30 december



Grattis på födelsedagen moster Jeanette! :D



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tog studenten, jag började jobba som vikarie på förskolor, jag gick med på en golfrunda och jag har nog aldrig kollat så mycket hockey som jag gjort iår ;)
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade två nyårslöften och de var att ta körtkort detta år och att bara är sötsaker på helgerna, jag misslyckades med båda =/
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja min lagkamrat Clara :)
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej som tur är!
5. Vilka länder besökte du? Spanien (Magaluf) Studentresa!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Körkort helt klart!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 30 mars då vi spelade andra kvalmatchen och vann vilket betydde att vi gick upp till div 1. 17 oktober då Sarah,Lisa och Emmelie bjöd med mig till ett spa där jag fick massage :) 27 november då jag och Douglas varit tillsammans i 1 år.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag tog studenten, att mitt lag gick upp till div 1 och att jag fått jobba med något som jag alltid velat.
9. Största misstaget? Att jag kommit igång med mitt körkort.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Haft lite förkylningar och skadat mitt knä, men inget allvarligt.
11. Bästa köpet? Årets julkappar till mina nära och kära!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Studenten var den lyckligaste dagen i mitt liv!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Infinity som spelades i och med vår studentresa :P
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare helt klart!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest och sparat pengar och träffat Harry och Lina, hänger inte ihop så bra ;)
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat pengar
18. Hur tillbringade du julen? Med mina föräldrar, min underbara släkt och med Douglas och hans familj :)
19. Blev du kär i år?
Jag blev kär i oktober förra året och har varit kär hela det här året! haha.
20. Favoritprogram på TV? Andra Avenyn, Paradise hotel, Idol
21. Bästa boken du läste i år? Oj jag kommer inte ihåg.
22. Största musikaliska upptäckten? Erik Grönwall = Idol vinnare 2009
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick träffa i stort sett hela min släkt, DKNY Parfym av mamma och pappa :)
25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej det tror jag inte.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Den firade jag med mina föräldrar, min släkt, mina vänner och pojkvän :D
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att jag tagit körkort och att ha ett fast jobb.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Jag vet inte, ganska vanlig antar jag.
29. Vad fick dig att må bra? Personerna i min omgivning och jag mår alltid bra av att spela innebandy.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen särskild.
31. Vem saknade du? Jag och Andreas Carlsson har varit väldigt bra kompisar men tyvärr glidit ifrån varandra och knappt träffats detta år, vilket är väldigt synd.
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla Mariefredsbor och min bebis kusin Lina :)


29 december

Frölunda vann med 4-1 så det var en glad Douglas som ringe sen sent på kvällen, det var väl roligt! Måste kännas otroligt härligt att vinna en sådan match när det är över 30 00 åskådare på en nybyggd arena utomhus :)
Idag har jag umgåtts med mig kusin Filip =) Vi har kollat tv och bara slappat och sen när Amanda kom hem lagade vi tre jättegod mat som vi åt tillsammans. Jag har även haft en timmes träning ikväll i Turinge. Det var lika roligt som igår, bara tvåmål :D

Imorgon om det inte är för kallt ska jag och Filip gå en promenad..annars kanske det blir en film. Sen ska jag handla maten till nyår och på kvällen åker jag till Douglas!


28 december

Idag fyller Chris 19år! :)
Honom, precis som Douglas lärde jag känna i Spanien förra hösten. Chris är en väldigt snäll och rolig kille som alltid är glad och det smittar av sig. Den 11 januari är det dags för lumpen och jag önskar dig ett stort lycka till!


Chris till vänster :)

Jag och mamma åkte till Södertälje idag och jag blev lite besviken på rean faktiskt. Det var inte mycket vettigt alls tycker jag. Men endå lyckades jag shoppa upp presentkortet på H&M som jag fått av mormor och morfar :) Det blev en sport topp, en kjol och underkläder. Jag köpte även ett armband till nyår och en snygg svart väska med lite nitar på från Lindex. Jag kom även hem med ett par rejäla vinterskor som jag kan ha när jag jobbar eller leker i snön med Douglas ;) Tack mamma!

