31 maj En vecka kvar!

Hejhej! Har inte mått så bra idag heller men var i skolan hela dagen. Efter skolan gick jag till Daniel. Vi myste lite och sov sen i två timmar...sen gick jag till Björkesta för att skicka iväg tjejerna att springa ca en mil. Sålänge satt jag i hallen och kollade på Juniorernas match mot Rockets. Nu är jag hos Daniel igen, vi pluggar..så duktiga så :)

Idag är det bara en vecka tils vi åker, om en vecka är  vi liksom där! Det kommer bli underbart <3

30 maj


Det gick riktigt bra att jobba idag trots att jag inte mår så  bra..det var ju bara 60 ungdomar från St Ragnhilds gymnasiet :P Efter att jag jobbat åkte jag till Daniel ett tag :) Vi spelade kort och pratade en massa strunt :P <3



Idag vaknade jag med skitont i halsen och täppt i näsan =/ Ville stanna hemma men fick inte för mamma, om du stannar hemma idag får du inte jobba någon mer vardags kväll..så jag pallrade mig upp och satt på mig mjukisbyxor, skönt!

Har varit jobbigt idag i skolan eftersom jag inte mått så bra..hade matte och sen lång engelska men svenskan orkade jag bara inte gå på så åkte hem med Linn som skulle till tandläkaren. Ska snart läsa och vila lite innan det bär av till mammas jobb.

Ha det bra!

29 maj

Det gick bra att jobba ikväll. Vi var på Demo center och det var bara 45x2 gäster så det var lungt :) Skoldagen var lite jobbig för jag mår inte så bra. Har nog haft feber hela dagen och så är jag förkyld. Men engelska provet kändes bra förutom att jag skrev fishes haha..det är ju one fish many fish och det sa Daniel till mig senast igår :(..men men. Är äntligen klar med de nationella proven i spanska..känner verkligen att jag tappat sen nian vilket låter konstigt jag vet..men tyvär är det sant.

Efter jobbet åkte jag förbi Daniel snabbt och fick några pussar :D <3

Idag på svenskan skulle vi skriva temaformerna på några verb bla kunna.
Om man gör rätt är det, kunna, kan, kunde, kunnat.
Alexandra - kunna i nutid, är det kunnar? haha jag och Linn dog av garv och Per vår lärare skrattade till! Ibland får man verkligen hjärnsläpp :P

Nej nu ska jag sova, godnatt allesammans! :)

 Alexandra & Pontus :)

Tjohoo!

Dåligt väder idag igen men det förstör inte mitt toppenhumör :) Jag och mamma räknade ut igår hur mycket pengar jag kommer tjäna nu i maj på att ha jobbar fem dagar/kvällar och det är inte dåligt! Ska då jobba idag efter skolan till ungefär elva ikväll..kommer vara trött imorn men det är det värt. Har ett stort engelskaprov idag, gramatik hoppas det går bra!

Igår hade jag en mysig kväll med min favorit Daniel :) Älskar dig gubben <3


image112  Du är bäst Daniel!

28 maj

Hej!

Idag har det varit lungt i skolan. Fick tillbaks matte och engelska nationella proven och det var väl okej. Blir sur på mig själv när jag gör slarvfel! Men men det är inget att haka upp sig på dom kollar ju trots allt inte bara på de nationella proven när de sätter betygen. Jag gjorde även hörövningen nationellt i spanskan idag och det gick väl sådär det med..dom pratar så jävla fort! :P Historia hade vi som sista lektion med Roland och fick sluta en timme tidigare som vanligt :)

Nyss kom jag hem från att ha solat med Linn..känns bra att jag bygger upp lite grund till Kreta :)
Sen är det träning och efter det ska jag plugga med Daniel <3 

Jordgubbar <3

Det var trevligt hos mormor och morfar. Min moster och hennes kille var också där :) Nu är hennes mage riktigt stor, jag längtar tills bebisen kommer! Vi fikade jordgubbar med glass och lite andra kakor, mums! Efter det gick jag till Daniel och vi somnade. Vi sov till halv nio sen hämtade vi hans mat på Grillen och sen kollade vi film :)

Nu ska jag sova för imorn är det skola.

27 maj morsdag

Hej!

