31 maj

Hejhej!

Igår efter jobbet sov jag en timme sen cyklade jag och kollade på fotboll med Lisa :) Det var tjejfotboll, vet inte om de är Nykvarns damlag? Bra var de iallafall, vann över Järna med 9-0! Efter det åt jag en god middag med mina föräldrar innan pappa körde mig till Douglas =) Vi kollade på en film, The book of Eli med Denzel Washington. Den var lite konstig men bra.

Idag valde jag att vara ledig eftersom att jag jobbat fredag,lördag,söndag. Så jag stängde av mobilen igår kväll och lät den vara av imorse, det finns ju de som ringer direkt till mig. Men men,¨måste få lite ledigt också! Jag och Douglas satt ute på altanen ett par timmar och solade idag. Sen åkte vi med VK till Strängnäs. Jag köpte en ny innebandyklubba och Douglas hämtade ut sitt körkort. Träningen ikväll gick bra också. Imorgon jobbar jag hos mamma, på onsdag i Sandtorp med Lisa och på torsdag hos mamma. Sen hoppas jag att jag får jobba fredagen också ;)

Ha det gött!


30 maj

Klockan ringde 4.40 och jag ville inte gå upp...Men det var bara att bita i det sura äpplet! Vädret ser ut att bli bra så när jag kommer hem hoppas jag att jag kan sola lite på balkongen. Jag såg att Tyskland vann igår och den låten var ju ganska bra tycker jag.

Idag är det Mors dag, mammas egen dag :) Hon har fått en somrig klänning av mig som hon verkade bli glad över, det var bra. Jag kanske ska laga middag sen också, undra vad det skulle bli.
Min vackra mamma, jag älskar dig!




Lördag

När det äntligen blev lite ljusare på himlen gav jag mig ut och sprang. Jag tog med mig mobilen så jag kunde se tiden. Det gick riktigt bra och jag sprang i en timme, 57min om man ska vara exakt ;) Jag är så glad!! Jag sprang en runda som vi sprungit med laget någon gång. Från centrum till längst bort i Sandtorp. Via gångvägen till Turingeskolan och sen bort till ängarna vid Brokvarn. Runt dem så jag kom ut där bussen åker vid Sleipnersväg och så vidare till centrum och hem. Riktigt bra!

Efter det har jag suttit här och lyssnat på Melodifestivalens bidrag samtidigt som jag kollar upp olika körskolor i Södertälje. När Douglas tog sitt körkort i torsdags kände jag att det är dags för mig att börja!

Imorgon börjar jag och mamma 5.30. På söndagar är frukosten vanligtvis 8-10 men imorn är den 7-10, yes!

Så nu ska jag sova, god natt!


29 maj

Vi jobbade till halv ett idag vilket var lagom. Det var som vanligt frukost och sen förberedde vi lite inför frukosten imorgon. Nu på eftermiddagen/kvällen är det bröllop på Vidbynäs och jag tycker så synd om dem som fick det här kassa vädret!

Jag har sovit ett par timmar och börjar piggna till igen. Ikväll ska jag ta det lugnt hemma med mina föräldrar eftersom att jag jobbar imorgon också. Några kompisar ska ut ikväll, och ut kommer Sarah och Robin direkt från Egypten :) Men jag kanske får träffa henne imorn, annars på träningen på måndag. Jag ska ut och springa ikväll med...ska verkligen försöka springa i en timme! Hoppas bara inte det börjar regna då.

Hoppas ni får en bra lördagskväll!


28 maj

Jag och mamma jobbade över en timme idag så vi kom hem vid tre, men allt gick bra. Som vanligt somnade jag när jag kom hem och sov tills fem då Lisa ringde :) En stund senare hämtade hon mig och vi åkte och handlade mat och godis/chips i centrum. Vi köpte de här nya ugnsbakade chipsen och de är riktigt goda tycker jag! Lite knäpp form har de också hehe. Vi kollade på en film också som var jättebra, den hette Dear John och var väl en typisk tjejfilm kanske. Sen gick vi även en skön promenad och nu sitter jag här. Trevligt kväll med Lisa har jag haft och snart är det dags att sova! Imorgon kommer Sarah hem också men jag kan inte träffa henne förens tidigast söndag..

