Dagens citat

 Citat av Mia Törnblom

"Om vi inte stannar upp och tänker efter
 och väntar in vår själ ibland,
är risken stor att vi springer in i
väggen och briner upp"


image513

31 Januari

Brinn så länge du lever.

Låt ingen få släcka din glöd.

Brinn så vi alla kan se dig.

Vägra vara levande död!



Sovmorgon :)

Tog 9.19 tåget idag till skolan med Emil och Niclas. Jag orkade verkligen inte gå på Idrotten idag så jag sov en och en halv timme till istället :)

När vi kom till skolan och skulle ha svenska är Per sjuk för första gången. En annan lärare försöker få igång en film åt oss men lyckas inte så vi fick håltimme istället. Så jag kom till skolan idag för att ha en lektion =/ engelska. När jag kommer hem ska jag till min babe en snabbis sen hem och ikväll är det träning igen.

Ha en bra dag allesammans!

 Vill ha sol och värme istället för sånt här äckelväder som det är idag!

30 Januari

Idag fyller Niclas 19 år, GRATTIS! :)

image512 Hade tyvär ingen nyare bild :P (Niclas till vänster)

29 Januari

Idag har jag varit väldigt trött, både i kroppen och huvudet...det känns att det har varit mycket innebandy veckan som var och så hade vi träning igår också med styrka innan och fys efter. All träning och två matcher sätter sina spår i kroppen....men idag har jag iaf vilat :) Sov med Daniel två timmar efter skolan och unnade mig att sola tillsammans med Alexandra efter skolan.

Nu ska jag plugga lite, vilket jag heller inte har någon speciell ork till just nu =/

image460  Jag hoppas att vi träffas snart min underbara kusin <3

28 Januari

Hejsan!

Just nu sitter jag här med halvöppna ögon, är riktigt trött...jag vill bara krypa ner i min varma säng igen. Mamma hade gjort semlor igår så när hon kom hem från sin Innebandy fick jag en :)

Idag är det alltså skola. Sen hem och sova eller vara med Daniel och senare träning.

Juste i fredags fick jag veta av min Aktiekunskapslärare att hon ska sätta MVG på mig :D:D Jag är stolt över mig själv (A).


image509  image511

Jag väntar fortfarande på bilderna från Andreas (Gran Canaria).

27 Januari

Ja en tidig uppstigning blev det alltså idag. Fast det var inte så jobbigt som jag hade trott, tröttheten hann ifatt mig  i bilen på väg hem. Träningen med Sörmlandslaget gick sådär i början men bättre mot slutet. Efter två timmars träning gick vi och åt på en grekisk restaurang som hette Rhodos. Sen kl tre kollade vi på elitserie match, Baldrog - Ö-vik. Baldrog vann med 4-1.

Sen ikväll har jag varit med Daniel, Andreas och Simon :) Vi har kollat film och tagit det lungt. American Gangster. Nu är jag hemma och håller på med en svenska uppsats =/

Ha det gött!

Tack älskling för ännu en underbar helg <3

image505 image506 
  Lite passande bilder från när Cajsa var med oss till Rhodos, sommaren 2005 :)

Nykvarn - Gnesta

Vi vann matchen med 8 eller 9-1. Men fy vilken grismatch det var! Gnesta hade inget spel för över huvud taget det var bara slag och tacklingar de körde. Men det funkade väl bra för deras del eftersom det förstörde vårat spel totalt. Nej jag var skitarg under hela matchen för att det var så tråkigt att spela mot dom. Det vart liksom inte innebandy utan bara en massa haffs! Tur att vi åkte hem med 3 poäng iaf.

Efter matchen hämtade jag en pizza och en hamburgartallrik till mig och Daniel. Ikväll har jag Daniel och Sebbe kört Guitar Hero och kollat på film, eller jag har sovit mest under filmen :P

Imorgon hämtas jag 08.15 av Sarah och min tränare. Då ska vi till Oxelösund och ha träning med Sörmlandslaget sen ska vi kolla på en match, Baldrogs damlag spelar :)

26 Januari

Gårkvällen blev helt perfekt :) Daniel kom hem till oss och åt middag, varm smörgåstårta (det är mycket godare än vad det låter kan jag lova). Glass blev det till efterätt och sen var vi kvar och kollade lite Let´s dance.

