31 mars

Go kväll!

Det har varit lite dålig uppdatering jag vet. Men igår efter jobbet somnade jag en stund (hade ont i fötter och ryggen), sen städade jag och handlade lite frukt och sen kom Douglas,Elene och Benge. Vi och såklart mina föräldrar kollade på Modo-Växsjö som Växsjö tillslut vann på straffar. Sen kollade jag och Douglas lite på Troja innan vi somnade..Det fanns inte tid att skriva i bloggen inte.

Idag har det inte hänt så mycket. En vanlig torsdag, jobb,tupplur och träning. Idag var sista dagen i mars månad och förhoppningsvis kommer en härlig vår nu med april :) Imorgon är det första april, undra om jag kommer bli lurad? Eller om jag ska lura någon? Haha kan bli kul det där. Nej nu måste jag ringa Douglas och säga godnatt, klockan ringer fem imorgon. Natti natti


29 mars

Idag jobbade jag 7.30-15 sen övningskörde jag en stund och det gick bra. Sen innan träningen träffade jag tjejerna en stund, vi satt och pratade om lite olika saker i Emmelies bil :) Träningen ikväll var rolig och gick jättebra. Min femma spelade grymt  bra under tvåmålet. Nu är det bara en träning kvar innan det korta uppehållet på en vecka. Imorgon är det onsdag och på kvällen kommer Douglas hit. Vi ska kolla Modo-Växsjö med pappsen, det ser jag fram emot :)

Nej imorgon ska jag upp vid fem igen så nu måste jag släcka lampan, natti natti


Måndag

Jag sprang i 40 min och det gick bra idag, riktigt bra. Jag hade ett bra tempo och ja det var inte sådär tråkigt som det brukar vara. Det gjorde mig glad. På onsdag blir det nog en ny runda :) Imorgon jobbar jag 7.30 - 15 och sen ska jag övningsköra, träffa Sarah,Emmelie och Malin och sist men inte minst träna innebandy. Fullspäckad dag med andra ord. Mitt rum har fortfarande inte blivit städat och det mår jag lite dåligt över. Jag har skjutit upp det i flera dagar nu men som idag ville jag hellre ta en fika med pappa på balkongen när jag kom hem än att städa mitt rum. Imorgon kommer jag inte heller hinna så på onsdag måste det ske! Nej nu är det dags för mig att sova. Natti natti


28 mars

En ny vecka med nya möjligheter är här. Det är redan v 13, veckorna springen iväg! Nästa vecka åker vi till Lisa :) Lördagen blev inte riktigt som det var tänkt men det gör inget för det var jättetrevligt hemma hos Sarah. Igår kollade jag på herrarnas match med Malin,Sarah och Robin och sen tog jag tåget till Douglas. Vi kollade på film, myssöndag :)

Idag har jag varit ledig och passat på att sitta ute i solen. Där det inte blåste var det väldigt skönt. Sen tog jag och pappa en cykeltur till jobbet och hämtade mamma. Vi åkte tillsammans till Södertälje och storhandlade. Jag hittade en blus på Kappahl som jag älskar, så somrig och fin! Nu har jag nyss tryckt i mig ett gäng vofflor så jag behöver lägga mig på rygg en stund innan jag ska ut och springa (fysträningen är inställd).

Ha det bra!


Min nya :)


Lördag

Nu sitter jag här färdig att gå bort till Sarah. Men jag väntar på Malin som kommer med bussen om en stund. Jag var ute och sprang i 35min och det var kanske inte det roligaste vädret. Vindarna var kalla! Men ikväll blir det som sagt 550 och jag hoppas verkligen att det inte är så lång kö när vi ska in..det är ju så jobbigt! Hur som helst tror jag att detta kommer att bli en kanonkväll! :D



Kavaj, leopardmönstrad topp och svarta byxor.


26 mars

Hejhej!

