Bilder från juldagarna :)

Bilder på vår julgran och på några av julklapparna jag gav till mamma och pappa. (julafton)



Bilder från Jeanette, Dennis och underbara Harry! (julafton)





De flesta julklapparna jag fick :)






25 December hos Daniels morfar och sambo :)




Tavlan jag gjorde till min älskling! <3





Daniels kusin My och min underbara kusin Harry, vilka gullungar! :D


image462 image463


Till sist vill jag önska alla ett gott nytt år! Om en liten stund bär det av till Skavsta flygplats med resten av gänget. Är hos Daniel nu, gubben kommer sakna dig oerhört mycket! Älskar dig <3

28 December

Hejhej!

Det har blivit ett litet uppehåll för min del när det gäller bloggandet...min ursäkt är att jag umgåtts med min och Daniels släkt :)

24 December, Julafton

Min julafton var helt perfekt. Jag hann med och träffa all släkt som var tänkt, god mat och bra julklappar. Jag är nöjd med allt jag fick och minst lika nöjd med klapparna med rimmen jag gav bort (om man får säga så). På morgonen och förmiddagen hade jag mamma och pappa det mysigt här hemma. Vi åt en god julfrukost och sen delade vi ut julklapparna. Jag hade gjort två tavlor till dem, en med kort på dom två tillsammans och en med kort på oss alla tre :) Jag hade även köpt en Deo och en popcornskål till pappa och en ljuslykta och dekorerat ett fat med ljus till mamma.
Av mina föräldrar fick jag en ny platttång, en liten dvd spelare som man kan ha i tex bilen och på flygplan, filmer, rese  pengar, smink, en väska, lösnaglar m.m =)

Vid tre var vi inne i södertälje hos min moster, Dennis och lille Harry. Där var även mormor och morfar, min morbror, Dennis syster, mormor och föräldrar. Vi hade det väldigt trevligt! Vi åt god julmat, fikade och öppnade julklappar. Min moster försvann nästan bakom alla hennes och Harrys paket :) Jag fick ännu mer filmer, pengar, presentkort och ljuslyktor, mycket bra! Jag hade gjort en talva till mormor och morfar med kort på dom, mamma och hennes två syskon och sen alla syskonen + familjer. Till Harry hade vi köpt kläder och två skallror och till Micke (min morbror) hade vi köpt fårskinnstofflor, en bok och en skiva.

När vi åkte där ifrån släppte mamma och pappa av mig hos Daniels moster där hans släkt var och firade jul :) Mamma och pappa åkte vidare till min faster där pappas syskon + familjer var. Tyvär så hann jag inte vara så länge hos Daniels moster men den lilla stunden var trevlig. Vi fikade lite och så gav jag och Daniel vår julklapp till Daniels mormor. Hon fick sex snappsglas och av henne fick jag en Puma bodylotion som luktade mycket gott.

Sen bar det av hem till Daniel där hans familj skulle ha sin julklappsutdelning. Jag och Daniel hade köpt smink, ansiktsmasker och hårnålar till Ida, till Madde hade vi köpt en Almenacka och en dvd med några av Elvis låtar och musikvideos. Jag hade även gjort en talva till Madde och Christer med bilder på familjen ifrån Kreta. Daniel fick ju ps3 spelet av min plus en mugg som det stod "Väck mig när arbetsdagen är slut" och en tavla med bilder på oss två. Av Ida fick jag toffsar och ett guldigt nagelack, av Madde och Christer fick jag en morgonrock som jag ska ha hos dom och av Daniel fick jag en väska,trosor och DKNYbodylotion :)



25 December
 
Jag och mamma åkte in en sväng till Coop och Ica Maxi. Där köpte jag Pirates of Caribbean 3 - vid världens ände. Sen åkte jag med Daniel och hans familj ut till Svenne, Daniels morfar. Där var Maddes syskon + familjer. Där blev det såklart mer god julmat, fika och julklappsutdelning. Jag tog en del söta kort på Daniels kusin My som jag ska lägga upp.

Efter några timmar åkte vi därifrån och jag blev avsläppt hos Tommy och Jeanette. Tommy fyllde år så vi (mina föräldrar + pappas syskon med familjer) var där.  Efter det gick jag till Daniel och tog det lungt.


