30 november

I fredags jobbade jag 6.30-12.45 och sen åkte jag med 13.19 tåget till Douglas :) Vid fyra kom Simon och Ida och hämtade oss och så åkte vi till Strängnäs för att handla mat och sen åkte vi hem till Simon. Han hade en jättemysig grillkåta där vi grillade vårt kött och så  satt vi där hela kvällen. Vi åt middag, pratade, planerade lite inför Sälen och lyssnade på musik. Vid nio åkte vi till Strängnäs för att bowla :) Douglas hatar att bowla så han satt och drack öl och kollade på så körde jag och Ida mot Simon, det var jätteroligt! Men i slutet gick Douglas med på att göra en stöt och så lyckades han spräcka sina byxor haha :P Efter bowlingen körde Simon och Ida hem oss och innan vi somnade tog vi en dusch för att bli av med all röklukt från kåtan.

I lördags började Douglas jobba 11 och jag åkte hem för att spela match. Jag var skittaggad och det skulle bli så roligt. Men sen efter bara ett par byten får jag en knä i mitt lår vilket resulterar i en lårkaka och jag var tvungen att avbryta matchen :( Men tjejerna spelade bra och matchen slutade 1-1! =) Efter matchen var det lagfest under temat "glöggfest" och det blev väldigt lyckat även om jag haltade runt. Vi var hos Lena först där vi provade olika glöggar, åt pepparkakor och körde två roliga lekar. Senare var det dags för utgång och vi som hade åldern inne gick till 550 där vi dansade resten av kvällen :) När det stängde gick vi hem till Vargen och jag kom hem fem på morgonen...

Igår var det första advent och det firades med släkten på mammas sida :) Vi åkte hem till min moster Jeanette,Dennis,Harry och Lina. Där bjöds det på glögg och fika och det var så roligt att träffa alla. Lina hade blivit större och Harry var på bra humör som vanligt. Vid halv sex åkte vi hemåt och mamma släppte av mig hos Douglas. Vi kollade på Barcelona-Real Madrid som Zlatan avgjorde så att Barcelona vann med 1-0 och sen åkte vi hem till mig :)

Idag öppnade jag förskolan och jag var helt slut. Jag kan inte minnas att jag har varit såhär trött någon gång förut. Jag är en person som behöver mycket sömn och det har jag inte fått denna helg och det har verkligen känts idag. Så när jag kom hem låg jag och Douglas bara i sängen och kollade film tills han skulle hem.

Jag har ju egentligen träning ikväll men mitt förbannade ben hindrar mig..Jag som så gärna vill :( Får se hur det känns imorn men jag tror att det blir på torsdag tidigast, tyvärr.


Ett år tillsammans med Douglas! <3

Idag är det alltså ett år sedan som jag och Douglas blev tillsammans :)  Tiden har gått väldigt fort samtidigt som det känns som att vi har känt varandra mycket längre än en år. Hur som helst vill jag bara tala om att Douglas är en underbar pojkvän, han gör mig lycklig genom att få min att känna mig älskad, känna mig trygg, genom att få mig att skratta och genom att han bara är den han är...En väldigt snäll, rolig, ärlig och omtänksam person!

Jag älskar dig Douglas Smedberg <3





För er som inte vet hur jag och Douglas träffades tänkte jag berätta det.

Vi gick i paralellklass i gymnasiet i tre år men jag hade inte lagt märke till Douglas eller haft speciellt mycket kontakt med någon i den klassen. Men så kom resan till Spanien 10-17 oktober. Det var genom spanskan som denna resa ordnades och jag gick i fortsättningsspanska och Douglas gick i nybörjarspanska. Det var elever från båda ekonomiklasserna + Miche som åkte :) Under den veckan i Spanien "upptäckte" jag Douglas och tyckte att han var en snygg kille. Men det som jag la mest vikt på då var att han alltid fick mig att skratta :)

Så när vi en vecka senare kom hem från Spanien kunde jag inte sluta tänka på Douglas så jag tog kontakt med honom via msn och tillsammans med en stor del av Spaniengänget gick vi ut den 25 oktober på BK. Efter det fortsatte det efter att jag frågat om han ville träffa mig. Vi träffades i en månad ungefär och sedan den 27e november berättade jag för honom hur jag kände för honom och frågade om han ville vara tillsammans med mig, och ni förstår ju var svaret var :)


26 november

Godmorgon!

