29 januari

Somnade tidigt igår och kom lätt upp imorse. Kommer upp och ser att snön är tillbaks! :) Mig gör det faktiskt inget, tycker det är mysigt. Och så tänker jag på Harry som säkert älskar att vara ute och leka i snön...Juste, jag har inte skrivit ut det än. Men i juli kommer Harry få ett syskon! :D:D Alltså får jag en sjunde kusin. Jag är så glad och hoppas att Jeanette och Dennis fortsätter i den här takten ;) haha..nej då men är iaf superglad över att en till kusin kommer snart!

Dags att röra sig mot tåget och skolan, ha en bra dag!

28 januari

Efter skolan idag åkte jag till Södertälje med Marcus och Johan. Vi fixade present till Niclas som fyller år på fredag men ska firas på lördag och så köpte jag en klänning från Vila som jag troligen ska ha på mig på lördag, är inte helt säker. Jag har tränat ikväll och det gick bra men i helgen har vi ingen match, rätt skönt faktiskt! :)

Jag hade min första filosofi lektion idag och blev positivt överraskad. Det verkar bli intressantare än vad jag trott. Imorn ska jag och Douglas åka och se SSK-Frölunda, det är min lite för tidiga födelsedagspresent till honom :)

Nu ska jag skriva klart mitt svenska tal, ha det bra!

27 januari

Idag har jag och Douglas varit tillsammans i två månader! :D

Igår tränade jag som vanligt igen, så kul! Det gick jättebra och jag har inte ont i knät idag heller. Vi planerade lite inför lagfesten vi ska ha nästa helg. Det ser jag fram emot. Idag ska jag kanske till Södertälje en snabbis om jag orkar efter skolan. Ska kolla efter något att ha på mig på lördag då det blir
 utgång!

Nu har jag precis haft webbdesign som jag hatar, jag kan ingenting och lär jag mig något har jag glömt det lektionen efter =/

25 januari

Grattis Andreas på 20års dagen! :)

Efter herrarnas match gick jag och Filip hem till honom och kollade tv och en film. Vi såg "Seven pounds" och den var bra. Vid halv sju kom Douglas och vi käkade, kollade lite tv sen blev jag rastlös så vi bestämde oss för att gå ut med mormor och morfars hundar  och hamnade tillslut hemma hos kusin Elene. Där fick vi kladdkaka som hon och David gjort, trevligt trevligt! När vi kom hem strax efter elva kröp vi ner i sängen och mös.

Idag har jag haft hemma match mot Mesta. Var lite tveksam om det skulle funka men mitt knä men det gick ju faktiskt utmärkt! Vi vann matchen med hela 21-2 och jag lyckades göra ett mål och två ass vilket inte varit allt för vanligt denna säsong :P Efter matchen åt jag,Sarah,Lisa,Robin,Jonas,Vargen och Joey på Rhodos :)

Nu är jag trötter så ska sätta på en film att somna till, god natt!


Douglas, jag älskar dig!

24 januari

Hejhej!

Det blev så att jag åkte till Douglas igår kväll. Vi gjorde inte så mycket alls kollade lite film och bara myste :) Idag åkte han iväg på match halv elva och jag tog halv ett tåget hem. Snart ska jag iväg och kolla på herrarnas match med pappa och Filip.

Ikväll kommer Doulgas hit och får se vad vi gör. Kanske ramlar in hos Johan och Rasmus :) Jag skulle ha firat en kompis ikväll som fyller 20år imorn men så blev det inte av olika anledningar. Men som sagt, en till lugn helg gör mig inget!

23 januari

Och så är det den efterlängtade fredagen! :) Jag somnade sent igår så idag som jag tre timmar efter skolan :O hehe men det var såå skönt! Det blir en lugn helg för min del precis som de senaste helgerna, men jag tycker det är skönt. Ikväll ska jag vara med Douglas men vet inte än om det blir hos mig eller hos honom, det återstår att se :) På söndag har vi hemma match mot Mesta och från början var det tänkt att jag skulle vila mitt knä och inte vara med men nu är det tydligen ändrade planer. Får se hur det går, kan sluta med att jag måste gå av...men vad brukar man säga? Hoppet är det sista som lämnar människan!

Nästa helg ser jag fram emot. Då ska vi ut i Strängnäs på BK :) Jag har haft lugna helger sen nyårsafton så det blir precis en månad, det gör ju att man ser fram emot det ännu mer och förhoppningsvis blir med taggad!

