30 juli

Hej!

Idag vaknade jag vid 12. Pratade med mamma och pappa och bestämde att det skulle hämta mig i Nykvarn. Så jag följde med dom till Mariefreds camping :) Vi spelade kubb och jag förlorade både mot mamma och pappa :P Sen åt vi mat grillspett, potatissallad och sallad. Efter maten gick vi in till Mariefred och satt oss vid Värdshuset och tog en varsin öl/cider, det var mysigt! Nu är jag hemma hos Douglas men han är och spelar innebandy men kommer nog hem snart. Jag ska vara här över helgen och imorn blir det roligt för då ska vi fira Sara som fyllt 18år! :D



Onsdag

Nu är jag glad! :) Jag har varit ute och sprungit en lång runda och det gick jättebra + att det är så skönt efteråt. Det tar tid för mig att ta mig ut men när man väl är ute och springer är det ju inte så farligt och det tar inte så lång tid heller. Så nu ska jag duscha och sen kolla på Top Model 2 kl 16 och ikväll kanske jag går och kollar när Nykvarns herrlag spelar All star matchen 19.00 med Sarah.

Och vet ni vad...Jag ska åka till Göteborg med Douglas och hans familj 28-30 augusti! :) Det var flera år sen jag var där och att jag nu får åka med Douglas gör mig så glad. Det är något att se fram emot!

Nej en skön dusch blir det nu, ciao

Såhär glad är jag idag ;)


29 juli

Mina föräldrar åkte till Mariefreds camping idag. Så nu är jag ensam hemma, igen. Kan vara ganska skönt i någon dag men jag ingenting att göra. Just nu sitter jag ute och läser men när jag tröttnat på det vet jag inte vad jag ska hitta på. Men förhoppningsvis är det bara idag som jag behöver ha tråkigt..det kan nämligen bli så att jag åker till Mariefred (Douglas) redan imorn istället för på fredag.

Ha en bra dag!

28 juli

Jag blev kvar en extra natt hos Douglas..ville inte åka hem och sova själv kvällen då vi varit tillsammans i hela 8 månader :) Så igår hade vi en myskväll med film, godis och glass vilket var helt perfekt! Sen somnade jag gott i min älsklings varma famn.

Idag gick vi båda upp tidigt, halv åtta. Douglas skulle jobba och jag skulle hem. Jag tog halv nio tåget hem och kvart över nio åkte jag och mina föräldrar (som jag inte träffat på en vecka!) till ett sjukhus i Stockholm. Där undersökte dom mig med ett ultraljud och även cellprov och om ungefär en vecka får vi svaren. Men jag har en magkänsla som säger att det inte är någon fara! :)  Men hur som helst ät det skönt att ha undersökt det  i alla fall. När vi var klara där åkte vi och handlade lite och åt på Donken. Jag fick en bok av mamma som jag ska börja läsa ikväll, "När ingen annan ser" som är en sann berättelse om en pojke som blir sviken och sexuellt utnyttjad av sin pappa. Det var kul att umgås med mamma och pappa idag efter att ha varit borta från varandra i en hel vecka :)

Ikväll träffade jag Linn en stund, det var trevligt. Vi har inte setts alls mycket sen studenten vilket är synd och dåligt eftersom att hon bor 100m från mig. Men det ska det bli ändring på nu.

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på det enda jag vet är att jag ska träna. Lisa och Emmelie är bortresta och Sarah jobbar på dagarna och Linn ska också jobba sju dagar i rad nu. Men vi får se jag skulle behöva damma och så i mitt rum men det är ju inte så kul :P

Monopol! :D


Dags för kubb med Douglas, Felix, Mackan och Viktor!


Jag och Douglas bror Felix var ett lag :)


Viktor, Mackan och Douglas var i det andra laget :)


När Mackan fick ner kungen förlorade jag och Felix, stort!

27 juli

Hejhej!

Idag har jag och Douglas varit tillsammans i 8 månader!

