Helg!

Nu är det helg, hemma från skolan och allt :) Senare ska jag till min pojkvän och vad vi hittar på det får vi se. Har suttit och lekt med nåra bilder, här är ett resultat :P

Jag tycker den bilden var lite häftig innan, men nu är den häftig på ett helt annat sätt! (A)

image789

En annan variant är den här fast den har ni nog sett många gåner förut. Tråkigt att jag inte kommer ihåg hur jag gjorde!

image790

29 februari, Skottdagen

Idag är det skottdagen, den dagen som endast återkommer var fjärde år!
Det är även fredag och helg efter denna skoldag :D Och sist men inte minst så är det endast tre veckor kvar tills påsklovet börjar!

Vågen.
VARDAG:

En överraskning i slutet av dagen kan påverka stämningen väldigt positivt.

KÄRLEK/RELATIONER:

En kärleksroman kan vara det rätta bränslet för dig som skall ge dig på "jakt".

PENGAR/ARBETE:

Det arbete du uträttar är bra och du är en tillgång. Det förhandlas om löner, var tuff så kan du få det bättre.

 Zakynthos 06


Torsdag

Idag hade jag, Linn, Johan och Henrik turen att få hämtning av Olle :) Vi stannade på Mc Donalds, mums. När jag kom till Daniel gick vi och mötte Yasmine på direkten. Gutung kom också lite senare och jag fick chansen att gratta honom till kökortet! Vi gjorde inte så mycket..pratade, Daniel spelade, och så kollade vi Yippi ka yay hur det nu stavas. När Yasmine åkt hem somnade jag och Daniel, så skönt  :D

Innebandyn betyder mycket för mig!

         
  

Kryp

Jag  pratade med Felice och det var okej att jag gör provet nästa vecka :) Det var en lättnad! Det har varit en slapp dag, på naturkunskapen kollade vi på kryp i en lupp. Jag, Linn och Alexandra såg gråsuggor, tuusenfotingar och mjöllarver, lite äckligt.

   Jag bjuder på några härliga bilder ;)


28 februari

hejhej!

Idag ser det ut att kunna bli fint väder :) Tycks se en ljusare himmel lite längre bort. Så länge det inte regnar eller blåser är jag nöjd!
Idag var det tänkt att jag skulle ha spanska prov. Men så får jag veta igår eftermiddag att jag pluggat på fel kapitel :( så då tänker jag inte ens försöka.

Efter skolan idag ska jag til Daniel. Hans "kusin" kanske kommer en stund också =) Trevligt, trevligt.

Vågen-Oroa dig inte över saker och ting. Ingenting blir bättre av att du ältar dina problem hela tiden. 

 
En ny och en gammal bild.


Blött och äckligt!

Ja så kan man beskriva dagens väder! Alldeles perfekt beskrivning.

Idrotten gick bra hela klassen sprang nämligen mvg och efter blev det volleyboll istället för fotboll. Engelska provet gick sådär, hennes prov är alltdi kluriga, inte som Ankis precis. Vi slutade 13.40 så vi kunde inte ta någon buss till skolan. Men så ser jag Jockis stå ute och röka med Daniel. Niclas skulle åka med honom och jag frågade om jag och Linn kunde åka med, men nej han hade massa grejer i bilen. När de åkt kommer Emil och Johan, ringer Jockis och efter mycket tjat får de åka med =/ dålig stil! Visst de hade inga tågresor men vafan....Så jag och Linn fick gå i regnet till tåget.

Men skit i det för nu ska jag plugga spanska, har prov imorn :(

27 februari

Hejsan!

Igår var en bra dag, kanonbra dag om man bortser från vädret! :) Jag hoppas att denna dag blir lika njutsam hehe.

Har idrott som första lektion, intervaller + fotboll. Lagom kul...sen har jag bara två lektioner, svenska och engelska och så blir det 14.19 tåget hem, sköönt! =) Då blire hem och plugga spanska och ikväll träning. Jag ser fram emot träningen!

Vågen -Spendera inte dina pengar på annat än mat i dag. Inget blir som du tänkt dig. Du bara ångrar dig. 

 Gran Canaria 08

Daniel, vi är som helan och halvan <3

G på matte provet!!!

Ja jag blev helt chockad! :D Vi fick tillbaks våra matteprov som vi gjorde innan lovet på andragradsekvationer och andragradsfunktioner och jag fick G. 8p var g och jag fick 13 :) Jag skrek rakt ut så glad blev jag haha. Det var en lättnad...men jag har fortfarande ett omprov i matten som ska göras, men jag slapp två iaf ;)

Efter skolan har jag varit med min pojkvän. Jag har pluggat mycket engelska eftersom vi har prov imorn och så har jag kollat Dexter. Sen körde jag och Daniel en rolig "lek" men den tänker jag inte berätta om för ni kommer inte skratta med oss utan åt oss, men vi hade kul iaf <3

Lite bilder från lördagen.




26 februari

Tjenare!
Idag var det jobbigt att ta sig ur sängen, den var ju så varm och skönt....Ida ska jag alltså skriva bokrecensionen på engelska, men nej det får nog bli nästa vecka!

