28 februari

Hejsan!

Det var underbart att träffa Douglas igår. Vi kollade Solsidan och Timeout med familjen och sen kollade vi på en hockeydokumentär innan det var dags att sova. Imorse åkte jag hem med Gunilla och hann sova en timme på soffan för jag började inte jobba förän 10 idag. Nu är jag ensam kvar på jobbet och väntar på en gäst som ska checka in. Det finns inte så mycket att göra mer än att vänta, sitta vid datorn. Sen ikväll är det träning, den jobbiga ;) Men det är bra träning, verkligen.

Jag & pappa :)


Söndag

Nu är vi hemma igen efter kalaset hos morbror Micke. Det var så trevligt så, Harry och Lina är för underbara. Jag kanske ska med mormor & morfar dit nästa helg, det vore roligt. Mitt kamerabatteri dog efter två bilder, typiskt. Nu ska jag äta lite mat, duscha och sen ta tåget till Douglas. Jag behöver honom ikväll <3 Det blir såklart Solsidan och sen kanske Wallander? Egentligen skulle jag behöva somna tidigt så att jag kan sova bort svullnade runt ögonen som jag vaknade med idag. Skumt! Jag hinner nog inte lägga in bilder ikvälll, får ta det en annan dag.


27 februari

Hejhej!

Vi vann matchen mot Onyx igår och spelade riktigt bra faktiskt. 5-1 blev det så efteråt var det enkelt att ladda om till en helkväll med tjejerna.  Det var jag,Sarah,Malin,Emmelie,Jojjo,Lena,Helena,Matilda,Tess och Frida som var hemma hos Malin och förade tillsammans. Vi lekte lekar,tog massa kort och drack lite olika goda drinkar :) Vid elva åkte vi till 550 men Frida som inte har åldern inne stannade hemma. Tess däremot som fyllde 18år förra helgen följde med. Det var hennes första utgång och jag hoppas att hon hade lika roligt som mig, för jag hade grymt kul igår! :) Efter åt vi såklart kebab och sen blev det taxi hem. Jag kom inte i säng förän fyra ungefär så idag är jag trött. Vaknade med uppsvullna ögon som när man gråtit sig till sömns men idag är det av trötthet.

Om en timme ska jag och mamma åka med mormor & morfar hem till morbror Micke och fira honom. Det ska bli roligt att träffa lite släkt! Sen ikväll ska jag hem till Douglas :)

Bilder från igår kommer senare!


26 februari

Hallå!

Idag vaknade jag utvildad och på strålade humör innan klockan ringde :) Så innebandyväskan är färdigpackad, gröten uppäten och nu laddar jag till matchen med lite skön musik. Om drygt en timme bär det av till Oxelösund. Kuuuul! Denna lördag har jag sett fram emot hela veckan, hoppas nu bara att matchen går bra =) Jag bytte grippa på min klubba själv för första gången igår. Har alltid låtit någon tränare eller spelare göra det förut men nu ville jag testa själv. Och jag tror att det blev riktigt bra :)


Lite gamla bilder letade jag fram såhär på lördagsmorgonen!






Fredag

Herrarna utklassade Linköping. När jag gick hem efter två perioder stod det 12-2! Jag kollade med Malin,Sarah,Frida och Annika. Vi pratade mycket om imorgon, det ska bli så roligt att få en helkväll med tjejerna, dansa loss ordentligt :) Nu ska jag gå ner och kika vad jag ska ha på mig. Tänkte göra håret vågigt för det var längesen och sen köra på lite nya smycken!

På söndag får jag äntligen träffa den här filuren! Harry och Lina mina underbara småkusiner, och moster & Dennis :)


25 februari

Hejsan!

Härliga fredag är äntligen här, som jag längtat :) Men denna vecka har gått fort tycker jag. Ikväll blir det hemmagjord pizza till middag och sen ska jag till Björkesta och heja på Nykvarns herrlag. Sarah,Malin och Robin kommer vara där också :) Efter matchen ska jag hem och fixa lite inför imorgon.

Imorgon har vi borta match mot Onyx 13.30 och efter det blir det party party! Men för att kvällen ska bli rolig måste vi genomföra matchen bra..annars blir jag på så dåligt humör. Vi ska träffas alla tjejerna hemma hos Malin och förfesta där, sen bär det av till 550 :)

Jag fick hem tre ringar idag som jag beställt.
En dubbelring där det står love, en silvrig uggla och en med ett stort svart kors i trä.
Korset har jag ingen bild på tyvärr.