26 December

Vid två gick jag, mamma och pappa hem till mormor och morfar. Vi skulle fira min mosters som fyller år när hon och vi är utomlands. Det blev mer julmat och en mycket god fruktsallad till efterrätt. Vid fem var jag hos Daniel igen för att äta julmiddag med dom. Christers mamma kom på besök och jag blev inbjuden till middagen :) Senare ko m Andreas och Malin och stannade ett tag. Jag och Malin kollade film med Ida medans killarna spelade ps3.

27 December

Jag och älsklingen sov ut till närmare tolv. Jag började vela om jag skulle åka in och kolla på rean med åkte istället med mamma, Jeanette och Tommy till Heron och kollade på Arn. Det var ett klokt beslut av mig eftersom att alla som kollat rean verkar vara besvikna...Filmen var iaf helt okej! När jag kom hem åt jag Daniel och Andreas på Grillen, Daniel bjöd mig så snäll som han är :) Sen tog vi det bara lungt. Sebbe och Niclas kom lite senare.

28 December

Idag gick jag och Daniel upp tidigt. Han skulle iväg och jobba och jag skulle plugga matte med min moster :) Vi var hos mormor och morfar. Hon hjälpte mig med den delen som jag inte klarade nu innan lovet, vilket är väldigt uppskattat! =) Nu börjar saker och ting äntligen klara upp sig, tack Jeanette! Nu är jag hemma och gör inte så mycket alls. Ska snart börja packa..eller först ska jag skriva en packningslista så jag inte glömmer något!

Imorn åker vi, jag, mamma, pappa, Lina, Andreas och Pelle! :) Till Gran Canaria - Playa de Ingles.
Det ska bli skönt att komma ifrån det här äckel vädret men jag vet att jag kommer sakna en viss person väldigt , väldigt mycket!       <3

23 December

Hej!

Först och främst vill jag gratta min farmor som skulle ha blivit 71 år idag! :)

Igår var jag som sagt och julhandlade de sista klapparna med Elene, mamma och pappa. Vi gick i några timmar och fan vad mycket folk det var! Men vad ska man förvänta sig sista dagarna innan jul...jag hittade iallafall allt jag skulle ha. Vi åt på Kebab House fast jag kunde knappt äta något =/ Det gick inte så bra med köttet och såsen var stark så den sved i halsen. Jag ska proppa i min smärtstillande imorn så att jag kan äta allt!
Efter shoppingen åkte jag hem och slog in och fixade. Sen gick jag till Daniel och kollade film, Nine Gate med Jhonny Depp :) När jag sen kom hem närmare ett julpysslade jag lite till innan jag somnade.

Idag har jag gjort iordning de sista julklapparna nere på mitt rum med tända ljus och musik :) Jag är väldigt nöjd med mina julklappar detta år och det ska bli så kul att få ge bort dem! Sen nu är jag hos min sjuke pojkvän som blivit förkyld sen igår då han körde cross...hoppas du blir bättre tills imorn älskling! <3 Snart kommer mamma och pappa och hämtar mig, vi ska till min farbror och hans fru på uppesittarkväll. Pappas syskon brukar träffas varje år och spela Bingo Lotto tillsammans och få julafton att komma fortare :)

Nej nu vill jag önska alla en riktigt god jul! Jag känner på mig att min jul kommer blir toppen (A).

21 December

Tjenare!

Det var kul igår på hockeymatchen med tjejerna och tränarna :) SSK var duktiga och vann med hela 7-0! Efter matchen gick jag till Daniel. Vi tog det lungt och somnade sen.

Idag har jag gjort en dubbelsats av julgodiset jag berättat om. Jag har även fixat klart med Daniels mamma och hennes sambos julklapp :) Nu ska jag snart duscha och sen det av till Daniel igen. Vi ska laga Fajitas till hela familjen, mmm va gott :D

Imorgon ska jag mamma,pappa och eventuellt mig kusin Elene in till Södertälje och julhandla det sista :) Det är några klappar kvar och som tur är så fick jag lön idag!

image415


   


20 December

Hejsan!

Vaknade av min väckarklocka vid elva. Jag gick upp och åt en flytande frukost bestående av bla nyponsoppa och glass hehe. Sen slog jag in Daniels julklapp :) Nu funderar jag på om jag ska fixa med fler julklappar, göra julgodis eller hoppa in i duschen och göra mig klar...

