29 Juni

Hej!

Vaknade av klockan på mobilen idag med min babe brevid mig :) Gjorde mig iordning och åt frukost med Madde. Sen mötte jag Linn i centrum så tog vi tolv bussen in till stan. Vi båda shoppade underkläder och smycken :) Vi åt även en mysig lunch på bryggan vid maren. Vi hade med oss pasta och kycklingsallad ifrån Nancys :)

Senare tog vi halv fyra bussen hem med hoppade sen av för att få åka med Danne (Linns pojkvän) i bil. Jag och Linn skulle till Lillhaga hallen för att se Daniels lillasyster (min Daniel :P ) och Linns lillasyster som skulle ha dansuppvisning :) Daniels familj och nåra i släkten var där också.

Ikväll ska jag vara med tjejerna och vi kanske ska spela kubb med killarna senare!

Det jag köpte idag :) (bilderna är inte så bra hehe)
      

Min bara min ;)

Hejhej!

Nu är jag hos min älskling :) Han har gjort en till skitfin tatuering, så sexigt! ;) Nu är han i duschen och när han kommer ut ska jag brotta ner honom i sängen ;)

Första bilden är på den "gamla" tatueringen och sen den nya :) Det står The world is yours, ett citat ur Scarface.

image179 image180

Grebbestad :)

Jag mötte Linn strax efter tolv och så gick vi till Hökan där Elin och Andreas jobbar. Jag skulle hämta min bussremsa av Elin men den hade hon ju skickat hem till mig :P Vi pratade lite skit med dom sen gick vi till cetrum. Vi köpte en varsin mjukglass sen fick vi syn på Johan och Calle som väntade på sitt tåg :) De hade kollat fel på tidtababellen och skulle vänta i en timme typ hehe. Så vi höll dom sällskap i solen (skuggan för Johans del ;) ). Sen gick vi till Linn och hoppade lite studsmatta sen tillbaks till Hökan och var där med Elin och Andreas till de slutade kl fem.

På vägen hem gick jag förbi Daniel en stund :) Ska dit igen sen senare och sova där <3

Pratade med Jenny i telefonen nyss och just nu på msn, det är 98% säkert att hon ska med mig till Grebbestad(Västkusten) om två veckor ungefär :) Vi åker dit när Daniel och Per är i Bulgarien och de ska förhoppningsvis komma ner när de kommit hem :)

Nu ska jag kolla en film med mammsen!

28 Juni

Tjabba!

Ställde klockan på 10.00 idag för jag trodde att jag skulle vara pigg då..men det var jag inte så jag snoozade till 11.00 haha. Idag är det soligt med lite moln, skönt att det inte regnar! Jag ska vara med Linn idag :) Det var ett tag sen så det ska bli kul. Sen ikväll ska jag vara med mig favorit Daniel <3

27 Juni, En regnig dag!

Jag var hos Daniel en stund :) Vi spelade kort, pratade och busade lite :P hehe. Igår läste jag ut boken som jag läst sen Kreta. Den var riktigt bra!  "När Lucy Sullivan skulle gifta sig" av Marian Keyes.

image178   

 När Lucys arbetskompisar går till en spåkvinna, följer hon med för att få sig ett gott skratt. Hon blir inte särskilt imponerad när mrs Nolan spår att hon inom ett år ska traska uppför altargången. Inget kunde vara mer fel. Lucy är inte den typen och hon har ju inte ens en pojkvän. Men när de andras spådomar börjar slå in en efter en, blir hon mer och mer fundersam... ''Lucy Sullivan är en ovanligt mänsklig hjältinna, en tjej med humor och skinn på näsan, i alla fall när hon inte är olyckligt kär, deprimerad eller måste upp till jobbet på måndagsmorgonen.'' Femina ''...en berättarglädje och en rapphet som stänker upp ur de dryga femhundra sidorna, liksom en humor som när den är som bäst är lika rå som hjärtlig.''



Hej!

Det gick bra även idag på jobbet...gjorde lite annat än att diska som tur var ;) Men idag har det ju regnat heeela dagen, usch! Fast det är samtidigt lite mysigt, och det är okej att det regnar när man jobbar för då behöver man inte vara ledsen för att man inte kan sola och bada! :)

Jag är hemma nu och ska lägga mig och läsa och sen sova en stund tror jag. Ska till Daniel sen men vet inte riktigt när.