.



Ha en bra fredagskväll!


24 februari

Efter träningen i tisdags körde pappsen mig till Douglas. Vi kollade Big Brother med Marina & Felix och sen la vi oss i sängen och kollade på Solsidan från i söndags. På tal om Solsidan så är Mickan i Solsidan på mitt jobb och har konferens :) Imorn kommer jag träffa henne!

I går hann vi med en hel del. Felix fyllde år så kl 7.30 sjöng vi för honom :) Sen vid åtta åkte jag,Douglas och Tobbe till Flen. Tobbe hade uppkörning och den klarade han!! Sen var vi i Strängnäs en stund innan vi åkte hem till Sara och Tobbe för att käka lunch. Korv med bröd blev det, mycket gott! Jag somnade en stund i deras säng och sen var det dags för mig och Douglas att åka hem och göra tårta till Felix. Tårtan blev jättegod och sen åt vi med resten av familjen senare på kvällen, mys!

Jag tänkte bara tillägga att mellan allt det roliga vi hann med igår så hade vi ett helvete med bilar av olika slag. Det var ruggigt kallt igår och ena bilden starade inte alls, den andra dog batteriet på i Strängnäs och när vi kommer hem får vi iden att försöka putta igång bil nr1..haha kaos!


Douglas,Felix,jag längst fram


Jag & Douglas midsommar 2010


21 februari

Go kväll!

Det var kul med bio igår och filmen var mycket bra. Snygga tjejer, en snygg kille och mycket sång och dans, me like! :) Jag kom hem sent så det blev ett snabbt samtal med Douglas innan jag släckte lampan.

Idag gick det bättre än jag trott att jobba. Jag trodde att alla tankar som far runt i mitt huvud skulle störa och att jag kanske skulle vara på dåligt humör. Men fel hade jag! Jag hann även sova en stund innan fysträningen med Classe. Ingen var väl direkt sugen idag och det märktes lite på stämningen att det vart en tung helg. Imorgon är det jobb igen sen träning och sen åker jag till Douglas. Vi har inte setts sen i måndags för en vecka sen. Men på onsdag är vi båda lediga så vi får en heldag, dessutom fyller Felix år då :)

Dags att sova nu, imorn ringer klockan 5.10 :O


Lite av det nya..





1. Kängor från Din Sko
2. Krokodilring från Cocoo.se
3. Vargring från JC
4. Jeansshorts från H&M
5. Harembyxor från H&M
6. Blus från H&M (min är beige)
7. Långklänning från H&M
8.Linne från H&M
9. Magtröja från H&M
10. Leggins från Lindex
11. Jacka från Lindex

Det var såklart trevligt hemma hos Emmelie. Det bjöds på gott fika och att få sitta och prata med tjejerna var nog precis det jag behövde idag :) Nu har jag varit hemma några timmar och även pratat med mina älskade föräldrar som jag inte sagt ett ord till sen innan matchen igår. Förresten mormor! Kul att du var och kollade på matchen igår, jag blir så glad :) Synd att det gick som det gick och att jag inte var på humör för att prata med dig efter matchen <3

Snart ska jag,Sarah,Malin och Emmelie åka på bio. Vi ska se Burlesque, tror att den kan vara bra! När jag kommer hem ska jag ringa Douglas som äntligen är påväg hem ifrån Göteborg! :)


Nu drar jag till Heron med tjejerna!


20 februari

Det känns som att allt bara går åt helvete just nu...Allt faller isär bit för bit. Innebandyn som jag alltid haft att luta mig tillbaks på när något annat inte varit bra går nu också åt helvete..Den får inte göra det! Jag är så arg och ledsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Skulle behöva en stor tom plats, eller kanske en skog där jag bara kan få skrika rakt ut. Jag är besviken på mig själv, framförallt. Det är nu som vi måste vara stora och starka säger dom, men det är inte så lätt. Jag känner mig mindre och eländigare än någonsin.


MEN, idag måste jag rycka upp mig. Det är nämligen Emmelies födelsedag och hon ska firas idag! Grattis tjejen :)
Det blir en bra dag med mina vänner som jag tycker så mycket om <3

Grattis!!


