30 januari

Hej!

Matchen mot Trosa vann vi med 9-5. Mer än så behöver vi inte säga. Efter matchen stressade jag hem för att efter en timme befinna mig hemma hos Sarah. Jag,Sarah,Malin + Sarahs mamma och hennes vänner fick en Mary K-klass som Sarahs faster höll i. Det var roligt och jag lärde mig en hel del! Lite senare kom Emmelie och vid halv tio satt vi i bilen påväg in till 550. Kvällen blev en av de roligaste, mycket folk man kände ute och dans i mängder :)

Igår åkte jag hit till Mariefred. Douglas hade match som jag kollade på med Emma. Efter matchen laddade vi upp med godis och chips, kollade Solsidan och sen Blood Diamond. Jag hade inte sett den filmen innan, den var bra.

Idag är jag och Douglas lediga. Så vi har sovit ut, spelat lite pingis och nu ska vi äta lunch. Nu i eftermiddag ska vi vara hundvakt. Leka lite med Flisa, Ragge sover mest :P

Ha det bra!


Gameday!

Igår hade jag en trevlig fredagskväll med mina föräldrar och Douglas. Vi åt gott, kollade tv och sen kollade vi på en film som var riktigt bra. Lisa ringde igår också och jag blev så glad. Det var roligt att höra hennes röst igen efter mer än en vecka!

Idag är det som sagt match mot Trosa. Det kommer bli spännande och säkert ett bra tempo! Så håll tummarna, vi måste ta tre poäng. Precis som varje match vi spelar..Vi har inte råd med något misstag!


28 januari

Hejhej!

Idag mina vänner är jag trött...Väldigt trött. Jag jobbade 6-16 idag med vilket var trejde dagen irad och har fått alldeles för lite sömn. Så jag har sovit en stund efter jobbet. Nu är det handboll på tv Sverige-Frankrike. Om en timme kommer Douglas hit. Vi ska ha myskväll med mina föräldrar. Äta tacos, kolla Let´s dance, kanske en film och äta gofis och chips :D

Imorgon har vi borta match mot Trosa kl 14.oo. Sen på kvällen blir det andra roligheter =)
Jag och farbror Leffe övningskörde för första gången igår. Det var roligt men väldigt svårt. Mycket att tänka på! Men nu är vi igång och jag är ivrig att lära mig.

Ha en bra fredagskväll!


Gran Canaria 08


26 januari

Go kväll!

Idag är det onsdag och en till arbetsdag har passerat. Snart helg! Denna vecka har jag ingen större arbetslust. Vill mest spela innebandy och vara med mina nära och kära. Douglas kommer hit sen..Dom är några som sitter och bokar en Sälen resa och de blir lite griniga för att jag inte kan säga att jag ska med. Vet varken med jobbet eller innebandyn! Så nu bokar dom utan mig. Det känns tungt för vi hade haft skitkul men så är det. När man inte blir förvarnad att det ska bokas. Hur som helst kommer Douglas hit sen och vi lär väl kolla en film eller nåt =)

Ha det bra!


Tänk att få ligga sådär och sola i en vecka...


25 januari

Hejhej!

Idag fyller en vän till mig år, Grattis Andreas! :)

Douglas hämtade mig igårkväll och det är jag glad över. Vi hade det jättebra, jag hade saknat honom. Det var inte lika roligt när klockan ringde halv sex imorse...Men jag tog mig igenom arbetsdagen och hamnade sen i sängen en stund innan matchen. Vi hade träningsmatch mot Telges U18 lag och den slutade 3-3. Vi spelade runt bollen bra men tempot hade kunnat vara bättre. Men jag är nöjd för min femma släppte inte in något mål, det är alltid skönt =) Nu ska jag snart sova. Ska bara kolla ett avsnitt av Grey´s Anatomy först.

Ha det bra!


