27 oktober

Nu är det några dagar sedan jag skrev sist och det beror på att jag varit otrogen...Med mitt innebandylags blogg som jag ansvarar för denna vecka! ;) Så vad har hänt sen sist!?

Jo min vän Lisa har åkt till USA på semester, skönt för henne men mindre skönt för oss här hemma. Nej men jag hoppas att du har det riktigt bra och kommer hem med väskan full av nyinköpta kläder :D

Min andra vän Sarah hade i söndags varit tillsammans med sin kille Robin i 3år vilket jag såklart måste nämna! Grattis till er,  keep it up <3 I söndags spelade vi även match mot Trosa som vi vann med 8-2 och efter den åkte jag med Douglas och hans vänner till Mariefred. Jag,Douglas,Sara och Tobbe åt middag tillsammans (tacos) i deras nya lägenhet och sen kom Pierre och vi kollade två filmer, jättetrevligt var det.


Sarah & Robin :)

Mer då...jo i tisdags jobbade jag min första dag i receptionen på Vidbynäs! Det gick bra tycker jag och jag längtar tills på fredag, vill lära mig allt. Jag har haft ont i min rygg sedan i torsdags och det har inte gett med sig trots massage. Men det funkade att träna igår så det tänker jag göra imorgon också!

Nu ikväll har jag och mamma (mest jag) lagat pizza till oss. Jag fick ett ryck på jobbet och handlade hem det vi behövde, gott i gott gott :) Det blir bara myspys hemma idag med mina föräldrar. Jag hade hoppats att få träffa Douglas idag eftersom vi varit tillsammans i ett år och elva månader idag! <3






Salami,mozzarella,skivad tomat,champinjoner,ost och rödlök

Skinka,räkor,champinjoner och ost


Imorgon jobbar jag på Ica 8.30-18 sen är det träning.


24 oktober

Harry blev lämnad här strax efter åtta igår morse och blev hämtad vid fem. Under de timmarna hann vi med en hel del! Vi ritade/klippde bilder, kastade boll till varandra, klädde på oss vinterkläderna för att gå och mata änderna och sen handla lite små leksaker :) När jag & Harry sen kom hem igen åkte vi och mamma & pappa till Torekällberget. Vi gick runt där och kollade på djuren och hade lite snöbollskrig :) Efter det åkte vi till Coop och handlade lite snabbt, Harry fick fiska fiskedamm med pappa och sen åkte vi hem. Vi lekte lite med leksakerna, bilar,smådjur och en gegga innan det var dags för lunch. Efter lunchen gick vi ner på mitt rum för att ta det lite lugnt och se på film. Efter en stund somnade Harry och han fick sova en stund. Sen klädde vi på oss ytterkläderna igen för att gå ut. Jag & Harry gjorde en fin snölykta, spelade fotboll och lekte i sandlådan :) Jag hade en kanonbra dag med min lillkusin! <3



















På kvällen sen var jag med Sarah,Lisa och Emmelie. Vi åkte in till Södertälje och åt middag på Bacino tror jag det hette. Efter det åkte vi hem och tittade på tv, film det var mysigt.

En perfekt lördag!

Idag är det hemmamatch mot Trosa 16.00. Innan dess hade jag tänkt att ta en lång skön promenad men vädret är inte så lockande idag. Så det blir nog att jag rensar lite i min garderob istället. Efter matchen åker jag till Douglas i Mariefred :)


23 oktober

God morgon!

Igår var vi tre stycken under frukosten på Vidbynäs, jag,mamma och Oskar. Det var vädligt lungt med gäster så Tessan & Christer snodde ut mig till min nya blivande arbetsplats receptionen. Där fick jag lära mig at checka ut gäster, och göra det på riktigt, spännande! Sen efter lunch skrev jag och chefen anställningsbevis och pratade lite. Jag tror att det här kommer bli jättebra. Nu har jag två veckor (sex dagar) kvar på Ica men kommer börja lite smått på Vidbynäs nästa vecka..Från och med v45 är det där jag kommmer arbeta :)

Igår kväll åkte jag & Douglas hem till Ida & Simon. Deras lägenhet var väldigt fin och stor! Vi åt tunnbrödsrulle till middag och sen under kvällen snaskade vi chips och glass. Vi kollade Idol samtidigt som vi spelade TP, jag hade en mycket bra kväll! :)

Idag har vi äran att få passa min underbara kusin Harry! :) Han kommer hit om en liten stund och stannar till i eftermiddag. Vi får se vad vi hittar på men roligt kommer det bli. Synd bara att första snön kom igår och att det nu är blött ute, men men.