Nu ska jag hjälpa mamma med dukningen och så får vi se var och hur kvällen slutar!


Pappa,jag, mamma <3


Jag fortsätter längta!



This bond between us can not be broken <3

22 januari

Det blev ingen innebadyträning igår heller för mig...Men har iaf fått tid på måndag för att kolla upp det. Idag har jag varit på hockey med Sarah,Lisa och Emmelie :) SSK-Rögle som slutade 3-3. På raden bakom oss satt ett gäng utvecklingsstörda personer och dom var så roliga. Satt och skrek som galningar och betedde sig som små barn, lite överdrivet uppspelta och lite småtröga sådär hehe :) Vi var där redan vid fem så nu är jag helt slut! Ska lägga mig i sängen och läsa lite =) Imorn är det fredag och vi slutar tidigare än vanligt, tackar för det! Har haft en väldigt lugn skolvecka för ovanlighetens skull, inga prov,inlämningar eller läxor alls..

Nej nu blir det sängen! Natti natti


21 januari

Hejhej!

Igår följde jag med Doulgas hem. Vi pluggade naturkunskap, kollade lite resor och tog det bara lugnt. Jag vill komma bort från det här skitvädret..för nu är det ju katastrof. Fick tillbaks min sista psykologi uppgift och det fick jag mvg på. Så nu har jag fått mvg på allt i psykologin förutom en uppgift då jag fick vg+ så mitt slutbetyg blir mvg :) Religionen avslutas imorn och där blir det g för i slutbetyg. Jag har inte gjort uppgifterna för högre betyg för det har oftast varit muntliga redovisningar, så jag är nöjd med ett g där.  Nästa vecka börjar tre nya kurser, Filosofi, Rättskunskap och Internationell ekonomi det blir spännande!

Ikväll har jag träning men tror inte att jag kommer kunna vara med. Får hets på mitt knä för nu gör det ondare än vad det gjort tidigare =( Måste nog kolla upp det ändå...
 

19 januari

Hej!

Idag har jag varit ensam hemma från att jag kom hem från skolan så radion har varit igång utan stopp :) Mamma och pappa är på kryssning men kommer hem imorn eftermiddag så det är ingen fara. När jag kom hem från skolan idag sov jag och det var så skönt...underbart. Sen kl sex var jag i hallen och körde styrka och sju började vår vanliga träning. Efter en timme var jag tvungen att gå av pga mitt knä =/ inte bra...

Nu sitter jag och hoppas på att Douglas ska ringa så jag får lite sällskap innan jag ska sova :)

Natti natti!


Jag älskar er!

18 januri

Hejsan!

Matchen idag mot Torshällsa visade sig bli väldigt spännande. Vi tog ledingen med 1-0 men sen vände dom och vi låg under med 3-4 tills det var två och en halv minut kvar av matchen. Då gjorde vi mål så det stod lika och när det är ca en minut kvar spelar vi fram till deras mål och så ska en av deras tjejer rensa bort bollen men gör istället självmål! :D Så vi vann alltså med 5-4!

Efter matchen åkte vi hem till Jeanette,Dennis och Harry. Harry hade lite feber men det märktes inte av ett dugg för han var lika glad och lekfull som vanligt! Vi fick jättegott fika och satt länge och pratade innan jag började leka med Harry istället :) Han är verkligen helt underbar...

Ikväll har jag kollat film med min andra kusse Filip. Vi såg "låt den rätte komma in". Den var väl helt okej fast rätt skum måste jag säga. Det blev några pingis matcher också och jag börjar komma ikapp nu hehe..

Nu ska jag sova för jag är helt slut!

17 januari

Hejhej!

När Douglas kom hem från sin träning gick vi en promenad med hans mosters hundar innan vi gosade ner oss i sängen :) Det blev inte så sent igår som det brukar vilket resulterade till att vi också vaknade tidigare än vanligt..Douglas spelade match idag och jag följde med hans mamma och bror och kollade :) Efter matchen åkte vi hem och tog det lugnt. Kollade lite på Mamma Mia innan det var dags för mig att åka hem.

Nu när jag kom hem sa mamma att hon köpt en grodbakelse till mig (från Coop forum som jag älskar) för att jag är så duktig i skolan (A) Det gjorde mig glad! :)

Imorn har vi borta match mot Torshälla. Det kommer bli en tuff match och jag är väldigt laddad, ska bli så kul!

