28 december

Jag,Douglas och Felix åkte till Skärholmen igår. Vi gick runt några timmar och jag kom hem med ett rint färgglatt bäddset,ett nagellack och lite grejer till nyår. Träningen på kvällen var rolig. Vi var inte så många men det gjorde inget, jag hade kul :)

Idag har jag varit i Södertälje med mamma & pappa. Jag handlade en topp, en klänning och Grey´s Anatomy säsong 4. Träning hade vi idag igen men den var väl sådär...helt ok. Nu ska jag duscha och sen kolla Grey´s Anatomy. Kanske läser lite i Blondinbellas bok som jag fått av mina föräldrar. Jag vet inte riktigt var jag tycker om den. Ganska bra är den fast den hade nog varit bättre om den kunnat hjälpa mig, om jag haft något problem. 

Min kära och saknade vän Lisa fyllde 20år igår, grattis vännen! :) Jag saknar dig och önskar att jag kunde vara hos dig nu, speciellt nu <3


 Här kommer bilder från min jul.






















26 december

Hejhej!

Min jul har varit perfekt. Jag har umgåtts med mina nära & kära tre dagar i rad, ätit massa god mat, fikat gott, fått fina julklappar, har fått ge bort uppskattade julklappar, utgången igår var jätterolig. Jag är verkligen nöjd :)

På julafton hade jag och mina föräldrar först lite mysigt hemma med julaftonsfrukost, vi fixar och donar och innan vi gick till mormor & morfar öppnade vi julklapparna under granen. Vid två kom vi till mormor och morfar där morbror Micke var också. Vi drack glögg och kollade lite på Kalle Anka innan vi satte oss till bords och åt den goda julmaten. Mormor hade fixat och donat så gott, egen hemmagjors lakrits sill bla :) Vi satt och påt en bra stund, det var trevligt! Efter maten fikade vi gott. Vid sex tiden gick jag över till min farbror Leffe. Där var även faster Jeanette & Tommy, farbror Benge, Elene,Ing-Marie,Annemie,Marcus, mamma & pappa. Douglas kom även dit. Vi fikade och hade det trevligt och efter en stund följde jag med Douglas hem till Mariefred. Vi gick över till Douglas moster där släkten var. Vi kom mitt i julklappsutdelningen och alla verkade glada över sina julklappar,jag blev jätteglad :) Det blev ännu mer gott fika och lite senare kollade vi på Tomten är far till alla barnen, den är ju så rolig! Julafton slutade hemma i Douglas soffa med Douglas och Felix, vi kollade på en jaktfilm :)

Igår på juldagen var vi hembjudna till mormor & morfar igen. Nu skulle moster Jeanette,Dennis och småkusinerna Harry och Lina vara där också! Vi började med julklappsutdelningen och jag blev nöjd, fick mycket bra saker. Mina och mina & Douglas julklappar verkade bli uppskattade, det är kul! Sen fikade vi och det blev lite lek med Harry och Lina :) Vi hjälptes även åt att bygga ihop hjullastaren som Harry fick av mig och Douglas, det var inte helt enkelt vill jag lova...Strax efter sex gick jag hem till Sarah & Robin, Oscar var där. Vi gjorde oss iordning för kvällen, drack lite och så innan vi fick skjuts in till The Strip. Vi och några fler hade bokat ett bord till kl 20, det var klockrent. När vi kom dit stod det fyra ishinkar med öl/cider på bordet som vi fick ta ur så vi slapp springa i baren. Det kom mer och mer folk och det blev bra drag. Jag hade en toppenkväll med mycket dans och skratt :) En av dom bästa utgångerna någonsin!

Idag har jag kollat vidare på Greys Anatomy (fick säsong tre av mamma&pappa). Sen vid fem kom mormor,morfar och morbror Micke över för att ära julmat. Det var gott även idag :D Senare tog jag tåget till Douglas och här är jag nu. Imorgon ska vi åka och kolla mellandagsrean och så kanske jag lämnar blod. Sen på kvällen är det träning som gäller, kul! :)

Bilder från denna underbara jul som tagit slut alldels för fort kommer inom kort.
Ha det gött!

God Jul!