Jag hann inte med att skriva igår. Men jag gjorde inte så mycket. Jobade,solade,sov middag,kollade en innebandymatch mellan Turinge Miners och Kvarnen och sen tog jag tåget till Douglas och spelade spel med honom,VK,Pierre och Felix :)

Idag är det lördag, dagen jag sett fram emot hela veckan. Ikväll ska jag Sarah,Malin,Matilda och Mirva gå ut på 550, det ska bli roligt! =) Vi ska äta och föra tillsammans innan hos Sarah, juste henne måste jag ringa! Men innan allt detta ska jag ta mig hem fån Douglas, gå ut och springa och damma av mitt rum...

Ha en fin lördag så hörs vi lite senare!


24 mars

Tjenna!

Trots en timmes powernap är det en trött Celina som sitter här och skriver. Och alldeles strax måste byta om och pallra sig iväg till träningen...Hur som helst har jag haft en trevlig eftermiddag! :) Jag slutade vid ett och då åkte jag & pappa till Mariefred och tog en fika med Douglas på en litet fik som heter Blå Katten, det var väldigt trevligt. Precis vad jag behövde idag, alla tre tror jag iofs! Vi var med Douglas ca 1,5 timme och sen var det dags att åka hem och hämta mamma från jobbet. Jag övningskörde till och från Mariefred och det gick galant, kul kul :)

Nu ska jag som sagt byta om till träningsdkläder. Tack och lov för att det är fredag imorgon. Löning + en helt ledig helg. Jag har inget jobb, ingen innebandy = inga måsten! Så på lördag ska vi gå ut och dansa, jag,Sarah och Malin :)

Nej bråttom bråttom, ha det gött!


Summertime!


Onsdag

Jag jobbade över till sju idag. När jag kom hem var det hockey för fulla muggar här hemma. Kusin Elene och gjorde oss sällskap :) Det var Modo-Växsjö som Modo vann med 1-0. Det är det jag gjort ikväll och så mycket mer lär det inte bli. Jag pratade med Lisa en stund idag. Nu är det inte långt kvar tills vi åker till henne. Den 7e april åker vi dit ett gäng och stannar till den 10e, det ska bli så roligt. Släppa allt här hemma och få åka dit och träffa Lisa, umgås alla vännerna och festa loss! Underbart :D

Nu tänkte jag krypa ner i sängen, ringa Douglas och sen sova. Imorgon börjar jag 06.00.

Natti natti



23 mars

God förmiddag!

Jag klarade mig från mardrömmar om de stackars djuren och vaknade på strålande humör. Ännu gladare blev jag när jag såg att solen sken. Jag ska nämligen cykla till jobbet idag :) Det blir en bra start på dagen med frisk luft. Jag slutar sen vid sex och får se om jag cyklar hem också. Det beror på hur mörkt det är (A).





Nu kilar jag till jobbet.
Ha en fin onsdag! <3


Får det gå till så?

Det gick bra att jobba idag och så även träningen. Var väl inte det bästa tempot men helt okej. Jag vet att jag var väldigt tung i benen från igår, det kanske fler var. Imorgon har jag sovmorgon och det är så skönt..underbart. Sen jobbar jag till 18.00 och så har jag kvällen här hemma som jag kan göra vad jag vill med. Förmodligen blir det att jag gör så lite som möjligt!

Nu när jag gick in på datorn loggade jag in på facebook direkt. Då hade jag fått en länk skickad till mig och blivit varnad för hemska bilder. Nyfiken som jag är klickar jag vidare och får se en film där det visas grov djurplågeri. I filmen blir små stackars typ tvättbjörnar flådda levande och ihjälslagna med en sving i marken...En helt flådd liten björn ligger på en bilflak och ser sig om, utan sitt skinn! Det här var det värsta jag sett, vad ska man göra. Vad kan jag göra? Jag skrev på den där listan som skickats ut men vad hjälper den...Det var verkligen sjukt, att det går till så. Jag lägger upp länken men jag varnar verkligen för hemska/äckliga bilder. Hade jag vetat hade jag inte kollat på den. Hemskt att säga att jag hellre hade varit ovetande.

