Valborg

Hej igen!

Nu har jag nästan packat allt tills vi ska till Falun. Jag har även handlat och gjort lite annat. När jag var på Ica träffade jag Ida, Daniels lillasyster :) Det var längesen och jag saknar henne så mycket ibland! Vi pratade lite sen försvann hon med några tjejkompisar.

 Ida :)

Nu ska jag snart köra lite styrka,duscha och göra mig klar tills ikväll. Jag vet att det kommer bli riktigt trevligt även om vi inte ska festa som de flesta andra. Nej en myskväll med tejerna blir det, helt perfekt.

Vi ska "fira" valborg tillsammans!



1. Helena 2. Lisa 3. Jag,Sarah, Emmelie 4. Jag och Emmelie
5. Emmelie och Sarah 6. Emmelie, Jag, Lisa 7. Sarah och Helena 8. Sarah och Emmelie

 Idag är det 6 veckor tills vi åker tjejer! :D

Ska väl även gratulera vår kung som fyller 62 år idag!

30 april

Hejhej!

Brottningen igår var inte lika jobbig som förra gången, men fortfarande jobbig! Han är väldigt duktig vår tränare tycker jag...Efter träningen tog jag det bara lungt hemma. Satt här, pratade i telefon och gick och somnade vid halv tolv tror jag :)

Idag sov jag ut till halv elva, väldigt skönt :D Snart ska jag göra lite frukost och sätta mig på balkongen å äta. Sen ska jag göra lite nytta här hemma och förbereda inför den trevliga kvällen med Sarah,Lisa,Emmelie och Helena :) 

Hoppas alla får en bra Valborg!

 En bild från förra Valborg, då var vi hos Maja :)

Tisdag

Det gick bra att jobba även om det var riktigt mycket ett tag...är trött i armarna nu också eftersom jag får bära tungt när jag jobbar. Ska ta en powernap nu innan träningen!

Jag har föresten fått ett sommarjobb tillsammans med Sarah! :D Vi ska stå i kiosken, klippa gräset och lite annat på Tunanäs camping i Järna. Vi ska jobba 4 veckor, v 26,27 och 30,31. Alltså är vi lediga två veckor mellan, det tycker jag låter skönt!

image1207

29 april

Godmorgon!

Idag ska jag jobba hos mamma 8-17 ungefär..det är alltid bra med lite extra pengar! Sen ikväll är det brottning, det kommer bli tufft men roligt :) Sen på onsdag får jag sova ut vilket är efterlängtat. Det är ju Valborg då också så på kvällen har jag,Sarah,Lisa och Emmelie bokat bord på Barolo vid åtta :) så ska vi se brasan i Södertälje sen, första gången för mig faktiskt.

I helgen ska vi iväg på cup i Falun :D Vi är 8 utespelare och en målis som ska åka, det kommer bli som med brottningen tufft men roligt! Några av herrarna har dragit ihop en lag som ska dit också, fast de är lite oseriösare än oss...kan man väl säga. Eller vad säger du Jonas? ;)

Ha en bra dag!

Mer bilder från lördagen :)











Tack igen allesammans!

28 april

GRATTIS LINN PÅ 18ÅRS DAGEN! <3

 

Åhh väldigt, väldigt passande att jag försov mig imorse..jag som hade nationellt prov i engelska idag :( Jag skulle gå upp 6.30 men hade ställt kl på 7.30 och mitt tåg gick 7.54....men jag hann! Jag stressade upp, klädde på mig, tog ett päron och Linns presentpåse sen sprang jag till tåget!

Provet gick helt okej, även om jag inte gillar att skriva en uppsats sådär "oförberett". Slutade 14.40 så det blev 15.19 tåget hem. På stationen väntade Evelina,Carro och Rebecca på mig och Linn (Linn visste inget). Vi tog bussen in till Södertälje och sa till Linn att vi skulle äta på restaurang men så var det inte. När vi närmade oss stan satt vi på Linn en ögonbindel och en t-shirt där det stod "Pink Lady 18år grattis". Så gick vi runt lite med henne innan vi hamnade på Downtown där Linn skulle få pierca naveln som hon så länge velat. Det var Evelina,Carros och Rebeccas present :)

Nu om en stund ska jag iväg till samlingen. Vi har träningsmatch mot Telge :) Sen blir det hem och ta det lungt, imorn ska jag jobba hos mamma. Vi är nämligen lediga resten av veckan från skolan, mycket skönt! :D

27 april - Bilder från lördagen!

Gårdagen blev väldigt lyckad! :D Jag var lite orolig ett tag när det kom några små regnskurar men det ordnade upp sig. Jag hade jättetrevligt med tjejerna här när vi åt middag! Jag och mamma hade ordnat en bål och pappa stod för grillningen. Sen blev det glass med maränger till efterrätt.
Tack Sarah,Lisa och Emmelie för en trevlig middag! <3

Strax efter sex skjutsade Emmelies pappa in oss till Gustav. När dörren öppnades sjöng vi för honom och Robin och så fick de sina presenter :) Sen kom det mer folk och det bjöds på bål och tårta :) Så trevligt så! Sen var det så att killarna hade bokat bord på O´learys kl 21.00 så vi gick dit hela gänget. Efter några timmar var jag Lisa och Sarah tvugna att gå eftersom vi inte är 18 än :P Så vi fick nyckeln hem till Jonny. Där poppade vi musik och drack vin tills vi fick mer sällskap :)

Tack alla för en riktigt rolig kväll! Det är alltid lika roligt med er.

Grillning hos mig





Robin och Gustav firas hos Gustav












O´learys.





Hos Jonny


26 april

Hej!

Det blev inte så mycket filmtittande med Filip igår tyvärr =/ Men vi hann iaf äta tillsammans. Varför tänker jag inte gå in på så detaljerat men har gjort mina föräldrar väldigt besvikna, så jag var tvungen att gå hem. Förlåt mamma&pappa, det kommer aldrig hända igen, jag älskar er! <3

Idag är jag uppe tidigt för jag har mycket att göra! Strax ska jag tvätta fönsterna sen ta halv elva bussen till Södertälje med Emmelie och vi ska möta upp Linn och Lisa :) Där ska vi handla presenter till Robin och Gustav som båda fyller år idag, GRATTIS! :D och jag ska även handla lite annat. Sen ska jag hem och förbereda och vid fyra kommer Sarah,Lisa och Emmelie hit. Vi ska äta grillat med lite annat gott också sen om vi hinner kanske det blir kubb!? Vid halv sju-sju ska vi vara hos Gustav för att fira honom och Robin med tårta och lite dricka. Till kl 21.00 ska vi vidare för bord har bokats för middag. Jag vet att det här kommer bli en supertrevlig dag/kväll :)

 Gustav & Robin!