Vilken toppenkväll det blev igår :) Jag mamma och pappa gick till Leffe (min farbror) och Carita vid 18.00. Där var även min kusin Elene, hennes pojkvän Marcus och hennes föräldrar. Min kusin Filip var där och Caritas syster och hennes man. Vi grillade och hade det trevligt. Efter maten gick jag Elene och Marcus en promenad och hämtade mitt Singstar. Sen blev det Singstar resten av kvällen blandat med trummor och elgitarr nere i källaren :P Senare på kvällen gick Elene och hennes familj hem och Daniel, Andreas, Per, Erik och Niklas, Madde (Daniels mamma) och Christer :) Vi alla fortsatte köra Singstar och alla drack förutom jag men jag hade så kul ändå! :D Per och Madde var dom stora  rivalerna, haha fan va Per gick in för det, kul att se! Själv så vann jag ju över både Per och Niklas ;)

Vid två var det dags att gå vidare. Mamma och pappa följde med Madde och Christer hem och jag var ute en stund med killarna. Efter en stund gick jag hem och sov och boysen gick till Daniel. Vid 06.00 ringer Daniel och väcker mig..och vid halv sju står han vid min altandörr och kommer in och lägger sin brevid mig :) <3

Idag är det morsdag och av mig har mamma fått blommor :) Daniel gick nyss hem och vi ska snart till mormor och morfar. Efter det ska jag och Daniel plugga.

26 maj

Grattis Andreas Andersson på 18års dagen! :)

Idag vaknade jag halv elva i Daniels lillasysters säng hehe..gick in dit inatt när älsklingen envisades med att läsa när jag skulle sova :P. Gick in till Daniel som var vaken och låg och mös en stund. Sen åt jag frulle och la mig ute i solen och läste :)

Jag kom hem rätt tidigt idag, duschade och sen gick jag och kollade på damernas fotbollsmatch...dom vann med 2-1 men inte spelde dom bra inte! Nej jag håller med tjejerna som satt brevid mig och klagade på det mesta..det var bättre förr hehe! Men det var ju ifs bra att dom vann iaf.

Nu är jag hemma, ska nog vila lite innan det bär iväg till släkten. Vi ska grilla tillsammans ikväll och ha det trevligt :D


Gröna lund :D

Fan va kul jag har haft idag på Grönan! :) Innan gick vi och shoppade nåra timmar. Jag köpte två klänningar och ett linne från Gina tricot. Vi var på Grönan från 15.30 - 22.30. Pop expressen och Extream var bäst hehe. Mat blev det också, Kebabtallrik för min del :) Nej tack Linn Johan Calle Alexandra och Lotta för en trevlig dag! Det blev mycket skratt och även lite tårar för en av oss ;) (Linn) hehe. Nu ska jag snart till Daniel och sova <3


25 maj

Ja så idag blir det Grönan! Jippi :)

Igår fyllde min käraste Cajsa 17år! Jag ringde och gratulerade henne och hon verkade ha en bra dag :)

    

CSI Miami

Träningen gick strålande! Jag hjälpte Elin lite på traven (första gången hon var med på Step up) och efter en stund gick det galant :) Efter träningen cyklade jag hem till Daniel och duschade sen kollade vi på CSI Miami. Det var ett riktigt bra avsnitt idag tycker jag..sen spelade vi lite kort och balanserade en flaska på våra pannor haha :D Har så kul med dig Daniel! Älskar dig mest av allt <3

Imorn blir det ingen skola för mig Linn, Alexandra, Lotta, Johan och Calle. Vi ska till Gröna lund på "studiebesök" :) Jag ska åka varenda karusell! Sen ska vi försöka prata med någon som jobbar där och ställa lite frågor och så. Vi får bara hoppas att det inte regnar imorn, det skulle inte vara så lyckat.

Ha det bra allesammans och sov gott!



   


Matte nationellt och Brännboll

Dagen började med nationellt prov i matte. Första delen med huvudräkning gick bra men den sista delen ( en uppgift) var riktigt svår! På idrotten körde vi brännboll. Det var väl helt okej, vi från Nykvarn var ju inte så aktiva..vi flamsade mest runt och pratade om annat.  Efter idrotten var det en timme kvar tills tåget gick så vi satt oss i hamnen på bryggan i solen :)

Nu är jag hemma..har Step up sen ikväll och troligtvis ska jag till Daniel efter :)

Idag är det två veckor tills jag Daniel och compani åker till Kreta! <3

Summertime :)

Hejhej!  Idag har jag varit på bra humör :) Solen skiner synd att det blåser men jag tycker det är sommarväder idag. Om man jämför med det äckliga regn vi haft vissa dagar så är det här heaven :)

Jag fortsatte med spanska provet idag och det gick rätt bra, fattade mer ju längre bak i provet jag kom ;) hehe. Har lite kvar som jag ska göra på måndag efter vårat spanska nationella när man lyssnar på band. Jag och Linn skulle ju redovisa idag men så blev det inte...vi ska göra på måndag.

Efter skolan passade jag Max ( grann sonen) medans hans pappa och pappa gjorde nånting. Han är så söt, skrattar hela tiden =) Han håller på och lär sig att gå nu men är lite feg, han kryper hellre ;) Efter det satt jag mig ute på balkongen och solade en stund vilket var  väldigt skönt! Sen förflyttade jag mig in och la mig och sov två timmar (A).  Nyss pratade jag med Daniel. Har träning ikväll igen, det blir säkert varv efter =/ men styrkan är iaf kul!