Ha en bra dag idag!


21 oktober

Idag lyckades vi sova längre som tur var. Klockan ringde vid elva eftersom vi lovat att gå ut med Douglas mosters hundar. Sagt och gjort, det blev en härlig höstpromenad i det fina höstvädret! Det var kyrligt samtidigt som solen värmde lite i ansiktet :) Så mycket mer än det hann vi inte med idag för Douglas var tvungen att börja jobba två istället för fem. Så jag tog två tåget hem och möttes av pappa som fått fnatt, han städade och rensade ur vårt skafferi här hemma ;) Jag lagade lite mat åt oss sen somnade jag på soffan där jag nåddes av solens värmande strålar!
Tränat har jag gjort ikväll också. Det gick bra förutom att jag fick ont i ryggen i slutet och fick gå av. Jag sträckte mig eller något när vi mötte Onyx och det har jag kännt av lite sen dess, men det har inte varit så farligt. Men idag högg det till och nu gör det de när jag böjer mig ner..Om det inte är bättre imorn får jag gå till en naprapat, för jag ska bannemig spela på söndag, även om jag får springa rakryggad :D

Imorgon är det fredag och jag ska jobba på Vidbynäs. Sen är jag ledig lördag & söndag = LYX. Denna helg kommer bli kanonbra. Imorn ska jag & Douglas till Simon & Ida som fått lägenhet i Strängnäs. Vi ska äta middag och bara umgås :) På lördag kommer Harry och vem vet vad vi hittar på? Kul kommer det bli iallafall. Sen på kvällen ska jag umgås med mina tjejer! Söndag, ja då är det match som gäller! Trosa möter vi och det blir troligen en tuff match :)

Hoppas ni får en bra helg!


Jag och lille Harry <3


20 oktober

Hejhej!

Det gick bra att jobba på Vidbynäs igår. De där tio timmarna i serveringen går mycket lättare nu än vad de gjorde förut! Nästa vecka ska jag börja lite smått i receptionen, åh jag är så nervös men samtidigt ser jag fram emot det väldigt mycket. Men efter jobbet igår somnade jag på soffan tills det var dags att byta om och cykla till träningen. Träningen gick bra, det var lika roligt som vanligt! Efter träningen kom Douglas och hämtade mig, han är bäst :) Vi åkte hem till honom och la oss i soffan och kollade på en film "Stockholm boogie". Jag skulle ha jobbat på Ica idag men gav bort den tiden. På så sätt får jag två nätter och två dagar med Douglas, det var längesen vill jag lova. Vi jobbar och tränar båda två och bor en bit ifrån varandra vilket inte gör det så lätt att träffas...tyvärr. Men nu är jag här och ska ta vara på dessa dagar! Bara för att vi kunde sova hur länge vi ville idag vaknade vi klockan åtta, typiskt. Så vi har ätit frukost, slöat i soffan, fikat lite och ska snart gå en promenad :)

Vi får se vad kvällen bjuder på. Kanske går över till Tobbe och Sara? Douglas börjar inte jobba förän fem imorn och jag måste bara hem lagom till träningen. Den här ledigheten var välbehövlig känner jag, hoppas bara vi sover lite längre imorn haha.

Ha en fin dag


På bilden är Douglas & min kusin Harry!

På lördag ska jag och mamma passa Harry hela dagen, det ser jag fram emot :)


18 oktober

Hejsan!

