25 februari

Hejsan!

Igår hos Douglas kollade vi klart på en film som vi påbörjat i veckan, sen var det hockey hela kvällen och natten! När det äntligen var Sverige som skulle spela somnade jag...Men eftersom att dom förlorade sin kvartsfinal mot Slovakien så gör det inte så mycket. Jag vaknade ju vid varje mål av att Douglas antingen svor/kastade saker eller jublade! ;)

Ikväll har jag provat kläder och försökt bestämma vad jag ska ha på mig imorn och på lördag, men det är svårt. Jag är rädd att jag ser fram emot den här helgen för mycket, eller har för höga förväntningar..Men det var längesen jag var ute, långt innan nyår och nu ska jag ut med roligt folk så det är lätt att förväntningarna blir höga då. Men men det blir säkert bra!

Imorgon ska jag jobba i Sandtorp med Lisa. Vi ska vara själva på en avdelning :) Det kommer bli roligt!

Hoppas alla får en toppenhelg och att mitt lag spöar skiten ur Kumla på söndag.


Tisdag

Idag blev det inget jobb för min del men det var ganska skönt eftersom att jag vaknade med en snorig näsa :( Så istället har jag solat, städat mitt rum, tvättat och sovit i soffan med mamma ;) Sen nu ikväll gick jag en trevlig promenad med Lisa! Hon berättade om sin minst sagt struliga morgon och vi båda fick oss ett gått skratt såhär i efterhand :D Imorgon är det onsdag och om jag inte får jobb tänkte jag åka till stan en sväng.

Ha en bra kväll!


23 februari

Idag fyller Felix, Douglas lillebror 18år! Grattis, grattis! :D

Självklart ska vi fira honom ordentligt i helgen då vi ska gå ut både fredag och lördag i Strängnäs. Fredag Underbar och lördag BK!


Douglas, jag, Felix

Felix


Jag & Felix :)

Jag & Felix


22 februari

I lördags var det snöstorm ute, klass två varning på vägarna och jag skulle till Douglas. Som ni förstår krånglade tågen (som vanligt). Jag gick först ner till tre tåget som blivit inställt och sen var fem tåget 40min försenat och blev säkert inställt det också. Men som tur var träffade jag Niclas som också skulle till Mariefred och han fick låna sina föräldrars bil. Vi körde bakom plogbilen i 30km i timmen så gott som hela vägen och allt gick bra. På kvällen var jag,Douglas,Niclas,Andreas,Pierre och Virra hemma hos Virra. Det var trevligt! :) (om man bortser från en väldigt onödig promenad haha)

På söndagen åkte jag och Douglas hem hit. Vid fyra var jag och mamma i Björkestahallen för att vara éntrevärdar till mitt lags match mot Örebro. Jag hejade på för fullt och tjejerna spelade bra men tyvärr räckte inte det. Det blev förlust 4-5. Nu har vi bara en match kvar och den avgör om vi blir kvar i div1 eller om vi åker ur och får spela div2 nästa säsong :O

På kvällen kollade vi hockey Ryssland-Tjeckien.

Idag gick vi upp strax innan sex för att kolla hockeymatchen mellan Sverige och Finlad. Efter två perioder ringde det och jag fick jobb på Skogsbacken så jag såg inte tredje perioden. Men Sverige vann med 3-0.


20 februari

Igår tog jag,Sarah,Lisa,Malin och Johanna med oss Emmelie till en Asiatisk restaurang i Södertälje. Där bjöd vi henne på middag och vi alla åt buffén :) Efter det tog vi buss,pendel och tunnelbana till Stockholm och mötte upp killarna Robin,Joey,Jonas,Jonny och Vargen. Vi tog med Emmelie till att köra Laserforce i 40min. Vi körde killarna mot tjejerna och det var skitroligt! De hade byggt upp en bana med två läger och se var det massa väggar,gångar, trappor m.m som vi sprang runt i och försökte skjuta varandra. Man kände sig som en James Bond brud ;) :D Det är verkligen något som jag vill göra igen! När jag kom hem strax innan tolv kollade jag på hockeymatchen mellan Sverige och Vitryssland som pappa spelat in. Sverige vann med 4-2.