Natti natti

16 januari

Jag fick tillbaks mitt naturkunskapsprov idag och fick en positiv överraskning! Jag fick mvg, 43,5 av 46poäng :D Det gjorde helt klart min dag. Jag lämnade även in marknadsföringsuppgifter och den sista psykologiuppgiften idag så nu ligger jag väldigt bra till när det gäller skolan vilket är skönt.

Just nu sitter jag i Douglas rum på golvet. Han är på träning och jag ska snart roa mig med att kolla på Let´s dance :) Tycker det är roligt att Blondinbella, Kitty och Laila är med, värt att se faktiskt.

 Imorn vet jag inte riktigt vad som händer. Om Douglas ska spela match ska jag kolla på den, mer vet jag inte. Men på söndag har vi borta match mot Torshälla och efter det ska vi åka och hälsa på Jeanette,Dennis och Harry! :D Jeanette har fyllt år så vi ska dit och gratta hennne.

Ha en bra fredagskväll!

15 januari

Hejsan!

Naturkunskapsprovet idag gick bra. Vet inte om det gick riktigt lika bra som det brukar men det kändes rätt bra iaf :) Resten av dagen flöt på men när det kom till administrationen började mitt tålamod brista...särskilt när man suttit och väntat i en timme på den lektionen.

Men nu är jag hemma och har nyss ätit god middag med mamma och pappa. Innan det skrev jag klart sista psykologiuppgiften innan kursen avslutas som jag nu ska renskriva på datorn. Den här veckan har varit en riktig pluggvecka men som det ser ut nu så verkar nästa vecka vara lugn :)

Jag ser fram emot imorn för då är det fredag = helg = godis (A) sen så ska jag vara med Douglas imorn också! :D

Take care!

P.S Tack Alexandra för att du alltid ställer upp när jag tröttnar på min bloggs utseende! <3


Den här sötnosen + föräldrar hoppas jag att jag får träffa snart!

från mig till dig!

hoppas du blev nöjd sötisen!

PUSS från alexandra :-)

onsdag

Jag har varit hemma idag och pluggat religion som en tok. Hade bara en lektion på 40min så det kändes inte så nödvändigt att åka in, sen lät ju mina föräldrar mig vara hemma så varför inte? :)

Så från att jag vaknade idag 11.30 tills jag skulle på träning vid sex pluggade jag. Tog väl någon paus vid datorn men idag har jag faktiskt varit väldigt duktig. Så blev klar med religionen innan träningen och nu är det iväg skickat! Men inte tar det slut där inte...nu ska jag plugga till naturkunskapsprovet imorn om Genetik. Rätt intressant men just nu skulle jag kunna komma på miljoner andra saker som jag hellre skulle göra!

Ha det bra!


Jag vill vara påväg igen! :D


14 januari

Plugg plugg plugg det beskriver min dag alldeles utmärkt! =(

Men ikväll är det iaf träning och jag ska testa att köra som vanligt då, hoppas det går bra med mitt knä :)

13 januari

Hejhej!

Idag sov jag ut till nio och tog tio tåget till skolan :) Dagen gick rätt segt ändå och när jag väl kom hem var jag lika trött som vanligt så jag somnade...halv fem till sex! Förstår inte hur jag kan vara så trött jämt efter skolan. Det spelar ingen roll hur mycket jag sovit dygnet innan.

Sen jag vaknat har jag pluggat. Har religion inlämning tills imorn och naturkunskapsprov och marknadsföring tills på torsdag =/ Men nästa vecka har jag bara en sak än så länge vilket är skönt!

Jag gick ner till vår syo idag också för att prata om att jag vill ta bort Svenska C och välja något annat. Det här är något jag tänkt göra ända sen jag fick reda på vad Svenska C kursen innehåller (mycket tal och skriv uppgifter). Men självklart så fick jag inte ta bort kursen..Det var nämligen försent nu och skulle ha gjorts senast 1 oktober förra året, så typiskt! Så nu måste jag kämpa mig igenom den kursen iaf...

Nej nu måste jag fortsätta med religionen...


Jag och kusin Elene :)

Saknar jag fotbollen?

Det händer ibland att jag drömmer att jag spelar fotbollsmatch...Då brukar laget vara blandat av spelare från mitt innebandylag och mitt gamla fotbollslag. Jag är alltid lika dålig haha så det är väl ett tecken på att jag inte ska börja igen! Jag har ju kört fotboll några gånger på skoj sen jag slutade för några år sen och det är sjukt hur fort jag tappat det.....Men jag har ju min innebandy som jag älskar! :) Men imorse när jag vaknade och kom på att jag drömt om fotboll tänkte jag att det kanske finns i mitt undermedvetna, det där att jag saknar fotbollen lite..