Matchen igår vann vi med 12-0. Mesta bjöd inte på så myckte motstånd, vilket var ganska väntat. Jag vet inte vilka deras nya spelare var...Efter matchen var det en snabbdusch som gällde och sen åkte jag,mamma och Lisa till Vidbynäs för att jobba. Middagen gick strålande för både mig och Lisa som var ganska nervösa innan. Så det var skönt! Vi var hemma vid tolv vilket var ännu skönare eftersom jag trodde att det skulle bli senare. En sak som inte var så skön var att stiga upp 7.30 idag och jobba 8.30-18 för att sen åka direkt till träningen...Jag har varit så trött idag!

Men träningen idag var rolig. Vi körde fotboll och smålagsspel. Nu tänkte jag snart gå och lägga mig för imorn ska jag jobba i serveringen på Vidbynäs 6-16.

Ha det bra!


17 oktober

Igår var jag inte alls sugen på att jobba. Har inte kännt så förut, ville verkligen inte. Men jag jobbade mina timmar 11-20.15 och sen gick jag hem och bytte om och cyklade direkt till min faster. Släkten var där och vi firade Jeanette & Leffe! :) Min kusin Niklas och hans familj var där också som jag inte träffat på länge.  Det var en trevlig kväll!''

Idag är det match, hemma mot Mesta 16.00. Förr när vi spelade mot Mesta kunde siffrorna bli ganska stora åt vår fördel men enligt vår tränare har de fått en del nya spelare så vi får väl se. Jag går in med samma inställnig som till varje match, "det är Telge vi möter" då växel en liten djävul fram i mig och jag blir skittaggad haha ;)

Efter matchen ska jag direkt till Vidbynäs och jobba i serveringen. Jag,mamma och Lisa..och några till såklart. Vi jobbar till stängning vilket betyder till ett, kanske två inatt. Är inte jättesugen ska jag erkänna fast det underlättar att det kommer kändisar dit, Carolina Klyft,Magdalena Forsberg m.f ;)

Ha en bra söndag, har ni tid över kom till Björkesta och se lite innebandy!
16.00


Mestas damlag


15 oktober

Idag är det fredag och den har varit väldigt bra. Jag gick upp i god tid innan jag började jobba kl 12. Så jag hann ta det lugnt och gå en promenad med pappa i det fina vädret :) Jag jobbade bara fyra timmar idag och vid fem åkte jag och Lisa till Södertälje. Vi åt middag på Sandy´s, mycket trevligt! Sen åkte vi hem och kollade på Nykvarns herrar som spelade mot Södertälje Rockets. Vi kollade med Sarah också, första parkett hade vi haha. Nej men det var så mycket folk att vi gick och hämtade tre stolar som vi satte oss på, vi såg jättebra. Nykvarn vann med 10-5 tror jag att det blev?

Nu är jag hemma och ska snart lägga mig och läsa. Imorn jobbar jag 11-20.15 och sen ska jag fira min farbror&faster som båda fyller år imorgon :)

GRATTIS I FÖRSKOTT TILL ER!

Natti natti


14 oktober

Go kväll!

Igår hade jag en mysig kväll med Douglas. Vi gosade ner oss i soffan under ett täcke, kollade CSI och Kungarna av Tylösand och åt choklad :)

Idag sov vi ut och sen gjorde vi lite nytta. Vi storstädade nämligen Douglas rum, vilket behövdes. Vi plockade undan,rensade,dammade och dammsög så nu är det trevligare att vara där inne :P Efter det tog vi det lite lugnt innan vi handlade lunch som vi sen tillagade och åt innan det var dags för mig att åka hem.

Träningen ikväll gick bra tycker jag. Vi spelade mycket och det tycker jag om, det är roligast. Imorgon har jag sovmorgon och jobbar bara fyra timmar på Ica. Sen ska jag umgås med mina vänner. Äta tillsammans och sen se Nykvarn-Södertälje Rockets.


Jag vill ha sommar igen!


13 oktober

Hejhej!

Igår när jag vaknade hade mamma & pappa kommit hem :) De var bruna,fina och hade haft det jättebra! Jag jobbade på Vidbynäs igår 6-16 och efter det somnade jag på soffan med mamma innan träningen. Träningen gick för övrigt bra. Det var våra duktiga kaptener som höll i den då vår tränare ej kunde komma.

