins och en b-h liknade grej utan band som är till för att ha under under tubtopp/tubklänning, helt perfekt! Jag tänkte ta bilder på det jag köpt men har fortfarande inte fått tillbaks kameran och den andra kamerans batteri är på laddning, men det kommer! :)

Vi tog iaf sju tåget hem till Nykvarn igen..det blev verkligen en heldag i Sthlm, mycket trevligt. Jag gick hem och lämnade mina grejer och tog en dusch. Sen gick jag till Tuben. Där var även, Robin,Vargen,Jonas och Johan :) Vi skulle kolla Esc men sen blev jag så trött att jag istället gick till mormor och morfar en stund där mamma,pappa och min morbror Micke var också :) Men efter en stund där gick jag hem för jag höll nästan på att somna hehe.

Ha en toppen söndag!

24 maj

Idag är det så att en person som ligger míg varmt om hjärtat fyller 18år, nämligen Cajsa! :)
GRATTIS gummman, hoppas din dag blir felfri! Även om vi inte umgås längre så betyder du mycket för mig, för du har varit min bästa vän och vi har gjort mycket tillsammans :)

   
     <3



Det var trevligt igår hos Vargen! Synd bara att Lisa inte kom...men istället kom ju Sanna som också är trevlig! Kameran glömde jag tyvärr kvar men kommer få den idag så lite bilder kanske kommer ikväll.

Idag är det shopping som gäller, den efterlängtade shoppingen :) Ska bli så trevligt. Jag,Linn och Emmelie åker. Vargen och Tuben sa att de skulle med igår, men vi får väl se hur det blir med den saken hehe.

Ha en bra dag och kväll allesammans!


fredag

Äntligen helg igen!  Ikväll är det träning sen mysig middag med mamma och pappa och slutligen umgås med vänner hos Vargen, kan inte bli mycket bättre! :)

Imorgon ska jag, Linn (Emmelie och Elene) ta 10.39 tåget till Stockholm för efterlängtad shopping :D:D När jag kom hem idag hade jag fått lön från mammas jobb, 2700kr..inte dåligt! Studiebidraget på det och jag kan gå lös ordentligt imorn hehe...

Det känns verkligen att Turkiet resan närmar sig..häromdagen kom pappa hem med mina fickpengar växlade och klara. Ska snart börja skriva en packningslista sen är det dags att åka! :)

Dom här snyggingarna ska jag umgås med ikväll! =)

   
   

23 maj

Idag firar mamma och pappa sin bröllopsdag! GRATTIS till 16år som gifta!
Jag älskar er <3
Ni har varit tillsammans sen 79,förlovade sen 89 och gifta sen 92 :)

  
 Nyår i Gran Canaria, er förlovningsdag!

  Gran Canaria 07/08
 I Rhodos 05, mamma fyller 40år!

Idag trivs jag i Sverige!

   

22 maj

Hej!

Mitt naturkunskapsprov idag gick strålande! :) Jag skrev för mgv alltså om sex miljöproblem av sju möjliga. Jag hoppas det jag skrev räcker till ett mvg, det skulle göra mig så glad. Fast jag är redan glad just för att provet kändes så bra, var nämligen rädd att jag skulle blanda ihop allt...men så blev det inte. Som vanligt på torsdagar slutade jag tidigt. Är hemma nu och ska lägga mig och vila en liten stund sen kanske kolla en film, eventuellt plugga lite F-ekonomi.

Imorgon är det helg igen! På lördag ska jag till Sthlm och shoppa :D:D


Onsdag

Nu är engelska nationella klart, vilken lättnad! :) Det gick helt okej för mig och Malin, jag är nöjd iaf. Nu pluggas det naturkunskap som bara den...vill få minst VG imorn på provet. Jag tog upp en idé om att vi i klassen skulle göra något tillsammans någon dag sista veckan. Ta någon dag då vi bara umgås, spelar kubb, brännboll,fotboll vad vet jag ? :) Alla verkade tycka att det var en bra idé så nu hoppas jag att det blir så också!

Nu ska jag äta mat...ha det gött!

"fri som en fågel"



21 maj

Godmorgon!

Idag är jag trött...satt uppe och kollade på Andra Avenyn här vid datorn igår och somnade sent =/ Men nu är säsongen slut och jag kan inte bärga mig tills nästa sätter igång.