Jag är så kär i dig <3


Jag kom till Mariefred vid tolv tiden i lördags, hem till Douglas såklart. Hemma var även Felix och Mackan. Vi kollade lite på King Kong men när jag gick till Ica för att handla lunch till mig så passade killarna på att byta till tv-spel istället. När jag kom hem hade även VK kommit hit :) Sen satt vi oss ute och spelade Monopol, det var jättelänge sen jag spelade det och fan vad roligt det var! Det gick inte så bra för mig (åkte ut näst först) men Douglas gick det bra för och han vann tillslut. När jag åkt ut gjorde jag i ordning fruktsallad till mig och killarna som vi sen åt med glass i solen, mums!

Kubb var nästa sysselsättning och det var jag & Felix mot Douglas, Mackan och VK. Jag och Felix fick storstryk och efter det blev det ännu mer tråkigt tv-spel. Donken hann vi besöka också innan VK och Mackan åkte hem, Felix gick och la sig och jag och Douglas började kolla på en film som vi inte orkade se klart..jag var helt slut efter en toppendag!

Igår spelades det en hel del kort. Först körde jag,Douglas och Felix 500, sen kom VK och så körde vi fyra 500 och sen körde vi även Uno :) Pizza blev det till middag och sen på kvällen hämtade vi upp Mackan och åkte till Heron. Vi såg Public Enemy som jag tyckte var spännande och bra. Träffade Matilda där också som jag inte träffat sen studenten och imorn åker hon till Australien! Så det var tur att jag fick träffa henne igår i alla fall :) Vi kom hem vid halv ett och då var det sängen för sju imorse började Douglas jobba =/ Så nu är jag hos honom medan han jobbar till fem. Jag ska snart ut och springa och sen kanske kolla film. Ikväll blir det mys för sen tar jag sista tåget hem och så ses vi inte fören på fredag.

Ännu en rolig helg i Mariefred har passerat, det är ett säkert kort som aldrig gör dig besviken! ;)

Fredag

Kom nyss hem efter en trevlig promenad med Lisa och Charlie :) Lisa är så lätt att prata med och vi har alltid mycket att prata om, det är bra! :) Hon är en bra tjej.

Om ett tag kommer Emmelie hit (Sarah och Lisa kanske kommer också) så ska vi kolla på film och bara vara. Det blir mysigt och det är nog precis vad jag behöver efter förra veckan! Imorgon åker jag hem till min älskling och då blir det mys för jag ska nämligen ta med mig tre filmer. Men är det sånt här väder hoppas jag att vi sitter ute på deras underbara altan
 och inte bara sitter inne.

Jag tycker jag klarar mig bra
min middag, pastasallad, bröd och mjölk! :)



24 juli

Hejhej!

Lisa väckte mig med ett sms kl 12 idag och det var tur! Jag har vridit om dygnet och det är inte bra. Jag somnar jättesent och vaknar jättesent + att jag sover en stund på eftermiddagen vilket är alldeles för mycket sömn tycker jag! Men men nu har jag i alla fall ätit frukost och ska ut och springa när det lagt sig lite. Sen senare blir det en promenad med Lisa och hunden Charlie och kanske bowling efter det :)

Det här har jag gjort idag ;)





Tvätten klarade sig alldeles utmärkt, puh!




Det blev inget med någon av tjejerna idag men vi har sagt imorgon i alla fall :) Så ikväll blir det nog att sitta ensam hemma och kolla på en film. Inte helt fel egentligen men jag hade helst velat ha sällskap.

23 juli

Hejsan!

Idag har jag satt på vår tvättmaskin för första gången någonsin!  :) Hoppas att kläderna klarar sig från missfärrgning annars är det bara jag som får lida för det (vågade inte ta med mamma eller pappas kläder). Snart ska jag dammsuga också och sen ska jag ner och handla lite mat och annat gott. Jag vet inte vad som händer ikväll riktigt, det kanske blir så att jag går ut och springer igen. Men imorn ska jag träffa tjejerna, så är det bara! :) På måndag åker nämligen både Emmelie och Lisa iväg och jag åker till Mariefred på lördag så imorgon är sista chansen!

