22 juli

Veckan hos Douglas har gått fort och det har hunnits med en hel del. Jag skrev i måndags att vi skulle ut och plocka svamp och det gjorde vi, två gånger. Vi hittade en hel del och passade även på att plocka blåbär. I tisdags kväll åt jag,Douglas,mina föräldrar och Douglas föräldrar middag tillsammans. Det var första gången och mycket trevligt! Efter middag och efterrätt (min och Gunillas blåbärspaj) var det namnsdagskalas i hjorthagen med några vänner. Vi satt uppe på ett berg och hade det trevligt. Drack gott, åt tårta och lyssnade på musik! Vi har även hunnit med att spela tennis och volleyboll häromdagen. Det var en dag så solen kikade fram. Igår var jag med mina föräldrar i Strängnäs. Jag körde dit och hem och vi åt en god lunch och strosade runt lite. På kvällen kollade jag och Douglas Harry Potter. Jag har nu sett om dom fyra första =)

Nu är jag hemma i Nykvarn. Jag har packat om som en tok och är snart redo. Imorgon åker jag,Sarah,Lisa,Emmelie och Matilda till Halmstad/Tylösand. Vi har hyrt boende där emellan i en vecka. Det kommer bli en kanonvecka med tjejerna med mycket party och förhoppningsvis mycket sol & bad. Juste på onsdagen kommer Malin också, direkt från Alanya :)

Lite bilder från de senaste dagarna







18 juli

Hejhej!
Lite dålig uppdatering blir det så fort jag är med Douglas och det är kanske inte så konstigt. Så vad har vi haft för oss de senaste dagarna? I fredags var det golftävling här i Mariefred som Douglas  och lite kompisar var med och tävlade i. Jag och Douglas föräldrar åt lunch på golfklubben och satt och kollade när deltagarna kom in i spridda skurar. Felix och en kompis vann hela tävlingen! På kvällen sen var jag med några tjejkompisar här från Mariefred. Vi drack lite gott och hade det trevligt :)
I lördags var det dags för mer golf. Då gick jag med en hel golfrunda när Douglas,Felix,Gunilla och Anne spelade. Det var roligt! Skönt att vara ute så många timmar. Det blev även ett träningspass efteråt. Mitt fjärde och sista för den veckan! På kvällen sen kollade vi på en bra film med Gustav. Jag tror den hette Hall Pass med Owen Wilson. Den var rolig.
Igår var det kalas i Västerås för lilla Lina som fyllt 2 år. Släkten var där och det bjöds på gott fika och blev en hel del lek. Det var roligt! Jag övnings körde hem sen vilket gick jättebra.
Idag är det måndag och Douglas jobbar. Så jag har gått en långpromenad med Gunilla och hundarna på förmiddagen. Om en stund ska vi ut och plocka svamp. Det tycker jag är kul!
Jag kan inte bjuda på någon bild idag tyvärr.
Men det kommer en annan dag!
Ha det fint

15 juli

God morgon!
Nu ligger jag nyvaken i Douglas säng. Han är och spelar golftävling här på Mariefreds golfbana. Det är synd att vädret är så tråkigt! Men det gör att jag kan ligga och slappa framför tvn utan dåligt samvete, även om i solen hade varit bättre ;) Om några timmar åker jag till golfbanan med Douglas föräldrar för att äta lunch och se prisutdelningen :)
Igår var min sista arbetsdag på ett par veckor. Nu har jag SEMESTER! När jag slutat åkte jag och handlade med mamma, jag fick övningsköra. Efter det var det träning och middag som stod på schemat innan jag tog tåget till Mariefred och lyckades glömma mobilen hemma....Vi gick till en kompis mamma och umgicks med vänner, både "vuxna" och de i vår ålder (jag ser mig inte som en vuxen riktigt än).
Sådär nu har jag uppdaterat er lite. Jag kommer att vara här i Mariefred en hel del nu den kommande veckan.
Allt för att umgås med Douglas så mycket som möjligt.
För sen på lördag om en vecka åker jag med mina tjejkompisar till Tylösand en vecka.
Ha en bra fredag!

13 juli

Det gick bra att jobba idag och efteråt tränade jag i vårt gym på jobbet. Körde på vår crosstrainer och styrka på de andra maskinerna. Mamma och pappa ringde för att meddela att de var påväg hem och det gjorde mig glad. Jag har saknar dem och det känns bra att ha sällskap ikväll när det är fotboll och allt :)

Så när efter att jag handlat och duschat började jag med maten. Så nu har vi ätit middag tillsammans igen och gottesakerna har tagits fram. Vi ska nu se Sverige-Japan som spelar vm-semifinal. Heja Sverige!