Brottningen igår gick bra och var lika rolig som  vanligt :) Idag har jag eng-muntliga nationella med Malin i min klass, hoppas det går bra, jag är väldigt nervös. Efter skolan blir det hem och plugga Naturkunskap, imorn är provet. Styrke och konditionsträning ikväll också, skööönt!

Exakt 3 veckor kvar idag! :D

 

Det här måste vara ett skämt!

Jag blir så jävla deprimerad när jag ser det här! =/ 20 maj liksom...

   

Men hörrni! Gissa vem som klarade sitt F-ekonomi prov galant idag!? :) Det gjorde Celina och nu har jag VG, yes!


20 maj

Grattis Ida (Daniels lillasyster) på 12års dagen! :)
Hoppas du får en bra dag.

 
Bilden är ifrån när vi var i Kreta.

Igår gjorde jag inte mycket mer än att vara i skolan, plugga,sova och träna...kul liv hehe. Juste jag kollade två avsnitt av "Andra Avenyn också", det är king!
Idag har jag ett F-ekonomi prov som är avgörande för mitt betyg, G eller VG så håll tummarna är ni snälla (A). Slutar halv två idag och då blir det hem och börja plugga Naturkunskap. Ikväll är det brottning igen, skönt att känna att kroppen jobbar ordentligt :)

22 dagar kvar!

19 maj

Hej!

Idag har jag sovmorgon till 11.35 pga muntliga nationella provet i engelska. Jag har mitt på onsdag så då är jag ledig från lektionen idag,imorn och nästa måndag :) Imorgon har jag F-ekonomiprov,onsdag muntliga,torsdag Naturkunskapsprov, tisdag nästa vecka engelska gramatikprov och så ska vi ha ett matteprov nån gång också...Jag har även lite små uppgifter i spanskan och i spanskkultur under den här tiden. Det känns som väldigt mycket..men det är ju trots allt slut snart! Nej nu ska jag duscha, ha en bra dag.

Solen skiner! :)

23 dagar kvar till skolavslutningen och Turkiet!

<3

Mamma och pappa, jag älskar er väldigt mycket! <3

 

18 maj

Det blev ingen till film för mig igår kväll. Baterierna i min dvd dosa var slut och jag orkade inte hämta nya :P Så jag somnade gott :) Jag sov ut idag också..till 12.00. Sen har jag kollat på en film "187" med Samuel L. Jackson. Den var helt okej. Nu ska jag sätta igång och plugga sen laga mat med mamma.

Ha det bra!

   
187
Femton månader efter han blivit knivhuggen i ryggen av en elev, flyttar läraren Trevor Garfield från New York till Los Angeles för att börja om på nytt.Men det visar sig snabbt att Los Angeles knappast är på platsen att bygga upp sin styrka och sitt självförtroende på. Även där gäller gatans lag innanför skolans väggar, och för att få respekt finns inget annat alternativ än att sätta hårt mot hårt. När systemet visar sig skydda eleverna snarare än lärarna tvingas Trevor ta lagen i egna händer. Den ilska och det hämndbegär som gror inom honom är nu på väg att explodera?


En skön hemmakväll :)

     
  

Det blev en väldigt lugn kväll ikväll. Emmelie kom hit ett tag och vi kollade på en film och pratade lite :) Snart ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på en till film..skönt!

Natti natti

17 maj

Det var trevligt igår hos Tuben :) Synd bara att Sverige förlorade..dom släppte in riktiga skitmål. Vi som till och med hade målat Sverige flaggor på kinderna, fast senare på kvällen var dom lite överallt haha. Det var jag,Emmelie,Tuben,Vargen och Jonny som kollade tillsammans igår. Vi kollade även igenom massa bilder från andra helger och man får ju sig ett gott skratt!

Idag låg jag i sängen till halv ett, det var riktigt skönt. Sen har jag kollat film med mamma och pappa, "10.000 BC" den var bra! Ikväll kanske det blir bio med tjejerna och killarna, det skulle vara trevligt tycker jag :)

  

Fredag

Vi fick tillbaks våra matte nationella prov idag. I min klass vart 4 av 21 godkända :S Då kan man ju undra vad fan vi har sysslat med det senaste året...Men men, antingen ska jag göra ett prov nu innan sommarn eller så får jag göra det i höst. Just nu kvittar det faktiskt, är så trött på matten!

