31 maj

Hejhej!

Det var väldigt trevligt hos Sebbe igår! :) Jag kom dit med Douglas vid åtta och så var vi kvar till ca halv två. Det var lugnt, inte så mycket folk men som jag sa..väldigt trevligt!

Idag har vi inte gjort så mycket. Kollat på reprisen av Robinssonfinalen (Jarmo skulle ha vunnit!), varit ute lite och sen bara slappat. Jag tog tre tåget hem och sen har vi varit hos mormor och morfar  för att det är morsdag. Min mamma fick en orkidé av mig som jag vet att hon tycker om :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och äta oliver för jag är helt slut. Är förkyld och så tror jag att jag har lite feber =/ Inte bra inte bra.


Jag älskar dig mamma!


Jag och Harry var i lekparken idag :)


30 maj

Hejsan!

Idag har jag legat och solat på vår balkong i flera timmar, jättehärligt! :) Nu är sommaren här och jag hoppas verkligen att den här solen och värmen kan komma tillbaks på fredag!

Vid fyra åkte jag och Lisa till Turinge kyrka för att se Sannas (en tjej som spelat i vårt innebandylag) bröllop. Det var väldigt fint och istället för att gästerna skulle kasta ris så delades det ut såpbubblor och det var hur fint som helst. Kan bara tänka hur det ser ut på korten! Så vill jag också ha på mitt bröllop.

Ikväll ska jag till Douglas och så ska vi fira en kompis till honom som fyller år, trevligt trevligt! :)

Ha en bra lördag!

Du är en fin vän Lisa! <3

29 maj

Jag höll mitt argumenterande tal idag på svenska lektionen och det gick helt okej. Nu är det gjort iallafall! :) Sen på eftermiddagen skrev jag det sista provet. Ett internationell ekonomiprov. Så nu äntligen, äntligen är jag klar med alla uppgifter och alla prov och kan pusta ut!!! Och fan vad jag har slitit hårt de här tre åren men framför allt den här sista terminen i trean, jag har varit grymt duktig och nu är jag så stolt över mig själv. Jag hann med precis allt i tid :)

Och nu är det bara en vecka kvar till studenten. Först ska jag njuta av min första pluggfria helg på länge (om man räknar bort Magaluf) och sen på måndag har vi mösspåtagning. Tisdag och onsdag är vi lediga, torsdag ska vi pynta flaket och sen fika hemma hos en av våra klassföreståndare och på fredag tar vi studenten! :D

Idag efter skolan åkte jag in till Södertälje en snabbis. Jag hittade inte det jag letade efter men kom hem med en söt ljusblå klänning och lite underkläder. Efter det gick jag en lång promenad med Lisa som jag inte träffat på två veckor :) Det var mycket trevligt och vi berättade om våra resor för varandra.

Ha en bra kväll!


Lisa och jag <3

28 maj

Hejhej!

Nu är det en vecka sen vi kom hem från Magaluf. Plötsligt känns det ganska långt bort...det kanske beror på att man knappt levt den här veckan som gått. Jag har suttit nergrävd i mina skolböcker för att avsluta och få betyg i de sista kurserna..

Idag blev jag klar med tre kurser och fick veta att jag får mvg i Naturkunskap B, läraren sa till och med att jag varit bäst i klassen (A). Det gjorde min dag kan man säga..inte det sista utan att jag fick mitt mvg som jag kämpat så mycket för att få!

Nu borde jag egentligen sitta och plugga internationell ekonomi (svåraste ämnet enligt mig) eller skriva på mitt svenska tal som båda ska vara klara tills imorn, det är det allra sista. Puh!


Mer bilder från Magaluf !


























27 maj

Hejhej!

Idag gjorde jag ett svenska C förhör på retoriska figurer och ett tals dispossition och ni hör ju själva hur kul det låter...inte så värst va? :P Men det gick bra och jag svarade på allt förutom en fråga, så det känns bra. Men sen på natrukunskapslektionen fick jag veta att jag var tvungen att kompletera lite till testet på blod och andning för att han ska kunna sätta mvg på mig med gott samvete. Det var ganska tungt att höra eftersom att jag har två andra prov imorn, men men.

Så hela eftermiddagen har jag pluggat och det ska jag strax fortsätta göra. Behövde en liten paus bara :)

Sex månader med världens bästa!

Idag har jag och Douglas varit tillsammans i sex månader! :D <3








26 maj

Idag fyller en gammal vän till mig 20år, Grattis Andreas Andersson på födelsedagen! :)

Träningen igår fick oväntat bra och det var riktigt kul! Vi körde hinderbana och sen även fys. Så idag har jag träningsvärk, oj oj oj säger jag bara! :P

Blev helt klar med webdesignen idag också så nästa vecka får jag sovmorgon :) Nu är det inte många dagar kvar alls..tre stycken innan betygen sätts sen är det klart! :D :D

Idag ska Douglas följa med mig hem. Vi ska plugga men sen längtar jag efter att kolla på en bra film och bara ha det mysigt, vore inte helt fel idag. Men jag har träning idag också, vanlig innebandyträning. Usch vill inte ens tänka på träningsvärken imorn =/

Ha en bra dag!