Vågen Vecka: 9 (2008-02-25 - 2008-03-02) Du har försökt att få kontakt med olika människor, men du är inte alltid så nöjd med resultatet. Goda nyheter: Just när du är på väg att ge upp, verkar de personer du älskar vara på samma våglängd som du igen. Släpp fram alla vackra, sköna känslor. Något som har varit ett irritationsmoment i familjelivet löses äntligen upp till helgen.

Vågen (2008-02-26) -  Kärleken och lekfulla aktiviteter med barn står i fokus i dag. Du är intresserad av sport. Roa dig.

Innebandy <3

Träningen idag gick bra och den var rolig! Vi körde brännboll (med boll och klubba istället för brännbollsträ) som uppvärmning och några roliga övningar efter det :)

Sen innan jag cyklade hem var jag förbi hos Daniel som sov när jag kom dit. Och sen när jag loggar in på msn skriver han - du skulle ju komma förbi efter träningen.
Haha kan kom inte ihåg att jag var där och pussade på honom när han låg i fosterställning :P ;)

Men men när jag kom hem körde jag lite styrka, situps,armhävningar och lite hantlar, det var skönt! Nu letar jag som en tok efter en bra recension om boken som jag själv ska skriva en recension om imorgon i skolan =/ Så går det när man inte läst mer än tre sidor av boken, skärpning Celina!

image747 Här ser vi inte gamla ut :)

Första skoldagen

Första skoldagen efter lovet gick helt okej tycker jag. Fick tillbaks det lite större läxförhöret i svenskan idag. Tro det eller ej men jag fick 31/31 alltså 100% :D Då blev jag glad!

Men jag blev ännu gladare på företagsekonomilektionen. För dom kommande veckorna ska vi göra något helt annan än vad vi gjort hittills, Marknadsföring. Vi slipper jobba och läsa i dom tråkiga böckerna vecka in och vecka ut :) Nu jobbar vi i grupp och ska göra en marknadsföringsundersökning som gäller Thomasgymnasiet.

Efter skolan gick jag hem till Daniel som var kvar  i skolan. Jag kollade lite Top model sen pratade jag lite med Madde =)

Nu är det träning som gäller! <3


25 februari

Idag är min lilla kusin Harry sex månader! :)
Se och njut av underbarnet <3


   

image746

Slut på lovet

I eftermiddags kom Daniel hem :) Då fick jag träffa hans farmor och farfar som jag inte träffat sen vi var på Terros bröllop sommaren 2006. Men de var sig lika!

  

Så ikväll har jag varit med Daniel och myst. Vi har kollat Dexter, pratat och tagit det lungt.

Om jag se över lovet så tycker jag att det har varit bra, kul :) Jag har tränat, varit med kompisar, festat och bara slappat. Något jag borde ha gjort mer är att plugga, men va fan det var ju lov vi hade :D Synd att Daniel varit borta så många dagar men det är lite på gott och ont. Det kan vara bra att vara ifrån varandra ibland också. Sen så idag hade vi det mysigt igen! <3


24 februari

Hejhej!

Vi vann igår med 5-2. Hela laget spelade skitbra! Jag,Clara och Lisa fick spela tillsammans igen och det gick galant. Fast våra två sista byten resulterade till att Torshälla gjorde två mål så det var ju inge bra men annars spelade vi kanonbra :)


Efter matchen gick jag hem och gjorde mig iordning. Strax efter sex var jag hemma hos Emelie :) Hos henne var det rätt lungt men riktigt trevligt. Från laget var jag,Emelie, Sarah, Lisa, Herren, Mathilda, Clara, Linnea, Emma och Johanna där. Sen var även tre killar från Emelies klass där + Jessica, Gabriella och Anna. Vi började med att äta mat, Tacos! Sen satt vi mest och pratade och tog det lungt, men det var så trevligt! Av mig Sarah, Lisa och Herren fick Emelie en väska, ögonbrynsfärgning, ett nattlinne och shottärningar :)


Jag, Sarah, Lisa och Herren tog nio bussen in till stan. Eftersom att vi inte kommer ut på krogen (Herren gör) så ville vi inte komma in till stan så sent. Så vi åkte hem till Gustav där fler från Herr laget var. Där var det också rätt lungt. Det spelades musik, kollades på massa innebandybilder (även naken bilder haha), det spelades piano :P. Men jag hade en rolig kväll tillsammans med tjejerna och senare lite bandykillar :) Vi tog taxi hem och sen gick jag och la mig direkt.

Det kommer blider senare, orkar inte nu :P


Men idag började jag dagen med att ringa till Daniel. Han är fortfarande kvar hos sin farbror. Så jag ringde för att fråga när han skulle komma hem idag och så. Nu ska jag plugga engelska...inte så värst kul.

23 februari

Idag 23/2 ska vara min turdag enligt tidningen Hänt Bild. Det passar ju väldigt bra eftersom vi har match idag mot Torshälla. Sen inatt, efter 00.00 ;) så drömde jag att jag och min kusin Elene köpte en lott på Coop och vann 1 000 000 kr hehe, synd att det var en dröm! Den summan pengar hade inte suttit helt fel nej :)


      Elene, från i midsommras :)

Jag har sett fram emot matchen idag sen någon dag tillbaks. Det kändes lite jobbigt i början av veckan men nu fixade vi så att Clara ska vara lagkapten denna match så det känns mycket bättre :) Hon kommer göra ett kanonjobb och jag kan ta det lite lugnare.


  vs

Sen ikväll efter matchen ska vi hem till EJ och fira henne! :D Det ska bli kanonkul.
 EJ con mi primo Filip :P    Idag kommer Daniel hem också =)


Hemmakväll med Let´s dance

Jag blev kvar hemma ikväll :) Det behövs ibland och ikväll passade det bra för jag har varit seg hela dagen. Så jag och mamma har kollat Let´s dance och nu ska jag gå ner och lägga mig. Funderar på om jag ska sova direkt eller se en film.