Äntligen har dagen som vi alla väntat på kommit. Jag är så glad. Vaknade av ett sms från min fina vän Emmelie, hon önskade mig en God Jul :) Jag och mamma åt julfrukost för en stund sen (pappa har jobbat natt så han sover), det är ju så mysigt. Nu ska jag snart springa ner till Ica och fixa en grej sen göra mig iordning. Vid ett ska jag,mamma och pappa öppna våra julklappar här hemma och sen bär det av till mormor, morfar och morbror Micke :)

Ha nu en riktigt mysig dag, ta hand om era nära och kära. GOD JUL! :)






23 december

Go kväll!

Efter mycket strul med tåg/buss kom jag tillslut till Södertälje Syd. Därifrån fick jag ta bussen till centrum. Jag fick hjälpa en gammal man som inte visste hur han skulle köpa biljett. Sen väntade vi på bussen tillsammans och åkte även tillsammans sen, han var så tacksam :) Det var mycket folk i Södertälje vilket tär på tålamodet. Men jag kom hem med det jag skulle så jag är nöjd. Nu ikväll är det som vanligt uppesittarkväll med mina föräldrar, jag var nära att vinna 50 000kr kontant på Ettans bingo!

Stockholm med mamma & pappa






Första besöket hos Flisa



Sarah 20år!


 
Vår julgran


23 december

Hejhej!
Igår städade vi bort julen på jobbet. Vi åt även ett gott julbord tillsammans innan vi önskade varandra God Jul. Efter jobbet  åkte jag och Emmelie hem till Sarah & Robin för att umgås lite innan julafton :) Sen körde pappa mig hem till Douglas. Jag kollade lite tv med hans familj innan han kom hem från träningen. Sen hade vi rimstuga till våra gemensamma julklappar, det var mys! Idag när jag tagit tåget hem härifrån ska jag åka en sväng in till Södertälje. Det kan bli att jag köper en sista klapp men jag ska även kolla efter något att ha på mig på juldagen/nyår :) En julklapp till mig själv...Idag är/var min farmor Mariannes födelsedag! Grattis farmor =)
En stor sak som hände igår var att min kära vän Emmelie tog körkort, stort grattis till dig gumman! :D Nu är det jag och Malin kvar...Har lite ångest faktiskt.
Hur som helst är det julafton imorgon. En av de absolut bästa dagarna på året, det ska bli så roligt! Jag tycker om att umgås med min släkt och jag älskar att ge bort presenter och se allas (förhoppningsvis) glada reaktioner. Sen att få en och en annan klapp är inte fel det heller ;)  Ha en bra dag så hörs vi senare ikväll

21 december

Go kväll!

Idag har jag varit trött men endå lyckats få mycket gjort på jobbet, bra där! Nu är det bara en ynka dag kvar innan lite ledighet..Känns konstigt att vi ska städa bort julen på jobbet imorn innan julafton ens varit! Nu ikväll har jag suttit och fixat med julklappsrim, det är roligt. Jag kommer inte på alla själv men försöker att göra om lite och så. Alldeles strax ska jag ta mig ut i vinterkylan och springa 7km. Är inte alls sugen men måste hålla igång nu när vi inte tränar med laget. Imorgon ska jag fixa och dona lite till och sen på kvällen åker jag till Douglas. Måste lämna rimmen till julklapparna som jag lämnade där igår :)

Det börjar verkligen närma sig nu. Julen är så mysig och man får tillbringa dessa dagar med personer man tycker mycket om. Jag kommer flänga runt lite just på julafton men på så sätt hinner jag träffa alla. Vi börjar som vanligt hos mormor & morfar. Jag och mina föräldrar går dit och så är min morbror Micke där, vi äter och umgås :) Sen ska vi till min farbror Leffe & Carita där pappas syskon är med familjer. Där blir det fika och att umgås. Efter en stund hämtar Douglas mig och resten av kvällen tillbringar jag med hans familj och släkt, precis som förra året!

På juldagen följer Douglas med mig och mina föräldrar till mormor & morfar. Då är min morbror Micke kvar och så kommer moster Jeanette, Dennis,Harry och Lina. Det blir fika och julklappsutdelning :)

På annandagen kommer mormor,morfar och morbror Micke hit på julmiddag :)

Så ser mina juldagar ut och jag vet att det kommer bli toppenbra!

