Fredag

Nu är jag hemma igen efter en toppenkväll! Jag hade det så bra, så trevligt :) Hoppas det blir fler kvällar/dagar som denna för, ja det var bra helt enkelt!


31 oktober

 
Jag drömde inatt att jag vaknade av att mina föräldrar stod och skrek om att en av mina farbröder fått en hjärtattack och jag kommer ihåg hur jag satt mig upp i sängen och skrek efter mamma...När hon inte kom gick jag upp och öppnade min rum och utanför var det helt tomt och kolsvart, så jag förstod att det var en dröm och kröp ner i sängen igen.

Sen vaknade jag kl åtta igen och kunde inte somna om. Så jag gick upp, hittade mamma framför datorn och så satt jag på Sex and the city.  Två timmar senare gick jag en uppfriskande promenad med Alexandra :) Tack gumman, så skönt att prata med dig..speciellt idag hihi.

Pappa sa igår att det ska komma snö imorn..jag hoppas verkligen inte det! För det blir ändå inte fin kramsnö utan bara slask, värdelöst! Det är bara två månader kvar av det här året, det är sjukt. Det känns inte allt för länge sen som jag firade nyår med Andreas och Carolina i Gran Canaria...Och Alanya är snart ett halvår bort, det känns som igår! Det här året har hur som helst varit väldigt roligt och jag hoppas att det fortsätter så :)

Nyår 2007/2008

Andreas & Carolina


Andreas & jag

Alanya med dom bästa! <3






Love you girls <3

30 oktober

God kväll!

Träningen igår gick strålande! Men vi verkar vara lite kort om folk tycker jag till matchen på söndag, men det klarar vi. Alltid lika spännande att möta Telge, blir lite extra taggad varje gång :)

Efter träningen kollade jag ju film med Niclas, mycket trevligt. Skönt å veta att man faktiskt kan vara nära vän med en kille, att det fungerar. Det är ju inte alltid det gör det...

Idag har jag sett ett film som jag rekomenderar "Taken" heter den. Den handlar om två tjejer som reser till Paris och blir kidnappade och den ena flickans pappa åker efter för att hitta dom. Jag har solat idag också och nu börjar jag se lite resultat :) Sen var jag i stan med Sarah och Emmelie också. På bussen in träffade jag Malin och vi pratade en hel del och jag fick bekräftat att tiden går ruskit fort! :) Ikväll skulle jag ha kollat film med Filip men eftersom han fortfarande inte kommit ifrån jobbet så blir det inget. Istället har jag umgåtts med mina föräldrar.

Dom här kakorna är underbara! Tack Matilda för att du visade mig dom i Spanien :D


Imorgon är en stor dag för mig...En dag som jag ser fram emot väldigt mycket, men samtidigt är jag jättenervös! Men jag ser på det som ett bra tecken. Det var länge, länge sen jag gjorde sånt här..och jag hoppas att det går bra :)

Natti natti

29 oktober

Idag låg jag och drog mig i sängen..kollade Sex and the city och åt frokost i sängen, underbart skönt! :D Sen var jag duktig och dammsög och bäddade rent i sängen. Damma ska jag göra antingen snart innan träningen eller imorn. En timmes promenad med Sarah och EJ har jag hunnit med också, mycket skönt! 

Innebandyn känns bättre nu..som att jag äntligen håller på att hitta tillbaks. Vi har fått en ny målvakt också, Silvia heter hon och hon är riktigt bra!  Så på söndag, akta er Telge! ;)
 
Efter träningen kommer Niclas hit och kollar film så blir det nog en hel del prat också...love talk haha :D Ne men trevligt ska det bli, nu ska jag nog sova en liten stund innan träningen. Ha det bra!

EJ och Sarah <3


Jag har fått tillbaks pirret i kroppen...

28 oktober

Hejsan!

Idag har jag spenderat många timmar i Södertälje..Shoppade lite och fotade till mitt leg som jag nu ska fixa :) Pappa kom in till stan också så vi åt lunch tillsammans och sen kom mamma och hämtade oss vid tre. Ikväll har jag umgåtts med mina kära tjejer, Emmelie, Sarah,Lisa och Malin. Vi kollade lite tv och pratade en massa hemma hos Sarah, trevligt!