Idag jobbade jag 8.30-18 på Ica och nu är jag hos Douglas. Han skulle sluta sju men var tvungen att vara kvar till stängning. Men det gör inte så mycket för imorgon är jag ledig och han börjar inte förens vid fem. Så vi kan vara vakna länge!

Vi får se vad vi hittar på imorgon. Jag hoppas att solen skiner och att det blir en lika fin dag som i lördags, då vill jag ta en långpromenad :)

Ha det bra


11 oktober

Matchen mot Torshälla vann vi med 1-4. Det var inte en av våra bättre matcher, första perioden var inte alls bra. Men sedan blev det bättre och bättre, stundtals riktigt bra. För min egen del gick det ganska bra. Inte lika bra som förra matchen men inte dåligt heller, jag vet inte det kändes konstigt bara..Hur som helst var det skönt att få åka hem med en vinst!

Senare på kvällen åkte jag,Sarah,Lisa och Robin in till Wasa och kollade på Södertäljes herrlag. Matchen var väl sådär men det var kul endå, kul att hitta på något. När jag kom hem kom Douglas och kvällen blev då perfekt :)

Idag har jag jobbat på Vidbynäs, fast i serveringen. Jag ska jobba där imorn med. När jag vaknar imorgon är mamma och pappa förhoppningsvis hemma! Om det inte blir någon försening elle så, det ska bli så skönt att få hem dem.

Men nu ska jag snart sova, klockan ringer 5.00 imorn.
Natti natti


10 oktober

God morgon!

Idag är det dags för seriematch nr 2, mot Torshälla! Det kommer bli en mycket tuffare match. De har ett äldre och mer rutinerat lag. Men vi ska ta dem :) Efter matchen ska jag nog till Åker och kolla på Douglas träningsmatch!

Igår var det lördag och en underbar höstdag. Finaste jag varit med om iår helt klart. Det var Strängnäs marknad så jag & Lisa tog 9.19 tåget dit och gick där några timmar. Vi strosade runt, åt lunch,fikade och så. Det var mysigt! :) Tjugo över två åkte vi hem och vid fyra började jag jobba. Jag jobbade bara fyra timmar och sen kröp jag ner under en filt i soffan med mina nya fårskinnstofflor från Marknaden. PS I love you visades på fyran så jag satt här hemma och grät för mig själv hehe.

Vi har samling till matchen tio men jag ska möta Sarah i centrum om en stund. Vi ska gå lite på marknaden här i Nykvarn innan vi går till samlingen :)


8 oktober

Jag är dålig på att vara ensam, verkligen sämst...Ibland kan det ju vara så skönt men nej inte ikväll. Det började inge bra heller när jag skulle gå hem från jobbet vid sju tiden. Jag stod och pratade med Evelina och när vi sagt hejdå och jag ska vända om går jag rakt in i en stolpe och slår i tinningen, det gjorde sååå ont! :( Jag började gråta lite smått och inte blev det bättre sen när mina föräldrar ringde, då var det inte långt ifrån heller. Det hade varit perfekt att ha dem här ikväll. Efter en lång,jobbig dag och när man gjort sig illa då är det underbart att komma hem till mamma & pappa :)

Jag tänkte ringa mormor & morfar, mina föräldrar nr 2 men jag ville samtidigt bara lägga mig på soffan och ta det lugnt. Jag ångrar mig faktiskt lite nu men det är inte mycket att göra! Idol är på tv ikväll och det tittar jag på såklart. Det är många duktiga med iår, har ingen favorit ännu fast Jay,Daniel,Linnea,Olle och Geir är något extra tycker jag.

Ha en bra kväll!


Veckans shopping!