Måndag

Fick veta idag efter skolan att min morfar opererats idag. Jag hade ingen aning om att det var idag men allt hade iaf gått bra även om han har ont nu efter. Men morfar, det där klarar du det vet jag! :)

När mamma berättade det kom jag att tänka på att jag,mormor och morfar ska på bio. Det var nämligen min julklapp till dom, att bjuda med dom på bio =) Det kommer bli supertrevligt!

Jag har suttit här vid datorn och letat information till min religions uppsats. Imorn i skolan ska jag skriva ut de och sen skriva uppsatsen efter skolan.

Nej sängen väntar, natti natti


Det vi fyra har är något speciellt !

12 januari

Godmorgon!

Lördag kväll hyrde jag film med Filip och Elene :) Vi köpte massa godis och hade det så bra då. Vi såg "Into the wild". Igår (söndag) hade vi match mot Flen och Douglas följde med och kollade :) Det började inte så bra för min del, skadade knät redan första bytet så var tvungen att gå av en stund. När jag efter ett tag provade att gå och springa lite kändes det okej så jag fortsatte resten av matchen. Vi vann med 4-0 och målen gjorde Lena,Sarah och Minna (2) , jag gjorde två assister :)

Efter matchen följde jag med Douglas hem..vi kollade lite tv,åt mat sen somnade vi två timmar och vaknade sen pigga och låg vakna halva natten :P

Mitt knä kändes inte speciellt bra igår kväll och idag gör det ont och är stelt =/ Så det blir ingen innebandyträning för mig ikväll men går dit och kör styrka, mage och armar :)


Nykvarns damlag, mitt lag :D

10 januari

Grattis Johan Andersson på 20års dagen!


Hoppas ni får det riktigt kul ikväll!!



Igår kom Douglas till mig vid halv åtta. Vi gick hem till mig och åt hemma gjord pizza som mamma gjort och sen kollade vi Let´s dance :) Efter det kollade vi en annan film "Analysera mera" innan vi gick ner och mös bara vi.

Idag var jag och Douglas bara hemma tills han skulle till Johan och fira honom och jag skulle på hockey, SSK-Modo. Det var jag,pappa,Elene,Filip,Leffe och Benge som åkte in..släkten :) Vi stod i Modo klacken och där var det riktigt bra drag jämfört med SSK klacken som gick hem i tredje hehe. Modo vann med 7-2 och jag hade väldigt roligt!

Nu väntar jag på mat sen ska jag,Filip och Elene kolla film.

Ha det bra!

Fredag

Hola!

Sitter just nu på min sista lektion som är administration. Det finns inte ord för hur tråkiga dom här lektionerna är, hur tråkigt det här ämnet är. Man jobbar i word och gör en massa olika dokument efter en bok..verkligen dötrist! Men lektionen är slut om 10min så det är ju bra.

Vår psykologi lektion är inställd idag så därför slutar jag så tidigt, men jag klagar inte :) Alexandra sitter här brevid mig nu och pysslar med ett kollage. Hon är en bra tjej Alexandra, himla bra tjej! Sa till henne idag att vi inte får tappa kontakten efter studenten och det menar jag..vissa personer vill jag inte släppa taget om helt enkelt...


Juste administration var det ja....


8 januari

Hej

Det var inte så tungt igår i skolan som jag förväntat mig...men jag var bra trött i slutet av dagen. När jag kom hem sov jag en och en halv timme sen var jag duktig och pluggade både Naturkunskap och Psykologi! Kl 20.00 kollade jag på Generation Fett med mamma. Det handlade om världens fetaste man, han var från Mexico och vägde 600kg. Han hade inte kommit ur sängen på sju år :O Helt sjukt!

Idag slutar vi tidigare än vanligt för vi får jobba hemma på psykologin.  Douglas kommer till mig sen ikväll...får de vad vi hittar på :)


Ge mig det här!


7 januari

Det har varit dålig uppdatering här måste jag erkänna..Men dom senaste dagarna har varit himla bra! :)

I söndags åkte jag ju till Douglas och fick träffa hans tre kusiner från Göteborg. Två tjejer och en kille. Dom var jättetrevliga och vi spelade kort hela kvällen fram till strax efter tolv :)

Måndagen startar med väckning av Oskar, Douglas kusin. Sen blev det skridskoåkning på Mälaren i solen, det var härligt. Jag åkte inte så mycket eftersom det var första gången på ca två år för mig men Douglas,kusinerna + morbror åkte och spelade även hockey! Senare åkte vi hem till mig och jag gick till träningen och Douglas gick till Micke.