Om en timme har jag träning, inte fys, inte kondition,inte brottning utan innebandy! :D Ska bli riktigt kul. Sen ikväll ska jag och Emmelie till Tuben och kolla hockeyn där med grabbarna, trevligt trevligt. Heja Sverige!

16 maj

Grattis faster Ingmarie! Och Emma Turunen på 18års dagen :)

 Mamma och Ingmarie (till vänster).
 Emma i rött till vänster :)


Spanska är svårt....

Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket känns det som. Jag har sovit typ två timmar :P sen har jag slitit med en jäkla spanska grej som ska redovisas imorn. Första gången i tvåan som hon ber oss att skriva en text på spanska, helt ortoligt. Och tror ni det går bra då, när man inte tränat på den sen nian typ....så värdelöst! Men men blev klar nu ikväll iaf och hoppas att det duger.

Imorgon är det fredag igen, veckorna bara susar förbi. Jag börjar få lite panik både över skolan och Turkiet...Vi har mycket som ska hinnas med i skolan innan betygen sätts och jag börjar bli nervös inför Turkiet, jag kommer inte vara kaxig dagarna innan vi åker kan jag ju säga...men det släpper nog där nere sen!

Nej nu ska jag sova, hoppas på en rolig dag/kväll imorn! :)


 
Jag och Emmelie (som ger varandra mycket kärlek hehe) ska äta på Goggos imorn :D

Torsdag

Nationella idag gick väl okej. Jag har så svårt att bedömma dom proven, hur det går alltså..Man får väl se sen när man får tillbaks dom! Men jag slutade som sagt efter proven så jag tog 12.19 tåget hem. Jonas var här i Nykvarn så jag gick med honom och åt :) Nu är jag hemma och ska vila en liten  stund sen börja plugga. Har massor att göra..

Ha en bra dag!

image1319 Jag tycker om er :)

15 maj

Grattis Anna de Verdier på 18års dagen! :) Hoppas du får en bra dag.

image1318 Anna till vänster.

Jag åkte aldrig in igår och skrev provet då jag fick höra att man fick göra det på tisdag istället. Kändes lite onödigt då att åka in för en timme. Så jag tog bussen till Jonas istället och umgicks med honom ett tag :) Kom till jobbet strax efter fem och det gick bra igår även om det var mycker mer disk än sist. Men det här gången jobbade jag och Filip tillsammans, det är roligare.

Idag är det nationellt prov i engelska, två delar. Jag hatar nationellaprov! Men men får tänka på att jag slutar vid elva idag och vara glad över det!

14 maj

Grattis Malin Blomqvist på 18års dagen! :)

image1317 Jag och Malin i nian.

Innan brottningen igår mötte jag Madde en snabbis och pratade lite :) Det var längesen vi sågs och det blev en del Turkiet snack. Hon kommer ju dit två dagar efter oss med några tjejkompisar, kul! Brottningen gick bra och det var roligt som vanligt. Synd bara att det inte är så många som kommer dit...När jag kom hem sen fixade jag med en mobil som jag hittade i närheten av brottarlokalen. Jag gick in i kontaktboken och ringde till hem nummret. Det var en liten flickas mobil och lite senare kom mamman förbi och hämtade mobilen :) Det var dagens goda gärning från mig hehe.

Idag vaknade jag med huvudvärk och en ond hals =/ Så jag blev kvar i sängen och ska bara in och skriva ett prov kl 15.00. Sen ska jag direkt till mammas jobb och jobba.

Idag är det fyra veckor tills vi åker! :D

Ha en bra dag!

13 maj

Hej!

Jag ställde klockan på halv elva idag så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Nu äter jag frukost och ska snart sätta igång att plugga. Jag ska försöka bli klar med mina två spanskkultur uppgifter och så behövs det städas lite...inte så kul med nödvändigt!

Ikväll är det brottning :) men jag ska ta det lite lungt..Det är faktiskt den roligaste träningen av de fyra vi har nu, och jag som var lite skeptiskt ibörjan :P

Min moster skickade bilder på Harry igår som hon lovat :) Tack!

Harry, min underbara kusin! <3
image1314  image1316

En sommardag i bilder!

Träningen idag gick bättre än väntat :) Visst känns det i kroppen att den inte är i toppskick pga förkylningen men det var kul att träna iaf! Nu efter träningen har jag pluggat lite F-ekonomi och ska snart skriva lite spanskkultur. Sen ska jag faktiskt försöka somna så tidigt som möjligt..

