31 Augusti

Jag vet inte vad mer jag kan säga just nu är förlåt...

29 Augusti

Hejsan!

Dom två senaste dagarna har inte varit speciellt roliga...men jag tror att det kommer bli bra tillslut :) Vi har haft många motgångar även om de inte tagit slut pga dom. Men jag tror iaf att om det är meningen att vi ska vara tillsammans så kommer vi bli det igen!


                                   image267

Nu har skolan kommit igång med läxor och hela skiten :P Jag är verkligen inte peppad och dessutom märkte jag att jag har tre timmars hål varje onsdag efter första lektionen =/ Surt att man går i Strängnäs och inte kan åka hem! Efter skolan var jag hemma ett tag sen cyklade jag till Andreas en stund också. Träningen gick sådär idag..och nu är jag hemma och bara slappar, mycket skönt :)

Vill även passa på att gratulera My (Daniels kusin) på 1 års dagen! :)

26 Augusti

Först och främst vill jag välkomna min kusin Harry till världen! :) Han kom sent igår kväll och vägde ca 4500g och var 55cm lång, en stor kille! Så nu har jag en liten kusin på min mammas sida också, jag längtar tills jag får träffa honom.

Igår hade vi hemma cup och såklart vann vi cupen! :D Vi spelade så himla bra som sista matcherna, speciellt finalen! Och våra nya spelare var grymma, nej det var verkligen kul att se vårat spel igår tjejer jag är stolt!

Efter cupen åkte jag hem och duschade sen bar det av hem till Elin på kräftskiva med Jenny och Tina :) Elin hade gjort så fint och en jättegod kladdkaka med gott tillbehör. När vi ätit klart blev det många om och men om vart vi skulle ta vägen sen..det slutade med att Jenny och Tina drog till Micke och jag och Elin träffade Sarah,Lisa och Emmelie och sen träffade vi Jonas, Vargen och company. Efter ett tag gick jag, Elin och Jonas och mötte Andreas och pratade en stund.

Idag har vi träningsmatch mot p93 och jag har ont i min rygg =/ Det började igår men då "sket" jag i det. Men jag ska iaf försöka spela idag!

24 Augusti

Hejsan! Vaknade nyss och såg att det var strålande väder ute! :) Så nu har jag gjort frukost som jag ska sätta mig och äta ute på balkongen. Lite senare ska jag göra en Ost & Skinkpaj tills ikväll då vi ska på kräftskiva. Jag och Daniel äter inte så många kräftor så då ska jag göra en paj åt oss :)

23 Augusti

Hejhej!

Ja så nu har skolan börjat då..den nya skolan var verkligen fräsh innuti men på utsidan ser det bara ut som en byggarbetsplats, dom bygger överallt! Vissa delar kommer vara klara till julen och vissa nästa år..känns lite trist att inte kunna komma till en klar fin skola men men..Vi har fått två nya till klassen från Nykvarn, Emil och Niclas :) Vi är bara 21 st i klassen nu vilket jag tycker är skönt..får hoppas att det blir mindre snackigt hehe.

Imorgon är vi lediga eftersom att byggnaden där de flesta av våra lektioner kommer vara inte är helt klar än så lektionerna börjar vi med på tisdag, måndag är det Teambuilding dag :P

Nej nu ska jag äta ha det bra!

Innebandy <3

Träningen idag var skitkul och det gick bra för min del :) Vi tränade på vårat Box och Powerplay inför cupen på lördag. Jag är med i powerplayet och vi hade riktigt bra spel idag vilket känns skönt. Nu är jag hemma och slappar..har panik inför morgondagen! Men jag ska försöka att inte grubbla så mycket på hur det kommer bli, istället ska jag kolla lite fotboll ;)

Zakynthos 07



Här kommer bilder från Zakynthos! Tack mamma,pappa släkten och våra nya vänner familjen Kvist för en underbar semester :)

                              

22 Augusti

Ja igår vad jag alltså i Södertälje med Linn :) Efter mycket om och men köpte jag en svart tjock kofta med luva från Vero Moda och en vit t-shirt med rosa tryck från H&M. Linn klippte sig också och så mös vi med en glass vid maren också =) Medans Linn klippte sig träffade jag Jenny en stund som skulle och fika med nåra.

