31 maj

Hejhej!

I söndags var det mors dag och det firade vi hos mormor & morfar. Vi firade även morfar som fyllt 70år med smörgåstårta och massa gott fika, det var jättetrevligt! Jag och Douglas åkte dit och fick då träffa släkten + lite vänner till mormor & morfar :) På lördag ska vi släkten på mammas sida ta med morfar på en tripp lördag-måndag, det ska bli så roligt.

I mors dag present av mig fick mamma två toppar och matchande armband och hon verkade bli glad :)

Idag och igår har vi haft försäsongens två första fys/konditionspass med laget, Rockets. Som ni vet har jag förberett mig inför detta genom att jag sprungit 3 gånger i veckan och det är jag så glad för. Dom här två första passen har gått oväntat bra och jag är så glad! :) Självklart var det jobbigt men det går inte att jämföra med tex förra året. Så nu kör vi på och fan vad vältränade vi kommer att vara när säsongen drar igång!

Imorgon är det jobb 6.30-16 och sen åker jag till Douglas. Stackarn är sjuk så jag ska dit och ta hand om honom :)

Ha det så bra mina vänner!


Härliga lördag!

Det gick bra att springa förut även om det inte blev så långt. Jag hade lite tidspress på mig. Jag fick övningsköra in till Södertälje med mamma och det gick galant. Vi skildes åt och jag handlade morsdag present till min kära mor och även lite nytt till mig själv. En god lunch åt vi på New Mill Grill och sen åkte vi på kalas. Det är alltid kul att träffa släkten :)
Nu ska jag vila en liten, liten stund sen ska jag plugga teori ett par timmar innan jag åker till Douglas. Jag har handlat lite gott som jag ska ha när jag läser. Det är trots allt lördag <3


Nya färgglada jens

Blåmönstrad långklänning


Blåbär,björnbär och lakrits! :D


Ha nu en bra lördagskväll och ni som ska ut och dansa, dansa gärna lite åt mig också! :)


28 maj

Godmorgon!

Jag,Sarah och Emmelie åkte till Erotica igår och det var en helt ny upplevelse för mig och vad vi skrattade. Emmelie körde dit och det blev lite felkörningar men tillslut kom vi fram till Alby och kvällen blev lyckad.

Idag är vädret inte speciellt bra, grått och tråkigt. Jag ska strax ut och springa sen åker jag & mamma till Södertälje en snabbis :) Kalas står på schemat 14.00 och sen blir det teoriplugg och sen åker jag till min Douglas.

Igår när vi var på mässan kom jag underfund med en sak. Det var både kvinnliga och manliga strippor där som uppträdde. Men jag tycker inte att det är så "roligt" med en man som dansar runt och åmar sig..jag stod mest och skrattade. Tjejerna var mycket snyggare och sexigare, killarna ska inte dansa så haha! Han hade dessutom påtok för mycket muskler för min smak...


Glad tjej i Göteborg


Kolla vilken räksmörgås vi åt, tredje gången för mig och fler ska det bli.
Underbart god, vid Saluhallarna.


27 maj

Hejhej!

En efterlängtad fredag är här. Idag jobbade jag 6-14 och sen åkte jag och Douglas till Moraberg en sväng. Om en stund ska jag åka till Stockholm med Sarah och Emmelie :) Det är så skönt med helg. Nu har jag tagit mig igenom maj månad och det känns underbart. Rent arbetsmässigt har det varit tufft. Men nu är det över :)

Imorgon är det lördag och jag har lite saker att göra.
* Sova ut
*Åka in en sväng till Södertälje
*Försöka hinna fira kusins dotter
* Ta mig ut och springa
*Åka till Douglas sent på kvällen


Idag har jag och Douglas varit tillsammans i två och ett halvt år. Tiden har gått fort samtidigt som det känns som att vi kännt varandra hela livet. Douglas gör mig lycklig, han får mig alltid att skratta. Han är en väldigt fin människa som charmade mig från första stund, jag är lyckligt lottad som har honom vid min sida.
Jag älskar dig Douglas



26 maj

Hejsan!