 Ni kommer göra min dag <3

Fredag!

Provet idag gick skitdåligt. Ulla (läraren) hade gjort två prov ett G/VG och ett VG/MVG men det sa hon ingenting om. När jag kom gav hon mig ett prov och jag satte givetvis igång...Jag kände nästan direkt att det här kommer inte gå bra. Jag sitter med det provet tills det är 15min kvar. När jag ska gå ut arg och besviken på mig själv sneglar jag på Alexandra och ser att hon sitter med andra uppgifter. Då visar det sig att det finns två prov och att Ulla gav mig VG/MVG, det provet hon tyckte att jag skulle ha :S Fan vad sur jag blev! Det är väl ändå upp till mig att bestämma vilket utan proven jag känner att jag klarar av!? Så jag gick fram till henne och bad om det andra provet G/VG och hade 15min på mig kuuuul...Jag slängde det provet i papperskorgen sen och gick iväg :( Nej jag tycker det var riktigt dåligt av läraren att inte fråga vilket prov man ville göra.

Jag slutade 12.15 och när jag kom hem 13.30 möttes jag av Jonas och vi gick en lång promenad i det fina vädret :) Vi gick bla till Hökmossen och satt där en stund, så trevligt så! När jag kom hem vid fyra städade jag lite och snart ska jag på träning, Step up. Sen ikväll ska jag umgås med Filip :)

Ser fram emot imorn för om allt går som det ska kommer det bli en toppen dag&kväll! :D


image1093

47 dagar kvar!

25 april

Godmorgon! :)

Innebandyträningen igår var jätterolig just för att vi bara körde innebandy. Jag har ju inte rört klubban och boll på över en månad just för att när vi sen satt ingång igen skulle det vara "löjligt" kul. Och precis så blev det, så jag är nöjd :D Men det var sen träning, halv nio till tio...Men vi ju iaf se ett gäng snygga överkroppar, när Herr laget i slutet på sin träning körde "Gatuloppet". Jag orkar inte förklara vad det är men hälften av killarna var utan tröjor iaf hehe ;)

Efter träningen pratade jag med Jonas en stund som vanligt :) Sen vart det duschen för att sen sova. Idag har jag gått upp extra tidigt för att hinna plugga det sista inför provet idag, duktigt Celina!

Idag efter skolan ska jag städa nedervåningen,tvätta fönster och förhoppningsvis kolla film med Filip :)

Idag fyller Harry 8 månader, dags att träffa lille plutten igen! :D

 Julen 07.

Grattis Sofia i klassen på 18års dagen!

24 april

Igår vid fem gick vi i samlad trupp hem till Calle för att fira honom. Med oss hade vi en mörkhyad barbara och ett par stringkalsonger som vi köpt till honom :P Han hade dukat ute i solen och grillen var igång när vi kom :) Vi fick en välkomsdrink och lite snaks till att börja med. Sen när Calle, kvällens kock grillat klart vart det kött,potatissallad och sallad, jättegott verkligen! I en skottkärra med vatten hade han laddat upp med bira också som gick åt. När vi ätit vart det lite kubb och när solet gått ner gjorde vi en eld i Calles grillkåta och satt där inne i värmen och körde "jag har aldrig". Kvällen blev riktigt lyckad, det här måste vi göra om! :)

Tack framförallt Calle, men även Alexandra,Johan,Nille,Henke,Miche,Niclas och Emil!

Idag när jag vaknade hade jag lite ont i huvudet och var så himla trött...Men det var bara att bita i det sura äpplet och stiga upp. Jag har varit trött många gånger men idag har det varit extremt! Kommer inte dricka någe mer på en vardag, det var ju bara för att Calle fyllde 18år! :)

Jag har fortfarande träningvärk i låren och idag har jag även i magen..från brottningen. Ikväll är det vanlig innebandyträning eftersom att vi ska spela träningsmatch mot Telge på måndag.


23 april

Grattis Calle på 18års dagen!



Ja idag fyller Calle 18år, med andra ord blir han vuxen!? Vi ska dit några stycken idag och fira honom, det kommer bli supertrevligt :) GRATTIS!

Brottningen igår var ingen lek kan jag ju säga hehe...fy fan vad jobbigt det var! Vi hade Robert en 91a som tränare och han körde verkligen hårt med oss. Han hade kommit femma i ungdoms SM, det är ju skitbra. Vi körde mest styrka, armar och ben (benen som redan var slut sen måndagen) och han verkade tro att vi var vana att köra 50 armhävningar knappt utan någon vila :P Jag menar vissa tjejer i laget står liksom på knäna och det fick man inte igår, bara på slutet av träningen. Vi körde lite "brottning" fast stående, men skulle försöka greppa tag i den andras midja och lyfta upp, straffet för den som vart greppad var såklart armhävningar ;) ´Träningen igår var mycket roligare än vad jag trodde den skulle vara! :) Det var tufft men verkligen kul, man kände hur hårt kroppen jobbade..vi kommer bli riktiga biffar till sommaren ;) Jag blev väldigt imponerad av tränaren också så jag var tvungen att klappa honom på axeln när det var slut och säga att träningen var bra...jag skulle tycka det var skönt att få höra det!

Idag kom jag knappt ur sängen haha! Och att sätta sig ner på toan är en match det också :P Träningsvärk är inte kul...och vi som stretchade gemensamt igår. Men men får väl kämpa mig igenom idrottslektionen idag :P

Om exakt 7 veckor idag drar vi tjejer! :D
image1090

Tisdag

Hejhej!

Idag har jag varit på strålande humör! Det är nog solens förtjänst :) Vi satt ute en stund i solen innan sista lektionen, så himla skönt.. När jag kom hem satt jag mig som planerat på balkongen och solade ett tag. Sen var tanken att jag skulle gå in och plugga men jag somnade istället, så dåligt! Om en timme ska jag iväg på brottningen, som sagt det ska bli något nytt.