Vi gick till Daniel vid nio och då körde Daniel, jag och lillasyetern Ida Guitar Hero :) Det var min andra gång jag körde så det gick inte så bra i början. Men bara efter en liten stund gick det mycket bättre. Ida som hade kört föut var skitduktig, jag och Daniel blev imponerade! Senare började jag och Daniel kolla på en film men somnade efter en stund.

Idag vaknade vi vid tio och började köra igen :) Kl 14.00 har jag samling med innebandylaget. Vi har borta match mot Gnesta :)

25 Januari

Idag hade vi Nykvarnare vår första lektion i Hälsopedagogik och Spansk kultur. Vi hade Hälsopedagogik första lektionen och började med lite morgon gympa hehe. Sen hade läraren "Inger" gjort iordning två lådor med olika saker i..där skulle vi välja något som passade in på en själv eller så kunde man bara välja något. Sen skulle vi presentera oss och berätta vad vi valt och varför. Jag valde en fjärrkontroll eftersom att jag och Daniel kollar mycket på film, nästan varje dag :) Jag tror att den kursen kommer vara intressant och lärorik. Jag är ju rätt hälsosam eftersom att jag tränar så mycket som jag gör fast det brister när det kommer till godis och chips :P Men tränar man så får man, tycker jag!

Sen som sista lektion hade vi då Spansk kultur med Felice, min spanskalärare. Hon berättade lite om kursens innehåll sen blev det mest prat om resan gruppen ska göra i oktober. Något som var skönt att i gruppen är vi tio stycken, jag Linn, Alexandra, Niclas, Emil, Johan, Calle, Henke, Micke och en kille till. Så jag tror inte att redovisningarna kommer vara så hemska som annars =) Vi fick veta att vi nu under våren ska skriva en uppsats på 6 eller 12 sidor. Så på letionen vi har på torsdagseftermiddagen får vi jobba hemma med uppsatsen, vilket betyder att vi tar tre tåget istället för fyra tåget. Och på fredagar går vi bara en timme så det blir samma sak där, tre tåget istället för fyra!

Ikväll blir det mys med Daniel, mamma och pappa :) Nu först ska jag städa lite sen kommer Daniel hit och äter middag med oss. Sen blir det nog att vi kollar film och så ska jag sova där <3

image496 image497       
Mamma och pappa <3

image498  Så häftigt kort på min älskling från Egypten :)

Hurra hurra hurra!

     Grattis Andreas på 19års dagen! :)

          image495



    image493           image494           

Trevlig kväll :)

Efter skolan har jag varit med Daniel och nu på kvällskvisten kom Simon också. Jag och Daniel sov två timmar förut men ändå är jag trött =/ Jag har gjort klart en läxa nu på datorn och killarna spelar Guitar Hero :) Simon är grymm och Daniel är duktig för att vara hans första gång hehe. Jag gav det en lamt försök men de gick inge vidare...

Imorn blir det helg igen och så fyller min bäste herre Andreas 19år! :)

Nej nu ska jag vara social med boysen, ciao!

Don´t drink and drive

Idag hade vi inga lektioner. Istället fick vi vara på gammla Thomas skolan och sitta och lyssna på föreläsningar om alkohol och trafikolyckor. Först gick vi igenom hur alkoholen påverkar hjärnan, den bedövar hjärnan mer ju mer man dricker. Sen fick vi se en massa statistik och så. Men det som jag tycker var intressantast var efter lunch då en man som jobbade inom Räddningstjänsten berättade om en trefikolycka som han blev kallad till för 16 år sedan på midsommarafton. Det var fem ungdomar som var fulla, tre omkom när se voltade med bilen. Sen kom det en man och berättade om sin son som omkom i en trefikolycka, både han och chauffören var alkoholpåverkade.

Det satte igång en massa tankar de där två sista personerna som pratade om sina erfarenheter och upplevelser. Det var mycket bra talat av dem båda!

24 Januari

Jag,Linn och Alexandra pluggade hemma hos Alexandra igår. Vi fick lite gjort sen blev det mest snack och kolla på bilder/runt på internet, det var himla trevligt! :) Vid fem gick jag hem och packade träningsgrejer sen gick jag till min favorit och var där tills träningen.

Gårdagens träning var väl sådär..det var bra övningar och så men det märktes att vi hade en tuff match i benen. Efter träningen gick jag tillbaks till Daniel och kollade på en skitbra film, som jag tror hette "Forest Gump".


23 Januari

Hejhej!

