25 juni

Igår var det som alla vet midsommar. Den firades i Mariefred med Douglas,Lisa och massa vänner. Kvällen blev lyckad med mycket tid att umgås, lekar,god middag med visor och en hel del dans! Det var helt klart min roligaste midsommar någonsin. Douglas, Gustav,Eddie och Mathias hade ordnat allt så bra :)



Jag och Douglas! <3

Lisa,Lina,jag

En del av folket, vi var ca 40 st =)

Jag och Lisa! :)

Ida,Sara,Charlie,Paow och Lina

Mikaela,Robert,jag och Chris

Gustav och Douglas

Lekdags!

Potatis och sked ;)

En lycklig Celina

Oscar,Viktor,Chris och Emma

Emma,Lina,Lisa och jag

Mitt lag "Mao"

Robert,jag,Martin och David

Jag,Douglas,Sebastian och Oscar

Jag och Douglas

Jag och Paow

Jag och Lisa hahaha!

Lisa,Chris,?,?

Party party!


Dagen och kvällen hade inte kunnat bli bättre. Jag hade ett leende på läpparna  från att jag vaknade tills jag la mig i sängen för att sova. Tack alla som var med denna roliga Midsommar. Hoppas vi ses nästa år igen! :)


23 juni

Hejhej!

Igår efter jobbet var det personal"fest" och det var mycket trevligt. Vi spelade golf, fem hål och även om det inte var min grej är jag glad att jag testat på. Jag följer gärna med fler gånger men då tänker jag titta på ;)

Efter golfen blev det barhäng med goda drinkar och skön musik. Sen var det dags för middag som vi åt ute på altan. Det blev grillat med potatisgratäng och lite andra tillbehör. Jag åt grillad annanas för första gången och det var supergott! Under middagen sprang tiden iväg och vid halv tolv övergav vi myggen och förflyttade oss in till biljardrummet. Det blev en tävling och ägaren Bosse spelade gitarr och sjöng för oss. Det var en rolig kväll! Vid två tiden somnade jag gott med Lisa i vår mini-svit :)

Idag jobbade jag 8-14 och det var lite tungt. Men nu har jag äntligen lite semester så det gjorde inte så mycket. Att veta att jag åker till Rhodos om några dagar gjorde dagen lite lättare. Om ca en timme ska jag åka till Douglas. Jag har bunkrat upp för en myskväll :D Imorgon är det Midsommar som jag ska fira med Douglas, Lisa och en massa vänner. Jag vill precis som alla andra ha en regnfri dag och kväll :)


Jag hoppas att alla får en trevlig midsommar, ta det lugnt med nubben! ;)


21 juni

Go kväll!

Nu är jag trött, helt slut faktiskt. Jag fick jobba över även idag. 3,5h övertid blev det så kom därifrån vid halv fem.
Jag åt middag med Lisa på Goggos. Det blev en god kebabsallad och vi pratade om livet :) Lisa är en kanontjej, en fin vän.

Jag har även haft konditions/styrketräning ikväll. Vi sprang 8km + styrka. Det gick bra!
Nu har jag en och en halv arbetsdag kvar sen är det semester. Fan vad skönt!

Imorgon efter arbetstid ska jag och mina kollegor vara kvar på jobbet för att först spela 6hål golf för att sen äta och dricka gott tillsammans. Det blir en bra avslutning på våren för nu går vissa på semester. Så det blir perfekt att få umgås en kväll med alla innan vi splittras.  Det är även för en del extrapersonal så Lisa ska också dit och vi ska sova kvar, det blir mys de :)

 
Jag & Lisa på Valborg


20 juli

Hejhej!