Douglas var snäll och hämtade mig på jobbet vid halv åtta igårkväll. Påvägen hem stannade vi på Ica och köpte tre glassorter,kakor och lite annat snaks. Sen kollade vi film med mina föräldrar. En riktig myskväll blev det! :)

Idag jobbade jag 6.30-15 och sen solade jag på balkongen i en timme. Fick lite efterlängtad färg. Nu ska jag alldeles strax åka med Sarah in till Wasa för att träna, det ska bli roligt. När jag kommer hem är Douglas här.
Imorgon har jag och Douglas varit tillsammans i 2,5år...det är länge! =)


Jag älskar dig!
Du gör mig glad


25 maj

Nu sitter jag här och ska om en stund ska jag cykla till jobbet. Jag är redan hungrig trots att jag åt en tallrik med gröt för en timme sen. Jag märkte att det var så i Göteborg också, blev hungrig igen kort efter att jag ätit en stor måltid. Jag vet inte om det har att göra med att jag springer en del, fast jag har ju tränat tre gånger i veckan en hel säsong så det är ju inget nytt. Konstigt är det iaf!



En bild på mig och Douglas i Göteborg <3


Tisdag

Det blev 6km ikväll (30min) + lite styrketräning. Jag hoppas nu att all den löpning som jag gjort senaste veckorna gjort resultat och att jag åtminstånde märker lite skillnad på tisdag nästa vecka då första fys/konditionspasset är med innebandyn. Jag springer ju för att förbereda mig inför detta och för att hålla igång. Imorgon blir det dock vila, kanske en promenad innan jag börjar jobba vid 11.30.

Imorgon jobbar jag till ca 19.30 och så kommer Douglas hit :) Jag kan tänka mig att det blir myskväll med film och något gott.


24 maj

Idag jobbade jag 7-14.30 och sen somnade jag och mamma på soffan här hemma. Jag sov inte så bra inatt och vaknade av att det var storm utanför. Jag har inte gjort så mycket mer efter jobbet, bara lagat mat till mig och pappa. Om en stund ska jag ut och springa men har inte bestämt mig om det blir Oxvreten eller en längre runda. Det visar sig.

Juste, jag har en rolig sak att berätta! I sommar ska jag,Sarah,Lisa,Emmelie,Malin och Matilda hyra boende mellan Tylösand och Halmstad en vecka. Vi ska hyra en mans övervåning som är inredd som en egen typ lägenhet med kök,sovrum,vardagsrum,toalett,egen ingång och altan. En hel vecka med mina bästa vänner,det kommer bli grymt, jag längtar! :)


Jag har inte hunnit föra över de få bilderna jag tagit.
Men här är en bild på Douglas vackra tjejkusiner, Sigrid och Elsa.
 


Jag klarade Oxvreten! ;)

Ikväll sprang jag ett varv i Oxvreten för första gången på väldigt länge. Säkert ett par år! Jag har inte gillat underlaget och sen är har jag vetat om att det är mycket backar. Men idag sprang jag dit och körde 4,5km och det gick bättre än väntat. Det sög allt bra i benen i backarna men det behövs det med. Jag ska nog dit imorgon med. Jag brukar annars springa längre rundor men när jag springer detta varv känns det som att det räcker med att springa de och dit och hem. Bra med variation.  

Imorgon jobbar jag 7-ca 14 och sen har jag inte så mycket mer planerat än träning. Kanska träffa tjejerna? :)
Nu ska jag lägga mig och läsa körkortsteori.


23 maj

Hejhej!

Idag har jag jobbat 8-14 och det gick bra. Inte allt för krävande. När jag kom hem hade jag tänkt sitta på balkongen i solen men det blåste storm här hemma så jag slutade på soffan och somnade. Det var iofs skönt det med. Nu ska jag packa upp min väska från helgen,äta mat och ta mig ut och springa. Det är eftermiddagen/kvällens att  göra och sen blir det nog inte så mycket mer.

I Göteborg var jag in på Body Shop och köpte en parfym & body lotion med jordgubbssmak som jag sett i Södertälje. Den finns bara tillfälligt och luktar jättegott tycker jag :)

Hittad ingen bild på parfymen.




Denna bild tog Elsa på mig i lördags.


22 maj

Go kväll!

Nu är jag hemkommen efter en väldigt rolig och trevlig helg i Göteborg. Det har verkligen varit toppen att få umgås så mycket och intensivt med Douglas, hans familj och släkt. Alla är så snälla :) Vi var ett ganska stort gäng ungdomar som hade roligt tillsammans igår kväll. Igår var även Göteborgsvarvet och våra fyra tappra löpare gjort det så bra. Jag,Douglas,Oscar med kompisar satt på en uteservering och kollade på. Nu väntar en veckas arbete och sen om jag inte minns fel är jag ledig i helgen igen, inte helt fel. Bilder blev det inte så många tyvärr men några ska jag lägga upp inom kort.

