26 Juli

Hej.

Igår kväll åt jag och Daniel en trevlig middag hemma hos honom. Vi skulle grilla köttet vi åt med grillen var så seg så vi valde att steka köttet istället hehe. Men det blev supergott sen med potatissallad och två såser (cider och öl till). Sen begav vi oss till Andreas tillsammans med Jenny och Martina. Han hade lite fest och så. Elin kom också efter att ha varit i Turkiet en vecka :) Vad gjorde vi där då, pratade, spelade lite fotboll, jag bar Tina på ryggen och så pratade vi lite till. Jag hade det trevligt men på något sett gick det fel, folk blev sura och kvällen förstördes...men jag vill tacka alla för den största delen av kvällen som var trevlig!

Idag vaknade jag vid elva..hade ont i huvudet pga allt grinande igår. Jag började packa dom någon gett mig order om sen satt jag mig här. Har gått runt ute lite också sen sovit.

Jag hatar att vänta! :P

Ja nu är jag helt klart för att kunna gå till Daniel...problemet är bara att han inte vaknat/ringt än =/ Såg precis att han iaf satt vid datorn 05.17 inatt så om jag känner min älskling rätt så kommer det ta nån timme innan han ringer..och jag hatar verkligen att vänta, har så dåligt tålamod!

Nu är Elene, Ingmarie, Benge, Tommy och Jeanette framme vid hotellet i Zakynthos..de ligger säkert och pressar nu! Jag är lite delad när det gäller Zakynthos resan iår..en del av mig vill bara vara hemma och ta det lungt, umgås med Daniel och mina vänner, den andra delen vill dit..kunna sola, bada, parta och bara komma bort ett tag. Men jag måste ju åka och kommer njuta när jag väl är där men det är komplicerat. Om jag fick välja skulle jag vilja ta med mig Daniel, Jenny, Tina och Elin dit..två veckor utomlands med dom bästa, på ett partyställe dessutom! Men men..på fredag åker vi iaf tidigt på morgonen.

Nej nu ska jag kolla film tills en viss person ringer ;)


Hej igen! När jag kom till Daniel kollade vi på Apocalypto, jag hade sett den förut och tycker den är riktigt bra! Senare gick jag, Daniel, mamma, pappa, Andreas och Pelle och åt på Goggos :) Vissa åt plankstek men jag tog Lövbiff med pommes, mums! Maja, David och Dogge kom dit efter en stund, och av dom grabbarna får man sig alltid ett gott skratt! Jag träffade även min idrottslärare Magnus från högstadiet också, han var verkligen bäst! När vi ätit klart gick vi hem till oss och fikade blåbärspaj :) Nu är jag och Daniel hos honom, men snart ska vi till Andreas och kolla film.

Ha en bra kväll gott folk!

24 Juli

Hejhej!

Somnade igår efter att ha sett en riktigt bra film "Pathfinder". Vaknade halv elva idag men låg och drog mig en stund när jag sett att vädret inte var så bra..Nu har jag ätit lite och ska snart duscha och sen vänta på att Daniel ska vakna :)

Snyggingar! ;)

image222 
En bild ifrån Kreta på mig och älsklingen <3



Här är några andra snyggingar som man inte hade tackat nej till, om jag inte haft Daniel såklart! ;)

David Beckham, Brad Pitt, Adam Brody, Josh Hartnett, Fredrik Ljungberg och Justin Timberlake.

   

  

  

  

23 Juli


Jag gick till Daniel några timmar innan jag var med Jenny och Tina :) Jag och Daniel slappade, han spelade och jag läste bok. Sen gick vi ut och löste ett korsord tillsammans ;) Jag kom nyss hem från Jenny men ska snart dit igen. Vi ska nog gå en promenad, orkar inte bara sitta inne!

Ha det bra!


Igår kväll tog jag och Daniel det bara lungt..vi kollade på Hannibal Rising sen gick jag hem.