Idag är det Emmelies 20års dag så ett stort GRATTIS till dig gumman, min fina vän!
Jag älskar dig <3














19 februari

Hejhej!

Det var nog tur att jag inte tränade igår för idag mår jag bättre! :) Jag har ingen feber, lite ont i halsen bara. Snart ska jag duscha och göra mig iordning. Lite senare ska jag,Lisa och Emmelie ta bussen in till Södertälje där vi ska möta fler tjejer. Sen var som händer kan jag tyvärr inte tala om eftersom det är en överraskning till Emmelie som fyller 20år imorgon! :D

Hoppas alla får en rolig fredag!


Jag & Emmelie <3
Alanya 08


18 februari

Jag somnade som en stock igår och inte vaknade jag under natten fastän Sverige vann med 2-0 mot Tyskland. Imorse ringde de från Lillhaga igen och jag fick jobba 8-16 :) Det gick bra men jag känner att jag har en förkylning på gång. Jag har ont i halsen och så hade jag lite feber när jag kom hem. Jag ska försöka sova bort det för imorn ska Emmelie få sin 20års present av oss och det vill jag ju inte missa!!

Men nu ska jag väl sätta mig i soffan med mina föräldrar och kolla på OS. Jag blev väldigt imponerad av Anja Persson ikväll att hon vågade sig ut i backen ikväll igen efter gårdagens krasch efter att hon flygit 60 meter i luften! :O


17 februari

Idag är det Deas 20års dag, GRATTIS!

Det gick bra att jobba idag men jag känner att en förkylning är påväg, det sticker lite i halsen och så är jag varm. Vi gick och åkte skridskor med några av barnen, det var roligt =) När jag kom hem somnade jag och sen hämtade Douglas mamma mig.

Här hos Douglas har vi ätit pizza och kollat OS. Just nu är det hockeymatch mellan Finland och Vitryssland och inatt ska Douglas se Sverige. Men jag kommer ligga och sova brevid i soffan och vakna av Douglas skrik när det blir mål ;)


Fettisdagen!

Det gick bra att jobba idag och när jag kom hem hade min mamma köpt semlor som jag och mina föräldrar fikade :) Det är ju så gott! Sen tog jag min vanliga eftermidags tupplur och så var det dags för träning. Träningen gick väl sådär, lite dålig fokus på de flesta tycker jag.

Imorgon ska jag jobba igen och sen åker jag till Douglas :)

Idag fyller min morbror Micke år så ett STORT GRATTIS till honom! På lördag åker vi dit och firar honom =)


15 februari

Igår kväll när Douglas kom mös vi med glass,chips,trocadero och film "The Case" :) Tyvärr var filmen inge vidare men det gjorde inte så mycket. Jag hade det så bra endå! Sen att få somna in i Douglas famn kan ju vara det bästa som finns, så tryggt.

Idag har jag jobbat 7.30-14 på Lillahagadagiset och det gick bra! Jag ska jobba där imorn med men då till fyra. När jag kom hem var Douglas kvar så vi tog det lugnt, kollade lite Sex and the city (inte Douglas favorit, han är snäll helt enkelt), jag fick massage, vi brottades och sen blev han hämtad. Träningen ikväll var rolig och den gick helt okej. Jag och Johanna krockade och jag landade på knät så jag hoppas att jag inte vaknar upp imorn och har ont :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla Sex and the city, ha det bra!


14/2 <3

Om jag fick välja skulle jag samla min familj,släkt, mina tre bästa vänner och Douglas! Jag skulle samla ihop alla här hemma ikväll och umgås med dem. Då skulle min alla hjärtans dag vara perfekt. Men nu går ju inte det. Så istället vill jag bara säga att jag tänker på er alla, ni som står mig närmast. Jag hoppas att ni vet vilka ni är och att ni haft en bra dag/kväll, att ingen är ensam.

<3

För övrigt köpte jag violglass idag och blev besviken..Jag tycker om viol men det var för svag smak på glassen. Som tur var köpte jag även vanilj&kolasmak glass men det ska jag vänta med tills Douglas kommer, vilket är snart.


Alla hjärtans dag!