Jag har ett problem...Jag har så svårt att hitta skor till mina konstiga fötter :P Antingen är dom för stora (jag har 35 och minsta är 36 på vuxenavdelningen) eller så är det min höga vrist som förstör eller mina vältränade vader haha orka! Letade efter stövlar idag och det var inte ett par som passade :( Sen var det ofta så att 36 orna var slut också..fan! Ska operera till mina fötter..förstora på längden och minska på höjden hahaha. Ne nu är jag trött och ska gosa ner mig i sängen, natti natti


På söndag är det dags igen, hemma match mot Telge! :D

Trevlig dag med mormor,morfar och Harry!







27 oktober

Hejhej!

Ställde klockan på 9.30 idag..Gjorde frukost, kröp ner i sängen igen och åt min frukost samtidigt som jag kollade på två Sex and the city avsnitt :) Sen gick jag ner och solade, sprang på Sarah i centrum, och nu har jag duschat också. Snart ska jag cykla till mormor och morfar :D Ha en bra dag!


Lyckligt lottad!

Halv åtta gick jag till Björkesta för att kolla på herrar div4 match mot NIK med Sarah och Lisa :) Dom vann med 6-2..Jag och Lisa gjorde sällskap hem och sen utanför mig fatsnade vi och pratade en bra stund..det var sånt där prat som verkligen behövs ibland och allt känns på något sett mycket bättre och enklare efteråt! Fast just nu har jag väl inget direkt problem utan svävar mer på molnen men det är skönt att få prata om det också...dämpa nervositeten lite (A) känner mig som en F14 igen hahaha. Ne men skönt att få prata med dig Lisa! Love you <3


Min underbara vän Lisa :)

Spanien!

Något som gjorde kvällen igår extra rolig var att några av dom här personerna var ute! :D
Tack för en kanonresa!

















26 oktober

Ojojoj va roligt jag hade det igår! Grymt kul :D Jag och Emmelie gjorde oss iordning och förade här hos mig. Sen skjutsade min snälla kusin Filip in oss till Strängnäs. Där träffade vi hennes boyfriend som höll oss sällskap utanför BK en stund. Vid halv elva gick vi in och strax efter kom Lisa och Frida + lite annat folk...Lisa kom in :D:D:D Sen kom det en massa mer folk och det blev dans hela kvällen! Jag hade en kanonkväll och det var speciellt en person som gjorde min kväll extra bra...men mer än så säger jag inte ;) Nej en ritkigt lyckad kväll!



Matchen tidigare på dagen mot Mesta vann vi med 11-5 och vi spelade bra första och tredje perioden, andra var kass. Jag fick spela center till en början sen vänsterforward och det var jättekul och det gick faktiskt bra också..det kändes bra igår! Två mål fick jag in också så nu har det äntligen lossnat..första poängen den här säsongen :P

25 oktober

God morgon!

Jag vaknade idag och kände direkt hur taggad jag är till dagens match. Mesta är ett lag som inte ligger så bra till i serien men de har många äldre och rutinerade spelare + att vissa har ritkigt bra skott. Ett sånt här lag är farliga för det är lätt att underskatta när de inte ligger så bra till och vi brukar vinna och det är inte bra! Jag hoppas vi spelar som mot Onyx för då borde vi ta hem en seger idag :)

 
Idag blir den här gullungen 1år & 2månader <3


Fredag

Jag lämnade in min psykologiuppsats idag och det kändes jättebra. Fick tillbaks Naturkunskapsfrågorna också, det blev VG- helt okej ändå för det var ett svårt kapitel.

Efter skolan åkte jag och handlade med mina föräldrar och sen plockades jag upp av Jimmy och en kompis till honom så åkte vi en sväng till Sthlm för att lämna kompisen. På vägen hem stannade vi och käka sen åkte vi hem hit och kollade en film, trevligt! :)

Nu är jag trött så ska strax sova..Imorn kommer bli en kanondag om allt går som det ska! Nu har jag höstlov och jag känner faktiskt att jag förtjänar det ;)

Natti natti


Såhär roligt ska jag ha imorgon!