Idag regnar det =/ Läste i tidningen om äversvämningarna i England och det vädret som troligen kommer in över skåne. Jag som trodde att det skulle fortsätta att vara bra väder nu men så får man läsa om översvämningar som är på väg hit.....Idag ska jag nog vara med Jenny, jag hoppas vi kollar på en film för nåt annat är jag inte på humör för :P

Jag måste börja tänka på och packa det jag ha med mig till Zakynthos...Elene (min kusin) och hennes föräldrar + pappas syrra och hennes man åker dit imorgon 05.50. Sen kommer vi ner på fredag, jag hoppas det blir lika bra som förra året!

22 Juli

Hejsan!

Idag sov vi ut vilket var skönt..men jag hade lite dåligt samvete dom gångerna jag vaknade och såg att det var blå himel och sol ute! Men efter att vi ätit frukost och så sprang jag en runda sen gjorde jag styrkan och satt ute i solen en stund. Sen duschade jag och sen kollade jag och Daniel två filmer, American Psycho och En prins i New York :) Snart ska vi hem till mig och käka, sen får vi se vad som händer :)

Idag är det en månad till skolan börjar =/ sommaren har gått fort om man ens kan kalla det sommar. Vädret har ju börjat bli bättre nu som tur är, men inte har jag badat eller solat mycket inte..men men två veckor i Zakynthos ska väl göra susen!

21 Juli

Hejhej!

Det var ett tag sen sist men vilken vecka det har varit i Grebbestad med Jenny och compani :) Även om vädret inte var så bra så har jag haft skitkul. Det var fint väder två dagar men vi orkade bara ligga på¨stranden den första för den andra dagen var vi lite slitna :P Vi tog det mest lugnt på dagarna, spelade minigolf, fiskade krabbor, satt på after beachen m.m..Senare på kvällarna gick jag Jenny och Fille (min kusin) in till Grebbestad där det var lite mer drag och drack lite och hade det trevligt! Vi träffade lite andra nykvarnare otroligt nog och en jobbade inne på en av krogarna. Nej det var en ritkigt trevlig och rätt händelserik vecka , jag är så glad att Jenny följde med :)

Vi åkte hem igår eftermiddag och var hemma vid halv tio. Jag cyklade direkt hem till min älskling som jag saknat så mycket även om det har gått fort! :) Vi hade en mysig kväll men båda var trötta :P Älsklingen har fått en ny större säng så jag sov som en prinsessa!

Idag gick vi upp kl 08.00 för vi skulle till Grönan :D Det var jag, Daniels familj och släkt. Vi var 15 st :) Jag åkte som vanligt det mesta (fick till och med upp Daniels lillasyster och kusin i Extream) medans Daniel endast gick in i Lustiga huset och sköt luftgevär ;) Jag köpte kortet från Lusthuset på mig, Daniel och Erik Daniels kusin. Jag vann även en liten I love you apa och en liten söt gris hehe. Apan gav jag såklart till Daniel och grisen gav jag till Daniels moster eftersom de har en liten bebis hemma :) En toppendag har det varit, till och med vädret har varit på topp!
Nu ska jag lägga mig på sängen med Daniel, och se vad det leder till....;)

Ha det bra!

14 Juli

Tjabba!

Jag har varit vaken sen halv sju. Nu har jag sprungit en runa och ska nu duscha :) Det verkar som att det kommer vara bra väder här hemma idag, solen skiner! Yey. Men vi åker ju till Grebbestad och jag ska se till att solen delar med sig av värmen till oss där nere ;)

Nej men ni får ha det så bra här hemma medans jag är borta! Jag kommer hem senast den 21a Juli.

Ciao!

image220  image221

1. Jag och Jenny!
2. Jag och Daniel <3

En evighets väntan...

Jag, Jenny och Andreas kollade klart på tredje Harry Potter filmen idag. Sen gick vi lite ärenden och sen gick jag och Jenny hem till oss. Jag sov en stund sen började jag packa lite smått. Ikväll har jag varit ute lite överallt med Jenny, Tina och Elin..vi satt mest på i-p läkteran i solen, men sen gick den ju ner :P Vi pratade en massa som vanligt om sånt som tjejer brukar tala om (iaf vi) ;). När jag gick hem för en stund sen ringde äntligen Daniel! Både jag och Madde (hans mor) har väntat på att han ska ringa hela dagen, fy på dig älskling! Men allt verkade vara i sin ordning :)

Imorgon bär det av till Grebbestad :) Jag, Jenny, mamma, pappa, Leffe (min farbror), Carita (hans fru) och min kusin Filip har hyrt en stuga där. Hoppas vi får bra väder bara, annars kan det bli lite boring!

