27 april

Hola!

Igår fyllde Robin (Sarahs Robin) 23år och vi var ditbjudna för att fira honom. Så vi åkte dit en helt gäng och överraskade honom :) Av mig, Lisa och Emmelie fick han en ölkanna med lite olika öl i och han verkade glad. Sarah hade fixat och donat så bra, deras släktingar var där också och det bjöds på gott fika! Trevligt, trevligt.

Idag jobbade jag med mamma på Vidbynäs gård igen 6-14. Strax ska jag sätta mig på cykeln (vi har fått hem en egen nu!) och sen kommer Douglas hit <3


Idag har jag & Douglas varit tillsammans i ett år och fem månader!
Jag älskar dig


25 april

Hejhej!

Lördagen blev inte "lugn" som jag planerat. När jag var i Wasahallen med Lisa,Sarah,Emmelie,Malin,Robin och Jonas och de började prata om att de skulle ut på kvällen blev jag också sugen. Så det slutade med att jag följde med ut. Fast först efter matchen åkte jag,Lisa och Emmelie ner på stran och handlade lite och sen åt vi lunch på Nancy´s launge, trevligt trevligt! På kvällen var vi hemma hos Jonas innan vi gick ut på The strip. Det var jag,Sarah,Lisa,Robin,Jonas och Joey :)

Idag har jag varit ganska duktig tycker jag. Jag har nämligen städat mitt rum ordentligt och cyklat 1mil :) Imorgon och på tisdag ska jag jobba hos mamma 6-16, ons,tor vet jag inte och på fredag åker vi till England! :D




Väldigt bra tjejer! <3


23 april

Igår kväll efter hockeyn körde vi hem Douglas. Imorse åkte han & Felix till Göteborg för att festa och umgås med sina kusiner och jag fick gå upp och jobba. Men det är bra, bra med pengar. Men att det är skönt med fredag och helg går inte att förneka! Jag har tränat idag. Gick till mormor & morfar som har en motionscykel och jag cyklade 1,5mil. Har inte kunnat träna sen i måndags pga min onda fot..Jag måste nog köpa nya löparskor. Ikväll blir det lugnt och skönt med mammsen, pappa ska jobba.

Imorgon ska jag & Lisa (kanske någon mer) kolla på herrarnas dm-match. Sen ska jag cykla igen och lördagskvällen blir lika lugn som denna. Om en vecka åker jag med Douglas och hans familj till England. Douglas faster ska gifta sig :) Jag har aldrig varit i England så det ska bli spännande. Jag hoppas på lite shopping också! ;)

Ha en bra helg!


21 april

Det gick bra att jobba även idag. Fast det var inte så skönt att vara ute på förmiddagen när det snöade. Och varför den här snön kommer nu är för mig helt obegripligt, vart tog våren vägen? Douglas är kvar hos mig och just nu kollar han och pappa hockey och sitter och diskuterar om olika spelare..kul att de kommer så bra överense :) Lite senare ska jag och Douglas hem till Filip och Amanda. Vi ska äta middag tillsammans och kanske kolla någon film. Det blir trevligt =) Det kanske blir att vi kollar lite på fjärde finalmatchen mellan Djurgården och HV71, vi får se.

Ha en bra kväll!


20 april

Hejhej!

Igår kväll mitt i hockeyn var jag ute och sprang i 35-40 min och det gick riktigt bra. Sen körde jag styrka när jag kom hem vilket resulterade i lite träningsvärk, skönt! :) Idag jobbade jag 7.30-16 igen och sen lagade jag middag till mig och pappa. Det blev tomat,pasta och köttfärs soppa (liknade den man fick i skolan ibland) och så åt vi Scones till. Det var gott. Vid halv sju firade vi min kusin Filip som fyller 27år idag. Det bjöds på god tårta och fikabröd och jag stannade kvar lite längre än pappa. Om en halvtimme kommer Douglas hit, då blir det film :)


19 april

Lördagen blev väldigt lyckad även om det inte blev någon utgång för någon av oss. Det var jag,Sarah,Lisa,Malin,Robin,Joey och Vargen som åkte till Globen för att se SM-finalerna i innebandy. Först ut var damerna, Iksu-Rönnby som var vädligt jämn och slutade med förlängning och straffar och vinst till Rönnby. Sen var det herr finalen mellan Täby-Storvreta och den vann Strovreta ganska klart. Jag hade jätteroligt! I två pauser satte vi oss i baren och tog en god päroncider, trevligt trevligt :) På kvällen var vi hos Vargen en stund och senare åkte vi vidare till en annan kille. Där var några man kände igen men mest nya ansikten. Vid halv tolv skulle vi gå ut men efter lite tjaffs och mycket velande slutade det med att vi åkte hem med Lisas snälla mamma som hämtade oss :) Så jag var hemma vid ett med en god kebabtallrik!

Igår skulle vi till Leffe och Carita för att fira Carita och Filip. Men eftersom att Filip fick bila till Frankrike för att hämta hem sin tjej firade vi bara Carita. Släkten var där och det bjöds på god smörgåstårta och gott fika så allt var bra. Sen fick jag skjuts till Mariefred, till Douglas.