Det blev ingen städning av mitt rum igår. Istället fixade och testade jag lite med sakerna som jag fick hem från Oriflame och H&M igår =) Jag tittade även i de nya katalogerna och hittade lite julklappar så det blir en ny beställning. På kvällen kollade jag på Paradise Hotel som egentligen inte är bra men bara för att jag började kolla kan jag inte sluta, skumt det där.

Idag är det torsdag och jag jobbar 9-17 sen ikväll är det träning som jag ser fram emot! :) Sen imorgon är det helg och den här helgen kommer bli toppen. Imorgon är det fredag (27 november) och då har jag och Douglas varit tillsammans i ett helt år! Så det ska självklart firas och det ska vi göra tillsammans med Simon och Ida. Sen på lördag har vi hemma match mot Skattkär som vi mötte vår första div 1 match och efter det ska laget ha glöggfest/lagfest tillsammans :)  Åå söndag är det första advent och vad kan passa bättre då än att "fira" det med sin underbara släkt!? Vi ska hem till min moster Jeanette, Dennis,Harry och Lina och det är något som jag ser fram emot!

Men nu måste jag göra mig klar och kila till jobbet.
Ha en bra dag!

P.S Jag vill att morfar och mormor ska veta att jag blir jätteglad när ni kommer och kollar på mina matcher även om jag kanske inte visar det så mycket efter en förlust men det är för att jag blir så j*vla arg! Men bara så ni vet, jag uppskattar det verkligen!


25 november

Det gick bra att jobba idag men jag var ganska trött. Så när jag kom hem sov jag i två timmar :) Jag har ingen träning idag men hade faktiskt funderat lite på att gå ut och springa men nu när det regnar är jag inte sugen längre. Istället ska jag försöka ta mig i kragen och städa mitt rum. Det blir alltså en ganska tråkig dag idag..men dom finns ju dom också!


En månad kvar till julafton!

Tiden går ruskigt fort! Tänk att det snart är julafton :) Jag älskar julen just för att det är så mysigt att umgås med familjen,släkten och vännerna, det är det bästa jag vet! Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt redan börjat lyssna på jullåtar här vid datorn och idag bakade jag och Douglas pepparkakor :D Det var jätteroligt och dom blev så fina så. Vi köpte glacyr i rött och grönt som vi "pyntade" pepparkakorna med =)

Sen ikväll har jag tränat och det gick bra. Vi var inte så många men träningen blev lyckad endå så det var bra. Imorgon öppnar jag igen precis som idag så jag ska snart lägga mig och sova. Igår kväll när jag skulle sova var inte Douglas trött så han kliade och masserade min rygg lite lätt tills jag somnat, det var mysigt. Men ikväll ska jag sova själv...




Vardagsmys med min favorit!


Nykvarn-Kumla 2-3

Som ni ser förlorade vi igår mot Kumla. Efter full matchtid stod det 2-2 och då i den fem minuter långa förlängningen gjorde dom mål först. Jag var skitsur efter matchen för vi var väldigt jämna och vi hade lika gärna kunnat vinna. Sen blev min kedja bänkad i slutet av andra perioden och i början av tredje så det kändes jävligt tråkigt måste jag säga. Men jag är väldigt nöjd med dom bytena som jag fick spela för jag var inte inne på något mål bakåt!!!! Det är det alltid mitt mål..sen om det blir något mål framåt är det bara ett + :)

Jag tänkte göra en liten lista nu om matchen :P

Bra: Våra tre boxplay var grymt bra idag då vi inte släppte in något mål.
Jag tycker att Szilvia var duktig. Något som alltid är superbra med vårt lag är att vi aldrig och då menar jag aldrig ger upp. Vi kämpar in i det sista och ofta men tyvärr inte alltid ger det utdelning! :) Våra två mål som vi lyckas få in (Ladan & Lena) var såklart bra! Att min kedja inte släppte in något mål bakåt!