Nu är det bara 50 dagar kvar till skolavslutningen och Turkiet, helt otroligt! Vill inte låta dum men det ska bli så skönt att treorna slutar, det finns en del som jag bara stör mig på speciellt en tjej i naturtrean, så fort man ser henne är det hon som hörs mest också haha... Nej ut med lite gammalt och in med lite nytt :)

Åh jag vill ha helg! Jag hoppas verkligen att det här vädret håller i sig, annars blir jag ledsen..Vill ju så gärna ha mysigt med tjejerna :)

 Så här snygg känner jag mig med lite för mycket i kroppen haha!

22 april

Träningen igår var jobbig. Först körde vi ben med stänger och sen skulle vi ut och springa. Jag sprang med Sarah och Lisa och benen kändes som spaghtti, de ville verkligen inte springa :P Så Lisa slänger ut sig det roligaste igår - "jag håller på att börja grina, tårarna ligger bakom öronen" hahah fan vad vi skrattade...Sen när vi skrattat klart började vi redan planera inför helgen :)

 Lisa Andersson :)
 
På fredagen ska jag bara ta det lungt, kanske kolla film med Filip. Sen på lördagen ska jag in till stan på förmiddagen eller kolla matcher i hallen. Men skulle behöva åka in en vända. Sen om det är soligt som vi ska hålla tummarna för ska jag Sarah,Lisa och Emmelie grilla och spela kubb här och jag ska göra en paj och en jättegod sås också :) Så vi börjar kvällen här innan vi drar vidare, myspys!

Det ser ut att bli lika bra väder idag igen :) Jag kommmer hem vid halv tre så då blir det balkongen igen! Ikväll består träningen utan brottning :P Det har jag aldrig kört förut så jag kommer nog se rätt rolig ut, men vad smidiga vi kommer bli tjejer! ;)

Måndag

Det gick bra i skolan även om jag blev tröttare och tröttare för varje lektion som gick..Vi fick en bra genomgång inför F-ekonomiprovet på fredag och sist men inte minst gjorde jag ett svenska prov som jag missat förut.

Jag längtade hem till min balkong när jag var i skolan för även idag har vädret varit på topp! Så direkt när jag kom hem somnade jag i solstolen på min balkong och efter en timme gick jag in och la mig för att sova ytterligare en timme, usch inge bra jag som måste plugga! =/

Nu ska jag byta om till träningen..det ska bli kul att träffa alla tjejerna (hoppas att alla är där)! Styrka och kondition låter ju inte så kul, eller jag älskar ju styrketräning men kondition är inge vidare hehe..men men vill laget upp till ettan så är det bara att köra på! :D

Jag pratade med Jonas idag precis som nästan varje dag :) Han hade missat att han hade prov i teckenspråk idag =/ inte så bra. Så han var lite depp medans jag var på strålande humör, precis så som jag blir när vi pratar med varandra. Jonas du är en underbar vän, en vacker dag ska du få äran att lära mig teckenspråk! Kul va? hehe! :P

 

21 april

Grattis Patrik på 18års dagen!



Jag kom ut och sprang imorse. Tyvärr blev jag ensam då Johan inte sovit någe bra. Idag börjar vår försäsongsträning, så från och med idag har jag träning fyra dagar i veckan. Ikväll är det stryka&kondition som gäller!

Ha en bra dag! :)


Söndag

Vädret har varit underbart idag, helt perfekt! :) Jag har suttit ute på balkongen och solat en del...så skönt så. Vid två gick vi till Leffe och Carita för att fira Filip och Carita. Så även denna helg fick jag träffa släkten på pappas sida, alltid lika trevligt. Vi var nere i Fille och hans bands replokal och spelade lite, det lät verkligen bra haha...not!

Sen vi kom hem därifrån har jag kollat andra delen av Torn, städat och pluggat. Just nu kollar jag på "Sanningens ögonblick" , jag fattar inte hur man kan sätta sig i den där stolen om man har så mycket pinsamma saker på samvetet...

Imorn är det skola, men innan den ska jag och Johan ut och springa :)

image1083
På fredag blir lilla Harry 8 månader! Tiden går så fort :)

20 april

Grattis kusin Filip på 25års dagen! :)



Det var kul att träffa några av tjejerna i laget igår! Matcherna i Globen var bra speciellt herr matchen men det blev lite länge man fick sitta. Dam matchen började halv ett och var slut halv tre, Iksu vann över Balrog med 5-3. Herr matchen började halv fyra så där emellan åt vi lite, jag köpte en jättegod sallad och mådde genast mycket bättre efter den. Herr matchen mellan Warberg och AIK. Matchen var jämn men jag hejade på Warberg, deras klack var helt otrolig! Fullproppad och så hade dom en klackledare som höll i gång dom hela matchen, härligt att se :) Det blev tillslut straffläggning som avgjordes på sista straffen, nr 20 Magnus Svennson avgjorde, kan inte ens tänka mig den känslan att avgöra en SM-final.

Vi åkte från Globen strax efter sex och shit vad jag hade ont i rumpan min :P När jag kom hem åt jag och gjorde mig i ordning. Vid åtta kom jag till Filip. Där var lite vänner till honom och Elene och hennes kompis Jossan :) Det kom mer  och mer folk och vid nio kom Sarah, Lisa och Emmelie! Det blev lite Guitar Hero och sånt, mycket trevligt. Vid halv tolv drog Emmelie och Lisa in till stan och jag och Sarah gick till Robin där några var.

Jag har haft en toppenhelg med massa trevligt folk! När jag är med Turkiet tjejerna kan det inte bli annat än bra <3

Hemma hos Filip.
   
   
   
 

19 april

Grattis Carolina på 18 års dagen! :)

 

Jag hade riktigt trevligt igår! Kom hem strax efter tre så idag är jag trött, gick upp halv tio. Idag ska dom flesta i laget iväg och se Sm-finalerna i Globen (innebandy) :D Sen ikväll blir det mer party!

Fredag

Hejhej!

Det blev mysig grillning hos Lisa med mina favorit tjejer :) Maten blev mycket god och det blev en hel del prat om Turkiet..vi kommer ha så grymt kul! Nu sitter vi hos Robin och förkrökar lite.Vi har sjungit och dansat till en del schlagerlåtar och om ett tag ska vi till Vargen. Jonas kom nyss hit, han är duktig och är nykter då han har en viktig träning imorn. Nej nu ska jag vara social med de andra, ha en bra kväll för det ska jag ha! :D

  

18 april

Grattis Sandra på 18års dagen! :)

image1060

Jag somnade tidigt igår och det var jätteskönt + att jag hade sovmorgon idag! :) Det första jag gjorde när klockan ringde var att dra upp rullgardinen och kolla vädret. Jag blev glad eftersom att solen skiner...fortsätter den med det ska nämligen jag och Turkiet brudarna grilla tillsammans och sen se vad som händer, mysigt!