Ha det gött


20 december

En ny arbetsvecka är påbörjad och det känns bra. Två dagar till sen julledigt :) Min helg var jättebra. I fredags bjöd jag med Douglas och pappa på julbord på jobbet. Det var mycket trevligt och maten var god! Efter åkte jag och Douglas och träffade Andreas, Virra och Timmy en stund och sen åkte vi hem och kollade film.
I lördags jobbade jag frukost sen var jag och pappa i Södertälje och julhandlade det sista. På kvällen firade vi Malin och Sarah som fyllde år i helgen, 19 och 20 år :) Sarah & Robin styrde förfest och sen gick vi ut på 550. Det blev en väldigt lyckad kväll med mycket dans och skratt.
I söndags fixade och donade jag lite. Städade, slog in julklappar, fixade lite med granen, lagade middag och på kvällen gjorde jag massa julgodis :)
Idag är det måndag och nu är jag hos Douglas. Hans kusiner Gustav & Sebastian har kommit hem från Helsingborg så vi hälsade på :) Nu är Douglas på träning och jag ska nog passa på att vila lite. Är trött.
Lite bilder från olika saker kommer snart upp, det var längesen jag vet.

17 december

Igår var vi några från damlaget som tränade med Sörmlands F 15, det var roligt. Vi hade nämligen för många sjuka för att mot dom. Efter träningen åkte jag till Douglas. Vi kollade lite film innan vi somnade. Idag blev jag väckt av ett sms halv tio och kunde inte somna om, men det kunde Douglas...Jag ska strax gå upp och göra mig iordning. Sen ska vi hälsa på Flisa :)
Min vän Malin fyller 19år idag, GRATTIS! Imorn ska vi fira dig och Sarah, det blir toppen.

16 december

God morgon!

Veckorna susar förbi och det är redan torsdag..Om en vecka imorgon är det julafton, åh så mysigt :) I tisdags efter jobbet var jag hos mormor & morfar och julbakade. Vi hann med tre olika saker och allt blev jättebra. Det var roligt! Tränat har jag gjort måndag och tisdag och sista träningen innan julledigheten är ikväll. Igår på kvällen åkte jag och mamma till Åker och tittade på Douglas match mot Järna, tyvärr blev det förlust. Douglas följde med hem till oss och sen ringde klockan fem imorse, inte kul att lämna den varma sängen då inte..

Imorgon är jag och Douglas lediga så då ska vi hälsa på Katarina och Gugges valp Flisa som dom fick hem i helgen. Vi ska även julhandla det sista från oss två och sen på kvällen ska jag,pappa och Douglas äta julbord på mitt och mammas jobb, Vidbynäs. Det ska bli gott :D

Ha det så bra!


13 december

Idag är det lucia fast det har jag inte märkt av, tråkigt! Det saknar jag från skolan. Man var nämligen garanterad ett luciatåg då :) Douglas kom till mig igår efter jobbet. Vi kollade lite tv men orkade inte alls länge. Så vi gick och la oss. Idag skulle vi båda vara duktiga och lämna blod men jag fick inte. Jag hade inte varit frisk tillräckligt länge. Så jag får komma tillbaks efter julafton sa hon. När Douglas var klar julhandlade vi en del och sen åkte vi till sjukhuset. Jag var på återbesök angående min lilla knöl i bröstet som jag upptäckte för ett år sen och då tog lite prover och så. Hur som helst var allt som det skulle och nu behöver jag inte bry mig mer om det, vilket var skönt att höra :)

Nu i eftermiddag har jag och Douglas klätt vår julgran (den blev inte helt klar), jag har slagit in julklappar och så har vi kollat lite hockey. Snart ska jag iväg på träning och jag hoppas det går bra, har inte tränat på sex dagar.


12 december

Hej hej!