Kvällen igår blev väldigt lyckad! Alla gick in för rock temat och det var roligt att träffa folk som man annars inte umgås med eller träffar så ofta. Jag kom dit vid halv nio och sen åkte jag hem med Sarah & Robin vid tre.

Idag är jag trött igen och då är det så skönt med en oplanerad söndag. Men det är ju inte vilken söndag som helst utan det är Alla hjärtans dag och min farfars födelsedag :) Så idag umgås jag med mina föräldrar, vi har kollat på Beck och ska äta en god middag senare. Och ikväll efter jobbet kommer min älskling hit! <3


Jag

Matilda Maja jag

David & Maja

Jag och födelsedagsbarnet Maja!

Någon Johannes Myran (mina föredetta tränare)

Sarah jag Maja Malin Emmelie Lisa

Sarah jag Maja Malin Emmelie Lisa

Jag Lisa Matilda

Jag Emil och någon annan :P



Maja är uppe och sjunger med bandet :)

Maja & Erika

Sarah Erika jag

Jag & Sarah

Johanna & jag

Jag David Lina



13 februari

Kvällen igår blev väldigt lyckad om man bortser från en sak. Först var vi hos Tobbe med lite annat folk och sen tog vi bussen till Stallarholmen där festen var. Det var en bit att gå till lokalen men det var det lätt värt för jag hade väldigt roligt. Jag dansade mycket och träffade roliga människor! Elene var där men drog ganska fort efter att vi kommit..det var synd. Vid ett pga lite onödigt tjaffs åkte vi taxi hem och somnade som stockar i sängen, med min mobil mellan oss? haha.

Idag har vi slappat och sen vid tre kom Douglas släkt för att fira att han fyllt år. Sen åkte jag med Douglas morfar & Tina hem till Nykvarn.

Ikväll är det Maja som ska firas :) Hon har också hyrt en lokal i Södertälje och temat för kvällen är rock! Jag tror att även denna kväll kommer bli lyckad.


















12 februari

Hejhej!

Igår jobbade jag på Hökmossen med mina "gamla" förtjusande barn :) På kvällen var det träning och den var rolig, det gick bra. Idag blev det inget jobb men jag vaknade av att mamma och pappa var uppe. De har inte vant sig vid tidsskillnaden än :P Så vi har tittat på Avatar och så har jag städat lite. Om två timmar hämtar Douglas mamma mig så åker vi hem till dem.

Ikväll ska jag & Douglas + några vänner på fest i Stallarholmen. Det är två tjejer som fyllt 18 år och vi är bjudna av Danielle :) De har hyrt en lokal och det ska komma 200pers så jag ser fram emot en rolig kväll!!

Imorgon ska mitt lag spela match mot Köping som ligger tvåa i serien men jag ska inte vara med. Det är ett beslut som jag tagit av olika anledningar, men det känns bra. Isället ska jag hålla mina tummar så hårt jag kan samtdigt som jag firar Douglas med hans släkt.

Ha en bra fredag!


10 februari

Våra tårtor gjorde succé igår och endå glömde jag bort att ta kort på det färdiga resultatet :( Men något säger mig att jag och Douglas kommer att göra fler tårtor. Elva grabbar kom och firade Douglas igår och som vanligt med dessa killar blev det mycket skratt! Bill som var den minsta killen hade sönder pallen som han satt på haha, helt sjukt... Det var roligt att träffa alla och på fredag kanske några av oss träffas igen =)

Idag har jag jobbat på Sandtorps förskola på Björnidet, det gick bra men lite trött var jag från igår. Jag,Lisa och Otto jobbade alla i Sandtorp idag, inte dåligt inte :)  När jag kom hem somnade jag två timmar och snart är det middag. Imorgon ska jag jobba några timmar och sen på kvällen är det träning.



Jag & Harry i lördags


Harry med coola brillor!