Mina föräldrar verkar ha det bra på öland. Jag saknar dom nu när jag är helt ensam men jag märker att jag börjar vänja mig lite att vara ifrån dom. Förra sommaren var det jättejobbigt!!


Jag älskar dig Douglas, nu och föralltid!

22 juli

Hej!

Det gick väldigt bra att springa igår så jag tog en runda nu ikväll också :) Igår innan Douglas kom hem kollade jag film med Felix (Douglas bror), spelade kort med Felix och ja var ute och sprang. När Douglas kom hem kollade vi på Morden i Midsummer och sen började vi kolla på "Den tunna röda linjen" men orkade inte se klart hela.

Idag blev jag hämtad av mormor och morfar vid halv två och så åkte vi hem till Jeanette, Dennis, Harry och Lina :) Douglas kunde tyvärr inte följa med idag. Men det var jättetrevligt och Lina är hur söt som helst, och så liten!  Jag fick hålla henne och hon sov så sött i min famn :) Sen lekte jag såklart lite med en aning vildare Harry ;) :D

Jag kom hem hit till Nykvarn ungefär vid fem och då läste jag lite och sen somnade jag...läänge det var så skönt! Sen åt jag lite och sen sprang jag och körde styrka här hemma på gräsmattan. Imorgon ska jag tvätta, dammsuga, handla mat och sen hoppas jag få träffa någon av tjejerna på kvällen.

Jag med mina kusiner Harry och Lina <3

Jag och Lina <3


Dennis, Jeanette med Lina i famnen, Harry, mormor och morfar <3

Harry :)

Harry i poolen :)


21 juli

Hejhej!

Det blev grillad fläskfilé, pommes&rusti, bea och vitlöksbröd som jag och Douglas lagade i ordning till hela familjen igår :) Det var riktigt gott! Efter det spelade jag och Douglas lite fotboll, hade äppelkrig, duschade och sen kollade vi tv med föräldrarna. En lugn och skön kväll. Idag vaknade vi vid elva och nyss gick Douglas till jobbet och slutar nio ikväll. Jag skulle egentligen åka hem idag men jag blir kvar :) Vi kom på att jag kunde låna träningskläder så kan jag ta ett varv runt hjorthagen här i Mariefred istället för att träna hemma och behöva sova helt själv!

Jag pratade med morfar förut och vi kanske ska åka till Jeanette och Dennis imorn :D Och Douglas kanske också följer med i så fall, jag hoppas det blir av! Nu ska jag kolla en film för det regnar här nu.

Ha det bra!

Jag med mina tre favoriter! <3

20 juli


Morfar med min nyfödde kusin Lina!


Dennis, Jeanette (föräldrarna), mormor med Lina i famnen, mamma och Harry :)


Idag åker mamma och pappa till Öland  och jag tar tåget till Mariefred. Jag ska gå och handla mat med Douglas och bjuda familjen på middag eftersom att jag har varit där så mycket den senaste tiden, och för att mina tjejkompisar fått stöka runt där i fyra dagar :) Så det ska bli trevligt! Men sen åker jag hem imorgon igen för Douglas börjar jobba kl 14.

I veckan har jag tänkt att hälsa på hos familjen Eriksson och träffa lilla Lina för första gången! :) Antingen åker jag med mormor och morfar eller så får jag ta tåg och buss, det löser sig.

