Tisdag

Det gick bra på jobbet och jag kunde sluta tidigare, redan 18.00. När jag kom hem gick jag ut och sprang en runda och resten av kvällen har varit lugn. Imorgon efter jobbet ska jag träffa några av tjejerna så ska vi äta middag tillsammans, det är vardagslyx för mig! :) Får se om jag hinner till Blodcentralen och ge blod innan, det är längesen nu..har fått ett par påminnelser. Sist jag gav blod svimmade jag efteråt inne på Indiska, jag hade varit klantig och ätit dåligt innan och det lilla jag fick efter räckte inte då. Så det misstaget ska jag inte göra om.


Länderna var Frankrike, Spanien,Kenya,Finland,Indien och USA
Vi Steelers är bäst!


29 maj

Igår var en bra måndag även om jag var väldigt trött. Jag har kommit in i en period där jag sover dåligt på nätterna. Vaknar flera gånger och bara vrider och vänder på mig. Så var natten till igår vilket resulterade till en trött Celina. Jag jobbade 7-14, åkte förbi Lisa en stund och sen hem för att sova...det var så skönt!!! För att sen vakna till liv gick jag en lång och skön promenad. Resten av kvällen kollade jag tv med mina föräldrar.

Idag har jag startat igång dagen med en promenad, 45 min och jag känner att det gav mig mycket energi. Ska strax duscha och göra mig klar, ska jobba 11-19 och sen kanske Douglas kommer till mig. Hoppas hoppas! :)


Här får ni se en bild på mig och Moa, Indien!


Ha en bra dag!


28 maj

Go kväll!

Jag har haft en väldigt bra helg. I lördags åkte jag till Södertälje för att handla lite och fick med mig min kusin Elene. Det var roligt att få umgås ett par timmar med henne! :) Efter det var det kalasdags och sen Steelers Fest. Kvällen blev precis lika lyckad som jag hoppats på. Vi tävlade i olika saker, länderna mot varandra och det var verkligen roligt. Efter Loreens uppträdande gick vi till O´learys för att se poängdelningen där och jäklar vilket drag det var!! Så himla kul! När Loreen vunnit och vi firat med dans och ramsor gick vi över till The Strip och dansade resten av kvällen. Tack tjejer!

Igår var det Morsdag och självklart uppvaktade jag min kära mor! Vi gick även över till mormor & morfar för fika och umgås med dem och kusiner + moster och Dennis :) Vid fyra åkte jag till Douglas och spenderade kvällen där, det blev en vanlig härlig myssöndag! Igår hade jag och Douglas varit tillsammans i 3,5år. Det är en lång tid men samtidigt har det gått så fort. Jag älskar min Douglas och kan inte tänka mig en framtid utan honom! Förhoppningsvis uppfylls snart vår önskan om att flytta ihop! :)


Jag & Mamma
Rhodos 2011


25 maj

Halloj!

Idag var en mestadels bra dag på jobbet och det var skönt att kunna gå vid fyra för helg. Det blev promenad till och från jobbet och ikväll är jag hemma med mina föräldrar. När jag går med mamma till jobbet går vi hemifrån 04.45 vilket resulterar till att jag är vääldigt trött på eftermiddagen. Så jag vilade en stund och sen har vi ätit och kollat Let´s dance och New Girl.

Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt för att kunna springa innan det blir för varmt..Hoppas på minst min 7km runda :) Sen åker jag nog en sväng till Södertälje för att fixa lite inför kvällen samt kompletera morsdag present!
Imorgon kväll har vi Reunion fest med Steelers (Nykvarns Damlag) och det kommer bli galet kul, som alltid! Men innan det ska jag på kalas vid tre, fira Nova som fyllt år :)

Om en vecka är det många som tar studenten, bla mina fina vän Therese! Det ska självklart firas med dunder och brak..åh jag tog studenten för tre år sen nu, tiden går läskigt fort. Det var helt klart den bästa dagen i mitt liv hittills! De två timmarna på studentflaket och självklart min mottagning då hela släkten var samlad, ingen fattades :) Jag hoppas att alla som tar studenten i år får det lika lyckat, verkligen.