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp


22 mars

Idag ringde klockan vid tio. Stackars Douglas var jättetrött men vi var tvugna att gå upp eftersom att jag skulle köra hem honom. Det gick bra att köra och jag funderar på att ta min första körlektion snart :) Jag och mamma körde även runt lite här i Nykvarn när vi kom tillbaks. Nu är det lite mer än en timme kvar tills jag börjar jobba. Jag jobbar 14-19 ikväll, ska checka in en sen gäst. Sen åker jag direkt till träningen.

Jag försökte sätta mig ute i solen idag för att få lite färg men det blåste för mycket. Så imorgon blir det nog en 12 minutare i solariet innan jag börjar jobba vid 13.00. Nej nu måste jag äta lunch och göra mig klar, ha det gött!



Jag känner mig stark!

Jag ska erkänna att jag inte var överdrivet sugen på kvällens träning. Det berodde mycket på att jag haft huvudvärk till och från hela dagen. Men trots detta gick träningen idag otroligt bra! Vi var ute hela passet och sprang sammanlagt ca 1,2mil + lite styrka. Jag sprang med Sarah och Emma och vi gjorde det grymt bra, jag kände mig stark efteråt :) Nu är mina ben trötta så jag tänkte låta de få lägga sig i sängen, det är de värda ;)

Så nu ska jag slita Douglas från pappa & hockeysoffan så att vi kan lägga oss! :)
Natti natti


21 mars

Hejhej!

I lördags innan hockeyn hälsade vi på Tobbe & Sara som har köpt en valp, en engelsk bulldog om jag inte minna helt fel. Han var jättesöt och heter Smokey :) På eftermiddagen åkte jag,Douglas och Felix på hockey, SSK-Rögle som SSK vann. Det var roligt! Påvägen hem stannade vi hos mig och åt middag med pappa, det blev hamburgare...godare donken!! Sen åkte vi till Mariefred för att vara hundvakt resten av kvällen. Vi kollade film och hade det mysigt med massa gott. Pierre kom vid elva och då somnade jag i soffan..Sen väckte Douglas mig när det var dags att åka hem till mig.

I söndags jobbade jag & mamma 7-11 och sen övningskörde jag hem mig & Douglas till honom, det gick bra :) Det blev en lugn och skön söndag. Jag & Gunilla gick på gympa/aerobic och sen kollade vi Solsidan hos Tobbe och Sara. Nu är denna säsong slut vilket är tråkigt tycker jag. Det har gått fort. Hoppas det kommer en till säsong!

Idag har jag och mamma varit på Ikea en stund. Jag köpte lite småsaker sådär. Nu ska jag vila en stund och sen är det fysträning ikväll.


Lilla Smokey!


Fredag

Ikväll har jag varit i Wasa med Emma,Emmas mamma och Rebecca. Vi kollade på Telgen första kvalmatch upp till Elitserien och det var Övik som stod för motståndet. Telge hade övertaget under hela matchen och vann med 5-2. Kul för dem! Efter matchen hade jag tänkt ta 22.22 tåget till Douglas men jag hade såklart kollat fel och det går inget tåg förän 23.55. Så ska knalla ner igen om en stund :P

Imorgon ska jag och Douglas på hockey på dagen och sen på kvällen ska vi vara hundvakt åt Flisa,Ragge och Agnes :) Mysigt!


18 februari

Det snöar ute..jag är så less på denna snö men det ska inte få förstöra mitt humör. Jag är en glad tjej idag! Jag har övningskört med mamma idag och det gick jättebra :) Jag körde till och från Coop (gamla vägen) och sen lite runt här i Nykvarn. Nu slappar jag i soffan och på tv är det skidor, det är också något som jag är less på, dessa skidor :P Men men. På Coop fyndade jag lite. Dels flytta hemifrån saker, lite smått & gott och sen tre böcker. Bokrean är toppen tycker jag, fick tre stycker för 150kr :)

Ikväll får vi se vad som händer. Jag kanske ska träffa Sarah eller så blir det något annat, det visar sig!