19 februari

När jag kom till Sarah igår fick jag veta att spelningen inte skulle börja förän elva och att det var insläpp vid åtta haha. Till en början var jag lite putt och inte alls taggad eftersom att jag var så trött redan innan. Men precis som alltid fick mina vänner mig på bättre humör och efter lite velande hur vi ska fördriva tiden åkte vi till E-tuna. När vi kom fram gick vi in i en sporthall och hoppades på att kunna spela bowling men istället hamnade vi på en läktare och kollade en handbollsmatch..första gången för mig :P Strax efter nio kom vi till Harrys. Vi hängde lite först på nedervåningen och sen gick vi upp. Tiden gick ganska långsamt och folket runt omkring blev mer och mer onyktra (jag,Sarah och Malin var nyktra). Vi stod vid ett bord och pratade/kollade på folk i en och en halv timme och sen tog vi plats långt framm. Men sen när klockan närmade sig elva kom mer och mer folk och det blev kaos. Folk som stod bakom försökte trycka fram antingen sig själva eller oss som stod framför. Vi blev knuffade från alla håll och det slutade med att vi gick ifrån dansgolvet och scenen och ställde oss långt bak vid baren. Tråkigt! Där såg vi inte mycket och dessutom var han sen. Men när han körde igång sjöng och dansade vi lite smått och hade kul tillsammans :) När det var slut åkte vi hem igen och jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden.

Idag är det lördag och solen skiner. Jag och mamma ska snart iväg och övningsköra lite. Sen blir det jobb någon timme och efter det har vi match mot Trosa, hemma match! :)







18 januari

Hejhej!

Om en stund ska jag knalla bort till Sarah. Hon, jag,Emmelie och Malin ska åka till E-tuna och se Daniel Adams-Ray på Harrys ikväll. Det ska bli grymt kul! Egentligen är jag helt utmattad och skulle behöva somna nu och vakna imorn men det skiter jag i. Gårdagen var en piss dag och denna kväll ska bli precis motsatsen! :)

Imorgon jobbar jag några timmar mitt på dagen sen har vi hemma match mot Trosa 18.00


Daniel Adams-Ray


Jag saknar två av mina närmsta, Lisa och Douglas.
Jag hade aldrig kunnat tro att min höstdepp bytts ut mot februari depp.
Det måste vända snart!


16 februari

Det gick bra att jobba idag och det var lite extra roligt eftersom att några gamla arbetskamrater från Ica varit hos oss tis-ons. Efter jobbet tog jag bussen in till Södertälje och mötte upp Malin på stan. Vi åt middag tillsammans, supergod pasta och sen gick vi hem till henne. Där satt vi i soffan resten av kvällen och pratade och kollade tv. Lugnt och skönt :) Kvart över nio tog jag bussen hem igen och nu är det dags att sova. Jag jobbar 6-16 även imorn så behöver all sömn jag kan få. Sen imorn kväll är det träning igen =)


Malin :)

Idag fyller min morbror Micke år. Grattis!!!
Vi ska träffas och fira honom den 27e.


15 februari

Go kväll!

Fysträningen igår med Classe var som väntat väldigt jobbig men det gick också väldigt bra. Vi kämpade på bra allihopa! Imorse när jag klev ur sängen kände jag av träningsvärken direkt och det kändes även ikväll under träningen. Jag är inte lika pigg i benen på tisdagsträningarna. Men efter ett bra snack i omklädningsrummet idag gjorde vi en bra träning, riktigt bra faktiskt. Nu ska vi vända den här trista trenden och spela till oss kvalplatsen!

Imorgon är det jobb 6-16 och sen ska jag umgås med Malin,Sarah och Emmelie. Lite tjejmys blir det hos Malin i Södertälje :) Det kommer bli kanon. Nu ska jag ringa det obligatoriska god natt samtalet till Douglas! Natti natti




Alla hjärtans dag!

Jag och mamma åkte till Allmnäs och körde lite idag. Det gick bra men lite små läskigt var det att få möte och att ha en bil bakom sig..Efter det åkte vi och gav blod, båda två. Det var väl en bra alla hjärtans dag present!? Sen åkte mamma hem och jag strosade runt på stan några timmar. Jag kom hem med en marinblå vårjacka,ett par jeans, ett par leggins, en söt blommig klänning, en topp, en typ kofta, två baslinnen,en varg ring,örhängen och ett par skor. Jag är jättenöjd :)

Snart ska jag kila iväg till Björkesta och ha fysträning. Hoppas det går bra,  man kan nämligen bli lite matt när man lämnat blod.


14 februari

God morgon!