Mindre bra: Att vi fick tre utvisningar den första perioden, en av dom var min!
Att vi inte kan sätta dom målchanserna som vi får, var och en av oss. Jag tex missade målet när jag fick en bra pass av Sarah. Sen i slutet av matchen hade vi massor med chanser som inte gav utdelning. Precis innan Kumla gjorde 2-3 hade vi en målchans, öppen kasse i princip som vi missar :(
Jag tycker även att tränarna börde gjort en tidigare förändring i tredje perioden. Jag tycker tex att Johanna Larsson som satt på bänken borde fått göra ett par byten.


Tillsammans är vi oslagbara!

Jag är så sjukt taggad till dagens match! :D Jag vill att matchen ska börja nu på direkten!! Vi har bra förutsättningar inom laget idag och om alla bara är på topp så tror jag att vi har en stor chans att ta tre poäng mot Kumla! Just nu ligger vi på sjunde plats i tabellen och Kumla på sjätte plats men då har vi två matcher mindre spelade än alla lagen som ligger bättre till. Så om vi bara vinner kommande matcher ligger vi väldigt bra till =)  

Idag ser vår laguppställning ut såhär:

Målvakt: Szilvia  (Patricia)
Bakar: Lisa&Sarah , Johanna Ottosson&Therese (Johanna Larsson)
Kedjor: Jag,Helena och Emma
Lena,Ladan och Johanna Bjälkmark
Malin,Emelie och Rebecca


Nykvarns damlag!


Lördag

Herrarna vann sin match med 9-4 och jag kollade med Sarah,Lisa,Emelie och Malin =) Ikväll kollade jag och Sarah först en period när p94 spela sen plockade vi upp Malin och Emelie så åkte vi in till Södertälje för att fika. Det var jättemysigt! :) Jag har tur som som har så fina vänner..man har verkligen alltid roligt med er!

Snart ska jag gå ner och lägga mig så jag får ordentligt med sömn inför imorn. Jag ser verkligen fram emot matchen, det ska bli skitroligt att spela! Det känns som evigheter sen. Vi har ett himla bra lag också med bra kedjekombinationer och bra backpar. Innan matchen har vi fotografering med laget och sen ska vi äta lunch tillsammans. Det blir perfekt att vi får ladda tillsammans!

God natt


21 november

Hejhej!

Jag klippte mig igår och det blev väl helt okej. Det är ju alltid ovant i början, iallafall för mig. Men jag måste klippa mig ganska ofta nu en tid framåt för mitt hår är väldigt slitet =(. Vid tre hämtade Gunilla mig och så åkte vi hem till dom. På kvällen kollade vi när Douglas lag och lillebror spelade match. Eftersom att Douglas är lite sjuk så satt han på läktaren med oss andra. Efter matchen åkte vi hem och tog det lugnt och somnade ganska tidigt.

Nu är Douglas och jobbar och om en stund kommer mina föräldrar och hämtar mig. Jag ska kolla på herrarnas match kl 14 med Sarah,Lisa och Emelie sen får vi se vad som händer :)

Imorgon har vi hemmamatch mot Kumla 17.00, kom och kolla!


Torsdag

Det har varit en bra dag idag och träningen gick bra också. Lisa har kommit hem och henne fick jag träffa på träningen! :) Imorgon öppnar jag förskolan och slutar då tidigt. När jaf slutat blir det ett besök hos frisören och sen blir jag hämtad av Douglas mamma så åker jag med hem till dom :)

Ha en bra fredag allihopa!


19 november

Godmorgon!

Det gick bra igår på jobbet även om jag var trött emellanåt. Douglas kom hit vid halv sju och så handlade vi med oss glass och bullar innan vi gick till Filip & Amanda. Där lagade vi och åt jättegod tacos tillsammans och sen kollade vi på Bonde söker fru och Sverige-Italien :) Fast fotboollsmatchen var dålig så det blev mest att vi patade. Men det var en väldigt trevlig kväll!

Idag jobbar jag 9,30-18,30 så jag ska gå om en stund. Där nere i min stora och varma säng ligger Douglas kvar och sover..orättvist! Och sen när jag kommer hem har han åkt hem. Det är tråkigt!

Men vet ni vad som inte är tråkigt!? Att Lisa kommer hem ikväll :D:D:D Jag har saknat henne.


Ha en bra dag!


18 november

God morgon!