5/6- 2009
Jag & Douglas tog studenten tillsammans, åkte flaket tillsammans och partade på kvällen tillsammans!
<3


24 maj

Jag vet att jag inte varit vidare duktig på att uppdatera och göra "roliga" inlägg sedan jag började skriva här igen. Men dagarna liksom försvinner och tiden att sitta vid datorn finns inte alltid. Men jag ska skriva lite kort om de senaste dagarna!

Lördag: Jag åt middag hos Sarah med henne, Malin, Emmelie och så kom även Matilda. Vi satt och pratade och allt och ingenting tills jag bestämde mig för att gå hem till Marina. Jag hade varit vin sugen hela dagen då det var kanonväder och Marina skulle dricka vin med Julia och Ida. Jag blev väldigt glad för att jag fick komma dit och jag hade en oerhört trevlig kväll. Vi satt ute och pratade/spelade spel till 02.00 då det var dags för mig att gå hem, då hade jag fått för mycket av det goda haha :)

Söndag: Jag var inte jättepigg men tog mig endå upp och åkte till Hedlandet med mina föräldrar. Vi har inte varit där på några år så det var roligt. Jag blev avsläppt hos Douglas efter, gick en promenad med Flisa och kollade film på kvällen.

Måndag: Jobbade 10-19 och inte mycket mer än så.

Tisdag: Jobbade 6.30-14, gick med mamma till och från jobbet och vid sex kom Douglas till oss. Alla hjälptes åt med middagen som blev grillat, mums! Vi kollade en film tillsammans, lugn och skön kväll!

Onsdag: Jobbade 14-21.30 så jag och Douglas åt en mysig frukost ute på altanen i solen, satt och solade en stund och så innan jag gjorde mig iordning för att köra hem honom och sen åka och jobba.

Idag har jag och mamma gått till och från jobbet + att jag gymmade lite på jobbet. Det är en skön start på dagen att gå den promenaden och komma igång ordentligt. Även om klockan ringer 04.30...Mer sånt kommer det bli!
Jag jobbade 6.30-14 och i eftermiddag har jag tagit det lugnt. Solat lite, hjälpt till med maten och lite så.

Imorgon är det redan fredag och jag har ännu en ledig helg att se fram emot med roliga saker planerade.
Det gillar jag! :) Jag tror att jag åker till Douglas imorgon!

Sådär det var dom senaste dagarna det. Jag ska försöka bättra mig, det blir så mycket roligare då.
Ha det fint!


19 maj

Hejsan!

Idag på förmiddagen kom mormor,morfar, Bertil och Marianne förbi och fikade. Det var trevligt och roligt att träffa Bertil och Marianne som vi inte träffat på några år. Efter det sprang jag 7 km och det gick bra men det var oerhört varmt, bara sporttopp hade varit lagom men det vill jag inte springa i....så försökte hålla mig i skuggan :) Det blev även styrketräning innan jag var klar. Kanon väder är det idag så självklart har jag passat på att sola lite, så härligt! Alldeles strax ska jag möta upp goa vänner i centrum för att köpa mat och sen gå hem till Sarah. Får se hur kvällen utvecklar sig :)


Härliga fredag!

Min fredag blev inte som det var tänkt från början men den blev bra, väldigt bra! Jag åkte till Eskilstuna med mina föräldrar innan vi åkte till campingen. Tyvärr hittade jag inte bilder på kläderna jag köpt men kanske kan fota imorgon. Det var två par shorts från H&M, mörkblå och ärtgröna samt en blus. Från Gina blev det en blommig klänning samt fyra skärp. Vid två tiden åkte vi till campingen för att fika och umgås med släkt ett par timmar :)

När jag kom hem somnade jag med huvudvärk och ikväll har jag varit hängig. Jag hoppas att jag sover bort det inatt för imorgon tänkte jag träna och sen väntar trevligheter med vännerna! Så nu ska jag gå och lägga mig, vill inte sova bort hela förmiddagen imorgon ;) Natti natti 


Mina nya skärp från Gina Tricot.




