31 augusti

Nu är jag hemma igen efter en väldigt rolig och mysig helg i Göteborg! :) Jag åkte dit fredag morgon med Douglas och hans föräldrar. När vi kom fram hälsade vi på hans kusiner över en fika och sen åkte vi till hotellet (som var jättefint) och sen shoppade vi i ett par timmar :) På kvällen gick vi ut och åt på restaurang och sen efter en promenad satt vi oss i hotellbaren en stund.

På lördagen shoppade vi ännu mer och sen åt vi lunch tillsammans. Jag åt en väldigt god räksmörgos..godaste jag ätit faktiskt! Sen skildes vi åt. Douglas föräldrar skulle på ett bröllop och jag och Douglas gick till Liseberg där vi mötte upp Elsa (Douglas kusin). Vi var på Liseberg några timmar och det var roligt. Det hade kommit lite nytt sen jag var där sist och självklart provade jag dom. Vi fick även upp höjdrädda Douglas och jag kommer aldrig att glömma hans miner som han gjorde :) Vi spelade självklart även på lotterierna och otroligt nog lyckades jag vinna 2 kg Geisha som var stjärnvinsten! När vi sen kom tillbaks till hotellet var tanken att vi skulle gå till O´learys och kolla fotboll och äta middag men vi var helt slut så vi tog en dusch och fastnade i sängen framför tvn. Vi kollade fotbollen och sen Sagan om de två tornen innan vi somnade. En riktig myskväll :)

Igår åkte vi hem vid tio och jag var hemma lagom till lagets samling inför träningsmatchen som vi hade. Matchen gick inge vidare. Vi förlorade med 4-1 och spelade inte bra alls. På kvällen kom Douglas till mig och vi kollade på Sagan om konungens återkomst som höll på i fyra timmar pga alla reklampauser!

Idag sov vi ut ordentligt och sen hann vi bara äta frukost och dusha innan det var dags att skjutsa hem Douglas som skulle jobba. Ikväll har vi tränat, gym och sen innebandy :) 

Lite bilder från helgen kommer imorgon för nu ska jag kolla fotboll!


27 augusti

Idag ska jag fixa och dona lite här hemma inför Göteborg. Packa, handla och lite sånt. Sen ikväll är det ju träning och det ser jag fram emot :)

9 månader med Douglas idag <3


26 augusti

Hejsan!

Det gick bra att jobba de 10 timmarna idag men lite segt var det allt. När man jobbar frukost&lunch finns det inget som stress..om antalet inte är väldigt stort vill säga. Men det jobbigaste under dagen var nog när jag skulle cykla hem. Mina ben var helt slut! Så när jag kom hem pratade jag med Douglas en stund sen somnade jag på soffan i två timmar. Det var underbart! :)

Jag har ingen träning ikväll och är alldeles för slut i kroppen för att vara lika duktig som förra onsdagen så det blir en lugn kväll hemma framför datorn och tvn. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra på dagen men sen efter träningen åker jag hem till Douglas för på fredag morgon åker vi till Göteborg med hans föräldrar :D Det ska bli så roligt!

25 augusti

Idag är det Harry födelsedag!
Grattis min underbara kusin, jag tycker väldigt mycket om dig :)




Idag tog jag och mina föräldrar en liten tripp till Mariefred. Anledningen var att jag skulle köpa svarta papper (som är slut i Södertälje). Så papper köpte jag och sen ringde jag Douglas så kom han och åt en glass med oss :) När jag sen kom hem satt jag igång med korten och papprena och jag tror det kommer att bli väldigt bra! Sen ikväll var det träning och den gick väldigt bra. Nu ska jag fortsätta med korten en stund sen måste jag sova för jag ska jobba hos mamma imorn, 6-16.

24 augusti

Hejhej!

I fredags var släkten här och firade mamma som fyllde 44år! :) Det var väldigt trevligt men jag och Douglas hann inte träffa Leffe, Carita och Filip vilket var synd. Vi åkte nämligen hem till Douglas vid sju för att umgås med hans faster och hennes kille som bor i England men är här över helgen.