Och Sverige gick inte vidare från Melodifestivalens semifinal, vilken flopp! Kan inte vara roligt att vara den första någonsin av Sveriges bidrag som inte går vidare..Jag gillar låten men inte hennes röst, den är väldigt speciell. Men, men vi får hoppas att vi skickar vidare ett bättre bidrag nästa år!

Natti natti


Jag i E-tuna igår.



Jag köpte ett nagellack på H&M :)


27 maj

Idag har jag och Douglas varit tillsammans i ett och ett halvt år, det är stort! :) Tänk att man kan ha det så bra som vi har det. Douglas gör mig så lycklig och jag vet att vi alltid har roligt tillsammans. Jag är trygg med Douglas och hoppas verkligen att det vi har tillsammans varar för evigt..han är killen jag vill leva resten av mitt liv med! <3

Vi gick upp vid sju idag för att ta åtta tåget till E-tuna. När vi kom fram gick vi runt och strosade lite, satt i en park en stund och så. Sen bar det av till trafikverket och min älskling skrev teoriprovet som han klarade galant vilket betyder att han nu har körkort eftersom att han även har klarat uppkörningen! :D Vi var så glada och jag är så stolt, bra jobbat!! Så efter det gick vi och njöt på stan en stund. Jag handlade en morsdag present till mammsen och sen tog vi tolv tåget hem.

Vid fem körde Douglas hem mig :) Ikväll har jag träning och Douglas ska jobba några timmar. Imorgon ska jag jobba hos mamma sen umgås med Lisa på kvällen och sen jobba lördag & söndag hos mamma.



Jag älskar dig min underbara Douglas <3


26 maj

Träningen igår var rolig. Vi körde hinderbana med aktiv vila, vi körde alltså styrketräning när vi vilade från hinderbanan. Hinderbanan sprang vi 10x2min och sen gick vi igenom hela kroppen med olika styrkeövningar. Mycket bra! :)

Igår kom Lisa hem efter en veckas semester, så henne ska jag träffa senare idag! Men först jag ska följa med mamma och handla lite, sola på balkongen (baksidan som jag inte solat) och sen ner till Ica på möte.

Sen på kvällen åker jag till Douglas. För imorgon är det en speciell dag, vi har nämligen varit tillsammans i ett och ett halvt år imorgon! <3

Juste. Jag berättade ju om mina myggbett och efter en noggrannare räkning kom jag fram till att de är fler än 40st, det är typ det dubbla. Det ser så äckligt ut jag vet! Jag lägger främst upp den här bilden för att jag ska minnas detta, för jag har aldrig fått såhär många myggbett förut!


En del av mina äckliga myggbett.

Lojsan 18år!

Jag & Douglas

Jag & Linnea


25 maj

Imorse ringde klockan vid fem och jag hörde hur det regnade mycket ute. Där blev jag genast på lite dåligt humör och ville inte alls åka och jobba. Mamma fick höra lite klagomål...Men sen när vi väl kom igång ändrades mitt humör direkt. Det var ca 100 gäster till frukosten och mamma hade förberett buffén så bra att idag rullade det på riktigt bra! Till lunch var det lika många men som tur var blev det inte trångt. Vi skulle ha jobbat till fyra men blev släppta strax innan två, det var skönt. Jag la mig på soffan och läste min bok som jag lånat av Douglas "El choco" som är väldigt bra! Sen sov jag i typ två timmar.

Om en timme är det träning som gäller. Det blir hinderbana, yes! :D

Imorgon har jag sovmorgon. Ska ner till Ica och fylla i lite papper och så klockan två och innan det har jag tänkt att ge mig ut och springa. Så jag kan iallafall sova till halv elva-elva.


24 maj

Det var trevligt hos grannen i lördags och det bjöds på god smörgåstårta! :) Efter två timmar tog jag och Douglas sju tåget till Mariefred. Vid nio ungefär kom vi till Lojsans 18års fest som var vid Mariefreds båtklubb, precis vid vattnet alltså..supermysigt! Det fanns flera bord inne och så kunde man även sitta inne, det var trevligt. Det annordnades en ölsvepartävling mellan alla tjejer och jag kom tvåa vilket jag är stolt över, grattis Danielle till första platsen! ;) Sen strax innan tolv kände både jag och Douglas att det räckte. Vi var båda trötta efter en vecka med mycket jobb och sen så var det fruktansvärt mycket mygg så det gick knappt att sitta ute. Så vid halv ett låg vi i sängen, skönt!