När klockan ringde imorse ville jag verkligen inte gå upp och ändå somnade jag innan elva igår. Min kropp värkte och ögonen ville inte öppna sig =/ Men jag tog mig upp och det var lika bra det. På idrotten körde vi badminton, pingis och volleyboll, det är kul!

Nu sitter jag och väntar på sista lektionen sen blir det åka hem och plugga med Linn och Alexandra och ikväll är det träning :)

Min klassföreståndare Per tog ut mig,Camilla, Niclas och Emil för att prata om frånvaron den senaste månaden från och med 11december. Alla vi hade hög, inte så att studiebidraget skulle ryka men hög. Men det är väl inte så jävla konstigt när dom som ska sätta in frånvaron inte sköter det! Jag var borta dom tre sista dagarna innan jullovet för att jag opererades och glömde sjukanmäla mig. När jag skulle fixa det förra veckan kommer dom inte åt dom dagarna så de kunde inte ändra på det. Sen nu fick jag veta att jag fått frånvarå (ej anmäld) för veckan efter jul då jag var ledig fast att jag lämnat en ledighetsansökningslapp och fått den bekräftad. Inte så konstigt då att jag har hög frånvaro från den 11 december, fan att de inte kan sköta sitt jobb!

Tung förlust!

Det blev ingen vinst idag =(. Men vi spelade riktigt bra och gav dom en tuff match! Det var jämnt hela matchen och den slutade 3-5. Jag, Sanna och Kicki  gjorde varsitt mål. Efter matchen blev jag intervjuad av Länstidningen, så får se vad om de skriver nåt imorn :P

 
Kicki & Sanna

Vi möter som tur är Telge en gång till den här sänongen i DM på hemmaplan, då jävlar!

Nej nu ska jag sova kort skoldag imorn fast den börjar med idrott.

Daniel, jag älskar dig - Ser fram emot fredag! <3

image492


22 Januari

Idag gäller det, fan vad taggad jag är!!!! Vi vet ju att om vi spelar vårt bästa är vi sktibra och har en god chans att ta Telge.

image477

Nervöst!

Träningen idag var rolig men gick väl sådär för min del...jag är väldigt nervös inför matchen imorn som är säsongens viktigaste och tuffaste. Det ryktas om att det kommer vara rejält med folk i Wasahallen också men det känns bara kul tycker jag! Nej håll tummarna för oss imorn är ni snälla :)

Telges lag.

image488

21 Januari

Imorse var det rätt tungt att ta sig ur den varma sängen. Det kan berott på att jag kollade film igår till halv ett. Men men, idag hade vi vår första lektion i Naturkunskap och den var helt okej. Det verkar inte vara lika tråkigt som det låter!

Efter skolan solade jag och Linn, jag måste ju se till att behålla brännan :) Nu är jag hos Daniel, vi har bara legat och gosat. Om nåra timmar är det innebandyträning, med styrka innan! :D

Hahah jag måste berätta en riktigt pinsam sak som hände mig, Linn, Alexandra och Hampus idag. Vi satt på tåget och kom in på samtalsämnet sex. Vi satt och babblade och så frågade Alexandra något som vi andra svarade på. Sen tar Linn fram mobilen och skriver, han sitter och lyssnar och kollar på oss..hon menade alltså killen som satt brevid. Då kunde jag inte låta bli utan höjde rösten en aning och frågade, men vilken är er favoritställning då? Och Alexandra skön som hon är svarade direkt, jag tycker bakifrån helt naken! Och då säger killen som sitter brevid oss, jag håller med.....jag trodde jag skulle döö! hahahaha..som tur var så skulle vi gå av tåget sekunden efter.  Det kanske inte låter speciellt kul men satt man med på tåget så förstår man! Eller vad säger du Alexandra? ;)

image487

Fullt upp!

Ja denna vecka kommer jag verkligen ha fullt upp. Det kommer blir en rolig vecka med mycket innebandy, men fan va seg jag kommer vara på söndagskvällen!

Imorn är det skola sen träning, tisdag skola sen "seriefinal" mot Telge som vi måste slå för att kunna vinna serien. Onsdag skola sen träning, torsdag skola sen plugga med Linn och eventuellt Daniel. Fredag är den ända dagen jag inte vet vad som händer. Lördag, borta match mot Gnesta och söndag har vi träning med Sörmlandslaget och sen ska vi vara kvar och kolla på en match tillsammans.