Mina nya böcker + lite nytt från Kappahl.





Vi kör en dagenas också, det är inte ofta!



Ha en fortsatt bra fredag!


17 mars

Idag blev jag nästan klar med den röda hotellbyn, jobbade på riktigt bra :) Vid två åkte vi hemåt och efter att jag städat lite i köket och läst lite tidning somnade jag gott. Nu är det dags att gå upp och få något i magen, byta om, förbereda morrötter & dipp till kvällen och sen gå en promenad innan träningen! Efter min träning kommer Douglas hit :)


Onsdag

Jag gillar onsdagar speciellt idag då jag slutade tidigt på jobbet. När man inte har träning på kvällen är möjligheten för spontana saker mycket större. Visst är det roligt med innebandyträningarna men såhär i slutet av säsongen har jag en tendens att tappa suget lite..Men det kommer alltid tillbaks! Hur som helst har onsdagarna varit min lediga dag enda sen i höstas och den dagen blir väldigt uppskattad. Det blir inte alltid att man planerar in eller gör spontana saker denna dag men att veta att man har en dag med möjligheten gör mycket.

Idag blev det som sagt övningskörning,städa lite,fixa med bilder på datorn och så tränade jag i en timme. Cyklade 1,5 mil och gjorde 100 armhävningar & 100 situps. För en liten stund sen pratade jag med Douglas som kommit hem från Oslo nu. Imorn kväll ses vi efter min träning :)

Nu måste jag sova, ciao!

Detta måste vara något slags rekord!?


16 mars

Hej!

Idag jobbade jag 6-14.30 Vi hade bara gäster tills efter frukosten så efter det passade jag på att göra sånt som kan vara svårt att göra när det är mycket gäster i huset. Imorgon blir en likadan dag, då ska jag ut i hotellbyn och fixa och dona.

Efter jobbet har jag övningskört med farbror Leffe och pappa följde med i baksätet :) Vi körde en bra stund och jag fick köra motorväg för första gången. Det var lite läskigt måste jag erkänna men det gick bra. Nu är det hockey på tv, Luleå-Djurgården. Inte en jätteintressant match enligt mig men det är skönt att bara slappa framför tvn. När middagen lagt sig lite tror jag att det blir 1,5mil på motionscykeln, fördriva lite tid.


Tisdag

Träningen gick helt okej. Vi spelade mycket tvåmål och det gillar jag så tummen upp för det. Tummen ner till att jag har haft fruktansvärt ont i magen hela dagen. Värktabletter har inte hjälp, det är så olika. Nu är det dags för mig att sova, jag och mamma börjar jobba sex imorgon. Jag undrar hur Douglas & Johan har det i Oslo. Får inte tag i honom. Men de har det säkert roligt  :) Jag saknar Lisa också...väldigt mycket. Vi pratade en stund igår och hon verkar ha det så bra, hon stortrivs och tur är ju det. Men här hemma är det ett tomhål efter henne som inte går att fylla. Det ska bli underbart att om ca 3 veckor få krama om henne och umgås i hela tre/fyra dagar!

Nej nu är det dags att släcka lampan, natti natti


Lisa


15 mars

I söndags kväll följde jag med Emmelie hem. Vi åt god mat,kollade Solsidan och även lite film, det var trevligt :) Strax efter tio kom Douglas och hämtade mig så åkte vi hem till mig och kollade film.

Igår jobbade jag 8-15 sen gick jag & Douglas en promenad förbi Niclas. Det var så längesen vi sågs att jag inte hade koll på att han inte bodde kvar i lägenheten...På kvällen firade vi Douglas kusin Gustav som fyllde år och sen kollade vi hockey och även lite film innan vi somnade.