25 maj

Hejhej!

Första dagen i skolan igen efter lite mer än en vecka. Det kändes ganska tungt i morse men väl i skolan flöt dagen på bra. När jag kom hem satt jag mig i solen och pluggade en stund sen har jag sovit också. Om en timme är det träning, fysträning. Det kommer gå tungt för mig som varit borsta pga skolan och sen resan. Men det ska bli skönt att komma igång igen :)

Idag blir Harry 1år och nio månader!



En lycklig Celina

24 maj

Hejhej!

Helgen har jag spenderat hos Douglas :) Vi har bara tagit det lugnt vilket behövdes. Sovit ut, kollat filmer, tv, pluggat,  gått en promenad till Mariefreds camping i solen och så har jag bara njutit av att få vara hemma igen. Det var verkligen tur att det var helg när man kom hem. Inget illa menat men man blir ganska trött på personer som man spenderat sju dagar i streck med!

Idag när jag kom med tåget med halv tre stod mina älsklingar Sarah och Emmelie på stationen och mötte mig :D Vi gick och åt en god lunch på Goggos och jag fick självklart berätta om resan.

Nu ska jag sätta mig och plugga Rättskunskap i någon timme :P

Ha det bra!

Magaluf 09 







21 maj

Ojojoj vilken resa...Jag har haft otroligt roligt tillsammans med en massa vänner och min underbara pojkvän :) Denna resa har verkligen innehållit allt, kanonväder, bad, sol, party varje kväll, snefyllor, perfekta fyllor, dans, kärlek, folk som blev betuttade, folk som blev väldigt osams, ny vänskap hittades, klagomål från hotellet, sjukdomar, saknad, svek, skratt, tröga komentarer,  men även om många saker av denna lista inte är positiva så har jag iallafall haft en bra resa. :)

Det var en kväll som blev förstörd för min del (inte mitt egna fel) men annars sammanfattar jag verkligen resan som kanonbra! Igår hade jag dock oturen att få ligga inne på hotellrummet hela dagen pga matförgiftning =/ Så jag låg och spydde mellan 8,30 - 17,30. Som tur var hade jag Douglas där som inte lämnade min sida på hela dagen, riktigt snällt.

Nu ska jag krypa ner i min efterlängtade säng. Bilder lägger jag upp snart, det finns massor :D

Natti natti

13 maj

Hejhej!

Dagen började bra. Jag fick nämligen veta att jag kommer få MVG i filosofi :) Inte dåligt för att vara ett riktigt tråkigt och flummigt ämne. Nu känns det bra inför resan imorn. Jag har blivit klar med det skolarbete som jag skulle bli klar med vilket känns väldigt skönt!

När jag kom hem fortsatte packningen och sen kom Sarah, Lisa och Emmelie hit och fikade en stund :) Vi satt i solen på min balkong och mös hehe. Sen har jag även varit hos kusin Filip en stund också, vi kollade tv och snackade lite skit. Nu har jag packat klart och kan slappna av. Vi åker från Nykvarn strax innan elva imorn och 14.10 lyfter planet. Det ska bli så himla roligt och det är så roliga personer som ska med. Tänk att få åka på en utomlandsresa med sin pojkvän och sina vänner, det är ju det ultimata! :D

Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen. Om ett dygn är vi och festar i Magaluf!!!!!


12 maj

Hejhej!

Idag blev vi klara med det sista i vårat UF-företag, nämligen årsredovisningen...så jävla skönt! Nu är UF tiden äntligen över! :D Nu börjar det verkligen att dra ihop sig för om två dygn är jag och festar loss i Magaluf, inte dåligt inte. Det ska bli riktigt roligt och framförallt skönt att komma bort från skolan en vecka.

Ikväll har jag och Douglas varit flitiga och skrivit klart vår uppsats om barnarbete i Internationell ekonomi :) Jag är faktiskt väldigt nöjd med uppsatsen och imorn lämnas den in. Nu sitter jag och skriver naturkunskap. Jag kommer nog att bli klar med all naturkunskap imorn på lektionen sen har jag två förhör efter resan.

Nej nu måste jag fortsätta, natti natti!

Måndag

Tjenare!

Idag var mitt mål att bli klar med den sista filosofiuppsatsen och det blev jag, alldeles nyss! :D Så himla skönt. Jag satar på mvg i den kursen men vet inte om jag kanske måste kompletera uppsatsen med något kanske. Det är svårt att veta hur man ska skriva för det är ett så flummigt ämne. Får hoppas att jag gjort någorlunda rätt iaf hehe.