19 juli

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat ons-sön i Mariefred med Douglas,mina bästa vänner och allt trevligt Mariefredfolk! :) Det har varit sjukt kul och jag har lärt känna så trevliga tjejer som jag hoppas att jag kommer umgås mycket med i framtiden! För min del blev det fyra dagars festande och för varje dag som gick kom Lisa, Emmelie och Sarah :D

I onsdags efter besöket hos kirurgen (som precis som jag trott inte var roligt alls) åkte jag och mina föräldrar till Mariefred. Vi hälsade på Douglas på Ica och sen satt vi oss o Lotten och åt lunch, det var trevligt. Sen gick jag hem till Douglas och senare på kvällen gick jag hem till Brodin där Chris, Mackan och Sebbe var också. Vi förade och när Douglas slutat och gjort sig klar mötte vi honom och gick till Hjorthagen där några redan var.




På torsdagen sov vi ut sen tog vi det lugnt hemma tills Lisa kom vid fem. Vi gjorde oss i ordning och sen gick vi förbi hos Brodin där Douglas stannade kvar och jag och Lisa gick vidare mot Ida. Det var långt att gå och våra väskor var väldigt tunga så när vi äntligen kom fram var vi helt slut :P Hos Ida var även, Elin, Linnea, Lina, Sebbe, Louise och My. Sebbe styrde olika öl-spel och efter några timmar gick vi vidare till Jöns&Jakob. Där hade de ställt upp ett stort tält med massa bord under och en bar. Sen brevid fanns ett dansgolv och en scen där ett live band spelade och runt dansgolvet stod ännu fler bord där man kunde sitta. Det stängde ett och då gick vi vidare låångt hem till Kara på efterfest. Där var det helt okej men den långa promenaden gjorde det lite ovärt hehe.




På fredagen vaknar jag med värsta ångesten över att min kamera som jag fick i studentpresent av mina föräldrar är borta. Jag ringer till Kara och till Jöns&Jakob men de har inte sett till den. Jag, Lisa och Douglas åker sen hem till Pierre där han Johan och Rasmus är. Vi badar i poolen, kör lite volleyboll och jävlas med varandra :) Efter några timmar åker vi hem igen (jag utan något torrt plagg efter allt bus) och duschar och fixar lite. Vid fem går vi och möter Emmelie med bussen :) Vi äter, gör oss i ordning, sätter upp tältet till tjejerna och sen är vi tjejer bjudna hem till Karin på förfest med de andra tjejerna. När vi träffar tjejerna tar Linnea fram min kamera som hon hittat på ett bord igår och då var lyckan stor! :D Det blev en ganska lugn förfest men såklart körde vi lekar, det var kul! Sen vid tio gick vi till Jöns&Jakob där det var mycket mer drag än i torsdags. Där träffade jag massa folk jag känner och vi dansade en hel del så kvällen blev väldigt lyckad!





På lördagen började Douglas jobba kl åtta och senare kom tjejerna in från tältet och la sig med mig i Douglas rum. Sen åt vi frukost och la oss sen på gräsmattan och solade och badade i vattenspridaren. Vid ett-halv två åkte vi ut med båten med Gustav och hans kompisar och senare kom även Eddie, Pao, Lina och Emma :) Efter ett par timmars solande och badande åkte vi hem och gjorde oss i ordning och sen kom Sarah! Douglas gick hem till Brodin när han slutat jobba och jag och tjejerna gick till pizzerian och åt innan vi fixade klart oss. När vi var klara gick vi fyra och Felix hem till Brodin :) Där var Douglas, Emma, Dea, Mackan, Chris, Sebbe och VK. Vi tog fram en kortlek och sen var vi i gång! Strax efter nio gick vi till Jöns&Jakob där det var riktigt bra drag!










Tältet dög inte åt mina tjejer, altanen var bättre! ;)

Nej några väldigt roliga dagar och kvällar har det här varit! Tack alla som varit med :D

Celina <3 Douglas



Douglas min underbara pojkvän, du gör mig löjligt lycklig!

Ever thine,

ever mine,

ever ours.

<3


14 juli

Hejsan!

Lina ska min kusin heta, fint va? :) Harry & Lina, jag tycker det låter väldigt bra iaf!