Igår vaknade jag pigg klockan halv elva men när jag drog av mig täcket fick jag en chock. Mina ben och fötter är fulla av myggbett, jag har över 40stycken! :O Och dom är stora och röda, det ser äckligt ut...Så nu kan inte jag gå barbent på några dagar...Vi kollade iallafall två hockeymatcher. Sveriges match om bronsmedaljen som dom vann mot Tyskland och sen kollade vi en NHL match hemma hos Ralle på kvällen.

Idag har vi suttit ute flera timmar i solen och solat och läst. Vi gick även ner på stan och köpte kulglass, en underbar dag var det! Jag har så roligt med min älskling <3

Imorgon väntar jobb hos mamma sen träning på kvällen. Efterlängtade hinderbana!


22 maj

Det gick bra att jobba igår. Det var ju kanonväder fram till halv fyra så det var underbart att vara ute med barnen! På kvällen spelade vi som sagt fotboll och jag och pappa vann, som vanligt :D Det var väldigt roligt. Efter satt vi på ute på verandan och tog en öl tillsammans.

Idag vaknade jag med tio myggbett på fötter och ben från igårkväll..jädrans vad mygg det var!! Nu är jag hemma efter fyra timmars arbete och ska sätta mig och sola en stund. Vid fem ska vi över till grannen och fira Anna som fyllt 30, det är jag,Douglas,mamma och pappa. Sen åker jag och Douglas vidare till Mariefred för att fira Lojsan som fyllt 18, kul! Jag tror att det kommer bli en toppendag/kväll, vädret är ju kanonbra!

Sarah och Robin åkte till Egypten idag. Hoppas ni får det underbart, just nu är jag inte avundsjuk med det lär väl regna här om någon dag, då är det inte lika kul hehe.

Ha en bra lördag!


20 maj

Idag jobbade jag och mamma 6-16 och det var den stressigaste dagen jag varit med om. Iallafall morgonen (frukosten). Frukosten serveras 7-9 och vi hade 150 gäster som skulle äta. Det vi inte fått veta var att alla 150 skulle ha ätit klart kl 8 för då skulle de samlas i konferensrummet. Vi var tre servitriser och vi sprang fram och tillbaks hela tiden och fyllde på...det var helt sjukt. Hur som helst rullade dagen på ganska bra sen med lunch och för-och eftermiddagskaffe. När jag kom hem vid halv fem somnade jag och sov till halv sju! Sen ikväll har det varit träning och det gick bra, innebandy är roligt igen! :D

Imorgon jobbar jag 6-9.30 på Vidbynäs gård (hos mamma) och sen 10-16.30 i Sandtorps förskola. På kvällen ska jag och pappa spela fotboll mot grannen Mange och hans bror, kulkul!


19 maj

Efter 13 timmars arbete är jag ganska trött vill jag meddela. Fast det gick lättare än vad jag trodde, faktiskt! Men det var nog för att det var fullt upp nästan hela tiden. Nu ska jag försöka rensa min garderob (har svårt att kasta kläder) och sen måste jag sova. Imorgon jobbar jag 6-16.

Juste löpträningen igår gick rätt så bra. Det var jobbigt men inte lika jobbigt som förra veckan. Och efteråt var jag sådär nöjd, det är ju så skönt! Imorgon är det träning igen och på fredag ska jag ut och springa...


18 maj

Det gick bra att jobba hos mamma idag och så var det roligt också. Nackdelen är bara att jag blir så fruktansvärt trött..jag har sovit två timmar sen vi kom hem och jag är fortfarande trött! Idag jobbade jag 8 timmar och imorgon ska jag jobba 13, good luck ;)

Ikväll väntar ett nytt konditionspass och jag är inte alls laddad...Det var så jävla jobbigt förra veckan. Men känslan efteråt är underbar, skulle vilja kunna snabbspola :)


Idag åkte min vän Lisa till Turkiet.
Hon ska vara borta i en vecka och ja, jag är avundsjuk!

Hoppas du får ha det riktigt bra! <3


17 maj

Hejhej!

