30 juli

Efter att ha jobbat lör,sön,mån,tis och tors är det äntligen dags för mig att sätta mit på tåget mot Göteborg! Jag kommer vara framme vid ett och sen möter jag upp Sarah,Lisa,Emmelie och Malin :) Vi ska bo på Scandic Europa  där jag bodde med Douglas och hans föräldrar förra sommaren. Ikväll blir det party för hela slanten och imorgon kväll med. Men därimellan ska vi umgås, shoppa? Vad vet jag, det enda jag vet är att det kommer bli en toppen helg!

Ha det så bra!


26 juli

Tjenare!

Idag har jag haft kul på jobbet, roligre än vanligt. Faris en skön kille har börjat och jag har kul med honom. Han känner både mina tjejkompisar och Douglas sen tidigare. Han är rolig :) Jag har pratat med mina käraste och de har det underbart hittils på sin roadtrip. Jag ser fram emot fredag då jag möter upp dem i Göteborg fre-sön. Jag blir anundsjuk av att prata med deml, såklart. De har tydligen varit på samma ställe som prinsen carl Philip ;) Ikväll är jag med Douglas och vänner i Mariefred, imorn jobbar jag 12-20.15. Sen ska jag singa mitt hår och jag ber till gudarna att det blir bra! Sen ska jag klippa mig också. Om inte slingorna lyckas får jag väl göra om dem :P

Ha det gött!


25 juli

Hejsan!

Jag och Douglas fick inte så jättemycket tid igår kväll innan vi blev för trötta och gick och la oss. Men vi hann kolla lite film och sen ligga och prata som vi alltid gör innan vi somnar. Det är bäst! Idag började jag jobba vid tolv och skjuts hem det fick jag av Doulas :)

Snart ska jag sätta mig på cykeln, jag har ingen lust att gå ut och springa. Tänker köra det jag har lust med i fortsättningen för jag vet inte hur min höst kommer se ut. Vet bara hur jag känner just nu.

Sarah,Lisa,Emmelie och Malin åkte iväg på roadtrip imorse :) De ska till Båstad,Halmstad och Göteborg. Jag möter upp dem i Göteborg på fredag, det ser jag fram emot! Hade såklart varit roligt att vara med hela veckan, men jag jobbar mån-tors.

Nej nu ska jag cykla, ha det bra!


Vi ses i Göteborg tjejer! <3


24 juli

Det var roligt hos Linnea även i onsdags. Det var mindre folk men det gjorde inget, man fick mer plats :) Jag och Douglas var hemma vid tre så på torsdagen var vi lite trötta. Trots det var jag ute och sprang en runda med Felix, det var inte roligt!! På kvällen sen åkte vi hem till Tobbe där vi satt ett helt gäng i solen på hans gräsmatta och hade det härligt. Senare tog vi tio bussen in till Mariefred och gick till Jöns & Jakob där det var massa folk. Jag hade jättekul!

I igår jobbade Douglas och mina föräldrar kom och hämtade mig. På eftermiddagen var jag på ett möte och sen resten av kvällen var jag hemma, hade ingen lust med något.

Idag har jag  jobbat 11-20.25 och alldeles strax kommer min älskling och hämtar mig :) Vi skulle gått ut till Jöns & Jakob med alla vännerna eftersom det är Riddardagarna men vi orkar inte. Vädret är så tråkigt också. Så det blir en myskväll med massa gott :)

Imorn jobbar jag igen kl 12.

Ha det gött!


21 juli

Det blev att jag sprang mellan 22-23 i måndags istället, ville kunna sova ut igår ;) Igår efter jobbet var jag,Sarah,Lisa,Malin,Julia och Rebecca bjudna på grillmiddag hos Emmelie & Julia, det var trevligt! Vi satt ute och pratade om allt möjligt i några timmar och sen cyklade jag och mötte Douglas strax efter tio.

Idag jobbar jag 8.30 - 18 och sen åker jag och Douglas till Mariefred. Linnea har fest igen så vi ska dit. Men ikväll blir det väldigt lugnt för både mig och Douglas. Jag vill kunna ta vara på min lediga dag imorgon och så vill jag kunna träna.