Idag blir en mysig och rolig dag. Först lite julpyssel här hemma, sen hos Daniel och sen ikväll blir det hockey med tjejerna!

Snart jul!

Ja julen är snart här och det märks mer och mer :) Vi har redan klätt vår julgran och julkapparna från mig ligger redan där under. Idag blev jag färdig med min julklapp till mormor och morfar och min andra julklapp till Daniel =)

Jag var förbi på träningen en snabbis och lämnade en liten present till Sarah. Hon fick en chokladask och ett litet gulligt kort. Sen gick jag till Daniel en stund och tog det lungt.

Imorgon har jag blivit bjuden hem till Daniel på julbak med Daniels mamma, syster, kusin och moster :) Det ska bli himla trevligt och mysigt! Vi ska bla göra "mitt julgodis", knäck,pepparkakor, och en chokladkaka med godis i. Sen på kvällen ska jag troligen iväg och kolla hockey med innebandylaget, SSK - Frölunda.

Nu ska jag kolla på Kill Bill, godnatt!

Att föra in lite julkänsla här på bloggen kanske inte är en så dum idé! ;)

image410 image411 image412

image413 image414

19 December

Hej!

Idag ringde min älskling och väckte mig vid tio :) Om inte han hade ringt hade jag nog sovit bort flera timmar för min medicin gör ju så att jag blir trött och så. Men så snart ska jag gå hem till honom, jag är piggare idag och har inte speciellt ont så länge jag tar medicinen.

Senare ikväll ska jag nog gå förbi i hallen och säga hej till laget, och gratta Sarah såklart som fyller 17år idag!

                                                      image408

                                                    Hoppas du får en underbar födelsedag! :)

18 December

Hej!

Operationen igår gick bra :) När jag och pappa kom dit vid tio visade dom oss vårat rum och där var vi tills det var dags för operation. Det fanns tv och Ps2 så vi kollade lite på film. Under den tiden fick jag dropp in i handen eftersom jag fastat från 00.00 natten till måndagen. Vid 13.30 opererades jag. Nedsövningen gick bra men jag var väldigt nervös. Men alla var så trevliga där inne och pappa fick följa med in så jag kommer ihåg att jag hade masken över mun och näsa en stund..sen måste jag ha somnat :P

Ungefär en timme senare vaknade jag lite yr. Då hade jag skitont så jag började gråta och frågade efter pappa som kom efter en liten stund. Jag fick smärtstillande och en isglass och då vart det mycket bättre :) Jag var i uppvakningsrummet mellan 14.30 - 17.30. Vid sex kom mamma från jobbet och hälsade på. Hon hade köpt med sig glass och tre filmer =)

När mamma sen åkt började jag och pappa kolla på en film, Den Svarta Dahlian. Men jag var alldeles för trött (medecinerna gör mig trött) så efter ett tag gav vi upp och sov istället. Natten gick jättebra och jag kunde sova utan att ha ont.

Vi kom hem från sjukhuset idag vig 10.30. Lite senare kom min älsling hit :D Han hade med sig sitt Ps3 så vi spelade lite båda två sen sov vi några timmar. Sen hämtade jag och pappa mamma från jobbet och handlade lite på Coop, nu ska jag snart se en film, eller baka pepparkakor :)

Ett stort tack till alla som har brytt sig och skickat sms eller skrivit en kommentar!

17 December

Hejhej!

Igår när jag kommit hem från träffen med Sörmlandslaget tog jag det bara lungt hemma. Fixade lite med en julklapp sen kollade jag på Mr&Mrs Smith :) Strax innan sex gick jag till Björkestahallen för att möta Sarah. Vi kollade på Turinges match med Maja också. Matchen var inte så jättebra tycker jag fast dom vann stort.

Efter matchen gick jag till Daniel en stund och var med honom och Andreas, sen gick jag hem och sov :P

Idag ska jag opereras. Det är ju ingen stor operation, bara halsmandlarna  men jag är nervös ändå! Jag har aldrig blivit nedsövd förut heller...och jag vill inte må piss när jag vaknar =/ Jag hoppas verkligen att dom ger mig smärtstillande efter operationen innan jag vaknar! Jag ska övernatta där på Karolinska så jag och pappa har laddat med några filmer :) Nej nu ska vi strax åka, önska mig lycka till (A)

Och ett stort tack till alla som redan gjort det via sms/telefon!