Idag är det tisdag och det är dags för mig att byta om inför träningen. Jag är inte så sugen men det blir säkert bättre när man väl är där.


Söndag

Vid sju ska jag möta Emmelie vid New Mill Grill. Vi ska köpa med oss kycklingsallad hem som enligt Emmelie ska vara jättegod :) Får hoppas att det stämmer eftersom att jag ersätter den med deras sjukt goda kebaktallrik ;) Sen blir det Solsidan, mysigt värre!

Imorgon börjar en ny arbetsvecka och jag är avundsjuk på Douglas. Han och Johan åker till Oslo tisdag morgon för att gå på konsert..De åker hem redan på onsdag igen men jag hade också velat åka iväg, se något nytt! Men det kommer. Jag och Marina ska släpa med Douglas & Felix till London i höst, det skulle jag tycka om.


Fina tjejer på Emmelies 21års kalas.
Emmelie, Sarah, Malin


13 mars

Hej!

Redan är det söndag, denna helgen har gått undan! Matchen igår gick bra, jag är nöjd. Det blev 3-3 och allt är bättre än en förlust..Efter matchen skyndade jag mig hem för att duscha och fixa mig lite snabbt. Strax efter åtta åkte jag,Douglas,Felix och Marina till Heron City för att gå på bio. Vi såg som sagt True Grit och den var bra, jag rekomenderar den! Fast se till att ha en biosalong med fungerade luftkonditionering för det hade inte vår igår och det blev jättevarmt..Jag följde med hem till Douglas och vi la oss nästan direkt.

Idag började Douglas jobba vid tolv och strax innan ett kom Leffe & pappa. Jag körde hem och det gick väl helt okej. Jag hade sett fram emot att få visa pappa vad jag kan, det har ju gått så bra förut. Men mendet är bara att komma igen, på onsdag blir nästa gång.

Idag är det grått och tråkigt ute. Det gör att jag inte känner för att ta mig ut...Blir nog fast här i soffan ett tag sen kanske jag ska se Solsidan med Emmelie och senare kommer Douglas.


Mina nya skor!





Igår hade jag på mig de lila converse "kopiorna", jag ska köpa mig ett par vita eller röda riktiga converse.


Lördag

Det gick bra att övningsköra idag, jättebra. Jag och mamma gick in på Skopunkten och har man gått in där är det svårt att komma ut tomhänt! Jag hittade tre par vår/sommarskor som jag är väldigt nöjd med.Bilder kommer imorgon. Jag var även inne på Kappahl en snabbis och där hittade jag en söt puderrosa topp i spets, en tunn jacka typ mossgrön/grå? och två halsband :)

När vi sen kom hem somnade jag en timme på soffan. Nu laddar in i det sista till matchen. Det ska bli skönt med en promenad till hallen, vakna till lite extra gör man då. Efter matchen blir det bio med Douglas. Vi ska se True Grit :) Det har stått mellan utgång med tjejerna och bio med Douglas i veckan och idag känner jag verkligen för bio. Jag får gå ut och dansa loss en annan helg :)


12 mars

God morgon!

Idag vaknade jag vid halv nio och kände mig helt utvilad..Somnade strax innan tolv igår. Så nu när jag äntligen får ta igen lite sömn vaknar jag av mig själv såhär tidigt, sjukt. Hur som helst ska jag & mamma snart ut och övningsköra. Det ska bli roligt men jag är lite nervös, har inte kört när det varit mycket trafik förut.

Sen hoppas jag att jag hinner med en liten promenad i det fina vårvädret innan det är samling vid 16.00. 17.30 spelar vi mot Rockets i Björkesta, det ska bli roligt. Det är alltid tuffa matcher mot dem och det brukar bli lite irriterat på planen. Jag hoppas nu att vi spelar så bra som vi kan och vinner ikväll på hemmaplan, det vore underbart att avsluta seriespelet på det viset!