24 oktober

Äntligen fredag! Det känns inte som att det var en hel vecka sen vi kom hem från Spanien, mer som igår...Åh jag vill göra det igen, om och om igen :) 

Igår lämnade jag in Naturkunskapsfrågorna och gjorde klart min psykologiuppsats så den ska jag bara skriva ut och sen lämna in idag. Ni anar inte hur lättad jag känner mig. Jag blev även klar med en religionsuppgift igår och så gjorde mitt företag klart vår Affärsplan så den ska vi skicka in idag. Nu är lovet välkommet!

Imorn har vi borta match mot Mesta 13.00, det ska bli spännande! Sen på kvällen blir det utgång med lite Spanien folk + annat folk i Strängnäs, det ser jag fram emot :)

Take care


Dåligt samvete...

Det är sorgligt hur mycket skit mina föräldrar har fått ta den här veckan utan att dom ens gjort något :( Jag har haft så mycket i skolan och innebandyn har jag inte kommit igång med ordentligt. Det gör mig lättiriterad och såklart går min ilska ut på dom två personerna som alltid vill mig väl, mina föräldrar. Jag kramade om mamma imorse och förklarade det här men vill ändå skriva av mig också. Förlåt jag skäms verkligen, ni VET att jag älskar er oerhört mycket! <3


Mamma & pappa

23 oktober

Godmorgon!

Idag är det torsdag vilket betyder två lektioner som följs av ett över 2 tim håltimme för att sen samlas i Domkyrkan och lyssna på någon dam som ska prata om Kristendomen och Islam om jag inte minns fel. När jag kommer hem ska jag plugga,plugga och plugga!

Imorn är det ju fredag och sen börjar det efterlängtade höstlovet :D Det kommer behövas plugga en del men inte på måndag för då ska jag umgås med mormor,morfar och Harry <3 Nu ska jag kila iväg till tåget, ha en bra dag!




Älskar er!

Jag tycker om mitt innebandylag!

Bowlingen ikväll med innebandylaget på Heron City var riktigt skoj! Synd bara att alla inte var med....=/ Jag lyckades iaf bryta varenda nagel på min vänsterhand så på lördag blir det nog lösnaglar ;) Gillar inte att ha superkorta naglar...Jag körde mot Lisa,Malin och Silvia och kom tvåa första gången och trea andra gången. Nej men det var kul!

Nu sitter jag med min psykologi uppsats om självmord. Har som tur är kommit en bra bit på vägen vilket känns skönt :) Längtar efter min säng men måste skriva lite till först. Mitt mål är att lämna in den på fredag.

Natti natti pussgurkor!


På lördag  på lördag  på lördag!!!

22 oktober

Lagom skönt att jag endast hade en lektion idag och slutade 9.30 :D Så nu är jag hemma och ska plugga psykologi. Vid fyra ska jag sola sen ikväll är det bowling med innebandylaget, kulkul!

Bästa tjejerna! <3

Helena, Sarah,Emmelie,Lisa,Malin,Linn,jag

21 oktober

Idag i skolan insåg jag verkligen hur mycket jag har att göra...Man missade ju en del när man roade sig i spanien en vecka. Har lite ångest nu för jag vet inte riktigt vad jag ska prioritera, har liksom börjat lite på varje grej hmm. En sak som är säker är att det inte blir en ledigt höstlov för mig, nej nej har plugg upp över öronen!

Jag och Niclas skulle plugga idag..Det gick väl bra tills vi båda somnade haha! Men vi fick iaf lite gjort. Naturkunskapen ska bara renskrivas nu iaf, borde kunna bli klart ikväll. Sen prioriterar jag psykologin som egentligen ska vara inne imorgon men ska prata med läraren, hoppas det går bra att den kommer in lite senare..Nej för att kunna göra klart Naturkunskapen måste jag lämna datorn, ha en bra kväll!