Nu strax ska jag sätta mig i soffan och kolla på Frölunda-Färjestad (Rekordmatchen) som spelas på Ullevi i Göteborg, och gissa vem som är där!? Douglas såklart! Sen halv nio måste jag sticka på träning.


27 december

Grattis Lisa fisa på 19års dagen!
Du är en underbar vän som jag älskar och bryr mig väldigt mycket om!
 <3


Lisa, i väntan på spårvagnen i Göteborg <3

Idag var jag,Douglas och mina föräldrar på bio och såg Luftslottet som sprängdes :) Det var trevligt och filmen var riktigt bra måste jag säga. Och nu känns det ltråkigt att filmerna är slut. Efter bion släppte de av mig hos Lisa och där bjöds det på tacos och mumsigt fika! Det var jag,Sarah,Emmelie, Malin och Carro där..trevligt trevligt :)

Nu sitter jag i min nya fina pyjamas och fixar med min nya Externa hårddisk. Jag för över alla bilder och så :) Imorgon ska jag och mamma åka till Södertälje och kolla in mellandagsrean ;)

Ha det bra!

Julaftons frukosten

Paketöppning med mamma och pappa :)

Får inte glömma att läsa rimmen ;)

Här äter vi julbord hos mormor och morfar, jättegott!

Zimba och Rickie var självklart med!

Jag och morfar =)

I väntan på Tomten ;)

Här är hon! :D


Nu är jag i Mariefred hos Douglas moster och på bilden är Douglas
med sin bror Felix och kusinen Gustav :)

Douglas öppnar ett paket från mig, en tavla.

Min julafton kunde inte ha slutat bättre..
nämligen i Douglas famn! <3


Hos mormor och morfar på juldagen.

Douglas och Harry.
Tröjan som Douglas har på sig fick han i julklapp av mig :D

Jag och Harry :)

Jag,Lina och Harry <3

Jag och pappsen!

Morbror Micke, mamma och Lina

Jag och min underbara kusin Lina <3

Harry leker med sina julklappar


Som jag redan sagt är jag enormt nöjd med min jul detta år, tack alla som firade den med mig!
Ni betyder mycket för mig.


Lördag

Idag medans Douglas jobbade tittade jag på en film om hur Tomten blev Tomten, den var ganska mysig tycker jag =) När Douglas slutade mötte jag upp honom på Ica så handlade vi lite gott att ha till matchen ikväll. Sen skulle vi göra en snögubbe ute på verandan men det slutade i snökrig/brottning. Jag förlorade stort men det var rikigt roligt!!

Ikväll har vi kollat Sverige-Tjeckien (junior VM) där Lukas Kilström är med och de vann med 10-1 :) Emma,Dea,Hellan,Chris och Viktor gjorde oss sällskap här i soffan. Vi har även planerat lite inför Nyår och nu när vi vet vart vi ska vara känns det bra..det är ju bara några dagar kvar!

Imorgon ska jag,Douglas,mamma och pappa på bio :) Vi ska se Luftslottet och sen på kvällen ska jag hem till Lisa och fira henne för hon fyller 19år imorn!

Bilder från julen kommer imorn!


26 december

Hejhej!

Min julafton har varit väldigt, väldigt bra! Jag har haft jättemysigt med mina föräldrar, min släkt och Douglas och hans släkt. Jag,mamma och pappa började julsafton med att göra oss i ordning och äta en god julfrukost bestående av risgrynsgröt och skinkmackor. Mamma hade tur att få mandeln i gröten så hon fick önska sig något :) Efter frukosten var det dags att öppna våra julklappar till varandra och jag såg fram emot att se deras resktioner eftersom att jag lagt ner mer omtanke,tid och pengar på mina julklappar detta år än tidigare. De verkade uppskatta mina klappar och jag blev enormt glad över mina. Detta år fick jag allt som stod på min önskelista! :) Helt sjukt faktiskt, jag måste varit ovanligt snäll ;) Tack mamma och pappa!

