Tisdag

Douglas mötte mig efter jobbet och när vi kom hem var jag tvungen att vila en stund. Sen åt vi mammas goda våfflor innan vi åkte hem till Douglas. Han är nu i Eskilstuna på hockeyvslutning och jag ska strax kolla den sista och avgörande matchen mellan Frölunda och Linköping. Vilka går till semifinal?

Resten av veckan ska jag jobba i sandtorp och det gör jag även tis-fre nästa vecka med Lisa. Det är roligast! :D Hon har det lyx som åket till Kroatien imorn..jag vill också utomlands. Men men, hockey var det ja, har lovat att rapportera till Douglas också ;)


30 mars

Godmorgon!

Igår jobbade jag länge, 9-18 men det gick bra. Det var inte så jobbigt som jag trott. Jag har börjat sova mindre och det har resulterat till att jag är piggare, knäppt va? Hur som helst kom Douglas hit sent i söndags kväll och det var underbart att äntligen få somna vid hans sida igen :) Igår efter jobbet åkte jag & Douglas in och kollade SSK-Växsjö med Mange, det var roligt! SSK vann tillslut med 7-4. Vi träffade Sarah och Lisa handlade vi av i kiosken.

Idag jobbar jag på Ur & Skur sen ska jag hem och umgås med Douglas.

Ha en bra dag!


28 mars

Hallå!

När klockan ringde 6.00 (5.00) imorse fick jag ångest för jag trodde att jag skulle upp och jobba...När jag sen kom på att det var innebandy jag skulle upp till blev det lite lättare! Vi hade vår sista gruppspels match mot Rockets och efter en ganska jämn match förlorade vi. Jag spelade halva matchen. Så vi kom tvåa i gruppen och fick möta Telges div 1 lag i semifinal i Vagnhärad. Den matchen var väldigt jämn, vi gav dem ett tufft motstånd. Vi gjorde första målet men sen vände de till 1-2 och när det bara är någon minut kvar får vi in 2-2. Med 12 sek kvar av matchen får Telge in ett skitmål, ett riktigt skitmål och vi är ute...Surt efter en grym match! Jag satt på bänken och hejade på men fan vad mina tjejer slet på bra där ute, jag är stolt :)

Nu har vi uppehåll i en månad ingefär sen tar vi nya tag med ett tillskott i form av en tränare. Jag tror att det kan bli superbra, lite nya idéer och så :) Lars och Johan är som tur är också kvar, det känns viktigt för mig, det känns tryggt.

Nu kommer en ny vecka. Jag jobbar mån-tors och utöver det ska jag umgås med min pojkvän som kommer hit antingen om en timme eller imorgon. Han har varit i Göteborg i helgen men är snart hemma.

Ha det bra!


Lördag

Jag har haft en bra dag med mina föräldrar! :) Vi åkte och handlade på dagen och jag kom hem med lite smått och gott. Efter det har jag städat mitt rum (älskar att krypa ner i en renbäddad säng), vilat en stund och ikväll har jag haft myskväll med mina föräldrar. Vi har kollat på en ny Wallander film, ätit god mat och ätit massa godis :D Det blev inte att jag kollade herr matchen med Sarah & Lisa för den matchen blev nämligen inställd. Nu ska jag till sängs för imorgon är det samling 7.00 med innebandylaget! Juste, glöm inte att ställa fram klockan en timme ikväll! ;)

Natti natti




Jag idag...


27 mars

Igår jobbade jag 7.30 - 15.30 och sen var det raka vägen ner till Ica och sen hem och äta. Klockan fem hade vi samling med laget i Björkesta där två matcher skulle spelas. Jag spelade den första mot Kolpenäs som vi vann med 16-0. Jag spelade med Emmelie och Maja och det gick jättebra. Jag gjorde två mål och två assister, Emmelie gjorde två mål och Maja gjorde tre mål :D Deras assister höll jag inte reda på hehe. Hur som helst var det en rolig, kanske lite för enkel match :) Sen hade vi även en match mot Telges div 2 lag och den vann vi också stort, nämligen med 7-0! Bra tjejer!! Jag kom hem vid tio ungefär och orkade väl vara vaken ungefär en timme med mamma och pappa innan jag gick och la mig.