Igår fyllde min faster Ing-Marie år, grattis! :)

Jag jobbade hos mamma och det gick bra. När jag kom hem var jag väldigt trött och sov en timme innan Douglas kom :) Vi kollade hockey Sverige-Canada som Sverige vann, vi åt jättegod grillad mat, gick en promenad förbi Lisa för att lämna böcker och sen kollade vi faktiskt på Landet för längesedan, den är ju så bra! Och sen somnade jag gott tätt intill min Douglas <3

Idag jobbade jag på Winklerska förskolan 11-17 och det gick bra. Det är en väldigt lugn barngrupp. Vi var ute hela eftermiddagen i det varma vädret så lite färg lyckades mann få också. Ikväll har jag haft träning och den var roligt, och bra gick det också. Imorgon,på onsdag och på torsdag ska jag jobba hos mamma. Det blir bra =)

Nu ska jag sova, klockan ringer 5.15 imorn :O


15 maj

Hejhej!

I torsdags åkte jag till Douglas med tre tåget. Vi kollade lite fotboll på tv innan vi gjorde oss iordning för kvällen. Sen gick vi hem till Maska med Mackan. Vi var där någon timme och Rasmus och Linnea kom också =) Sen gick vi vidare hem till en annan kille och jag och Linnea var ner en sväng till Värdshuset också. Det var trevligt!

Igår var vi ganska trötta både jag och Douglas men när vi piggnat till åkte vi och Felix på bio. Vi såg Robin Hood och den var jättebra tycker jag. Idag åt vi frukost ute på altan i det underbara vädret. Där satt vi tills Douglas skulle till jobbet och jag skulle åka hem. Nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit hos Malin med lite vänner. Vi har solat och grillat, så härligt! :D

Imorgon ska jag jobba frukost hos mamma, träna och sen kommer Douglas hit. Hoppas vädret är lika bra imorn!


13 maj

Igår efter jobbet blev det inte mycket gjort. Jag satt här och kollade runt en massa och så satt jag framför tvn. Juste jag beställde två par leggins från Nelly.com som var fina tycker jag!

Idag ska jag städa mitt rum lite, cykla en stund, duscha och göra mig klar sen får jag se om vi tjejer ska träffas något eller om jag åker till Douglas direkt. Måste kolla hur tågen går idag när det är röd dag...

Ha en bra dag allesammans!


Jag har alltid roligt med er tjejer!


12 maj

Att få sova ut idag var underbart. Jag vaknade flera gånger innnan klockan skulle ringa men tvingade mig själv att somna om :) Det gick bra att jobba också i det fina vädret. Tror allt att jag fått lite färg i ansiktet! Mamma & pappa är som sagt inte hemma så jag är helt ensam..tråkigt. Jag försökte få hit Lisa men hon skulle ut den rackaren ;)

Imorgon ska jag,Sarah,Lisa,Emmelie och Malin kanske ses och planera lite inför i sommar. Vi har ju tänk att åka på en roadtrip, Bålstad-Halmstad-Göteborg :) Får se bara hur det blir för min del bara, kanske måste jobba då ju. Sen ska jag iallafall till Douglas och vara kvar där till lördag, det blir bra! :)

Nu ska jag se om det är något bra på tv, ha det bra!


11 maj

Idag jobbade jag som sagt i Sandtorp med Lisa en del av dagen. Det gick bra och vädret var super så vi var ute mycket. Jag ska jobba där imorn med men börjar inte fören 11 vilket känns jätteskönt! Ikväll hade vi utomhusträning som vår nya tränare höll i. Vi blev varnade igår att det skulle bli jobbigt men så jobbigt som det var hade jag inte kunnat tänka mig. Vi körde ett stenhårt pass i form av konditionsträning...Intervaller och löpning kombinerat. Det var sååå jobbigt! Men efteråt var jag väldigt stolt över mig själv som genomförde hela passet för det var väldigt, väldigt nära att jag gick av (jag tog en paus på typ en minut). Nu har jag så ont i låren att om jag sitter ner kommer jag knappt upp =/ Får se hur det känns imorgon och på torsdag..förmodligen inte bättre.