God natt gott folk :D

fredag

Ja så mycket pluggande blev det tyvärr inte =/ Jag gjorde några ekonomi uppgifter iaf. Men var det inte så att jag bara slöade utan jag har dammsugit nedervåningen, städat mitt rum och bäddat rent :) Det ska bli så skönt att lägga sig i en nybäddad säng, det är det alltid!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer..Daniel blir troligen var i Trosa till imorn eller kanske söndag jag vet inte. Men jag ska kanske vara med Sarah, Lisa och Emelie? Annars blir det en lugn kväll hemma istället, det kanske behövs. Har lite att tänka på och bearbeta. Har lagt det mesta åt sidan nu i några dagar men någon gång måste man möta det som hänt och bearbeta det. Kanske blir en sådan kväll.

Å jag vill utomlands! Det är bland det bästa som finns :)
 Kreta & Egypten med Daniel, Rhodos & Zakynthos med Cajsa, Zakynthos med familj och släkt, Gran Canaria med mamma, pappa, Andreas, Lina och Pelle.
   
   
    
   
   
    
    
   
  
    
   
  

Underbart! :D



22 februari

Hejsan!

Idag är det tänkt att jag ska plugga en massa. Det svåra är bara att ta tag i det! Måste plugga Företagsekonomi, Engelska och Spanska.

Imorgon har vi match mot Torshälla. Dom ligger trea, vi tvåa i serien så det kommer bli en tuff match. Dom spelade 1-1 mot Telge förra helgen också.

Nej nu ska jag öppna bok nr 1.

image682

21 februari

Hejhej!

Igår kväll var jag hemma hos Ricky med Andreas, Calle, Niclas, Henke och Tyke. Det kördes ölspel och så lyssnade vi på musik. Trevligt, trevligt!

Idag red jag med Madde igen :) Vi red en annan runda idag, mer i skogen. Det blev lite travande idag också. Nu är jag skitöm i rumpbenen :P Nu ikväll har jag kollat film med Emelie hos henne. Vi såg "we own the night", fast jag somnade till och från hela tiden. Sen kollade vi på Efterlyst också.

Imorgon ska jag plugga på dagen mer vet jag inte. Daniel kommer hem från sin farbror också =) Idag är det en månad tills Daniel fyller 18år!

image680 Älsklingen fyller snart vuxen! <3

Nu har jag Sarah,Lisa och Emelie beställt en resa till Turkiet i sommar :) Fan va kul det ska bli. Första inbetalningen är redan klar så nu börjar nedräkningen! 

Lisa, Sarah,Emelie & jag
    image679


image681 Jag gillar den här festliga bilden, fina nyårshattar :)

Onsdag

Det gick bra att räkna matte med Jeanette idag :) Vi fikade också sen fick jag byta blöja på Harry, första gången hehe. Jag cyklade tillbaks till Daniel vid fyra och träffade Andreas på vägen.

 Jag och Daniels mormor Agnetha :)  

  På måndag blir den här gullungen sex månader! <3


Snart är det dags för träning sen ikväll kanske jag ska va med Andreas och Calle.

20 februari

Grattis Emelie Johansson på 18års dagen!
På lördags ska du firas, ordentligt! :)

image674

Igår var jag och Madde ute och red i närmare två timmar, det var ritkigt skönt. Jag prövade att trava en del och även lite galopp (hur det nu stavas) :P Det var verkligen skitkul! Vi ka förmodligen ut imorgon igen.

Efter ridturen åkte jag hem och åt och pluggade lite. Sen gick jag tillbaks till Daniel, pluggade och kollade lite film med Madde innan jag och Daniel gick och la oss.

Idag ska jag till min mormor och morfar :) Min moster och Harry ska också komma dit. Min moster ska hjälpa mig med matten, så snällt.

Daniel jag älskar dig, ha det toppen hos din farbror och kusin! <3

Bra start på lovet

Jag hade det jättetrevligt med Malin i Mariefred idag :) Hon visade mig runt lite (delar av Mariefred jag tidigare inte sett) sen gick vi till henne och kollade film och åt godis. Det blev Troja :) Efter filmen gick vi till Andreas så att jag skulle få se lägenheten, den var jättefin! Vid fem tog jag buss och tåg hem. Bussen höll på att krocka med en bil, lite läskigt faktiskt.

Sen var det dags för träning och efter den åkte jag Daniel Madde och Ida till Agnetha en snabbis. Nu är jag hos älsklingen min och vi ska strax börja se en film, Gabriel heter den. Sen blir det sova :)

Imorn ska jag ut och rida med Madde, det var ett tag sen. Kul ska det bli! :)


image673

18 februari

Hejsan!

Matchen mot Trosa vann vi med 6-1 i lördags. Vi spelade mycket bättre än mot Strängnäs och jag fick in ett mål =) Jag träffade Yasmine både innan och efter matchen, trevligt!