Danie, jag älskar dig!

   

16 December, 3e advent

Hej!

I fredags kväll var jag med Danie, Andreas och Jocke hemma hos Daniel. Killarna spelade mest så efter ett tag gick jag ner och kollade på tv med Daniels familj :) Sen var jag även flitig och pluggade lite matte. Vid halv tolv var jag trött och ville sova. Tur som jag hade så drog killarna hem till Per då så jag kunde sova. Jag somnade nästan på direkten men vart väckt när Daniel kom hem vid 04.00 hehe.

Igår hade vi match mot Flen. Vi gick in med inställningen om att det skulle bli en tuff match och att vi skulle ligga nära i försvaret eftersom dom har två tjejer som gjort många poäng. Första perioden var inte så jätte bra..vi spelade mycket boxplay..jag blev utvisad fem min och tjejerna var så duktiga som höll tätt hela tiden! Sen i andra och tredje perioden släppte det och målen bara östes in. Vi vann tillslut med 14-1 :) Jag spelade som vanligt med Lisa och Clara och det gick bra även denna gång, det tog ett litet tag innan vi kom igång bara. Vi gjorde 10poäng om jag räknat rätt, jag gjorde 5mål, Clara gjorde 3 assist & 1 mål och Lisa gjorde 1 assist.

Efter matchen stressade jag förbi Daniel, hem och duschade och packade. Jag,Sarah, Lisa,Johanna och Emmelie skulle iväg till Nyköping. Där skulle vi övernatta med Sörmlandslaget för att lära känna varandra. Det varl trevligt och visst pratade man med några nya sådär =) Men natten var det värsta i mitt liv. Jag hade pumpat min madrass för hårt,det var kallt och så hade jag världens mensvärk =/ Kl tre tog jag madrassen och gick upp och släppte ur massa luft...sen la jag mig igen och lyckades somna.

Nu är jag hemma. Jag ska bara ta det lungt idag med Daniel när han kört färdigt cross. Så kanske jag ska kolla nån innebandymatch med Sarah också :)

Ha det gött!

image405    image406

14 December

Hejsan alla glada!

Imorse när klockan ringde ville jag verkligen inte gå upp...det ända jag kunde tänka på var provet som jag skulle ha första lektionen. Men jag kämpade mig upp när jag väl satt i klassrummet med provet så gick det mycket bättre än vad jag trott. Det kanske blir ett G iaf och då slipper jag omprov, och de gör mig glad! :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men sova med Daniel det ska jag <3 Älsklingen har fått sitt Ps3 nu och ärligt talat så var det skitsnygg och coolt. Och Daniel var som ett litet barn igår när han hämtat det, kul att se. Sen så visste ju Daniel att jag hade  köpt ett Ps3 spel till honom i julklapp så det kom lite tjat om att få julklappen i förskott så han skulle kunna spela..:P Och ja vad tror ni...jo jag gick med på det. Han fick Assassins Creed av mig i julklapp men jag har ju såklart en till julklapp som kommer bli en överraskning :) Annars hade han aldrig fått spelet nu ;) 


       

Jag säger som Daniel - Kolla grafiken!!

Luciatåg, plugg och julpyssel :)

Ida och resten av luciatåget var verkligen vackra idag i kyrkan! :) Ida gjorde det jättebra och vilka modiga små tjejer som vågade sjunga&läsa dikter helt solo. Nej det var verkligen fint, jag bara njöt!

Efter luciatåget åkte jag hem och pluggade Aktiekunskap, Företagsekonomi och Allmän språkkunskap. Sen nyss gjorde jag sånt där julgodis igen och det blev lika lyckat denna gång, mums :)

Snart ska jag gå ner och plugga i min säng...imorn är min sista skoldag för den här terminen sen kommer jag ha jullov i exakt en månad  :D Jag ska inte till skolan nästa vecka pga att jag ska operera bort mina halsmandlar på måndag. Ska sova kvar på sjukhuset och jag lär inte vara så pigg på tisdagen. Får se om jag kanske kommer in till avslutningen på onsdag, men det är inte troligt. Usch jag börjar bli nervös...jag har aldrig blivit nedsövd förut men mest rädd är jag för hur ont jag kommer ha när jag vaknar...fast ett plus är ju att jag kommer få äta mycket glass efteråt! hehe.