18 maj

Hejhej!
I onsdags hade vi After Work med jobbet. Det blev en rolig kväll med god mat, gott att dricka och en hel del skratt! Jag och mamma var bland dom sista fem kvar så när jag kom hem strax efter två stupade jag i säng. Igår torsdag ringde Douglas och väckte mig och sen var det bara att gå upp. Det blev en promenad förbi Bengt,Ing-Marie och Elene och sen vidare bort till badet. Vid halv två körde pappa mig till Mariefred. Jag Douglas mamma och moster åkte sen till Fredriks Hall och jag och Gunilla sprang, hon med Flisa och Katarina gick med Ragge. Det blev 5 km och det gick bra med tankte på vad jag gjort kvällen innan :) Resten av dagen och kvällen var jag och Douglas med några vänner och kollade hockey och det var ju tråkigt att Sverige var så dåliga och åkte ut...
Idag är det fredag och vid halv tolv kommer mamma och pappa och hämtar mig  så ska vi åka till E-tuna över dagen, det blir mys :)
Ha det fint alla!

15 maj

Halloj!
Visst är min nya design fin!? Den har Marina varit snäll och hjälpt mig med. Stort Tack till dig :)
Denna tisdag har varit bra, kanske inte lika bra som gårdagen men alla dagar kan inte vara toppen...Jag jobbade 6.30-14.30 och hade ett möte på morgonen och en visningslunch. Mötet var med personal från golfklubben samt golfrestaurangen och visningen var för 13 damer från Nykvarns Kommun. Vi åt lunch tillsammans och sen fick de se anläggningen. Efter jobbet klippte jag mig lite snabbt. Det blev bara topparna, jag hade behövt göra nya slingor men det får jag vänta lite med. Nu är jag hos Douglas och kollar hockeyn med hans föräldrar. Ikväll är det Sverige-Lettland. Douglas kommer snart hem från träning =)
Jag gick en promenad med vovven Flisa förut också. Hon är för fin hon!
Nej nu ska jag fokusera på matchen.
Ha det fint!

14 maj

Idag är det måndag och den har varit bra, väldigt bra för att vara en måndag.Jag har jobbat 7-14 och efter det somnade jag en stund som blev en lång stund..Det är ju så skönt! Jag hade svårt att somnna igårkväll så det tog jag igen idag på eftermiddagen. När jag vaknat gick jag en lång och skön promenad, en hel timme :) Det gjorde mig pigg så efter det blev det styrketräning. Annars har jag inte gjort så mycket efter jobbet. Suttit här framför datorn och även hjälpt min stackars pappa som slog i huvudet så det började blöda..aj aj.

Något att se fram emot i veckan är onsdag för då ska jag på After Work med jobbet. Vi ska testa Vidbynäs Golfrestaurang (som har nya ägare), äta & dricka gott..ha trevligt tillsammans helt enkelt. Jag tror att det blir toppen och ett plus är att Lisa kommer vara med då hon jobbar extra hos oss :) Torsdagen är röd dag och då är vi alla lediga, lovely!


Sen till helgen hoppas jag att jag får träffa resten utav mina tjejer, det skulle göra mig glad :)

Ciao!


13 maj

En underbar helg tar sakta men säkert slut. Fredagen i Stockholm med Douglas, Gunilla och Larsa var ljuvlig. Vi strosade runt i affärer, tog en fika på Sturekatten (väldigt mysigt fik) och gick ut till Djurgården för middag och föreställning på Cirkus. Jag skrev tidigare att vi skulle äta på Villa Gothem men det var fullbokat så det fick bli grannrestaurangen Ulla Winbladh och tur var väl det för maten var oerhört god! Vi åt en trerätters och det var längesen jag var så proppmätt, sådär jobbigt mätt..Som tur var hann vi gå en hjälpande promenad innan föreställningen började. Vi såg Ljust & Fräscht med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström och som ni förstår var det roligt...haha som vi skrattade! Nej det var verkligen en bra fredag rakt igenom :)