Vid sju kom släkten för att fira mamma! Alltid lika trevligt när alla är samlade och gud vad stor min mosters mage är nu :D Hoppas lillen kommer ut snart! Efter nåra timmar gick jag och Daniel till honom och kollade två filmer, Se upp för dårarna och den nyaste Beck filmen - Den svaga länken båda filmerna var bra.

Idag ska jag städa lite och plocka ihop alla skolgrejer tills imorn =/ Nu börjar allvaret igen och jag är inte redo...ny skola är det ju också, eller alltså skolan har flyttats. Så nu ska man lära sig att hitta igen, känns lite som att börja ettan på nytt. Klassen kommer inte va den samma heller, tror det är sex stycken som har slutat och det kanske tillkommer någon ny..men men man får hoppas att det inte blir allt för hemskt.

Ha det bra allesammans!

21 Augusti

Hej!

Idag fyller min kära mamma år, GRATTIS!




Jag,Daniel och Andreas var ute och fiskade i söndags. Vi hittade inte dit vi skulle men hittade ett annat mysigt fiskeställe :) Så vi började med att röja undan lite grenar och ormbunkar och gjorde iordning en eldplats. Sen fiskade ett tag och fick upp tre fina aborrar :) När det började bli mörkt gjorde killarna en brasa och där satt vi och grillade Marshmellows och hade det mysigt.

Igår var jag med Linn och hennes lillasyster Rebeca i Sthlm och shoppade :) För min del blev det två klänningar, en tjocktröja, en kofta,en väska och en tavla (på Al Pacino) och ett spel till Daniel. Jag kom hem lagom till träningen som inte gick så bra för att jag har blivit förkyld =/ Men efter träningen tog jag det lugnt och kollade film med Daniel och Andreas.

Igår den 20e Augusti hade jag och Daniel varit tillsammans 2 år och tre månader <3

Idag ska jag in till Södertälje med Linn. Jag ska köpa en present till mamma och Linn ska klippa sig. Sen måste jag hem och städa mitt rum för sen kommer släkten :)

Ciao!

19 Augusti

Nu är jag hemma efter ett riktigt roligt dygn med laget, tränarna, lagledarna,materialaren och vår sportchef :) Vi samlades vid Björkestahallen och delades in i fyra lag med fyra tjejer i varje. Jag kom i lag med Lina, Emmelie och Elin och fan va kul vi hade i bilen alltså! Varje lag åkte i varsin bil och hade nio kuvert där det stod vart vi skulle åka och vad vi skulle göra. Vi var tvugna att ha på oss flytväst och hjälm under hela bilresan så jag kan lova att det blev pinsamt men samtidigt väldigt roligt när vi körde/gick runt bland folk (tex inne på Rusta, Plantagen i Moraberg och inne på en restaurag i Sthlm). När vi mågna timmar senare åkt båt och kommit ut till ön blev vi lurade att vi skulle sova ute och fånga/plocka vår egen mat...vi gjorde även några aktiviteter på ön som var roliga. Senare när vi började bli hungriga var det dags att fiska och sportchefen sa att det fanns massvis med fisk...vi fick en liten liten aborre som vi slängde i igen :P När vi tjejer började bryta ihop av hunger berättade tränarna m.m att vi skulle få sova i stugorna och få buffé så alla sprang in i Storstugan där maten väntade :) Efter maten fick vi lagvis lösa ett Quiz som en av lagledarna ordnat ihop..det var frågor om de vuxna karlarna som var med hehe. Sen gjorde vi i ordning en eld och satt och pratade och hade det trevligt..vissa bastade men inte jag. Jag gick och la mig ca halv ett, trött som f*n.