Igår jobbade jag 8-15.30 och det gick jättebra och det var en av dom roligaste dagarna faktiskt :) På kvällen hade jag träning och det funkade bra för mig så det var roligt. Tråkigt nog smittade jag Douglas med min förkylning när jag var där i helgen så han kom inte hit igår men han kommer idag istället om det inte blivit värre!

Idag stänger  jag förskolan så ska jobba 9-17.30. Ikväll spelar Sverige-Italien 20.30 och den matchen ska jag och Douglas kanske se med kusin Filip och Amanda :)

Ha en bra dag!

P.S Mormor, min match nästa helg är flyttad till lördagen så vi kan åka till familjen Eriksson första advent! :D


16 november

Hejsan!

En ny vecka med följd av nya möjligheter har nu börjat! Jag mår mycket bättre så allt känns för tillfället jättebra :) Det gick bra att öppna förskolan idag och att sluta 12.15 var underbart..när det gäller att jobba är jag en morgonmänniska så dom timmarna passar mig utmärkt. När jag börjat gå hemåt kom mormor körandes och snäll som hon var körde hon hem mig :) Jag fick då veta att vi är hembjudna till Jeanette,Denis,Harry och Lina nästa helg för att "fira" första advent. Det ser jag fram emot!!

Ikväll ska jag träna lite lugnt. Tänkte inte köra så hårt alls i gymmet och sen är ju innebandyträningen lugn för oss utespelare på måndagar. Imorgon jobbar jag 8-15.30, har träning och så kommer nog Douglsas hit :D


Idag tog Sarah körkort!!! :D
Bra jobbat gumman, jag är så stolt!


En av mina favoritbilder från vår Alanya resa, jag tycker den är underbar!


Söndag

Pajen som jag och mamma lagade förut blev väldigt god! Så vi åt ost&skonkpaj med sallad förut och nu snart ska vi äta räktoast, mums! :) Innebandy matcherna som jag kollade på idag var ingen höjdare..Iaf inte Kvarnen vs Åker hehe..Nu ska vi äta lite sen ska jag försöka somna så tidigt som möjligt eftersom att jag öppnar förskolan imorn 6.15 ;)

All I need is you!


Sarah, Emelie och Lisa, jag är så glad att jag har er! :D
Med er har jag alltid roligt och jag litar till 100% på er alla tre.



Douglas, du får mig att må bra, du gör mig lycklig! <3




Mamma & pappa, ni ser alltid till mig bästa och ställer alltid upp för mig.
Jag älskar er!



Min släkt (alla kanske inte syns på bilden men alla var där), jag tycker om när vi träffas och umgås. Ni alla betyder mycket för mig och jag bryr mig om och älskar er!




Mitt lag!
Jag blir glad och mår bra av att träna, spela matcher och umgås med er tjejer och ledare! Ni gör mycker mer för mig än vad många utomstående säkert förstår. Vi är som en egen "liten" familj och jag tycker mycket om er alla!


15 november

Igår åkte jag med Douglas familj till E-tuna för att Douglas och Felix skulle spela match mot Segeltorp. När vi lämnat dom till sin samling åkte vi ner på stan. Douglas mamma gick och köpte en jacka och jag gick in på Gina Tricot en snabbis och kom ut med ett par lackleggins och två stickade tröjor, en grön och en svart. Prefekta att mysa i till ett par leggins :)

Jag sprang på lite släktingar också mitt i allt och det var kul! Innan vi sen åkte till matchen åt jag och Douglas lunch. Matchen gick jättebra och Douglas lag vann med 5-0 och Douglas gjorde första målet! :D

På kvällen åkte vi på bio med Simon, Ida,Kara och Idas lillebror +kompis. Vi skulle sett Paranormal Activety (hur det nu stavas) men den blev utsåld så vi såg Saw6 och den var helt okej..väldigt äcklig precis som dom andra filmerna.

Nu är jag hemma i Nykvarn igen och jag mår faktiskt mycket bättre idag än vad jag gjort. Jag har inte ont i halsen och ingen feber men är fortfarande täppt i näsan och hostar lite. Så det känns bra! :)

Jag ska umgås med mina kära föräldrar idag. Laga paj till dom och sen ska jag och pappa kolla innebandy och sen ska vi spela Monopol, mys!