På lördagen vaknade jag och Douglas tidigt. Vid halv tio plockade vi upp Victor och så åkte vi till Vingåker då Douglas behövde en ny kostym till bröllopet som vi ska på i augusti. Han hittade en fin kostym och jag köpte två par skor, tygskor. Ett par helsvarta men svart sula som jag tycker är finast samt en par Ralph Louren skor som också var väldigt fina :) När vi kom hem ett par timmar senare tog jag mig ut och sprang vilket gick riktigt bra, och det är ju så skönt när man känner att det gör de! Kvällen bestod av att kolla hockey med Douglas och några vänner, det var skoj även om matchen inte var den bästa.

Idag har vi varit hemma i Nykvarn. Vi har firat min kära morfar och på så sätt träffat släkt och umgås med dem. Alltid lika mysigt tycker jag :)

Imorgon börjar en ny vecka och det känns helt okej efter denna toppenhelg!

Natti natti :)


10 maj

Godmorgon!

Jag gick upp vid åtta idag och då hade Douglas redan åkt till jobbet. Idag är det min sista arbetsdag för den här veckan, ledig fre,lör,sön. Jag jobbar 11-19 och sen åker jag hem till Douglas. Imorgon ska jag,Douglas,Gunilla (Douglas mamma) ta tåget till Stockholm vid 12-13 tiden. Vi ska strosa runt lite, kanske blir lite shopping och sen möter vi upp Larsa (Douglas pappa). Jag och Douglas gav hans föräldrar i julklapp att vi tillsammans ska gå och se Ljust & Fräscht imorgon kväll. Innan showen ska vi äta middag på Villa Godthem, det kommer bli en fantastisk dag/kväll tror jag! :)

Resten av helgen är oplanerad än så länge och det känns skönt tycker jag. Ta det lite som det kommer. Fast på söndag vet jag iofs för då ska vi fira morfar som fyllde 71år den 8/5 :) Grattis Grattis!!


Grebbestad för snart två år sen! <3


9 maj

Halloj!

Det blev ingen uppdatering i helgen som jag tänkt så jag tänkte dra lite snabbt nu vad jag hade för mig. I fredags hade jag som jag skrev en lugn kväll hemma med mina föräldrar. Vi kollade självklart hockeyn tills jag och mamma somnade skavfötters i soffan ;)

I lördags vaknade jag redan halv nio, började med att kolla på Sherlock Holmes 2 med mamma och tog mig sen ut och tränade. Sen blev det en liten powernap innan jag gjorde mig iordning för partaj med mina bästa tjejer! 18.00 var vi bjudna till Helena för middag & fika. Det var väldigt gott och vi hade som vanligt galet roligt tillsammans :) Senare på kvällen åkte vi in till Södertälje och gick ut på 550 där vi dansade tills det var dags att gå. Tack tjejer för en grym kväll!

I söndags plockade Douglas och Larsa upp mig strax efter tio och jag följde med hem till Mariefred. Jag var ganska trött och sliten så det blev en oerhört lugn dag ;) Marina och Felix var hemma också (Felix jobbar & bor numera i Norge) vilket var kul. Jag och Marina satt en stund ute i solen och pratade om allt möjligt. Sen blev det goda vofflor till lunch ute på altanen innan jag var tvungen att "ta igen" lite sömn...Jag sov kvar hos Douglas till måndagen :)


I måndags jobbade jag 8-17 och efter det gjorde jag inget speciellt alls.

Igår tisdag jobbade jag 7-14,30 och åkte sen till Douglas. Douglas var ute och spelade golf så jag åkte till Fredriks Hall och sprang 5 km innan jag och Douglas moster gick på 1 timmes jympa. Efter det blev det filmmys innan vi somnade.