Ha det bra!

Fredag den 13e

Idag är det fredag den 13e...jag hade ingen otur förra gången och jag hoppas det blir likandant denna gång!

Jag Elin Jenny och Andreas hade ju Harry Potter maraton igår :P. Vi skulle se alla fyra filmerna men när kl var efter två hade vi sett två och en halv, då gav vi upp. Men vi ska nog fortsätta kolla idag. Elin skulle upp och jobba idag stackarna, fast hon sov en del igår kväll också hehe.

                                                                          Kolla våra Harry Potter ärr haha!

Jag sov till halv tolv idag, hade kunnat sova längre men har massor att göra. Jag ska träna, tvätta fönstrerna, städa mitt rum, packa och umgås med bla Jenny ;) Så jag måste sätta igång med detsamma!

Ha en bra dag!

Jag tänker på dig älskling!

12 Juli

Hej!

Idag har det regnat, regnat och regnat...inte så värst kul. Men jag fick skjuts till Hökan av pappa där Elin och Andreas jobbade idag. Var inte där så länge, mamma och pappa hämtade mig och så åkte vi och fikade hos mormor och morfar : ) När jag kom hem tvättade jag några av våra fönster som jag har lovat mamma att göra, jag ska fortsätta imorn också. Ikväll ska jag Jenny Elin och Andreas ha Harry Potter maraton :P Vi ska alltså se alla filmerna ikväll.

Ha det bra!

Asia den nye medlemmen i Pussycatdolls!

Jag och Linn gick till Andreas efter att hon kommit till mig. David var där också och vi gjorde inte så speciellt mycket, satt ute lite och sen kollade vi lite filmklipp och så. Sen gick vi till Lillhaga för killarna skulle spela basket. Träffade så dom som har varit i Bulgarien nu i veckan och de hade haft det så bra! :)

Efter ett tag gick jag och Linn hem till henne, vi kollade Pussycatdolls finalen och Asia vann som jag hoppades på! :)

image218

Nu är jag hemma och ska kolla på en film, Djävulens Advokat tror jag den heter. Har hört att den ska vara bra men läskig hehe. 

Älskling, saknar dig! <3

11 Juli

Hejsan!

Idag har jag, Linn, mamma och pappa varit ute och plockat blåbär i solskenet :) Jag är så glad att det fina vädret äntligen hittat hit! Vi plockade ungefär sju liter sammanlagt. Daniel ringde också när vi var ute i skogen :) Jag saknar redan min favorit men det var skönt å höra att de har det bra! Jag ska vara med Linn ikväll, får se om vi kanske går förbi Andreas och grabbarna senare.

Grönalund!

Det var jobbigt att säga hejdå till min älskling! Kommer sakna honom enormt mycket men ska samtidigt försöka hålla mig sysselsatt för att göra det lättare. Dom kommer ha så himla roligt där nere och jag och Jenny får det roligt på lördag när vi åker till Grebbestad :)

image216         image217

                                            Everywhere <3

Jag, mamma, pappa, Elin och Jenny tog halv tre tåget till Sthlm och sen bussen till Grönan :) Vi började såklart med Pop Expressen (som jag älskar) för att sen fortsätta med Berg och dalbanan, Slänggungorna, Katapulten, Extream (min favorit), Kärlekstunneln och Flygande mattan. När vi skulle åka Pop Expressen var det en stackars kille som spydde innan det var vår tur, inte så kul att se men de stängde av den vagnen sen som tur var.Vi träffade även Erika, Sarah, Emmelie, Lisa och Faris lite senare på kvällen och åkte nåra åk med dom =) Jag och Emmelie åkte läskiga Bläckfisken ;) hehe. Det har varit en mycket rolig dag och kväll, men det där att säga hejdå är inte min grej, men vad glada vi kommer vara om en vecka!

Bilder från dagens äventyr kommer snart!