Agnetas 60års fest blev lyckad. Mycket folk, mest äldre ; ) var det hehe. Maten var jättegod och så var det en gubbe som satt och spelade dragspel så det blev lite allsång emellanåt.  Senare blev det dans på dansgolvet och lite mer drag på det hela. Juste Ida och Emmy hade förberett en dans som de gjorde inför alla, jättebra tjejer!

Igår åkte jag mamma och pappa in och grattade Micke som fyllde år i lördags. Jeanette,Dennis,Harry,mormor och morfar var också där :) Vi fikade och pratade och jag höll och lekte lite med Harry.

Senare på kvällen åkte jag till Daniel och var med dom ute i stallet sen hemma hos dom :)

Idag ska jag vara med Malin, ska ta tåget dit snart :)

16 februari

Grattis morbror Micke på födelsedagen! :) Imorn kommer vi och firar dig, det ska bli trevligt.

Igår kväll hade jag supertrevligt med Linn. Vi hyrde en film "På smällen" som vi kollade på hos henne. Den var bra! Sen körde vi lite Guitar Hero, det är så kul!! Sen vart det lite kaos så vi var tvugna att ta cyklarna och cykla iväg. Tur att det inte var värre än vad det var, jag var så orolig :( Men det löste sig och jag kunde gå hem och sova lugn, även om det tog ett tag innan jag somnade. Tack Linn för en trevlig kväll, och tack så hemskt mycket för hjälpen senare på kvällen! Du är guld värd.

Nu är jag hos Daniel men ska strax iväg på match, vi möter Trosa :D Ska eventuellt träffa Daniels låtsas kusin Yasmine snabbt innan för hon bor i Trosa och skulle ändå kolla på någon match innan. Vi träffades när Daniels farbror gifte sig och det klickade direkt och vi dansade och hade skoj hela kvällen.

Sen bär det iväg till Enhörna, till Daniels mormrors 60 års fest :) Tror det kommer bli en toppenkväll, eller tror jag vet hela Daniels släkt kommer ju vara där så vad kan gå fel? :D

Jag vart så orolig igår, det kändes som att mitt hjärta skulle hoppa ur min kropp. Gör mig aldrig så orolig igen, jag älskar dig, var rädd om dig! <3


                   
    VARDAG En skorpion börjar inom den närmsta framtiden ställa till med problem för dig på din arbetsplats.               

                                                   
    KÄRLEK/RELATIONER Lever du i ett fast förhållande fungerar allt som det ska, om du bara inte förstorar upp det där med frihet.               

                                   
    PENGAR/ARBETE Du har lite problem med folk som inte accepterar ditt sätt att vara och som dessutom försöker hindra dig från att nå framgång.

Sportlov

Hejsan! Matteprovet gick sådär möjligtvis g. Vi fick sluta en timme tidigare (slapp spanskkultur) för att alla tjatade om att kolla på fotboll. Jag och Linn satt iaf kvar en timme när vi hade kunnat slutat två timmar tidigare än vanligt. Vi är så duktiga!

Träffade Daniel snabbt efter skolan och nu är jag hemma. Ska vara med Linn ikväll, får se vad vi hittar på :) Pappa kom nyss hem med mitt gottigott tills festen imorn, det ska bli så kul.

Har pratat med Cajsa idag också på telefon, trevligt trevligt!
Och igår på väg hem från Daniel träffade jag Jenny och småpratade lite :)

Nej nu ska jag sova en stund, sen städa lite.

Zakynthos 06 och Kreta 07.

    

image672

15 februari

Jag hade en bra dag igår :) När jag kom till Daniel strax innan ett så skulle vi kolla på Ice Age 2 men vi somnade. Vi somnade och som två och en halv timme hehe..skönt var det iaf. Sen busade vi och myste lite med Maggan i sängen. På kvällen började Daniel städa sitt rum :O vet inte vad han fick för ryck hehe, och jag pluggade massa matte. Jag fick godis av mina föräldrar igår, och en fin blomma av Madde, tack så mycket!

Så idag hoppas jag att jag får godkänt på matteprovet så att jag inte får en dålig start på sportlovet :D Det ska bli riktigt skönt att kunna sova ut en hel vecka!

Nu ska jag duscha, ciao!

Daniel din fjärt, du kan ringa mig när du ser det här. För du svarade inte igår när jag skulle ringa och säga godnatt :(

DAGENS CITAT Mark Twain - Jag har sett människor som är trögare än jag - och sävligare... och till och med stillsammare, lojare och latare än jag. Men de var döda.

Ni är speciella

Mamma och pappa, ni är bäst. Ni ställer alltid upp och finns här för mig. Vi har roligt tillsammans, som vi hade andra veckan i Gran Canaria...jag älskar er <3

Andreas, du är min bästa vän. Vi har pratat mycket du och jag, du är en väldigt bra lyssnare och finns alltid där när jag behöver dig.

Innebandylaget, ja vad ska jag säga. Tillsammans är vi ett underbart gäng! Vi är bra innebandylag spelmässigt och vänskapsmässigt, jag trivs verkligen med er tjejer och tränare.

Linn, min tjej. Jag är glad så glad att vi hamnade i samma klass, att vi lärde känna varandra. Du är en underbar vän, tack för allt :)

Harry, min underbara kusin som jag verkligen håller kär.