Jag och Douglas kröp ner i sängen och kollade Time Out och Solsidan på datorn igår kväll. Solsidan är ju bara för bra haha, klockrent! Imorse ringde klockan kvart i sju och jag kände mig ganska utvilad faktiskt. Sen kom jag ut i köket och fick höra att det var -25 ute och jag ville bara gosa ner mig i sängen igen och ligga där brevid Douglas..Men inte blev det så. Men jag gick in till honom igen och gav honom en Alla hjärtans dag kram och puss. Vi kommer inte ses mer idag tyvärr. Sen åkte jag hem med Gunilla imorse.

Om en liten stund ska jag och mamma åka iväg. Jag kan inte släppa gårdagens match än. Fattar inte hur jag kunde vara så dålig som jag var igår, jag var så taggad...Usch. Hoppas denna dag blir bättre, jag tror det! :)


Ni alla är fantastiska människor, jag älskar er!

Mina bästa vänner


Douglas


Mamma & pappa


Mitt lag


Min underbara släkt! (dock är inte alla med på bilderna)



Ha nu en bra alla hjärtans dag och Grattis farfar på födelsedagen, jag tänker på dig! :)


En besvikelse

Matchen mot Torshälla idag var riktigt, riktigt dålig. Visserligen vann vi men vi släppte in alldeles för många och lätta mål. Vi var dåliga och jag är besviken på min egna insats framför allt. Jag kan så mycket bättre...Vi fick iallafall med oss tre poäng och det var bra. Nu hoppas jag att den här trista trenden vänder och att vi snabbt hittat tillbaks till vårt spel vi hade i höstas.

Imorgon är det träning igen, fys antar jag. Det är även alla hjärtans dag och min farfars födelsedag! Jag ska in till Södertälje imorn för att ge blod och kanske shoppa lite. Jag och mamma ska övningsköra också :) Sen blir det jobb tis-lör. Nej nu ska jag läsa lite tidning och sluta elta den dåliga matchen. Om en halvtimme kommer Douglas hem från jobbet <3


127 timmar

Just nu tittar jag på film med mina föräldrar. 127 timmar heter den och det är bra, spännande! Förut innan vi åt tacos bakade jag Dumlekakor som blev helt okej. De hade behövt lite mer mjöl. Douglas kommer hit senare och ska då få sin födelsedagspresent från mina föräldrar och då kan det vara trevligt med lite fika tänkte jag.

Imorgon har vi borta match mot Torshälla. Det ska bli roligt, vi ska vinna och det stort! :) Vi måste göra mycket mål eftersom att det i slutändan säkert kommer bli så att det är målskillnaden som avgör om vi får kvala till div 1 eller inte. Hur som helst ser jag fram emot matchen imorn. Innebandyn är roligare än någonsin trots den pressen vi har på oss, det kanske är den som gör det hela lite roligare..Man blir på så sätt gladare för varje mål som görs och för varje vunnen match!

Ha nu en fortsatt bra lördagskväll!


Lördag

Det blev ingen löprunda men däremot gick jag en promenad med mormor & morfars hundar i nästan en timme. Det var jätteskönt ute, njöt verkligen av solen :) När jag kom hem bytte jag bara skor och sen åkte jag,Leffe,mamma och pappa iväg och övningskörde. Det gick bra. Nu är jag hemma igen nyduschad och med ett städat rum. Har plockat undan massa skit,dammat,dammsugit och bäddat rent så nu är det så fint så! Solen skiner fortfarande och jag börjar bli lite trött. Vaknade trots allt halv nio i morse. Så nu tänkte jag lägga mig här på soffan och låta solen värma mig genom fönstret, det blir bra det. Ha en fortsatt bra lördag!


12 februari

God morgon!

Igår överraskade Douglas mig med att komma hit och gissa om jag blev glad!? Så vi låg och pratade läänge innan vi somnade :) Nu har han åkt hem igen för att jobba,efter att vi ätit Kalaspuffar. Det var flera år sen jag åt det sist!

Jag funderar på att ta mig ut och springa lite lätt. Solen börjar komma fram och jag måste endå duscha och tvätta håret. Men jag måste låta Kalaspuffarna sjunka ner lite först. Jag såg förresten att jag de senaste två dagarna varit kvar i januari månad...slarvigt av mig :P


Fredag

Herrarna vann överlägset ikväll. Kul för dom! Emmelie kom dit också och kollade med oss :) Nu är jag hemma igen och tänkte lägga mig och läsa lite. Skulle bara vilja sova egentligen men jag är inte tillräckligt trött än. Jag vill sova bort den här dagen som inte är någon bra dag. Jag vill somna och vakna upp utan känslan av maktlöshet..för det är så jag känner mig. Så fruktansvärt maktlös. Det finns inte mycket jag kan göra för denna person som jag bryr mig så mycket om.