10 Juli

Hej!

Idag är det bättre väder! :) 20 grader varmt och solen tittar fram då och då. Jag är hos Daniel, har såklart sovit här :) Om tre och en halv timma ska de åka till Arlanda. Jag kommer sakna min älskling så mycket! Men allt kommer gå så bra så, bara de tar hand om varandra där nere. Jag ska ju till Grönalund med mamma pappa och Elin idag! Det ska bli riktigt skoj, skönt att ha lite annat att tänka på också :)

Ha en bra dag!

9 Juli

Hejhej!

Igår sov jag ut till halv tolv det var riktigt skönt! Lite senare ringde Daniels mamma och frågade om jag ville med ut i regnet och gå med hundarna i skogen, och det ville jag :) Halv ett åkte vi iväg med regnställ på hehe. Vi åkte ut  i skogen och gick i ca två timmar...det var avslappnande och trevligt. Vi hittade ca en liter Kantareller också :)

Efter promenaden åket vi och fikade hos Daniels moster och hennes man. På kvällen tog vi det bara lungt, jag Daniel, Madde och Christer kollade på två filmer tillsammans =)


Idag gick jag upp strax innan tio och begav mig ut och sprang en runda. Det gick mycket bättre än väntat! Om en stund ska jag med Daniel och hans mamma in till stan och handla lite. Daniel ska köpa det sista till resan, han åker ju imorn älsklingen min :)



10 Juli - Daniel åker till Bulgarien, Grönan blir det för min mamma pappa och Elins del! ;)
11 Juli - Vara med Linn
14 Juli - Åker till Grebbestad, Jenny ska med :)
17 Juli - Daniel kommer hem, förhoppningsvis kommer han till Grebbestad
18 Juli - Moore on tour i Grebbestad !
21 Juli - Kommer hem från Grebbestad
22 Juli - Grönalund med Daniels släkt :)
27 Juli - Åker till Zakynthos
10 Augusti - Kommer hem
13 Augusti - Innebandyskolan börjar (jag ska vara ledare)
22 Augusti - Skolan börjar

Pics!


Här är lite bilder ifrån Hökmossen och en bild från idag efter att jag klippt mig :) Första bilden är på någon sorts fläta som Elin gjorde på mig hehe..lite cool ful tycker jag =)



    image215

Fullt hus!

Släktträffen var riktigt trevlig!  Alla som skulle vara där var där :) Det är inte ofta vi träffas men när vi väl gör det är det så trevligt så. Två små barn har tillkommit, min mammas kusin Cissilia har fått två barn, Felicia 4 år och Christoffer som är några månader. Snart är det min mosters tur, i augusti gud vad jag längtar! Efter nåra timmar gick jag och Daniel hem till honom, vi satt och pratade en stund med hans mamma sen rörde jag mig hemmåt och han till killarna. Nu väntar jag på Martína :)

Ciao

7 Juli

Tjenamors!

Det blev i slutändan bara en lugn kväll igår med Martina. Vi hade hoppats på mer men det blir kanske så ikväll :) Men jag och Martina kollade iaf på en film, fast Martina somnade tillslut som vanligt :P.

Idag ska Daniels mormor klippa mig :) och sen ska jag och Daniel på släkträff. Min mormors syskon och mammas syskon kommer hem till mormor och morfar. Vissa träffar jag väldigt sällan så det ska bli trevligt, synd bara att vädret suger!

Lille Max :)

Jag måste bara berätta att jag har världens gulligaste grannpojke som heter Max! Han är ca ett år och helt underbar. Han är jämt glad och skrattar så gott som hela tiden =) När han och hans föräldrar sitter ute och äter på framsidan kryper över till oss hela tiden (nyfiken på papppas grillning). Så nu har jag passat honom en stund både ute och inne hos oss eftersom han envisas med att krypa/gå in och undersöka vårat hem :) Han gillade att öppna och stänga våra luckor i bokhyllan hehe. Nu sitter han med mamma och pappa, jag ser fram emot nästa gång han vill ut på äventyr hehe.