Imorgon fyller Cajsa 17år! :)

Nationellt i matte och engelska

Idag vaknade jag av mobil alarmet och var helt död...jag var så trött! Men jag kämpade mig upp och gjorde mig iordning. Var tvungen att ta 7.49 tåget eftersom Nationellaprovet i matte började 08.30. Vi gjorde del II och det kändes helt okej :) Gjorde alla uppgifter förutom en och en halv :P. Inte nog med det så hade jag nationellt i engelska också tillsammans med Sofia, speaking. Det gick bättre än väntat, lite nervöst med den där bandspelaren hehe. Jag skulle även ha fortsatt med mitt spanska prov med Felice var snäll och låter mig göra imorn istället, det räckte med två idag :)

Efter skolan solade jag och Linn, lyckades inte somna den här gånger =/ Nu är jag hemma och har ätit lite och om en stund ska jag till Daniel :D <3

Väska som jag köpte i Sthlm :)


I love styrketräning!

Jaa, träningen idag gick bra! Vi gjorde lite nya saker som hoppa Herres, nya saker med medicinbollen, och en ny övning vid ribbstolarna. Vi körde som vanligt även med stänger. Jag satte bästa tiden på Herres, 12.45 sek :)

Nu måste jag plugga som en tok, matte och spanska =/ inte kul men ett måste! Jag börjar få panik då det på torsdag bara är två veckor tills vi åker till Kreta alltså ingen mer skola för mig. Jag har lite att göra och två veckor känns stressigt...men men det ska gå.

Här kommer lite bilder  från lördagen.
        

Spanska nationellt! =/

Det gick så jävla dåligt för mig idag :( Det var läsförståelsen och jag fattade ingenting..som tur var fattade ingen men ändå. Jag hade ju mvg i spanska i nian. Vi ska fortsätta på samma prov imorn så idag ska jag plugga gärnet!

Om man bortser från det provet har dagen varit skönt..började med att två personer kom och pratade om Utbytesstudentresor. Visst låter det intressant men inte vill man lämna allt här hemma ett år, och sen gå om!?
Sen hade vi matte och sen Historia och då kollade vi bara film.

Nu ska jag ta mig något att äta och sen vila lite innan min roliga styrke träning :D


Daniel jag älskar dig! <33

   Här är två av sakerna jag fick när jag och mamma var i Sthlm :) Fler bilder kommer.

21 maj

Det var en trevlig dag igår. Gästerna kom vid fyra till Daniel och jag fick ta hand om lilla My igen :D Daniel tog lite kort med mobilen så snart ska ni få se en sötnos på bild. Tillslut var huset fullt men trevligt var det. Det var gänget som skulle till Kreta som var där så det var samtalsämnet hehe. Och Ida blev jätteglad för smyckena från mig och Daniel. Hon fick även en bärbar dator, det var nog dagens bästa för henne :) När alla hade gått somnade jag nån timme sen hade jag och Daniel det mysigt <3

Idag är det skola, blä blä!

20 maj = 2 år <3

Idag har jag och Daniel varit tillsammans i 2 år! Vi har ju träffats i 2 och ett halvt (med ett uppehåll som vi inte räknar ) men idag är det stora dagen. Jag älskar dig så otroligt mycket och allt har varit så bra nu, du är bäst! <3 Snart åker vi till Kreta en vecka också, om 18 dagar ;) kommer bli så underbart!

Tjejmiddagen igår som sen utvecklades till en liten mini fest :P vart väldigt lyckad tycker jag! :) Först var det jag Jenny Martina Maja Elin och Cajsa som grillade, körde en lek och åt god efterrätt. Vi sjöng sen Singstar och förflyttade oss med dynor och filtar ut på balkongen och hade det mysigt. Sen vid elva kom Daniel, Talon och Erik och sen var Maja och hämtade David och fyra pers till Lina, Emil,Matilda och Micke? , så kom Sebbe, Winkler, Rasmus, Richard och Per.

Det var mysigt ute på balkongen med ljus och grejer, och inne var det Singstar non stop :) Fyra kände jag att det var dags att blåsa av och sen gick jag och Daniel och la oss.  Tack alla för en lyckad kväll!

Idag fyller Daniels lillasyster Ida 11år så när jag gjort mig i ordning ska jag dit och gratta henne :) Hoppas hon blir glad för min och Daniels present. Ha en trevlig dag allesammans, det ska jag ha! D:

19 maj

Hejhej! Sov hos Daniel inatt. Gick dit vid halv ett tror jag det var :) Jag kom nyss hem därifrån och ska snart dammsuga övervåningen där vi kommer hålla till ikväll =)

Jag och mamma ska ner och handla det sista sen också, hoppas vädret blir lite bättre tills ikväll så vi kan sitta ute och äta!