Inte så bra bild, men det är örhängen och en döskallering från Ur & Penn

Mysiga skor från Kappahl

Tröja H&M

Lång tröja/klännign LINDEX

Kofta LINDEX

Topp LINDEX

Tröja Axelssons

Topp H&M

Topp H&M

Kofta H&M

Kofta H&M

Skärp H&M

Kofta H&M

Jeans leggins, och gröna bomulls leggins Vero Moda

Halsband, Uggla från Åhlens

Lila linne H&M

Svarta jeans H&M

Topp H&M

Leggins H&M

Kjol H&M

Nu blir det ingen shopping på ett tag. Det ekar nästan i plånboken efter denna vecka ;) Nej så illa är det inte. Men jag kände att jag ville unna mig det här denna månad, nya höstkläder!


7 oktober

Jag åkte in till Södertälje själv i tisdags. Det gick bra och några timmar senare åkte jag hem med ett gäng påsar fulla av mysiga koftor,byxor,smycken,toppar,ett par skor :) En lyckad shoppingrunda med andra ord. Jag tänkte lägga upp bilder men väntar lite med det. På kvällen sen efter min träning kom Douglas hit. Vi kollade hockey Frölunda-Modo och sen gick vi och la oss, mys!

Igår jobbade jag 10-19 och så länge var Douglas kvar här hemma. När jag slutat fixade vi lite och sen kom Sarah,Lisa och Emmelie :) Jag bjöd på smörgåstårta och lite fika, det var trevligt! När de åkt hem kollade jag och Douglas Kungarna av Tylösand och sen på CSI.

Idag ska jag till Södertälje med Elene :) Vi ska umgås idag och det ska bli roligt. Det var för längesen! Sen är det träning ikväll, sista innan matchen i helgen så jag hoppas att det går lite bättre än i tisdags.

Mina föräldrar har hört av sig varje dag och de har det jättebra. Varmt och skönt! Mamma var först ner i havet och det är sällan vill jag lova ;) Jag saknar dem lite, som alltid. Men när man har människor omkring sig hela tiden och gör saker så blir det inte så ensamt.

Ha en bra dag!

Alanya 2008 med Sarah,Lisa och Emmelie!










5 oktober

God morgon!

Arbetet gick bra igår. Efter var jag ju ensam här hemma så jag passade på att lyssna högt på musik, fixa och dona lite. Idag ska jag åka in till Södertälje en stund, på egen hand. På torsdag ska jag dit med min kusin Elene och shoppa men jag kan inte hålla mig så jag åker in idag med :) Sen blir det jag som lagar middag här hemma innan jag kilar iväg på träningen. När jag kommer hem är min Douglas förhoppningsvis här!

Ha en bra dag!


4 oktober

Igår kväll la jag mig tidigt i sängen och läste lite tidningar. Helt plötsligt blev jag dödstrött och höll på att somna så då ringde jag Douglas och pratade lite. Sen somnade jag som en stock och vaknade tio idag, skönt :) Jag jobbar stängning idag vliket betyder att jag missar tränigen ikväll, det känns surt...Fast jag har lyckats sträcka ryggen så det är nog bra att jag får vila lite, tills imorn. Ikväll blir jag själv hemma. Jag vet inte om det går något bra på tv annars ska jag satsa på lite ta-hand-om-mig-själv tid!

Imorgon är jag ledig och funderar på att åka in och shoppa lite. Har längtat efter det fast det är inte så kul att åka själv :P På kvällen är det träning och sen kommer Douglas :)

Jag på min 20års dag

Jag & pappa firades i lördags

Jag & mamma


3 oktober

Igår fyllde jag som sagt 20år och efter bakning,städning och ett tripp ner till bolaget kom äntligen släkten hit =) Släkten + Douglas och hans familj, jag blev så glad över att nästan alla var här. Det var två av mina killkusiner som fattades. De kom vid fem tiden och de sista var kvar till halv elva, elva :) Vi bjöd på smörgåstårta, fika och lite gott att dricka. Jag hade jättetrevligt!