I söndags var det jobb med mamma 7-12 och det gick bra. Sen lite senare kom Douglas och vi, jag,mina föräldrar och Douglas gick hem till mormor och morfar. Det var dags för den årliga syskonträffen då mormor + hennes tre bröder + barn och familjer träffas för att umgås och äta gott. Det var som vanligt väldigt trevligt! :)

Efter det följde jag med Douglas hem och vi hamnade i soffan och kollade film. Det var så lugnt och skönt :)
 
Nu är jag äntligen inne i min sista arbetsvecka innan jag får lite semester. Det ska bli härligt.
Men först är det Midsommar och det kommer bli toppen. Den ska firas i Mariefred :)


Såhär glad var jag på Varlborg då vi var i Mariefred.
Lika glad vill jag vara på fredag ;)


18 juli

Hejsan hejsan!

Det var mysigt hos Sarah igår och en bit in i andra filmen kom även Lisa och Fabian. Emmelie hann inte tyvärr. Vi hann se två av tre Twilight filmer och äta en hel del gott!

Idag var det jobb 9-14. Men när jag och mamma skulle åka visade en typ granne oss en påkörd katt som något lagt påsidan av vägen. Vi kände igen den stackars katten och det var våra andra grannars lilla katt på ett år. Så jag fick gå med det tråkiga beskedet till dem innan vi åkte...Inte roligt alls.

Ikväll blir det lugnt för min del eftersom att jag jobbar imorgon med. Så strax ska jag äta middag med mina föräldrar och sen springa en runda innan jag gosar ner mig i soffan med en godispåse. Har sett i ögonvrån att mamma gör rabarberpaj också :)





Fredag

Mötet gick fort och smärtfritt. Det ska bli roligt att umgås med gänget på onsdag, spela golf,äta middag och ha roligt!

Ikväll blir det promenad med Sarah följt av middag och Twilightmaraton. Sen kanske även Emmelie kommer :)
Det blir allt en bra fredag det här!


Två år gammal bild på mig och Sarah


17 juni


Picknick i Lottenlund!

Fin fina tjejer med Gripholmsslott i bakgrunden
Emmelie & Lisa utanför slottet


Önskebrunnen inne i slottet


En lycklig Celina senare på kvällen

Killarna slog lite golf ut i vattnet

Nu ska jag göra mig klar för att cykla till jobbet för ett obligatoriskt möte. Vädret lockar inte men vad ska man göra. Ha en bra fredag!


16 juni

Halloj!

Idag har varit en bra dag. Den började med lite ont i halsen men det ordnade upp sig. Det gick  bra på jobbet idag och jag hann både sova en stund och träffa Emmelie & Sarah innan min träning ikväll. Idag var det en tjej som höll i träningen med oss och det blev blandat ute och inne med kondition,styrka och uthållighet. Det var en roligt pass! :)

Imorgon är jag ledig från jobbet förutom att jag måste in på ett obligatoriskt möte kl 13.00. På kvällen ska jag umgås med Sarah,Lisa och Emmelie.

Lördag och söndag jobbar jag men det gör inget, det blir inga långa dagar.

Imorgon ska jag lägga upp lite bilder från i lördags. Det var en underbar dag i Mariefred! :)


Onsdag

Den här dagen slutade inte riktigt som jag tänkt mig. Jag kom hem från jobbet för en timme sen och skulle sluta senast sju. Men det blev så att vi tog emot lite kvällsgäster och jag stannade kvar eftersom att jag fått sovmorgon. Som tur var hade jag endå inget planerat ikväll :)

Imorgon jobbar jag nu efter lite ändringar 6-14.30 och sen ska jag träffa Sarah och Emmelie. Det ser jag fram emot!!Det var lite tråkig och onödig info. Nu måste jag sova, natti natti

15 juni

Nu har halva juni månad passerat. Det går läskigt fort och jag vill kunna njuta mer utav sommaren än vad jag gör. Men men, nu är det inte långt kvar alls tills jag åker till Rhodos med mina föräldrar. Det ska bli underbart! :)

Igår var det jobb, fysträning och när jag kom hem från den var Douglas här. Vi kollade på en film med mina föräldrar.  Idag har jag haft sovmorgon och börjar vid elva och jobbar till ca 19.00. Ganska skönt. 


Här kommer bilder från Felix student!

                                       1. 2.3.
4.5.