Shopping med mammi :)


Det blev en filmkväll med mamma. Var alldeles för trött och otaggad för att åka upp till Sthlm igen. Vi kollade på "Moments". Den är rätt bra men hemsk. Ringde Daniel nyss, ja vi får väl se hur det blir här eller hos han..natten är ung? :S


Kom nyss hem från Sthlm, har varit och shoppat med mamma. Det blev lite grejer (bilder kommer). Nu är jag helt slut i ben och fötter nästan som efter att ha jobbat en hel kväll hehe.

Ikväll blir det antingen Rix fm i Kungträdgården eller bara en hemma kväll :P kan vara skönt det med!

Ha det bra allesammans!

Söta underbara My :)

Cajsa och compani vann matchen mot Oxelösund med 2-1 :) Cajsa var nära på att göra mål, bollen var precis på linjen.

Efter matchen gick jag till Daniel. Vi spelade kort, busade lite och hade skoj. Efter ett tag kom Daniels moster Jenny med barnen vilket innebär My Daniels bebiskusin :D Hon är så underbart söt. Jag gosade och lekte med henne ändra tills det var dags att gå  hem och äta :P Jag längtar så mycket tills åldern då jag kan skaffa mig en egen liten gullunge :) Det är ju några år kvar. Jag gulla med My sålänge och snart kommer min mosters bebis också!

Snart ska jag på Step up träning sen tillbaks till min hårt arbetande pojkvän :)

17 maj

Hejhej! Kunde inte somna igår så efter att ha kollat på "Boattrip" kunde jag tillslut somna.

Idag ska jag kolla på Cajsas fotbollsmatch :) Heja lite på henne! Sen ska jag till min älsklings Daniel och vi får väl se vad vi hittar på :P Han är lite bitter till och från...men det ska jag göra allt för att ändra!

Hell Gate

Kom nyss hem från Daniel. Vi har kollat på "Hell Gate" som inte var så bra enligt mig. Vi spelade även kort och denna gång fick jag stryk :P Träningen gick bra..jag körde styrkan med Malin och sen var det tvåmål och tillsist fem varv  ute. Buckan (lagledaren) sa till mig - Cissi om du springer sista varvet på under en min får du tjugo kr och jag sprang på 58,5 sek  :D efter det var jag helt slut men lyckades cykla hem till Daniel iaf.

Maja - "I brund och gotten är vi alla tre centrar" haha hon skulle säga "i grund och botten är vi alla tre centrar" det var dagens roligaste! :)

image90 Jag älskar dig Daniel! 2 år på söndag <3

16 maj

Hej! Igår gick det riktigt bra för mig och Jenny att jobba. Det gick bättre och var roligare än förra gången. När vi kom dit hade en av kockarna diskat undan lite köksdisk så det blev aldrig ett stort berg av disk för oss :) När vi var klara med köksdisken och väntade på gästernas disk fick vi i uppgift av kockarna att rulla glasskulor...vi fick in tekniken efter en stund ;) Vi blev klara tidigare igår också än i fredags. Vi var hemma två inatt. Jag övertalade mina päron att få vara hemma från skolan idag, dom är bäst!


image87 image88 image89

Idag ska jag städa mitt rum (damma och plocka rätt på lite saker). Jag dammsög igår så det slipper jag iaf. Jag har träning ikväll och så ska jag vara med min älskling så mycket som det går!

Imorn (torsdag) och på fredag är vi lediga, skönt! :)

Här kommer lite nya bilder på kattungarna som nu är sex veckor gammla :)

  
   Nu springer dom runt på hela övervåningen och klättrar i det mesta :P Bitts i tårna gör dom också hehe.

Max :)

Ladder 49 var bra, väldigt sorglig! När jag sett den gjorde jag mig iordning sen dammsög jag :P Det blev ingen hundpromenad för när jag kom dit var ingen hemma..så jag vill leka lite med Max (grannsonen) istället :) Han var hur söt och lugn som helst. Nu ska jag snart sova en stund..det kommer ju bli en lång kväll för mig och Jenny. Ha det bra allesammans!

15 maj A-dag :)

Hejhej! Vaknade alldeles nyss och det har varit så sköönt att sova! Har vaknat nåra gånger, kollat på klockan och bara somnat om igen. Strax ska jag äta frulle och kolla på en film "Ladder 49". Sen ska jag försöka komma ut på en promenad, troligtvis lånar jag Maggan en stund. Ikväll ska jag och Jenny jobba igen :) Vi tar fyra bussen in som sist och kommer väl hem runt två.