Ha en fin lördag!


Celina idag


11 mars

Hej!

Äntligen är denna arbetsvecka över..Det har varit roligt och gått jättebra men jag har behövt gå upp så tidigt varje morgon att jag är helt slut nu. Igår gick jag runt på jobbet med ett svart och ett rött örhänge haha. Sen var klockan 4.30 när jag satt på mig dem också....Jag har fått underhålla min engelska en hel del se senaste dagarna också då vi haft 70 av 80 utländska gäster. Men det behöv så det har bara varit bra!

Ikväll efter någon timmas sömn sitter jag framför datorn/tvn med mina föräldrar. Jag och mamma dippar grönsaker och det är en helt okej godisersättning :P

Imorgon är det dags för mig att övningsköra och sen ska vi passa på att handla på Coop. 16.00 är det samling med laget och 17.30 har vi match mot Rockets, då ska vi allt visa dem! :)

Ha en bra fredagskväll!


10 mars

Det blev som sagt glass och en film igår när Douglas kom. Ett perfekt avslut på en bra dag, hade inte kunnat bli bättre. Dock somnade vi inte förän vid tolv så när klockan ringde 4.30 imorse var jag inte kaxig..Hade såklart velat ligga kvar under täcket med Douglas. Men det var bara att pallra sig upp för frukost skulle serveras och gäster skulle bli omhändertagna. Dagens höjdpunkt var att få prata med en känd hockeyprofil i telefonen och ge honom vägbeskrivning till oss. Han var trevlig :) Jag jobbade till fyra och sen sov jag som vanligt en stund. Träningen idag gick bra och var rolig. Jag var väldigt trött men lyckades förvränga det!

Imorgon är det fredag och jag har inga direkta planer mer än att jag ska övningsköra med mamma efter jobbet. Sen blir det nog bara lugnt hemma. Jag hoppas på tacos till middag (A)


Jag längtar till sommaren.
Vad ska vi hitta på för roligt? :D


9 mars

Go kväll!

Det gick bra att jobba även idag och att det var en kortare dag gjorde inget. Jag hjälpte till med frukosten på morgonen och sen tog jag hand om dagens utcheck samt förberedde en konferenslokal för 80pers. När jag kom hem vid halv tre somnade jag på sängen en stund, det var skönt. Sen eftersom att vi inte har någon innebandy ikväll så har jag haft tid att göra lite mindre roliga men dock nödvändiga saker som att städa bland mina saker i badrummet samt lite i mitt rum. Nu är det gjort och jag blev precis klart med att flytta över alla miner bilder m.m från mina föräldrars dator till min nya bärbara. Vid tio kommer Douglas hit. Jag har köpt Ben & Jerrys till oss som vi kan äta när vi kollar en bra film, sånt gillar jag! Innan dess ska jag duscha och gå förbi en vän. Om hon nu talar om när hon kommer hem ;)

England med Douglas familj, valborg 2010.




Jag vill verkligen åka utomlands. Det var alldeles för länge sen. Jag vill åka till värmen,lägga mig på en solstol och läsa böcker, bada i havet,shoppa, äta gott och se & uppleva nya saker. Tyvärr så gillar inte Douglas att åka till varmare länder, det är så synd. Men jag och mina föräldrar har pratat lite smått om att åka i sommar..det skulle vara underbart! :)

Jag skulle även vilja åka en weekend till London, det vill jag. Shoppa loss och se de olika sevärdigheterna i London. Jag var aldrig in till London när jag var i England med Douglas familj.


8 mars

Halloj!