Något mer roligt idag är att min lilla kusin Lina fyller 2år! Grattis tjejen, på söndag kommer vi och firar dig :)
Det ska bli roligt att träffa familjen Eriksson och övriga släkten.


Födelsedagsbarnet!


12 juli

Idag efter jobbet skulle jag åka med mina vänner till Stockholm och gå på Allsång. Men jag har inte mått så bra idag. Vet inte vad det varit för konstigt. Men något var det för när jag kom hem somnade jag och sov i nästan tre timmar...Och jag är inte helt pigg nu heller.

Så den här dagen blev inte speciellt händelserik. Om en timme börjar Allsången så jag tänkte kolla det på tv. Inte alls samma sak men så nära jag kan komma.

Jag får glädja mig åt att jag bara har två arbetsdagar kvar nu och att mamma & pappa snart kommer hem. Det är inte roligt att var ensam hemma. Inte alls.

Det blev ett deppigt inlägg det här och så får det bli ibland. Imorgon kommer vara en bättre dag, det är jag säker på! :)


Några fler Rhodos bilder!






Snart semester!

Igår hade jag rejäl söndags ångest. Inte ångest över lördagen för den var grym utan för att åka och jobba idag, måndag. Jag hade verkligen ingen lust. Som tur var gick det bra när jag väl var på jobbet. Det var inte lika ensamt i receptionen för Tessan var tillbaks. Sen kom vi överense om att hon ska vara ledig tis,ons (hon jobbar helgen och nästa vecka) och jag blir ledig fredag vilket betyder att min semester börjar torsdag eftermiddag! :) Så tre dagar kvar sen två och en halv veckas semester. Det gjorde dagen lättare.

Vid fem blev jag hembjuden till Lisa för att äta middag med henne och systern Julia som också är ensamma hemma. Det var snällt! Vi mumsade i oss ute på altanen och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag,Lisa och vovven Charlie gick även en promenad innan jag cyklade hemåt för att senare ta mig ut och springa. Då träffad jag Sarah och hennes vovve Diesel, så även den här måndagen ordnade upp sig!

Nu ska jag duscha och soooova.
Natti natti


11 juli

Min lördag blev perfekt. Den började med lite träning och sen åkte jag med Sarah,Lisa,Emmelie och Malin till Kranglan för sol och bad. Årets första dopp Sverige kom i lördags. Sent jag vet men det blev många dopp för det var jätteskönt! Efter några timmar åkte vi hem och gjorde oss iordning och träffades sen hos mig och åt middag tillsammans och drack lite gott. Vid sju åkte vi hem till Lena i Södertälje. Hon styrde "återträff" med Nykvarn Steelers. Vi har splittrats till olika lag så det var roligt att få umgås igen. Det blev såklart lekar och en hel del skratt. För oss med åldern inne blev det utgång på 550 och kvällen avslutades när jag lycklig la huvudet på kudden hemma.

Igår åkte jag till Douglas vid ett. Vi firade Douglas kusin Sebastian som fyllt år. Det blev att vi umgicks med släkten hela dagen/kvällen tills det var dags att varva ner med en film i sängen. Men det var en konstigt film så det slutade med att vi bara låg och pratade istället :)


Temat i lördags var glasögon!




Nu när temperaturen verkar ha sjunkit en aning ska jag ta mig ut och springa.
Är inte så sugen men det måste göras.
Jag vill ha augusti nu!!! =)


Underbara sommar!

Jag hade ju tänkt cykla till jobbet idag men en punktering hindrade mig. Så jag började gå i rask takt eftersom att det är en bit. Det var så varmt!! Som tur var kunde min kollega hämta mig efter halva vägen men jag kan lova att jag inte kände mig nyduschad längre. Hur som helst gick det bra att jobba.
Det blev inge Södertälje då jag hittade ett par glasögon här hemma. Istället kunde jag lägga mig i solen och njuta, fast det var nästan för varmt.