Jag och Niclas i Spanien :)

20 oktober

Det var lättare än jag trott att ta sig upp till skolan idag..Kanske för att man någonstans såg fram emot att träffa personerna som var med i Spanien för att prata minnen och kunna skratta tillsammans :)  Det blev en liten dvärg gång i korridoren med Niklas idag (jag har glömt berätta att jag lärde känna en kille i andra klassen som jag verkligen klickade med och vi hade sjukt kul ihop).  Nej sen när jag kom hem pluggade jag lite psykologi sen somnade jag och vaknade nu en timme senare.

Har träning ikväll...vet inte om jag är sugen eller inte, någonstans där emellan för första gången på väldigt länge! =/ Hatar när man har en svacka när gäller något man älskar!

Imorgon får jag Alexandra och Matildas bilder så då kommer det läggas upp mycket bilder :D Tills dess bjuder jag på dom här....







1. Första dagen någon timme efter att vi anlänt till hotellet. 2. Ute på Oskar & Karas balkong en kväll innan vi gick ut. 3. Jag och Rasmus inne på Mobys. 4. Jag,Oskar,Kara och Pontus. 5. Jag och Matilda <3
Låtarna som vi alla kommer koppla med Spanien 08 är :
Rihanna - Disturbia
Guru Josh - Infinity
Bag in da box

Ett stort tack åter igen till Alexandra,Matilda,Calle, Niclas,Miche, Johan, Douglas,Pontus H, Niklas,Pontus, Chris, Ragge,Bill, Oskar och Kara, hade en sjukt rolig vecka med er allihop!
<3

 Matilda och Alexandra ni är två underbara tjejer ska ni veta, väldigt goa!

19 oktober

Idag sov jag ut och det var underbart!! Sen strax innan två gick jag till mormor och morfar där mamma,pappa och min morbror Micke var. Jag träffar inte min morbror så ofta så efter den här helgen så jag träffat honom två gånger var jag väldigt glad :D

Vår superviktiga match ikväll mot Torshälla vann vi med 5-3. Så jävla bra!!! Efter första låg vi under med 1-3 men sen vände vi. Jag är inte så nöjd med min egna insats men är extremt glad över att alla andra spelade så bra och att vi vann!

Imorn börjar skolan igen och det känns allt utom bra...Vi har jättemycket att göra nu =/ Men jag går ju bara den här veckan sen har jag en veckan lov, så det underlättar lite :)

Spanien


God natt, bra match tjejer!!!


Smakprov på Spanien 08








Jag spelade match med D3 laget idag. Det är flickor födda 94 och så hjälper vi till med några spelare varje match. Vi mötte Trosa och vann med 3-1. Det var jättekul att spela och jag blev så imponerad av tjejerna :D Kvällen har jag spenderat med Niclas, trevligt trevligt. Vi har fixat med Spanien korten, pratat en hel del och så vart det en tur till Södertälje :)  Nu väntar sängen och Sex and the city!

Natti natti

17 oktober

Hejsan!

Vilken grymt rolig/crazy vecka det här har varit..Jag har haft så sjukt kul! Vi var 17elever som åkte varav 9 stycken som jag inte kände innan men nu lärt känna, så himla värt :)  Jag bodde med underbara Alexandra och Matilda..Hotellet var helt okej om man bortser från maten (vi hade betald frukost,lunch och middag) men åt bara i restaurangen två gånger för att maten var så vidrig...Personalen var inte så trevlig heller, men vem bryr sig egentligen för vi har haft en kanonvecka, så himla roligt!

Varje dag har vi åkt på utflykt/gått promenad förutom igår då vi var helt lediga. Det var bara jag och Matilda som var med på alla grejer eftersom dom andra var för klena för att gå ut sex kvällar/nätter irad och orka upp dagen efter och åka på utflykt. Det är jag stolt över!!

Dom första kvällarna satt vi på rummen och började innan vi gick ut men de sista tre satt vi på stranden i en stor ring och lyssnade på bra musik och myste tillsammans, helt underbart var det!