Godnatt allesammans!

Ida, bra jobbat idag! :)

13 December

Hejhej!

Idag är det lucia och jag vill gratulera min gammla "bästis" Malin Eriksson på 18 års dagen! :) Vi var bästisar när vi var små från att jag var fyra till tio tror jag. Vi bodde och bor på samma gata så vi lekte alltid. Så igår kväll la jag ett kort på oss i hennes brevlåda. På baksidan hade jag skrivit, För en gammal och god vänskap GRATTIS på 18års dagen!

Luciatåget i skolan var väl sådär tycker jag. Först och främst så blev inte Malin lucia utan det var en brunett, och jag är lite emot det faktiskt. Sen så tycker jag att det var kort och tråkigt jämfört med förra året. Men men..

Nu ska jag plugga, och äta för kl sju ska jag med Daniel och hans familj till kyrkan. Ida ska nämligen vara lucia och självklart ska vi dit och kolla :)

Lycka till Ida! <3

Överraskande luciatåg :)

Det gick bra för mig och pappa idag när vi var iväg och trevligt var det! Jag köpte klart min och Daniels julklappar till hans lillasyster Ida, en till del av Linns julklapp och så köpte pappa en julklapp till mamma :) Jag köpte även ingredienser till julgodiset jag berättade om så att jag kan göra en omgång till innan jul. Vi åt även på Kebab house, åh det är så himla gott! Nu har jag och Daniel kvar att köpa till hans mamma och mormor, men det fixar vi.

Träningen idag gick bra, vi hade bara en målvakt vilket var lite tråkigt. Men det bästa med träningen var i slutet när vi körde tvåmål...när det var fem min kvar av träningen släcktes hela hallen ner och så började det spelas julmusik. Vi fattade först inte utan fortsatte spela..sen ser vi våra föräldrar komma in i ett luciatåg och Maja (en tjej i laget som har skadat sitt knä rejält) var lucia :) Det var så fint och alla blev jätteglada! Dom hade även bakat lussebullar och köpt pepparkakor och glögg som dom bjöd på. Det var väldigt fint gjort tycker jag!

Nu har jag slagit in några julklappar och ska snart börja plugga till provet på fredag som är skitsvårt! =(

Ha det gött!

12 December

Hejsan!

Snart ska jag åka till Södertälje med far min :) Jag ska som sagt handla de sista julklapparna sen är jag klar. Det ska bli trevligt att spendera en hel dag med pappa vilket inte händer allt för ofta. Däremot när jag var liten var det nästan alltid jag och pappa eftersom han jobbar natt så var han alltid hemma på dagarna :) Jag kommer ihåg våra picknickar vid ankdammen, speciellt den gången mitt sittunderlag flög ner i dammen=) Och jag kommer ihåg att vi cyklade mycket,  mötte mamma från jobbet, plockade blommor med mera!

image306image304

Älskar dig Peter Persson, pappa! :)

Svull och tecken

Hej igen :)

Nu är jag hos Daniel med honom, Andreas och Calle. Vi var nyss på video och köpte godis, läsk och killarna köpte pizza:P Snart ska de spela Tecken men jag har inte bestämt mig om jag ska utmana dom eller inte...jag lär ju äga, eller inte! haha. Fast Andreas tror att jag tar honom..men det är inte troligt. Imorn ska jag till stan igen, med pappa och kanske Daniel om han hinner. Måste handla klart Linn och Idas julklapp och eventuellt något mer till mor min =) Till pappa har jag tänkt ut en specialare, fast han vill egentligen inte ha något..tråkmåns tycker jag!

Grattis Daniel på namnsdagen!


På lördag har vi en tuff match mot Flen :)


9d

  
    
   
     
         
Vi var en bra klass!

Kär helt enkelt :)

Engelskaprovet gick strålande..tror jag. Det kändes så iallafal =) Mattelektionen var ovanligt rolig också, det beror nog på att vi håller på med något som jag fattar riktigt bra. Nu ska vi ha företagsekonomi med läraren är försenad.