 Sarah,Lisa&Emmelie!

Idag har jag min jobbigaste skoldag. Ämnena är inte tråkiga eller så men jag har fyra lektioner på rad utan lunch eller någon längre rast. Vi har flyttat om en lektion så att de andra Nykvarnarna ska komma hem tidigare, men jag måste vara kvar på min spanska =/ Men men, jag är nöjd! (vem brukar säga så? haha) Solen skiner och det är fredag :)

Hoppas våren/sommaren är på väg nu!
  

torsdag

Föredragen idag var intressanta även om de sa många saker som man redan visste. Alkohol & droger var intressantas tycker jag, fast de hann bara prata om alkohol :P

Visst du att : Det i två lättöl är lika mycket sprit som en snapps och om man dricker en lättöl om dagen (många vuxna dricker det till lunchen) i ett år motsvarat det 9st 75or starksprit.

(ett glas=25cl)
1 glas cider 4,5%= 2,8cl sprit.
1 glas vin 11&= 6,9cl sprit.
1 burk mellanöl 4,5%= 5,6cl sprit
1 burk starköl 5,5%= 6,9cl sprit

Jag,Calle och Alexandra tog 12.19 tåget hem. Sen hämtade pappa upp mig och Calle så åkte vi till stan. Jag och Calle käkade på kebabhouse sen gick vi lite på stan. Vid tre skjutsade pappa hem mig till Jonas :) Vi kollade tv med hans syster, gick till pizzerian, köpte godis och bara slappade. Det blev inget pluggande, vi måste glömt bort det :P Men en trevlig dag har det varit iaf!

Nu ska jag läsa F-ekonomi, ha det gött!

Jag och Lizette pratade om att vi fyra skulle träffas i sommar, det skulle verkligen vara kul! =)
  
 

17 april

Godmorgon!

I natt har jag sovit jättebra :) Vi har inga lektioner idag utan det är en såkallad "Hälsodag idag". Alla fick välja tre stationer som man ska gå och lyssna på. Jag var inte där när man skulle välja så Alexandra och Linn valde, Alkohol&Droger, Sex&Samlevnad och en till men den ska jag inte på. Jag måste ta ett tåget hem för jag ska uträtta ett ärende i stan. Men jag hinner med dom obligatoriska, Tippspromenadsen och Äckelstationen.

Efter mitt ärende ska jag hem till Jonas :) Jag ska försöka få igång honom med hans sju skoluppgifter som måste bli klara, vissa tar ju studenten i år! :P Sen när han ska på träning skjutsar han hem mig.

Igår fick jag ett överraskande men uppskattat samtal från Andreas :) Vi har inte haft så bra kontakt den senaste tiden så jag blev väldigt glad!

Ha en bra dag. Hasta luego ;)

image1053  image1054
Sötnos :)                                                            Gran Canaria 08

Trevlig kväll med kusinen!

Jag pratade en stund med Sarah tidigare ikväll och vi började fundera/planera på helgen. Vi har siktat in oss på lördagen då vi på dagen ska se innebandy, SM-finalerna i Globen och sen ska nog jag,Sarah Lisa och Emmelie? äta eventuellt grilla tillsammans innan vi drar vidare :) Mysigt...Jag ska förbi hos Fille också och gratta honom, 25 år blir han, inte dåligt inte! hehe.

Jag kom hem till Fille strax innan åtta. Vi kollade på "Rent hus" på tv och sen kollade vi på en film "Death proof" av Quentin Tarantino. Den var konstig men ändå bra! Tack Fille för en trevlig kväll :)

  

Let me find my piece of heaven...

Idrottsletionen idag var rolig samtidigt som den var rätt jobbig. Vi var bara 9st och delades in i två lag och körde lite små tävlingar :) Nästa vecka ska jag "leda" lektionen, måste komma på något kul som vi kan göra. Jag är glad gör det känns som att man kommit alla i klassen mycket närmare om man jämför hur det var i ettan. Visst det är vi Nykvarnare tillsammans och så men jag pratar iaf mycket mer med de från Strängnäs :) Och vi tjejer i klassen har pratat lite om att ha en grillkväll med lite kubb och så, det skulle vara jättetrevligt tycker jag!

Sen hade vi bara svenska och engelska, inget märkvärdigt alls. Jag hade ju tänkt sola idag men tar det på fredag istället. Låta huden vila lite hehe...Nu ska jag vila en stund, sen dammsuga och sen duscha innan jag går till kussen. Idag behöver jag inte plugga ett ändaste dugg, riktigt skönt!

Igår på tåget läste jag Metro tidningen. Och jag blev så arg när jag läste om hästar som blivit knivskurna på nätterna. Det hade hänt flera gånger på samma ställe. Ett sto hade blivit skuret på sidorna om buken, ett annat sto hade blivit skadat i analen och andra ston hade skadats svårt vid könsorganen...alltså vad är det för fel på vissa människor? Jag fattar det verkligen inte! Varför gör man så, vad får man ut av det, vad är det roliga? Nej det finns verkligen många idioter...

Nej nu ska jag lägga mig och vila en liten stund, ciao!

 

16 april

Hej!

Jag ringde nyss och väckte en trött Jonas. Han ska spela skollags SM idag, lycka till vännen! :D

Igår strax efter nio gick jag en lång promenad med Calle :) Vi pratade en massa om allt mellan himel och jord och kom inte hem förens halv elva, trevligt!
 Calle, skolavslutningen.

Idag kommer jag hem vid halv tre. Då ska jag sola sen plugga och ikväll ska jag till Fille, det blev nämligen inget igår.

56 dagar kvar!

Tisdag

Hejhej!

När jag stod i duschen i morse kom jag på den självklaraste idéen..Att vi skulle pryda Marcus skåp i skolan med balonger och lite annat skoj! Så jag smsade Linn och bad henne ta med ballonger och jag tog med presentsnöre, skrev en "skylt" och en penna + tejp. Vi fixade det på bussen till skolan och jag tror det var uppskattat :) Även om de andra killarna skulle spela coola och tycka det var larvigt, det tycker inte jag. Man blir bara 18år en gång och då ska det märkas!

Efter skolan solade jag en halvtimme, men jag somnade inte som jag hoppats på :P Det gjorde jag däremot när jag kom hem (A). Jag har pluggat lite också men mest pratat i telefonen....