14 november


Tråkigt  att jag inte kunde följa med till Örebro idag,
men jag tror på er!

Lycka till
mina lagkamrater
mina vänner
min familj!


Fredag den 13e

Hejhej!

Idag är det fredag den 13e, otursdagen sägs det. Men jag har inte råkat ut för någon otur än så länge och minns inte att jag har gjort det någon gång. Så det kanske är dags att släppa dom negativa tankarna om fredag den 13e! Hur som helst var jag och pappa ner till Vårdcentralen tidigare idag. Där gjordes ett halsprov samt blodprov (jag tycker att det gör skitont att ta blodproc i fingret så det var inte alls roligt). Proverna visade inget så troligtvis är det bara en ordentlig förkylning som jag åkt på. Det känns både skönt och lite jobbigt. Hade jag haft halsfluss hade jag fått antibiotika och på så sätt mått bättre om ett par dagar men nu kan det bli mer utdraget.

Hur som helst blir det ingen match för mig imorn. Det är jättetråkigt!Jag hade fått följa med och köra lite stödbyten men jag känner att jag inte skulle orka det och så får jag inte för mina föräldrar, det är ju en risk man tar om man spelar när man är sjuk. Sen räknar ju förskolan med mig hela nästa vecka också, jag ska öppna på måndag så vill inte bli sämre.

Så ikväll ska jag umgås med Douglas som jag inte träffat sen i söndags. Han jobbar just nu men när han kommer hem ska vi gosa ner oss i soffan och kolla på en bra film..Precis vad jag behöver.

Lycka till imorgon tjejer, jag vet att ni kan ge Örebro ett tufft motstånd! :D


12 november

Idag har jag inte mått bra alls. Så vi kom överens på jobbet om att jag ska vara hemma imorgon och försöka få en tid hos Vårdcentralen för att undersöka min hals. Så det blir nog ingen match för min del i helgen och inte får jag umgås med mina tjejkusiner Elene och Annemie, så typiskt!

Istället får jag kurera mig här hemma i soffan med mina föräldrar och kolla Idol imorn. Och på lördag får vi se..det beror på hur jag mår och vad jag är för sjuk. Men lugnt blir det iallafall, väldigt lugnt.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och ringa Douglas :)

God natt


11 november

Hejsan!

Det har precis som vanligt gått bra att jobba idag fast att jag knappt haft någon röst. Jag skulle inte ha tränat igår när jag kände av halsen, så dumt av mig!!! Nu är jag helt slut fastän att jag har sovit över en timme. Så om jag ska gissa så kommer det inte bli någon träning för min del imorn..Får hoppas att jag är helt frisk på lördag om jag blir uttagen.

Imorgon åker Lisa till Gran Canaria med sin familj..jag är avundsjuk! Tänk vad skönt att komma  bort till värmen en vecka och bara vara. Det skulle jag vilja :) Så ikväll ska vi försöka träffas, vi tjejer =)


10 november

Det gick bra att jobba idag och när jag kom hem somnade jag..det var skönt! Sen var det innebandyträning och den gick väl sådär. Jag vaknade jättehes idag och snorig och det blev inte bättre av att jag tränade. Halsen började göra ont redan vid uppvärmningen men jag bet ihop för jag vill väldigt gärna spela på lördag! :)

Då möter vi Örebro på bortaplan. Dom är också nykomlingar i div 1 och har inte förlorat en enda match hittills..Så det kommer bli en tuff men rolig match. Elene ska följa med och efter matchen ska vi hem till Annemie (min kusin och Elenes syster) så ska vi äta Tacos och sen festa ihop på kvällen. Det ska bli himla roligt att umgås med dom för det var längesen! :)

Imorgon är det onsdag och jag ska jobba 8-15.30. Vi ska ut i skogen på förmiddagen, det tycker jag om :) Man märker på barnen att dom tycker om det också. För dom är det ett äventyr varje onsdag, att gå igenom skogen och sen bygga kojor och klättra i träden, det är kul att se!