Vid två gick vi till mormor och morfar där även morbror Micke och Uffe var =) Vi började med att dricka mormord hemmagjorda glögg och sen gick vi till bords för att äta julmat, mums så gott! Efter maten var det dags för julklappsöppning så jag tog på mig min fina tomteluva som jag köpte på Liseberg och agerade tomte. Alla verkade nöjda med sina klappar och jag blev jättenöjd jag med, tack mormor, morfar och Micke!

Efter det var min underbara mamma så snäll att hon körde mig till Mariefred, hem till Douglas moster där de firade jul :) Där var det också jättetrevligt och vi fikade, kollade tv och sen var det dags för julklappsöppning även här. Jag var lite nervös eftersom att jag och Douglas hade handlat tillsammans till hans familj och till mina föräldrar men som tur var verkade dom nöjda allihopa :) Jag fick också väldigt fina klappar av Douglas, hans familj och moster + familj tack så mycket!  Efter kollade vi lite på Mamma Mia sen gick vi hem till Douglas och så kollade hela familjen på Baksmällan :D

Igår på juldagen jobbade Douglas 10.30-15 och sålänge var jag med Felix (Douglas lillebror). Vi kollade på Bröderna Lejonhjärta, gick en promenad i snövädret och gick sen till ett fik och tok en fika..Det var trevligt!  När Douglas slutat körde Douglas pappa oss hem till mormor och morfar för lite mer julfirande :) Då var även moster Jeanette, Dennis, Harry och Lina där. Vi fikade och hade det trevligt och sen var det dags för ytterligare en julklappsutdelning :) Tack familjen Eriksson för julklapparna!

Efter det skulle vi till nästa ställe och det var hem till Tommy och Jeanette (pappas syster) för att fira Tommy som fyller år på juldagen, grattis grattis! :D Det var trevligt att träffa släkten på pappas sida som jag inte hann träffa på julafton! Efter det gick vi bara hem och tog det lugnt, och det är jag faktiskt glad för =) Egentligen ska man ju gå ut på juldagen men jag var inte speciellt sugen och Douglas jobbar idag så det var skönt att kunna säga att vi skulle ha en myskväll, för det var precis det vi hade, och det som behövdes! 

Jag är iallafall väldigt väldigt nöjd med min jul. Jag har fått träffa alla som står min närmats och som betyder mest för mig och vi har haft det trevligt och fina julklappar har delats ut åt alla håll :) Tack alla som varit med och gjort min jul såhär bra, jag älskar er <3

Dan före dopparedagen!

Det gick bra att passa Max och Saga idag, vi lekte och tittade på barnprogram. Efter det åkte jag och pappa till stan och jag köpte fler julklappar till mamma och pappa :) Nu när jag tjänar mina egna pengar känner jag att jag vill ge dem lite extra för att visa min uppskattning, jag älskar er! <3

Vid sju kom mormor,morfar och min morbror Micke hit och vi har ätit lite julmat, spelat bingo och fikat. Det är jättetrevligt :) Jag vann 100kr och mamma och pappa vann varsin ny lott så det var kul. Om en stund ska jag lägga mig och sova så att jag är utvilad tills imorn.

Julmys!



Nu ligger alla klapparna under granen :)


Jag vill passa på att önska er en riktigt God Jul!!!


23 december

Idag är det min farmors födelsedag!
Grattis farmor, jag tänker på dig :)

Jag har aldrig varit så förtjust i kyrkogårdar så därför tänker jag ljus hemma istället vid mina kort på farmor och farfar, det känns bättre för mig.

Ha en bra dag allesammans!