Här kommer bilder från lördagen som var klockren! :)











image1313

Vilken sommar, och vilken glädje! :D

Tack tjejer och killar!

12 maj

Godmorgon!

Inatt har jag sovit väldigt bra. Ser fram emot efter skolan för då ska jag sova en stund också...det är så skönt på eftermiddagen :) Jag är fortfarande förkyld så vet inte hur det blir med träningen ikväll, ska försöka vara med iaf. Det är ju strye och konditionsträning.

Imorgon är vi lediga igen, tackar för det! :)

image1282 Gullunge! <3

Söndag

Hej!

När jag duschat förut somnade jag på soffan och sov flera timmar..jag räknade ut att jag sovit ca 9,5 timmar den här helgen, inte så bra kanske. Men jag tog igen det nu på dagen. Våra grannar fick en dotter igår och de hade kommit hem från sjukhuset redan idag. Hon var jätteliten och kanske ska heta Saga. Vid halv sex gick vi till mormor och morfar :) Jeanette,Dennis och Harry var också där och nu har han blivit ännu större och ännu sötare! Lite synd var att jag fick hålla mig lite på avstånd eftersom att jag är sjuk, vill ju inte smitta honom. Men vi fikade lite och hade det trevligt. Nu har min moster lovat att skicka nya bilder på Harry, jag hade ingen kamera med mig idag :(.

Nu ska jag snart kolla "Sanningens ögonblick" sen sooova!

    

11 maj....Exakt en månad till Turkiet!

Gårdagen blev väldigt, väldigt lyckad! Jag och Jonas var hos Tuben redan vid två. Vi satt oss i solen och stekte några timmar innan dom andra kom :) Jonas och Tuben körde även vattenkrig med grannpojkarna och det fick jag några härliga sommarbilder på. Senare kom Jonny och Vargen och vi grillade korv med bröd,lyssna musik och umgicks i solen...helt underbart var det! Ännu senare kom Sarah,Robin och Emmelie. Det blev lite kubb också och såklart vann mitt lag ;) Nej det var verkligen en rolig dag/kväll igår. En heldag i solen med det bästa sällskapet dessutom! Lite bilder kommer imorn =)

Idag vaknade vi hos Tuben och jag kan nog tala för alla som sovit kvar att vi var slitna..Men det var bara att börja plocka flaskor/burkar och det var ju en hel del. Sen blev det frulle och nu är jag hemma. Ska lägga mig och sova en liten stund sen duscha och göra mig iordning. Vi ska fira min morfar idag :)

Hoppas alla haft en bra helg!

image1277


10 maj

Godmorgon!

Ja ni  undrar säkert varför jag är vaken en lördagsmorgon klockan halv nio. Det var så att jag vaknade av ett sendrag i vaden och så är jag täppt i näsan och då är det omöjligt att sova, iaf för mig :( Men det känns rätt lungt för snart kommer solen åt min balkong så då kan jag lägga mig där och steka lite ;)

Överrasknings "kalaset" igår vart ritkgit lyckat! Han hade inte anat någonting så när han kom dit och familj,släkt och arbetskamrater var där blev han väldigt glad. Vi åt jättegod grillad mat och sen fikade vi tårta och så öppnade han paket :) Jag följde inte med mamma och pappa halv nio utan jag var kvar drygt en timme.
 
Sen kom Jonas och hämtade mig snäll som han är, och så åkte vi till Nykvarn hem till Sarah där Robin också var. Vi var där en stund sen drog vi vidare hem till Tuben (hans föräldrars lya) där han, Jonny,Vargen,Tompa och Sanna var. Där dracks det och spelades skön musik ute på den inglasade verandan. Som vanligt med det här gänget hade jag en toppenkväll och ett + var att jag "lärde känna" en jättetrevlig tjej, Sanna :) Vid halv två var det några som fick idéen om att bada. Så vi packade in oss i bilen och åkte till Hökan haha..Robin och Tuben var antingen de ända männen eller de korkade som badade. Sen åkte vi tillbaks och fortsatte. Jonas körde hem mig strax innan tre :)

Idag ska vi till Tuben igen vid fyra. Det är samma gäng + eventuellt några till. Vi ska spela kubb, kanske fotboll och grilla tillsammans :) Det kommer bli toppen speciellt med det här vädret :D Det ska bli riktigt trevligt och idag ska jag få med kameran!