Grattis Anna på 17års dagen! <3

 Anna till vänster :)

En liten lista ;)

Träningen var rolig som vanligt och gick bra! Det var rätt mycket stänger idag också, fan va starka vi kommer bli i armarna tjejer ;) Jag körde med Lena och Kim och det gick super. Vi körde även tvåmål och lite löpning på slutet. Sarah stackarn fick en boll i ögat =/ hoppas det blir bättre gumman :)

Efter träningen har jag kollat film och spelat kort med älsklingen :) Myys <3 Älskar dig så mycket Daniel!


Har inget bättre för mig, väntar på att kunna gå till min efterlängtade träning. Så länge sysselsätter jag mig med en lista. (tagen från Sandras blogg )

Var är du nu?
hemma!
Lakrits eller choklad?
Lakrits, så gott!
Barndomsidol?
Spice girls, Mikael Jacksson, E-type
Vilken tid gick du upp idag?
06.45
Vad ska du göra i helgen?
Fira två år med älsklingen :)
Hur brukar du ta dig fram?
SJ
När kräktes du senast?
Ett bra tag sen!
Din favoritlåt just nu?
Danny Tokyo
Var fick du dina senaste pengar ifrån?
Studiebidrag
Har du sovit i din egen säng inatt?
Ja
Det roligaste i ditt liv på länge?
Har ofta roligt nu för tiden :)
Senaste alkoholintag?
Varlborg
Har du haft mörkt hår?
Neej
Vad såg du senast på tv?
Inspelat Grey´s anatomy
Vad ska du göra idag?
Träna och vara med Daniel :D
Har du bott i något annat land?
Inte bott men varit i ;)
Är du morgonpigg?
No
Vad är du beroende av?
Min pojkvän och vännerna
Vem snackade du med senast?
Daniel
Tycker du att det är jobbigt att ringa någon du inte känner?
Ja lite
Vad luktar gott?
Daniel smells wonderful
Har du borstat tänderna idag?
Ja.
Tycker du om broccoli?
Ja ibland
Vad är du snabb på?
skriva på datan ;)
Vad ångrar du i ditt liv?
Ja det fínns en del att ångra tyvär =/
Är du glad just nu.
Jaa ska snart på träning!

14 maj


 Grattis Malin på 17års dagen! :)

Jahapp..idag trodde vi att det var teater istället för engelskan men icke! Vi hade tråkig engelska, ännu tråkigare matte och tråkigast var historian =/ fast vi fick sluta en timme tidigare idag också :) Roland är så snäll, det är synd att han har oss i historia av alla ämnen. Efter skolan solade jag och Linn och jag somnade som vanligt :)

Nu är jag hemma, ska vila en stund innan min styrketräning som jag längtat till! Sen ska jag till älsklingen och kolla film och myyysa ;)

Så sött sagt av Linn idag :) "Du vet dom allra fattigaste i Afrika typ ute på landet och så, har dom adresser? alltså namn på gatorna och så ?"  hehe efter att hon själv hört vad hon frågat började vi asgarva :D

Imorn har vi A-dag alltså lediga från skolan! Jippi sooova ut ska jag göra.

13 maj

Sverige (The Ark) kom på 18e plats igår och Serbien vann. Jag tycker Greklands låt var rätt bra om man inte kollade på killen som sjöng! Jag var så trött att jag gick hem när röstningen började och kollade lite med mamma.

Idag ska jag till min mormor och morfar och fira morfar som fyllde år i tisdags :) Men nu ringde min älskling så jag ska dit och kolla film <3

12 maj


Har precis ätit kött och potatis sallad med mor min :) Innan det var jag på Coop och ICA Maxi och handlade med Daniel och Madde. Snart ska jag hem till Jenny och kolla Schlagern med henne och Martina :) Jag har köpt massa godis tills ikväll också..jag är riktigt trött sen igår, kanske somnar ifrån schlagern en stund. Jag tror inte det kommer gå så bra för The Ark, men heja det ska jag! ;) Vi får väl se vad som händer.


Igår jobbade jag med Jenny hos mamma 17.00 - 02.30. Vi tog fyra bussen in helt slut efter våra skoldagar :P När vi kom dit började vi att äta med resten av personalen. Vi fick potatis med oxfilé och kalvkött med två goda såser. Sen var det dags att börja diska köksdisken och sen även allt det som vi dukat ut i torsdags. Visst var det jobbigt och jag fick ont i fötterna man fan va kul jag hade med Jenny och även kockarna :) När jag och Jenny börjat bli trötta och lite flamsiga hittar Jenny en köttbit (som någon tuggat på) när hon sorterar bestick. Den kastar hon mot mig men missar. Jag tar köttbiten (Jenny duckar) och kastar den rätt i Jennys huvud :D haha! Nej det var som sagt en  jobbig men rolig kväll, tack Jenny för att du ställer upp :)

Rikard (servitör): Vad får man om man vänder en blondin upp och ned? Jo en brunett med dålig andedräkt.