Ha en bra dag!


18 juli

Igår kväll efter jobbet skyndade jag mig hem och gjorde mig klar på en halvtimme. Sen körde mamma mig till Mariefred där jag mötte upp tjejerna och så åkte vi till Linnea som hade fest. Lite senare kom Douglas med några. Kvällen blev väldigt lyckad, jag hade jätteroligt! :) Vi dansade mycket och det var bara trevliga människor där. Efter att ha kollat på några roliga klipp på datorn och skrattat som jag vet inte vad somnade vi alla fem i Douglas rum.

Idag åkte vi tjejer hem vid elva. Jag somnade på soffan och sen var det dags att jobba. Det gick bra och tiden gick fort. Nu ska jag snart sova, eller lägga mig och läsa tänkte jag. Imorn måste jag träna och sen börjar jag jobba 12.

Ha det bra!


Jag älskar dig Douglas <3


17 juli

Hejsan!

Vi satt flera timmar på Malins altan och planerade vår semester. Det var härligt. Nästa söndag åker Sarah,Lisa,Emmelie och Malin iväg. De ska till Båstad och Halmstad och sen fredagen v 30 hoppas jag kunna möta upp dem i Göteborg! :D Det skulle vara toppen.

Igår jobbade jag 8.30-18 och innan det var jag ute och sprang. På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt med mina föräldrar. Idag var jag ute och sprang strax efter nio och det var så varmt! Men nu är det molnigt..Jga jobbar 11-20.15 sen blir det Mariefred med mina tjejer och Douglas + kompisar! :) Men det blir ganska lugnt för min del för imorn jobbar jag 14-20.15.

Ha det bra!


15 juli

Hejhej!

I tisdags kväll gick jag ut och sprang klockan halv elva, innan var det på tok för varmt. Sen somnade jag gott i sängen :) Igår åkte jag,mormor och morfar till Mariefred och hälsade på mina föräldrar på campingen. Vi fikade och så innan vi gick in till Mariefred. Där hälsade vi på Douglas på Ica och sen gick vi och åt en god lunch på Slottscafét. På kvällen åkte jag,Douglas,Sebbe,Sebbe och Ralle ut och fiskade/badade, mysigt! Efter det kollade jag och Douglas lite film innan vi körde en vän in till Strängnäs.

Idag ska vi ut ett helt gäng och bada. Vet inte vart än, men det kommer bli bra det vet jag :)
Ikväll ska jag träffa Sarah,Lisa,Emmelie och Malin. Vi ska planera vår roadtrip!
Ha en bra dag!


13 juli

Idag jobbade jag 12-20.15 och det gick bra om man bortser från värmen...Det är så jobbigt och samtidigt vill jag inte klaga. Men att jobba i långbyxor och en piké i denna värme är inte behagligt. Men imorgon och på torsdag är jag ledig så då ska jag försöka njuta av värmen :) Jag ska ut och springa tidigt imorgon i mina nya fina löparkläder och sen ska jag åka till Mariefred med mormor & morfar. Vi ska hälsa på mina föräldrar på campingen =) Sen får vi se om jag sover kvar hos Douglas eller åker hem och umgås med Sarah!

Idag fyller min kusin Lisa 1år! Släkten ska fira henne på lördag och då jobbar jag, så typiskt :( Jag får åka dit och fira henne en annan dag helt enkelt...

Ha det gött!


12 juli

Efter en vecka (sex dagar) i Grebbestad är jag hemma igen. Vi hade det jättebra! Vi bodde i en fin stuga bara ett par hundram meter från stranden med 1,5km gångavstånd till Grebbestad med den vackra hamnen och de mysiga uteserveringarna och butikerna :) En dag åkte jag,Douglas,Filip och Amanda till Smögenbryggan och gick där och åt en mysig lunch, det är så underbart fint där med bryggan,båtarna,bodarna..En annan dag åkte hela gänget till Strömstad och gick där i hamnen och sen mer i staden i olika affärer. Vi har även gått in mycket till Grebbestad och gått i butiker där, ätit goda luncher som langos, spelat äventyrsgolf, kollat fotboll,spelat spel och druckit gott på kvällarna. När det har varit toppenväder har vi legat och solat och jag & Douglas har fiskat krabbor, det är ju så roligt! :) Det har varit en bra vecka helt enkelt även om det var lite skönt när man väl satt i bilen påväg hem, man blev ju lite irriterad ibland när det är så många olika viljor och man bor 9personer så tätt inpå varandra.