Men nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon!
Natti natti


Måndag

Det gick bra att jobba idag men det hände en ganska läskig sak. När jag hade rast och satt i personalrummet kom några barn springandes och sa att jag skulle komma för att en pojke blödde vid ögat. Självklart gick jag dit och då satt pojken i en frökens knä med papper hårt tryckt mot pannan..Han hade ramlat in i en hylla och fått ett jack i pannan =/ Men han blev hämtad av sin pappa och det behövdes nog sy. Sånt där är aldrig roligt och jag är lite lättad över att det inte var jag som var ensam med barnen för jag hade nog fått panik av allt blod och inte vetat riktigt vad jag skulle göra...eller så reagerar man helt impulsivt ?

När jag stängt dagiset åkte jag direkt till träningen och den gick bra. Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag har en stickig känsla i halsen och så har jag nyst tre gånger på 10 min =/.



Hos dig är jag stark,
hos dig är jag underbar,
hos dig har jag allt,
där vågar jag stanna kvar

<3


9 november

Godmorgon!

Jag blev väckt för en timme sen av en som jobbar på förskolan där jag är vikarie. Istället för att jobba 11.45-15.45 ska jag jobba 10.30-17.30 och det går ju jättebra det kan bli lite stressigt till träningen som börjar 18.00 men som sagt, sålänge innebandyn inte ger några pengar måste jobb gå före ;) Så jag ska göra mig klar nu.

Ha en bra dag!


Söndag

Idag är det farsdag så när min pappa vaknade och kom upp hade jag gjort iordning en bricka med ett ljus, kaffe,mjölk,bullar och ett paket :) I paketet var det tre deodoranter och han blev glad.


Jag & pappa <3

Douglas åkte hem för att umgås med sin släkt och familj och strax efter tre gick jag,mamma och pappa till mormor och morfar. Där var även, Jeanette,Harry,Lina och morbror Micke :) Vi åt god mat, fikade och umgicks. Lina hade vuxit en del och Harry var lika glad som vanligt. Det är roligt att träffa släkten! Tyvärr kunde jag inte ta några kort eftersom att min kamera fortfarande är hos Jonas =/.

Imorgon är det ny vecka och jag jobbar 11.45-15.45 sen är det träning på kvällen.


Lördag



Just nu kollar jag och Douglas på fotboll, Atletico Madrid - Real Madrid. Förut kollade vi på Zlatans match och på en Johan Falk film. Alldeles nyss gick vi ner och la Saga i hennes säng. Hon har sovit någon timme här i soffan med oss. Allt har gått jättebra och nu ska vi bara vänta här tills Anna och Mange kommer hem =)

Imorgon är det farsdag och då ska vi hem till mormor och morfar. Familjen Eriksson kommer också dit vilket betyder att jag ska träffa mina småkusiner Harry och Lina! :D

Nu ska jag mysa med min älskade pojkvän! Ha en bra kväll :)


7 november

Hejhej!

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt men den blev väldigt bra endå. Efter jobbet åkte jag och mamma och handlade mat och jag hann även in på Skopunkten och fick med mig ett par stövlar hem :)
När vi kom hem lagade jag och mamma tacos tillsammans som vi sen åt tillsammans med pappa, såklart. Vid sju hämtade Lisa mig med sig egna bil ;) och så åkte vi till Mariefred för att vara med Douglas och Hellan. Vi kollade två perioder av en innebandymatch mellan Mariefred och Strängnäs och sen kollade vi på en film, Public Enemy. Det var en jättetrevlig kväll tycker jag!

Just nu är Douglas ´på jobbet. Han jobbar 10-15 idag och innan han skulle gå upp hade jag värsta mardrömmen och som vanligt var en orm inblandad. Jag vaknar helt svettig av att Douglas "knuffar" på mig...Usch jag hatar verkligen ormar! Hur som helst kunde jag somna om och sov enda till 12.30 och det behövde jag verkligen efter en veckas jobb och dålig sömn.

Ikväll ska jag och Douglas vara barnvakt åt grannflickan Saga :)

Ha en bra lördag!

Mina nya stövlar från Skopunkten, 299kr.
http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Stovlar?art=249289


5 november

Hejsan!

Idag mår jag mycket bättre och har kunnat spela vår träningsmatch :) Men först jobbade jag 13-17.30 och det gick alldeles utmärkt. Matchen mot Sörmlands F15 slutade 4-4. Dom var jätteduktiga och vi var inte riktigt på topp så resultatet var helt rättvist. Jag blev väldigt arg efter matchen för att man fick höra massa gnäll...jag är så trött på det. Håll det inom dig!