Jag vill hem till min älskling!!! Som just nu klipper sig hos sin mormor. Vi ska ha en mysig dag och inatt ska vi sova tillsammans, grrr ;)

   

You and me forever baby <3

11 December

Hejhej!

Träningen gick bra igår fast vi var bara tio utespelare. Efter träningen gick jag hem, duschade och kollade på King Kong :)

Idag..har jag engelskaprov och det ska nog gå bra tror jag. Ska läsa igenom texten en sista gång nu bara. Efter skolan ska jag vara med Daniel och kanske Andreas. Men jag måste plugga också för börjar känna mig stressad! Skönt med a-dag imorn också.

Nu ska jag läsa sen gå ner till tåget, ciao!

Ändrade planer...

Idag har jag skrattat väldigt mycket i skolan :) Mest skratt blev det nog när jag Linn och Alexandra pratade om det vi oftast pratar om haha....det vart nåra pinsamma situationer att skratta åt!

Fick även ett sms av min tränare där det stod att träningen inte längre är inställd pga luciaträning så nu ska jag snart iväg och köra styrka sen det vanliga passet :) Känns kul men synd var att jag inte kan följa med och gratta Niklas =/ Men Daniel och compani skulle hälsa från mig!

Nej måste kila, ska göra av med lussebullen och de fyra pepparkakorna jag precis åt ;) Skoojade :D

Nobeldagen 10 December!

Idag är det Nobeldagen, dagen då Daniels morbror Niklas fyller år Grattis :)
Så efter skolan ska jag med Daniel och hans familj och fira honom.

image372 Daniel och Niklas på Kreta i somras!

Nu har en ny vecka börjat...som tur är så är det här min sista vecka i skolan innan jag får jullov för på måndag om en vecka ska jag opereras. Vi har engelskaprov på tisdag, a-dag på onsdag och prov i Allmän språkkunskap på fredag. Sen har jag två uppgifter att göra i aktiekunskapen också, hoppas jag hinner med allt! Nej nu måste jag göra mig klar, har ju ett tåg att hinna med..

Daniel Sjöroos, jag älskar dig! <3


Julpyssel :)

Jag gick och kollade på p94as match där jag träffade Sarah :) Vi kollade på matchen tillsammans sen följde jag med henne hem och fikade med hennes familj, det var mysigt. Sen när Daniel kommit hem gick jag till honom och vi kollade på Wallander - Pyramiden som var riktigt bra. Sen gick vi till Grillen och åt hamburgartallrik och efter det gick vi hem till min och fikade lussebullar, pepparkakor och julmust/kaffe.

Sen gjorde jag julgodis som jag åt hemma hos Sarah. Hennes mamma hade gjort och det var så gott att jag var tvungen att fråga hur man gjorde, och som tur var är det jättelätt =)
 
Man köpet Marabou mintchoklad, vanlig vit blockchoklad och polkagrisgodis. Först smälter man ner mintchokladen och  brer du ut den på en plåt i ett tunt lager och lägger den i frysen så lagret stelnar. Sedan smälter du ner den vita blockchokladen och krossar polkagrisarna. Efter det brer du ut den vita chokladen över mintchokladen och strör över polkagrisbitarna och låter den stelna i frysen igen och bryter sen ner den i mindre bitar.

Nu är jag hemma själv och lyssnar på julmusik och slår in julklappar :)

 Nytagen bild från Innebandyn.

 Sarah, i mitten :)

9 December

Hejsan!

Igår var jag och mamma alltså och julhandlade nere på stan. Pappa lämnade av oss sen åkte han till Moraberg. Jag köpte julklappar till Daniel och Ida, Linn och pappa är fortfarande kvar. Jag köpte även en julklapp till Daniels mamma för när jag såg den saken tänkte jag direkt på henne :) Jag hjälpte även mamma att hitta något som hon ska ha på sig på julafton och så köpte hon en taklampa till vardagsrummet och en lykta till det enorma ljuset hon köpt från Ikea :P

Vi var även in på Coop Forum och där köpte jag tre filmer, Ice Age 2, Mr and Mrs Smith och Den svarta Dahlian :) Sen åkte jag till Daniel och vi åkte senare till Ica Maxi med hans mamma hehe. Han köpte två filmer och vi kollade på en av dom senare på kvällen.