Trött arbetsmyra

Det gick bra å jobba idag även om det var jobbigt hehe :P Jobbade mellan halv elva och halv fem. När jag kom hem somnade jag direkt och sov i tre timmar. Sen kollade jag lite fotboll och nyss kollade jag Morden i Midsummer med mamma och pappa :)

Jag ska jobba imorn också, börjar kl åtta.

Daniel, älskar dig <3

26 juni Jobba!

Tjenare!

Idag ska jag jobba :) Jag ska alldeles strax gå ner till bussen och åka in till Södertälje. Men innan jag ska till jobbet måste jag förbi ungdomsmottagningen för att hämta ut mer p-piller sen hämta ett par byxor som är på lagning. Det ska bli skönt å jobba, träffa det roliga folket och tjäna lite pengar!

Ha en bra dag!

Daniel Sjöroos <3

Vill ha dig här hos mig
och tumla runt tillsammans med dig under täcket,
slita av dig kläderna och titta på din kropp,
kyssa dig över hela din kropp ända ned till din Stolthet
kyssa hela dig och se dig njuta,
se dina ögon glittra när du ser på mig,
vill kunna känna dig så nära det går
vill att du ska vara med mig, vid mig, i mig,
våra tungor ska virvla runt varanda
dina händer kännas mot min hud
jag vill kunna kyssa dig och viska hur mycket jag älskar dig

jag vill kunna känna att det alltid kommer att vara vi två
men jag vill inte att du ska känna att jag tar dig för givet
Jag vill kunna säga att jag älskar dig om och om igen
men jag vill inte slita på orden
Jag vill ta på din vackra skinande kropp
men utan att jag känner att jag smutsar ned den
Jag vill kunna kyssa dina vackra läppar
och älska utan att tänka
Jag vill att du ska veta att du är det vackraste jag har
och att jag är så otroligt rädd om dig!

Jag älskar dig så otroligt mycket Daniel!

                         image177


Min turdag!

Jag hade sån tur att all var vart borttömd igår så idag gjorde det knappt ont. Han öppnade upp det gamla snittet som de skar igår och såg att det inte fanns någe mer var, sen var det bra med det :) Vilken lättnad! Efter det snabba besöket åkte jag mamma och pappa ner på stan, gick i lite affärer sen köpte vi mjukglass som vi åt vid maren i solskenet =) Jag fick två par byxor från VILA (ett par vita och ett par mörka) och trosor av mina snälla föräldrar. När vi kom till Nykvarn åkte vi förbi Hökmossen där Andreas och idag även Sebbe jobbar :) Vi pratade lite och jag blev bjuden på en glass hehe. Sen släppte mamma och pappa av mig hos älsklingen en stund. Nu är jag hemma, ska kolla på en film sen hjälpa mamma med maten.
Nu är tjejerna i Gbg :) Har pratat med både Jenny och Martina idag, de värkar ha det bra förutom att Jenny har mått illa idag, men jag hoppas du bli bättre tills ikväll gumman då konserten är! ;)

Här kommer lite bilder från midsommar.

                  


1. Jag och kusin Elene
2. Jag
3. Del av släkten
4. Jag och min farbror Leffe sätter igång fem-kampen
5. Första grenen, kasta bollar i hink
6. Jag kastar fotbollen, och träffar såklart ;)
7. Pappa kastar
8. Mamma går en bana med fotboll mellan benen
9. Elene, samma gren
10. Farbror Leffe
11. Släkten
12. Jag och kusinerna Elene och Filip
13. Gren tre, kasta kubb (träffa tre klossar)
14. Jag kastar
15. Pappa kastar
16. Gren fyra, träffa pennan i flaskan (Filip)
17. Middagen
18. Jag ringer Daniel :P
19. När jag gått vidare spelar släkten + nåra vänner brännboll.

25 juni

Hej!

Jag har fått tid 11,20 och börjar bli nervös nu när jag vet vad som väntar. Men det ska bli skönt att bli av med skiten helt! :)

Underbara My :)

Hejhej! Har varit hos Daniel och kollat på en film, The Warriors :) Nu ska jag snart sova så jag orkar gå upp tidigt imorn.