Bilder från resan kommer när jag fått Alexandra och Matildas bilder också :)

Nu är jag äntligen hemma igen hos mina föräldrar. Visst har jag haft det jättebra men ändå har jag saknat dom väldigt mycket! Så ikväll ska vi tre äta god mat och umgås. Sarah och kanske Lisa kommer förbi senare också, skulle vara mys!

Imorn har jag innebandy match med D3 laget mot Trosa..ni förstår inte hur mycket jag längtat till det. Sen har jag en viktig match med mitt vanliga lag på söndag mot Torshälla :D

"Gudars vad romantiskt"
"Restaurante de la gnom"

Vet att ni som inte var i Spanien inte förstår, men jag orkar inte förklara. Jag vill att det där ska stå i det här inlägget när jag om några år går tillbaks och läser.

9 oktober

Hejsan

Nu är det nästan packat och klart. Om fem timmar åker jag och pappa för att hämta upp Alexandra och Matilda sen bär det av mot Skavsta och SPANIEN!!! :D Det kanske låter nördigt men jag ser faktiskt fram emot utflykterna vi ska göra och sen på kvällarna är vi ju fria att göra vad vi vill...party party haha, går inte att undvika ;)

Ha en bra vecka här hemma och ta hand om er, så hörs vi den 17e när jag kommer hem igen!

Grattis i förskott till Leffe (farbror) och Jeanette (faster) som fyller år den 16e!



P.S. Mamma och pappa ni vet att jag älskar er och kommer sakna er den här veckan! <3

8 oktober

Hejhej! (Alexandra jag är glad!)

Igår var jag hemma från skolan eftersom jag inte mådde så bra..Som tur var fick jag en del gjort här hemma, så slapp skolan det gjorde jag garanterat inte! Jag fick även pröva på en del av vuxenlivet genom att gå ner själv till banken och fixa lite grejer..Det gick bra, jag hade inte behövt vara nervös.

Idag slutade jag 10,30 och efter skolan fortsatte jag och Linn med tåget till Stockholm för lite shopping :) Jag köpte en svart skinnjacka från Mango, två klänningar, en grå stickad top, en stickad svart tröja med lite färgglada mönster på och en tunn siden jacka, svart med silvriga stjärnor på. Mest glad är jag för skinnjackan!

Träningen gick bra ikväll också..det såg lovande ut inför matchen på söndag som jag tyvärr missar =/ På fredag morgon 6,30 åker jag nämligen till Spanien med 12 andra ekonomielever som alla läst spanska.

Nej nu måste jag plugga vidare, och kolla Sex and the city såklart! God natt <3

Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig tjejer <3

Bilderna är från firandet av min 18års dag i fredags...


6 oktober

Godkväll!

Matchen mot Katrineholm igår gick bra och vi vann med 11-1 vilket inte var dåligt! :) När jag kom hem kollade jag på några Sex and the city avsnitt innan jag somnade vid tolv. Idag har jag varit väldigt trött..riktigt jobbigt var det i skolan. När jag kom hem var det tänkt att jag skulle plugga gärnet men jag somnade en stund..och kollade Sex and the city så läxorna tog jag itu med nu istället. Dagens träning gick bra också..

Den här veckan kommer bli en riktig pluggvecka för på fredag åker jag+några i klassen och andra ekonomiklassen till Spanien :D Innan spanien har jag en del saker som måste vara klara och jag känner mig en aning stressad..men det löser sig!

Nu ska jag kolla Sex and the city, jag älskar det!

Fick tillbaks Naturkunskapsprovet i fredags också, 39/45,5 vilket var MVG. Jag är så stolt över mig själv!!! Det måste man få vara ibland...

Natti natti

5 oktober

Hejhej!

Fredagen vart helt klart lyckad! Jag hade supertrevligt här hemma först med tjejerna och sen när alla andra kommit. Vi var strax under 20 personer och jag hoppas att alla hade lika trevligt som jag. Jag fick massa fina/roliga/galna presenter också, ens vänner kan verkligen pricka in helt rätt! ;) Vi tog elva bussen in till Södertälje och gick till O´learys, kulkul!

Tack alla som var här i fredags, superkul!