Imorgon är det lördag och förhoppningsvis är det en bättre dag. Jag ska nog kolla Turinges (Robins) match med Sarah på dagen. Sen senare på kvällen kommer Douglas hit. Mer vet jag inte just nu.




<3


11 januari

Denna efterlängtade fredag började inte på bästa sätt vill jag lova. För precis som alla vet snöade det igår kväll, hela natten och även idag. Så halv sex imorse fick jag och mamma tillsammans med grannen skotta vår garageplan...Och det var inte lite snö! Sen fortsatte bara kaoset. Personalen på jobbet fastnade med sina bilar i snön och gästerna kom inte iväg då det var tänkt, fy fan! Men nu är arbetsdagen över och snöovädret har bytts ut mot skinande sol :) Äntligen är det helg och tre dagars ledighet.

Ikväll blir det god middag hemma med mina föräldrar och sen ska jag kolla på Nykvarns herrlag som har match tillsammans med Sarah. Så ser min fredag ut än så länge och det känns bra.

Nu ska jag ta en liten tupplur, ha det bra!


Torsdag

Pga det äckliga vädret fick jag inget besök av Douglas ikväll. Istället får jag somna själv och sitta här vid datorn istället för att ligga och prata med honom i oändlighet..Men vi ses lördag kväll iallafall!
Träningen idag var rolig. Den mindre roliga promenaden gjorde mig åtminstonde piggare så det var ju lite bra. Imorgon jobbar jag frukost med mamma innan jag kilar över till receptionen, kul med lite variation.


Här kommer några biler från igår:)







Natti natti


10 januari

Hej!

Jag förstår inte hur jag kan vara såhär trött...ont i huvudet har jag också =/ Snart ska jag iväg till träningen, får se om vi är fler idag än i tisdags. Det är mycket sjukdomar nu.

Igår fyllde Douglas år, min Douglas. Vi (mest jag haha) bakade hela dagen och gick en härlig promenad med Ragge & Flisa. Vi bakade bullar, chokladmuffins, sirapskakor och två tårtor :) Vid sex kom lite släkt som vi fikade och hade det trevligt med och efter det kom Tobbe,Pierre,Sarah och Chris. Vi fikade, spelade spel och kollade på tv. Det var trevligt :)

Idag har jag jobbat och sen övningskört. Jag,farbror Leffe och pappa åkte till badet och körde lite där. Det gick faktiskt jättebra. Det var enklare när ytan att köra på var tre gånger så stor. Jag kunde köra mer rakt fram än sist. Vi ska försöka klämma in en körning till denna vecka!

Ikväll efter jobbet och min träning kommer Douglas hit. Det blir mys de. Sen imorgon är det fredag vilket känns underbart. Jag är ledig lör,sön och mån :)

Nu ska jag byta om för att sen ge mig ut i snöstormen och gå bort till Björkesta...


8 februari

Hejsan!

Nu är jag hemma från jobbet. Ville sätta mig ute på altanen med datorn en stund i det fina vädret men så droppade det ner vatten från balkongen så det blev inte så. På balkongen blåste det för mycket också...Typiskt! Strax ska jag hjälpa mamma med maten och sen är det träning som gäller. Den är tidigare än vanligt idag för på vår träningstid spelas en match. Den ska jag se med Sarah för hennes bror spelar =) Sen tar jag 21.15 tåget till Douglas som fyller år imorgon! Vi är då lediga båda två så vi ska baka och ha det mysigt hela dagen/kvällen. Det gillar jag :)


Måndag

Jag solade tjugo min idag efter jobbet. Det har blivit några gånger nu senaste veckorna men jag märker inte så stor skillnad..Blir lite röd precis efter men sen händer inte så mycket mer haha. Hur som helst var fys/konditions träningen med Classe riktigt jobbig idag. Men fan vad nöjd man är med sig själv efteråt, känslan är grym!


Nykvarns Damlag
Bästa!



7 februari

Jag har nyss ätit frukost och ska snart åka till jobbet. Idag jobbar jag 10-17. Sen ikväll är det fysträning med Classe som gäller!

Igår tog jag tåget till Douglas. Men som vanligt var det försenat och när jag kom  till Läggesta hade bussen åkt. Jag var påväg att ringa Felix men så bestämde jag mig för att gå in till Mariefred :) Det tog ca 40min att gå till Ica och det var ganska skönt, lite mörkt bara. Så jag höll Douglas sällskap på jobbet sista halvtimmen och sen kollade vi Wallander och åt glass :) Det var en bra kväll!