Idag blir det ingen innebandy mer än att vi kanske ska kolla på Herrlagets match mot Katrineholm 17.45. Jag ska strax åka och handla med mamma och pappa. Sen tänkte jag hinna städa mitt rum också. På måndag kommer nämligen Douglas hit :) Vi har inte setts på en vecka så det ser jag fram emot. Idag har vi varit tillsammans i 1år och 4 månader :)











Jag älskar dig


Onsdag

Det gick bra att jobba även idag. Vi började med att vara ute vilket var skönt! :) Jag slutade 17.45 och när jag kom hem gjorde jag iordning min sallad som såg godare ut än vad den var tyvärr. Jag märkte att jag inte är så förtjust i räkor om man inte har något som tar över smaken bättre än sallad,ägg och avocado. Typ som kaviar, räkor,ägg och kaviar på en smörgås är ju jättegott! Just nu kollar jag lite hockey med pappa men strax börjar Andra Avenyn.  Imorgon jobbar jag med Lisa hela dagen :D 8-16, ha det bra!


24 mars

Nu har jag varit ner till Ica och handlat lite. Jag slutar vid sex idag så när jag kommer hem ska jag göra någon enkel mat till mig själv nämligen avocado & räksallad :) Det är gott! Och imorgon är det våffeldagen så självklart köpte jag våffelsmet idag, mums! Om en timme ska jag knalla till jobbet.

Såhär utråkad är jag just nu!









Jag & Douglas i lördags! <3


Vinst över sörmland med 3-2!

Matchen var rolig och det gick bra. Laget spelade väldigt bra vissa stunder och helt okej andra :) Jag är ganska nöjd med min insats. Lite skakigt av någon anledning men jag lyckades få in ett backhand skott i bortre krysset efter en klockren passning från Emmelie =) Vi låg under med 0-1 enda tills sista perioden men se vände vi..de vinsterna är skönast! :D Nu ska jag krypa ner i sängen och lägga mig på min spikmatta som jag fått av pappa och så ska jag ringa Douglas innan det är dags att sova.

Imorn börjar jag inte förens 13.30 så jag ska sova ut ordentligt, ner på Ica och handla och sen traska bort till Sandtorp :)

Natti natti


23 mars

Igår slutade jag jobba halv ett och när jag kom hem sov jag ca fem timmar...förstå fem timmar! :O Och inte hade jag problem att somna vid halv tolv på kvällen sen, det är ju sjukt. Idag har jag jobbat i Sandtorp 8-15.30. Nu har jag varit runt på alla avdelningar där :) Ikväll har vi träningsmatch på vår träningstid. Sen i helgen är det DM och sen är det uppehåll från innebandyn i ca en månad. Det blir bra.

Hos Jeanette,Dennis,Harry och Lina finna inhängnade vildsvin som har fått kultingar, se så söta!




Harry när vi var på promenad och tittade på djuren :)


Lilla söta Lina :)



21 mars

Hejhej!

Nu har det blivit söndag igen efter en vecka av jobb och träningar och en rolig helg. I fredags morgon åkte jag ju till mina kusiner i Västerås och jag hade det jätteroligt och bra med dem! :) Vi åkte bla till BusBorgen i Västerås där jag och Harry lekte i den stora borgen. Vi kröp i tunnlar, åkte rushkanor, klättrade, balanserade och sköt bollar. Dit hoppas jag att jag får följa med fler gånger. När vi var hemma hos dem blev det mycket lek och gos med småkusinerna och på fredagskvällen kollade vi Let´s dance och sen gick vi och la oss. Igår blev jag väckt 7 av en glad Harry som kom springandes mot mig i soffan :) Vi kollade lite barnprogram, åt frukost och sen gick vi en promenad till deras hus som håller på att byggas. Mer lek blev det med Harry både ute och inne innan det var dags att åka till Douglas. Min snälla moster körde mig hit :) Igår kväll var vi på Ida och Paulinas 20års fest. De hade hyrt en lokal i Strängnäs okej kvällen blev lyckad =) Douglas och Johan är påväg hem från Uppsala nu. De har varit och sett bandyfinalen mellan Hammarby & Bollnäs som Hammarby vann. Jag har inte gjort så mycket mer än att gå på gympan med Douglas mamma. En näst intill perfekt söndag, Douglas skulle varit här med mig.