Måndag

Precis som väntat har det varit en seg måndag. Jag har tänk en hel del på många olika saker och personer. Jag tycker det är jobbigt. Men vad jag tycker är jobbigt vill jag inte skriva här. Det är för personligt. Men alla personer som jag tänker på står mig nära, varmt om hjärtat. Jag vill så mycket mer...

Träningen ikväll var rolig, jag gillar våra teknikträningar. Alldeles strax hämtar Douglas mig. Det gick inget tåg som passade. Att få träffa honom ikväll gör mig glad :)


24 januari

Hej!

Idag jobbade jag 8-15 och fick massor gjort. Det kändes bra! Jag har även varit tillbaks till frissan och fixat min lugg som jag inte var riktigt nöjd med. Ikväll är det träning, teknikträning. Eftersom att vi har träningsmatch imorn mot något av Telges lag så skippar vi fys/konditionsträningen idag. Efter träningen ska jag till Mariefred, till Douglas :) Men det blir bara en snabbvisit för imorn börjar jag jobba 7.30 igen.

Jag 20år, tjejerna tog med mig till tv4 huset för att se Idol!


Söndag

Matchen mot Onyx gick bra även om vi inte spelade så bra som vi egentligen kan. Vi vann med 9-3 och jag lyckades göra hela tre mål! Det har inte varit ofta så det känns bra. Men är inte helt nöjd eftersom jag vet att vi alla kan och borde spela bättre...Vi hade både kunnat göra fler mål och släppt in färre! Hur som helst har jag och Saragh kollat på ännu en match ikväll. Turinge-Gnesta som Turinge vann :) Nu är jag helt slut och har för första gången på länge söndagsångest. Känner inte alls för att jobba imorn =/ Men det är bara att bita ihop i fem dagar. Allt blir lite lättare om jag får träffa Douglas i veckan!


23 januari

Hej!

Igår jobbade jag 7-13. Det gick bra och var väldigt lugnt. Efter jobbet kollade jag,Sarah,Malin och Annelie Herrarnas match. De vann matchen :) Efter det åt vi hämtmat, Emmelie kom och sen åkte vi till Wasa i Södertälje. Där hade vi hoppats få se en bra match mellan Rockets och Torshälla. Vi hade väl hoppats att Rockets skulle bli av med någon poäng. Men icke sa nicke. Torshälla hade bara sju utespelare med sig. Vi åkte hem igen efter två tråkiga perioder. I Björkesta spelade våra Herr Juniorer och i den matchen var det fart och fläckt vill jag lova! Jag var kvar två perioder sen gick jag hem och bäddade ner mig och kollade på Grey´s Anatomy.

Idag är det hemmamatch mot Onyx 14.30. Jag är superladdad! Det känns som en evighet sen vi spelade match men det var förra helgen, konstigt. Det ska bli kul :) Efter vår match spelar Turinges herrar och sen ska jag nog se. Det har blivit mycket innebandy denna helg!

Sent ikväll kommer Douglas hem från Helsingborg, vet inte om vi kommer kunna ses redan ikväll men jag hoppas det!

Ha en bra söndag!



<3


21 januari

Hejhej!
Inatt blev det inte många timmars sömn..Endast fyra och det har jag kännt av idag på jobbet. Men dagen flöt på ganska bra endå. Efter jobbet hade jag tid hos frissan. Jag klippte topparna och gjorde ljusa slingor men blev väl inte helt nöjd. Offtast är det ju så tyvärr. Men jag vänjer mig väl. Ska nog gå tillbaks och be henne fixa till det lite :P Ikväll har jag kollat innebandy med Sarah. Det var nykvarns juniorer som spelade mot ett E-tuna lag och vann med 11-3. Imorn jobbar jag 7-13 sen blir det mer innebandy :)

Ha det bra!


20 januari

Hej!