Ha nu en bra dag!


6 februari

Hejhej!

I torsdags kväll fick jag den bästa presenten någonsin av Lisa. Hon kom hem!!! Hon överraskade mig här hemma och jag blev så förvånad samtidigt som jag grät som ett litet barn. Tajmingen hade inte kunnat vara bättre nu när det är som det är. Synd bara att jag jobbat hela helgen och inte kunde följa med ut igår.

Men i fredags kväll efter jobbet åkte jag,Sarah och Emmelie hem till Lisa. Vi käka mat, åt snacks och kollade lite Let´s dance samtidigt som vi pratade en hel del :) Vi hade det jättebra.

Igår jobbade jag 6-14 och sen körde mamma mig direkt till Wasa i Södertälje. När jag kom dit spelade mitt lag match mot Trosa (DM). Den matchen vann vi. Efter det åkte vi hela laget och åt lunch och laddade inför nästa match mot Rockets. Den spelades 18.oo och slutade 2-2 men vi var bättre. Vi spelade riktigt bra och var nöjda efter. Vi och Rockets gick vidare till DM-slutspel som spelas i april någon gång. Efter matchen var det raka vägen hem till Sarah som gällde. Hon höll i lagfesten! Vi blev ett bra gäng som åt pizza, kollade Melodifestivalen, kollade Innebandy och lekte lekar :) När det var dags för utgång insåg jag att jag inte kunde följa med, jag var alldeles för trött. Så gav Lisa en bamsekram och sen vandrade jag hemmåt och somnade direkt.

Imorse ringde klockan vid sex och en mycket trött Celina åkte med mamma till jobbet...Vi jobbade till två och sen har jag sovit 15-17.30. Nu känner jag mig piggare och ska strax ta en dusch. Om en timme går tåget till Douglas :) Men jag blir inte där så länge för imorn börjar jag jobba 10.00.


Laget!


Våra underbara fjunisar!
Cornelia,Emma,Frida,Moa


3 februari



Jag somnade idag efter jobbet som vanligt. Var helt slut trots att jag fått mycket sömn. Så jag glömde helt bort att gå ner till Ica för att köpa glass till mig och Douglas. Vi som skulle ha det ikväll...Nu är det försent för snart är det middag och sen ska jag till träningen. Det här vädret som har varit idag kommer inte som en hjälpande hand direkt. Det här gråa,blöta och hala vädret, jag hatar det. Allt är inte på topp just nu, jag känner mig ovetande om vad komma skall samtidigt som jag känner mig hoppfull. Det måste bli bra, det bara måste det!


2 februari

Hejhej!

Matchen igår gick inte riktigt som jag hade hoppats på. Visst vann vi med hela 12-5 men om jag inte minns galet var jag inne på två mål bakåt. Det hade jag peppat mig själv till att inte vara...Hur som helst blev det en vinst, tre poäng till oss och jag lyckades göra två assister och ett mål. Inte helt fel :)

Idag har jag jobbat, 7-16. Jag fick vara med chefen + tre kunder på en visning av anläggningen samt lunch för första gången. Det var roligt! Ikväll har jag inga planer alls vilket känns skönt. Ingen innebandy, inga måsten, bara vara..Jag behöver ladda upp mina batterier inför ytterligare sex dagars arbete irad och träning imorn samt match på lördag kväll.

Roligare än så blir inte denna vecka ;)


Jag saknar min vän! :)


1 februari

Träningen igår var bra. Vi hade först lite teori där vi pratade om varför vi inte spelat så bra som vi egentligen kan de två senaste matcherna. Vi pratade om vad vi kan göra annorlunda som lag och hur var och en av oss kan bidra..Efter det hade vi teknik träning, lungt och skönt. Efter träningen hände lite grejer som ledde till att Douglas fick komma och hämta mig. Vi åkte hem till honom, jag fick vara ledsen i hans famn vilket kändes lite bättre. Imorse åkte jag till jobbet med Gunilla men blev hämtad efter bara fyra timmar. Ville hem till mina föräldrar.

Nu på eftermiddagen har jag sovit lite och om en timme har jag samling med laget. Vi har match ikväll mot Torshälla. Jag är taggad! Jag ska göra mitt allra bästa för att inte vara inne på något mål bakåt, det är prio ett. Sen kommer målen framåt!


RSS 2.0