22 januari

Idag jobbade jag samma tider som igår och det gick bra. När vi var ute med barnen åkte jag stjärtlapp med dem, det var roligt och jag kom att tänka på Harry..att jag vill leka med honom :) Vi har fått ett jättefint julkort från familjen Eriksson med en bild på Harry och Lina iklädda tomtedräkter.

Ikväll har vi haft träning och så har jag julpysslat en del. Imorgon ska jag vara barnvakt åt Max och Saga (grannbarnen) i ca två timmar sen ska jag och pappa åka till Södertälje en snabbis för att handla det sista inför julafton. Sen imorgon kväll kommer mormor,morfar och min morbror Micke hit på Uppesittarkväll, det ska bli roligt. Vi ska äta lite gott och spela BingoLotto.

På torsdag är det julafton och då på förmiddagen har jag och mina föräldrar vår vanliga julaftonsmorgon med paketöppning och en mysig frukost :) Sen ska vi hem till mormor och morfar (morbror kommer vara där också) och fira julafton och senare på kvällen kör mamma mig till Douglas så ska jag även fira med han och hans familj + släkt :)

På juldagen åker jag och Douglas till mormor och morfar igen för julfika och då kommer även min moster,Dennis,Harry och Lina och då ska vi umgås och "fira jul" även då. Och på kvällen ska vi till min farbror Tommy som fyller år och där kommer alla pappas syskon med familjer vara :)

Jag är väldigt nöjd över att det gick att lösa så att jag på de här tre juldagarna kan träffa alla som jag vill hinna träffa. Även om man inte träffar alla på julafton så blir det bra, det är svårt att hinna med allt på en och samma dag! Men jag tror att det här kommer bli hur bra som helst <3


21 december

Nu är jag hemma igen efter en rolig helg i Göteborg! Första matchen mot Marstrand som var i fredags kväll vann vi med 4-3 och på natten vid tolv slaget firade vi Sarah som fyllde 19år :)

På lördagen hade vi en fridag och fick alltså göra vad vi ville. Jag, Sarah,Lisa + några till åkte till Nordstan för julhandel och shopping. Vi hittade en ny favorit affär som hette Rut m.fl som hade väldigt fina kläder till ett bra pris. Vi gick i flera timmar och hann även med en födelsedagsfika för Sarah. Det blev som sagt en del shopping, jag kom hem med ett par jeanslegins, en blå body med spets armar från Monky (min första), en t-shirt med färg glad text och paljetter, en annan topp och ett par örhängen + lite julklappar.

Sen åkte vi vidare för att kolla en innebandymatch mellan Pixbo och Kumla och efter det åkte vi till Lisebergs julmarknad. Det var jag,Sarah,Lisa, deras mammor och fjunisarna som gick på marknaden och vi hade det hur mysigt och roligt som helst..jag säger bara Broder Jakob och Basket ;)

Igår (söndag) hade vi match nr två mot Vänersborg som vi förlorade med 3-5. Jag gjorde bara sex ströbyten denna match och det var riktigt tungt att sitta på sidan och känna att man inte kan påverka något..Men vi gjorde en bra match! Efter matchen var det dags att åka hem och hem kom vi vid ett. Jag blev jätteglad när jag klev ur bussen och fick se all snö, den måste ligga kvar på torsdag! Det var skönt att komma hem till sin egen säng och jag somnade på direkten.

Idag har jag jobbat 6.30-15 och sen ikväll hade jag Sarah,Lisa och Emmelie julklappsutdelning hemma hos Sarah och Robin :) Alla fick fina klappar och jag blev jättenöjd med mina från Lisa!


