Äntligen fredag!

Kom hem från skolan för en timme sen..nu väntar jag på mat sen ska jag till Daniel och ha myskväll :) Jag köpte tre filmer i centrum idag, Date movie, The whole nine yards och 16 Blocks så det blir väl att vi kollar på någon av dom filmerna.

   

Matteprovet idag gick som väntat inge bra...jag svarade på några frågor och har jag rätt på dom har jag skrapat ihop till ett G iaf, men det är inte troligt. Men jag orkar inte tänka nå mer på det, helg betyder ingen skola eller iaf ingen matte!

Ha en bra kväll allesammans, och heja på Marie och Amanda! ;)




Hejhej!

Idag är det 30 November och Andreas har namnsdag, Grattis!

Det ska bli så skönt med helg, och jag ska sova till halv elva imorn :) Nej nu ska jag in i duschen för även idag är det 7.52 som gäller.

En månad till Playa del inglés!

Nu sitter jag på Daniels lillasysers dator och kollar runt lite. Jag, Daniel och Niclas försökte plugga matte men det gick inte så bra. Jag gjorde några tal men det blir bara att jag gissar på rätt uträkning...fan jag skulle ha tagit emot mammas hjälp! Men jag ska nog försöka göra provet imorn, om inte så är det väl inte hela världen att skjuta upp ett prov. Jag har hört av några i trean att de inte klarade matte B, så jag siktar bara på G.


Imorn är det fredag vilket innebär helg alltså sova ut, match och shopping i Sthlm. Eftersom att jag har match på lördag och inte är riktigt frisk så blir det ännu en lugn fredagskväll med Idol tittande och godis :) Sen på lördag 13.45 är det match som gäller, hemma också vilket är svårslaget ;) Sen får vi se vad som händer efter matchen. Och på söndag blir det shopping med Linn, hennes lillasyster och kanske min kusin Elene.




1. Innebandylaget (jag på första raden nr 90)
2. Jag och Linn :)
3. Jag och min kusin Elene, Zakynthos 07
4. Jag och mamma, Zakynthos 07
5. Jag och pappa, Zakynthos 07
6. Jag och Daniel, Egypten 06 <3
7. Jag, Zakynthos 06
8. Jag, Zakynthos 07

Här är bilder på några av personerna som står mig närmast om hjärtat :) Tack laget för att ni gör min fritid så mycket roligare för vi har verkligen roligt ihop och bra är vi också, vi har vunnit alla matcher förutom en! Tack Linn för att du gör dagarna i skolan lättare och roligare, och för att du är en underbar vän. Elene vill jag tacka för alla roliga resor vi gjort tillsammans och för att du är kusinen jag står närmast, ännu närmare varandra tror jag vi kom efter Zakynthos resan :) Mamma och pappa jag älskar er, ni finns alltid här för mig och ställer upp till 100%. Daniel, min älskling! Du är bäst och vi är menade för varandra, det bara är så och jag är så lycklig som har dig. Vi har även varit utomlands tillsammans både i Egypten med mina föräldrar och i Kreta med di familj och släkt :) Sen så är ju där två bilder på mig själv, och ja jag tycker om mig själv också :P Och så ville jag komma i stämning till kommande utomlandsresa, vad är snyggare än en fin solbränna? Jag längtar efter att få ha den hudfärgen som på bilderna.

29 November

Hejsan!

Idag blev det 7.52 för min del och tågresan tillbringade jag med min kusin Elene :) Spanska lektionen passerade smidigt förbi och efteråt satt jag kvar ett tag :O Har aldrig hänt förut. Men jag bestämde mig för att satsa mer på spanskan och började skriva ned en massa gramatik, alla verb former och så. Jag hade ju faktiskt mvg i nian så med lite eller rätt så mycket jobb kanske det går att uppnå igen.

Jag kom nyss hem, ska äta lite nu sen ska jag till Daniel och plugga :) Har saknar min älskling idag! <3

Flitig som en myra ;)

Så känner jag mig just nu :) Jag har precis svarat klart på frågor till tre kapitel i min aktiekunskapsbok. Jag låg lite efter men nu har jag tillochmed gjort frågorna för denna vecka. Nu måste jag bara skriva aktiedagbok också. Träningen gick bra idag också, det var lite tungt pga min förkylning men jag körde så hårt jag kunde!

Vi pratade lite om dikter idag i skolan med vår engelska lärare och här är en som jag tyckte var fin :) 

Kärleken kommer och kärleken går, ingen kan tyda dess lagar.
Med dig vill jag följa i vinter och vår och all min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter.


image337

Cp tåg!