Idag vid tio åkte jag, mamma, mormor och Harry till skogen i Sandtorp och plockade blåbär :) Eller jag sprang mest runt efter Harry som inte ville plocka blåbär mer än i en minut åt gången :P Han ville hellre plocka pinnar, bark och utforska skogen och det gjorde jag så gärna med honom! Innan vi rörde oss hemmåt vid tolv så fikade vi saft och bullar :)

När jag kom hem somnade jag på soffan sen pratade jag med Douglas och nu väntar jag på mat. Efter maten ska jag ut och springa en runda innan jag återigen intar soffan här hemma! Imorgon ska jag åka in till Södertälje tidigt för att köpa lite saker. Sen hämtar mamma & pappa mig så åker vi till sjukhuset för att undersöka mitt bröst =/ Har en känsla av att det inte kommer bli en rolig upplevelse men det är något som måste göras.
När vi är klara där kör mamma och pappa mig till Mariefred där jag blir kvar till söndag :) Det är nämligen dags för Riddardagarna!

Mamma & mormor


Harry samlar pinnar!


Harry

13 juli

Det blev en flicka! Harry har blivit storebror till en liten flicka på ca 3,5 kg :) Jag fick ett mms med en bild och hon är helt underbar, så söt min lilla flickkusin! Jag längtar tills jag får träffa henne och de glada nyblivna föräldrarna. Nu har Jeanette och Dennis en pojke och en flicka..bättre kan det inte bli. Jag är så glad för deras skull!

Som att detta inte skulle räcka för att göra den här dagen toppen så har denna dag spenderats endast med folk jag älskar. Med mina föräldrar här hemma, sen med mormor, morfar och Harry på Torekällberget och slutligen med Sarah, Lisa och Emmelie hos Emmelie där vi lagade tacos och kollade på  "En shopoholics bekännelse".

Det har varit en kanondag och nu ska jag kolla lite Sex and the city innan jag somnar!




12 juli

Det gick bra att jobba även idag. Jobbade 8-12,45 och det var inte speciellt jobbigt alls. Alla gästerna förutom Victoria och Veronika Silvstedt kom till frukosten så dom två fick vi servera på rummet, det är lite coolt! ;) Glömde säga att skidåkarn Per Elofsson var gäst och brudgummen var Mathias Fredriksson (skidåkare) och bruden Emma-Helena Nilsson (Silvstedts syssling) som tävlat i Fröken Sverige...det är lite coolt.


Victoria Silvstedt, Per Elofsson, Veronika & Emme-Helena och Mathias Fredriksson

Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Kollat flera avsnitt av Sex and the city,sovit och ikväll har jag kollat film med mamma och pappa. Vi såg "Vi hade i alla fall tur med vädret 2". Den var inte bra eller rolig alls som det skulle vara!

Imorgon är det måndag den 13 juli och det är en stor dag! Jag ska nämligen få en till kusin..Harry ska få ett syskon! :D Åh jag längtar så mycket tills jag får träffa honom/henne. Jag är så glad.

11 juli

Det blir inte alltid som man tänkt sig och det fick jag bevisat för mig igår. Jag och Douglas hade pratat om en kväll hemma igår när han slutat jobba kl 21. Men en timme innan han slutar får jag ett sms som säger något helt annat. Min första tanke var åh nej jag vill verkligen inte...Men sen började jag göra mig i ordning och när det var dags att gå till Linnea så var jag sugen! :) Hos Linnea var många trevliga personer, både tjejer och killar från Mariefred och Nykvarn. Det blev en toppenkväll helt enkelt med mycket skratt!

Vi somnade inte förens vid sex imorse så när klockan ringde halv nio kunde jag inte öppna ögonen för mina ögonlock värkte..helt sjukt. Så medan Douglas och hans familj åkte iväg låg jag kvar i sängen och vid elva kom mamma och hämtade mig som då var mycket piggare. När jag kom hem var det dags för fotboll här på gatan. Jag och pappa mot grannen och grannens bror. Tyvärr så förlorade vi men jädrans vad roligt det var!