Imorgon är det fredag igen och det ska bli väldigt skönt med helg :) Jag ska jobba 8-15.30 sen blir det en lugn kväll hemma med mina föräldrar och kanske Douglas också.

Ha det bra!


4 november

Hejhej!

Jag kom nyss hem från jobbet. Idag på förmiddagen var vi ute i skogen med barnen och plötsligt började det snöa! Jag är inget stort fan av snö så för min del hade det kunnat vänta, men barnen blev väldigt glada :) Om en timme ska jag åka med Douglas mamma hem till Douglas. Jag ser fram emot en myskväll.

Idag kan man få vaccinera sig mot Svininfluensan här i Nykvarn..Jag tänker inte göra det. Man vet ju faktiskt inte vad det där vaccinet kan göra med kroppen + att man kan få biverkningar. Dessutom är det fler som dör varje år i vanliga vinterkräksjukan än vad som har dött i svininfluensan!

Nu ska jag lägga mig och vila en stund så att jag är pigg när jag kommer till Mariefred! :)


Nysning, ett tecken på förkylning

Det märks verkligen när man är sjuk. Jag blir helt matt och avslagen och så börjar jag alltid att nysa. Trött blir jag också, eller ja tröttare än vanligt ;) Jag somnade en timme på soffan och sen kollade jag på Kirurgkliniken och Andra Avenyn. Nyss kom jag tillbaks efter en promenad med hundarna. Vi gick förbi hemma hos mig för jag hade glömt både tand-och hårborste. Nu är jag helt slut igen så jag ska lägga mig i sängen och läsa tidningen som jag inte läste förut och vänta på att Douglas ska ringa.

Natti natti


tisdag

Hej!

Det har gått väldigt bra att jobba idag även om jag varit täppt och lite tung i huvudet. Jag var kvar sist med några få barn och fick sluta 16.45. Då cyklade jag hem till mormor och morfar, åt mat som dom lagat till mig och sen gick jag en promenad med hundarna och Burre (katten) lunkade efter. Jag är ganska trött så snart ska jag lägga mig i soffan och läsa tidningen och sen kolla på tv. Det blev ingen träning för min del ikväll eftersom att jag inte mår helt okej.

Imorgon ska jag jobba 9-15.45 och sen ska jag åka hem till min Douglas :)

Ha en bra kväll!


Douglas jag älskar dig


3 november

Hejhej!

Dålig uppdatering jag vet...

Maskeradfesten som Sarah styrt hemma hos Jonas blev väldigt lyckad. Alla som var bjudna hade gått in för det så det blev jätteroligt. Jag var djävul, Lisa en tysk ölföicka, Sarah var sjuksköterska, Emelie var kissekatt, Helena var catwoman, Matilda var katt, Jonny och Joey var Adam och Eva m.m. Ni får se bilder sen! :) Senare gick vi ut på Olearys nya The Strip och det var helt okej. Innan vi åkte hem blev det kaos, jag blev oerhört ledsen, Douglas blev orolig och förbannad och började gå från Strängnäs till Södertälje för att läxa upp två personer men blev upphämtad vid McDonalds, som tur var! Tillslut kom jag hem och saker och ting löste sig.

I söndags var jag väldigt trött. Jag låg i soffan fram till halv sju på kvällen då Lisa hämtade mig. Vi åkte till Mariefred och kollade film med Douglas och Hellan :) Vi såg The Proposal och den var skitrolig! Sen följde Douglas med till Nykvarn och sov med mig <3

Igår jobbade jag 11-15 och när jag kom hem somnade jag. Jag har blivit förkyld igen och mår inte speciellt bra. Mitt emunförsvar har nog gett vika för alla hostande och snörvlande barn på förskolan hehe. Så igår kväll fick jag avbryta träningen och ikväll blir det ingen träning för min del :( Tråkigt!

Men jag ska jobba 11-17 idag och sen ska jag hem till mormor och morfar =) Dom ska på kryssning med mina föräldrar idag så jag ska ta hand om hundarna :)

Ha en bra dag!


RSS 2.0