Natti natti


20 maj

Min arbetsvecka är äntligen över så nu drar jag till Göteborg. Jag hann förbi frissan också för att toppa lite, blev ingen direkt skillnad. Jag ska göra slingor också, men Marina sa att hon tycker det är enkelt så jag tror att hon får hjälpa mig..om hon vill såklart :)

Ha en bra helg nu då!
Heej dååååå


19 maj

Jag som fasade för att jobba 12 timmar idag och sen åka direkt till träningen....Det hade jag inte behövt för arbetspasset gick fort och jag var inte allt för trött på träningen, men lite. Hur som helst var det lika roligt som de andra träningarna. Det känns verkligen bra! :)

Imorgon jobbar jag 6-10 och sen vid lunch åker jag med Douglas och hans föräldrar till Göteborg och är där över helgen. Vi åker dit för att vara med på Douglas kusins konfirmation, släktmiddag och för att Douglas mamma + två kusiner ska springa Göteborgsvarvet på lördag och vi andra ska heja på! Kul :D Det kommer bli en underbar helg.

Jag har med mig kameran så lite bilder kommer inom kort. Det är ganska dåligt med det nu för tiden.
Hoppas alla får en rolig helg så hörs vi om några dagar.
Natti natti


Onsdag

Ikväll har jag hunnit träffa tjejerna en snabbis för att planera lite inför sommaren. Vi ska åka på roadtrip igen :) Direkt efter begav jag mig och ut och sprang en runda och det gick bra. Var lite tung i benen men det är inte så konstigt eftersom att det var tredje dagen irad. Imorgon har vi innebandyträning och det ser jag fram emot! Men innan dess ska jag jobba 12 timmar och det slog mig idag att jag var tvungen att packa det mesta inför helgen i Göteborg idag redan. Sagt och gjort...men vad svårt det var. Jag har packat ner hur mycket som helst eftersom jag inte kan vara säker på vad det blir för väder och så. Måste ha med reservkläder för dåligt väder. Kläderna är iaf packade nu och skiner solen ska jag använda min nya oanvända långklänning från H&M, den är jättefin. Iaf på galgen ;)

Nu ska jag skriva en lista på de saker som jag inte får glömma att packa ner som ska med i sista sekund, typ som tandborste...Hoppas ni haft en bra onsdag!


18 maj

Sarah var duktig igår, som alltid! :) Efter matchen gosade jag och Douglas ner oss i sängen och kollade på film innan vi somnade. Wonderful! Idag jobbade jag 6-14 och det flöt på bra. Imorgon däremot ska jag jobba 7-19 och det känns sådär. Jag kommer vara helt slut efte det och då ska jag direkt till Wasa för innebandyträning. Puh!
Så morgondagen blir en utmaning men det ska jag klara av. Sen blir det ett par timmar på fredag och sen åker vi till Göteborg :D

Ikväll jag,Sarah,Lisa och Emmelie träffas och planera vår gemensamma semester och se vad det blir för något. Vi kanske måste tänka om, det visar sig. Något bra blir det allt!


Snart har jag och Douglas varit tillsammans i 2,5år, den 27e maj!


17 maj

När jag började på mitt jobb för sju månader sen fick jag hela tiden höra "du får inte tro att det är såhär lite att göra jämt, vänta bara tills maj månad"...Nu när maj månad är här förstår jag precis vad mina arbetskamrater pratat om! Det är sjukt mycket att göra...Jag är golfansvarig och idag har jag suttit med golf från 7.30-14.00 och jag blev precis klar med det som skulle göras idag. Jag har haft ont i bröstet idag igen för att jag känner mig så stressad...Men jag är inte ensam, vi alla har lika mycket att göra och det går inte att göra något åt situationen som vi själva satt oss i. Jag ser verkligen fram emot att åka iväg till Göteborg i helgen!

När jag kom hem somnade jag direkt och sov en timme. Sen tog jag mig i kragen och gick ut och sprang, det gick bra :) Nu ska jag ta en dusch och sen åker jag in till Wasa med Lisa,Emmelie och Douglas för att heja på Sarah som spelar träningsmatch, go Sarah!

Ha det bra!