Att jobba gick bra idag..himla bra faktiskt! Ganska häftigt att få vara så pass nära Viktoria Silvstedt och hennes släkt (det var hennes kusin som gifte sig) och även en känd skidåkare :) Och himla tur var det att man inte gjorde bort sig! Imorgon börjar jag åtta för att servera samma gäster frukost så jag ska gosa ner mig i sängen strax.

Natti natti

Fredag

Jag var ut och sprang förut i hjorthagen och Douglas mamma uppskattade det till 7km, det är bra =) Sen har jag läst, vilat lite och sen bara tagit det lugnt. Nu är iaf Douglas mamma och bror hemma så jag är inte helt själv. Jag och Felix sitter och skriver på msn när bara en vägg skiljer oss åt hehe. Men men, snart är middagsdags och det blir grillat! Och så är det bara två och en halv timme tills Douglas slutar. Jag ska gå dit vid halv nio och köpa naturgodis och ge han sällskap hem :)


10 juli

Hejsan!

Idag är jag hemma hos Douglas och ska vänta på honom tills han slutar kl 21. Jag saknade honom så mycket att jag var tvungen att åka hit och det spelar ingen roll om jag får vänta hela dagen på att han ska komma. Bara känslan av att vara här hemma hos honom gör allt bättre! :) Så jag har några timmar att fördriva och det ska jag göra genom att läsa min bok, kolla film, springa och så blir det väl tv antar jag. Men jag blir inte ensam hela tiden...hans föräldrar kommer hem sen. När Douglas kommer hem blir det en efterlängtad myskväll :)

I morgon åker jag hem skapligt för att eventuellt spela fotboll med pappa, grannen och grannens bror. Så som vi gjorde förra sommaren. Sen kl 15 ska jag jobba hos mamma, det är bröllop så jag kommer sluta sent. Söndag jobbar jag också fast då är det frukost.

Ha en bra helg!

9 juli

Hejsan!

Igår skulle jag åkt in till Södertälje för att handla lite grejer men när pappa frågade mig om vi skulle fiska så sa jag ja :) Det var längesen vi gjorde något bara vi två och det var längesen jag fiskade så det ville jag gärna. Vi rodde ut en bit med vår båt och var ute i ungefär två timmar. Det var härligt och så fick vi 4 aborrar också, två var så det var lyckat!



När vi kom hem läste jag lite och sen umgicks jag med grannarna. Lilla Saga är så söt! Vid sex började jag göra mig iordning för kvällen sen skjutsade min snälla grannde mig hem till Emmelie. Efter en stund kom även Lisa dit. Vi drack vin, fixade oss lite till, lyssnade på musik och pratade..det var trevligt! Sen tog vi tio bussen in till Södertälje för att gå på en anordnad fest på CP. Där mötte Jonas, Vargen, Johnny, Tuben och Kattis oss. Det var första gången jag var på CP och jag hade väldigt roligt. Så tack alla för en rolig kväll!



Idag är det skit väder så jag har legat i sängen hela dagen och kollat Sex and the city...det är ju sånt dom här dagarna är till för. Man kan ligga inne hela dagen i mjukisar och t-shirt utan att få dåligt samvete. Men sen har jag något som hänger över mig som en dyngsur filt...jag hade bestämt mig för att gå ut och springa idag =/ Och det är jag inge sugen på när det regnar såhär...Får se hur det blir med det.

7 juli

Hejsan!