Här kommer en bild på My, Daniels underbara kusin!

image156

24 juni

Igår kväll när jag kom hem från Daniel hade jag feber och när pappa fick se hur svullen min hals var ringde de till sjukhusrådgivningen. Så imorse kl sex ringde mamma till Södertälje sjukhus för att få en tid till mig. Kvart över åtta var vi där och fick träffa läkaren som tittade i min hals och sa, ojoj det här kan inte jag göra nåt åt, ni får åka till Karolinska sjukhus. Där var vi en timme senare och fick sen vänta i tre timmar tills vi fick träffa läkaren =/ De kom fort fram till att jag har en halsböld och de ville se om den var fylld med var..så jag fick lite snabbvärkande bedövning sen tog dom en spruta och sög ur...var! Vilket betydde att de var tvugna att skära upp bölden och tömma den :( Jag har aldrig varit med om sånn smärta förut, jag grät och skrek rätt ut...de "klämde/krafsade" ur varet i två omgångar och tillslut skrek jag att de inte fick göra mer för att det gjorde så ont...så jag måste tillbaks imorgon igen, fan det ångrar jag nu! Men jag fick iaf starka smärtstillande och bedövande tabletter som jag ska ta imorgon innan de fortsätter, så jag hoppas det inte gör lika ont...den smärtan skulle jag inte ens önska till en fiende, fy fan!

Nej det har inte varit en rolig dag för min del..fast nu kan jag iaf svälja utan att det gör ont och prata normalt :) Jag var nyss med Daniels familj och kollade när Daniels kusiner körde cross, så duktiga så! Nu ska jag sova en stund, sen kolla en film och bara slappa.

Ha det bra!

23 juni

Hejhej!

Igår var det alltså Midsommafton och jag hade en toppendag om man bortser från nån liten enstaka sak :) Först var vi som planerat hos Daniels mormor med Daniels släkt :) Lite senare skjutsade Daniels moster mig till mig släkt vid Båtklubben. Vi åt jordgubbar med glass och lyssnade på musik. Efter en stund startade vi Fem-kampen som jag arangerat :) Vi var 13 st och lagen blev de olika familjerna. Jag mamma och pappa vann såklart hela fem-kampen! :) Jag lovar att jag aldrig skrattat så mycket som när vi körde grenarna, att man ska gå/springa en bana med en fotboll mellan benen på tid och när man har en penna knuten i ett snöre som hänger ner mellan benen och man ska få i pennan i en flaska haha :D Nej det var riktigt kul med släkten! Sen grillade vi och körde sen lite brännboll.

Vid halv tio gick jag vidare. Först tillbaks till Daniels mormor och sen hem till Winkler som hade fest. Det var lungt och inte så jätte mycket folk  med trevligt :) Men eftersom att jag är sjuk och var trött gick jag hem strax efter tolv. Vid tre kom Daniel in i mitt rum och överraskade mig (A) han är BÄST! och min ;)

Bilder från igår kommer.

 
Idag sov jag och Daniel länge..sen satt vi på en film, fast älsklingen somnade om :P Jag följde med Daniel hem och satt och läste i vardagsrummet med Madde :) Sen somnade vi båda hehe..vi åkte till Coop förut och köpte filmer, chips och godis mums! Nej nu har jag inte tid mer, för nu ska jag äta Tacos med Daniels familj :)

22 juni Midsommarafton!

Hej! Vaknade halv tio idag och hade inte så ont i halsen. Har sovit bra hela natten vilket har varit skönt! Snart ska jag och Daniel till hans mormor där resten av hans släkt på hans mammas sida kommer att vara :) Allt känns bra förutom vädret, men vem vet..det kanske blir bättre!?

Daniel, jag älskar dig! <3

Ändrade planer :P

Ja..det blev att jag följde med och firade Jimmy iallafall :) Och eftersom jag har mått bättre idag så gick det alldeles utmärkt. Nu fick dom alla korten jag tog nere i Kreta också, när vi kollade på dom började alla prata om hur mycket vi längtar tillbaks! Men det blir förhoppningsvis en resa nästa sommar också =)

Nu är jag hemma och håller på och fixar ihop till en fem-kamp tills imorn...vill inte ta det gamla vanliga grenarna men så lär det väl bli ändå :P Nej jag tror det kommer bli en toppendag imorn, men mycket hänger ju på vädret också. Men först ska jag med till Daniels mormor på förmidagen, sen bär det av till Båtklubben som min släkt har hyrt tills imorn.  Där blir det fem-kamp och senare grillning. Sen kanske vi går till Daniels mormor igen det får vi se :)

Hoppas alla får en bra midsommar!