Kvällen kan nog bli lyckad ändå! :)

6 Juli

Vaknade halv tio idag och tittade ut och såg att solen var framme :) Så jag åt frulle, gjorde mig i ordning sen cyklade jag till Hökan som vanligt :P Daniel låg kvar och sov, vilket jag ångrade senare att inte jag gjorde. Vid Hökan sken inte solen så mycket...satt och pratade medElin och Andreas ett tag sen plockade vi upp ankbajs :P Efter en stund kom Alexandras lillebror fram till mig och sa - Jag vill gunga och ville att jag skulle ge honom fart och självklart gjorde jag det :) Sen pratade jag lite med hennes pappa om Zakynthos och så (Alexandra är där nu). Vid tolv cyklade jag tillbaks till Daniel och nu ska vi se klart The Grudge 2 som vi inte såg klart igår, fan va läskig den är!

Får se vad vi ska göra ikväll..vi kanske drar ihop ett gäng och spelar kubb, kanske fotboll och så. Hoppas bara det inte börjar regna!

"The Grudge 2"

Det gick bra på jobbet även idag..men jag var mycket tröttare! Jag sov hela bussresan in (har aldrig sovit på bussen förut) och benen har varit tunga idag. Men efter fem och en halv timmas jobbande kom jag hem till min älskling och då är det såklart värt varenda smutsig tallrik! :)  Jag har nu tagit mig en dusch och varit hemma och hämtat sovkläder + träningskläder. Är pigg igen så nu blir det snart movietime "The Grudge 2" , det ska bli så mysigt att få gosa ner sig i sängen med Danel <3

Sov gott! <3

5 Juli

Hejhej!

Idag gick jag upp tio och begav mig ut och sprang en runda :) Hamnade vid Hökmossen och tog mig ett dopp (mitt första i Sverige iår). Jag blev kvar där en timme och sen begav jag mig hemmåt igen :P In i duschen, åt lite sen tillbaks till badet. Det är skönt där uppe! Om en timme ska jag ta bussen in till jobbet..det är mer idag än igår, mycket mer. ´Sen ska jag förbi min älskling <3

^^

Jahapp då har man jobbat i två och en halv timme..det gick mycket fortare än vad jag trodde men det är bara skönt! Men Philip och Anders som jag jobbade med idag gick hem innan mamma och pappa kom och hämtade mig och mamma hade inte med sitt kort så jag kom inte in i omklädningsrummet där min mobil var =/ Så jag fick åka hem utan mobilen i jobbarkläder och gå på Coopforum :P

Men nu är jag hemma och ska se en film med mamma och pappa. Imorn blir det träning och sen Hökan för min del! :)

Godnatt.

Daniel, jag älskar dig!








Jaa då kom man nyss hem från Hökan då. Vi började med att bara sitta på bryggan och slappa..sen slappade vi lite till och stod på händer och huvud :P hehe. Men sen vart vi Elin och Andreas tillsagda att kratta kottar och snäll som jag är hjälpte jag till :) Det är rätt skönt där uppe vid Hökan, inte så mycket folk (beror väl på vädret) så man kan bara sitta och snacka och göra lite fula grejer, ja som att stå på händer eller kasta sten på Kanada gässen!

Snart ska jag ner till bussen, är rätt trött men hinner inte sova som jag hade planerat. Saknar min älskling också men vi ska ses efter att jag jobbat :)

4 Juli

Hej!

Idag är det onsdag vilket betyder att idag är det sista dagen som jag äter peneceline! :D Så imorn ska jag börja träna, hårt som fan! Jag har ju haft panik dom senaste veckorna för att jag inte kunnat träna..det kryper i kroppen på mig. Men imorgon så..då går jag upp med tuppen och springer :)

Idag blir det Hökmossen som igår, sen hem å sova en timme och sen jobba. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Ciao

Beck - Shungamålningen

Efter att tjejerna varit här sov jag en stund..var verkligen helt slut. Sen gick jag till Daniel strax innan nio så började vi kolla på Beck-Shungamålningen. Efter ett tag gick vi ut så kom Andreas, Madde,Erik och Talon förbi en stund och pratade. Sen kollade vi klart på filmen och den var riktigt bra! :)

Imorn ska min älskling upp fem och jobba stackaren..jag går troligen till Hökan med Linn och håller Elin och Andreas sällskap igen, har inget bättre för mig. Fast senare blir det jobb för min del också med fransmannen Philip hehe. Det kommer bli en kväll full av skämt :)

Ha det bra allesammans!

