24 augusti

Min blogg har blivit lidande sista tiden. Min blogg som jag skriver för att sedan kunna gå tillbaks och läsa och komma ihåg vad jag gjort. Men den senaste tiden har uppdateringen bara blivit sämre och sämre. I somras gjorde jag så mycket annat och jag ville inte "offra" tid till att sitta och skriva..Nu är jag tillbaks på jobbet och innebandyn har dragit igång ordentligt. Det kommer att bli en hel del jobb framöver, tror jag kommer vara ledig en helg i september och den helgen åker jag med laget till Karlstad för en cup. Nu jobbar jag 12 dagar i rad och tränar tre kvällar i veckan + match. Jag känner inte för att blogga under den här tiden som det kommer vara mycket. Det kommer inte finnas så mycket att läsa..Det skulle vara innebandyresultaten. Seriespelet börjar 25 sep och jag hoppas kunna skriva lite efter det.

Jag känner redan en ångest för att jag inte kommer hinna med saker som jag vill göra i veckorna. Jag vill umgås, jag vill umgås med min familj,släkt,vänner och pojkvän. Jag  vill kunna vara med på kalas när någon fyller år och jag vill kunna hitta på roliga saker på helgerna. Jag vill hinna träffa Douglas och mina tjejkompisar även på vardagarna. Jag hinner knappt det här...Idag jobbade jag till fyra och har varit ledig resten av kvällen.. Jag hade tänkt hälsa på mormor & morfar för att det var längesen men när jag kom hem sov jag i två timmar och var fortfarande helt slut när jag vaknade. Det fick bli ett telefonsamtal...

Jag vet att det här blev ett väldigt deppigt inlägg men det är så jag känner mig för stunden. Jag vet vad jag måste göra för att det ska bli bättre men jag kan inte just nu. Men det kommer! Självklart är inte allt dåligt. Så fort jag träffar Douglas och mina vänner har jag det roligt och bra. Men jag är bortskämd från i somras! Innebandyn gör mig också bra. Det är något att se fram emot när jag är på jobbet. I helgen var hade vi träningsläger på Gotland och det var jätteroligt! :) Vi kom varandra närmare och det blev en hel del skratt då de hade inkilning (stavning?) för oss nya i laget. Jag ser fram emot cupen nästa helg!

Såå, det kommer inte att uppdateras här på ett tag. Jag kommer tillbaks när jag känner att jag har tiden!
Ha det så bra :)


15 augusti

Helgen var bra, fantastiskt bra! I fredags efter jobbet åkte jag som bestämt till Douglas. Vi spelade spel och hade roligt med Douglas två killkusiner Gustav & Sebastian och Emma & Mathias :) I lördags var jag,Douglas,mamma och pappa på våra grannars bröllop. Anna och Magnus. Vigseln var i Turinge kyrka och middagen/festen var i Nykvarns Herrgård. Vigseln var vacker, det är de första ordet jag kommer att tänka på. De var så fina, sångerna var fina och gästerna var fina. Middagen följt av en rejäl fest hade inte kunnat bli bättre. Maten var supergot, det hölls många fina och rörande tal och jag och Douglas satt med trevliga människor. Det kom även lite "lekar" under middagen så jag fick skratta en hel del. Sen röjdes borden bort och bandet flyttade in och det blev dans resten av kvällen! Så himla roligt :) Vid halv ett gick jag och Douglas hemåt så att jag kunde ladda med några timmars sömn till matchen.

Igår var det träningsmatch borta mot Täby som stod på schemat. Matchen var rolig och jämn och vi vann med 1-2! Jag var med Douglas på kvällen och vi gjorde inget speciellt.

Idag är det måndag och jag började jobba kl 8. Om jag var trött i morse när jag åkte till jobbet är det inget jämfört med hur trött jag är nu. Jag har nämligen inte slutat än...Jag sitter och väntar på två gäster som ska checka in. Som tur är får jag sova kvar på jobbet för imorgon börjar jag kl 9 igen. Jippie! Men jag har träningslägret på Gotland i helgen att se fram emot, då fick jag ledigt :)

Nej om jag ska sysselsätta mig lite nu då. Ha det gött!