Men i fredags kväll kom vi hem och då hann vi bara innanför Douglas dörr, krama om hans föräldrar,byta om och sen var det av till Gustav. Där hann jag sminka mig lite sen åkte vi in till Strängnäs och mötte upp ett helt gäng. Vi satt först på Riva i ca en timme innan vi gick vidare till Underbar! På Riva träffade jag Matilda som jag inte sett sen studenten för hon har varit i Australien ett år, jag blev så glad :) på Underbar hade jag väldigt roligt, tråkigt när det tog slut.  Lördag och söndag har vi varit ute ett gäng med båtarna. Vi har legat vid klubbholmen i Mälaren och jag tog mitt första dopp i lördags :P Musselplockandet räknas inte haha. På lördagskvällen var hela Douglas altan full med vänner och vi satt ute hela kvällen. På söndagen åkte jag med mina tjejer till 550 där vi åt middag och kollade VM-finalen som Spanien vann!

Idag har jag jobbat 8.30-18 och sen varit ute och sprungit..det gick okej. Imorn jobbar jag 12-20.15 och imorgon fyller min lilla kusin Lina 1år! :) Tänk vad tiden går fort..Grattis grattis stumpan!


Jag,mamma,pappa


Douglas påväg in till Grebbestad

Jag & Douglas

Amanda & Filip

Jag & Douglas

Smögenbryggan

Amanda,Filip och Douglas på Smögenbryggan


Fina Douglas

Lunch på Smögenbryggan


Amanda & Filip

Douglas <3

Douglas & Jag


Douglas

Jag





Filip,Amanda,Douglas och jag i Strömstad

Douglas

Douglas,Amanda,Filip


Jag

Douglas puttar

Jag puttar

Krabbfiske!





Jag & Douglas


Douglas & pappa


Douglas,pappa,mamma efter lunch i Grebbestad


Jag

Jag & Douglas

Mer krabbfiske

Här spelar vi Alias, jag och Douglas vann :D


Middag


Semester! :D

Efter att ha jobbat fem dagar i rad känns det skönt att äntligen kunna säga att jag har semester och att imorgon åker vi till Grebbestad! :) Det ska bli så roligt. Det är jag,Douglas, min kusin Filip och hans flickvän Amanda, min farbror Leffe och faster Carita, Peter och sen möter vi upp mina föräldrar där, jag har saknat dem! Vi ska vara borta en vecka och sålänge håller grannen ställningen här hemma. Nu håller jag på och packar för fullt och imorn åker vi vid sju, jag längtar :)


30 juni

Hejsan!

Igår jobbade jag 7-16 och efter det gick jag och Douglas till min mormor & morfar och fikade. Vi var där en bra stund och det var så trevligt så :) Douglas fick en jättebra present av dem för att han tagit körkort! När vi kom hem städade jag,gick ut och sprang,körde styrka med Douglas, vi lagade mat och sen kollade vi fotboll innan vi tog bussen hem till honom.

Idag skulle varit min lediga dag..Jag och Douglas skulle ut med båten med några vänner och bara ha kul men så behövdes jag på Ica. Det var lite synd men eftersom jag har semester om två dagar så kändes det ganska okej. Vi hann åka förbi och fika hos Douglas morfar och Tina innan och sen hann jag även träna även idag :) Att jobba gick bra men jag var trött mot slutet. Vaknade halv nio idag och kunde inte somna om efter det. Nu ska jag strax lägga mig och sova, imorn jobbar jag 12-20.15 :)

God natt!


RSS 2.0