Imorgon på förmiddagen åker mamma & pappa och hälsar på Jeanette,Dennis,Harry och Lina. Men eftersom att jag jobbar till sex kan inte jag följa med..De ska vara kvar över natten och så, ha det trevligt. Men det kommer fler tillfällen :D

Nu ska jag ringa Douglas och krypa ner i sängen!
Natti natti


10 maj

Igår vid fyra hämtade Douglas & Larsa mig, Douglas övningskörde och det gick så bra så :) Vi tog det  bara lugnt och åt goda hemmagjorda hamburgare till middag. Vi kollade på en film som jag tror hette Deadly Impact och det var jättebra. Sen var det Sverige-Norge (hockey) som Sverige till slut vann med 5-2.

Imorse åkte jag med Douglas mamma till Nykvarn. Jag jobbade på Winklerska 7.30-16 och det gick så bra så, fast jag var trött. Så när jag kom hem somnade jag direkt på soffan. Sen ikväll har vi haft träning och den gick väl sådär. Det var väldigt okoncentrerat! Snart ska jag lägga mig och sova så att jag är piggare imorn. ¨Då ska jag jobba i Sandtorp med Lisa och det är alltid lika roligt! :)


9 maj

Det var trevligt igår hos mormor & morfar! Vi fikade gott och jag busade runt med Harry och gosade lite med Lina. Jag var där i två timmar sen var det dags att gå hem och göra mig iordning för kvällen. Kläderna behöll jag på men jag la till smycken och mer smink :) Sen tog jag,Lisa och Emmelie bussen in till Malin&Vargen där de + Robin,Jockey och Karna var. Vi delade in oss i lag och spelade ordförklaringsspelet Alias, det var skitroligt! Dock var jag och Emmelie sämst..Vid elva rörde vi oss mot 550 och väl därinne var det grymt kul. Vi dansade konstant på övervåningen, den musiken är så mycket bättre tycker jag. Efteråt köpte vi med oss Kebab och åkte till Vargen en stund innan vi åkte hem till den sköna sängen. Tack alla för en nästan perfekt kväll, tråkigt när man inte bara kan slappna av helt och njuta utan måste hålla koll. Och att den ska avslutas på det sätt som den gör. Men men hos Malin&Vargen och inne på 550 var det riktigt kul!

Idag är jag trött vilket inte är så konstigt. Jag somnade vid fem. Jag har lite söndagsångest också, den här helgen har gått alldeles för fort! Och nu väntar en ny arbetsvecka..Men om några timmar får jag träffa Douglas så då kommer nog allt att kännas bättre :)


Kunde inte vara lyckligare!

Jag sprang i 40 min idag. Egentligen ska vi springa en timme men jag kände att det jag sprang fick räcka för idag. Jag har nämligen en rejäl träningsvärk från i tisdags och torsdags :P När jag kom hem ringde de från Ica där jag sökt sommarjobb (var på intervju j tisdags) och berättade att jag fått sommarjobb :) Det gjorde min dag/kväll ännu bättre! Vid tre ska vi vara hos mormor och morfar och senare ikväll åker jag,Lisa och Emmelie hem till Malin/Vargen där vi ska föra innan utgången på 550. Sarah kommer direkt ut för hon ska nämligen på Lady Gaga ikväll :D


Såhär ser jag ut idag när jag ska på kalas.
Det jag har på överkroppen köpte jag i England :)


Lördag

Jag som hade längtat efter helgen för att få sova ut...Men istället vaknar jag klarvaken 8.42! Inte så roligt med tanke på att jag vet att jag inte kommer hinna sova en timme eller så senare på dagen. Hur som helst blev jag väldigt lycklig alldeles nyss för jag hittade ett tro,hopp och kärlek halsband som jag så länge velat ha :) Så nu funderar jag på att beställa det. Har nämligen hört att det finns ett på Guldfynd också så jag borde kanska titta på det först. Hur som helst ska jag strax ut och springa!


8 maj

Grattis älskade morfar på 69års dagen!

Morfar, det finns ingen som du. Det finns ingen som är så lugn, snäll och omtänksam som du är moffa. Jag har alltid tyckt mycket om att vara hos och hälsa på dig och mormor. Det är tryggt hos er och jag känner att jag kan prata mer er om det mesta. Du och mormor ställer upp för alla i er närhet och jag kan verkligen känna att ni bryr er mycker om mig, precis som jag bryr mig väldigt mycket om er.
Jag älskar dig morfar, du är så bra!