11 augusti

Nu är det återigen längesen jag skrev. Det har varit så hela sommaren och jag känner inte att det gör så mycket. Jag gör inte så mycket på vardagarna mer än att jobba, sova middag och träna...Ja jag sover fortfarande på eftermiddagarna. Kan helt enkelt inte sluta, jag blir så trött mitt på dagen. Jag är som sagt tillbaks till vardagsrutinerna nu när jobb och innebandy dragit igång. Det känns okej, innebandyn är skitkul! :)

Igår unnade jag mig ioförsig lite "vardagslyx". Trots att jag skulle upp tidigt och jobba idag var jag hos Sarah med henne,Tess,Helena och Emmelie på vinkväll. Vi drack en varsin flaska vin och pratade om allt möjligt. Det var trevligt och jag och Emmelie sov kvar <3
Förra helgen var också toppen. I lördags var det kräftskiva hos Mathias i Mariefred. Jag var där med Douglas och ett gäng kompisar. Vi hade handlat massor, fixat och donat och kvällen blev perfekt med trevligt sällskap,god mat,fina dekorationer och roliga snappsvisor  :)
På söndagskvällen åkte jag och Douglas på bio med Lisa,Fabian,Sarah,Emmelie,Matilda och Malin. Vi såg Bridesmaids och det var väldigt rolig. En film jag rekomenderar!

Nu i helgen händer det grejer också. Imorn ska jag åka till Douglas och vi har inga direkta planer. Men på lördag åker vi hem till mig för vi och mina föräldrar ska på våra grannars bröllop, det ska blir kul! Sen på söndag har vi första matchen för säsongen, första matchen med Rockets. Det är en träningsmatch mot Täby som vi kommer möta i serien sen, spännande..

Nej nu måste jag sova, ha det bra tills vi hörs igen!


4 augusti

Hejhej!

Augusti värmen fortsätter, det är sjukt bra väder. Varför kunde det inte vara såhär när jag var iväg med tjejerna? Det är lite surt. Nu håller jag tummarna för att det håller i sig över helgen! Igår hade jag och Douglas myskväll här hemma. Vi åt tacos och gosade sen ner oss i soffan och kollade på två Harry Potter filmer och åt godis & glass <3 Det känns som evigheter sen som vi hade en helkväll bara han och jag.

Idag var det jobb och sen cyklade jag direkt hem till mormor & morfar. De är barnvakter åt Harry & Lina så jag åkte dit och hjälpte till lite. Jag,Harry och Lina gick till lekparken där vi lekte en bra stund. Sen gick vi på blåbärsjakt i skogen innan vi gick tillbaks hem och åt glass i gräset. Det blev även lite bad i vattenspridaren innan det var dags för mig att cykla hem :) Ikväll har jag tränat och det gick bra. Vi sprang 5km och körde sen smålagsspel inne. Nu ska jag väl duscha och sen plugga teori, ååh så roligt!!!


Tisdag

Två av tre sommarmånader är nu slut. Vi är inne i augusti månad och det känns sådär. Jag hoppas att jag kommer hinna njuta mer av sol och bad. Min semester är dessutom slut vilket innebär att jag är tillbaks på jobbet. Det känns sådär...So, tur är får jag en rejäl mjukstart denna & nästa vecka. Jag behöver bara jobba 8.30-14.00 :) Något posistivt med augusti är här är att innebandyn satt igång igen! Vi tränar mån,tis,tors. Måndagar fys utomhus och tis,tors innebandy. Första innebandyträningen på väldigt länge var ikväll och det var så roligt. Jag är så glad!
Men nu är det dags för lilla mig att läsa lite teori och sen sova, natti natti <3


2 augusti

Hej!

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk vecka med mina underbara vänner. Vi hade inte så bra väder (fick en dag på stranden) men vi har haft det bra endå, såklart. Som tur var sken solen på onsdagen så vi kunde sola, då hade vi planerat att gå på afterbeachen i Tylösand + att Hoffmaestro spelade på kvällen. Det var grymt bra och efteråt blev det utgång i Halmstad! Mycket party blev det förra veckan och jag har skrattat så mycket. Jag älskar mina tjejer! Vi hade även någon myskväll med vin,film och kortspel och det var inte fel det heller. Mys! Tack tjejer för denna vecka. Nästa år tycker jag att vi åker igen! <3

 Bilder kommer när jag fått allas.


RSS 2.0