Lite bilder får midsommar 06 :)

     

21 juni

Tjabba!

Gick upp nio idag och tog mig en lång skön dusch...sen har jag tagit mitt peneceline och ätit varm nyponsoppa med glass i. Halsen gör fortfarande väldigt ont men jag sov iaf bättre inatt. Idag fyller Jimmy (Daniels mosters man) år och jag vill så gärna följa med men det går ju inte =/ Daniel sa att jag kunde följa med men jag smittar fortfarande och de har ju en liten bebis så det är ingen bra ide. Men jag hoppas att Daniel kommer ihåg att hälsa från mig!


 Jimmy, dagen vi skulle åka hem från Kreta.

Jag ska alltså inte göra så mycket idag heller...jag kanske ska följa med pappa in till stan och gå runt lite för att sen hämta upp mamma på jobbet. Men får se om jag orkar.


21 juni - Jimmy fyller år
22 juni - Midsommarafton
24 juni - Jenny, Tina, Elin och Cajsa åker till Gbg för att se Justin
25 juni -  jobba
26 juni - Jobba
30 juni - Lagfest!


  3 juli - Jenny fyller 17 år!
10 juli - Daniel åker till Bulgarien en vecka
14 juli - Jag Jenny? mamma , pappa Leffe, Carita och Filip åker till Grebbestad (Västkusten)
17 juli - Daniel och compani kommer hem.
18 juli - Daniel och Per kommer till Grebbestad ?
20 juli - 2 år och 2 månader för mig och Daniel <3
24 juli - Elene, Benge, Ingmarie, Tommy och Jeanette åker till Zakynthos.
27 juli - Jag, mamma och pappa åker till Zakynthos, samma ställe såklart :)

10 augusti - Vi kommer hem från Zakynthos
20 augusti - 2år och 3 månader för mig och Daniel <3
21 augusti - Mamma fyller år
23 augusti - Skolan börjar

20 juni

Hej igen.

Det blev jag som gick till Daniel några timmar idag. När jag kom dit städade han sitt rum. Jag satt mig och ritade sen åkte Madde och handlade glass och munkar som vi fikade sen. Glassen gick okej för min del men munken var svår, tog typ fem minuter för mig att äta den...sen vart jag helt slut så vi gick upp på Daniel rum, satte på en film och jag somnade..Daniel somnade också efter en stund. Nu är jag hemma och försöker få i mig en yalla drickyoghurt. Ska snart sova lite till, ända gången jag inte känner av halsen.

Och jag som verkligen hade velat träna idag! Fan vilken otur, först utomlands en vecka och när man kommer hem och är tränings sugen blir man sjuk =/ Men men, hoppas alla har en bra dag!

Ciao


Hej! Vaknade av min onda hals halv tio idag. Har sovit så dåligt inatt, vaknat varje halvtimme ungefär =/ Varje gång jag ska svälja vill jag bara börja gråta..så ont gör det. Men nu har jag tagit antibiotika och en alvedon så ska försöka sova en stund till.

Daniel kanske ska komma och göra mig sällskap idag me, jag hoppas på det! Men förstår samtidigt om han inte vill sitta inne med mig när det är så fint väder och allt.

Idag är det den 20e igen, vilket innebär 2 år och en månad! <3

19 juni


Nyss tog jag mig en skön dusch och känner mig nu lite piggare. Daniel stannade kvar här och kollade film med mig efter att han köpt glass :)  Fast mitt i filmen gick vi ner till Vårdcentralen. Först tog dom ett halsprov som skulle visa ifall jag har Halsfluss men det hade jag inte. Sen blev det ett blodprov i fingret =/ jag började gråta som vanligt...är inte så känslig annars men blodprover det har jag svårt för. Till slut fick jag antibiotika som jag ska äta i tio dagar. Vi gick hem och kollade klart på filmen, det var väldigt bra! Nu är Daniel hemma och jag ska nog sova en stund hehe.



Det blev inge jobba för min del idag..jag vaknade med ännu ondare i halsen och när jag tog mig en titt förstog jag varför. Mina halsmandlar är så stora att de "sitter ihop" och täcker den där lilla smala saken som hänger vid dom =/ Så idag blir det att ta lungt framför tvn/datorn för min del istället för att tjäna pengar.