Idag är det 2a advent, dags att tända den andra ljuset! Mysigt. Daniel åkte precis iväg för att köra cross så nu är jag helt ensam hemma hos honom. Jag ska snart iväg och kolla på p94 match i hallen.

Ha det gött!


8 December

Idag är julhandel som står först på listan! :) Jag mamma och pappa ska åka in till Södertälje om en stund, trevligt. Jag ska köpa julklappar till fyra stycken idag, Daniel, Ida (Daniels syster), pappa (mamma är klar) och Linn sen ska jag köpa lite grejer så att jag kan börja fixa iordning med lite andra julklappar.

Just nu sitter jag och kollar igenom lite bilder ifrån nian med min gammla klass. Jag har inte saknat den så mycket men det känns lite när man kollar på bilder, kul hade vi ihop! :)

      Fler komme måste kila nu! :D

Idol vinnare 2007

image359 Det blev Marie Picasso som vann Idol. Jag tycker det var bra och ska jag vara ärlig så röstade jag på henne :) Hon har en otrolig röst och jag hoppas det går bra för henne. Amanda kommer ju lyckas bra även om hon inte vann. Och precis som många säger är det ju de som kommit tvåa som det gått bäst för, troligtvis för att de haft längre tid på sig att jobba med sin skiva.


Nej nu ska jag gosa ner mig i min säng och kolla på King Kong =)


Mästerkocken! ;)

Ja lite stolt är jag över mig själv. Jag lagar inte mat ofta men idag har jag lagat i ordning fyra ost&skink pajer som vi snart ska äta :) Jag hoppas de smakar lika gott som de ser ut att göra! Om ca en timme börjar Idol och då åker chipsen, ostbågarna och godiset fram istället för mat (A)

image356 image357
Det känns inte länge sen fredagsfinalerna började och nu är det bara två kvar!

image358

Idag på aktiekunskapen var det en kille ifrån Unga Aktiesparande och föreläste för oss. Han var duktig och fångade mer av mitt intresse på en timme än vad vår lärobok gjort på hela terminen. Att spara pengar i tex aktiefonder verkar inte så dumt och det ska jag nog tänka över lite.

7 December

Hejsan!

Igår när jag kom hem från Daniel hade jag fått godis av mormor och morfar :) Det får jag alltid den 6e december då det är Sankt Nikolaus dagen. Så då blev jag glad men de hade gått och lagt sig när jag skulle ringa och tacka.

Idag blir det en myskväll med Daniel och mina föräldrar. Jag ska laga fyra ost&skink pajer när jag kommer hem så ska vi äta dom och räkor med avokado och räkor på rostade mackor med ägg :) Middagen blir nog tajmad till Idol och idag ska jag nog rösta för första gången.

Ha en bra kväll!

Jag älskar er!

93013-351

image307

6 December

Hejhej!

Träningen igår gick bra och efter låg jag och Daniel bara i sängen och pratade en massa om julafton och en kommnde sommaren :) Idag vart det en kort skoldag för mig och Linn vilket var skönt :) Sen åkte vi till Södertälje och ungdomsmottgningen. Nu är jag hos Daniel som får hjälp av sin kusin att stämma gitarren hehe. Ikväll blir det inge plugg utan bara att slappa.

Imorn blir det äntligen helg igen! Vi har ingen match i helgen så det blir ledigt. Imorn är det ju Idol-finalen och den måste man ju bara se, för mig spelar det ingen roll vem som vinner. Det känns lite som att Marie har gått förbi sitt bästföre datum även om hon har bättre röst än Amanda.

På lördag ska jag, mamma och pappa åka och julhandla och sen på kvällen får jag se vad det blir :)

Christmas time!

På idrotten höll Alexandra Lundin i lektionen och det blev en lek vi körde :) Det passade mig alldeles perfekt för det blev mycket skratt och glädje hehe. Jag tror den kallas Skattjakt.
Engelska läxförhöret gick strålande och idag började vi skriva på en uppsats som skulle handla om julen. Den närmar sig mer och mer och jag är så glad. Det bästa med julen är att hela släkten träffas och är tillsammans! Nu ska jag jobba undan lite uppgifter, nästa vecka är trots allt min sista vecka innan jullovet. Idag kunde man rösta på skolans lucia och det ska vara någon tjej från trean. Jag röstade på Malin Brege och hoppas att hon vinner :)

Sen är det träning ikväll också, ser fram emot det!