Vet ni, jag har börjat dricka te! Det är verkligen supergott om man har rätt smaker :) När jag var mindre tyckte jag te var skitäckligt men sen när jag och Alexandra pluggade en dag bjöd hon mig på te, peach&mango och jag föll direkt hehe. Mina favoriter hittills är peach&mango och jordgubb, mums!

Nej nu ska jag fortsätta med pluggandet!

Idag får jag tacka Sarah & Jonas :)

image1047
                Jag vill tillbaks till Egypten!

15 april

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter frukost. Jätte gott bröd som mamma bakat, med ost och mjölk, mums! :) Jag kom nyss in, jag och Johan har varit ute och sprungit. Fan va bra vi är! Jag tycker om Johan, han är så lätt att prata med och förstår väldigt bra..himla bra kille det där :)

Det känns faktiskt rätt bra nu. Jag har några stycken som alltid ställer upp om jag behöver prata..som förstår av egen erfarenhet. Skulle jag inte ha dom underbara personerna skulle allt vara mycket jobbigare! Tack framförallt Jonas, Johan, Alexandra & Linn!
 

Idag slutar jag halv ett, mycket skönt :) Ska hem och sola, kanske gå en promenad, plugga F-ekonomi och ikväll ska jag kanske se film med Fille igen.

Idag fyller Marcus i min klass 18år, GRATTIS!



Ha en bra dag allesammans!


Måndag

Skoldagen gick bra..även om jag blev trött i slutet. Jag låg och vred mig i två timmar igår innan jag somnade efter halv tolv. Det är så typiskt när man för en gångs skull vill somna tidigt!

Efter skolan har jag bara suttit här :P Tragiskt jag vet men det är ändå rätt skönt med sånna dagar också. Fick se vår bekräftelse på resan idag också. Den 11e juni åker vi kl 19.05 och är framme 23.55. Det blir raka vägen i säng för att ladda inför kommande dag! ;) Sen den 18e går planet hem 15.00.

Fick även veta att Madde Kindholm och nåra kompisar till henne kommer ner till Alanya den 13e, så vi får se till att träffas! =)

Nu ska jag kolla lite hockey med pappa och skriva lite Naturkunskap.

Vet ni vad!? Imorgon bitti kl 06.00 ska jag och Johan ut och springa! :D

14 april

Godmorgon!

Jahapp ännu en ny skolvecka påbörjas idag..men det känns inte så tungt eftersom att veckorna går så himla fort nu. Kommer hem vid halv fyra idag, vet inte vad jag ska göra sen har lite att plugga iaf. Jag funderar på att hålla i den elevledda idrottslektionen på onsdag eller nästa onsdag, det kan ju vara kul!

image1042

Nu precis när jag ska kila iväg till tåget kikar solen fram :D

Söndag

Det var trevligt hos Elene och compani och de blev glada för presenterna som tur var :) Vi fikade gott och pratade som vanligt. När jag kom hem ringde jag Jonas som jag pratade med igår kväll när han återigen var full hehe..Denna gång var nog lite värre än senast så idag mår Jonas inge bra alls :P Jag blev även väckt av Robin och Vargen 02.45 inatt...de babblade på och jag låg halv vaken/halvt sovande och lyssnade. Men även om jag var väldigt trött så är det alltid lika kul att prata med fulla personer, jag tycker det iaf haha!

Men men..sen jag kom från Elene har jag sovit två timmar :O och skrivit en lite uppsats i Spanskkultur. Nu ska jag överlåta datorn till mamma och plugga vidare vid köksbordet ;)

Hoppas alla haft en bra helg!

image1041

13 april

Idag fyller min tränare Lars år, grattis!


Jag glömde nämna igår att jag köpte fyra shotglas i plast som blinkar när man slår dom i bordet. Likadana som jag gav till Daniel när han fyllde år. Dom ska jag ta med till Turkiet och ge tjejerna ett varsitt ;) Jag såg även lite andra grejer som skulle vara roliga att ha med..men dom får vänta tills vår gemensamma shoppingtur!

59 dagar kvar!

Jag var bara hemma igår och tog det lungt. Kollade film med mamma och pappa och "pysslade" lite med två grattis kort till vänner som fyller år snart. Det här har faktiskt varit en väldigt skön helg. Jag har fått mycket tid med mamma och pappa, jag har umgåtts med Jonas, Vargen och Fille och sist men inte minst träffat släkten. Igår var det moster med familj  och idag blir det släkten så pappas sida! :)

Och lite onödig information..Jag hade en stegmätare på mig igår och gick ca 15.000 steg. Det är behövligt att gå 10.000 steg om dagen.

Rolig lördag det här blev då!

   

Lördag

Det var som vanligt trevligt på stan med mamma idag :) När vi åt på Nancy´s träffade vi Jonas, Vargen,Sofia, Herren och Gus också! Vi hittade present till Elene, Annemie och Linn. Filles får jag fixa i veckan. Jag fick även ett snyggt rött linne från Vero Moda som man kan ha till legins och en svart tubklänning också från Vero Moda.

När vi sen kom till Ica Maxi sprang vi på Jeanette,Dennis och Harry, snacka om tur! :D Sen kom även Elene, Ingmarie, Annemie och Marcus. Så jag fick ge födelsedagsbarnet en grattiskram :)

Nu har en person precis förstört min kväll, tack för det! så jag ska ut och gå en promenad i väntan på att möta en vän och prata med, tack för att du stället upp fast att du ska iväg, guld värd <3

Jag vill ha hem de här tjejerna, nu på direkten! =/

image1032 image1033 image1034

12 april , Grattis Elene!

Jag vill börja med att gratulera min kära kusin Elene "Älgen" på 17års dagen! <3
Imorgon ska vi dit och gratta henne och Annemie :)

image1027   
Vi hade väldigt roligt den här resan :D

Jag hade en jättetrevlig fredag igår! Efter skolan gick jag hem en stund..sen gick jag till Vargen och kollade One Three Hill med honom och Jonas :) Efter nån timme gick vi och käka pizza gå Goggos, riktigt gott var det. Sen tillbaks till Vargen ett tag för att sedan åka hem till Jonas. Där fick jag träffa hans pappa och syster, trevligt trevligt! Vi (Jonas) skjutsade ut hans pappa till Järna och när vi kom tillbaks till Nykvarn hoppade jag av hos mig. Jag kom hem och vände för att gå till min kusin Filip och kolla film :) Vi såg "De utvalda" som gick på tv, helt okej var den. Vi pratade lite också sen gick vi hem till mig, Fille kollade hockey med pappa och jag gick och la mig.