Mormor och morfar, ni är underbara. Jag har alltid trevligt och roligt när jag är hos er. Ni är så snälla och jag blir så glad varje gång jag ser er uppe på läkteren när jag har match, jag älskar er <3

Jag skulle såklart vilja lägga upp bilder på hela min släkt för jag älskar er alla och vi är en tajt släkt som träffas ofta, vilket jag är glad över. Men nu är det så att jag inte har bilder på alla utan jag gjorde såhär för att mormor och morfar ligger mig lite närmare om hjärtat  :)

14 februari - Alla hjärtansdag!

Grattis vill jag säga till farar som skulle ha fyllt 74år idag! <3

Han hade äran att fylla år på alla hjärtansdag, det skulle jag också vilja göra. En dag då dom flesta försöker vara så trevliga och snälla som möjligt mot varandra. Och har man några som man bryr sig extra mycket om så visar man det.

DAGENS CITAT Josh Billings - Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på.


image659 image660


Daniel min favorit, jag älskar dig. Det har varit du och jag så länge nu och trots våra motgångar har vi kämpat vidare tillsammans. Vi har för svårt att släppa taget helt enkelt, det är jag så glad för. Nu den 20e februari har vi träffats i tre år och tre månader, det är länge! Vi har upplevt mycket du och jag. Vi har varit utomlands tillsammans två gånger. En gång med mina föräldrar i Eypten två veckor och en vecka i Kreta med din familj och släkt. Dom resorna kommer jag aldrig glömma, så mysigt och roligt. Du är en speciell person Daniel, en fin och omtänksam person. Jag har utvecklats som person tack vare dig, och jag vet att även du har förändrats. Vi är olika fast ändå så lika, vi passar verkligen ihop du och jag älskling <3

    


Ni betyder lite extra <3

Shopping

Ja det blev en del shopping idag :) Fast jag hittade tyvärr inget till lördagen så det får bli något från garderoben. Men jag kom iaf hem med två par skor, ett par stövlar med högt skaft och ett par med lågt skaft. Jag köpte tre t-shirtar från Vila och en present till Agneta. Mitt i allt så träffade jag Sandra som också kollade på skor, trevligt trevligt!

 Här är en bild på en av skorna jag köpte :)

Att plugga lönar sig verkligen!

Det har jag fått bevisat för mig idag. Det lite större svenska läxförhöret gick suveränt idag :) Jag pluggade mycket iförrgår och igår. Idag missade jag 7.54 tåget så jag gick en promenad i morgonsolen och hamnade tillslut hos Daniel som låg och sov. Han förhörde mig en gång innan jag skyndade mig till tåget.

Nu har jag håltimme medans de andra har spanska, sen har vi bara engelska kvar. Sen blir det förhoppningsvis shopping :)


13 februari , Grattis Martina!



Grattis Martina på 18års-dagen! Hoppas din dag blir underbar :)

image655

Vågen - Diskutera praktiska frågor som rör din ekonomi i dag. Du vill spara pengar och trygga din framtid.

DAGENS CITAT Frank Crane - En vän är en människa i vars sällskap man törs vara sig själv.

Idag ska jag till Södertälje efter skolan. Jag ska köpa min något att ha på min på lördag och skor, helst både stövlar och ett till par. Men ska även leta efter min och Daniels present till Agneta. Sen strax innan sex kommer mamma och hämtar mig så ska jag ha möte med tränarna innan själva träningen börjar 18.50.

Igår var jag busig och gav Daniel två alla hjärtans dag presenter. Vi hade bestämt att vi inte behöver köpa något till varandra utan bara ha en mysig och trevlig dag tillsammans. Men när jag såg den vita lilla nallen med en halsduk med hjärtan i ändarna kunde jag inte låta bli :) Det blev även ett rött hjärtformat ljus som vi kan tända imorn i hans rum. Men som vi bestämt så fick han det inte på alla hjärtans dag utan igår, så jag gjortde inget fel! :D

Daniel, jag älskar dig!

image656 Kommer aldrig glömma varken resan till Egypten eller Kreta <3

tisdag

Sådärja! Nu är mitt hår en aning kortare och en aning ljusare :) Gick till Daniel på eftermiddagen efter att jag köpt hårfärg och fika. Sen gick vi till Agneta och satte igång. Där blev vi i ca tre timmar, vi fikade också ;) sen åkte vi ut till några andra av Daniels släktingar och hälsade på, Ingmarie och Ingemar.

Jag kom hem vid halv tio och nu kan jag nästan precis allt till läxförhöret imorn, mamma förhörde mig förut (A). Nej nu ska jag sussa, god natt gott folk!

image653 Harry som tomte i julas <3

12 februari

Vågen (2008-02-1)Det kan kännas som om andra motarbetar dig nu. Det är faktiskt inget att hetsa upp sig över.

DAGENS CITAT Anonym tänkare -Det du gör talar högre än det du säger.

Idag blev jag hemma från skolan. Vaknade med ont i halsen. Jag har varit snorig i flera dagar och igår körde jag skiten ur mig på träningen, vilket jag tror resulterade till min onda hals. Men det var det värt, träningen var kul! Sen jag vaknade vid halv elva idag så har jag pluggat svenska, vi har ett större läxförhör imorn. Senare ska jag ner till centrum och sen till Daniels mormor med Daniel :) Daniel tog ur sin andra piercing igår så nu har han ingen. Det blev lite tomt men samtidigt ser det vuxnare ut!