Igår efter jobbet skyndade jag mig till tåget för att åka till Douglas. Jag hade tur för tåget var lite försenat så jag hann. Douglas var hos Tobbe & Sara så jag gick dit från bussen :) Senare på kvällen hade Douglas match i den iskalla Åkershallen. Det spelar ingen roll hur mycket kläder jag tar på mig, tillslut fryser jag! Matchen var väl sådär, ganska hetsig och den slutade 4-4. Efter matchen åkte vi hem till mig och låg och pratade alldeles för länge, men det var mysigt.

Imorse ringde klockan vid fem och det var bara att hasa sig för att jobba. Jag har varit trött hela dagen så när jag kom hem somnade jag direkt och sov tills det var dags för träning. Träningen idag var väldigt bra och alla var på gott humör, det var kul! En bra förberedelse infö matchen mot Onyx på söndag.

Nu ska jag kolla Grey´s Anatomy, är på säsong fem nu :)


18 januari

Hejhej!

Det har varit en lång med bra dag idag. Efter jobbet åkte vi direkt till körskolan för att gå på handledarkursen och sen därifrån direkt till träningen..Ingen eftermiddagsvila med andra ord. Träningen var inte en av de bästa idag så på torsdag gäller det att alla är på topp. Vi har inte råd med ett enda misstag! Imorgon är det jobb 8-15. Efter det åker jag till Douglas. Han har match på kvällen och den vill jag se :) Sen får jag förhoppningsvis sova med honom <3





Ni är bäst!


Måndag

Nu har jag och Sarah bokat resan till Lindvallen v14. Jag längtar verkligen, jag vill träffa Lisa och komma bort och göra något annat =) Vi blir 10st om alla följer med vilket jag hoppas. Vi hade även kontakt med Lisa när vi bokade och satte på web cam så vi kunde se varandra. Har inte sett min fina vän på en och en halv månad så jag blev så glad så! Jag hoppas att jag kan ta mig dit på en snabbvisit innan v14...Saknar Lisa.

Träningen var jobbig precis som varje måndag men jag kämpade mig igenom den. Känslan efter är underbar och går inte att beskriva. Det är gött helt enkelt. Imorgon är det jobb som gäller 8-15.30 och sen åker jag,mamma,pappa och farbror Leffe till Södertälje för att gå på handledarkursen för körkort. Nu är det dags! Sen är det bara att börja köra, kul ska det bli :) Det var allt för idag. Ha det bra!


Emmelie Sarah Lisa Jag
<3


17 januari

Hallå!

Det gick bra att jobba idag men lite trött har jag allt varit. Men ska snart ta min obligatoriska eftermiddagslur och sen är jag på g igen. Det är vädret hjälper inte direkt till att göra mig piggare. Nu är det grått, halt och blött ute, inget av dom tre tycker jag om. Varje gång jag ger mig ut på gatan är jag rädd för att ramla eftersom att vissa grannar inte brytt sig om att sanda. Nog med negativitet. Jag beställde klipp & sling tid vilket känns skönt. Min utväxt är inte att leka med hehe. Nej nu ska jag vila lite innan jag går till Sarah för att boka Sälan =)


Jag & Sarah :)


16 januari

Hejsan!

Matchen mot Gnesta igår gick bra, väldigt bra. Vi vann med 2-13 och ägde matchen totalt :) Det var skitkul att spela även om vi var så överlägsna. Efter matchen körde mina föräldrar hem mig till Douglas. Vi var med Ocsar och hundarna, kollade film och åt godis. Sen somnade jag och väcktes när Douglas tyckte att det var dags att gå hem.

Idag sov vi ut ordentligt, det var skönt. Senare gick vi och fikade med Douglas mamma på Två Goda Ting, det var inte helt fel. Tobbe,Sara och Pierre kom dit också så efter fikat gick vi hem till Tobbe och Sara. Hos dem var det sport som gällde eftersom att killarna hade tippat. Fast vi pratade och skojade mest runt. Middag det åt vi på pizzerian, mycket gott. Sen åkte vi hem till Douglas och spelade pingis och kollade Solsidan :)

Nu är jag hemma igen. Måste sova snart, det är ju farligt med bärbar dator. Lätt att vara vaken alldeles för länge! Imorn är det jobb som gäller och sen fysträning. Därimellan ska jag och Sarah boka vår resa till Lindvallen :)

Ha det bra!