Haha det tog ett tag för mig att fatta..och Jenny dog av garv.

Jag sov hos Daniel inatt :) Jag var ju sktitrött när jag kom hem till honom, vi myste lite och sen blev han plötsligt jättepigg. Jag skulle sova och han låg och retades :P Men vi somnade tillslut nån gång efter halv fem.
Nyss kom jag ur duschen. Vi ska åka med Daniels mamma snart och handla. Jag och Daniel ska shoppa filmer ;)

11 maj

Det var lungt i skolan idag, förutom Johans damp och läxförhöret på svenskan som jag glömt bort...Jag Linn Micke och Ryckle gick tidigt till tåget så vi satt på stationen i en timme, men det var bara trevligt :) Vi satt och lyssnade på lite musik medans hon som jobbar där ställde ut lite saker. Plötsligt kommer hon fram med en påse bilar som öppnats lite och ger oss, så snällt! :) På tåget satt jag och Linn med Andreas och David. Sa hejdå sen för dom åker ju till Turkiet imorn lyckostarna. Sen gick jag till Daniels mormor och fikade med henne Daniel och Daniels kusiner, gosade lite med lilla My :) Hon gillade mitt halsband hehe. Nu är jag hemma, ska snart äta sen vila en stund innan det är dags att åka och jobba. Ciao!

Allt är så bra nu! <3


Tjabba!

Ska snart gå ner till tåget och åka till skolan. Är inte så sugen på det fastän det är toppen väder. Har bara samhälle och svenska idag (ska plugga spanskan hemma) så det är ju ifs skönt. Efter skolan ska jag hem till älsklingen :D:D Hinner vara där i en timme kanske sen måste jag hem och fixa lite. Ska ju som sagt jobba idag med arbetsmyran Jenny ;) Idag blir det lite körigare än igår vill jag påstå! Juste eftersom att Jenny räknade ut hur många glas som putsade och dukade ut (432 ) så vill jag bara berätta att jag putsade och dukade ut 108x6 = 648 bestick. Haha det du Jenny ;)

Hoppas alla får en bra dag!

Working with Jenny ;)

Gud vad glad jag blev idag när jag kom till min träning! Jag trodde (vår tränare sa det igår) att vi skulle ha världens jobbigaste löpträning idag. Men när jag kommer dit ser jag en fotboll, tennisracket och en brännboll hade jag med mig. Vi spelade alltså fotboll, Ruggby och Brännboll idag på träningen :) Vi sprang fem sträckor också på ca 30 meter men det var inget jämfört med vad jag trodde vi skulle göra :P.  Så det blev en superrolig träning istället för en "mindre rolig" träning hehe. Bara att tacka och vara glad :D Imorn är det skola, två lektioner bara..sen ska jag hem, vila lite och sen bär det av till mammas jobb med Jenny. Vi ska jobba från fem till kanske två på natten, money money money ;) Saknar mig älskling lite, vi har inte träffats idag =/ <3<3

                                                                                 


Vilken tur jag hade! :D Efter att jag bloggat imorse läser jag Jennys blogg och ser att hon är ledig från skolan idag :) Så jag ringer och väcker henne och självklart ville hon jobba! Har haft en rolig arbetsdag med henne..vi har putsat bestick, diskat lite, och dukat för 108 gäster :) Vi har också druckit massa pepsi och ätit fyra bullar var ;)

Nu ska jag vila en stund innan min träning. Ciao :)

10 maj

Hejhej!

Igår hade vi ännu en rolig styrke + kondotionsträning! Vi använde stängerna idag med och sprang 2min x 10 på hinderbanan. Sen körde vi smålagsspel, tre mot tre förlorarna fick plocka sarg. Mitt lag (jag,Sarah och Malin) vann såklart ;)
Efter träningen gick jag till Daniel. Vi kollade på en film som han köpt "48timmar". Den var bra men jag orkade tyvär inte se klart utan gick hem och somnade direkt.

Idag har vi A-dag = ingen skola för min del :) Istället ska jag jobba hos mamma. Det kommer 100 st kaffe nu på morgonen och efter det ska jag duka bord för 108 pers.  Jag vill önska Linn och Ryckle lycka till på geografiprovet idag och Daniel som har utvecklingssamtal.

Ikväll har vi löpning en timme istället för Step up :(

10 dagar kvar <3

9 maj

Hej! Idag skulle jag och Lotta ha gjort Speaking (engelska nationella) men jag fegade ur =/ Kände mig inte redo så vi ska göra det nästa engelska lektion. Linn och Camilla gjorde det idag och sa att det var lätt som en plätt, så jag ska nog sluta oroa mig så mycket!