Men det är tur att jag har världens bästa pojkvän som ska köpa glass till mig och komma hit med :) Mamma ringde till Vårdcentralen och de sa att jag skulle dricka och äta kallt.

image148 Daniel och jag i Kreta <3

18 juni

Det blev tyvär ändrade planer när det gällde min träning :( Jag vaknade med ont i halsen idag så pappa tog sig en titt och det visade sig att mina halsmandlar är väldigt svullna...så det blev ingen träning för min del.  Men jag gick dit och kollade iaf och fan vilken rolig träning det var. Olika tester tillsammans men herrarna och som avslutning Beep test. Jag hade verkligen viljat vara med, men jag ska köra igång så fort jag bara kan. Snart ska jag kolla på en film "88 minutes" och se vad det är för nåt.

Ha det bra! Puss och Kram


Här är lite bilder från i fredags!


        



Hejsan!

Idag har jag och Daniel kollat klart på första OC säsongen :) Den är den bästa, fast jag har ju inte sett den senaste säsongen men min babe kommer troligen köpa den så då får jag se den.

Vädret idag är inge vidare, som igår fast utan regn som tur är. Jenny, Tina och Elin började jobba idag..så nu är min fråga, vad ska jag göra på dagarna? Daniel ska också börja jobba..hm. Jag ska ju också jobba men det är ju bara då och då..den här veckan tisdag och torsdag..men men jag klarar mig alltid. Jag har iaf funderat på att gå upp nån timme tidigare varje morgon och träna på olika sätt, springa, styrka...men får se hur det blir med den saken hehe.

Nej nu ska jag vila innan min träning, har inte tränat  på en och en halv vecka så det kryper i kroppen på mig..ska bli kul! :)

17 Juni

Hejhej!

Festen hos Micke i fredags var riktigt kul :) Bästa på länge! Innan var jag Tina och Elin hos Jenny och drack lite och hade det trevligt. Sen mötte vi nåra och gick ut till Micke vilket inte var så jobbigt som jag trott. Nej det var en mycket rolig kväll med trevligt folk. Det blev lite studsmatta för min Jenny och Tinas del vilket jag ångrade dagen efter när jag vaknade med ont i ryggen =/. Jag Tina Daniel och Miche började gå hemåt vid två och jag Tina och Daniel sov hos mig, trångt med mysigt, eller hur Tina? ;)

I lördags solade jag och Tina på min balkong där det är vindstilla så vi pallade knappt :O det var riktigt varmt! Efter det gick jag till Daniel och vi slappade och hade det mysigt :) Kollade på OC säsong ett och åt massa onyttigheter hehe..jag sov kvar och idag fortsatte vi kolla OC och frukosten blev chips :P.
Jag fikade med Jenny och Tina hos Jenny idag också, jag är så glad att jag har er tjejer! Ni är guld värda :)

Nu ikväll har jag Daniel, Andreas och Talon kollat ännu mer OC och ätit skräp. Nej nu ska tillbaks till tvn, ha det bra allesammans! Själv ska jag ha trevligt med mina vänner och min älskling, sen ska jag sova här och ha mys med min babe :) <3

Än en gång, Tack Jenny och Tina <3

15 juni Skolavslutning!


Skolavslutningen var riktigt tråkig :P Vi samlades i ett klassrum, fick våra betyg sen lämnade vi klassrummet och gick till kyrkan. Är väl nöjd med mina betyg, hade det varit i nian så hade jag inte varit nöjd men men...ska ta tag i allt lite mer nästa år :)

    

Var förbi älsklingen med lite grejer och sen följde Linn med mig hem en snabbis =) Nu måste jag fortsätta packa upp och sen börja "planera" inför kvällen.


Jaha då var det äntligen dags! Ska snart gå ner till tåget och åka in till skolan för avslutningen. Det ska bli grymt skönt med sommarlov :) Men sen i höst när klassen träffas igen kommer det fattas några, Lotta, Tobbe, Andreas, Rasmus, Pedro? och Elin ska byta klass eller skola, men men det kommer bli bra! :)

Ikväll blir det party, ska bli kul å träffa "alla Nykvarnare"! Det kommer vara mycket folk och det brukar alltid bli kul när vi Nykvarnare träffas.

Nej ska kila nu, ha det bra!

14 JuniKreta <3

Hejhej!

Då var man hemma igen efter en underbar vecka i Kreta med Daniel, hans familj och släkt :) Vi har haft toppenväder, hotellet var fint, maten och drycken god, umgänget toppen ja allt var bara helt perfekt. Vi låg på stranden varje dag och solade och badade i det klarblåa vattnet :) Två dagar var det stora vågor, det var skitkul!

