28 juni

God morgon!

Idag ska jag jobba 8.30-18. Sen måste jag ut och springa och efter det kommer Douglas hit. Solen skiner även idag så det känns lite surt att behöva sitta inne hela dagen, jag hoppas verkligen att det är bra väder nästa vecka också när jag har semester! :)

Ha en bra dag!


27 juni

Hejhej!

Jag och Douglas handlade det sista på Ica (ett jättebra myggmedel) i fredags innan vi åkte mot Hosta. Det gick bra att åka, vi hittade rätt och färden tog ca en och en halv timme. Vi var framme vid halv tolv och då var det redan några stycken där. Det ramlade in fler och fler och när alla 17 var åt vi en god midsommarlunch med sill, pajer m.m. Efter det var det femkamp och det var hur roligt som helst, oj vad jag skrattade! Grenarna var säckhoppning, ölsvepning&citronätning, stövelkastning,få upp ett äpple ur en balja med vatten och sista var norskfylla. Mitt lag kom tvåa :) Efter femkampen tog vi det lite lugnt, fixade oss lite och sen var det dags för tipspromenad och sen middag plus lite fler lekar. Lyckat! Vid ett halv två kröp jag in i mitt och Douglas tält efter en lång dag, och tro det eller ej men jag sov faktiskt förvånandsvärt bra :P

På lördagen åt vi genemsam frukost och sen åkte alla hem lite olika tider. Jag och Douglas stannade till halv sex. Vi låg mest på gräsmattan hela dagen och hjälptes åt att städa och plocka ner partytältet. Jag hade en jobbig huvudvärk hela dagen vilket jag inte haft förut. Men jag tror det berodde på att jag inte drack något vatten under hela fredagen från att vi kom dit, det blev bara cider och i den värmen är det inte så smart..När vi kom hem till Mariefred tog vi det bara lugnt. Kollade fotboll och sen en film.

Idag har jag,Douglas och Felix varit ute med båten en stund. Sen körde min snälla Douglas hem mig så jag kunde jobba en stund också. Vid åtta kom Sarah,Lisa och Emmelie hit och åt glass, mysigt! :)


Jag

Jag & Douglas

Snart dags för lunch

Lunchen!

Jag&Douglas

Gänget :)

Douglas & Filip precis innan första femkamps grenen som är säckhoppning!

Gren två

Stövelkastning, jag var bäst av tjejerna ;)


Filip & Amanda förbereder gren tre

Innan sista grenen som var norsk fylla skulle alla ta en Jäger shot!

Sen sprang man fram till pinnen och snurrade fem varv..

Alla tjejerna!

Jag & Douglas

Vi ramlade haha!

Middagen!


24 juni

Hej! Efter att ha jobbat sex dagar irad är jag ganska trött. Igår efter jobbet kom Lisa och Emmelie till mig och fikade, jättetrevligt hade vi :) Idag dagen innan midsommar är tydligen den största dagen på året då felst personer handlar,  tillsammans med dagen innan julafton. Jag jobbade 7-16 idag och det var full rulle hela dagen, men det gick bra! Tränat har jag gjort idag med, det kändes att jag fortfarade är lite förkyld. Nu är jag hos  Douglas. Imorn ska vi åka till Amandas (kusin Filips tjej) stuga och fira midsommar med dem och deras vänner. Vi blir ca 20st och det blir femkamp och midsommar mat, kommer bli kanon! Vi kommer hem på söndag igen, hoppas alla får en rolig midsommar.


22 juni

Hej hallå!

Efter tio timmars sömn har jag faktiskt mått bättre idag. Innan jag började jobba vid tolv hann jag ta det lugnt i solen en timme, läsa lite och så. Det gick bra att jobba, nu sitter det mesta. Det är bara vissa PLU-koder som är svåra att minnas, och att veta vad alla olika bröd heter. Men men det kommer nog det med till slut! Jag ska jobba imorn med, samma tid som idag 12-20.15. Sen kommer mina bästa vänner till mig och fikar, det ser jag fram emot! :)


Här fick Lisa sin 19års present!
Vi bjöd med henne på HairSpray musikalen.


21 juni

Imorse åkte jag hem med Douglas mamma, sov två timmar och gjorde mig sen klar för att börja jobba kl 11. Jag har varit hängig hela dagen men som tur var inte haft ont i halsen. När jag kom hem sen somnade jag och sov i mer än två timmar, så det blev ingen träning för min del. Vill inte bli sämre. Jag vaknade vid halv åtta, åt middag,duschade och sen har jag kollat fotboll. Nu ska jag strax lägga mig och sova. Imorgon ska jag jobba på Ica 12-20.15.