Idag ska jag och mamma in till Södertälje och köpa presenter. Vi har alltid kul när vi shoppar så den här dagen är också något att se fram emot! :)

Jag drömde massor om Jeanette, Dennis och Harry inatt...Jag badade med honom och det hände massa saker. Jeanette var gravid på nytt och min mamma grät för att hon var så glad för min moster och Dennis skull hehe. Jag tror det är dags att träffa dom snart igen, nu när man till och med drömmer om dom!

11 april

Hejhej!

Skönt å vakna och se att det är bra väder, då blir iaf jag genast på bra humör! Jag vart väckt imorse igen, av samma person fast en bättre tid :P Men men nu är det fredag igen, ser fram emot att få vila ut mig i helgen.

Idag efter skolan ska jag käka pizza med Jonas och kanske Vargen :) Sen ska jag till min kusin Filip och ta det lungt, kolla film och så. Känns som en väldigt bra fredag!

 

Nej nu ska jag duscha, ha en bra fredag!

Den sorts kärlek som aldrig kommer försvinna!

Jag och mamma gick en rask promenad på ca 40min sen sprang jag några kilometer :) Det var riktigt skönt att komma ut när solen sken, jag ska försöka ta mig ut imorgon bitti. När jag kom hem körde jag lite styrka också, armar, mage och rumpa..styrketräning är min favoritträning, skulle älska att gymma men jag har inte möjlighet när jag tränar så mycket innebandy. Den 21 april sätter försäsongsträningen igång med 4 träningar i veckan.

Jag älskar er väldigt mycket, mamma & pappa <3

image1021 image1022
image1023 image1024

Torsdag

Idag var det en väldigt slapp skoldag! På spanskan var det två som skrev prov så vi andra fick veta vårat resultat sen fick vi gå. Jag trodde jag fått tillbaks fel prov när det stod 29/31 på mitt prov, jag fick mvg :D Helt otroligt, det gjorde min dag kan jag lova!

Sen hade vi naturkunskap som också var slapp. Vi antecknade lite om miljöproblem och bestämde prov datum. Sen var det F-ekonomi och där kollade vi på en film om Absolut Vodka, om dess "resa".
image1019

När jag kom hem sen pluggade jag en stund innan jag somnade som vanligt :P Jag sov två timmar och nu sitter jag och skriver uppsats igen, kul liv jag haft de två senaste dagarna...Men jag ska iaf ut och springa sen, måste låta maten smältas lite först så jag inte får håll.

Ha en fortsatt bra torsdag!
62 dagar kvar...

image1020 Å vad jag tycker om dig lille kusin!


10 april

Godmorgon!

Sov väldigt bra i natt om man bortser från att jag blev väckt strax efter tre...Johan ringde som var på en studentskiva :P Men jag svarade inte, hoppas det inte var något viktigt bara.

Jag har funderat mycket de senaste dagarna. Inte bara på det vi hade utan på många saker...men såklart mest på det vi hade. Och jag kan inte se att det skulle fungera, hur skulle det bli annorlunda? Vi är samma människor som vi varit det senaste året...skulle vi verkligen inte såra varandra mer? Om jag fick svaren på de här frågorna i min hand så jag visste att jag inte skulle bli sårad igen eller såra den personen som betyder så mycket för mig, skulle jag inte tveka en sekund..men jag kommer aldrig att få svaren, om jag inte ger oss en ny chans, det kan jag inte.

" glöm dina bekymmer imorgon får du nya  "


Onsdag

Idag har jag varit flitig och pluggat nästan hela dagen. Very good Celina! Ikväll har jag också pratat i telefonen med min vän Jonas som är på sin studentskiva ikväll :) Dom håller till på Hamnmagasinet och han var allt lite rund om fötterna hehe...han hade en plan om att sova på en parkbänk men jag hoppas den hinner ändras under kvällens gång!

 Jag&Jonas

Imorgon är det redan torsdag. Jag slutar 12.15 och när jag kommer hem ska jag plugga, sen vet jag inte riktigt.

Om 63 dygn är vi på väg till Turkiet! :D Jag vet att det kommer bli en av de bästa utlandsresorna i mitt liv!

image1017

9 aprilStolt Nykvarnsspelare!

Hejsan!

Jag blev precis helt klar med min Bullanders uppgift efter att ha lagt till lite på den. Nu är det nästa uppgift som väntar =/  det känns som att det aldrig tar slut. Fatta vad skönt att ha en vecka helt utan läxor eller prov..man går på lektionerna gör det man ska och sen när man kommer hem finns det inget man måste göra, så ska skolan vara tycker jag!

Pratade med Sarah idag :) Hon berättade att alla fyra Nykvarns tjejerna blev uttagna och ska åka till Sundsvall imorn och spela SM hela helgen, grattis grattis Sarah,Lisa, Emmelie och Johanna! :D


image1014

Tisdag

Idag var jag piggare i skolan än i måndags vilket var skönt. Kom hem med tolv tåget och somnade nästan direkt hehe. Det var dags att ladda om baterierna. Jobbade 19.00 - 01.00 ikväll också men det var sista kvällen...åh vad jag ser fram emot tills pengarna kommer för då är det storshopping som gäller! :)

Ikväll när jag jobbade missade jag en träningsmatch mot Telge. Både vi och dom ville testa nya spelare och gissa hur det slutade....vi vann med 5-4 :D:D Bra jobbat tjejer, jag blir så stolt!

Jag måste få klaga lite också. Vad är det för fel på vårat väder!? Jag fattar ingenting :S Är så trött på att ena stunden är det solsken och värme och sen är det mulet och grått och helt plötsligt snöstorm...blir så less.

Nej nu ska jag sova, blir ju inte mindre sugen av att se den där bilden.

image1012     image1013

8 april

Hejhej!

Igår var jag trött, ritkigt trött! Så det fick bli mjukisar igår i skolan...typ första gången sen vi flyttade. Men men när jag kom hem somnade jag och sov till halv sex. Sen tog jag halv sju bussen in och så hämtade mamma mig vid centralen. På bussen in pratade jag men min vän Jonas, trevligt trevligt :)

Det gick bra att jobba igår..det var mer köksdisk bara. Och så gick allt lite fortare ett tag så det blev lite små stressigt. Slutade ett igår också och halv två kröp jag ner i sängen. Nu är jag lagom pigg, och ikväll är det bara att åka och jobba igen :P Men idag slutar jag ännu tidigare, antingen halv två eller om jag har tur halv ett!