En dag åkte vi in till en större stad Chania. Där gick vi på marknaden och sen åt vi på en Italiensk restaurang :) Efter maten tog jag Daniel hans morbror och hans tre söner taxi tillbaks och gick i affärer där. Vi var även på en grekisk afton, där vi åt buffé och underhållningen var dansen Sorba. Det var två tjejer och två killar som dansade, sen drog dom upp oss turister, jag gick upp med Daniels kusin Robert hehe :)

Chania och Sorba uppträdandet

    
   

Det har varit en toppenvecka, Daniels släkt är helt underbar och jag har stortrivits! Mycket skratt och stoj har det blivit, en oförglömlig resa helt enkelt! <3  

1. Tim, Dennis, Oliver och Robert.
2. Ida och Emmy
3. Jag och Daniel
4. Emmy, Oliver, Tim och Robert
5. Daniel och jag
6. Emmys sköldpadda
7. Jimmy och Jenny
8. Jag och Daniel
9. Jenny och Madde
10. Daniel och Jimmy'
11. Poolen
12. Stranden där vi låg
13. Jag
14. Jag och älsklingen <3

              


6 juni Nationaldagen

Kom nyss hem från träningen..det var lite jobbigare än vanligt men det gick helt okej! :) Jag körde med Sarah och Emmelie och vi pumpade på rejält ;) Jag har så gott som packat klart nu så om nån timme ska jag till Daniel. Jag kommer sakna mina föräldrar så himla mycket...har redan gråtit två gånger idag (A). Men jag kommer ha skitkul den här veckan det tvekar jag inte på, men har aldrig varit ifrån mina föräldrar såhär.

Det ska bli så mysigt att åka iväg med älsklingen hans familj och släkt :) Vi blir 14st! Vi åker hemmifrån 04.30 och planet går 07.40. Ha det så bra här hemma allesammans! Puss och kram.



Hej!
 
Det var en väldigt trevlig kväll hos Cajsa igår med tacos till middag och trevligt folk. Vi var i det lilla huset och vädret gjorde att vi kunde vara ute också. Det var mycket nytt folk och även massa Nykvarnare :)
 
Jag och Emmelie - Bara stången, bara stången! hahaha

Pappa hämtade oss vid två och så sov jag hos Daniel.

Imorse vaknade jag kl nio av att jag hade sendrag i vaden =/ sen var det för varmt i rummet för att kunna somna om. Vid halv elva åkte jag Madde Ida och Christer in till stan och handlade lite. Jag köpte nya solglasögon eftersom att mina gick sönder igår :P Nu ska jag börja packa, känner mig en aning stressad.

Om ett dygn är vi framme vid hotellet :)

5 juni

Hej!

Strålande väder är det även idag! :) Det var riktigt varmt när vi gick till tåget idag...men jag njuuuter. Fick veta idag att jag får VG i spanska och jag klagar inte. Det hade inte gått så bra på de nationella proven jämfört med de andra proven jag gjort, men jag får mitt VG =) Kanske känns lite surt eftersom jag hade MVG i nian men skitsamma..jag har inte varit så aktiv när det gäller spanskan det här året.

Jag Alexsandra och Linn gjorde klart vår Geografiuppsats idag också och nyss gjorde jag klar medieuppgiften och skickade iväg den. Jag är alltså helt klar nu, sista skoldagen idag och alla uppsattser är inlämnade! Yeah ;)
Nu har mitt sommarlov börjat...<3

Ikväll ska vi parta hos Cajsa som fyllde år den 24 maj :) Ska dit vid sju och med det här vädret som plus tror jag att det kommer bli en toppenkväll!

Ha det bra! Puss och kram.

Träning och pluggning!

Träningen gick riktigt bra idag! Vi började med styrka och sen körde vi tvåmål 3 mot 3 en halvtimme innan vi gick ut och körde lite rusher. Efter träningen träffade jag Daniel och Johan en snabbis sen har jag pluggat som ett cp!! Är nu nästan helt klar med den sista uppsatsen..skönt som fan!

Fick veta av mamma idag hur mycket jag kommer få i lön för maj månad, 3360kr :) Snacka om att jag blev glad!

Nu ska jag sova, vill ju inte vara helt död imorgon när det är min sista skoldag ;)

Nattinatti

4 juni

Hej!