Idag har jag jobbat på Winklerska förskolan och ska vara där imorgon också. Sen på kvällen är det dags att fira Filip, på hans födelsedag :) Douglas kommer hit imorn eller på onsdag, det blir bra!

Ha det gött!


16 april

Det gick bra att jobba idag om man bortser från min fot som började krångla när jag och mamma gick till bilen imorse. När jag stödjer på den strålar det i hela fotsulan och det gör väldigt ont. Så jag har trippat runt på tå hela dagen nästan...Mötet med innebandylaget gick snabbt och sen dess har jag varit hemma med mina föräldrar.

Imorgon ska jag och några kompisar till Globen och se SM-finalerna i innebandy :) Det ska bli roligt! Sen får vi se om jag hänger på gänget ut (ser inte ut så nu tyvärr) eller om jag är tråkig och stannar hemma med mamma och pappa. Är lite kluven faktsikt. Hur som helst ser jag fram emot imorn. Är det bra väder också kommer dagen bli klockren! :)

Ha det bra!


15 april

Hejsan!

Igår sov jag och Douglas ut till tio men låg och drog oss i sängen till halv tolv. Sen gjorde vi scones som vi åt med ost och marmelad, supergott! Efter frukosten satt vi oss ute i solen i över en timme och sen gick vi en timmes promenad. Vid halv fem hämtade Lisa oss med bilen så åkte vi in till Södertälje där vi mötte upp Sarah. Vi gick till Sandy´s och åt en Submarine och sen fikade vi :) Det var trevligt! När jag och Douglas kom hem kollade vi på film och tog det bara lugnt.

Idag har jag jobbat hos mamma igen 6-14.30 och det gick bra. När jag kom hem somnade jag i två timmar och sen gick jag ut och sprang i 30 min vilket gick bra :) Imorgon jobbar jag på Vidbynäs igen och på kvällen är det möte med innebandyn, spännande!

Chris och Douglas

Jag och Douglas

Sarah,Lisa,Calle,Chris

Emma och jag

Chris,Emma,Tobbe

Sarah och Lisa

Jag,Emma,Pao och Linnea


Nicke,jag,Chris


Jag,Sarah,Lisa och Emmelie tog några kort tillsammans också men det var med Sarah kamera. Ska be om att få dom :)


Douglas i söndags, visst har han fina solglasögon ;)



Våra nygräddade scones igår! Mums!


13 april

Hejhej!

Dålig uppdatering har det varit här men jag har haft en jättebra helg! :) Det blev att jag och Douglas gick iväg på fest i fredags. Det var Felix kompis Björn som fyllde 18 år. Där träffade jag några som jag känner men det var mest nytt folk. Hur som helst var det en rolig kväll och jag och Douglas brilljerade med en bugg! ;)

I lördags på dagen gjordes inte så mycket. Jag tog det lugnt hemma hos Douglas och han åkte iväg några timmar och spelade tv-spel med grabbarna. På kvällen var vi hos Hellan och dit kom Sarah,Lisa och Emmelie :D Det var roligt! Jag hade en toppenkväll.

I söndags var vädret underbart så vi var ute i fem timmar. Viktor kom till Douglas och vi fixade i trädgården, solade, pratade och bara tog det lugnt. Sen på kvällen kollade vi tv och lite film.

Igår jobbade jag i Sandtorp fyra timmar varav två timmar med Lisa :) Sen på kvällen firade vi min kära kusin Elene som fyllde 19år, GRATTIS!

Idag har jag jobbat hos mamma på Vidbynäs gård där jag jobbade förra sommaren. Det gick bra men jag var lite ringrostig hehe. Vi slutade vid två och då sprang jag hem därifrån. Och eftersom att det var kanonväder även idag satt jag en timma på balkongen innan jag vilade och sen åkte med Lisa till Mariefred och tränade gympa en timme :) Alldeles strax kommer Douglas hit och imorn är vi båda lediga från jobb. Härligt!

Bilder från helgen kommer en annan dag.


9 april

Jag lyckades få med mig telefonen från avdelningen där jag jobbade igår. Så imorse ringde en mamma och väckte mig och talade om att hennes dotter skulle vara hemma idag :P Som tur var skulle jag jobba på samma ställe idag så de fick tillbaks telefonen! Det blev så att jag åkte till Mariefred. Min snälla pappa körde mig =) Douglas kommer alldeles strax hem från jobbet och då kanske vi ska på 18års fest, det är inte helt 100. Jag som trodde att det här skulle bli en lugn helg för någon dag sedan, men icke! Men får tänka på att jag kommer arbeta varje söndag i maj månad så då blir det desto lugnare.

Ha en bra fredagskväll!

En sommardag i Mariefred med mina föräldrar!