Hoppas alla har en bra helg!
Lite sommar :)
   
   

9 maj

Hejhej!

Helt plötsligt igår kväll började jag må dåligt =/ Jag kände mig varm, hade små ont i halsen och blev snorig :S När jag sen skulle sova visade det sig att jag hade lite feber...Imorse när jag vaknade var jag täppt men det  kändes inte lika tungt i huvudet. Så jag åkte in till skolan men sen blev det sämre igen...Efter matten åkte jag Linn,Calle och Henke hem med Marcus som klarade uppkörningen i måndags, Grattis! :) Han skulle med Henke hem så då skjutsade han hem oss andra. Nu har jag legat på balkongen och solat en stund men gick in nu för jag känner att det inte är så bra när jag mår som jag mår.


Vid fem ska jag och pappa åka in till södertälje. Dom på mammas jobb har ordnat en överraskningsfest till en av kockarna som fyller 40år nästa vecka :) Så det blir lite grillning och så, trevligt i det fina vädret! Sen kommer jag hem tidigt, innan nio för då börjar pappa jobba.


Ha en bra dag/kväll, njut av solen! :D



Sommarkänsla! :D

Provet idag gick som väntat inge bra alls! =/ När jag och Linn var klara gick vi ner på stan i Strängnäs en stund. Sen tog vi 11.19 tåget hem. Jag var bara hemma en timme för sen tog jag bussen in till Södertälje och mötte Jonas :) Vi gick runt lite och hittade Sarah :) Vi köpte glass och satt oss på bryggan vid Maren i den härliga solen. Det har verkligen varit underbart väder idag! När Sarah skulle vidare till Robin gick jag och Jonas hem till honom och satt oss ute i solen och bättrade på brännan lite :P Vi satt ute till halv sju då vi åkte hit till Nykvarn för att Jonas hade träning och jag hoppade av hemma. Nu ska det pluggas och kolla "I Sanningens Ögonblick". Tack Jonas och Sarah för en trevlig dag! :D

image1267  image1268

8 maj

Grattis morfar på 67års dagen! <3 Vi ska dit och fira honom på söndag :)

 Morfar och Harry!  Världens bästa morfar!

Idag har jag nationellt prov i matte och det känns inte alls bra =/ Jag hoppas verkligen att jag får godkänt. Det är två delar och vi får som längst sitta i fyra timmar men jag har en känsla av att jag inte kommer behöva så mycket tid. Jag slutar efter provet och ska då in till Södertälje och vara med Jonas, trevligt trevligt :)

 

Onsdag

Kom hem från jobbet för en stund sen. Ikväll gick det jättebra, det var inte stressigt alls :) Det blev inte så sent heller vilket är bra. Innan jag tog bussen vidare till jobbet sprang jag in på Åhlens och köpte en klänning till mamma som jag lagt undan åt henne, en likadan som jag har. Den passade bra så nu har vi likadana :P

Jag gjorde en god gärning idag på bussen till mammas jobb. Det gick på en utländsk kvinna före mig som visade upp sin bussremsa. Busschaufören ber att få se en gång till och säger att hennes senaste och sista stämpel gått ut. Kvinnan ser förvirrad ut och börjar rota i väskan. Hon får ställa sig åt sidan och jag går på bussen. När jag satt mig i bussen ser jag hur kvinnan försöker prata med busschaufören men han bara ryter åt henne att hon ska gå av om hon inte kan betala...När bussen strax ska åka iväg går jag fram och säger åt chaufören att stämpla min remsa så att kvinnan kan åka med. Hon blev jätteglad och tackade så mycket :)

Nu ska jag plugga lite matte sen sova gott :D

image1263 En sån här klänning har även min mamma nu :)

7 maj

Hejhej!

Idag är vi lediga från skolan, ååh så skönt :) Jag ställde klockan på tio så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Nu har jag tvättat fönstrena och ska snart duscha sen sätta i gång och plugga. Senare i eftermiddag ska jag in till mammas jobb och jobba till elva eller tolv inatt..kommer vara sliten imorgon, speciellt efter matte nationella. Jonas får stå ut med att jag är lite trött helt enkelt hehe.

Idag är det bara 5 veckor tills vi åker till Turkiet! :D Tiden går ruskigt fort nu.