Idag blev vi väckta halv elva. Vi åt lite frukost och packade ihop våra saker sen fick mitt lag sitta och vänta på vår tur att åka med båten in till land. Vi kom iväg med bilen halv ett, gjorde ett glass stopp och var hemma vid två. Det första jag gjorde var att ta en varm dusch och borsta tänderna eftersom jag glömt min tandborste =(. Nu är jag hos Daniel och vi ska troligen fiska senare med Andreas.

Ha det bra allesammans och tack laget + tränarna, lagledarna,materialaren och sportchefen ( som kanske läser det här ;) ) för en superrolig dag och kväll!

17 Augusti

Tjabba!

Nu är Innebandyskolan slut, fan va skönt! Visst har det inte bara varit jobbigt och tråkigt men det suger verkligen all energi ur en..igår höll vi på till åtta på kvällen för att vi hade matchspel för föräldrarna. Efter det var jag helt död, somnade medans Daniel och Andreas kollade in ett tv-spel :P Men sen bakade vi chokladbollar som inte blev helt lyckade men ändå..de gick att äta iallafall hehe..sen gick jag och Daniel hem till mig och somnade nästan direkt.

Idag slutade Innebandyskolan kl 12..hade matchspel idag också och varje ledare skulle hålla koll på varsitt lag. Jag fick såklart småttignarna med en kille som inte var intresserad och försvann hela tiden...=/ Efter halva tiden gav jag upp och gav mitt lag till Jonas och gick och städade istället :P Men nu i efterhand känns det bra..för om några dagar kommer 2000 kr in på mitt konto :D Och jag och Linn ska eventuellt till Sthlm på måndag!

Jag och Daniel har lagat mat idag och det blev däremot supergott! ( vi fick mvg av mina föräldrar som vi bjöd på middag haha ) Vi gjorde Fajitas och så Vitlöksbröd till :) Sen kollade vi på en film och så packade jag klart tills imorn då jag ska iväg med laget på Teambuilding nu när vi har några nya spelade, Vi blir borta tills på söndag men har inte fått veta vad vi ska göra, bara vad vi behöver ha med oss :P

Ikväll blir det lugnt..är hos Daniel nu och snart kommer Elin förbi och kanske Jenny sen också får se!

Ha det bra allesammans!

Grattis Alexandra Rickle på 17års dagen! :)

14 Augusti

Hejsan!

Ja nu är man som sagt hemma igen...I lördags åkte jag med Daniels familj till Daniels morfar och grillade med resten av släkten :) Maten var riktigt god och efter blev det kubb, tjejerna mot killarna. Några timmar senare åkte Daniel iväg på fest och jag var med Jenny Elin och Martina :)

I söndags hände inte så mycket..min första träning efter sommaren och den gick bra tycker jag. Det var lite ovant såklart å köra tvåmål och så men annars gick det prima!

Igår var första dagen av Innebandyskolan där jag är ledare. Jag, Andreas och Jonas är ledare för den yngsta pojkgruppen 7-10 år. Det gick bra men vi har en kille som knappt vill vara med på nåt och slåss och sparkas som ett cp :P

Nej nu ska jag kolla film med Daniel Andreas och Malin :) Ciao!

Hemma igen!

Hejhej!

Kom hem igår eftermiddag från ett underbart Zakynthos! Har haft det riktigt bra där nere, varmt som fan ;) Servitörerna i hotellrestaurangen kände igen oss vilket jag tyckte var kul. Första veckan var det bara jag och Elene (kusinen) och jag har nog aldrig haft så kul med henne som under denna semester :) Sen andra veckan lärde vi  känna en svensk familj från skåne också :) Lizette 15 år , Andre 17 år och deras föräldrar. Så sista veckan spenderade vi mycket tid tillsammans med dom. Nej en riktig toppen semester var det, men nu är det skönt å vara hemma.

Bilder kommer snart!

RSS 2.0