Hoppas alla haft en bra helg!


18 mars

Inatt sov jag ca tio timmar och endå är jag trött igen nu och skulle kunna somna hur lätt som helst. Jag förstår inte. Douglas säger att jag är den tröttaste personen som han känner och jag tror honom faktiskt. Jag kanske behöver äta mer vitaminer, kanske borde köpa det i tablettform för att få i mig lite extra? För det är ju inte roligt att behöva sova två timmar efter jobbet varje dag, det finns ju roligare saker att göra!

Hur som helst gick det bra att jobba idag och jag har fått lite fler dagar i april och maj :) Men imorn är jag som sagt ledig och ska åka till Västerås till mina älskade kusiner. Sen på lördag åker jag till Douglas och på kvällen ska vi på Ida & Paos 20års fest :) Det ska bli roligt men det är synd att jag missar lagfesten..

Hoppas alla får en bra helg!


17 mars

Hejsan!

Jag fick jobba även idag men började inte förens klockan 11 så fick lite sovmorgon :) Jag jobbade på en annan avdelning i Sandtorp med stora barn och det gick bra. Jag ska jobba där imorgon med.

Veckorna går fort nu och snart är det helg igen. På fredag ska jag hälsa på Jeanette, Dennis, Harry och Lina :) De bor i Västerås så jag tar tåget till Strängnäs och blir hämtad där av Jeanette och barnen så ska vi åka till Lekborgen i Västerås. Sen sover jag kvar till lördagen då jag åker till Douglas. Det betyder att jag får mycket tid med mina små kusiner och Jeanette och Dennis :)


Lina och Harry i somras :)


16 mars

Att jobba gick bra idag. Var ute hela förmiddagen och det var så skönt att stå i solen och se på barnen när de leker i snön. Men när jag slutade var det inte lika skönt ute så jag kunde inte sitta ute på balkongen. Istället la jag mig och sov i två timmar :) Tränat har jag gjort ikväll också och det gick bra. Vi var många där och körde fotboll som uppvärmning och sen tre mot tre, det var roligt.

Imorgon är jag inte bokad så får se om det ringer imorgon bitti. Annars tänkte jag låna mormor & morfars hundar och gå en lång promenad! Sen får vi se.

Idag fyller Matilda år, GRATTIS!
Hon bor i Australien just nu och jag hoppas att vi kan ses när hon kommer hem. Vi kom ju varandra rätt nära tredje året i gymnasiet :)


Matilda till höger :)


15 mars

Det var längesen jag var i Vingåker och jag hade glömt hur stort det är. Jag klarade galant av att inte köpa något medan Douglas och hans familj shoppade på! Vi gick även in på Scorett som låg brevid och där fanns det många fina skor. När vi kom hem följde jag med Douglas mamma och gympade en timme och sen kollade vi tv hela kvällen :)

Idag har jag jobbat i Sandtorp med Lisa och det gick bra! Har blivit bokad där imorgon också + några fler dagar i mars :)

Sommar sommar sommar...