   
 

Tack Daniel! 20/11-2004-4/3-2008

Jag pratade med Daniel idag efter att vi inte ha pratat på länge. Det var skönt att få höra hur det är med honom och vad han har för sig! Det har gått två månader nu och mycket har hänt...han har en del "eventuella" planer för framtiden vilket jag tycker är roligt. Jag i nuet gör de saker som jag saknat, jag är mycket med mina tjej och killkompisar,tränat för fullt och jag festar när jag vill det. Jag känner att jag behöver det här...har haft ett från och till förhållande i tre år så nu när jag är singel "på riktigt" vill jag vara det också. Jag kan fortfarande inte se hur det skulle funka mellan oss, jag kan inte se det som han ser och tror på. Känner mig så dum när han säger att jag  ser så negativt på allt, känns som att jag sviker honom..men kan inte rå för det =/ Jag kommer alltid älska Daniel men det räcker inte till längre...det är inte det ända som krävs för att ett förhållande ska funka.

Men nu vill jag tacka dig Daniel! Jag vill tacka för tre till större delen underbara år :) Vi har upplevt så mycket tillsammans och ingen kände mig bättre än vad du gjorde. Jag kommer ihåg när vi började träffas. Det var tack vare Sandra och Andreas. Jag kommer ihåg hur blyg jag var, verkligen skitblyg. Du var min första riktiga pojkvän och jag var jätte nervös varje gång vi skulle träffas, tills det tillslut släppte. Det finns så himla mycket att minnas, som vi gjort tillsammans. Jag kommer ihåg en påsk när vi var hos min mormor och morfar med mammas syskon och så. Daniel och min mosters kille Dennis drack ordentligt och det var så trevligt! Men sen när vi gick hem hängde Daniel över staketet hela vägen och spydde hehe..sen när vi kom hem till mig duschade han lääänge tills han kröp ner iskall (då vattnet slagit om till kallt efter ett tag) brevid mig i sängen. Jag kommer även ihåg en grillkväll ute hos din morfar och Ingegärd med din mammas syskon och familjer :) Maten var underbart god och vi spelade kubb och hade det trevligt...Jag minns din farbrors bröllop :) Då jag träffade släkten på din pappas sida.Jag kommer ihåg din gulliga farmor som frågade när vi skulle gifta oss, hon sa att det var dags snart :P,det var verkligen en rolig dag/kväll! Jag minns julen 2004. Det var vår första jul tillsammans och jag fick ett så fint silver halsband av dig, ett litet hjärta med en nalle på. Jag minns såklart våra två utomlandsresor som vi varit på tillsammans. Först Egypten 3/1-17/1 - 2006 med mina föräldrar. Vi var där i två veckor och förstå att vi sett pyramiderna tillsammans, hur coolt är inte det? :) Sen var vi i Kreta med din familj och släkt 7/6-14/6-2007. Det var så himla roligt och mysigt....Jag minns även våra mer vardagliga dagar. Hur roligt vi kunde ha tillsammans...tänk bara hur mycket du log när jag gjorde "gäddminen". Och hur nära jag kom din familj, speciellt din mamma och lillasyster. Madde blev som en extra mamma för mig, vi kunde prata om precis allt och hon fanns alltid där...Gud vad jag saknar henne ibland! Det var så roligt när vi var ute och red eller gick med hundarna. Jag kommer sakna din mormor som jag också kom väldigt nära. Vi var ofta där och fikade och hon har ju varit min frisör under den här tiden. Hennes 60års fest i början av året var väldigt rolig, precis som alltid när din släkt är samlad.Jag har utvecklats  mycket som person de senaste åren med dig och din familj. När vi blev tillsammans hade jag väldigt dåligt självförtroende och mådde inte speciellt bra. Du lös upp min tillvaro och allt kändes så hilma bra! Du hade även andra intressen än mig som tv-spel, rita Manga och en annan musik smak och det fick jag komma i kontakt med :) Tack Daniel för allt, det här kommer finnas med mig föralltid.

Vår låt - Everywhere med Yellowcard

     
   
   
  

image1256


6 maj

Hejhej!

Igår var 15.19 tåget försenat 40 min =/ och jag som bara ville hem och sova..När jag väl kom hem sov jag,pluggade,kollade tre avsnitt av Andra Avenyn och satt här.