Idag har varit en toppendag, helt klart! Fettisdagen är det idag och vi fick en semla på jobbet, så gott :) Men den godaste semlan åt jag faktiskt redan i lördags när vi var i Stockholm. På ett litet fik i Gammla Stan, måste kolla upp vad det hette. Hur som helst gick det bra på jobbet idag och sen hann jag sova en stund innan matchen=underbart! Matchen mot Gnesta gick strålande, vi vann med 9-1 och jag är nöjd med lagets och min egna insats. Fast det hade varit skönt att göra ett mål med tanke på hur många chanser jag hade...men det kanske kommer på lördag då vi har sista seriematchen och den är mot Rockets :)

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon och resten av veckan ringer klockan redan vid fem, inte okej :P


Dags att sova, snart

Träningen var väl sådär, helt ok. Jag vet inte varför men jag blev helt plötsligt på skitdåligt humör under träningen..var glad innan när jag pratat med Lisa. Men snart är säsongen slut och det känns okej, lagom faktiskt. Det behöver inte vara mer efter Rockets matchen som är på lördag. Vi tog oss inte till kvalet upp till div 1 som vi hoppats på, vi gjorde för dåliga matcher efter juluppehållet helt enkelt. Något hände. Det ska iallafall bli roligt med match imorgon mot Gnesta, hoppas det går bra.

Nu ska jag lägga mig och läsa min Elle tidning. Jag skulle ha gjort det för längesen men så fastnade jag här. Har försökt att fixa lite med bloggen men jag kan ju ingenting. Har alltid fått hjälp innan och nu är det dags att göra om. Lyckades bara byta bild men hade velat ta bort lite gamla länkar och göra om designen helt. Får fråga Malin, tror att hon kan :)

Godnatt


Det här är en fin bild på oss tycker jag.
Funderar på att ha den istället för pussbilden från nyår 2008/2009


Måndag

Douglas åkte hem förut. Jag som hade hoppats på att han skulle vara kvar en natt till. Men det var hockey samt en hund som lockade hem honom. Vi ses nog snart igen så det gjorde inte så mycket :) Snart ska jag iväg på träning. Efter den ska jag gosa ner mig i sängen med en tidning eller bok och förhoppnigsvis somna hyffsat tidigt.


Dagens höjdpunkt var att prata med den här tjejen :)


7 mars

Idag sov vi ut enda till 12. Det var mycket skönt! Vi kollade på en tredje film igår jag & Douglas, Den utvalde hette den. Den var helt okej :)

Idag har vi varit en sväng ner till banken och fixat Visakort till mig samt internetbank. I lördags när vi var i Stockholm skulle jag ta ut pengar men så funkade inte det och ut kom mitt kort utan chippet. Det hade bankomaten tagit haha...Så nu har jag ordnat nytt kort och passat på att uppgraderat mig lite ;)

Douglas han håller på att lära sig jonglera här brevid mig och det går väldigt bra. Han klarar ett par varv nu :)

Mina nya böcker



Ikväll har vi teknikträning. Eftersom att vi har match mot Gnesta imorgon så är det inte så smart att köra ett hårt fyspass dagen innan. Nu ska jag pussa på min jongleringskung, ha det bra!


6 mars

Go kväll!

Herrarna vann i fredags och efter matchen åkte jag med Felix till Mariefred. Douglas gick iväg och var med lite kompisar men jag var alldeles för trött så jag stannade hemma med familjen. Vi kollade på Grabben i graven brevid, den var ganska bra faktiskt. Som Gunilla sa, lagom. Igår vid tio åkte jag,Douglas,Gunilla och Oscar(Douglas kusin) till Stockholm. Där strosade vi runt i några timmar så att Oscar fick se vår huvudstad, han är nämligen från Göteborg. Vi tog även en fika som var en god semla och en kopp kaffe. Sen åt vi lunch på pizza hut men jag tog en god pasta. Det var en trevlig dag och jag fick några böcker med mig hem samt en datorväska & "datorunderlägg".

På kvällen kollade jag AIK-Modo med mina föräldrar och Leffe & Carita. Sen kom Douglas och gänget och hämtade mig så åkte vi hem till Emma & Dea ett tag innan vi gick ut på 550. Det blev en lyckad kväll :) Marina var snäll och hämtade oss och jag följde med till Douglas.