Mamma med Lina i famnen

Kusinen Lina, 6 veckor gammal

Elene, Marcus och Annemie

Jag och Lina


Douglas och morfar

Mormor, morfar,moster,mamma,morbror




På lördagen var det dags för den årliga familjegolfen för Douglas släkt! Det är så att de anordnar en golftävling där alla är mot alla men de spelar i tre olika grupper. Tyvärr så var Douglas tvungen att jobba så han kunde inte vara med :( Så jag gick med Felix, fastern Cecilia, farfarn Bo och kusinen Simon (jag och Simon gick bara med). Vi gick 18 hål vilket tog ca 4,5 timmar och det var faktiskt roligare än vad jag trodde och inte alls långtråkigt! Sen nar vi spelat klart at vi middag tillsammans och da var Douglas med. Vann det gjorde Douglas bror Felix! Pa kvallen var vi hemma hos Douglas..vi ungdomar kollade Friidrott och sen kollade vi pa The green mile, mycket rolig dag!

Douglas farfar och kusin

Vinnaren Felix!

Pa sondagen jobbade jag pa formiddagen sen akte jag, Douglas, mamma och pappa och firade Harry som fyller tva ar imorgon! Till honom hade vi kopt en lektunnel, en traktor, fingerfarg och en film..och han verkade bli glad som tur var.  Pa eftermiddagen hade vi traningsmatch mot Telge och den forlorade vi med ett mal. Jag lyckades gora ett ganska snyggt mal vilket var kul, min nya klubba ar en magic stick, hehe. Sen pa kvallen kollade jag och Douglas sen Wallander film med mina foraldrar, Tjuven hette den.

Harry var glad nar vi var dar pa kalas!





Idag har jag och Douglas passat Harry nagra timmar. Vi gick och matade ankorna, var i en lekpark, halsade pa mormor och morfar, kopte glass och sen kollade Harry och Douglas pa Pippi medans jag lagade mat. Det var en harlig dag och alls gick jattebra! Sen ikvall har jag tranat, inte helt fel det heller.

Douglas och Harry matar ankorna

Glasspaus!


Lekparken


Harry vid matbordet



20 augusti

Hej hej!

Det gick bra att jobba idag. Först var det frukost och sen luch + för och eftermiddags fika så det var inge stressigt alls :) Jag slutade halv fem och då åkte jag hem och slog in det sista paketet och sen sov jag en stund innan träningen. Nu sitter jag här och väntar på Douglas som blev lite försenad hit. Borde egentligen sova för jag börjar kl 6 imorn också men klart jag stannar uppe när det är Douglas som ska komma!

Imorgon fyller mig kära mamma år och det betyder att släkten kommer hit :) Det ska bli väldigt roligt och jag hoppas att mamma tycker om presenterna från mig och Douglas.

Jag passar inte i keps men den är bra när man tvättar fönster i solen ;)


Paketen som jag slagit in :)

Onsdag

Det har tagit mig hela dagen att tvätta alla fönster och städa mitt rum. Jag tog en del pauser då jag solade, sov och läste lite. Men klar blev jag och nu är fönstrena rena och fina och likaså mitt rum :) När jag var klar strax innan nio sprang jag en runda. Jag fick nya löparskor igår och dom är jättesköna! Känns som att jag flyger fram.

Imorgon ska jag jobba hos mamma 6-17 sen är det träning och efter den kommer Douglas hit :) Så nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka med morgondagen.

Natti natti

19 augusti

Hejsan!

Jag hittade en present till mamma igår och även till kusinen Harry som fyller år på tisdag (men ska firas på södag) :) Och så kunde jag inte låta bli att köpa två toppar till mig själv som var på rean, 99kr styck. Men såklart glömde jag att kolla efter svarta papper som jag så länge tänkt köpa =/ Vill verkligen få ordning i mitt rum nu!

Igår efter träningen kollade jag, mamma och pappa på en film. Den hette "The last house on the left" och den var spännande, rå och äcklig men riktigt bra!

Idag ska jag tvätta våra fönster, damma,bädda rent och dammsuga i mitt rum..visst låter det kul?

När vi plockade svamp med mina föräldrar!




Douglas, du gör mig lycklig!


18 augusti

Hejhej!