8 april

Igår när jag och Lisa jobbade tillsammans bestämde vi oss för att gå ut och springa senare på dagen. Och det gjorde vi..Vi sprang i en dryg halvtimme och det var verkligen tungt. Dels för att jag inte tränat så mycket senaste tiden och sen även för att jag varit och fortfarande är förkyld. Hur som helst var det som vanligt skönt efteråt och jag kände mig lite nöjd. Efter det tog jag sex tåget till Mariefred och överraskade Douglas :) Han såg väldigt fundersam ut när han öppnade dörren! Vi gick till Emil och kollade Djurgårde-Linköping med Emil, Jenny,Dea,Emma,Kara och Hellan :)

Idag var jag ute med barnen i två timmar på förmiddagen och det var underbart! Solen värmde verkligen. Jag jobbade inte så många timmar idag men det var skönt för jag var trött. Somnade direkt när jag kom hem. Jag hade velat gå på hockey ikväll, SSK-AIK men så blev det inte. Får kolla på Djurgården-Linköping idag igen.

Imorgon får vi se om jag åker till Douglas eller om jag väntar med det tills lördag. På lördag ska vi umgås med lite vänner i Mariefred, kommer bli trevligt!


Min älskling för nästan precis ett år sedan :)


6 april

Hejhej!

Idag mår jag bättre. Jag är fortfarande snuvig och har lite hosta men febern har varit borta :) Det gick suveränt att jobba idag. Eftersom att jag jobbade med Lisa gick tiden fort och helt plötsligt var klockan 4. När jag kom hem märktes det dock att jag inte är helt frisk för jag skulle ta en liten tupplur men sov från 16.30 till 19! Och jag känner nu att jag inte kommer ha något problem med att somna om någon timme. Jag jobbar i Sandtorp med Lisa resten av veckan också fast på en annan avdelning. Men några timmar om dagen träffas vi.

Jag har lite ångest över att jag blivit sjuk för jag hade tänk börja hårdträna denna vecka. Vill vara i god form när innebandyn startar igen och snart är ju faktiskt sommarn här! Det känns inte som att jag kommer kunna träna imorn men kanske på torsdag, jag hoppas det. Sen ser det ut att bli en lugn och skön helg så då kan jag springa i hjorthagen i Mariefred :)

Jag vill tacka mina nära och kära än en gång för en underbar helg. Jag älskar er och mår så bra när vi träffas och umgås en dag. Och mina vänner och Douglas er har jag alltid roligt med, ni förgyller min vardag med skratt och trygghet. Alla ni, mina föräldrar, min släkt, mina vänner och Douglas, ni gör mig lycklig!


5 april

Det var mycket trevligt hos mormor & morfar i lördags. Jeanette, Dennis, Harry, Lina och morbror Micke var också där :) Vi kom dit vid tre och strax innan sju efter god påskmat och umgänge med släkten gick jag till bussen. Jag och Douglas skulle tagit det lugnt på kvällen men så blev vi hembjudna till Douglas jobbarkompis Evelina så vi gick dit. Där var lite annat folk och kvällen blev roligt!

Igår vaknade både jag och Douglas upp förkylda och det blev bara värre och värre. Klockan tre var det påskmiddag med hans släkt och när vi ätit upp var jag och Douglas tvungna att gå och lägga oss ett par timmar. Sen på kvällen kollade vi bara film.

Idag var jag,Lisa,Sarah och Robin och kollade på kvalmatchen mellan Rockets och Täby. Vi hejade på Täby som vände matchen och vann med 7-4 om jag inte minns fel. Efter det har jag slappat hemma. Är fortfarande förkyld så tänkte gå ner och lägga mig så fort Douglas ringt. Den här veckan jobbar jag i Sandtorp med Lisa :D


3 april

Det blev en spontan utgång med Emma,Dea,Mackan och Kara i torsdags istället för en hemmakväll. Vi drog till 550 och det var jätteroligt även om det inte var så mycket folk. Någon som var där var Paradise hotel Patrik och han var mycket trevlig! :) Ifredags låg jag mest på soffan sen gick vi och firade min kusin Annemie som fyller 23år idag, GRATTIS! Sen blev jag hämtad av Douglas och Felix.

Idag ska jag hem igen för vi ska på påskmiddag hos mormor och morfar :D Det ska bli trevligt och sen ikväll åker jag hit igen för en lugn kväll med Douglas. Och imorn blir det påskmiddag med Douglas släkt!

Hoppas alla har en bra påskhelg!


1 april

Igår började jag inte jobba förens klockan 12 och det var skönt att få sova några extra timmar. Innan jag skyndade mig iväg till jobbet åt jag frukost tillsammans med Douglas som fortfarande var kvar hos mig. Som tur var hann jag träffa Lisa och krama om henne innan hon åkte från jobbet. Nu är hon i Kroatien :) På kvällen gick jag och Douglas till Filip & Amanda :) Amanda bjöd på en god middag och jag & Douglas hade köpt med oss glass och cola. Efter maten hyrde vi en film och kvällen blev väldigt bra!

Idag gick Douglas upp med mig för det var dags för honom att åka hem. Jag ser fram emot när vi slipper det. När vi bor tillsammans han & jag och vi får träffas varje dag, vilken lycka! Det gick bra att jobba idag också. Nu känner jag barnen i Sandtorp och då blir allt mycket lättare. Ikväll blir det myskväll med mina föräldrar.

Ha det bra!


RSS 2.0