I igår blev det väldigt mycket innebandy tittande för min del. Strax efter tolv träffade jag, Sarah,Lisa och Robin i Björkesta och kollade på en typ plojmatch för att fira Turinges 10års jubileum! Efter den matchen hade Tuben match med Turinge så den kollade jag på. Senare på kvällen kollade jag när Sarah,Lisa,Emmelie Frida och Malin spelade med några 94tejer i D3 mot Strängnäs. Dom vann med 4-2 och målen gjordes av Emmelie (2st),Sarah och Frida.

Efter matchen gick jag hem och kollade Sex and the city :D

Ikväll är det borta match mot Katrineholm, är riktigt taggad!

3 oktober

Godmorgon!

Är väldigt trött idag..det blev inte många timmars sömn för min del. Men jag går inte så länge idag heller, 13.15 slutar jag. Jag hoppas vi får tillbaks Naturkunskapsprovet idag och att det gick lika bra som det kändes igår :) När jag kommer hem måste jag förbereda inför kvällen och så kommer Malin med tre tåget! Först kommer tjejerna (Sarah,Lisa?,Emmelie,Malin, Helena och Malin) hit och äter Tacos sen senare kommer även lite annat folk hit också. Vi ska föra här innan vi tar bussen in till Södertälje :D

Ha en kanondag!

Min 18års dag!

Jag måste vara väldigt,väldigt lyckligt lottat för jag har världens bästa familj,släkt och vänner! Ni är oslagbara och jag älskar er alla, jag är så lycklig när vi alla är samlade som ikväll :)

Tjejerna (Sarah,Lisa,Emmelie och Malin) kom vid halv sex-tiden och sjöng för mig i dörren. Sen satt vi oss och fikade och jag fick öppna de roliga/galna presenterna de gav mig(allt finns inte på bild hehe), tack så himla mycket klockrena presenter var det! Tjejerna var kvar ett tag efter att min släkt kommit vid halv sju så det var fullt hus här..precis som jag ville ha det!

Av mina grannar (Magnus,Anna,Max och Saga) fick jag en flaska vin, och av mina barndomskompisar Ida och Malin fick jag en blombukett, tack!
Jag fick även ett blombud. Det var en jättefin rosbukett från Daniels släkt, tack så hemskt mycket :)











Tack alla som var med och firade mig idag, ni gjorde min dag perfekt! <3

2 oktober

Idag fyller jag 18år!!! :D



Jag har fått fina grattis sms under natten och morgonens gång, tack så mycket!
Mina föräldrar om in halv åtta och sjöng för mig :) Jag fick sex and the city boxen som jag önskat mig så mycket, 1000kr och en bok "Hemlösa" heter den. Tack,tack mamma och pappa jag älskar er!

Nu ska jag snart kila iväg till tåget och skolan. Sen hem och städa klart mitt rum för sen kommer släkten och tjejerna, det kan inte bli bättre!

1 oktober

Grattis Malin Björklund på 18års dagen!
Hoppas din dag blir bra..vem vet vi kanske ses ute på fredag ;)

En gammal bild på mig och Malin, klassresa i nian tror jag det var :)

Imorgon är det min tur att fylla vuxen, känns väldigt roligt men samtidigt lite pirrigt. Jag ser fram emot att släkten ska komma imorn, att få fira min dag med min familj släkt och vänner!

Imorse när jag gjorde mig iordning fick jag ett sms av Lisa- "snygging i tidningen ;)" ungefär så stod det. Jag sprang ut till brevlådan bläddrade fram rätt sida och ser bilden på mig med en text där det står att jag fyller år imorgon och vad jag har för mig.

Vi fick tillbaks våra psykologiprov idag och det gick bra som jag trodde. Jag fick 31,5 av 34 men hade lite otur för 32 var mvg =/ men men är nöjd iaf! :D
Jag slutade 10.30 idag och när jag kom till Nykvarn åt jag och Filip lunch på Terassen, det var mycket trevligt. Har städat lite nu också tills imorn och det sista görs imorn.

Nej måste plugga nu innan träningen, hörs imorn och då är jag 18år!!!  =)


RSS 2.0