Jag myser med Lina i fåtöljen :)

Nyvaken Douglas :)   <3






Två tårtor senare :D

Efter att Douglas besökt Systemet och jag köpt mer Vispgrädde gick vi hem och satt igång med tårtorna. Tobbe kom efter en liten stund och hjälpte till. Det blev två tårtor med blandade bär, nutella, grädde med kaffe, sylt med mera, bilder kommer! :) Efter det fixade vi lite lunch och efter det har killarna spelat tv-spel och jag suttit här. Om någon timme kommer fler kompisar och jag tror att det kommer bli en lyckad dag/kväll, om tårtorna är goda vill säga ;)

Två tårtor senare :D

Efter att Douglas besökt Systemet och jag köpt mer Vispgrädde gick vi hem och satt igång med tårtorna. Tobbe kom efter en liten stund och hjälpte till. Det blev två tårtor med blandade bär, nutella, grädde med kaffe, sylt med mera, bilder kommer! :) Efter det fixade vi lite lunch och efter det har killarna spelat tv-spel och jag suttit här. Om någon timme kommer fler kompisar och jag tror att det kommer bli en lyckad dag/kväll, om tårtorna är goda vill säga ;)

9 februari



I söndags kom mina föräldrar hem efter deras semester i Thailand på två veckor och självklart fick de en varsin bamsekram :) De har haft det jättebra och de var så bruna och fina! Jag och Doouglas lagade stuvade makaroner med falukorv och sallad till middag och den svenska maten var uppskattad hehe. Sen satt vi oss vid tvn och tittade på alla fina kort som de tagit och så fick jag och Douglas fina presenter. Det känns så skönt nu att ha dem hemma, känns tryggt!

Igår måndag gjorde vi inte så mycket. Jag och Douglas sov ut ordentligt och sen kollade vi tv tills det var dags för Douglas att åka hem. På kvällen hade jag träning och den var rolig men jobbig! :) Efter träningen körde min snälla mamma hit mig och på tolvslaget fick Douglas sin sista present av mig. Han har tjatat till sig de andra presenterna i förväg den busen och det var två t-shirts och 6 shotglas och idag fick han ett gratulationskort som jag gjort lite fint och så stod det att jag ska bjuda honom på bio och middag =)

Nu ska vi ner till Systembolgaet och sen hem och baka två tårtor för idag kommer lite vänner till Douglas för att fika.

GRATTIS min älskade Douglas på 20års dagen!
Jag älskar dig <3


Lördag

På vägen till familjen Eriksson stannade vi och köpte godis i en stor godisaffär som hade precis allt! Jag plockade godis för 100kr och då tog jag inte ens hälften av sorterna. Jag är ett riktigt godismonster så dit vill jag igen och testa mer nytt godis!

Hos Eriksson var det full rulle på Harry som vanligt :) Han blir bara större och större och likaså Lina. De var så söta idag i sina matchande kläder..Morbror Micke var där också + Dennis föräldrar och syster, trevligt trevligt! Nu är jag hemma hos mormor & morfar. Jag och mormor har gjort en paj som är i ugnen :) Sen ska vi kolla på Melodifestivalen och efter det ska jag möta Douglas som kommer med tio tåget =)

Imorgon vid den här tiden är mina efterlängtade föräldrar hemma..Åh vad jag ska krama dem, det är så tomt hemma!


6 februari

Jag hade trevligt igår med mina bästa vänner. Vi kollade lite på Let´s dance, spelade Alias, kollade på Solsidan som är så kul :D och så pratade vi lite om allt möjligt. En mycket bra kväll! :)

Om en timme ska jag åka med mormor & morfar hem till Jeanette,Dennis,Harry och Lina för att fira Dennis som fyllt år :) Det ska bli väldigt roligt!

Ha en fin dag!


Några timmar senare...

Nu har jag bakat i flera timmar och även städat ännu en gång här hemma och satt igen ytterligare en maskin tvätt och disk! Det finns alltid något att göra har jag märkt ;) Jag har bakat tre olika saker, Minttoppar, chokladmuffins med hackade hasselnötter i och chokladbollar. Jag blev inte så nöjd med chokladbollarna (som borde vara det lättaste) men jag kanske kan skylla på att det var ett nytt recept?