Skoldagen passerade lungt och stillsamt :P Vi gjorde inte så mycket på svenskan och sen hade jag ett långt hål men då följde jag med de andra på deras spanska lektion. Jag tycker det är bra att repetera lite gammalt i spanskan så ska nog fråga Feliz om jag får låna boken som nybörjarna använder. Sen hade vi engelska som sista lektion och då hade vi läxförhör som gick strålande och sen redovisning...redovisningen tillsammans med de andra i min grupp var väl inte dagens höjdpunkt direkt men jag gjorde det iaf. Det är jobbigt att det alltid blir samma sak när jag ställer mig inför klassen, det borde inte vara så svårt!? Men men även om min röst darrade, mina händer skakade och det kändes som att mitt hjärta var på väg att hoppa ur min kropp så klarade jag det :)

Och sen när vi skulle hem med det tidiga 14.18 tåget var vi dumma att stanna i skolan för att vänta på bussen som går ca 14.10. Vi slutade 13.35 och hade lätt hunnit gå till tåget...men när vi kommer med bussen in på stationen står tåget där och en av konduktörerna står ute och väntar. Vi springer som idioter och Alexandra hinner fram och in med ena armen och ropar till henne..hon bara skakar på huvudet och så åker tåget utan oss. Det där gör mig så jävla förbannad! Så istället för att tåget väntar 10sek och låter oss gå på så får vi sitta på stationen i en timme =/ Jag menar hur ofta är inte tåget försenat annars?

Sådär, nu fick jag ut lite ilska också :P Jag gjorde precis som vår engelska lärare sa idag om hur bra det är att skriva ner sina känslor, speciellt om man är arg eller ledsen. Hon gjorde det förut och sen eldade hon upp det så att inte skulle kunna läsa det, jag tycker det lät bra...kanske värt att testa nästa gång man blir riktigt arg.

Nu ska jag plugga Aktiekunskap och sen är det träning. Fast jag ska ta det väldigt lungt eftersom jag har hosta och börjar känna av min hals.

Här är bilder från bröllopsdagen! Först min lilla kusin Harry och Jeanette och Dennis när vi skålar för dom efter bröllopet :)

image335 image336

28 November

Hejhej!

Jag, Daniel, Madde och Ida åkte in en snabbis till Ica Maxi igår. Vi köpte filmer..jag köpte Pirates of Caribbean och Daniel köpte The Departed :) När vi kom hem kollade vi på filmen som Daniel köpte, hade sett den förut men den är bra! På vägen dit när Madde och Daniel var inne på Apoteket satt jag och Ida kvar i bilenl. Vi började prata julklappar och imorgon ska jag få hennes önskelista, hon är så söt :) Synd att hon inte kunde vara min lillasyster istället för Daniels hehe.

Idag, skippar jag idrotten pga min hosta/förkylning. Jag vaknade inatt och kunde inte sluta hosta, så jävla jobbigt! Sen så vill jag verkligen träna ikväll för på lördag har jag match och den vill jag inte missa! Nej nu ska jag gå ner till tåget, ha det gött. Adios!

image334 En bild från Kreta på Ida :)

27 November

Idag gick skoldagen strålande, rätt så fort faktiskt. Vi fick en del övnignsuppgifter på matten som vi kan träna på inför provet på fredag, det var bra! Har ju lovat en del personer att hjälpa dem med matten och då är det ju bra om jag kommer ihåg allt själv :P.

Nu är jag hemma hos Daniel och ska plugga företag och engelska..han kommer hem snart :) Sen blir det nog mys med godis och en bra film, Man on Fire kanske!

Alltid är det nåt!

Ja inte kunde veckan bara få börjat bra, det är ju trots allt måndag. Men neeej, inte det! Jag hatar, verkligen hatar när det kommer fram saker i efterhand och speciellt när det kommer fram en vän och talar om det....

Men det löste sig iaf tillslut, jag är inte en klen jävel! Jag har kämpat mig förbi en jävla massa...och nu får det gärna ta ett tag innan nästa motgång kommer. Men när det väl hade löst sig så hade jag trevligt med Daniel och hans mamma som kom och hämtade mig i skolan.

Träningen idag gick bra men jag fick ont i halsen i slutet....men den var rolig! Hoppas jag kan träna på onsdag för jag vill verkligen spela mot Mesta på lördag, mot henne med den galna blicken hehe.

Nej du ska jag duscha!

Daniel älskling, vi är oslagbara!

26 November

Hejsan!