Måndag

Nu har jag testat mina nya springskor och dom kändes bra, jag studsade fram :) Jag sprang i 40min och körde sen styrketräning här hemma. Nu tänkte jag läsa lite teori. Jag har varit ledig idag men imorn börjar jag vid sex. Jag jobbar tis-fre fast bara ett par timmar på fredag för sen vid lunch åker jag till Göteborg med Douglas familj :) Det ska bli roligt!


Det här är enligt mig en bra träningsredskap. Jag köpte en på Rusta för någon vecka sen, 99kr.


16 maj

Mamma väckte mig halv elva idag. Då hade jag sovit 10,5 timmar, sjukt! Och nu är jag trött igen efter bara några timmar. Det är inte bra...Jag och mamma har varit och handlat lite och jag fick övningsköra :) Jag köpte en par löparskor på Intersport i Moraberg. En trevlig kille hjälpte mig och jag fick springa på ett löpband så att han kunde analysera mitt löpsteg, som var rakt. Jag fick med mig ett par Nikeskor hem som jag ska testa senare idag. Jag köpte även en klädesställning som jag ska ha i mitt rum och ett par skor från Skopunkten.


Mina nya


Stor förlust...

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss ikväll. Sverige blev utklassade av Finland i tredje perioden och vann matchen med 6-1. Finland tog ledningen med 3-1 och då gav Sverige upp helt och hållet. Det är inte dåligt att förlora en VM-final med 3-1 men det är en stor skillnad att förlora med 6-1, det är pinsamt. Finland förtjänade att vinna och Sverige ska skämmas!

Nu är det dags för mig att sova.
Ledig imorn :D


Söndag

Jag,Lisa och Charlie gick en promenad och pratade om allt mellan himel och jord. Nu är jag hemma igen om ska snar laga tacos med mammsen. Vid sju åker jag,Lisa och Emmelie till Coop för att köpa gottis till hockeyn ikväll som vi ska se tillsamans. Det blir bra de! Heja Sverige! :D


Bra tjejer det här, igår var Johanna och Tess med också. Vi hade så kul :D
Synd att jag inte hade kameran med mig.


15 maj

Igår var min värsta arbetsdag någonsin tills den äntligen ordnade upp sig. Jag var så stressad så att jag fick ont i både mage och brötkorgen. Hur som helst blev allt bättre efter ett par timmar. Jag jobbade till sju på kvällen och idag och imorgon är jag ledig. Det känns underbart efter att ha varit ledig en dag på två veckor.

Igårkväll var jag med mina tjejkompisar. Vi träffades hos Lisa som styrde en rolig förpärla med Eurovision song contest och lite ölspel, det var trevligt. Sen tog vi elva bussen till Södertälje och gick ut på 550. Jag hade riktigt kul igår :)

Idag mår jag bra men jag sov till tolv. Om en stund ska jag gå en promenad med Lisa och ikväll är det VM final i hockey. Sverige-Finland! Den måste vi se.

Det var allt för mig, ha det fint!


Hej Rockets!

Nu har jag skrivit på ett kontrakt med Rockets och det känns jättebra. De är ett härligt gäng med tjejer som har varit väldigt välkomnande! Det känns samtidigt lite overkligt. Jag har alltid spelat i Nykvarn och att helt plötsligt lämna efter 12år. Men det är dags! Så nu ingår jag i Rockets damlagstrupp som den här säsongen kommer att spela i div 1. Träningen fo, fortsätter nästa vecka och i slutet av maj börjar fysträningen, jag är så laddad och ser fram emot den här säsongen! Det kommer bli kanon :)

Nu ska jag ta en sen dusch,ringa Douglas och sen sova.
Natti natti


12 maj

Halloj!

Idag är jag heelt slut...fick en ledig dag och det var på tog för lite. Jag skulle slutat två idag men var hemma halv fem, hej maj månad! Så nu har jag sovit i en timme och alldeles strax ska jag åka in till Wasa för att träna med Rockets, jag hoppas att det går bra.

Imorgon är det fredag och vi får se när jag slutar. Schemat säger två men min magkänsla säger tre, halv fyra. Efter jobbet ska jag kanske ut och springa och sen åker jag till Douglas. Vi ska fira att han jobbar sin sista dag på Ica imorn :) Det blir bra det.