Gran Canaria 2008
Jag måste till värmen snart!



Summerlove!






15 januari

God morgon!

Jag tittade lite på Let´s dance igår med mina föräldrar och sen satt jag mycket med min nya dator. Fixade och donade :) Idag ringde klockan vid nio efter en lite orolig sömn men endå känner jag mig pigg. Vid tolv ska jag gå med promenad med mamma,mormor och hundarna. Senare vid halv fem åker jag och några tjejer tillsammans till Gnesta till vår samling med resten av laget. Idag är det vinst som gäller, bara vinst. Det ska bli roligt att spela ikväll, hoppas bara att det går bra. Vi har inte råd med några misstag!


Ha nu en bra lördag!



Gammalt innebandyfoto :)


14 januari

Hejsan!

Igår kom Douglas hit efter träningen. Vi kollade på tv med mamma och pappa innan vi gick ner och la oss och bara pratade. Det är så mysigt :) Idag var vi alla lediga så vi åkte till Södertälje. Jag köpte mig en dator och pappa & Douglas hjälpte mig. Så nu har jag en alldeles egen dator, innan har vi bara haft en här hemma. Jag köpte den på Expert och är mycket nöjd. Så dagen har gått åt till att fixa med datorn och sen åkte Douglas hem för att umgås med lite vänner. Jag är hemma med mina föräldrar och vi har tittat lite på Let´s dance.

Imorgon kväll har vi borta match mot Gnesta, det ska bli roligt. Dock gick jag och Moa hårt in i en närkamp igår och då gjorde jag illa axeln. Det var mindre roligt. Den krånglade lite med mig förra säsongen men sen blev det bra. Förhoppningsvis märker jag inte av den när jag blivit varm :) Sen på kvällen ska jag till Mariefred och umgås med Douglas & lite vänner.


England med Douglas 2010


13 januari

Jag fick sluta två timmar tidigare idag, det var lite skönt. Så jag hann göra lite ärenden i centrum och sen somnade jag på soffan. Ikväll är det träning som gäller och kul ska det bli. Sen kommer Douglas hit, det ser jag fram emot. Vi har inte träffats sen i söndags och det är ju för dåligt!Jag är ledig imorn så jag,pappa och Douglas ska in till Södertälje och titta efter en bärbar dator till mig och kanske även en platt-tv till mitt rum :) Sen får vi se vad fredagen bjuder på.

Den här listan hittade jag på Cosmopolitan.se

 Jag har:

(x) snott den här listan från någon

(x) rökt en cigarett

( ) rökt en cigarr

(x) varit full

() hånglat med någon av samma kön

(x) varit kär

(x) blivit dumpad

(x) dumpat någon

( ) fått sparken

(x) rymt hemifrån

(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak

() blivit arresterad

(x) kysst en främling

( ) gått på en blinddejt

(x) ljugit för en kompis

( ) varit kär i en lärare

(x) skolkat

( ) legat med en medarbetare

(/ ) sett någon dö

( ) varit kär i en av mina internetkompisar

() varit i Kanada

() varit i Mexiko

(x) flugit

(x) ätit sushi

( ) åkt snowboard

() crowdsurfat under en konsert

(x) älskar eller saknar någon just nu

(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi

(x) gjort en snöängel

( ) haft ett te-party

(x) byggt ett sandslott

(x) hoppat i en vattenpöl

(x) lekt uppklädd

(x) hoppat i en lövhög

( ) åkt släde

(x) fuskat när du spelat spel

(x) varit ensam

(x) somnat i skolan/på jobbet

( ) använt ett falskt id

(x) tittat på en solnedgång

( ) varit med i en jordbävning

(x) rört en orm

( ) sovit under stjärnorna

(x) blivit kittlad

( ) blivit rånad

(x) blivit missförstådd

( ) tagit hand om ett råddjur

(x) vunnit en tävling

(x) gått mot rött

( ) blivit avstängd från skolan

( ) varit i en bilolycka

( ) haft kramp

(x) känt dig som en utstött

( ) ätit ett helt glasspaket på en natt

( ) dansat i månljus

(x) hatat ditt utseende

(x) varit vittne till ett brott

(x) ifrågasatt ditt hjärta

( ) varit besatt av post-it lappar

( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna

(x) varit vilse

(x) varit på andra sidan landet

(x) simmat i havet

( ) känt som om du håller på att dö

(x) gråtit dig själv till sömns

(x) lekt polis och rånare

(x) sjungit karaoke

(x) betalat för mat med bara mynt

( ) gjort något med dig själv som du inte borde gjort

(x) busringt

(x) fångat en snöflinga på tungan

( ) dansat i regn

( ) skrivit ett brev till tomten

(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om

(x) blåst bubblor

(x) gjort upp eld på en strand

(/ ) förstört en fest

(x) åkt rullskridskor

(x) fått en önskan inslagen

(x) burit pärlor

() hoppat från en bro

( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne

(x) kysst en spegel

(x) sjungit i duschen(nästan varje gång!)

(x) burit en svart klänning

(x) drömt att du gift dig med någon

( ) limmat fast din hand i något

(x) fastnat med tungan i metall

( ) kysst en fisk

() varit en cheerleader

(x) suttit på ett tak

( ) skrikit så att du inte fått luft

( ) byggt en kärra

( ) pratat i telefon i mer än sex timmar

(x) stannat uppe hela natten

( ) inte duschat på en vecka

(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

(x) klättrat i träd

( ) haft en trädkoja

( ) spelat kyckling

(x) blivit puttad i en pool med kläderna på

(x) blivit tillsagd av en främling att du är snygg

( ) brutit ett ben

( ) fångat en fisk och sen ätit den

(x) fångat en fjäril

(x) skrattat så mycket att du gråtit

( ) gråtit så mycket att du skrattat

(x) fuskat på ett prov

(x) haft en Britney Spears-skiva

(x) sovit naken


Fredagen i bilder!


Jag

Douglas,Sigrid,jag,Marina,Felix,Elsa

Douglas morbror,Douglas,Douglas pappa

Jag & Douglas <3

Ungdomarnas bord, kusinerna + jag och Marina

Gunilla med syster och tjejkompisar

En del av släkten

Marina & Sigrid

Jag och Douglas kusin Elsa

Dans

Mer dans...

Kvällens sista bild, klockren! :)


12 januari

Hejhej! Nu ska jag alldeles strax åka hem från jobbet. Jag är sist kvar med några gäster i huset och ska snart släcka och låsa överallt. Det har varit en lång men bra dag! Ikväll har vi ingen träning så jag vet inte vad jag ska göra. Kanske träffa Sarah och boka vår Sälen resa, det skulle vara bra. Annars tar jag det bara lugnt hemma :) Imorn är det jobb,träning på kvällen och sen kommer Douglas :) På fredag är jag ledig vilket är skönt. Nej nu är det dags att stänga stället för idag, ha det gött!