Nu ska jag plocka fram lite av det som ska med till Magaluf så jag slipper packa allt på onsdag. För imorn ska jag nämligen med Douglas hem.

Natti natti

11 maj

Det var precis som alltid trevligt att träffa släkten hos mormor och morfar i söndags! :) Sen följde jag och Douglas med Filip hem och kollade Sverige-USA och sen Canada-Ryssland. Efter finalen som Ryssland vann gick jag och Douglas hem till mig och somnade någon timme senare.

Jag och Filip var iväg och köpte skor i söndags också. Jag hittade två par fina skor som jag kan ha på studenten och Filip köpte ett par tygskor. Så nu har jag studentkläderna klart :D

Idag efter skolan åkte jag och pappa in till Södertälje. Först var det synkontroll = perfekt syn och sen undersökning hos tandläkaren som också gick felfritt, alltså inget hål :) Nu pluggar jag järnet...inte alls långt kvar till studentresan. Om tre dygn är vi där!!! :D


Lördag

Det var trevligt hos grannen Magnus. Det var ganska mycket folk blandat i alla åldrar :) Jag var där i nästan två timmar sen gick jag hem till Sarah och Robin. Vid sju tog jag, Sarah, Lisa och Emmelie bussen in till Södertälje. Vi var bjudna hem till Jonas för att umgås med grabbarna som vi spenderade hela förra sommaren men, trevligt trevligt! :) Det var ett tag sen jag umgicks med dom grabbarna så det var lyckat. Men sen skulle dom flesta gå ut så jag och Lisa som inte var sugna på det tog tolv bussen hem, och lika bra var nog det för jag längtar efter att få krypa ner i sängen. Så jag ska faktiskt ta och göra det på direkten.

Imorgon ska jag åka en sväng med Filip och sen kommer Douglas hit så ska vi hem till mormor och morfar på kalas. Det ser jag fram emot! :)

Natti natti


Dom bästa vännerna man kan ha, det är ni tjejer! 


9 maj

Hejhej!

Kom hem från Björkesta hallen för en liten stund sen. Har varit där och träffat Sarah, Lisa, Emmelie och Malin. Jag kollade även när dom + några till tjejer tillsammans med några från herrlaget mötte några av ledarna i föreningen. Men jag kollade bara en period för mitt sällskap Matilda gick så det var inge roligt att sitta själv.

Om två timmar ska jag, mamma och pappa över till grannen och fira hans 30års dag! :) Sen ikväll hoppas jag få träffa tjejerna igen. Om inte Lisa och Sarah ska iväg på partaj :)

Ha en bra lördag!

Bästa Valborg någonsin! :)













Jag och Douglas <3


Douglas, jag och Felix :)

8 maj

Idag fyller min kära morfar år! :D
Grattis morfar, jag älskar dig!
Mormor och morfar <3

Återigen är det fredag, så jävla skönt måste jag få säga! Det är verkligen mycket i skolan nu..usch! Och inte slipper man det för att det blir helg inte. Nej jag ska vila nu en liten stund sen blir det plugg samtidigt som hockeyn. Och på söndag ska jag och Douglas plugga också, så skolan följer med hem på fredagseftermiddagen.

Men även om jag måste plugga den här helgen också så ska det blir en rolig helg. Ikväll blir det mys med mamma och pappa (kanske träffar tjejerna senare också), imorn ska vi över till grannen och fira hans 30års dag och så ska jag höras av med Emmelie på kvällen och på söndag kommer Douglas hit och så ska vi fira morfar! Så jag får träffa släkten, det tycker jag ju om :)

Ha en bra fredag!

Nu stängs butiken för idag

Gympan gick bra..det var roligare den här gången än förra, bättre instruktör :) Efter gympan har jag kollat hockeyn med Douglas pappa. Kul att Sverige vann, 3-1 blev det ju! Semifinal imorgon då. Jag har även sökt lite jobb ikväll. Har sökt hur många som helst nu sammanlagt och jag tycker att dom är dåliga på att svara. Men men nu är jag trött så ska krypa ner i sängen. Douglas har inte kommit hem än, får hoppas att det inte blir alltför sent :)

Natti natti

7 maj

Hejsan!

Igår kväll kollade vi hockey och så pluggade jag naturkunskap samtidigt. Det var en lugn och skön kväll, precis vad jag behöver nu fram till studentresan! Som bara en exakt en vecka bort nu! :D

Idag sov vi ut..sen flummade vi oss vilket egentligen händer ganska ofta haha. Jag har så roligt tillsammans med min älskling, blir aldrig uttråkad. Sen idag har vi varit en sväng till centrum med Hellan och sen pluggat en del. Jag har blivit klar med en del natursaker. Nu är Douglas iväg på en speciell grej och jag sitter här och luskar runt lite. Ska snar gå till gympan med Douglas mamma, sen vankas det hockey här i huset..Sverige-Tjeckien :) Men för min del blir det att plugga samtidigt...ingen vila!