Idag skiner solen och jag slutar tidigt :) Vet inte om det är halv ett eller halv två, det visar sig. Imorn är det A-dag vilket betyder ledighet! Samma sak nästa tisdag.

Nej duschen kallar, ciao!

Nykvarns Damlag ( delar av det iaf ;) )
image1244

5 maj

Godmorgon!

Åh jag är så trött, både i huvudet och i kroppen =/ Är arg på mina föräldrar som inte låter mig vara hemma...tycker det är dåligt. Men men, har mest tråkiga lektioner idag dessutom och när jag kommer hem vet jag vad jag ska göra, sova! Måste plugga matte också för vi har nationellt prov på torsdag, inte så kul nej...







4 maj

Hejhej!

Helgen i Falun har varit helt fantastiskt rolig! :) Vi vann vår grupp, gick direkt vidare till semi-final som vi vann med 1-0 och i finalen mötte vi Falun och förlorade med 2-1. Jag är jättenöjd med silver men såklart känns det lite tungt, vi var ju så nära! Jag är imponerad att vi tog oss ända till final med bara en målvakt och åtta utespelare, vi är grymma helt enkelt :D Vi firade även Helenas 20års dag i lördags, faktiskt redan vid 00.00 slaget. Vi spelade match då och tog en time out för att sjunga för henne...hon blev så glad :) Sen på dagen fikade vi tårta och hon fick våra presenter..trevligt trevligt. Några av oss (jag,Sarah,Lisa och Malin) har även umgåtts en del med herrarna som också var i Falun. Dom bodde på Scandic hotel så på fredag&lördags kvällarna gick vi dit.

Lite bilder på vårat härliga gäng kommer imorn! :D

Jag kom hem för ungefär en timme sen och nu är jag helt slut..Mina ljumskar har börjat krångla igen =/ Hade ju problem med dom förra säsongen och då sa naprapaten att jag skulle vila..men det vill jag inte. Vi är iaf lediga från träningen imorn men jag tror jag ska vara med på brottningen på tisdag. Där är det ju mycket styrketräning som jag gillar! :)

Grattis i efterskott till Henrik 18år och Rasmus 19år!

I helgen slog det mig att idag är det 2 månader sen jag gjorde slut med Daniel..tiden har gått fort och vi har inte haft mycket kontakt alls. Det känns både bra och dåligt, vet inte vilket som överväger bara...

Maj månad:

1. Falun
2. Falun
3.Falun
4. Falun (kom hem)
7. Jobba
8. Morfar fyller 67 år!
<3
11. 1 månad till Turkiet!
14.Malin Blomqvist 18 år!, jobba
15. Anna de Verdier 18år!
16. Emma Turunen 18år!
20. Ida fyller 12år :)
22. Naturkunskapsprov
24. Cajsa 18 år!
26. Andreas Andersson 19år!

1 maj

Hejhej!

Igår tog jag,Sarah,Lisa och Emmelie sex bussen in till Södertälje för att hinna gå på stan lite. Vi köpte lite oseriösa presenter till Helena som fyller 20år på lördag när vi är i Falun! Grattis i förskott :)

När vi handlat klart gick vi till Mc Donalds för att vänta på Helena, vi hade bokat bordet kl 20.00. När vi kom in på Mc Donalds blev jag helt chockad! Det måste ha varit släkt träff eller något för det var helt svart överallt, jag fick nästan panik. Det var typ vi och tre till svenskar på hela Mc Donalds..och det var proppfullt för den delen också! Sen när vi ska till Barolo går vi ner för trappan vid Maren och ser att det inte bara är "släktträff" inne på Mc Donalds utan ute vid vattnet också, helt sjukt!

Men men jag hade trevligt med tjejerna igår. Maten var god och sällskapet topp 10 :) Vi åkte bil hem med Helena sen och jag och Sarah åkte till Robin där Jonas och Vargen var också. Vi kollade fotboll sen skjutsade Jonas hem mig, tack! :)

Om en timme åker vi till Falun, det ska bli så kul! :) Det är jag,Sarah,Lisa,Emmelie, Helena,Mathilda,Malin,Johanna och Kim som åker+tränare & föräldrar. Det roliga är att det är alla som är kvar från vårat "grundlag", ingen av de nyare spelarna ska med. Vi har vår första match idag 15.45, håll tummarna!

Ha en bra helg!

RSS 2.0