20 Januari

Matchen igår vart riktigt tuff och jämn. Visst hade vi mer boll än dom men vi fick inte in bollen. Dom tog ledningen med 1-0 men slutligten så vann vi med 4-1. Clara gjorde 1mål, Ladan 1mål och jag 2mål. Jag fick även en utvisning för spel utan klubba :P

Efter matchen var jag,Sarah,Lisa och Emelie kvar två perioder och kollade på herrarnas match sen var det fika hos Lisa som gällde :) Trevligt!

Sen gick jag från Lisa hem till Daniel och åt efterlängtad tacos med honom och familjen :) Madde hade även gjort semlor som vi fikade efter medans vi kollade på Starsky and Hutch.

Idag har jag Madde och Jenny (Daniels moster) kollat när Daniel, Daniels kusin Oliver och Jimmy kört cross/fyrhjuling i ett spår i skogen. Det var första gången jag såg Daniel köra och jag blev verkligen imponerad! Jag fick åka bakom Jimmy på fyrhjulingen en bit och fan va den gick!

Sen var det dags att kolla på Herrjuniorernas sm-åttondelsfinal :) Hallen var full med folk och en härlig stämmning. Det tog ett tag för killarna att få igång spelet men sen öste målen in, klart bäst var Patrik och Jonas! Nu är jag hos Daniel och ska börja skriva på en engelskauppsats.

Ha det bra!

19 Januari

Vaknade för en timme sen och min första tanke var, yes idag är det match! :) Jag är riktigt taggad för det ska bli så kul med en tuff match och på hemmaplan också. Har ringt och pratat med mina trogna publikmedlemmar mormor, morfar och farbror Leffe så jag hoppas att de kommer!

Jag hittade ingen lagbild på dem så här kommer bilder på tjerna från Onyx som är med i Sörmlandslaget :)

image483 image484 image485 image486
Anna, Therese, Sanna och Emelie!

National treasure 2

Jag ska be att då dela ut en stor applåd till, mig själv och Linn! :D Idag avslutades aktiekunskapen och jag och Linn satt i två och en halv timme och gjorde de sista uppgifterna. Dessutom blev vi klara så att vi hann med tre tåget istället för fyra tåget vilket var väldigt skönt! Nej jag tycker det var riktigt bra gjort av oss, vi är så flitiga tillsammans hehe. På måndag ska vi gå och fråga om betyg för det fick vi inte veta idag.

Nu ikväll har vi ju varit iväg på bio. Filmen var skitbra tycker jag och innan åt vi en varsin kebabtallrik, mums! Massa godis tryckte vi i oss under filmen också så det blev en riktig svullfredag :) Kanske inte så bra med tanke på matchen imorn, men å andra sidan har jag ätit en massa frukt de tre senaste dagarna så det kanske jämnar ut sig (A).

När vi kom hem drog Daniel ut till Micke som hade lite folk hos sig och jag åkte hem. Blev trött efter bion så det är skönt att bara va hemma och ta det lungt.

Imorgon efter matchen har jag blivit hembjuden till Lisa på fika för hon fyllde år 27 december :) Sarah och Emmelie ska också dit såklart, trevligt trevligt!

image479 image480 image481 image482

Här är vi, fyra innebandy brudar från Nykvarn som är med i sörmlandslaget! ;)
Emmelie, Lisa, Sarah och jag.

18 Januari

Hejsan!

Idag är det fredag, tjohoo! Det betyder en rätt krävande dag i skolan men det är det värt för sen efter blir det bio på Heron med mina favoriter, nästan alla av dom hehe.  Vi ska se National Treasure 2.


image476   image477

På lördag är det match igen, det ska bli riktigt kul med tufft motstånd!

image478 
Om allt fortsätter som vi har det nu, kommer jag precis som du sa aldrig släppa taget!
Daniel Sjöroos, jag älskar dig och kommer alltid finnas vid din sida <3


2008

Hejhej!

Idag hade vi vår näst sista aktiekunskap lektion och priser skulle delas ut till de tre som skött sina aktier bäst. Hon kollade våra aktieportföljer och räknade sedan ut. Jag kom på fjärde plats och blev jätteglad :) Det var tre killar som var bättre bla Michelle som kom på tredjeplats. Dom fick en varsin Ahlgrens Bilar påse så jag blev lite avundsjuk hehe.

image475

Efter skolan har jag varit med Daniel som nu sitter och ritar här brevid mig, men det är inte allt vi gjort ikväll det vet Calle :D haha. Vi har varit förbi Daniels mormor och hämtat pennor som Daniel ska använda. Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt med helg efter en hel skolvecka!