3 Juli

Hej!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Jennys födelsedag hurra hurrra hurra! :) Snart kommer tjejerna hit (Jenny Elin och Tina) så ska vi fira Jenny. Hon ska bjuda på mat och fika, och så ska vi såklart ge henne en present hehe.

Jag tog med mig Linn till Hökan idag och gjorde Elin och Andreas sällskap medans de jobbade :) Senare kom även födelsedagsbarnet! Nu är jag hemma och funderar på att sova en stund innan det blir fullt hus, jag blir så trött av att inte göra någonting. Senare ska jag till Daniel och kolla på en av nya Beckfilmerna. Daniels morfar fyller år idag också, synd att jag inte kunde följa med..jag missade det förra året också =/.

Imorn ska jag jobba..men börjar inte förens på eftermiddagen tror jag ? måste prata med mamma..Ha det bra allesammans!

Shooter

När jag skulle till Daniel gick jag förbi Jenny som hade lunchrast :) Vi pratade lite om imorgon och även lite om helgen som kommer. Jag och Daniel har kollat på Shooter den var bra! Vet inte vad vi ska göra nu, jag vill ut i solen men inte han..inte just nu iaf :P.

2 Juli

Tjenare!

Ställde klockan på halv tio idag men när den ringde orkade jag inte gå upp fast att det är bra väder. Så 10.15 kämpade jag mig upp och nu har jag ätit frukost ute i solen :) Jag ska vara med Daniel idag..vi var inte igår och på kvällen kom vi fram till att vi saknade varandra (A)   <3 Hur ska det gå när du är i Bulgarien då älskling, eller jag i Zakynthos ? Äsch det kommer bli bra...det finns inget bättre än att återförenas efter att man varit ifrån varandra några dagar!

Imorgon fyller världens bästa Jenny 17 år! Efter att tjejerna har jobbat ska vi träffas och fika i form av en picknick :)

                                                                                 

På onsdag och torsdag ska jag jobba hos mamma, känns skönt att mina fickpengar till Zakynthos är klara och att det jag jobbar nu blir shoppingpengar ;) hehe. 

   

1. Hotellet vi ska bo på.
2. Hotellrummet.
3. Poolområdet
4. Poolområdet

Zakynthos 2006 med Cajsa..ibland saknar jag den gamla tiden
  

Så vackra!

1.image187 image188image189 Rachel Bilson.


2.image190image191image192
      Angelina Jolie.

image193 Jag tycker att Angelina är väldigt vacker, fast hon har enligt mig för många tatueringar vilket är synd på hennes vackra kropp.



3.image194image195image196
       Gwen Stefani.

1 Juli

Hejhej!

Det var en riktig toppendag igår! :) Vid fyra åkte jag till Lisa Andersson i mitt bandylag. Från fyra till sju var det bara vi tjejer i laget + tränarna som var där. Vi pratade om det kommande säsongen, vilka mål vi har m.m..vi utsåg även ett spelarråd och sen vid sju kom våra föräldrar och det serverades korv med bröd :) Vi körde lite olika lekar och en Quiz som mitt lag (jag Mathilda Lars Ingmarie och Gunilla) vann, vi hade alla rätt ;)

Strax efter nio gick jag, Sarah, Lisa och Emmelie till Erika och lite senare kom Martina. Tjejerna började dricka och vid tio gick vi till Niklas som hade fest med Hawaii tema : D Hos Niklas var det skitkul, roligt folk, bra musik och vi kunde vara både ute och inne! Lite singstar och studdsmatta blev det också :) Jag och Johan började gå hemmåt vid halv tre och mötte mina och Sarahs föräldrar och Filip. Sen gick vi förbi hos Daniel och hämtade honom sen gick jag och Daniel hem och sov hos mig <3

Nej det var en riktigt lyckad dag igår!

Idag ska jag vara med Martina, hon kommer alldeles strax :)

RSS 2.0