17 december

Det var jättertevligt igår hos Malin! Jag har aldrig varit hemma hos henne förut och det var väldigt fint, mysigt. Vi åt/fikade och pratade en hel del. När klockan närmade sig nio åkte vi hemåt och jag gick till tåget...Som självklart var försenat, vad annars? Så jag stod där i 50min och sen komma pappa och hämtade mig och snäll som han är körde han mig hit till Douglas :)

Nu har Douglas gått till jobbet och om en stund ska Hellan köra mig till Nykvarn och halv ett börjar jag jobba. Sen ikväll är det träning och efter den måste jag packa inför imorn. Och förhoppningsvis kommer Douglas till mig ikväll (A). Imorgon kl 10.30 åker bussen med mitt lag från Nykvarn till Göteborg- Vi ska vara där fredag-lördag och spela två seriematcher, en imorgon och en på söndag.  Lördagen får man spendera som man vill, gå på julmarknad, kolla matcher, shoppa, sova?

Det kommer bli en rolig helg iallafall! :D


15 december

Idag när jag såg att det snöade rejält ute blev jag väldigt glad! :) Det gjorde min dag men nu får vi bara hoppas att det håller i sig enda fram till julafton. Jag jobbade på Tallbarret (där jag haft mitt vikariat) idag 11-17 och det gick bra, vi gjorde fina änglar. Sen ikväll har vi haft träning och den gick helt okej. Efteråt samlades vi upppe i cafeterian och där bjöds det på fika och så fick alla en liten julklapp, snällt!

Imorgon jobbar jag 9-17.30 sen på kvällen är vi tjejer hembjudna till Malin för att fira att hon fyller 18år på torsdag! :D Efter det tar jag tåget till Douglas så att vi hinner ses lite den här veckan!

En del av mitt och Douglas julpyssel denna helg! :D






14 december

Hejhej!

Jag har varit dålig på att uppdatera i helgen men det blir lätt så när jag är hemma hos Douglas. Jag har iallafall haft en jättebra helg :) I fredags julbakade jag och Douglas och köpte en fin julklapp till hans mamma. Vårt pepparkakshus blev jättefint (ni ska få se) och vi gjorde även Mozartkulor och chokladmuffins.

På kvällen hjälpte Douglas mig att slinga mitt hår samtidigt som vi kollade Idol..han är bra snäll Douglas! När det var klart gick vi över till Hellan och kollade klart på Idol med honom. Erik vann och det gjorde mig glad, det var den perfekta avslutningen på en väldigt mysig och rolig dag.

På lördagen hade Douglas match och efter det var det party hos Hellan efter att vi suttit några stycken hos Douglas och druckit spetsad glögg ;) Hos Hellan var det massa roligt folk och kvällen blev lyckad om man bortser från en detalj..men i stort sett var den lyckad! Jag har alltid roligt med Mariefredsfolket :)

I söndags var vi ganska trötta så vi låg bara i soffan tills pappa kom och hämtade oss. Vi sov ett tag och sen på kvällen kollade vi på en dokumentär om World Trade Center tragedin. Efter det klädde jag och Douglas vår julgran (vi är alltid tidiga med det) som belv jättefin.

minskat och kirurgen kunde med gott samvete tala om för mig att det inte är något farligt och att den troligtvis kommer att försvinna helt..Och det var såklart väldigt skönt att höra =)


11 december

Igår gick finalen i Mammas Pojkar och jag som hade hoppats på att Bobby skulle välja Jane blev besviken när han valde stroppen Julia. Christian valde 11 år yngre Viktoria och Tim valde spralliga och glada Moa. Jag gick in och läste på tv4 hemsida sen och det har ju inte blivit något mellan några av paren här på hemmaplan...Lite trist faktiskt!

Mammas pojkar


Imorse gick jag upp tidigt för att se förskolans luciatåg och det var det absolut värt! Barnen var jätteduktiga och det var väldigt mysigt! =) De uppskattade mina muffins sen efteråt och jag fick en present av personalen som var två fina värmeljushållare i form av hjärtan :) Om en stund ska jag åka till Douglas. Där blir det lite julbak och så ska vi kolla efter en julklapp till Douglas mamma. Sen ikväll måste vi såklart se Idol finalen! Jag hoppas att Erik vinner men Calle har utvecklats så mycket och är också väldigt duktig så det skulle inte göra så mycket om han vann. Vi får väl se vem som gör vinnarlåten bäst ;)

  
Ha en bra fredag!