Ha det gött

6 maj

Hejhej!

Igår körde vi Spinning med innebandylaget och det var den jobbigaste träningen jag någonsin varit med om! :O Jag var påväg att börja gråta två gånger, utan överdrift. Det var sjukt jobbigt haha! :) Men riktigt bra träning är det ju. Efteråt kunde jag knappt stå på benen men idag känns det faktiskt förutom i rumpan som blivit väldigt öm av sadeln!

Idag har allt kännts mycket bättre när det gäller skolan. Vet inte vad det var med mig igår om jag ska vara ärlig. Nu sitter jag I Douglas säng. Han är iväg på ett möte och jag blev nyss klar med Psykologi uppgiften som jag började med igår kväll, känns bra!

Imorgon är vi lediga från skolan, lyx! :D Men jag och Douglas ska plugga imorn..vi håller på med en uppsats tillsammans så den måste vi göra imorn. Jag hoppas att det blir bra väder för då vill jag sitta ute på altanen, som i helgen =)

Ha det så bra!

Bästaste

Det här gjorde så att jag orkade börja med en uppsats ikväll klockan elva, tack så mycket! <3

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

<3

5 maj

Idag är det exakt nio dagar till studenten! :D Och bara nio dagar tills vi sitter på planet påväg till Magaluf!

Men oj, oj, oj vilken skoldag det har varit idag.....UF lektionen var inte att leka med, jag började tjura tre gånger denna eftermiddag! Det är inte likt mig men idag blev det helt enkelt för mycket. Men sen fick vi jättemycket hjälp av vår lärare och blev klara med det som skulle vara klart idag, skönt!!!

Nu är jag hemma och ska plugga, sova och sen träna ikväll. Jag ser fram emot imorn för då ska jag med Douglas hem efter skolan. Det behöver jag, han gör mig alltid glad! :)


Sötnosen Harry <3

4 maj

Godmorgon!

Då var man  tillbaks i skolbänken igen då...alltid lika kul, eller inte. Som tur är slutar vi tidigt idag och sen ikväll är det träning. Får se hur det går för jag har ont i mitt vänstra knä och högra axeln sen flera veckor tillbaks och ikväll är det hinderbana. Vill inte verka gnällig men det är inte lika roligt att träna när man har ont.

Ha en bra dag!


Det var längesen nu, jag måste bli bättre! :D

3 maj

Grattis Rasmus på 20års dagen! :D

Igår blev det en väldigt lugn dag. Vi städade hela huset och altanen, åt pizza och på kvällen kollade vi Robinsson och fotboll. Sebbe, Mackan, Hellan, VK, Pierre, Tobbe och Sara kom förbi en stund på kvällen också :) Men jag var så himla trött att jag gick och la mig vid elva.

Idag hämtade mamma mig vid halv tolv så åkte vi till E-tuna. Där blev det en del shopping, bla studentklänning!  :D Den är från Bikbok, ganska enkel men jag gillar den! Så köpte jag även ett par ljusa slitna jeans från Gina Tricot, en vår jacka, en kol, en klänning och en t-shirt :)

Nu är jag hemma och ska plugga. Har inte blivit något denna helg så ska ta tag i det nu tänkte jag! Min kamera glömde jag hos Douglas så bilder från helgen kommer nog imorn ;)
Ha det bra!

2 maj

Hejhej!

Min Valborg kunde inte bli bättre...den var verkligen perfekt! :) Vi var lite över tjugo stycken här hos Douglas och Felix och grillade, spelade grym musik och satt ute i solen och umgicks. Senare kom det ännu mer folk och vi fortsatte inne. Jag hade väldigt, väldigt roligt! Ända nackdelen var att Johan och Ragge kom och la sig i Douglas säng vid fyra när jag reda sovit nån timme så vi fick ligga fyra stycken där ett tag. Tillslut ger Douglas upp och kvar blir vi tre stycken som får trängas haha.

Igår blev det pizza till frukost sen städning..och innan vi ens hann städa klart började folket komma igen och så var vi igång igen! :) Även denna kväll var klockren med roligt folk, bra musik och perfekt väder. Jag älskar Mariefred! Johan och Ragge blev kvar här i natt också men Johan trängdes med Felix och Ragge låg i soffan, som tur var =) Idag har vi städat, solat en massa och sovit. Är helt slut nu!

Ikväll blir det lugnt här hemma med älsklingen, orkar inte göra något ansträngande alls. Ska kolla Robinsson har jag tänkt, om jag får för Douglas hehe.

Bilder kommer en annan dag, har massa! :D

RSS 2.0