God natt


Du gör mig lycklig!


20 juni

Igår gifte ju sig vår kronprinsessa Victoria med Daniel Westling. Jag såg delar av vigseln hos mormor & morfar och det var vackert tycker jag, vilken glädje det var i hela Stockholm. Dennis min mosters man är med i hemväret och fick äran att stå där i sin uniform och vakta där Viktoria och Daniel kom åkandes, häftigt! :) När jag sen kom hem igårkväll såg jag kungen och Daniels fars tal till brudparet. Båda var väldigt fina! Något som jag missade var Daniels tal till Victoria men det ska jag titta på idag tänkte jag. Jag tycker det är roligt att vår kronprinsessa  har valt och fått att gifta sig med Daniel som är en helt vanlig kille från början. Att hon fick följa sitt hjärta, mycket bra.



Idag vaknade jag med en ömmande hals men det gick ganska bra att jobba endå. Jobbade 9-15 och sen på eftermiddagen kom Douglas. Vi åt en god grillmiddag med mina föräldrar och kollade lite fotboll innan vi åkte hit till Mariefred :) Nu blir det snart mer fotboll mellan Brasilien och Elfenbenskusten. Imorgon ska jag jobba i Sandtorp och får då träffa Lisa lite, alltid roligt. Sen ska jag jobba på Ica på tisdag, min första stängning. Spännande!

Ha det så bra!


19 juni

Hejhej!

Det gick bra att jobba i Sandtorp igår. Vi var ute i det fina vädret på förmiddagen men sen på eftermiddagen kom världens regn och det haglade till och med. Som tur var gick det över och på kvällen åkte jag och Lisa till Heron City :) Det var en väldigt lång kö på vägen dig men som tur var hann vi i tid så vi både hann äta och sen se den filmen vi ville, nämligen Sex and the city 2. Jag hade hört lite olika åsikter om filmen men jag var helnöj! Den var väldigt bra och det blev mycket skratt från mig och Lisa, toppen :) Strax efter tolv var jag hemma igen efter en trevligt kväll och då var det sängen som gällde.

Idag har jag jobbat frukost med mamma och sen har dagen/kvällen spenderats hos min mormor & morfar :) Vi har nämligen haft släktträff på min mammas sida idag, trevligt trevligt! Roligt att träffa släkt som man sällan annars träffar. Imorgon ska jag jobba frukost igen med mamma och även träffa Douglas! <3


Jag & Lina

Jag,Harry,Lina
Mina småkusiner!

Nu måste jag sova, jag är helt slut. Får se om jag överraskas av Douglas om ett par timmar eller om jag får åka dit imorn, natti natti!


17 juni

Jag blev ledig ytterligare en dag men det gör inte så mycket. Det har ju varit kanonväder och så ska jag jobba fre,lör,sön,mån :) Vid elva åkte jag och pappa till Hökmossen och låg där och slappade till halv två. Sen har jag även legat över en timme på balkongen här hemma så nu hoppas jag på lite färg hehe. Ikväll är det träning igen, hoppas det går bättre än i måndags! Imorgon ska jag jobba på Sandtorpsdagiset 10-16.30 sen får vi se vd kvällen bjuder på.

Ha det gött!


Härligt, härligt!


16 juni

Hejsan!

Det blev inget jobb för min del idag. Istället har jag legat på balkongen i tre timmar och solat och sen åkt till Södertälje med mina föräldrar. Jag skulle handla shorts men kom hem med lite mer än så ;) Det var ju rea inne på H&M och då kunde jag inte låta bli.

Jag hade velat träffa mina vänner idag men det var ingen som kunde..de är så upptagna! Får hoppas att vi kan ses på fredag. Så ikväll blir jag bara hemma och gör ingenting. Städade lite förut men ska göra det bättre imorn om jag inte får jobb. Douglas och gänget är nere i Göteborg och har några roliga dagar framför sig, de blir nog kvar till söndag.


Paljett jacka från H&M


Blommig spetskjol från H&M




Vita trekvarts leggings från H&M


Grå kofta från H&M

Jeans shorts från H&M

Tre kvarts byxor från Kappahl

Två par shorts, rosa &vita från Kappahl


Vit blommig spetsklänning från Kappahl


15

Efter jobbet igår gick jag och Douglas hem till Amanda och Filip. Där bjöds det på god middag och så planerade vi lite inför vår semester tillsammans v 27. Vi ska nämligen åka till Grebbestad i en vecka och även åka på lite utflykter runt om där, kommer bli kul :) Sen på kvällen hade jag träning och den gick inge vidare..Sen var det fotboll och filmys med Douglas. Vi har börjat kolla på gamla tecknade filmer så igår blev det Mulan.