Idag vaknade vi tidigt och storstädade Douglas rum. Nu är det rent och fint! Lite senare åkte jag,Douglas,Felix,Oscar och VK ut till Tomtsätra för att åka snöscooter med pulka och snowracer bakom, det var skitroligt! Vi grillade även korv till sen lunch, underbart :) Nu är vi hemma hos mig och är inne på film nr 2. Förut såg vi Faster och den var väldigt bra. Imorgon är vi lediga vilket är skönt, dags att sova ut ordentligt.


Lite bilder från idag. Kolla vilken otroligt ful mössa som jag fick låna haha. Blev kallad Tengil ;) Men det var vädligt roligt ute i snön idag. Första gången iår som jag "lekt" i snön och jag hoppas faktiskt att vi hinner göra om det en gång till innan snön är borta.






4 mars

Hejsan!

Nu har jag återhämtat mig något från igår. Vi kom hem från Karlstad vid 13.30 och jag har sovit fram tills för en halvtimme sen..var helt slut! Men gårdagen var som jag trott väldigt rolig. Vi är ett härligt gäng :) Vi träffades på jobbet och hade ett kort möte. Sen delade vi upp oss i en minibuss och en vanlig bil och åkte till Karlstad. I min bil följde vi skidorna som gick bra för herrarna men mindre bra för tjejerna.När vi kom fram till Scandic installerade vi oss lite snabbt på rummen, bytte om till Curlingkläder och sen samlades vi i baren en stund innan vi åkte.

17.30-18.30 spelade vi Curling och fick hjälp av tre landslagdtjejer. Vi var fyra lag som mötte varandra och det var mycket svårare men också mycket roligare än jag trott! Efter spelet gjorde vi oss iordning för middag och party och sen tog vi en drink i baren innan vi gick vidare. Middagen åt vi på en Sportbar där det var fullt med folk pga hockeyn. Vi kollade också lite hockey, åt supergod mat och drack i mängder..det bjöds på allt under hela kvällen. Väldigt generöst tycker jag! Vi var kvar till elva ungefär sen gick vi en snabbis till hotellbaren innan vi gick ut på en krog som hette Glada Ankan. Där blev det en hel del dans och ännu mer att dricka...Det var så kul! Efterfest blev det på ett av hotellrummen så jag och mamma kom inte i säng förän efter fyra..Imorse ringde klockan 8.15 och ni förstår nog hur jag mådde då....Sliten!

Men nu är jag hemma igen och om en stund ska jag träffa Sarah och kolla herrarnas match. Sen åker jag till Douglas :)


1 mars

Hej!

Idag är det 1a mars vilket betyder att en ny månad börjat. En ny månad med nya möjligheter och utmaningar, en ny månad som är närmare våren, underbart! Att februari månad är slut innebär även en till sak. Nämligen att min provanställning är slut och jag är numera fast anställd på Vidbynäs Gård & Konferens :) Det ska såklart firas!

På torsdag ska jag och mina arbetskamrater samlas på jobbet för att ha ett kort möte. Efter det ska vi åka till Karlstad för att umgås. Vi ska spela Curling med tre tjejer från Svenska landslaget, vi ska ut och äta middag och sen blir det lite party. Det är lite blandade åldrar så det blir väl som en utgång med tjejerna men jag tror att det kommer bli väldigt trevligt =) Sen bor vi kvar på hotell och åker hem på fredagen. Men men, på torsdag tänkte jag bjuda mina arbetskamrater på tårta innan vi åker, för att fira lite :)

Douglas kommer hit imorn så han ska hjälpa mig, vi är ju proffs på tårtor vid det här laget!


Lördagen i bilder!











Kusinerna Lina och Harry! :)



Nu måste jag sova, det blir en lång dag imorn!
Natti natti


RSS 2.0