Lite gammla bilder :)

         
     

Beslutet är taget

Idag efter skolan fikade jag,Daniel,Madde och Ida hos Daniels mormor :) Vi pratade en del om festen på lördag och så fick vi se vad det skulle serveras för mat, mums säger jag bara!

Sen var det träning. Jag bad min tränare att få prata med honom. Jag har kommit fram till att jag vill hoppa av träningen och chansen med Sörmlandslaget, det sa jag till honom. Det blir för mycket innebandy och min kropp orkar helt enkelt inte med. Jag vill i första hans kunna prestera 100% med mitt egna lag, vilket det känns som att jag inte gjort dom senaste veckorna. Jag tycker heller inte att det är skitkul men däremot vet jag att många av de andra tjejerna i gruppen verkligen vill komma med och spela SM. Så jag tänkte även på dom, jag vill inte att det kanske blir så att jag tar en plats i Sörmlandslaget och så får en annan tjej som verkligen vill inte följa med. Min tränare sa att det var helt upp till mig och att han vet hur jag är, att jag verkligen trivs i mitt riktiga lag och nöjer mig med det :) Så nu är det bara det jobbigase kvar, att ringa till tränaren för Sörmlandslaget.

Imorgon är det tisdag och då ska Daniels mormor klippa och slinga mitt hår =) Kände att jag ville piffa upp det lite tills på lördag ;) Och på onsdag ska jag till stan och köpa någe fint att ha på mig!

11 Januari

Vågen-Romantiska känslor tränger sig på, men de kan ha ett visst stänk av vemod. Se tiden an med tillförsikt och lyssna till ditt hjärta.

Hejhej! Idag är jag trötter..men tyvärr så måste jag till skolan eftersom att jag har två prov denna vecka. Svenska och matte =/ Vad händer mer den här veckan då? Jo på torsdag är det Alla hjärtans dag (min farfars födelsedag var det), på lördag ska Daniels mormor ha sin 60års fest och samma dag fyller min morbror år. På söndag är Agnetas riktiga födelsedag. Jag ser verkligen fram emot festen på lördag :)

Ha en bra dag allesammans!


Seg söndag

Träningen gick helt okej idag fast jag gick av när det var en övning kvar. Jag kände av min förkylning för mycket. När vi sen åt lunch (som var riktigt god) berättade tränaren att Emmelie Johansson från mitt lag ska vara vår lagkapten :) Grattis gumman, bra jobbat!

 

Jag och Daniel har bara slappat idag. Vi har kollat film, ätit godis och bara legat hehe..Jag köpte en bukett tulpaner till Daniels mamma idag. Hon är så snäll och väldigt bra att prata med, tack Madde!

För mycket av det goda

Idag är det träning i Oxelösund med träningstruppen inför SM. Vi ska träna mellan 10-12 sen har vi vattengympa och efter det lunch.  Jag är förkyld, trött och utmattad i kroppen. Visst det skulle vara skitskul att åka iväg och spela SM i april, men just nu just idag så orkar jag inte med innebandy! =/ Jag vill inte tröttna på det för jag älskar det, men vi har haft så mycket ända sen jag kom hem från Gran Canaria......vet inte vad jag ska göra för att orka med allt heller.

Men efter allt det där ska jag iaf hem till min älskling! :D

9 februari

Igår åt jag och Daniel middag hos mig. Sen gick vi till Daniel och hans morbror Niklas och Mia hälsade på. Vi satt nere i köket hela gänget och hade det skittrevligt :) Vi satt och surrade hela kvällen och de drack. Jag och Ida spelade lite kort emellanåt, nej det var verkligen en trevlig kväll!

Idag gick jag och Daniels lillasyster en promenad på förmiddagen innan min match. Vi mötte Strängnäs och vann, mer tänker jag inte säga om den skitmatchen, blir arg bara jag tänker på det. Men Clara,Sarah,Mathilda och Lisa gjorde en bra insats!

Efter matchen åkte vi till min moster, Dennis och Harry :) Där var mormor, morfar, Micke och Dennis föräldrar+mormor. Harry har blivit större och såklart ännu sötare! Han är 5 månader och väger närmare 9 kilo hehe. Jag fick mata honom med gröt och äppelmos också, ååh jag kan inte sluta tjata om hur söt han är!

Nu är jag hos Daniel med Anderas också..jag ville göra nåt kul men så verkar det inte bli. Daniel spelar, Andreas kollar på och här sitter jag.

8 februari - Helg!

Vågen -Samarbete är nyckelordet i dag. Det här är ett bra tillfälle att genomföra förbättringar i jobbet.

Är fortfarande förkyld...inte bra alls med tanke på matchen imorn =/ Men idag är det iaf fredag = efterlängtad helg! Idag blir det lungt vad jag vet tillsammans med Daniel :) Imorn är det innebandymatch sen efter det ska jag,mamma och pappa iväg och fira Dennis som fyllde år i veckan. Senare ska kanske jag och Daniel med Andreas hem till Sari och Lina :)
På söndag är det träning med sörmlandslaget.

Saknar dig!