Lördag

När jag kom till Södertälje var jag ganska skeptisk till att hitta någon kavaj, jag trodde det skulle vara ut plockat. Men väl inne på H&M hittade jag flera snygga kavajer i olika längder och modeller så jag tog medtt alla och provade i lugn och ro med mamma som rådgivare. Det slutade med att jag köpte två kavajer, en svart i en längre modell och en grå i kortare modell :) Jag hittade även en jättefin vit spetsklänning som fick följa med hem. Det blev även lite smått och gott från Lindex, örhängen, solglasögon och ett par ljusrosa tights som blir fina till klänningen! Jag och mamma åt även en god lunch innan vi åkte hem igen.
Nu är jag i Mariefred. Jag och Douglas kom nyss hem till Hellan och här är även Chris, Pierre och Dea :) Killarna spelar lite tv-spel och jag roar mig med datorn ;) Imorgon ska jag följa med Douglas familj till Vingåker men jag har köpförbud så jag följer med som rådgivare hehe.

13 mars

Jag somnade vid tolv igår gick vid upp tio idag så nu känner jag mig rejält utvilad! :) Om en stund ska jag och mamma bege oss till Södertälje och förhoppningsvis kommer jag hem med en kavaj. Vi blir väl inte borta allt för länge så jag hoppas att solen fortfarande skiner när vi kommer hem så att jag kan sätta mig och sola lite...innan jag städar mitt rum. Douglas slutar sju ikväll och då tänkte jag vara hemma hos honom.

Ha en bra lördag!


Fredag

Det är farligt att sitta vid datorn för länge har jag märkt. När jag läst de bloggar jag läser regelbundet, tidningen och uppdaterat mig här och där är det lätt att man kollar kläder, skor m.m. Detta hände precis mig och nu har jag klickat hem tre ringar! Visst var de snygga till ett bra pris men jag vill ju inte slösa bort mina pengar..försöker ju spara. Men men man måste ju få unna sig lite nu när man tjänar egna pengar :)

 

"Expect miracles"

De här tre ringarna köpte jag för 335kr inklusive frakt och faktruakostnad :D


12 mars

Efter att ha jobbat hela veckan var det väldigt skönt med fredag! Jag har ätit en god middag med mina föräldar och nu ska vi kolla på Let´s dance :) När jag var nere i centrum och handlade förut var det en gammal tant som föll omkull och började blöda näsblod så jag och en kille hjälpte henne hem, hon hade svårt att gå. Tio meter bort stod ett gäng snorungar och skrattade åt henne, vilka svin!

Juste när jag kom hem idag hade min snygga skinnjacka & solglasögon från H&M kommit och jag är supernöjd, kommer bli fint i vår & sommar!



I onsdags tog Douglas lillebror Felix körkort! :D
Han precis som många andra smög med det, ganska smart tycker jag.


Felix

Imorgon ska jag och mamma till stan en sväng. Jag ska kolla efter en kavaj :) Sen åker jag till Mariefred där jag ska ha en lugn lördag och söndag med Douglas.


10 mars

Douglas kom hit i måndags kväll och blir kvar tills imorgon eftermiddag, inte dåligt inte :) Så de här dagarna har det blivit mycket mys, promenader i det härliga vädret, jag har spelat en träningsmatch mot Telge som inte gick så bra och så idag har jag klippt och slingat mitt hår. Det är första gången på länge som jag är helt nöjd med klippningen men sen slingorna är jag 80% nöjd med...man är så självkritiskt. Jag gick till och med tillbaks till frisören och klagade och bokade en till tid men nu i efterhand och efter en lite nogrannare granskning ska jag nog ringa och be om ursäkt och avboka tiden på fredag :P Hur som helst är mitt hår mycket ljusare och jag är av med den gräsliga utväxten :D Nu ska jag återgå till min älskling, ha det bra! 