Jag fick en hel del presenter också. Massor med "flytta hemifrån" saker och även lite annat. Perfekt! Jag fick en kaffebryggare,vattenkokare,brödrost, tackofat och pengar på IKEA av mina föräldrar, av Douglas fick jag ett tro,hopp och kärlekshalsband och av hans familj fick jag presentkort till en lavalampa (äntligen ska jag få en!). Av min underbara släkt fick jag jättefina och bra saker. Handdukar,bäddsett,en mixer,olika köksredskap som slevar,rivgärn,grytunderlägg m.m, sex cocktailglas, bestick, bunkar, pengar,parfym, temuggar + te :) Tack så mycket, jag är supernöjd!

Min födelsedag kunde inte avslutats bättre heller, jag fick somna i famnen på Douglas. Min älskade Douglas som gav mig ett så fint halsband, som jag önskat mig <3

Idag jobbade jag 7-12 sen vilade jag upp mig lite och förberedde mig inför seriepremiären idag! 16.00 spelade vi match mot Onyx, på hemmaplan. Jag trodde att det skulle bli en jämn match men så blev det inte riktigt...Vi spelade väldigt bra och Onyx var inte alls speciellt bra. Jag spelade som förut med Jojjo,Otto,Sarah och Johanna L och det gick bra, vi rullade boll bra vilket resulterade i 9mål av vår femma. Otto gjorde sex mål & två ass, jag gjorde två mål och en ass och Sarah gjorde ett mål! Slutreultatet blev 11-0, de två övriga målen gjorde slitvargen Ullis :)

Ikväll ska jag inte göra så mycket. Umgås med mina förädrar som åker till Turkiet imorn. Så tänkte jag läsa och kanske kolla en film, mysa till det lite. Jag stänger på Ica imorn så börjar inte förens 12.00 UNDERBART!


2 oktober

God morgon!

Idag fyller jag 20år, det känns sjukt. Har jag blivit så gammal? :P Tillräckligt gammal för att själv gå ner till Systembolaget och handla vinet vi ska bjuda på ikväll, spännande. Min släkt, Douglas och hans familj kommer hit vid fem tiden :) Då bjuds det på smörgåstårta, fika och lite gott att dricka. Det ska bli så roligt!

På tal om roligt så ska jag nu berätta vad jag fick av mina tjejkompisar igår! Jag blev hämtad av Lisa & Emmelie vid fyra tiden och vi åkte till Södertäklje central där vi mötte upp Sarah och Malin :) Jag hade ingen aning om vad som skulle hämda utan hängde bara med. Vi satt oss på pendeln och gick av i Stockholm central. Där bjöd de mig på middag och så fick jag ett jättefint fotoalbum med bilder på oss i, från olika tillfällen. Jag som ÄLSKAR bilder, det var perfekt! Efter det gick vi till Glitter och kikade lite innan vi gick vidare, vart vet jag inte riktigt för jag har inte så bra koll i Stockholm hehe. Helt plötsligt skulle vi hoppa på en buss med massa andra människor i olika åldrar och jag fattade fortfarande inte.  Där bussen stannade stod det Go cart till vänster och tv 4 åt höger, jag hoppades på det sistnämnda för jag är lite rädd för sånt där som Go cart...Vi gick åt höger och trög som jag är fattade jag fortfarande inte! Men när vi kom in såg jag IDOL skylten, vi skulle se Idol!! Åh jag blev så glad, hade ju bett pappa spela in och allt. Vi fick kanonplatser och att sitta där och heja,sjunga med,applådera,skratta,bua var bland det roligaste jag gjort! Ett plus i kanten var såklart att jag fick Anders Bagges autograf och fick ta den bild med honom ;) Efteråt åkte vi bussen och pendeln hem igen. På pendeln fick jag lite panik för jag hade applåderat så hårt att min ena ring ändrat form och klämde åt mitt finger så det blev blodstopp, det såg inte så bra ut..Vi försökte med allt möjligt, hudlotion,vrida och vända men det gick inte. Så när jag kom hem fick pappa knippsa av ringen, vilken lättnad...fingret hade blivit blåaktigt. Men men det var inte så viktigt men något att minnas, precis som hela den här kvällen.

Tack så mycket Sarah,Lisa,Emmelie och Malin! Ni är bäst och den här kvällen var klockren, jag älskar er! <3


RSS 2.0