Efter träningen gick jag också till Micke där Douglas,Johan och Rasmus var...Det vankades ju hockey! Men när jag kom var det några timmar kvar tills matchen började så vi kollade på lite annat sålänge. Halv två började Jvm-finalen, Sverige-Canada som slutade 1-5. Sverige var inte speciellt bra men domarna var ju bedrövliga och Canada spelade fult mot Sverigen målvakt..men men kanske sånt man får räkna lite med. Efter matchen var vi trötta och gick hem och sov.

Igår (tisdag) slappade vi hela dagen..Kollade på Gangsters Paradise. Sen tog vi åtta tåget till Douglas och grattade hans mamma på födelsedagen :) Igår kväll såg vi två bra filmer, en svensk som gick på tv och Man on fire.

Idag har vi varit i Eskilstuna på hemligt uppdrag :P Sen har jag och Douglas bakat bullar :D Dom flesta blev väldigt bra medans några saknade lite smak hehe..Nu ska jag snart på träning sen väntar nog sängen!

Imorn börjar skolan igen. Jag är inte speciellt sugen men måste ändå säga att jag haft en riktigt bra lov. Det har gått lagom fort och roliga saker har jag gjort :) Blir väl lite skönt att komma tillbaks till rutinerna igen också..


Jag och Douglas <3


4 januari

Idag sov jag till halv tolv..himla skönt! Sen gjorde jag mig klar och vid ett gick jag,mamma och pappa fullt påklädda till Hökmossbadet :) Där var det många familjer som åkte skridskor,pulka m.m. Vi grillade korv och hade det mysigt bara vi tre. Vid tre var vi hemma igen och då läste jag lite i en av böckerna jag fick av Harry i julklapp sen somnade jag och mamma i soffan.






Om en timme ska jag åka till Douglas :) Vi ska över till hans moster så då får jag träffa hans kusin (er?) från Göteborg, spännande!

3 januari

Var bara hemma igår och fixade lite med korten som jag fått framkallade av mamma och pappa :) Sen kollade jag lite på film innan jag somnade.

Idag har jag varit och handlat med mamma och pappa. Jag fick en ny vinterjacka och så handlade vi mat och lite annat :) Ikväll har jag Emmelie och Lisa kollat film "Ransom" med Mel Gibson och så har vi kollat hockey, Jvm Sverige-Slovakien. Tjejerna gick hem nu efter andra perioden och efter tredje kommer jag somna gott!

Snö har det kommit idag också..Vi skulle ha åkt pulka men det blev för sent tyckte vi. Får bli en annan dag!
Ha en bra kväll


Emmelie, jag, Lisa

2 januari

Hejhej!

Nyårsafton blev som jag hoppats på väldigt lyckad! :) Kvällen började hos Sarah och Robin med en trevlig middag med gamla vänner. Vi lagade maten tillsammans och så blev det lite lekar vid bordet som Gustav ordnade. Vi fick även höra några fina tal av Vargen och Lisa behövde plötsligt en massa lypsyl ;) Vi fick nämligen lite hemliga uppdrag av Sarah och Robin. Mitt var att äta från grannens tallrik hehe, inte så svårt eftersom att Vargen inte bryr sig om sånt där..Blev inte reaktion alls :P  Jag var där 17-22 och ja det var verkligen supertrevligt!

Vid tio skjutsade min kusin Niklas och hans flickvän och kompis mig till Läggesta, tack så mycket för det! Där mötte jag upp Douglas,Simon,Ida och Sebbe :) Sen bar det hem till Douglas och då kom Malin också. Dea och Emma kom också plus några till. Trots att det blev lite för mycket av det goda för min del så tycker jag att det precis som hos Sarah och Robin var väldigt trevligt även hos Douglas. Min nyårsafton var bra måste jag säga!

Tack alla som var med och gjorde kvällen så rolig!

Hos Sarah och Robin :)






Jag och kusinen

Hos Douglas




Jag och Douglas vid tolvslaget <3


Igår sov jag och Douglas ut ordentligt. Sen åt vi pizza och hyrde filmer med Tobbe och Pierre, inte helt fel. Idag har vi inte gjort så mycket. Gick till centrum en sväng bara och sen åkte jag hem 17.30. Får se vad det blir ikväll, kanske en film med tjejerna :)

RSS 2.0