Idag är det onsdag och jag som är ledig på fredag har bara en arbetsdag kvar! Skönt :D Jag har jobbat 8-15 och sen handlat med mina föräldrar. Gick in på Skopunkten och kom ut med tre par nya sommarskor, två ballerina och ett par tygskor från barnavdelningen haha, storlek 34! Sprungit och kört styrka har jag också hunnit med...Nu väntar jag på Douglas då vi ska laga middag tillsammans och se hockeyn. Ha en fin onsdagskväll!


Bästa tjejerna, Malin eller Tess tar bilden <3


4 maj

Igår kom Douglas hit på eftermiddagen. Vi åt middag och sjönk sen ner i soffan och kollade på Ice Age 3 och sen på Let´s dance. Det blev en riktigt myskväll! Idag har jag jobbat 8-17 och kvällen bjuder på hockey, Sverige-Norge (VM) med mamma och pappa. Vi har bunkrat upp med massa gott :) Annars har jag inte så mycket att skriva idag. Jag ska be om hjälp så att jag kan få en ny design här då denna är väldigt gammal...Men men jag är ledig lördag, söndag så kan skriva mer då. Vi ska fira Helena imorgon, hon fyllde 24år igår! :)

Ha en bra fredagskväll!


Den här glassen ska jag njuta av idag! :D


2 maj

Go kväll!

Det blev minsann jobb 8-19 idag men det gick bra. Lisa jobbade hos oss idag och då blir det genast roligare! Jag är så glad över att hon är hemma. När jag kom hem från jobbet bytte jag snabbt om och tog mig ut och sprang 30 min. Det gick bra, jag känner mig i god form och ska fortsätta att pressa mig själv för att förbättra kondition och styrka. Jag mår så mycket bättre när jag sköter träningen och ett stort plus är att jag under tiden kan äta precis det jag vill :) Jag är ju en gottegris så en helg utan godis eller liknande vore katastrof haha. Nej jag har försökt med godisförbud och sånt men det går inte...Men så vet jag att så länge jag sköter träningen behöver jag inte tänka på vad jag äter utan kan istället njuta av god mat som jag älskar <3 

Imorgon är det torsdag och jag jobbar en betydligt kortare dag, 6.30-14.00. Jag hoppas på fint väder för då ska jag sätta mig och pressa lite på vår balkong innan Douglas kommer hit. Jag ska också ta mig ner till posten och hämta ut en paket från Gina Tricot, me like! :)

Bla en lila klänning och ett par svarta shorts får jag hem imorgon.
Jag håller tummarna för att de sitter fint på.






 


1 maj

Igår efter ca tre timmars jobb åkte jag till Mariefred, hem till Douglas. Jag och Gunilla cyklade ner till Ica och handlade mat till kvällen. Sen bytte vi snabbt om och åkte till ett spår för att träna tillsammans. Det blev 5 km och det var ett fantastiskt spår i skogen! Jag ska se till att vi åker dit fler gånger :) Efter träningen började vi laga mat så att den var klar när Douglas kom hem strax efter sju. Det blev jättegott! Senare på kvällen gick vi över till Hellan en stund för att träffa lite vänner. När dom sen skulle vidare gick vi hem och la oss <3
Idag vaknade jag pigg och glad vid nio. Drog undan gardinen det första jag gjorde och blev genast ännu gladare utav det fina vädret. När jag sen ätit frukost gick jag och Gunilla en långpromenad med Flisa vid golfbanan, ljuvligt. Efter det har det inte blivit många knop. Vi har solat på altanen (tror att jag bränt mig i ansiktet) och självklart hejat på Emma & Lina som spelat SM-semifinal. Tyvärr åkte de ur idag mot Luge...Klockan 19.00 ikväll börjar gympan som vi ska gå på och sen blir det mys resten utav kvällen med Douglas som slutar sju! Vilken kanontisdag :)
Imorgon blir det dock värre. Som det ser ut nu jobbar jag 8-19 vilket betyder att jag missar alla soltimmar om det är bra väder..Men men, jag får vara glad för att det snart är helg igen.
Ha det fint!

RSS 2.0