8 mars

Idag känns allt mycket bättre och på jobbet gick det galant! :) Vi har varit ute en stor del av dagen och haft vår egna variant av Vasaloppet "Hasaloppet". Barnen fick välja att antingen åka skidor eller gå ett varv runt förskolan och när de kom i mål fick de medalj och blåbärssoppa :) Jag kom hem för en liten stund sen och stax efter mig kom mina föräldrar, skönt! Och sist men absolut inte minst så kommer Douglas hit efter jobbet idag...det kan inte bli mycket bätte :D

Jag har antagit en ny utmaning. Jag,Douglas,Douglas mamma och lillebror ska inte äta godis,snacks,dricka läsk eller saft fören vi åker till England den 30 april, önska mig lycka till för det kommer bli svårt! ;)


7 mars

Det var längesen som jag kände mig ensam men ikväll kom det. Jag har känt mig så oerhört ensam och jag vet inte vart det kommer ifrån. Vet inte om det har med min depp-period att göra eller om jag bara är trött och känslig...Mina föräldrar är som sagt inte hemma och Douglas jobbar. Jag vet inte vad det är med mig, ena stunden tittar jag på film och skrattar åt skämt och andra stunden gråter jag för att jag är rädd att bli ensam. Varför är jag plötsligt det? Jag förstår inte.

Sen är jag även arg och ledsen för att en persom som jag bryr mig väldigt mycket om är ledsen och har blivit sårad. Det måste vara en av de värsta sakerna som finns, när någon man älskar blir ledsen. Det gör så ont i mig och jag vill bara skrika och slå alla dumma människor som finns där ute..Man känner sig maktlös. Jag är trött på att inte kunna göra något mer än att trösta, jag vill mer,jag vill hjälpa.
Jag älskar dig


7 mars

Det var trevligt att gå på bio i fredags. Vi såg Snabba Cash som jag redan sett med mina vänner men det gjorde inget. Den var lika bra denna gång! Jag följde med till Mariefred efter och fick somna med min älskling. Igår skulle Douglas börja jobba 10 så jag gick upp med honom för att ta halv elva tåget....Som såklart var försenat!! Så det slutade med att mina snälla föräldrar kom och hämtade mig, vad skulle jag göra utan dem?

När jag kom hem duschade jag, packade lite grejer och sen gick jag till Björkesta. Där träffades damlaget för att heja på herrlaget som spelade om kvalplatsen men tyvärr gick det inte vägen. Vi tjejer gjorde iaf allt vi kunde, som vi skrek! Efter gick vi hem till Ottosson och åt pizza/sallad och följe två matcher via internet. De matcherna skulle avgöra om vi höll oss kvar i div1 eller åkte ner till div2. Och otroligt nog går toppenlagen och förlorar mot bottenlagen så vi åkte ur, helt sjukt kändes det. Men vad ska man göra, vi hade kunnat avgjort det själva istället...Gjort mål på sina chanser, täckt fler skott, tagit annorlunda beslut det går att tänka hur långt som helst men det går inte att göra något, tyvär.

Senare var det dags för Fridas 22års fest. Där hade jag roligt, vi dansade så gott som hela tiden! :) Vid tolv var det tänkt att vi skulle gå ut men allt drog ut på tiden så vi var där ungefär halv ett och jag valde att ta bussen hem istället. Och idag är jag glad för det :)

Mamma och pappa åkte på kryssning idag och jag har legat på soffan hela dagen förutom när jag duschade. Jag har kollat på en urdålig film som hette Flickan, den rekomenderar jag inte.

Ha en bra kväll!


5 mars

Det var otroligt skönt att få sova enda till kvart över nio imorse :) Att jobba gick också bra och när jag kom hem deckade jag på soffan som vanligt. Har kämpat med en förkylning i ca två veckor nu som vägrar ge med sig och det är påfrestande! Under dagen har jag fått "pepp-sms" av Lisa och Malin som ville att jag skulle följa med ut i Södertälje idag men tyvärr blir det inte så (men jag älskar er för att ni tjatar på mig!). Vi ska ju festa imorgon då vi ska fira Lisas syster Frida som fyllt år. Temat är Festival, kul! :D Så jag känner att det får räcka, dels för att min förkylning går år fel håll och sen är jag inte så sugen på att gå ut i Södertälje. Jag tycker inte folket är speciellt roligt, förutom mina tjejkompisar såklart!