Tisdag

Det var trevligt hos Uffe idag. Jag fick träffa släkt som jag inte träffar så ofta annars, det var kul. Påvägen hem släpptes jag av vid Wasa hallen och det var längesen jag var så nervös som idag. Vi började matchen väldigt bra och ägde hela första perioden. Den perioden vann vi också med 0-2. I andra perioden höll vi inte samma standard vilket resulterade till att efter andra perioden stod det 2-2. I tredje perioden spelade vi bra igen och hade massor med chanser som vi inte fick in i mål. Vi lyckades göra ett mål men det hjälpte inte eftersom att Rockets gjorde tre mål i tredje perioden...Dock var ett av målen ett "nickmål" som borde dömts bort. Men men..Så det blev en tung förlust idag. Denna match var ju oerhört viktig. Men nu gäller det att vi vinner alla nio matcher som är kvar, gärna med stor målskillnad!


11 januari

God morgon!

Nu sitter jag med en tallrik gröt till frukost. Vi äter alltid frukost på jobbet annars men där finns aldrig gröt färdig så..Jag ska jobba idag 8-14 sen åker jag,mamma,mormor och morfar till Tumba för att hälsa på och gratta Uffe (mormors bror) som fyller år :) Efter det är det match som gäller, en väldigt viktig match! Vi spelar borta mot Rockets ikväll och jag är skitnervös..Men vi ska vinna. Så är det bara! :)

Ha en bra dag!


9 januari

Det var trevligt hos Emma & Dea igår men vi hann inte vara där så länge. Vi skulle gå ut på 550 men så blev det inte för mig,Douglas,Oscar och Kara..Varför spelar inte så stor roll. Vi gick vidare till Flamingo men där var det fullt så vi åt en Kebab och sen åkte vi hem och somnade gott :)

Idag var det jakt som stod på schemat. Vi åkte ut till Tomtsätra där många släktingar till Douglas var. Jag gick i drevet och det var väldigt jobbigt. Snön gick upp till midjan så gott som hela tiden. Det blev även massa brottning i snön med Douglas och alla hans kusiner och sysslingar, det var kul! Dagen avslutades med lunch uppe i en typ stuga med eld i. Det var mysigt! När jag kom hem somnade jag direkt och sen innan träningen kom Sarah och Emmelie hit en stund.

Nu ska jag ta en varm dusch och sen sova. Imorn är det jobb som gäller!


8 januari

Go kväll!

Igår jobbade jag 7-15 och det gick bra, det var roligt igår :) Sen åkte jag hem och gjorde min fin inför kvällen och vid fem hämtade Marina mig. Det var dags för Gunillas 50års fest! Det började halv sju och folket började rulla in. Vi fick en god fördrink med snittar och vi minglade runt ett bra tag innan det var dags för middagen som var trerätters. All mat var jättegod och under middagen höll Ullrik flera fina och roliga tal samt Douglas pappa. Hennes tjejkompisar gav sin present på ett roligt sett, ja det var hur trevligt som helst. Vi ungdomar hamnade vid ett och samma bord så vi satt och pratade,skrattade och drack gott. Senare på kvällen blev det en hel det dans och en sväng till Strängnäs fram och tillbaks. Det roligaste var att dansa, i princip alla dansade :) Bilder från festen kommer en annan dag.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har varit kvar i Mariefred medans Douglas gick och jobbade. Då var jag med Marina & Felix :) Nu är jag hemma och har ätit middag med mina föräldrar och hunnit vila en stund. Om en timme ska jag åka hem till Emma & Dea med bussen. Sen kommer ett gäng från Mariefred med bil. Det blir en rolig men för min del lugn kväll! :) Måste tänka på den viktiga matchen på tisdag och imorn ska jag äntligen träna igen!!

Ha en bra lördagskväll!

<3


6 januari

Idag snöar det, mycket! Och jag som lovat mig själv att ta mig ut och springa idag. Vet ni vad? Jag gjorde det! :) Det var inte jättelångt men en bit. Och snart ska jag ut och skotta vår balkong som det är ca en meter snö på. Då får jag lite styrketräning också. Sen lite senare åker jag och Marina till Mariefred för att fira Gunilla. Det ska bli trevligt. Men sen måste jag åka hem senare ikväll för imorgon börjar jag och mamma jobba kl 7.