De här godsakerna + lite annat snaks ska jag bjuda mina bästa kompisar på som kommer hit ikväll. Jag ville göra något extra istället för att bara bjuda på chips och läsk som jag köpt så jag bestämde mig för att baka och jag hoppas att de tycker att det är gott. När man har så bra vänner som jag har tycker jag att man ska visa sin uppskattning ibland, det behöver inte vara stora saker. Jag har alltid roligt med dessa tjejer och de stöttar mig igenom jobbiga saker och finns alltid till hans, precis som det ska vara. Så ikväll är det jag som står för lite bakverk, annat snaks och lite sällskapsspel och jag vet att vi kommer få en rolig kväll! <3


Emmelie, Sarah, Lisa <3


5 februari

Igår fyllde min mosters man Dennis år, GRATTIS! Vi ska dit imorgon och gratulera honom :)

Även Maja Statin fyllde 20år igår så en stort grattis till henne också! :D


Eftersom att tåget var försenat (inget ovanligt vid sånt här väder) i onsdags så körde min snälla morfar mig till Douglas :) Tack så mycket! Kvällen blev lugn. Vi kollade lite på tv, åt middag och så, sen somnade vi ganska tidigt. Igår åkte jag med Douglas mamma hem till Nykvarn för jag skulle jobba på Hökmossens förskola hos mina "gamla" barn. Det gick jättebra, vi busade ute i snön och så jobbade Emmelie där också så vi träffades ute =)

På kvällen var det träning och den gick jättebra. Idag blev det inget jobb för min del men den är lugnt för jag har massor att göra! ;)

Ha en bra dag så hörs vi lite senare!


3 februari

Det blev alltså tillslut Jackie och Patrik som vann årets Paradise Hotel och det tycker jag var bra. Jag ville att det skulle bli de eller Christoffer och Erika. Sen att ingen av dem snodde åt sig pengarna var ju helt otroligt men samtidigt lite fint av dem båda!

Idag när jag vaknade snöade det väldigt mycket och det gör det fortfarande. Så jag har varit ute och skottat på framsidan för ett tag sen..Balkongen skulle också behövas skotta (snön når snart upp till fönstrena) men pappa sa att jag inte behövde. Jag är även inne på min andra maskin tvätt idag för jag vill inte att mamma ska behöva komma hem och tvätta tio maskiner ;) Och nu är det inte många dagar kvar, åh vad jag längtar! Jag ska åka till Douglas om några timmar, det blir bra :)




2 februari

Idag fyller en lagkamrat 20 år, nämligen Johanna Bjälkmark så ett STORT grattis till henne! :)

Det är även exakt åtta månader tills jag fyller 20år och en vecka tills Douglas fyller 20år.

Jag har jobbat idag och det gick superbra. Sen gick jag och handlade lite mat och när jag kom hem fastnade jag framför tvn tills det var dags för träning. Träningen gick bra och efter bjöd Johanna på glass och fruktsallad :)

Nu ser jag fram emot att lägga mig i soffan igen och kolla på Paradise Hotel finalen. Det är bara tre par kvar nu efter att Andreas och Greta blev utspelade igår. Så nu är det Christoffer & Erika , Patrik & Jackie och Fra & Pontus som slås om att vinna!

Det ska bli så spännande att se vem som står som den slutlige vinnaren. Tidigare år har det ju varit en person som vunnit och är det så även detta år tror jag inte någon av dessa personer skulle dela med sig av pengarna till sin partner....Men jag kan ha fel!









1 februari

Jag hade det väldigt trevligt hos mormor&morfar i lördags. Vi åt god mat, jag och mormor spelade Alfapet och sen kollade vi tre på Sommaren med Göran :) Efter filmen gick jag hem och sen mötte jag Douglas vid tåget. Vi gick aldrig till Niclas eftersom det visade sig att de skulle ut i Södertälje. Så istället hade vi det mysigt här hemma när vi kollade på Gudfadern II.

Igår innan matchen kollade jag och Douglas lite mer film, spelade Alfapet och tog det lugnt. Halv fyra var det samling och fem började matchen mot Marstrand. Vi hade 307 åskådare tack vare en anordnad tävling. Det var kul! Matchen vann vi med 11-0 (4-0,4-0,3-0) och jag spelade sex byten, jippi! Det var bra med en vinst iallafall =)

Efter matchen var det inga glada miner men till slut fick Douglas mig på bättre humör och så lagade vi en god middag och hade det mysigt framför tvn <3


RSS 2.0