Igår gjorde jag inte så mycket. Jag städade lite eftersom att mamma fyller år på fredag och då ska tydligen hela huset vara kliniskt rent...men jag måste fortsätta idag. Sen kollade jag på en film "In her shoes" med Cameron Diaz och sen var det dags för träning. Vi gymmade i en och en halv timme och jag är så glad att vi fått den möjligheten för jag älskar det! :) Sen hade vi målvaktsträning så vi fick skjuta en hel del på målvakterna och till sist hade vi en introduktion om spänst träning där vi fick prova på lite olika övningar.

Efter träningen kollade jag på en till film, pratade med Douglas och sen somnade jag.

Idag ska jag åka och handla lite med pappa :) Jag ska leta efter något till mamma och så ska jag köpa stora svarta papper till mitt rum. Ikväll är det träning igen, kul kul!


17 augusti

Hejhej!

Innebandyskolan är avklarad vilket både är skönt och lite tråkigt. Jag hade väldigt roligt med Vargen, Emelie och Jonny samt alla småbarnen. Men Douglas kom till mig i torsdags kväll och då var vi båda ganska trötta så vi kollade på en film med mamma och pappa och sen gick vi och la oss.

I fredags kom jag hem vid två  och sen vid tre åkte jag, Douglas, mamma och pappa ut och plockade svamp. Vi hittade en del men inte lika mycket som jag hoppats på :P Men till middag blev det iaf grillad kyckling, rusti och kantarellsås, mums! :) Sen tog vi det bara lugnt hemma..jag var såklart tvungen att ladda inför lördagen!

I lördags hade vi vår egna cup med toppmotstånd :) Vår första match var mot Telges div 2 lag och den vann vi, andra matchen var mot Vendelsö och vi vann även den och tredje gruppspelsmatchen var mot Balrog och den förlorade vi med 2-3 (med vi hade ledningen med 2-0). Sen spelade vi en match om tredje eller fjärde pris mot Telge och den förlorade vi. Men jag är jättenöjd med lagets insats och nöjd med min egen. Konditionen kändes bra, spelet funkade bra för att vara säsongens första matcher och så lyckades jag göra två mål med min nya klubba :) På lördag kväll blev det ytterligare en lugn kväll hemma framför en bra film med Douglas och mina föräldrar.

Igår jobbade jag med mamma 7-12. Sen på eftermiddagen åt jag middag på Hard rock café i Stockholm med Douglas familj. Det var trevligt :) Sen följde jag med till Mariefred och vi fastnade framför Friidrotten.

Idag jobbar Douglas 11-21 så jag blir strax hämtad av mina föräldrar. Det är inte bra det här med tågen!

Ha en bra dag!

12 augusti

Hejsan!

Tredje dagen avklarad och besöket på Brandstationen gick utmärkt utan några barn som sprang ut i vägen på väg dit ;) Nu är tre av fem dagar gjorda och det känns bra. Men tro inte att jag inte tycker det är roligt för det tycker jag, jag gillar ju barn! Men helst vill jag (om det ska vara 23 st) yngre grupp som på dagis. Men en vecka går jättebra speciellt när man underhåller dom med innebandy och utomhuslekar :) Visst blir det alltid gnäll om att bytena när man kör matcher är olika långa, att lagen är ojämna, att någon fuskar eller att en lek/övning är tråkig men det är ju sånt man får ta..alla kan inte alltid vara nöjda.

Douglas kom inte hit idag utan vi kom överense om att han kommer imorgon efter hans träning :) Imorgon är innebandyskolan som vanligt 9-15 och sen även på kvällen mellan 18-20 och däremellan går jag, Emelie, Jonny och Vargen och äter tillsammans. Det är inte helt säkert att jag och Emelie ska vara med på kvällspasset eftersom att vi har träning med laget,sista innan cupen på lördag. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Men på lördag är det som sagt vår egna cup hemma i Nykvarn. Vi spelar tre gruppspelsmatcher, 8.15 , 10.15 och 13.30 sen blir det även en till match senare på dagen :) Vi kommer bla möta Sverigemästarna Balrog och det är fler riktigt bra lag med!

Jag är sugen på att åka utomlands snart igen.
Alanya var ju helt underbart!