Ha det så bra, ciao




Haha, en härlig bild från förra sommaren!
På väg hem efter rolig kväll hos Linnea.
Mina favoriter, Emmelie bakom kameran :)


11 maj

Vilket härligt väder vi har idag. Helt underbart på min lediga dag. Jag har solat i nästan två timmar efter att jag tränat och övningskört. Jag testade en ny variant idag. Jag blandade löpning med intervaller och styrketräning och det gick super. Kommer definitivt att göra det fler gånger! Strax är det dags för mig att ta bussen till Södertälje. Jag ska börja med att lämna blod och sen blir det lite shopping innan jag möter upp Malin och Lisa vid Barolo :) Det här är en kanononsdag måste jag få säga! Ha det fint!


10 maj

Hej!

Nu har jag entligen jobbat mina 9dagar irad, imorgon är jag ledig. Det ska bli så j*vla skönt! Idag jobbade jag 6-17.30 så det blev en rejäl avslutning hehe. Ikväll åker jag till Douglas och imorgonbitti åker jag hem igen. Min lediga dag är fullspäckad men det gör inte så mycket.

*Jag ska ut och springa
*Jag ska övningsköra
* Förhoppningsvis sola nån timme
*Åka in till Södertälje för nödvändig shopping och middag med Malin och Lisa på Barolo :)


Nu ska jag snart ta en dusch och sen kila ner till tåget.


Måndag

Måndagar brukar vara ganska tunga men inte den här. Det kanske berodde på att jag inte varit ledig något i helgen och att det inte ens kändes som en måndag idag...skumt. På onsdag är jag äntligen ledig. Det ska bli så skönt! Jag åker till Douglas imorgon kväll och sen på onsdag ska jag övningsköra med farbror Leffe och sen åka till stan för lite shopping och sen middag med tjejerna på kvällen, det ska bli mys :) Jag ska köpa två nya bikinisar hade jag tänkt och så behöver jag nya löparskor märkte jag idag när jag var ute och sprang. Mina är väldigt gamla! :P Jag behöver faktiskt nya innebandyskor också. Får se om jag hittar något bra på onsdag.

Just nu är det hockey på tv, Sverige-Canada och det står 2-2. Det är rena rama sömnpillret så jag ska nog gå ocj lägga mig snart. Imorgon jobbar jag 6-17 och innan jag åker till Mariefred ska jag ut och springa. Så inatt behöver jag alla timmars sömn jag kan få :)



Om några veckor får jag äntligen ligga såhär på en solstol och njuta av värmen och att bara vara. Få komma bort från allt och alla måsten, det ser jag fram emot!


9 maj

Hejsan hejsan!

Igår skulle jag jobba 6-14 men det blev istället 6-16, inte något positivt. Jag somnade som en stock när jag kom hem och sen på kvällen övningskörde jag till Douglas. Det gick prima :) Idag har jag avklarat dag 8 av 9 och det har gått bra. Blir lite pirrig när jag får så mycket ansvar som idag men det är samtidigt roligt, speciellt när det går bra! Jag kom hem för en timme sen och nu ska jag ut och springa en runda. Sen kommer jag lägga mig på soffan, kanske läsa lite teori.....Men jag är väldigt trött så det blir nog en tidig kväll.

Ha det bra!


7 maj

Det gick bra att jobba idag. Vi har ett stort härligt gäng tjejer hos oss över natten. Lite surt att jobba så många timmar när solen skiner men det är inte mycket att göra åt! Nu sitter jag här med ett glas vitt vin. Jag har äntligen hittat ett vin som jag verkligen kan njuta utav och slipper blanda ut med sprite, jag är en sån mes! Viner heter Relax och det är en blå flaska, testa :)

Snart ska jag äta grillat med mina föräldrar och sen ska jag och Sarah hem till Lisa. Det blir trevligt =) Imorgon är det jobb igen, 6-14. Sen ska jag övningsköra och på kvällen åker jag till Douglas.

Ha en bra lördagskväll och ta hand om er!


6 maj

Go kväll!

Träningen igår med Rockets gick bra och det var väldigt roligt, det är ett härligt gäng. Så nu får vi se hur det blir kommande säsong men jag har nog tagit mitt beslut och det känns skönt. Efter träningen kom Douglas hit så jag fick sova med honom, underbart!