5 December

Jahapp då var det onsdag igen...alltså idrott =/ Vill inte + att det är kolsvart ute så det känns som att jag fortfarnade borde ligga i min säng och sova! Men icke...något possitivit är väl att det är en elevledd lektion så den kanske blir rolig iallafall, jag hade ju fel sist trots allt.

Ser fram emot efter skolan för då ska jag sova, rensa mina kläder, plugga om jag hinner och träna :D Nej måste göra mig klar nu.

Carpe diem!

Det betyder fånga dagen på latin och jag tycker det är fint och bra. Det är upp till var och en vad den personen vill göra av sitt liv, gör varje dag så rolig som möjligt. Det blir inte bättre än vad man gör det. Funderar på att tatuera det fast vart i så fall? nej det får jag tänka över en gång till.

Nu är jag hemma hos Daniel och tar en liten paus från pluggandet..har engelska läxa tills imorn. Vi var på Grillen förut och Daniel åt en hamburgartallrik, det såg gott ut :)

Nej nu ska jag studera vidare! Ciao

4 December

Hej!

Igår i skolan hände det inte så mycket förutom att Jesper fyllde 17år. Efter skolan var jag med Daniel innan och efter min träning :) Vi kollade på första filmen av Morden i Midsommer. Jag tycker dom är helt okej, lite mysiga faktiskt. Träningen gick bra fast att jag var väldigt trött, vi gjorde roliga övningar.


Idag är det tisdag vilket innebär en av de två längsta dagarna i veckan för min del...får kanske tillbaks matteprovet idag, hoppas jag fick G !!! Efter skolan ska jag till bibblan med min älskling, har inte varit där sen innan den flyttades så det ska bli spännande :P

Ha det gött! och tack Alexandra för att du fixade min blogg! :)

varsegod!

Varsegod Celina, hoppas du är nöjd med resultatet!
pussssssss / alexandra
<3

1a Advent

Hej!

I fredags kollade jag och Daniel på Idol med hans familj :) Andreas åkte ut vilket jag tyckte var helt rätt. Nu spelar det ingen roll vem som vinner för min del. Marie sjunger bättre även om Amanda har en egen röst och Amanda "äger" scenen på ett bättre sett.

Lördag morgon vaknar jag föst av Daniels väckarklocka vid sex tror jag det var. Han skulle upp och jobba men jag låg kvar i sängen och somnade snabbt om...sen vaknade jag av nästa alarm vid halv tio. Jag åt frukost och gjorde mig iordning helt ensam i huset så jag passade på att spela lite hög musik så jag kunde ladda inför matchen! Matchen mot Mesta gick suveränt, vi vann med 18-1...nej jag skämtar inte :D Jag spelade som vanligt med Lisa och Clara, vi har ett grymt spel! Lisa och Clara gjorde tre mål var och jag gjorde två mål och tre assist. Sammanlagt gjorde vår kedja 13poäng.

Efter matchen åkte jag, mamma och pappa en snabbis till Ikea och handlade lite. Sen åt jag Sarah, Lisa och Emelie middag hos Emelie :) Vi åt pizza och chips, mycket gott. Haha kul var det när hennes föräldrar kom hem sen, shit vilken panik Emelie fick....

Senare gick jag till Daniel och när jag kom dit var Niclas och Sebbe där. Jag kollade lite tv med Daniels familj sen gick jag upp till älsklingen och hade det mysigt tills vi somnade.

Idag är det 1a advent vilket betyder att julen snart är här! Åh det är så mysigt när all julpynt kommer upp och julkänslan blir större och större =) Jag har varit i Stockholm hela dagen med Linn och Elene och shoppat loss :D

     
    

1. Grå kjol från H&M, köpte även en svart.
2. Blå tröja från H&M.
3,4,5. Trosor från H&M.
6. Bikini från H&M.
7. T-shirt från Gina Tricot.
8. T-shirt från Gina Tricot.
9. Byxor från Indiska.
10. Glitter eyeliner från H&M.

Jag köpte även en svart klänning från Gina Tricot som jag ska ha på julafton, svart nagelack, silverglittriga strumpbyxor örhängen till min mamma och en julklapp.

Nej nu ska jag sova!

Godnatt :)

RSS 2.0