Tisdag

Även andra dagen på innebandyskolan gick bra utan något större problem. När jag kom hem väntade Douglas på mig :) Men sen blev han hämtad eftersom att han hade träning ikväll. När han åkt tog jag en välbehövlig tupplur och sen var det dags för träning som började bra men sen sträckte jag en muskel i låret så var tvungen att gå av =/ Jag hoppas verkligen att det är bra tills på lördag då vi har cup!

Imorgon ska vi ta med barnen till Brandstationen..det ska bli intressant och se hur det går att gå dit. Sen på eftermiddagen kommer Douglas hit igen :)

Här är en länk som visar ett coolt bröllop, kolla! :D

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0


Ni betyder mycket för mig!

11 augusti

God morgon!

I söndags jobbade jag frukost hos mamma 7-12. Det var lite extra roligt då för det var en jämngammal tjej som provjobbade också som jag pratade en hel del med :) Efter jobbet somnade jag en stund och sen städade jag, duschade, spelade Alfapet med mamma och sen lagade vi tacopaj. Vid halv sju kom Douglas hit. Vi åt middag och sen var jag tvungen att cykla och möta Emelie för vi skulle på möte angående Innebandyskolan. När jag kom hem vid nio kollade jag, Douglas och mina föräldrar på film och sen gick jag och Douglas och la oss. Jag var helt slut!

Igår var första dagen på årets Innebandyskola. Det är jag, Emelie, Vargen och Johnny som är ledare :) Jag och Vargen har de yngsta barnen och Emelie och Johnny har de äldre. Det håller på till och med fredag och är ganska roligt faktiskt!

Igår kväll hade vi vår första träning ute vid Vaxtanäs. Vi gymmade och sprang sen i 40 min. Jag har alltid velat gymma men har inte haft tid eftersom jag sportat och gått i skolan. Men nu ska vi gymma med laget en gång i veckan och det är perfekt, jag är superglad!

Men nu måste jag röra mig mot Björkesta för dag nr 2 med innebandyskolan barnen ;)

8 augusti

Hejhej!

Torsdagen var den sista dagen den här veckan som jag hjälpte till med Harry. På morgonen efter frukosten gick vi en promenad sen lekte jag och Harry ute och sen badade han och jag passade :) Sen var det dags för lunch och vilostund för både mig och Harry ;) På eftermiddagen lekte vi ute igen, ritade lite och sen var vi en tripp till Strängnäs. När jag kom hem strax innan fem började jag laga mat och så kom Sarah, Lisa och Emelie hit och sen gick vi tillsammans till träningen.

I går kom mamma och pappa hem från E-tuna efter att ha tältat där i tre nätter. Jag och mamma åkte en sväng till coop forum, sen klippte jag mig och sen lagade vi ost och skinkpaj och spelade Alfapet :) När pajerna var klara gjorde jag mig i ordning och sen mötte jag Lisa i centrum. Vi handlade och sen gick vi hem till Sarah som nu bor med Robin! Vi hade en kräftskiva bara vi tre och det var supertrevligt! Jag hade med mig en paj och så köpte vi kräftstjärtar, bröd och nötter.  Sen tog vi tio bussen in till Södertälje och gick till 550 där det var Michael Jackson kväll. Där träffade jag Niclas, Sebbe och Richard också. Det blev en lyckad kväll helt klart med mycket dans till Michaels sköna låtar :D

Idag började jag jobba kl 9 hos mamma. Men jag skulle bara duka inför bröllopet så det var ingen fara. Jag var lite trött bara men sen så jobbade jag bara fyra timmar så det var lugnt! Ikväll ska jag bara vara hemma och slappa för imorn börjar jag redan kl 7. Och imorn kommer Douglas hit :) Jag kommer inte ens ihåg när han var här senast...han har ju jobbat så mycket så då har det varit lättare att jag åkt till honom.

Harry

Douglas och Harry

Jag och Harry

Jag och Harry

Busungen Harry

Lina och Harry

Mini kusinen Lina sover gott i sin nya stol!

Harry säger titt ut bakom trädet :)

Familjens hund Troy


Jag och mamma gjorde pajer!

Lisa och Sarah

Jag och Lisa

Jag och Sarah

Sarah, Lisa, jag

5 augusti

Hejhej!