Ha det bra!


Onsdag

Jag,Douglas och Felix hälsade på deras mormor & Lars idag på eftermiddagen. Det var första gången jag var där, vi fikade och satt och pratade länge, det var trevligt. Nu är jag hemma och det är Sverige-USA på tv. Än så länge 0-0, det vore kul om Sverige kunde ta bronsmedalj.

Imorgon är det torsdag och Douglas mamma Gunilla fyller 50år! :) Så jag ska dit på middag imorgon, släkt från Göteborg och Örebro kommer. Det ska bli kul. Sen på fredag ska hon ha fest i Stallarholmen vilket också ska bli roligt. Men först på dagen ska jag jobba några timmar, det blir bra det.


Majas rockfest för snart ett år sedan.


5 januari

Hejhej!

Innan träningen igår träffades jag,Emmelie och Sarah för att äta tillsammans. Vi hämtade mat i centrum och tog med hem till Sarah & Robin. Sen åkte vi alla tre till Björkesta. Sarah tränade och jag och Emmelie kollade på (vi försöker få tillbaks Emmelie). Det såg roligt ut på tränigen, jag hade gärna varit med. Imorgon ska jag ut och springa och sen på söndag har vi träning igen :) Efter träningen igår körde pappa mig till Douglas. Vi kollade på film, Gud Fadern II.

Jag är fortfarande kvar hos Douglas och nu ska vi ut och gå en promenad. Men först måste jag ta på mig massa varma kläder.


Sommarbild

4 januari

Hejhej!

Igår jobbade jag några timmar och sen kom jag hem till Douglas som sovit hos mig :) Jag mådde inte alls bra, så täppt att jag inte kunde andas genom näsan och mitt huvud var tungt. Så vi kollade lite film sen somnade jag. Sen skickade jag hem Douglas tidigare än det var tänkt eftersom jag inte var det roligaste sällskapet igår :P Sen på kvällen gick jag till träningen men inte ombytt. Det var inte så många där så Micke valde att köra en teknikträning och jag var med på det mesta, det jag i princip stillastående :) Efter träningen var det hockey med mina föräldrar som gällde. Sverie-Ryssland som avgjordes i straffar och Ryssland vann, skittrist!

Idag mår jag bättre men inte helt bra. Ska därför inte träna idag heller. Men jag går dit och lyssnar och kör lite teknik på sidan av tänkte jag. Sen tar jag tåget till Douglas :) Jag har varit ledig idag och är det tills fredag, lyx!

Ha det bra!


2 januari

Hejhej!

Nyårsafton firade jag hos Douglas med några vänner. Jag,Douglas,Marina och Felix fixade och förberedde under dagen. Vi åt en god middag som jag,Douglas och Felix lagat, lekte lekar och kollade hockey. Sverige vann över Canada! Vi hade köpt raketer för 1200kr som självklart smälldes av vid tolvslaget utanför huset och jag fick en tolvslaget kyss av Douglas, min favorit. Jag hade väldigt roligt även om det blev lite för mycket av det goda.

Igår blev en väldigt lugn dag. Vi var alla trötta. Men det blev lite pingis, lite olika spel och en del tv tittande. Pierre och VK kom över. Vi spelade ett nytt spel som hette Absolut Överense och det var jätteroligt :) Idag har vi varit hundvakt åt Ragge & Flisa några timmar. VK kom också och jag spöade honom och Douglas i plump :D Nu är Douglas och jobbar men kommer hem om ett tag. Då åker vi hem till mig. Imorgon drar innebandyn igång som vanligt igen, det ser jag fram emot. Jobbigt att jag är förkyld, kan inte andas genom näsan.

Jag & Douglas

Felix & Douglas skär upp oxfilén

Dukningen


Emma,Jag,Marina,Alexandra

Jag & Marina

Jag & Douglas

Vänner!

RSS 2.0