2008

Januari

17 Elin Tennorth 18 år!
20 3år och två månader <3
25 Andreas Carlsson 19 år!
27 Träning med Sörmlandslaget
30 Niclas 19 år!

Februari
 
13 Martina 18år!
14 Alla hjärtansdag och farfar fyller år
16 Morbror Micke fyller år, Daniels mormors 60års fest
17 Daniels mormor fyller 60år!
20 Emmelie Johansson 18år! 3 år och tre månader <3
 
Mars
 
20 3 år och fyra månader <3
21 Daniel 18år! <3

April

3 Elene 17år!
12 Annemie 21år!
18 Sandra Hammar 18år!
19 Carolina 18år!
20 3år fem månader <3
21 Patrik Lindskog 18år!
23 Calle och Josefine 18år!
28 Linn 18år :)

Maj

8   Morfar fyller år!
14 Malin Blomqvist 18år!
15 Anna de Verdier 18år!
16 Emma Turunen 18år!
20 3år och sex månader <3 ,Daniels syster Ida 12år!
24 Cajsa Cormery 18år!
26 Anderas Andersson 19år!

Juni
3 Mamma,pappa,mormor, morfar och Åke åker till Mallorca
6 Linn Ohlsson 18år! , Sveriges Nationaldag
10 Dom kommer hem från Mallorca
20 3 år sju månader <3

Juli

3 Jenny Blomgren 18år!
20 3år åtta månader <3
31 Farbror Benge fyller år

Augusti

10 Tim och Jonathan 18år!
17 Alexandra Rickle 18år!
20 3år och nio månader <3
25 Harry 1 år!
21 Mamma 43år!

September

10 Madde (Daniels mamma) fyller år!
16 Mormor fyller år!
20 3år och tio månader <3
26 Pappa 47år!

Oktober

1 Malin Björklund 18år!
2 Celina 18år!!!
16 Farbror Leffe fyller år!
20 3 år och elva  månader <3

November

20 4år <3
29 Jimi 18år!

December

3 Jesper Eriksson 18år!
13 Malin Eriksson 19år!
19 Sarah Dahlström 18år!
20 4år en månad <3
23 Farmor fyller år!
24 Julafton
25 Fasters man Tommy fyller år!
27 Lisa Andersson 18år!
30 Moster Jeanette fyller år!
31 Mamma och pappas förlovningsdag <3





Grattis Elin på 18års dagen!

image474

Nu är det länge sen vi träffades, vilket är synd! Men hoppas du får en bra födelsedag med fina presenter :)

17 Januari

Hej!

Idag är min längsta dag på hela veckan och jag måste ta 7.54 själv ifrån min klass =/ Som tur är brukar min kära kusin Elene också ta det tåget på torsdagar.

Har individuella valen idag, vilket betyder Allmän språkkunskap och Aktiekunskap. Jag och Linn gick veta att vi blev godkända på provet i allmän språkkunskap som vi hade innan jul, fan va skönt! :) Efter skolan ska jag till min älskling, längtar!

Mamma och pappa måste verkligen hata sverige och gett upp hoppet om den svenska sommaren :P De har redan bokat en ny resa till Mallorca den 3 juni. Dom ska åka med mormor, morfar och morfars tvillingbror Åke =) Jag stannar hemma eftersom att skolan ej slutat och för att om jag skulle med hade jag antingen velat ha med mig Daniel eller nån kompis.

  

Jag älskar innebandy! :)

Fick veta idag på svenskan att vi om två veckor ska hålla ett tal på 2-3min =/ Jag stressade upp mig på en gång och blev deppig...jag hatar ju sånt där! Jag förstår inte hur jag ska klara av Svenska C sen, som tydligen bara är muntligt. Nej så där förstördes min dag lite..

Slutade iaf tidigt precis som vi gör alla onsdagar, det blev 14.19 tåget hem :) Gick hem och käkade och hämtade träningsgrejerna. Sen gick jag till Daniel, vi satt i köket med hans mamma en stund och pratade lite sen åkte vi till Hökmossen och rastade hundarna. Jag och Daniel skulle kolla på en film sen men jag somnade efter en stund, förlåt älskling!

Träningen idag var rolig och gick riktigt bra! Nu väntar en tuff match mot Onyx på lördag, hemma som tur är :) Ser fram emot fredag också. Då ska jag Daniel, mamma och pappa in till Heron City på bio om inte Daniel blir värre i halsen, så vi får hålla tummarna!