Idag har jag jobbar 12-18 och sen var det fort hem och iväg direkt till fysträningen. Vi körde hinderbara och styrketräning i lag. Mitt lag vann båda gångerna. Vi skulle springa ett varv och på olika ställen göra olika styrkeövningar. Det skulle vi göra två gånger på tid och det lag som kom närmast sin egna tid vann. Mitt lag prickade in tiden exakt båda gångerna. Jag vet att det låter otroligt men det är sant! :D

Imorgon och på torsdag är jag ledig än så länge men jag hoppas på jobb. Annars får det gärna vara fint väder så jag kan ligga och sola på balkongen! Douglas åker till Göteborg imorn och ska på konsert med några kompisar, inte illa.


Nu ska jag sova,
Ha det så bra!


13 juni

I fredags efter jobbet (som gick jättebra, jag satt själv i kassan hela dagen) körde pappa mig till Douglas. Vi hade en mysig kväll med godis och fotboll med hans familj :)

Igår var det dags för Tobbe,Dea,Mackan och Simon att ta sin efterlängtade student i Eskilstuna. Jag och Douglas åkte in med Sebbe och Sebbe för att se när Tobbe och Dea sprang ut vid ett. Vi hittade deras familjer och vi blev ett helt gäng där med kompisar, kul! Killarna var självklart glada och de fick massor med saker runt halsen. Sen gick vi och ställde oss vid rondellen där alla studentflak körde. Där fick vi även se Mackan och Simon som vi inte hann träffa innan :)

På senare eftermiddagen/kvällen var vi hos Tobbe på hans studentmottagning. Där var det väldigt trevligt och vi var ett stort gäng kompisar som firade Tobbe och Dea :) Vi satt ute i ett stort partytält och bara umgicks. Senare tog några taxi och några tåget till Eskilstuna. Vi gick ut på Harrys och det var riktigt bra! Kvällen slutade med min älskling i hans säng, det var så skönt att få lägga huvudet på kudden.

Idag sov vi ut och sen vid två var det dags för mig att åka hem. Jag jobbade mellan tre-fyra och efter det gick jag hem och kollade fotboll och sen somnade jag på soffan. Om en stund kommer Douglas hit och det vankas godis,rabarberpaj och en bra film! Imorgon ska jag jobba 7-16 kul! :)











10 juni

Igår mötte jag upp Sarah & Lisa på stan för att se Malins och Emmas utspring :) Vi gick lite på stan, åt lite och sen var det dags. Vi hittade Malins familj och släkt och sen väntade vi en stund innan vi hörde jublet från studenterna. Malin klass var först ut och glädjen man ser i deras ansikten går inte att beskriva, men man vet hur det känns! Vi kramade om vår vänn och hängde saker runt hennes hals och efter en stund var det dags för flaket!

Vid fem kom vi till Malins mottagning och där var det väldigt trevligt. Roligt sällskap, god mat, glada och vackra Malin som mittpunkt, ja det var trevligt helt enkelt. Vid åtta rörde jag mig hemåt och sen tog jag nio tåget till Douglas.


Jag,Sarah,Malin,Lisa

En lycklig Malin, grattis gumman!




Vackra Emma på flaket!
Grattis


Idag åkte jag och Douglas in till Strängnäs för det var dags för Thomas treor att ta studenten! Vi åkte dit för att gratulera Ida! Vi stod med hennes familj och Simon och efter en stund kom hon springandes med tårar i ögonen :)


Grattis Ida!

Simon & Ida!


8 juni

Hejsan!

Jag är så stolt och njöd med mig själv just nu. Det går bättre och bättre på Ica vilket känns jättebra och träningen idag gick super. Först hade vi Beep test som är ett sorts konditionstest och där tar man verkligen ut sig. Efter det sprang vi 7km! Och jag som annars springer ganska långsamt när jag springer långt tröck på ordentigt och höll en riktigt bra tempo :) Känslan efteråt går inte att beskriva, jag var och är så nöjd!

Imorgon är jag ledig och ska åka in till Södertälje vid halv tolv och sen möta upp Sarah & Lisa. Malin tar studenten imorgon och vi ska självklart vara där när hon springer ut! Sen ska vi på hennes mottagning senare på eftermiddagen, det kommer bli en toppendag.

Natti natti


7 juni

Min första dag på Ica är över. Det gick ganska bra och var väldigt roligt! Jag hade en snäll tjej som lärde upp mig och var med hela tiden :) Imorse var jag jättenervös, det började redan igår kväll och i natt vaknade jag typ varannan timme hehe. Imorgon ska jag ner igen och öva mer, det blir bra.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan det är dags att sova, 6.00 ringer klockan imorn!

