8 december

God morgon!

Lite snö har kommit under dagarna i veckan. Veckan som bara passerat. I tisdags jobbade jag 11-20
och hade lite tomteverkstad här hemma innan jag gick och la mig. Igår jobbade jag 6.30-18 ochsomnade före 20.00
Före 20.00!!! Har inte hänt på år skulle jag tro...helt sjukt.

Men nu är jag uppe igen och är inte speciellt pigg, typiskt. Idag börjar jag 6 och vet inte när jag slutar, kanske 18.00.
Vi har en hel del kvällsgäster ikväll och har bunkrat upp med personal, så alla kör långpanna. Douglas ska hämta mig
när jag slutar så blir det mys, bara jag inte somnar!!! <3

Jag jobbar även fre,lör och sen är min lediga dag söndag! :) Wonderful.

I tisdags var det en speciell dag. St. Nicolaus och då får jag alltid  godis och en present utav mormor och morfar, tack tack :)

Nej nu ska jag jobba, ha en fin torsdag!
Ciao


5 december

Hej!

Helgen har passerat och inte har jag tänkt på att blogga. I torsdags kväll kom Douglas till mig, äntligen! Det var skönt att få prata med honom igen. Jag jobbade i fredags och efter det åkte jag och Douglas hem till honom. Douglas visade upp allt han shoppat och det var en hel del! Han hade även köpt presenter till familjen och jag fick en Victoria Secret parfym som luktade jättegott :) Det blev en lugn kväll i soffan för oss med Douglas pappa. Jag var trött och mådde inte jättebra så gick och la mig ganska tidigt.

I lördags kollade vi på Felix hockeymatch som var viktig och som de lyckades vinna med 7-2. På kvällen hade vi först ta det lugnt hemma men det slutade med en spontan utgång med Emma,Dea och Chris. Jag hade tänkt vara hemma då jag inte ville bli sämre men när Douglas skulle med ut var jag tvungen att följa med. Det händer nämligen inte många gånger på ett år!! ;) Det blev en lyckad utgång och tro det eller ej så mådde jag toppen igår. Jag är äntligen på bättringsvägen! :) På kvällen kollade jag på Douglas match som de vann med 14-3, första vinsten iår och Douglas gjorde två mål! :) Det har varit en bra helg. Jag är glad att jag blev ledig, skulle ha jobbat på lördagen..

Nu har en ny vecka börjat och idag kom första snön, jippie!!


RSS 2.0