       

Jag längtar tills att jag och Cajsa ska träffas igen, vi passade verkligen ihop :)

Den rubiska kuben ;)

Idag var en helt okej dag i skolan. Var med på den andra spanska gruppens prov och gjorde det...lite repetion skadar aldrig ;) Fast det var inte bara nyttigt för mig, Calle som satt brevid fick nog ut lite av det också hehe. Sen flöt dagen bara på. På hälsopedagogiken började jag,Linn och Johan tjaffsa med vår lärare, hon började tjata om en massa saker och så råkade jag "slänga" ett papper på henne som skulle hamna mitt på bordet - inte den attityden Celina, slänga papper hur som helst. Men men när vi slutade lektionen var som lika glad som vanligt igen.

Efter skolan har jag och Linn pluggat hos Daniel, nu är vi näst intill klara med vår uppsats =) När Linn åkt hem åkte jag Madde och Ida och hämtad en Rubisk kub som Daniel håller på att lösa nu. Han har tjatat om det hela dagen och ringt runt till mass affärer där dom varit slut. Om han klarar att lösa den inom tre timmar ska han få 500kr av sin mamma, lycka till älskling!

image625

7 februari

VÅGEN

24/9-23/10

Du behöver en avkopplande och rolig dag som ger dig chansen att slappna av. Att resa passar extra bra nu.

Idag är det torsdag vilket betyder att dagen börjar med spanska,naturkunskap,företagsekonomi, spanska(den andra gruppen), hälsopedagogik och spanskkultur. Efter skolan ska jag plugga med Linn och kanske Daniel och Niclas.

Träningen igår gick bra och var rolig! På lördag har vi hemmamatch mot Strängnäs :) Linnea  en av våra målvakter ska spela ute, hon har gjort det förut och gjorde både assist och mål hehe. Men nåt som bekymrar mig lite är att jag har blivit snuvig och fått lite ont i halsen...får hoppas att det inte blir värre!

Jag saknar mig favorit, även om vi hade det mysigt senast igår!

image624


Omdömmen

Idag hade vi den onädigaste idrottslektionen någonsin! Vi skulle simma hette det men vad vi egentligen skulle göra var att leka. Man fick göra vad man ville i bassängen....kul, nej. Jag tog en flytmadrass och la mig på den :P

Alexandra försvann spårlöst efter lektionen, jag trodde hon gick till Pontus och tofflade men så var inte fallet märkte jag sen. För han var ju nämligen i skolan såg jag sen. Så, vart tog gläjdespridande Alexandra vägen idag undrar jag? :)

  
Linn var inte heller med på simningen men hon stannade iaf kvar hela dagen ändå ;) Jag följde med på deras spanska lektion. De gick igenom vad de skulle ha på provet imorn, och snäll som jag var skrev jag ihop allt på ett papper så det kan plugga på lättare =)

Efter skolan gick jag till Daniel och Anderas en stund men nu är jag hemma. Ska skriva klart en svenska grej som måste lämnas in. Fick mina omdömmen idag..hade mer än tillfredställande i allt förutom matte och svenska. Per (svenska läraren) skrev att jag var tvungen att lämna in två uppgifter så tycker han att jag ligger på mer än tillfredställande. Något som bekymrar mig lite är att det stod att jag har rätt mycket frånvaro när det gäller svenskan =/ Tycker inte att jag varit borta speciellt mycket, men jag vet samtidigt med mig att vissa måndagar har jag bara inte orkat :( Mina föräldrar kommer inte bli glada på mig men från och med nu ska det bli ändring, det ska jag säga till dom.Jag hade inte en aning om att det var som det är. Men jag sköter ju skolan bra..det kan dom ju se på mina omdömmen, saker och ting hade kunnat vara värre!

6 februari

Vågen

VARDAG
Någon i din närhet smider planer som kanske inte direkt är till din fördel. Se upp med falska människor och lömska planer idag.
KÄRLEK/RELATIONER En mysig hemmakväll med god mat räcker för att kärleken ska få ny glöd.
PENGAR/ARBETE Pengar får dig på bättre humör. Låna en mindre summa om du inte har några. Du mår bra av att shoppa och spendera. Kvittona kan du gå igenom i morgon.
DAGENS CITAT J. Owasser - Den verkliga kärleken överlever både sinnligheten, ålderdomen och döden och uppenbarar därigenom livets hemlighet och sitt eget himelska ursprung.
LYCKONUMMER: 10

5 februari

Idag har jag varit med Daniel och Andreas :) Daniel har spelat sitt nya spel, jag pluggade lite, kollade och läste ur Guinness Record bok 2004. Andreas var en trogen åskådare hela kvällen och släppte knappt blicken på tvn :P Men vi gjorde iaf en annan sak under kvällens gång, vi åt semlor som Madde gjort :D

Nu ska jag krypa ner i sängen, kolla klart på Titanic.

 

Gran Canaria 07, 08

Nu har jag äntligen alla bilderna från resan :) Det var en underbart rolig vecka tillsammans med mamma,pappa,Lina,Andreas och Pelle! Och andra veckan med mamma och pappa var toppen den med. Hoppas vi reser tillsammans fler gånger! Här är alltså några av bilderna, från utekvällarna (nyår), hotellet, Mas Palomas stranden (vi gick den promenaden), personer vi lärde känna, hotellets katt m.m.




















Astrologie

Vågen-Det här blir en härlig tid för dig. Njut av trevliga aktiviteter med barn, fester, utflykter och teater.