Mormor & Morfar

Jag & Morfar

Douglas & Morfar


7 maj

Äntligen äntligen fredag! Vilken jobbig vecka det här har varit...Är verkligen helt slut. Efter arbetsdagen på Ur & Skur somnade jag med mamma på soffan i över en timme, så skönt. Ikväll blir det myskväll med mina föräldrar så jag har laddat upp med massor av godis :)

Jag ser fram emot imorgon då jag först ska fira morfar och då umgås med släkten på mammas sida. Och sen på kvällen ska jag umgås med mina bästa tjejkompisar och senare gå ut. Gå ut och springa ska jag också göra men det är inget jag ser fram emot direkt, kanske känslan efteråt då man är så nöjd med sig själv.

Ha en bra kväll!


6 maj

Hej!

Lite dålig uppdatering på sista tiden jag vet, men jag har haft fullt upp. Tisdag,onsdag,och idag har jag jobbat på Ur&Skur vilket innebär att jag har varit ute en hel del i det härliga vädret. När jag kommit hem har jag varit helt slut och somnat en stund på soffan. Tisdag och idag har jag tränat vilket har gått bra och varit roligt. Igår kväll körde min snälla pappa mig till Douglas så vi fick träffas lite. Det dröjer nog en vecka innan vi ses igen..tråkigt tråkigt.

Imorgon är det fredag och jag har inga speciella planer efter jobbet. Kanske bara blir lugnt med mina föräldrar :) På lördag fyller världens bästa morfar år och vi ska självklart dit och fira honom! Sen på kvällen ska jag,Lisa,Emmelie,Malin och Sarah ut på 550, kul kul! Förhoppningsvis har mitt märke på kinden försvunnit tills dess. Jag fick nämligen en klubba i ansiktet idag på träningen =/

Ha det gött!


4 maj

Nu är jag hemma igen efter en underbar helg i England :) Planet lyfte 7.30 från Arlanda och landade två timmar och tjugo minuter senare i Manchester. Därifrån åkte vi bil till staden Hull där Douglas faster och Chris bor. Det var ovant att åka på vänster sida av vägen men Larsa klarade det ganska bra tycker jag ;) Hos Chris och Cecilia fikade med lite vänner och släkt och sen åkte vi till ett köpcentrum där jag letade upp den omtalade affären Primark. Efter en timmas shoppning åkte vi vidare till det fina slottet/hotellet där vi skulle bo i tre nätter. Jag och Douglas fick ett eget fint rum. På kvällen var vi bjudna hem till Annika & Darron, kompisar till brudparet. Där fick vi en  god buffé middag och vi träffade många vänner och släktingar till brudparet. Vid halv elva kom taxin och hämtade oss och då var vi bra trötta efter att ha varit vakna sedan fem på morgonen.

På lördagen gick vi upp tidigt och åt den goda hotellfrukosten och sen åkte vi tillbaks till köpcentrumet för mer shopping. Denna gång fick jag två timmar inne på Primark (jag skulle kunna gå där inne en del dag) och ut kom jag med en stor påse full med kläder och smycken :) Klockan två var det dags för oss att följa med Chris på Rugby match, det var roligt! Sen på kvällen var det middag för oss Svenskar med Cecilia på slottet och sen gick vi oss la oss ganska tidigt.

På söndagen var det dags för bröllopet. Chris och Cecilia skulle äntligen gifta sig och de gjorde dem i en liten gammal stenkyrka, men vad vacker den var! 150 gäster var bjudna till bröllopet och middagen efter på slottet. Jag hade en väldigt rolig dag och kväll. Nära och kära höll så fina tal till brudparet, brudparet var så fina, maten var god, sällskapet var bäst och senare på kvällen hade vi jätteroligt på dansgolvet! :)

Igår var det dags att åka hem. Men planet lyfte inte fören 18.30. Så vi hade fem timmar på flygplatsen att spendera. Det blev lite långtråkigt men jag hade som sagt gott om tid att köpa upp mina sista pund. Flygresan gick bra, likaså bilresan hem och när jag stod innanför dörren var klockan 23.30. Så det var raka vägen ner i sängen!

Och somnade det gjorde jag fort med ett stort leende på läpparna. Jag är så glad över att jag fick följa med Douglas och hans familj på den här resan, jag har skrattat så mycket och det känns som att jag kommit hela familjen ännu lite närmare :) Det är mycket värt.































RSS 2.0