Idag har jag jobbat 6-15 och avklarat dag 5 av 9 raka. Så när jag kom hem belönade jag mig själv med vin i solen ute på balkongen :) Där gick jag igenom tre påsar med sommarkläder som jag lagt undan under vintern, hittade kläder som jag helt glömt bort och det är aldrig fel. Nu ikväll tar jag det lugnt med mina föräldrar. Vi kollar tv och äter och dricker gott, mys. Imorgon jobbar jag 8-16 sen hoppas jag på att få träffa lite vänner :)

Här kommer lite bilder från Valborg.









Dagen efter slappade vi i soffan.


Nu ska jag läsa körkortsteori och sen sova, ha en bra fredagskväll!


4 maj

Idag har varit en mycket bättre dag än igår...verkligen mycket bättre. Jobbet var roligt igen efter det har det bara rullat på :) Jag och mina föräldrar åkte till Södertälje och jag fick övningsköra och det gick toppenbra. Jag och pappa hämtade ut våra nya pass och sen gick jag till trafikskolan för att köpa teorimaterial. Så jag kom hem med den vanliga teoriboken + en till lite tunnare, nu ska det pluggas!!! Sen åkte vi även förbi Coop Forum där det var rea på köksredskap vilket resulterade till att jag kom hem med lite smått och gott till min samling under trappen ;) Jag gick igenom allt idag och skrev en lista och nu har jag en hel del saker och det är ju inte helt fel när det väl är dags att lämna boet :) Vi var förbi hos mormor & morfar idag på en fika också. Morfar fick sin 70års present av mig och det var roligt att se hur glad han blev :)

Träna har jag hunnit med idag också. Var ute och sprang i 40 min varav 10 min i trapporna vid Turingeskolan, det gick bra. Imorgon är det dags att provträna med Rockets för andra gången. Spännande!

Bilder från Valborg kommer nu i dagarna när jag har tid att sitta vid datorn lite längre.
Nu måste jag sova, god natt gott folk


Tisdag

Jag sprang till Oxvreten och tog mig ut i spåret. När jag sprungit en liten stund kom det snölblandat regn och jag blev dyngsur direkt. Så jag bestämde mig för att avbryta så jag sprang hem och körde styrka. Imorgon ger jag mig ut igen och hoppas på ett snällare väder haha.

Imorgon ska jag även förbi hos trafikskolan och köpa teoribok och eventuellt körlektioner. Det är dags att sätta fart med teorin nu :) Jag vill så gärna ha det där körkortet!

Men nu är det fotboll som gäller, Real Madrid-Barcelona


3 maj

Den här dagen har hittills varit kass...Vet inte om det beror på vädret, ett riktigt bakslag är vad jag kallar det när det snöar i maj efter en varm april månad. Fy så trist! Jag slutade jobba för en timme sen och snart ska jag övningsköra med min farbror, det blir bra. Sen senare ska jag ut och springa och förhoppningsvis blir det med Sarah :)

För att inte detta endast ska bli ett depp inlägg ska jag berätta en rolig sak. I juni åker jag med mina föräldrar till Rhodos en vecka. Det är något att se fram emot, fan vad skönt! :)


Här ute på närmsta udden ska vi bo!

Herrå


2 maj

Halloj!

En ny vecka och en ny månad är nu här. Maj månad som förhoppningsvis blir en varm och skön månad. Jag blev allt lite orolig när det kom en snöskur förut idag...inte bra. Jag har jobbat 10-19 idag och efter det har jag fixat och donat lite hemma.

Helgen då, det har varit Valborg och jag har varit i Mariefred hos Douglas hela helgen :) I fredags var vi ett litet gäng hos Douglas kusin Gustav. Drack ett par cider och bara satt och umgås, trevligt trevligt. På lördagen fixade och donades det lite under dagen och på eftermiddagen kom Lisa. Jag,Lisa,Douglas,Felix och Marina grillade tillsammans vilket jag mycket gott. Lite senare gick jag,Lisa och Douglas över till Gustav och där var ett gäng kompisar. Vi spelade kubb för att sen gå in i värmen och fortsätta umgås. Det var en rolig kväll helt klart! :)

Igår åkte Lisa hem ganska tidigt och vi andra städade en del innan vi hamnade i soffan och dega. En riktig slappsöndag var det enda tills våra magar började kurra. Det tog jag och Douglas tag i och efter ett tag serverades två pajer, inte dåligt om ni frågar mig ;) Det har som sagt varit en bra helg men som tog slut alldeles för fort. Idag jobbade jag min första dag av nio i rad, det känns sådär...

Nu tänkte jag visa upp lite vårnytt! =)





RSS 2.0