10 december

Idag jobbade jag mig mellan 9-15 (de höll kvar mig en timme längre) och jag har haft ansvar för julpyssel hela dagen så det har varit jätteroligt! :) Vi gjorde tomtar av toalettrullar som dom målade röda och sen en vit kula som vi gjorde tomteluva och skägg till. De var kanonduktiga och timmarna flöt snabbt förbi!

Imorgon ska de ha luciatåg för föräldrarna och syskonen och då ska jag dit och kolla. Jag jobbade mig sista dag idag (har fått några dagar i januari och kanske mellandagarna) men luciatåget vill jag inte missa =) Så när jag kom hem idag bakade jag chokladmuffins som jag ska bjuda barnen och personalen på för att visa att jag har trivits hos dem. Så imorn 6.45 börjar luciatåget och så får vi se hur länge jag blir kvar. Lite senare på dagen åker jag till Douglas! :)


9 december

Idag tog vi en promenad med barnen till den nybyggda förskolan vid Turinge där vissa av barnen ska flytta in efter jul. Den såg fin ut och det var roligt att se alla barn så glada och nyfika :)

Jag slutade tidigt idag och sov som vanligt en stund när jag kom hem och sen städade jag min garderob. Ikväll har jag julbakat med Sarah och Lisa. Emelie skulle såklart också varit med men hon var tvungen att stanna kvar i skolan men kom som tur var förbi senare :) Vi gjorde Mozart kulor, choklad och polkagris godis och så gjorde vi ett pepparkakshus. Jag har aldrig gjort ett pepparkakshus så det var spännande, på fredag är det min och Douglas tur ;) Men allt blev jättebra och efter satt vi oss och fikade och kollade på Paradise hotel, väldigt mysigt! :)











8 december

Det var skönt med sovmorgon idag och jag kände att det behövdes..Som sagt jag är en person som behöver mycket sömn. Det gick bra att jobba och det är lite extra mysigt nu när lucia och julafton närmar sig för vi pysslar med barnen, sjunger lucia sånger och varje dag får ett barn öppna en lucka på kalendern och sen öppna en paket :)

När jag slutat vid halv fyra gick jag och solade i 20min och sen sov jag en stund här hemma.  Ikväll är det träning. Vi ska göra Beep test (inte en favorit) och sen blir det förhoppningsvis vanlig innebandy! :D Igår hade vi ju fysträning och det känns i kroppen idag, speciellt i magen och det gör mig bara glad.

Jag följer Paradise Hotel och jag tycker faktiskt att det är jättebra! Det är roliga/sköna personer med och en halvtimme åt gången är helt perfekt. De personerna som jag gillar mest är nog Jackie och Cimon men vi får väl se hur det går hehe.


Kärlek i Magaluf, 09


7 december

Hejhej!

Igår var det söndag, andra advent och Sankt Nikolaus dag. Så när jag kom hem ifrån Douglas hade mormor precis som varje år den 6 december varit förbi med godis till mig och mina föräldrar. Det är något som hon har gjort så länge jag kan minnas :) Tack kära mormor!

Jag var ute och sprang en runda igår också..bla runt ängarna i Brokvarn och det ska jag tipsa er om att inte göra för det är som att springa i en lerpöl en stor del av vägen. Efter det städade jag mitt rum, julpysslade (fixade med julklappsrim) och så åt vi en god middag och hade andra adventsfika här hemma :)

Idag har jag jobbat 6.15-13.15 och det har gått bra. Men nu är jag väldigt trött så ska alldeles strax lägga mig och vila en stund. Mamma och pappa är i Sthlm och julhandlar idag, dom har det säkert jättemysigt.

Ha det bra!


4 december

Hejsan!

