30 november

Go kväll!
Det blir visst ett sent inlägg idag. Sista november dagen. Imorgon är det första december och för mig går alltid december månad väldigt fort. Jag känner mig stressad. Stressad över julen, över födelsedagar och över mitt körkort. Jag vill ta mitt körkort nu, nu på en gång. Men det går inte riktigt. Så jag får vänta..och nog om det.

Idag mår jag bättre, ännu bättre än igår vilket är skönt. Febern är borta och det är ju den som tynger ner en..Så idag har jag jobbat och det var roligt. Imorgon är jag ledig på dagen för att jag ska till en läkare som ska undersöka mitt bröst igen. Inte speciellt kul och jag hoppas att det går fort! Efter det ska jag julhandla lite och sen jobba 17-19.30 ungefär. Efter det kommer det bästa, jag ska träffa Douglas! :) Äntligen, vi har inte pratat på en vecka. Bara skrivit mail på facebook med flera timmars fördröjning = värdelöst! Så det ser jag fram emot, det blir mysigt :)

Det var allt för idag, ha det fint!


29 november

Idag gick jag upp tio, tog en lång dusch vilket jag egentligen inte gillar och när jag kom ut och var påklädd märkte jag att jag kände mig lite piggare än igår. Det gjorde mig glad och jag har mått bättre idag så förhoppningsvis är jag påväg att bli frisk. Jag ringde och pratade med min chef i eftermiddags och eftersom att jag inte haft feber idag kan jag komma och jobba imorgon, trots min snoriga näsa och min envisa hosta. Som tur är har hostan minskat en hel del! Så imorgon ska jag jobba och det känns bra :) Det är inte speciellt roligt att vara sjuk..Idag har jag läst teori och kollat på Grey´s Anatomy, inte så mycket mer.

Imorgon åker Lisa tillbaks till Lindvallen för sin andra säsong. Jag kommer sakna henne oerhört mycket och jag hoppas att jag får gå till henne senare ikväll och krama om henne! Att vi hinner med det <3

Jag har inte så mycket mer att skriva just nu. Det jag tänker mest på idag är att jag kommer sakna Lisa, att jag saknar att prata med Douglas, och så oroar jag mig för ett par personer i min närhet. Personer som jag bryr mig om och älskar. Det är privat, för privat för att skrivas om här.

Så därför tackar jag för mig idag!
Ha det fint


28 november

Hejsan hejsan!

Sov ut det gjorde jag allt idag. Jag ställde klockan på nio men då var inte min kropp redo att gå upp. Däremot halv elva så gick det bättre! Jag hoppas att all denna sömna ska hjälpa mig att friskna till. För övrigt känner jag ingen skillnad idag jämfört med igår, är lika täppt och huvudet känns fortfarande lite små tungt. Jag som behövs på jobbet och jag som vill träna...Nu när jag köpt gymkort vill jag ju köra på, det är ju så kul! :)

Hur som helst har jag städat lite i mitt rum idag. Är inte riktigt klar men tar en paus nu. Snart ska jag möta upp Lisa och vovven Charlie för en lugn prommis i det fina (läs höst) vädret! Sen ska jag städa lite till för att sen sjunka ner i soffan och bara ta det lugnt...

Jag hoppas att alla har en bra måndag!



Jag & Lisa!


27 november

Idag har jag & Douglas varit tillsammans i tre år. Tre underbara år! Tiden har gått väldigt fort samtidigt som det känns som att jag känt Douglas hela livet. Tänk att man kan komma en människa så nära, älska och bry sig om en männsika så mycket på ett så speciellt sätt. Douglas får mig att känna mig lycklig, speciell och trygg. Han är bäst <3



Det var synd att inte Douglas var hemma idag så vi kunde hitta på något mysigt tillsammans. Vi får helt enkelt ta det vid ett annat tillfälle, jag har en idé! Istället har jag jobbat och sen åkte jag direkt hem till mormor och morfar för första adventsfika. Jeanette,Dennis,Harry och Lina kom också, det var så mysigt så :)


Harry & Lina i somras när Lina fyllde år.


Imorgon ska jag stanna hemma från jobbet för att försöka friskna till. Hade feber både igår och idag och är helt enkelt trött på detta. Min chef tipsade mig om Echinagard som jag nu testar och hoppas på relutat!

Så imorgon blir det en lugn dag för min del. Jag ska sova ut och sen vill jag gå en lite promenad, få frisk luft!

Men nu ska jag fortsätta planera julklappar! ;)


26 november

Hej hej!

Efter många timmars sömn känner jag mig som en ny männsika. Jag har nämligen dragits med en envis hosta den senaste månaden och den här veckan har jag även haft feber till och från. Men idag känner jag mig lite piggare faktiskt! Hostan är dock kvar men känner mig pigg iallafall.

Om ca en timme ska jag åka till jobbet. Som jag sa igår har vi julbordspremiär idag och det ska bli roligt att jobba, hör och häpna ;) Vi har två sittningar idag och jag jobbar över båda, jag hoppas att allt går bra. Ikväll när jag slutar är det tänkt att jag ska ha myskväll med tjejerna precis som igår. Jag håller tummarna för att jag känner mig pigg även då!

Imorgon är en fin dag. Det är första advent men det jag i första hand tänker på är att jag och Douglas varit tillsammans i 3år imorgon! Tre år är en lång tid och den tiden har gått väldigt fort. Douglas gör mig oerhört lycklig och självklart ska vi fira detta när han kommit hem från USA nästa vecka :) Så imorgon blir det först jobb några timmar och sen traditionellt första adventsfika hos mormor & morfar. Det är mysigt det!



Jag & Douglas nyår 2008/2009
snart 3 år sen <3


25 november

Den 19 september skrev jag här senast och det är mer två månader sen. Nu tänkte jag försöka börja skriva igen för min egen skull, så att jag kan gå tillbaks och läsa vad jag har haft för mig. Under mitt "blogguppehåll" har det förmodligen inte hänt så mycket ut över det vanliga förutom en sak. Efter 14år har jag slutat med innebandy, helt och hållet. Det beslutet tog jag för ca en månad sen och det känns bra. Jag har istället köpt gymkort och kört för fullt där nere, jag trivs som fisken i vattnet i gymmet och på de olika passen :) Nu kan jag planera in min träning då det passar mig bäst på dagen och behöver inte vara upptagen tre vardagskvällar i veckan om jag inte vill. Självklart saknar jag vissa delar med innebandyn också, som att ha ett lag! Ett extra familj som jag träffar tre till fyra dagar i veckan, det saknar jag...

Men mer då...På jobbet jobbar vi för fullt nu med julbordet som har premiär imorgon. Vi har pyntat och förberett och vi har en hektisk december månad att "se fram emot"! Det blir en del helg jobb med start denna helg för min del, min lediga dag var idag. Men sen blir jag ledig 10 dagar i rad över jul och nyår så det känns bra. Värt att slita för! :) Och juste, i januari åker jag med mina föräldrar till Thailand i två veckor. De bjuder med mig och jag är så glad. Så glad att jag har all den plustid som jag kan ta ut till denna resa och jag är så tacksam, mina föräldrar är allt bra snälla <3

För att inte det här ska bli ett allt för långt inlägg slutar jag här..Nu ska jag sova och skriver förhoppningsvis några rader imorgon innan jag åker till jobbet vid tolv. Sov gott!


RSS 2.0