Efter skolan gick jag och Linn och solade en halvtimme :) Jag brände rumpan lite (A) men fick lite fin färg också. Snart ska jag nog vila en stund innan min styrke+konditionsträning :D Efter träningen blir det nog att jag går till min älskling <3

Johan - "Orespektlös"
Calle - "Johan vi satsar på samma datum så vi får större chans att vinna, sen delar vi på pengarna"

Hahah två tröga komentarer på två dagar! Mycket skratt blir det :P

8 maj

Grattis morfar på 66 års dagen! :D

Idag tog min grupp i samhället sovmorgon vilket var väldigt skönt. Hade tre lektioner idag som flöt på hyffsat bra. Efter skolan åkte jag och Linn in till stan :) Jag köpte present till Daniels lillasyster och två halsband och ett par örhängen tillmig själv (A). Till Ida blev det ett halsband (ängel) och matchande örhängen. Linn köpte också presenter och så köpte hon ett jättegulligt gult linne som man kan ha till legins! Vi åt som vanligt Frukostsmörgås med skagenröra + chokladboll på Nancy´s ;) Efter stan gick jag till Daniel. Vi hyrde en skitbra film "Running scared".  Nu ska jag sova, godnatt! Tack Linn för ännu en trevlig dag på stan :)

Älskar dig Daniel <3

7 maj

Träningen idag var skitkul! Nu äntligen har våra stänger kommit :D Vi lyfte på lite olika sätt idag och jag älskar det, biff armar kommer det bli (+ ben och rygg muskler ). Nej jag älskar verkligen våra styrketräningar! Jag körde gärnet med Sarah och Maja och vi ägde såklart ;)

Ska nu renskriva en svenska uppgift sen är allt klart *pust*. Skrev samhälle igår och blev helt klar med den idag, har skrivit klart historian idag och nu är det bara svenskan kvar :) Ha det bra allesammans! Och som svar på Linneas komentar, det blev ingen snabbis hos Daniel för han var iväg och övningskörde ;) Sorry girl...haha
 


Hej! Idag är det en månad tills vi åker till Kreta :D En månad går skit fort i vanliga fall så snart ligger vi där på stranden och myser jag och älsklingen. Idag har det varit äckel regn så paraplyt åkte fram..vart inga sommarkläder för mig idag =/ Fick sluta en timme tidigare av snälla Roland idag. Det behövdes eftersom att jag har massor att plugga...så ska sätta igång med det nu, har träning sen och så ska jag förbi Daniel en snabbis =)

Ciao!

Kortspel & Grillat :D

Kom hem från Daniel för en stund sen. Medans vi väntade på att maten skulle bli klar spelade jag Daniel, Ida och Madde kort :) Sen vart det grillat kött med Hasselbackspotatis och god salsa m.m I love it! Det har varit en underbar helg med min älskling och hans familj. De är som min egna familj, bäst helt enkelt! Nu sitter jag och skriver på en samhälls uppsats..inte så värst kul. Imorn är det skola sen träning på kvällen, ser fram emot strykan!

6 maj

Hejsan! Vaknade halv elva idag precis som alla andra dagar. Förstår det inte, har kunnat sova till tolv , ett förut. Men det är väl bara bra att vakna lite tidigare så att inte hela dagen sovs bort :P

Har iaf solat i ungefär två timmar =) Pluggade och passade Maggan samtidigt vilket tillsut ledde till en springtur till Lugnet eftersom att Maggan rymde...Nu på eftermiddagen har jag Daniel och Ida spelat Poker :) Daniel är och övningskör nu med sin morfar och mina föräldrar är äntligen hemma igen :D Ska tillbaks till Daniel senare och äta grillat, mums! Ne nu ska jag skriva en uppsats =/ Ha det bra!

Den svarta Dahlian

Det blev tyvär ingen bio idag =/ Men istället är jag nu med Jenny Martina och Elin hos Jenny :) Vi har hyrt en film "Den svarta Dahlian". Jag tycker den suger så jag satt mig här. Josh Hartnett och Scarlett Johansson är med i filmen men ändå suger den. Jag tycker de flesta filmerna är dåliga nu för tiden vilket är synd! Jag köpte en film idag från Video in för 10kr. Dom har utförsäljning av gammla VHS  filmer. Jag köpte Panic room som jag tycker är spännande och bra =)

Efter filmen ska jag hem till älsklingen igen och sova där en natt till :) Imorn måste jag plugga, har två uppsatser att skriva..Samhälle och Historia. Nej nu ska jag umgås med mina underbara flickor ;) Ha det bra!