1. Felix och Douglas vid utspringet.
2. Felix och Marina vid utspringet.
3. Felix,Douglas,Gustav och kompiasar påväg till Felix flak.
4. Felix uppe på flaket.
5. Felix och Douglas på mottagningen.


Några bilder från Rigakryssningen!



13 juni

Här har det varit väldigt dålig anledning senaste tiden. Dagarna har bara flytit på. I veckorna är det jobb och träning som gäller..ganska enformigt men okej. Men i torsdags tog Douglas lillebror Felix studenten samt hans tjej Marina. Självklart var jag där med Douglas + familj och firade detta. En underbar dag och kväll! :)

Fredag kväll umgicks jag med Lisa och Emmelie. Det blev promenad och sen kollade vi på en bra film, Just go with it :) I lördags åkte vi tre till Mariefred och strosade runt och åt lunch på en filt i Lottenlund. Det var Ångansdag och massor med folk. Vi gick även en guidad tur på Grippsholmsslott. När tjejerna åkte hem gick jag till Douglas och grabbarna som satt på en balkong och hade det trevligt i solen. Det var gött! :) På kvällen fortsatte vi att umgås med våra vänner och vi kunde sitta ute hela kvällen förutom då vi var till Värdshuset en snabbis. Hela lördagen var underbar!

Tränat har jag gjort lördag & söndag och det kändes ikväll då vi hade fysträning med laget. Det var intervall och styrketräning. Känslan efter går inte att beskriva. Imorgon blir det en lång löprunda och styrka.

Bilder har jag lovat länge nu och det kommer. Men inte idag....Nu vet ni att jag lever! ;)


8 juni

I lördags åkte jag med mina föräldrar och släkten på mammas sida på en två dagars kryssning till Riga. Vi kom i land lördag förmiddag och hade ca sex timmar i Riga. Det var en fin och mysig stad att strosa runt i. De två kvällarna vi spenderade på båten åt och drack vi gott samt dansade en hel del tillsammans in på småtimmarna. Det var en fantastisk resa! :)

Vi kom hem i måndags och då var det dags för mig att jobba eftermiddag/kväll. Det var segt....Igår var det också jobb följt av konditions/fysträning. När jag kom hem var Douglas här :)

Idag efter jobbet har jag och mamma varit och storhandlat och jag fick övningsköra en hel del. I helgen blir det mer för sen har jag min första körlektion på måndag. Jag hoppas att det går bra, jag är jättenervös.

Bilder från helgen kommer en annan dag!
Ha det bra


Jag har dom bästa vännerna!




Emmelie var också med men hon var kameraskygg ;)



Petter och September var bra och jag hade lika roligt som vanligt med mina tjejer! :) Synd bara att de inte spelade längre och att inte vi kom lite tidigare. Nästa gång röstar jag för en heldag på grönan. Nu har vi alla det gröna kortet som ger oss fri entré. Tjejerna fortsatte ut i Södertälje och jag var tråkig och åkte hem...Men imorgon vill jag vara pigg för jag ska ut och springa, packa lite och sen åker jag iväg med mina föräldrar + släkten på mammas sida och kommer hem på måndag.

God natt


3 juni

Nu är juni månad här vilket betyder att sommaren är här. Igår vaknade jag upp hos Douglas i skaplig tid. Vi började baka kakor till Felix student som är på torsdag. Det blev ca  200 kakor :) Jsg tog mig även ut och sprang i hjorthagen + styrketräning. Sen lagade jag och Douglas middag till familjen och efter det blev de slapp i soffan. Underbart!

Idag är det kanonväder. Utomlandsvärme! Jag,Douglas och Douglas pappa var iväg och handlade lite och sen släppte dom av mig hemma. Det har blivit ett par svettiga timmar i solen men nu ligger jag inte. Vill inte bränna mig..Om två timmar ska jag åka med lit tjejkompisar till Gröna Lund för att se Petter och September och imorgon blir det mer äventyr, men det kan jag inte skriva ut här ännu :)

Ha en härlig fredag!


RSS 2.0