Imorse när jag stod vid tågstationen och väntade på 7.53 tåget till Strängnäs kändes det som att jag skulle till skolan. Men som tur är så behöver jag aldrig åka tillbaks till Thomasgymnasiet utan idag blev jag hämtad av min moster, Harry och Lina. Vi åkte till lekparken vid hamnen i Strängnäs där jag lekte med Harry :) Vi gungade, lekte i en båt, klättrade i en stor borg och åkte kana. Sen kollade vi även på båtarna och kastade sten i vattnet, väldigt mysigt. Sen vid tio åkte vi hem igen. Vi fortsatte leka, åt lunch och sen vilade vi alla  stund. På eftermiddagen åkte vi till Mariefred där vi hämtade Douglas och så åkte vi vidare till Strandbadet vid Mariefreds camping. Där badade vi och busade med varandra, Harry var jätteglad :) Nu har Harry somnat så vi kollar lite tv och om en stund ska jag också sova. Jag blir kvar här över dagen imorgon också sen åker jag hem lagom till träningen.

Bilder från de senaste dagarna! :)


Jag och mina föräldrar var vid Värdshuset i Mariefred i torsdags :)




Jag och Douglas redo för Saras 18års fest!

Calle, Douglas och Dea

Emma och jag

Massa nya tjejer!

Calle, Douglas,Sebbe och VK

Tobbe och födelsedagsbarnet Sara :)

Jag och Emma ;)

Jag och Chris!


Igår var jag och mina föräldrar på Lövnäsbadet :)





Idag har jag umgåtts med min moster och mina underbara kusiner Harry och Lina!












4 augusti

Hejhej!

Eftersom att vädret var så bra i söndags så blev det att jag låg ute i solen och läste hemma hos Douglas. Sen efter någon timme blev det för varmt så jag flyttade upp till altanen in i skuggan där jag fortsatte att läsa tills jag somnade. Senare åt vi middag och vid halv tio kom Douglas hem. Vi kollade på Generalens dotter och sen gick vi och la oss.
 
I månndags gick jag upp med Douglas vid halv åtta och så tog jag tåget hem. Vid halv elva åkte jag till Lövnäsbadet med mina föräldrar där vi var i fyra timmar. Det var härligt! :) Sen på kvällen hade jag säsongens första innebandy träning och jävlar var kul det var! Efter den kollade jag och mina föräldrar på den nya Wallander filmen, "Kuriren".

Idag är jag hos min moster Jeanette och är med henne, Harry och Lina :) Jag kom hit vid nio imorse och åker hem lagom till träningen ikväll. Så hela förmiddagen har jag lekt med Harry och sen gick vi en promenad så att han somnade. Imorgon ska jag hit igen och blir kvar till torsdag då jag åker hem till träningen på kvällen igen. Det är roligt att få umgås med släkt i någsra dagar som man annars inte träffar Man blir lite  trött men det är det värt alla gåner!


1 augusti

I fredags jobbade Douglas 8-18 så jag följde med Douglas mamma och moster ut i skogen för att plocka svamp :) Det var riktigt skönt att komma ut ett par timmar och svamp det hittade vi en hel del också. Så när vi kom hem var det bara att sätta sig och rensa svampen innan jag började göra mig iordning för kvällen.

Strax innan sju fick vi skjuts hem till Tobbe där vi skulle vara en stund tills vi skulle ta bussen till Strängnäs. Vid åtta åkte bussen och sen hemma hos Sara hade jag jättekul. Det var många nya tjejer som jag aldrig träffat samtidigt som det var dom vanliga roliga människorna =) Vi var hemma ungefär vid tre och somnade fortare än kvickt!

Igår blev det lugnt vilket passade perfekt. VK kom hit så kollade jag,Douglas, Felix och VK på en film "Plutonen" som var okej. Sen lagade vi mat och sen följde jag och Douglas med VK hem. Vi spelade TP och sen när Chris kom spelade vi Alfapet, det var roligt!

Idag jobbar Douglas 11-21 och jag vet inte vad jag ska hitta på. Jag skulle behöva träna men det får bli ikväll för det är nog för varmt ute just nu.

Ha en bra dag!

RSS 2.0