Så istället ska jag åka på bio med Douglas, hans mamma och lillebror och hålla tummarna för att jag är pigg och kry imorn, för då gäller det! :D


<3


4 mars

Idag har jag varit lite hängig på jobbet. Kenta som masserade mig sa att det kunde bli så..De har ganska kallt inne på avdelningen också och det är jobbigt att gå och spänna sig för att man fryser, och så har jag två varma tröjor på mig. Men men jag slutade vid tre och somnade snabbt. Träningen ikväll var ersatt av ett möte som tydligen var viktigt, jag förstod inte riktigt. Hur som helst är jag glad över att jag får sova ut imorn till 9.30 för jag börjar inte förens 10.45 :) Juste, jag måste få klaga lite till. Nu får det räcka med äckelsnö, jag är så trött på det så hälften vore nog!


En bild på mig och min kära vän Sarah från Majas rockfest, notera min fejkpiercing i läppen! ;)

 


3 mars

Idag slutade jag vid tre och då kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till Coop Forum & Skopunkten, mamma handlade mat och jag handlade skor :) Jag har ju svårt att hitta skor (mina fötter är väldigt små + att jag har hålfot) så när jag hittade flera fina par kunde jag inte göra annat än att komma hem med tre par, köp tre betala för 2 satt ganska fint! ;) När vi kom hem lagade jag hamburgade och sen kom Kenta från mammas jobb hit för att massera mig. Enda sedan jag börjat jobba som vikarie har jag haft ont i ryggen till och från och fått massa knutar längs med skulderbladen. Det här hjälpte Kenta mig med idag och just nu känns det mycket bättre.

Ikväll blir det bara lugnt hemma. Det här är sådan här tråkig vecka då Douglas jobbar mycket kvällar och jag tidiga mornar vilket gör det svårt att ses. Men förhoppningsvis ses vi något i helgen.

Genom dessa länkar kan ni se skorna jag köpt :)

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Textilskor?art=251213

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Pumps?art=253293

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Sandaletter?art=251816


2 mars

Min helg blev superbra precis som jag trott! :) I fredags jobbade jag som sagt i Sandtorp med Lisa på dagen och sen körde pappa mig och Felix till Mariefred. Douglas slutade fem så när han kom hem gjorde vi oss iordning och sen åt vi middag. Dea och Emma kom och så satt jag,Douglas,Felix,Emma och Dea i köket och förade lite tills Hellan kom hem. Sen gick vi över till Hellan och dit kom även några fler. Där var vi och umgicks och hade kul tills det var dags att ta taxi till Strängnäs och "Underbar". Ute på krogen mötte vi upp ännu mer folk och kvällen blev bra! Synd bara att en av oss inte kunde gå själv när vi lämnat krogen..men som tur var löste det sig på bästa sätt även om vi kom hem fyra på morgonen ;)

Douglas jobbade på lördagen 10-19 så jag tog det bara lugnt. Sov lite, satt vid datorn och så. Sen på kvällen åkte vi hem till Andreas som hade lite fest. Där blev det också en väldigt lyckad kväll! Folket var blandat med de man umgås med nu för tiden, folk man umgåtts med förut och inte träffat på länge och så var det även några nya ansikten :)

På söndagen mådde man dessvärre inge vidare. Efter alldeles för lite sömn två nätter irad och party två kvällar irad efter ett långt upphåll var jag inte kaxig. Jag,Douglas och Johan sov ut och sen satt vi i sängen flera timmar innan vi ens lämnade rummet. Jag följde mitt lags bortamatch mot Kumla som de tyvärr förlorade efter en jämn match..Så nu ligger vårt öde i andras händer! När vi sedan piggnat till gick vi till pizzan och käka och sen åkte vi till Nykvarn på kvällen.

Den här veckan och nästa vecka jobbar jag på Hökmossen med mina gamla barn och det går galant! Men nu ska jag sova för imorn börjar jag 6.45 :O


RSS 2.0