Have a nice day everybody!
   image1011

7 april

Godmorgon!

Jag började jobba kl sex igår. I början var det jättelungt, gästerna skulle inte komma på drink förens halv ni, kvart över nio var de beräknade att sätta sig i matsalen. När gästerna som för övrigt var från spanien blev det däremot mer att göra för mig :P Det var ett himla liv på dom och de ropade efter mer öl,vin och bröd så mamma,Ullrika och Hasse fick köra skiten ur sig haha...Det är lite skillnad på att ha 50st svenskar och 50st spanjorer kan jag lova. 23.00 skulle de lämna matsalen men de kom inte iväg före halv tolv. Så innan vi hade röjt och diskat undan hann klockan bli 01.00. Sen var det bara att krama kudden som gällde!

Idag, skola 8.30-14.40 alltså 15.19 tåget hem. När jag kommer hem ska jag sova en timme, plugga svenska sen ta halv sex bussen in till jobbet igen :P Ikväll blir det ungefär likadant som igår, fast de är typ 10 stycken till. Ska jobba likadant imorgon också, så på onsdagen kommer jag vara heelt slut. Men det är det värt, shoppingpengarna sitter fint nu till våren :)

Ha en bra dag allesammans!
image1009 image1010
Zakynthos 07.

Bilder från igår!

Tack för en trevlig kväll, Sarah,Vargen,Jonas,Jonny,Gus,Peter,PC,Robin,Robin nr2, Andreas, ett namn kommer jag ej ihåg och tack Sigge som sprang efter PC heela kvällen haha!


    
    
   
    
   
    

6 april

Det gick bra att städa rummet igår fast det tog tid...När jag gjort det gjorde jag mig iordning sen gick jag till Calle ett tag :) Efter att ha pratat med Sarah fram och tillbaka beslöt vi oss för att åka in till Vargen och compani i Södertälje. Där hade jag väldigt trevligt och vi vart några stycken sen :) Som vanligt när man har varit med det där gänget har man en del väldigt lustiga bilder på kameran haha..ska lägga upp nåra senare men nu måste jag ta en dusch,sova lite och sen plugga innan jag och mamma ska åka in till jobbet!


5 april

Hejhej!

Igår efter skolan pluggade jag järnet! Jag satt med Bullanders (företagsekonomi uppgift) hur länge som helst. Senare vid sju kanske cyklade jag till Daniel. Han hade köpt en nytt spel Condemned 2 som han spelade medans jag pluggade vidare. Sen kollade vi på Thomb rider med Angelina Jolie och efter det gick jag hem. En trevlig kväll blandat nytta med nöje :P

Jag tycker Angelina gör rollen riktigt bra i filmen och shit va snygg hon är! Filmen i sig är väldigt bra och spännande och jag ser fram emot att se den andra Tomb rider filmen.

  

Jag vill passa på att säga en sen gratulation till Linn och Daniel som igår hade sin 3års dag! :)

Idag ska jag,mamma och pappa snart gå en långpromenad i det fina vädret. Sen ska jag nog springa en runda efter det. Efter det kommer vi till det mindre roliga...jag ska städa mitt rum som det inte fanns tid till igår. Ikväll får vi se hur det blir, har pratat lite löst med några personer men något kul kommer det nog bli :)

När jag vaknade imorse berättade mamma att min kära morfar opererade sin axel tidigt igår. Jag visste att han skulle opereras men inte vilket datum. Men som tur var gick operationen bra och morfar hade inge ont efteråt, han behövde inte ta någon värktablett ens :) Det är krut i min morfar ska jag säga! Jag är så glad för hans skull, att han slipper smärtan som många har efter en operation!

 Mormor och morfar <3

Det betyder väldigt mycket för mig att jag och Daniel kan umgås som vänner. Jag skulle tycka att det var väldigt jobbigt att bara "radera" honom från mitt liv som han varit en del av så länge. Tack!

4 april

Godmorgon gott folk!

Det var väldigt skönt att sova en och en halv timme längre idag. Nu är jag utvilad och på bra humör :) Har fyra lektioner idag, matte, företagsekonomi, spanska och spanskkultur. Ingen krävande dag alls med andra ord.

Jag saknar laget/familjen mer och mer för varje dag som går så jag tror att jag ska vara med på
den frivilliga träningen på onsdag :)

image976  

Torsdag

Skolan gick bra idag..Ulla var snäll och lät mig sluta 11.50 så jag hann med tolv tåget :) Gick hem och pluggade lite sen sov jag en halvtimme. Det gick bra att jobba idag också, riktigt bra faktiskt! Jag trivs bra på mammas jobb, alla är så snälla och roliga...Kom hem för en timme sen, det blev sex timmars jobb. Jag ska jobba söndag,måndag och tisdag också, sen är jag redo för att shoppa loss med tjejerna ;)

Imorn är det fredag, veckan har gått fort tycker jag. Jag vet inte vad jag ska göra, kanske städa mitt rum direkt efter skolan och sen hitta på något roligare på kvällen. Det behövs städas iaf, kanske ska fråga Johan om hjälp :P

Nej nu ska jag sova, har lite sovmorgon nu på fredagar, 9.23 tåget istället för 7.54 som alla andra dagar..skönt :) Hade tänk att springa en runda på morgonen men det får bli efter skolan istället, känner att jag behöver suga åt mig min sovmorgon.

Såhär trött är jag nu så godnatt!

image975

3 april

Grattis Annemie på 21års dagen! :)
 Annemie och Foppa ;) 

Igår strax efter sju cyklade jag till Johan. När jag kom dit var även Erik och Nille där och lägenheten såg ut som vanligt, som att en bomb slagit ner där hehe. Så vi började städa, alla fyra....Vi fyllde flera kassar och en stor soppåse med skräp. Vi sorterade massa papper, böcker, kläder,filmer m.m som förut låg i en ända stor röra. Vem som skulle ta diskberget den frågan hängde i luften rätt länge sen tog jag tag i det..jag passade även på att göra rent i köket. Erik dammsög golvet och Johan skurade. När vi var klara tände vi ljus och lägenheten blev verkligen mysig :)

Idag är det torsdag och jag slutar 12.15, alltså blir det 13.19 tåget hem, skönt :D Då ska jag hem och sova en stund för sen ska jag ta kvart i tre bussen in till mammas jobb för att jobba.

image973 Det är svårt att inte bli på bra humör när man ser lilla Harry varje gång man sätter igång datorn :)

Ha en bra dag allesammans!