Det var roligt att träffa Jeanette och Harry igår! Vi träffas ju inte allt för ofta så det uppskattas lika mycket varje gång :) Jag var där i två timmar ungefär och när jag kom hem läste jag ur "Bakom stängda dörrar" som Douglas mamma lånat ut till mig. Efter en stund somnade jag och sen kollade jag film med mamma och pappa. Innan jag somnade för natten pratade jag länge med Douglas :)

Idag har jag inte gjort så mycket..det här vädret gör mig lite deppig. Eller jag får mindre lust att göra saker. Så jag har kollat Sex and the city och slappat. Sen åkte jag med mamma och pappa när det skulle handla på Coop Forum och då gick jag in på SkoPunkten. Och jag som annars har svårt för att hitta skor (små fötter + hålfot) hittade två par!! Och jag tycker om dom väldigt mycket :D Det gjorde min dag vill jag lova. Sen gick jag in på Kapahl en snabbis och hittade en jeansklänning som följde med hem. Jag tycker att den är fin och mamma tyckte att den var fin men jag ska kolla med en viss person innan jag klipper bort prislappen hehe ;)
 
Mina nya skor!


Nu ikväll har jag kollat ännu fler avsnitt av Sex and the city och så vilade jag en stund också innan jag tog mig ut och sprang i 35 min. Jag slapp regnet och den fuktiga luften var perfekt att springa i, det gick jättebra.


6 juli

Hejhej!

Vi var ute i flera timmar på sjön i lördags men jag vågade aldrig åka. Men killarna åkte och jäklar vad fort det gick! Jag nöjde mig med att sitta i båten och ta kort och filma, och sen badade jag lite också :) Sen på kvällen åt vi middag tillsammans med Viktos familj innan vi åkte hem till Ida. Där var ett partytält uppe och massa nytt folk så det var roligt!

Igår åkte vi ut med båten igen :) Det var jag, Douglas, Felix, Gustav, Hellan, Fredrik, Eddie och Pao. Men det var sämre väder igår så då badade jag inte ens hehe. Men det var trevligt även om vädret inte var på topp.På kvällen tog vi det bara lugnt hemma.

Jag kom hem från Douglas för ungefär en och en halv timme sen och blev så glad när mormor ringde och sa att Jeanette och Harry var hos dom. Så jag ska dit om en halv timme när Harry vilat klart :)
 
Douglas och Hellan






Ida och Simon





4 juli

Hejhej!

Det gick strålande att jobba frukost med mamma idag! De var bara 14 gäster så vi var klara redan vid halv elva. Nu är jag hos Douglas i Mariefred. Vi (jag, Douglas, Felix, Gustav och Eddie) ska snart åka ut med deras båt som de köpt ringar och grejer till så att man kan åka efter båten, kul! :) Får se om jag åker idag eller om jag väntar tills någon dag då vädret är bättre..kan tänka mig att det är kallt idag.

Ikväll ska vi ungås med en massa härliga Mariefredare och så blir det eventuellt att vi går ut i Strängnäs! :)

Hoppas alla får en bra lördag!


9 dagar kvar!

Fredag

Hejsan!

Jag tog mig ut och sprang idag och körde även styrka när jag kom hem. Jag gillar inte att springa och speciellt inte själv men efteråt känner man sig så löjligt duktig. Styrkan däremot har jag inget problem med, det älskar jag! Vid fem åkte jag, mamma och mormor till Heron city. Vi åt en god asiatisk buffé och sen kollade vi på Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser och det var verkligen en kanonfilm! Den var riktigt, riktigt bra :)

Vi kom hem för en stund sen och snart ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film att somna till. Imorn blir det till att gå upp kl 6 för att börja jobba 7. Sen efter jobbet vid ca 12 kör mamma mig till Douglas :)


 Den 27e juni hade vi varit tillsammans i 7 månader! :D

  Douglas vi har nu varit tillsammans i sju månader. Det har varit sju underbara månader fyllda med skratt och mysiga stunder och utan ett enda bråk eller tjaffs. Det tyder på att vår kärlek är äkta och vuxen, vi känner tillit för varandra. Douglas jag vill att ska veta att du gör mig till den lyckligaste flickan på denna jord genom att låta mig vara din flickvän. Tack min fina pojkvän för allt du ger mig, det är mer än du anar! <3

3 juli

Hejhej!