Det gick som vanligt bra att jobba igår. Vi gjorde lite julpyssel och så var vi ute en stund också =) Sen vid halv tre åkte jag in till Södertälje för att möta upp Sarah vid fyra. Jag gick runt och strosade lite och det slutade med att jag hittade en julklapp till en fin person och lite små julklappar till mig själv ;) Sen möttes jag och Sarah upp och vi fixade och donade lite och sen mötte vi Lisa och Emelie. Vi gick i lite affärer och sen gick vi och åt middag tillsammans innan spinningen :)

Idag är det äntligen fredag och jag har sovmorgon! Jag börjar 11 och slutar 16.30 vilket är jätteskönt. Ikväll åker jag till Douglas för att ha en myskväll. Sen imorn blir det jakt (ja en sån man jagar rådjur och älgar), vi ska fira Douglas mormor och sen har Douglas och Felix match på kvällen :)

Hoppas alla får en trevlig fredag!


3 december

Godmorgon!

Idag är det torsdag och endast en vecka kvar tills vi åker till Sälen!  Det kommer bli grymt kul =) Men om jag håller mig till nutid så har jag en rolig dag att se fram emot idag också. Alldeles strax ska jag kila iväg till jobbet (fortfarande kvar på samma förskola) och jag vet inte riktigt när jag slutar men jag tror att det är runt ett. När jag slutat ska jag kila hem och sova en stund för jag känner på mig att jag kommer vara trött.

Sen kommer vi till det bästa :) Jag ska åka in till Södertälje och möta upp Sarah så ska vi fixa en sak, kanske julhandla lite, äta middag tillsammans för att sen åka och träna spinning med laget på Sydpoolen. Jag tror att det kommer bli kanonbra!

Ha en bra dag allesammans!


Jag & Sarah <3


2 december

Hejhej!

Igår hade vi inte vanlig innebandyträning utan vi skulle ha löpning istället. Och som ni säkert vet är det inte min favoritsysselsättning men ibland måste det ju göras ;) Så vi träffades vid Oxvreten hela laget men kom snabbt fram till att det var för halt i spåret. Så istället sprang vi en runda i Nykvarn som slutade på hela 9km!! Så långt har jag nog aldrig sprungit förut och jag är så glad och stolt över mig själv för det gick jättebra :) Efter träningen kollade jag,Douglas,mamma och pappa på en film "Ugly truth" sen gick vi och la oss.

Idag har jag och Douglas varit i Stockholm och julhandlat :) Först gick vi till Gamla stan och kollade på julmarknaden och sen till "city". Vi hann även med en mysig fika mitt i allt handlande. Hur som helst så är vi nästan klara nu med våra julklappar vilket känns skönt. Då slipper man stressa dom sista dagarna innan julafton..nu kan vi bara njuta! Tack Douglas för en jättemysig och rolig dag i Stockholm =)

När jag kom hem kunde jag inte låta bli utan jag slog in alla julklapparna som vi köpt. Det tog två timmar och jag tycker det är så mysigt att sitta och pyssla sådär. Nu ligger dom flesta paketen i min bokhylla och sprider lite julkänsla i mitt rum.


1 december

Idag känner jag mig utvildad efter x antal timmar sömn igår på dagen och inatt. Det känns jättebra för idag är det första december vilket betyder att sista månaden på året har börjat och julen är nära! Douglas kommer hit senare idag (jag slutar 17) och imorgon ska han och jag åka till Stockholm och gå på julmarknaden i gamla stan och handla lite julklappar..det kan bli mysigt tror jag :)

Igår var det faktiskt inte bara 30 november utan det var även en väns/lagkamrats fördelsedag! Nämligen Johanna Ottossons födelsedag :) Hon är ny i laget för iår och hon är klockren. Hon är en grym innebandyspelare (landslagsspelare i Norge) och en väldigt snäll och trevlig tjej på sidan av planen, hon ger vårt lag väldigt mycket!

Så hurra, hurra för Johanna!


Längst till vänster är gårdagens födelsebarn!


RSS 2.0