Onsdag

Hej!

Jag har träningsverk i mina underarmar efter badmintonen idag på idrotten :P Det är en muskel jag kanske inte brukar använda så mycket annars hehe. Men jag vann, tjejerna mötte tjejerna alla mötte varandra och jag förblev obesegrad :D

Idag när jag kom hem från skolan skulle jag vila en stund..så precis när jag lagt ner huvudet får jag ett sms från Sarah - det har blivit strul med resan. Jag ringer genast upp och får veta att vårat plan är avbokat. Att alla tisdags plan under två perioder är avbokade. Men som tur är så har vi blivit inbokade dagen efter alltså den 11e juni så vi kommer iväg, bara att det är en dag senare. Vilket lättnad, nu hinner jag dessutom träffa mina föräldrar som landar 15.30 den 10e :)

Turkiet är alltså 70dagar bort nu, är där 11-18 juni!

image969 image970 image971

Dear nobody

Sitter här i datasalen som vanligt på den här håltimmen. Har bara en engelska lektion nu. Då ska jag fortsätta på min bokrecesion, jag har läst Dear nobody av Berlie Doerthy. Den var väldigt bra tycker jag, så den rekomenderar jag till personer i min ålder. Den handlar om ett par, Helen och Chris som är 17år och går sitt sista år i skolan. Till hösten ska de söka in till olika skolor, Helen ska läsa musik och Chris ska börja på univeristet. En dag får de reda på att Helen är gravid och det gör att de glider ifrån varandra. Helen stänger Chris ute och börjar skriva brev till barnet som hon  kallar "nobody". Helens mamma vill att hon ska göra abort eller adoptera bort barnet och hon låter inte Chris träffa Helen....



Läs den, kanske i sommar när du ligger och solar!? :)

2 april

Nedräkningen börjar, sex månader kvar! ;)

Har bara tre letioner idag, idrott,svenska och engelska. Det blir 14.19 tåget hem idag med, hem och fortsätta plugga!
 Tur
Idag är chanserna till tur störst om du har alla sinnen öppna och är vaksam på det som händer runt omkring dig.
 Hälsa
Du kan känna av en liten begynnande förkylning idag men om du sköter dig och får tillräckligt med sömn är det stor chans att du slipper undan.
 Ekonomi
Saker och ting kan komma att kosta mer än vad du från början tänkt. Det kan idag påverka din ekonomiska planering.
 Arbete
Idag kan du känna att trots att du arbetar ihärdigt så kommer du ingen vart.
 Kärlek
Det blir en vändpunkt för dig när du i dag kanske träffar rätt person.
 Relationer
Du har goda råd till en vän som just nu är på väg att ta ett stort steg i sitt liv. Din erfarenhet talar.

Tisdag

Första skoldagen efter lovet gick smärtfritt..Slutade tidigt dessutom, 14.19 tåget hem, nice! När jag kom hem började jag skriva en analys och blev tillslut klar. När jag sen ska spara den på mitt usb minne trycker jag fel och raderar skiten!!!! Så det var bara att börja om =/ Men nu är jag klar med både den och rekomendationen till skolledningen så det är ju skönt. Har känt mig rätt dålig dom sista dagarna på lovet eftersom jag visste att de här uppgifterna väntade..Nu har jag bara Bullanders kvar och sen spanska prov på fredag.

Linn smsade mig igår och berättade att jag fick vg på Naturkunskapsprovet, 26 av 35 :) Jag funderar på att göra Bullanders nu för jag kommer ändå inte kunna somna förens sent..somnade två timmar förut hehe.

Om 70 dygn sitter jag,Sarah,Lisa och Emmelie på planet ner till Turkiet! Jag kom på idéen att vi ska trycka t-shirtar och ta med oss. Vi ska skriva något kul på dom och ha dom en kväll...det var många gäng som hade så i Zakynthos.

Händelser i april:

2. Sex månader till jag blir 18år!
3. Kusin Annemie fyller 21år och jag ska jobba hos mamma, money ;)
6. Jobba
7.Jobba
8.Jobba
9.Prov
12. Kusin Elene fyller 17år!
18. Sandra Hammar fyller 18!
19. Kusin Filip 25år, Carolina fyller 18!, kolla SM-finalerna med tjejerna i laget.
20. Carita (farbrors fru) fyller år!
21. Patrik Lindskog fyller 18år!
23. Calle fyller 18år!
25. Harry "fyller" åtta månader <3
28.
Linn fyller 18 :D

Niclas fyller också år i april har jag för mig, men kommer inte ihåg vilket datum (A).

image967


Bilder från lördagen!

Fler bilder kommer så fort jag får dom! :D
   
   
   
  

1 april

Hejhej!

Fan va skönt att det äntligen går att blogga igen! I lördags tog jag Malin och Herren åtta bussen in till stan. På bussen kom även så gott som hela Kvarnen gänget som skulle ut på krogen :P Det vart ett himla liv och jag fick sällskap av en väldigt full Emil och av Peter.

Hos Gustav var det kul, killarna hade verkligen tagit det här med rocktemat seriöst som ni ska få se på bilder i nästa inlägg :) Senare bestämde sig killarna att de ville ut på krogen, kuuul för mig och Malin, not! Jag och Jonas tappade bort Johnny och Vargen, träffade Peter och gick till Mc Lewis där Majas pappa hade spelning. Precis som jag trott kom jag inte in där och snäll som han var stod Jonas utanför och väntade med mig :P Sen gick han,jag och Johan och åt kebab innan jag tog bussen hem.

Jag kom hem vid halv tre med armarna fulla med "rock tatueringar" haha...

I söndags tog jag det bara lungt hela dagen. Pluggade och städade lite. På kvällen gick jag till Daniel och körde Guitar Hero med honom och Andreas.

Igår skulle det ha varit första skoldagen efter lovet men inte för mig. Jag hade jättesvårt att somna på natten så jag vaknade med huvudvärk så stannade hemma. Strax efter tre skjutsade pappa in mig till mammas jobb och mamma åkte med honom hem. Jag jobbade fyra - nio. Shopping pengarna rullar in haha ;)

Idag ska man luras för det är första april..Jag har inte blivit lurad än men vet att det kommer komma.


RSS 2.0