Idag vaknade jag brevid älsklingen 06.45 helt död...det var tungt att gå upp och göra sig i ordning när han skulle ligga kvar i sängen! Men klar blev jag och kunde äta en lång trevlig frukost med Daniels mamma och lillasyster :)
Skoldagen har varit lugn och skön..fick sov vanligt sluta tidigare för Roland. Ska nog vila en stund innan träningen och äta lite..efter träningen blir det att skriva en samhällsuppsats =/

Imorgon är det min och Daniels sista skoldag för det här skolåret! :D Fan va skönt! Sen på kvällen blir det party ;)

Ha en bra dag!

Älskar dig Daniel Sjöroos <3

3 juni

Igår kväll efter matchen kom även Per och Talon hem till mig..det var trevligt även om Per var lite små tjurig :P Martina sov kvar hos mig och idag gick vi upp strax innan tio. Jenny kom förbi en snabbis men skulle iväg och shoppa med mor sin. Jag och Martina ringde Elin som kom och solade med oss ett tag :)

Om en timme kommer Linn hit =) Hon jag och Alexandra ska plugga på ett grupparbete om Golfströmmen..hoppas bara inte Alexandra blir så sen. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, ikväll ska jag se film med min älskling! <3

Nu är det inte många dagar kvar! :)

 Elin och Martina <3


Snabbmat och tjejsnack :P

Jag och Daniel beställde mat från Terassen och åt hemma hos  Daniel :) Jag åt Vesuvio med Beaneise sås och Daniel åt Hamburgartallrik, det var trevligt!

Nu är jag hemma med Jenny och Tina =) Vi skulle se fotbollen här men så hade pappa tagit med sig vårat kort med kanalerna hem till Tommy och Jeanette så vi snackar skit och målar naglarna istället ;)


Tomar en sol y estudiar con Jenny

Hejhej!

Jag hade hört rykten igårkväll om att det skulle vara sol idag så jag ställde klockan på 10.00. När jag vaknade och tittade ut sken solen som bara den! :) Jag åt frukost sen ringde jag Jenny och väckte henne. Hon kom efter en liten stund och nu har vi solat och pluggat i flera timmar och är ännu inte nöjda!

Senare ska jag bjuda Daniel på middag, vi ska äta på Terassen :) Sen blir det att kolla fotboll Sverige - Danmark antingen med tjejerna eller med Daniel och nån?

Nej nu ska jag ut och sola igen, I love it! <3

   

Shopping och barnvaktning :)

Hejhej!

Skoldagen gick bra, jag och Linn var väldigt flitiga! När vi kom till tågstationen får vi höra att 13.18 tåget är inställt :( Så vi fick sitta och vänta i en och en halv timme...När jag kom till Nykvarn tog jag bussen in till stan. Jag köpte ett par till vita shorts som är lite längre än de andra och lite "slappare". Sen blev det ett vitt smalt skärp som jag ska ha till min nya gula klänning :) Det blev också lite andra småsaker som är bra att ha när man ska utomlands.
Blev hämtad av mamma sen och vi åkte till Coop och Sko Punkten, jag fick ett par skor, svarta ballerina. Jag ska försöka lägga in lite bilder på mina nya saker, är dålig på det.

Sen skyndade jag mig hem till Linn som redan börjat med maten. Vi åt tacos fast med kyckling istället för köttfärs och det var skitgott :) Sen satt vi vid datorn lite (jag fick alla hennes låtar som jag nu ska lyssna igenom) sen kollade vi på Talang 2007. Efter det blev det en promenad med Maggan (Daniels hund) och vi träffade lite olika folk =) Det har varit en mycket trevlig kväll, nu ska jag lyssna genom lite låtar ;)

Ha det bra och sov gott!

1 juni

Hej!

Idag har jag bara två lektioner (ingen spanska) så det blir en kort dag. Fast jag och Linn ska vara duktiga och åka in en timme tidigare till skolan och plugga..jag känner mig stressad eftersom jag måste lämna in och vara klar med allt senast på tisdag. Men det fixar jag (A).

Efter skolan ska jag in till Södertälje och handla det sista inför resan med mamma :) Ikväll ska jag vara barnvakt med Linn, vi ska laga Tacos med kyckling istället för köttfärs, låter gott tycker jag!

Ha det bra allesammans!

RSS 2.0