Nej nu har jag läxor att göra!

image469 image406 image471

16 Januari

Hejhej!

På idrotten idag hade  vi Friidrott och det var faktiskt helt okej. Som uppvärmining körde vi doppboll och mitt lag förlorade rejält! Sen var det dags för stillastående längdhopp och jag hoppade hela 180cm :P Calle med sina långa ben lyckades bättre, 230cm! Efter det var det höjdhopp...Jag och Anna toppade av tjejerna med 125cm hehe. Calle och Jesper hoppade 160 det är som att hoppa över mig och Johan haha ;) Sista grenen var springa 40 m och jag sprang på 5,89sek.

Nu sitter jag här med Calle och har hjälpt han lite med Aktiekunskapen...men nu kurrar magen så det är dags för lunch :D

Hejsvejs!

Jackie Brown

Jag hade turen att få träffa Linn idag :D Hon kämpade sig till skolan trots att hon hade ont...tyvär så fick jag inte njuta av hennes sällskap hela dagen men vi ses ju imorgon igen. Skoldagen för övrigt gick bra fast det var fisk till lunch så jag fick gå hungrig..

Efter skolan har jag pluggat lite medans Daniel spelat, sen somnade vi typ två timmar och sen kollade vi på en film. "Jackie Brown", den är riktigt bra tycker jag! Nu ska jag läsa företag och sen sova, tidiga tåget imorn, hatar det!!

Sov gott!
 
Daniel Sjöroos, jag älskar dig!

image419

15 Januari

Hejhej!

Igår kväll hade vi alltså match mot Katrineholm 19.30. Vi  vann med 13-3. Första perioden var inge bra alls andra var bäst och tredje var helt okej. Jag spelade som vanligt med Clara och Lisa och vårat spel blev bättre för varje byte. Dom fick stå för målen denna match så la jag några assister ;) hehe. Kom hem från matchen vid halv elva då var det soova som gällde :)

Nu är det time for school...inte alls sugen men jag måste ju! Har lite att ta igen och så hoppas jag att jag får träffa Linn idag =)
Efter skolan ska jag till Daniel så får vi se vad vi hittar på..jag måste tyvär plugga lite. Men men ha en bra dag allesammans!

Här är några bilder från Gran Canaria, kan inte lägga ut bilder på Lina och Andreas förens dom godkänt bilderna ;)


    

14 Januari

Sådär nu är jag tillslut hemma igen! Känns såklart väldigt skönt samtidigt som lite tråkigt måste jag säga. Det är en speciell kännsla att vara iväg sådär....en sån frihet. Inga tider, läxor att tänka på, bara kunna vara :) Första veckan då Pelle, Lina och Andreas var med hade vi bäst väder och jag hade riktigt kul, verkligen! Hotellet var litet men skitfint, det var nära till stranden och alla kvällar gick vi ut och åt tillsammans och några av kvällarna var jag Lina och Andreas ute och festade :) Vi hittade en liten mysig Norsk bar och lärde känna personalen där som var riktigt trevliga.

Jag ska ladda upp en massa bilder så fort som möjligt och då kommer jag skriva mera om veckorna. Men jag vill tacka Lina, Andreas, Pelle mamma och pappa för en underbar semester, jag hade verkligen roligt!


I lördags eftermiddag kom jag hem. Leffe min farbror hämtade oss på Skavsta flygplats och skjutsade mig direkt hem till min älskling :) Som vanligt hade jag köpt en groda till honom för att retas lite. Han har nämligen fobi för grodor och det har blivit så att jag köpt olika saker som har med grodor att göra varje gång jag åkt iväg :P Den här gången blev det ett grodgossedjur och på magen stod det "kiss me I´m yours". Så kunde man trycka på magen så gjorde den pussljud hehe. Den grodan satt jag runt en Jäger flaska som jag också köpt till honom :)

Hur som helst så var jag såklart med Daniel hela lördagen..vi åkte till Coop, Daniel köpte filmer och jag köpte pizza,chips och godis till oss. Sen hade vi en myskväll och somade tillsist :)

Igår var jag med Daniel på dagen och kollade på The Omen. En gammal skräckis :) Sen senare kom Calle också och ett tag efter det gick jag till min efterlängtade träning! Den var tyvär rätt kort men kul var det. Ikväll 19.30 har vi borta match mot Katrineholm och jag hoppas på en storvinst! Det ska bli riktigt kul å spela! Nej nu ska jag packa och göra mig klar, ciao.

RSS 2.0