DAGENS CITAT Anonym tänkare -Det du gör talar högre än det du säger.



5 februari

Idag är det semeldagen! :)
image540

Fast jag ska nog inte äta någon idag. Har redan ätit ett gäng iår hehe.

Vill även gratulera Christer, daniels mammas sambo och Dennis min mosters man på födelsedagen! :)
  

Sandra Hammar :)

image539

Jag bad Sandra att skicka lite bilder och det gjorde hon. Jag tycker hon är jätteduktig och jag är så glad för hennes skull! Bilderna blir väldigt fina och hon verkar ha kul :)
www.sandrahammar.blogg.se

Ni är bäst!

image534 image537

image538 Mamma och pappa, jag älskar er så mycket!

4 Februari

Vågen.

DAGENS CITAT,
Paul G?raldy - Mannen tror att han väljer kvinnan, men det är nästan alltid tvärtom. Det är kvinnan som väljer den man som skall välja henne.


Vågen (2008-02-04) En familjediskussion kan ta en intressant vändning i dag. Eller så köper du ny teknik till hemmet.

Sitter med Alexandra och väntar på nästa lektion. Längtar tills efter skolan för då ska jag till min babe :)

 Magtröja är snyggt, ellerhur Alexandra? hahahaha! Läs hennes blogg så förstår ni.


Horoskop och gratulationer!

DAGENS CITAT Elbert Hubbard -En vän är den som vet allt om dig och ändå tycker om dig.

image530

Vågen Vecka: 6 Du är den ende som kan klargöra vad som är framgång för dig. Den här veckan kommer du att ägna det mesta av din energi åt att hitta rätt uttrycksform. På onsdag är du inspirerad, och det är full fart. Du försöker skapa harmoni i din grupp. Dina ansträngningar uppfattas av de andra och röner på lite längre sikt stor uppskattning.


Ett stort grattis till Maja som fyller 18år imorgon! Jag gav henne ett gratulationskort idag som jag köpte på Mångfaldenshus, hon blev så glad :)

image531 

3 februari

Igår efter matchen åkte jag Madde och Ida ut till Enhörna och fikade och kollade loppis. Då när vi fikade träffade jag Cajsa som jag inte träffat på välfigt länge. Hon jobbade på det fiket och tog sig tid att sitta och prata med mig en stund :) Jag saknar henne mycke, men nu har vi bestämt att vi ska hitta på något så fort som möjligt!


Idag innan finalen mot Telge åkte jag,Madde,Ida och Daniels mormor till Mångfaldens hus och kollade lite:) Sen vart det lite bråttom till matchen. Vi fölorade igen mot Telge men denna gång blev det bara 2-1. Vi spelade skitbra och matchen var väldigt jämn. Minna var det som gjorde dagens mål!


 Minna in action!

2 Februari

Vi vann matchen mot Södertälje med 2-0 :) Vi hade övertag hela matchen men spelade inte speciellt bra. Men jag är glad över att vi får möta Telge imorn igen, kanske tar vi dom den här gången!

            
Ladan och Mathilda gjorde våra mål idag.

Horoskop

Vågen. Dagens horoskop (2008-02-02) Konstnärliga talanger gör sig gällande just nu. Se till att du får utlopp för din kreativa förmåga.


Kärleksmatch mellan Vågen och Väduren (Daniel)

När en Våg och en Vädur träffas blir deras naturliga skillnader tydliga. De båda äger kvaliteér som den andre saknar och med Vågens harmoni kan detta bli en relation av stor balans. De finns stora olikheter mellan dem, Väduren är självständig och Vågen är för partnerskap. Väuren är impulsiv och söker nya spännande projekt medan Vågen är obeslutsam och föredrar ett lugnt och försiktigt tillvägagångssätt.

Det bästa med relationen är den harmoni som föreningen kan ge upphov till. Att hitta en balans mellan sig själv och sin partner är lärande process för dessa två tecken. De båda bidrar med vad den andre saknar och här skapas då en vacker relation.



Egenskaper Vågen

Vågen är en svävande person och som älskare/älskarinna mycket sensuell och generös. De vill verkligen tillfredsställa och ge njutning till sin partner i sängen. De är flirtiga av naturen och mästare på sex. Men man måste vara tålmodig med Jungfrun, för att de ska ha en sexuell relation ska partnern rimma med Jungfruns romantiska och passionerade fantasier. Då de är romantiska och känsliga vill de bli älskade och önskade, först då kan de lära ut ett trick eller två i sängen.

1 Februari

Fredag igen, veckorna går verkligen fort nu. Känns skönt med tanke på lovet v 8 med samtidigt blir jag stressad eftersom jag har rätt mycket att göra i skolan..

Jag gick till Daniel efter skolan och nu på kvällskvisten har Niclas och Sebbe varit här en stund :) Niclas har blivit en del av Daniels blogg och ikväll gjort sitt första inlägg som är värt att se. www.danielsjoroos.blogg.se

Ikväll blir det tidigt i säng eftersom jag har DM-semifinal imorn 8.15. Om vi vinner den matchen blir det final mot Telge på söndag, alltså har vi ännu en chans att ta dom!

Så vill jag passa på att gratulera Johanna Bjälkmark som fyller 18år imorgon! =)

image514

Innebandyn betyder väldigt mycket!


 
 









RSS 2.0