Idag är det tedje advent så ikväll har jag bakat julgodis, två sorter :) Jag har även jobbat och det gick bra, det var väldigt lugnt. Om en lite stund kommer Douglas hit. Vi är lediga imorgon båda två så vi och mamma ska åka till Södertälje för att julhandla, lämna blod och ska på ett läkarbesök. Det blir en bra dag :)

Jag pratade med Lisa idag också. Hon verkar ha det jättebra och det glädjer mig. Men jag saknar henne..redan. Men vi har börjat planera lite inför vår tripp dit, det kommer bli så roligt!


10 december

Nu måste jag ta mig i kragen och prioritera bloggen bättre! Det är endast för mig skull så att jag kan gå tillbaks om tio år och läsa vad jag gjort..Och nu i december månad måste jag bli bättre för jag älskar julen och allt som hör till :)

I lördags spelades årets viktigaste match. Vi spelade mot Rockets och vann med 4-5 vilket betyder att vi vann serien, obesegrade. Hur skönt som helst. På kvällen var det lagfest hemma hos vår kapten Johanna och det var jätteroligt. Vi hade julklappsutdelning, drack glögg, lekte lekar och dansade.

På söndagen åkte jag och mina föräldrar till Stockholm för att gå på julmarknaden i gammla stan och julhandla lite. Det var en mysig dag :) På kvällen åkte jag till Douglas där jag blev kvar till tisdag kväll.

Måndag & tisdag bakade jag och Douglas. Det var kul! Vi bakade lussebullar, mozartkulor och vanliga bullar, massor med bullar och det blev supergott.

I onsdags jobbade jag sen hade jag lite tomteverkstad hemma innan jag åkte med Douglas mamma och kollade på Douglas match. De spelade bra och vann, Douglas gjorde mål!

Torsdag och idag har jag jobbat. Det går bra på nya jobbet, jag trivs väldigt bra. Ikväll blir det mysjkväll med mina föräldrar och Douglas. Tyvärr ska pappa gå och jobba sen. Det är Idol finalen idag. Jay & Minna är det kvar. Jag hoppas att Jay vinner, jag ska rösta på honom!

Jag jobbar även lördag, söndag så helgen blir lugn. Det är lika bra eftersom jag inte är helt frisk. Har varit hängig hela veckan. Nu ska jag äta lite mat, sen slå in julklappar, duscha och sen kommer Douglas <3

Ha en bra helg!


2 december

Nu är december månad/julmånaden här och det är så vackert ute. Ordentligt med snö har kommit och träden är sådär vita som jag tycker är så fint. Men det är kallt, väldigt kallt.

Helgen som var blev perfekt. I fredags var jag,Sarah,Emmelie och Malin hembjudna till Lisa på middag och julklappsutdelning :) Maten var jättegod och vi alla fick och gav fina presenter. Vi kollade lite på Idol, satt och pratade och drack goda drinkar och vin. Sen bestämde vi oss för att gå ut! Väl ute på 550 träffade vi på massa roliga människor och det blev en lyckad kväll.

När klockan ringde 8.15 på lördagen var jag inte lika glad, men det ändrades ganska fort. I lördags tog vi tjejer med Lisa till Stockholm för att hitta på något tillsammans nu innan hon åker iväg. Så vi gick på julmarknades i Gammla Stan för att sen äta en god lunch och gå i lite affärer. Efter det tog vi med henne till Berns där vi skulle se en spelning med Oskar Linnros! Det var jättebra och Lisa verkade nöjd :) Efter det åkte vi till Malin & Linus i Södertälje och förfestade hos dom med grabbarna för att sen gå ut på The Strip, ännu en lyckad kväll!

I söndags gjorde jag inte så mycket. Kollade på Grey´s Anatomy och väntade på att Douglas skulle komma och hämta mig påvägen hem från Helsingborg. Jag följde med honom hem och vi hade det mysigt i soffan framför Beck.

I veckan har jag jobbat,tränat och varit med Douglas på kvällarna. Han har kommit hit efter jobbet på kvällen vid tio och åkt hem på morgonen när jag börjat jobba, men några timmar och hela nätter får vi iaf tillsammans :) Igår var jag med Sarah,Lisa och Emmelie efter jobbet. Vi kollade på film och åt hämtmat, mys!

Idag är det torsdag och om en timme börjar jag jobba. Sen åker jag direkt till träningen som börjar halv åtta...

Ha det så bra!


RSS 2.0