Om en stund ska jag träffa Sarah och kanske Emmelie. Vi ska käka gott och bara umgås. Ladda inför morgondagen! Det blir bra det :)


8 juli

Jag vaknade pigg och glad när klockan ringde vid sju. Kollade ut och fick se att solen skiner, yes! Kollade även termometern i köket och den visasde 30 grader i solen. Så idag blev det långklänning :) Nu har jag ätit frulle och ska strax cykla till jobbet. Börjar senast 8.30 men tänkte komma lite tidigare så att jag har full koll 9.00 då telefonen slås på.
Får se om jag eventuellt behöver åka in till Södertälje idag igen. Glömde att köpa en grej igår som jag behöver lördag kväll...Hade hellre lagt mig i solen!

Ha nu en fin fredag!


Så har även denna dag passerat..

Efter ett väl genomfört träningspass och en dusch är det nu dags för mig att sova. Imorgon väntar som sagt jobb och sen får vi se. Jag skulle åkt till Douglas men så är han tvungen att jobba kväll, typiskt! Men jag har lördag att se fram emot. Då på kvällen ska vi gamla Nykvarns/Steelers tjejerna träffas och festa/umgås hos Lena i Södertälje. För oss med åldern inne blir det även utgång. Innan vi åker till Lena ska jag,Sarah,Lisa,Emmelie och Malin träffas här hos mig en stund. Det blir bra :) 

Nu ska jag sova, natti natti


Torsdag

Min dubbla körlektion gick precis som jag hoppats bra. Jag är på gång nu! :) Efter körlektionen gick jag lite på stan och köpte med mig en bikinitopp från Åhlens som jag velat ha. Nu var den på rea!

När jag kom hem somnade jag i solen, vaknade svettig och fortfarande trött så tog med mig handduken in och la mig på den i soffan istället...Jag har märkt att jag blir helt slut efter mina körlektioner. Mycket att ta in, ständig koncentration + lite nervositet.

Ikväll blir jag själv här hemma. Mamma och pappa har semester så de har flytt ifrån mig. Jag ska snart laga middag till mig själv. Sen måste jag vänta en timme innan jag kan ta mig ut och springa. Segt! Imorgon väntar jobb och sen är det helg. Det ska bli skönt men jag kan väl inte påstå att min vecka varit allt för jobbig.

Tänkte visa er lite nytt, dock inte från Rhodos utan kära H&M.


Bikinitoppen från Åhlens

Klänningar från H&M



Jag var först skeptisk till långklänningar för att jag är kort.
Men efter att jag provat och köpt min första älskar jag det!


7 juli

God morgon!

Nu sitter jag här med en tallrik havregryns gröt med mjölk och björnbär. Laddar inför min körlektion som jag har nu på förmiddagen. Jag hoppas att det går lika bra som sist! En fördel nu är att jag inte är nervös. Jag gillade henne.
Igår efter jobbet kom Douglas hit. Jag tog mig ut och sprang och körde styrka, det var varmt! Sen åt vi tacorester från i tisdags och kollade sen Sverige-USA med Gustav i Mariefred. Sverige vann med 2-1.

Efter körlektionen idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Vet bara att jag ska träna. Om vädret håller i sig blir det nog att jag passar på att sola lite :)

Ha en fin dag!


5 juli

Hej!

Här har det varit dött nu i mer än en vecka och det beror på att jag varit i Rhodos med mina föräldrar :) Vi åkte söndag morgon för en vecka sen och kom hem i söndags. Vi bodde vid Rhodos stad i ett lägenhetshotell precis vid stranden. Allt var kanonbra. Strålande sol varje dag så att ligga på stranden var för oss självklart. På kvällarna åt vi på olika restauranger och drack gott. Det blev även den del shoppning. Sex ringar, tre armband och en långklänning fick jag med mig! :) Tack mamma och pappa för att ni bjöd med mig denna vecka!

I söndags kväll åkte jag direkt till Douglas och hade myskväll med honom. Jag har saknar honom och mina tjejer!
Igår var det jobb igen. Jag jobbar nu denna vecka och nästa vecka sen har jag semester v 29 & 30. Då drar jag,Sarah,Lisa,Emmelie,Malin och Matilda till Halmstad/Tylösand en vecka. Vi har hyrt boende och det kommer bli grymt! =)

Idag hade jag dubbel körlektion och det gick mycket bättre än min första. Det var med en tjej den här gången och nervositeten släppte fort. Hon var toppen och det kändes bra. På torsdag är det dags igen! Jag hann med en vända på stan med Emmelie efteråt och ikväll kom tjejerna hit och vi lagade tacos tillsammans. Trevligt värre!

Det här blev en väldigt långt inlägg men inbland blir det så.
Här kommer lite bilder från resan.











RSS 2.0