5 maj

Sitter fortfarande här vid datorn och slappar :P Jag håller på och lägger in lite nya låtar på min mobil som Sarah så snällt skickar till mig, tack gumman :D  Ska snart duscha sen röra mig hemmåt till Daniel. Saknar min babe fastän vi bara vart ifrån varandra sen halv sju imorse :P Men men..är man kär så är man! <3

 Världens bästa Sarah ;) :D


Hej! Jag har inte kunnat blogga sen i torsdags eftersom jag varit hos älsklingen och haft annat för mig :) Är hemma nu en sabbis medans Daniel jobbar.

Torsdag: Efter min roliga Step up träning kollade jag och Daniel film med Malin och Andreas :) Vi såg "Jakten efter lycka" med Will Smith. Den var okej, man väntade hela tiden på att det skulle hända något..

Fredag: Daniel stackaren skulle jobba så han gick upp kl fem :P Jag sov vidare till halv elva, mycket skönt! Sen åt jag frukost med Daniels mamma och sen åkte vi ut till Jägarudden med hundarna och gick i skogen i en och en halv timme :) Efter promenaden åt vi lunch och Daniel kom hem då också. Vi spelade lite kort sen skulle jag Madde och Ida iväg till stallet. Jag följde med dom ut på en ridtur (har inte ridit på flera år så var lite rädd). Som tur var gick allt bra förtom att min häst Kingen stannade ibland och vägrade gå hehe :P. När jag kom hem sen däckade jag och sov och sov. Senare på kvällen åt vi god Tacos och jag och Daniel hade det så mysigt så ;)

Lördag: Daniel är iväg och jobbar idag igen. Jag vaknade halv elva och åt en trevlig frukost med Madde :) Vi pratade om lite allt möjligt bla att det på måndag bara är en månad kvar tills vi åker till Kreta :D Jag längtar så fruktansvärt mycket!!

Jag är fortfarande trött i kroppen och så idag..ska bara ta det lungt nu på dagen. Ikväll blir det nog bio med Daniel och pojkarna :) Jenny ska snart komma hit, hon har hair problems stackarn! :(


image76

3 maj

Sa hej då till mamma och pappa imorse innan jag gick till tåget. Kommer sakna dom även om dom bara ska vara borta fyra dagar hehe. Kom till skolan och hade Engelska nationellt prov först reading sen listening. Det gick väl sådär, listening var väldigt svårt, han pratade så fort ibland =/ Efter engelskan fick jag och Linn veta av Roland att vi fick VG+ på vårat historia prov i lördags :D Det känns riktigt nice!

Åkte från skolan tidigare idag. Jag och älsklingen åt på Grillen sen gick vi till mig och däckade i två och en halv timme. Vi ska snart röra oss hem till honom sen senare har jag Step up :) Ha det bra!

2 maj

Bilder ifrån Valborg!



Det var segt att ta sig till skolan idag! Hade som tur var bara tre lektioner och fick tillbaks svenska provet 93% :D så det var skönt. Nu väntar jag på älsklingen vi ska hem till honom snart. Imorn har jag nationella prov två st i engelska =/. Mamma och pappa åker till Tyskland imorgon också så ska bo hos Daniel från och med imorn, myys <3

Det händer mycket i maj.

* 7 maj en månad kvar till Kreta <3
* 8 maj morfar fyller år
*Jobba hos mamma
* 14maj Malin Bl fyller år
* 15 maj en månad kvar av terminen + Anna fyller år
* 20 maj JAG OCH DANIEL 2 ÅR!
* maj matte nationellt prov
* 24 maj Cajsa fyller år + nationellt prov i matte


Snart ska jag på träning :) Sarah har skvallrat om att det blir cirkelträning,innebandy och troligen varv också :P Dom två första är ju roliga! Efter träningen ska jag tillbsks till Daniel och kolla film :)

1 maj


"Vi får leva på kärleken"   <3


Hejhej! Igår var det Valborg och för mig en lyckad kväll! :) Kom till Maja vid fem. Vi grillade och hade det riktigt trevligt! Det var jag Maja, Cajsa, Carolina,Sandra,Linnea,Elvira,Camilla,David och Cristofer. Vi gick mot brasan strax innan nio men det var ju bara skit :P Det var bara trevligt att träffa Daniel och dom, mamma och pappa och min tränare hehe. Sen gick vi och träffade lite folk borta  vid Maja men blev inte kvar så länge. Tillslut hamnade vi hemma hos Maja igen :) Vi var inte lika många nu men trevligt var det, Tilda,Martin och Doglas följde med. Kom hem till älslingen strax efter två och somnade så mysigt brvid honom <3

Idag har jag varit med Daniel hela dagen =) Vi har spelat kort, hyrt film "Babel" med Brad Pitt den var riktigt bra! Det haer alltså varit en lugn och skön dag. Imorn är det skola..fan.

Ha det gött allesammans!

RSS 2.0