Natti natti


6 juni

Hej!

Matchen igår gick bra och det var jätteroligt. Vi har ju en ny tränare, några nya spelare och ett nytt spelsystem. Men jag tycker det gick väldigt bra för att vara första matchen :) Vi vann med 3.0. På kvällen firade vi Emma som fyllt år. Först hos henne och sen tog vi bussen in till Södertälje. Vi gick först till The strip en stund och sen vidare till 550. Jag hade jätteroligt och kvällen avslutades med en god kebab innan vi tog taxi hem.




Dea & Emma

Pierre & jag



Jag & Douglas

Sebbe & Mackan





Viktor & Jag

Jag & Chris

Chris,jag,Emma

Idag har varit en lugn dag. Vi körde hem Douglas och sen sov jag en stund innan jag,Sarah,Lisa och Emmelie åkte in till Södertälje. Vi åt en mysig middag på Barolos uteservering. Vi satt i tre timmar och pratade, underbart!

Imorgon är min första dag på Ica och jag är nervös. Det ska bli roligt men det är nog mycket att lära sig. Men jag ska "träna" mån,tis,fre så sen sitter förhoppningsvis det mesta.


Vi är bäst! <3


5 juni

Idag är det exakt ett år sedan jag tog studenten, ett år sedan jag sprang ut från min gymnasieskola för gott och ett år sedan jag träffade min klass, ett år sedan jag hade de roligaste timmarna i mitt liv nämligen på studentflaket, ett år sedan hela min släkt var samlad för att fira min studentdag med mig! :)

Tänk att det har gått ett helt år. Min första tanke är, vad har jag gjort under det här året? Och jag är väldigt glad över att jag kan säga att jag har jobbat från att jag tog studenten och att jag jobbar fortfarande. Med två saker som jag tycker är väldigt roligt, nämligen som förskolevikarie och inom restaurang! Och att jag fått sommarjobb på Ica är jag överlycklig över, det ska bli kul det med! Något som jag hade velat kunna skriva är att jag tagit körkort, men tyvärr! Men jag kan däremot säga såhär att om ett år, då ska jag ha körkort :D













4 juni

I tisdags jobbade jag med mamma 6-14.30. Sen blev jag hämtad av Annemie,Marcus,Jimmy,Benge och Ing-Marie. Vi åkte till Strängnäs för att titta när Elene sprang ut (min kusin). Vi stod en stund och väntade och sen när de väl sprang ut rös jag gång på gång, jag mindes känslan när jag själv sprang ut. Helt underbart! Sen fick vi lite tid med Elene innan det var dags för henne att gå upp på flaket..åh jag ville så gärna åka med :P Det är helt klart det roligaste med hela studenten, att åka flaket. Och de verkade ha det så roligt där uppe! När flaken åkte iväg följde jag med hem till dem och hjälpte till att förbereda inför Elenes mottagning :) Släkten kom och det bjöds på god mat och god tårta. Senare kom Douglas också. Vi var hemma vid halv tolv efter en rolig dag med släkten, Elenes dag! :)


Elenes familj
Pojkvän,mamma,pappa,syster och systers pojkvän

Europaskolan

Det är Elene som håller i skylten!

Så himla söt bild!

Vackra Elene!

Elene & jag <3

Dags för dagens roligaste ;)

UNDERBART!

Elenes mottagning!

Min fina mamma med klänningen hon fick av mig i morsdag present :)

I onsdags jobbade jag i Sandtorp med Lisa och sen var jag med Douglas. Vi åt grillat på balkongen med mina föräldrar och sen kollade vi på Sverige-VitRyssland (fotboll).

Igår jobbade jag hos mamma igen, på Vidbynäs Gård. Sen låg jag ute i solen en timme, sov lite och sen kom Lisa och Emmelie förbi innan jag hade träning. Efter träningen kom Douglas och hämtade mig. Vi åkte till Mariefreds golfbana och spelade korthål med Simon och Ida som vi inte träffat på ett halvår. Det var roligt men fy vad dålig jag var haha. Men det var ju första gången för mig så det var väl inte så konstigt.

Idag är det den efterlängtade fredagen. Jag har jobbat med Lisa även idag fast bara några timmar. Hon slutade tidigt och jag var kvar och stängde. Strax innan sex kom jag hem och somnade på soffan. Sen har jag varit ute och sprungit en timme, samma runda som sist och det gick strålande! :)

Imorgon har vi träningsmatch i Vagnhärad mot Sörmlands F15, spännande! Det ska bli roligt, jag är laddad. Sen på kvällen ska jag och Douglas till Emma som fyllt år.


RSS 2.0