Istället för att springa igår åkte jag och Filip till Sandtorpsbadet och tog ett kvällsdopp. Det var faktiskt jätteskönt! :) När jag kom hem rotade jag fram en gammal inspelad konsert med Michael Jackson som jag kollade på. När jag var liten älskade jag honom och E-type och eftersom Michael Jackson dött så ville jag se konserten igen helt enkelt.

 


Egentligen skulle jag åka till Douglas idag men så ringde mamma imorse och frågade om jag ville jobba frukost imorgon. Först tackade jag nej men så tänkte jag efter och ändrade mig. Min deal var att jag och mamma (förhoppningsvis vill Douglas med också) åker på bio ikväll och sen att hon skjutsar mig till Mariefred efter jobbet imorn. Och visst gick det bra :) Så jag ska ringa och pratat med Douglas sen så får vi se hur det blir. Annars åker bara jag och mamma, det blir också trevligt.

2 juli

Hej!

Det blev varken så att jag eller mina föräldrar åkte ut med båten idag. Istället fick vi gå upp tidigt och beställa en tid åt mig på Vårdcentralen. Jag har nämligen känt en liten knöl i mitt ena bröst och det gjorde mamma och pappa oroliga så vi fixade en tid direkt. Så en läkare fick känna och hon sa att det inte var något farligt, att det var helt norlaml i min ålder men jag ska ändå få en tid hos en kirurg efter sommarn, lika bra det.

Men istället för att åka ut med båten åkte jag, Emmelie, mamma och pappa til Hökmossen och la oss där några timmar :) Det var skönt men ibland blir jag alldeles för rastlös när jag ligger sådär. Senare ikväll ska jag försöka ta mig ut och springa en runda. Får hoppas på att det inte blir alldeles för varmt bara!

I helgen antingen imorn eller på lördag åker jag till Mariefred igen :) Jag trivs verkligen där och nu på sommaren går det inte att göra annat än att trivas. Jag vill bo i Mariefred, faktiskt. Min pojkvän bor där, jag har bara träffat trevliga människor där + att det är fint och har en massa mysiga ställen där man kan träffas och umgås (som att spela kubb).

Juste nu är det inte alls långt kvar tills jag får en till kusin! :D Den 13e ska Harry nämligen få ett syskon, hur roligt är inte det!? Jag längtar så mycket :)

Nu har sommaren kommit på riktigt!

Douglas <3

Osminkad Celina påväg till Douglas på midsommar! 19/6

Tobbe 19/6

Chris, Hellan, Dea och Mackan 19/6

Elin, Pauline, Tove och Chris 19/6

Jag och Douglas 27/6

Emmelie, Sarah,Lisa, Jag 27/6

Jag och Emmelie påväg till O´learys 27/6

Max och Saga 28/6

Pappa

Jag

Emmelie


1 juli

Hejhej!

Det blev kubb igår kväll också men lite tidigare än i måndags så vi slapp myggen :) Det var jag, Douglas, Tobbe, Pierre, en till kille som jag inte minns namnet på, Pao, Emma och Ida. Vi körde killarna mot tjejerna och killarna vann men det är lugnt eftersom att vi tjejer vann i måndags!

Idag tog jag och Douglas halv ett tåget till Stockholm. Vår plan var att vi skulle kolla in cafét som Johan jobbar på men det blev inte ritkigt så. Vi gick först runt lite och jag köpte ett somrigt linne och en rosa tubklänning från Gina Tricot sen satt vi oss i Gallerian med en varsin mjukglass. Efter en stund kom Johan hit och efter att ha letat runt en stund satt vi oss och fikade, fast inte där Johan jobbar.

Jag kom hem vid halv fem och sen dess har jag inte gjort så mycket. Imorn ska jag och Emmelie nog följa med mamma och pappa ut med båten och vädret är bra. Det kan bli mysigt! :)


RSS 2.0