Nu var det dags för skola igen då...inte alls så kul men nödvändigt. Skönt att jag slipper ta 7.52 på måndags mornarna iaf, det är jag tacksam för! Efter skolan ska jag plugga, eftersom att vi inte gjorde det igår. Sen är det träning på kvällen och efter den vill jag gå och lägga mig så fort som möjligt, så jag får sova många timmar :)

Jag har varit hostig nu i flera dagar och det är jobbigt. Det kittlar i halsen vilket gör att jag hostar och då gör det lite ont. Men jag har inte haft någon feber så det är nog inge allvarligare är rethosta.

I helgen som kommer möter vi Mesta hemma på lördagen :) Denna helg är även 1a advent och på söndagen ska jag och Linn till Sthlm och shoppa! Hoppas det hunnit bli julstämning där då, så mysigt. Jag blev glad i fredags då min lön kom för tre av dagarna jag jobbade på lovet, 1815kr :D Jag fick även 500kr häromdagen som försenad  födelsedagspresent av min morbror och snart kommer studiebidraget, fan vilken lyckad shoppingdag det kommer bli!

Skakig vinst! :D

Hejhej!

Matchen mot Torshälla var väldigt tuff med också väldigt rolig! Det vart en del tuffa närkamper som gjorde lite ont men det är rätt kul, och bra för den delen. Då blir man lite förbannad och ser till att vinna nästa boll, lägga en bra pass eller skjuta ett bra skott nästa läge :) Vi tog ledningen med 2-0 i första och efter andra perioden stod det 2-1. Tillslut vann vi med 4-3 och det var nervöst sista minuterna. Jag ser verkligen fram emot nästa match mot Torshälla fast på hemmaplan! Något som också var kul var att vår gamla tränare Myran var och kollade, vet inte varför men blir alltit lite extra taggad då....får väl hoppas att det gäller dig också, det skulle vara det ända possitiva med det hela :P

Efter matchen åt jag Tacos med Daniels familj och så kollade vi på Sagan om ringen, men jag såg bara halva.

Nu ska jag sova, god natt!

25 November

Tjabba!

Snart ska jag iväg på borta match mot Torshälla :) Vi ska ge dem en tuff match och jag hoppas på vinst, jag är iaf taggad! Efter matchen ska jag tillbaks hit till Daniel och plugga...har en del att göra.

Håll tummarna för oss idag! ;)

Idag blir Harry 3 månader <3

Daniel, jag älskar dig!

1. Egypten 06. 2. Jag och Harry på min födelsedag.

image315 image273

24 November, Grattis Jeanette och Dennis

Hejhej :) Idag har jag varit med vid min moster Jeanettes och Dennis vigsel i Rådshuset. Det var enkelt men väldigt fint! Lilla Harry var självklart med och skötte sig jättebra. Efter vigseln åkte vi hem till Jeanette och Dennis. Det var jag, mamma, mormor, morfar och Dennis föräldrar och syster :).  Vi åt god mat, fikade och kollade på filmer med Harry och från vigseln. Det var mycket trevligt!

Nu är jag hemma hos Daniel. Vi var precis och hyrde film som vi ska se med hans familj om en stund =) Pirates of Caribbean 3.

Bilder från dagen kommer snart!

Ciao

Myskväll med Idol!

  


Hej igen!

Nu är det paus från Idol, alltså Fredag hela veckan. Jag hoppas verkligen att Marie och Daniel går till final, om inte så blir jag ledsen...middagen var trevlig och nu ska vi mysa vidare framför tvn för att sen flytta oss ner till mitt rum och kolla film :) Nej nu ska jag umgås med Daniel och mammsen!

Ha det gött!

23 November

Hejsan!

Idag har allt kännts lite bättre. Fast nu känns det istället som att jag håller på att bli sjuk och det vill jag verkligen inte! För ikväll ska jag ha myskväll med min älskling, imorn ska jag på min mosters bröllop och på söndag har jag en viktig match mot Torshälla.

Men men skoldagen gick bra, vi slutade tidigt för vi hade ingen aktiekunskap :) Jag hade min nya kjol som Daniel tycker så mycket om och jag trivs i den, ser lite ut som en amerikansk skolflicka om jag matchar med det jag hade idag hehe.


Efter skolan gick jag till Daniel en stund och kollade OC. Sen har jag dammsugit och bäddat rent på mitt rum vilket inte är lika kul. Men jag tände lite ljus och en rökelse så lite mysigt var det haha. Snart ska jag möta mamma och handla mat. Daniel kommer hit och äter med oss, så ska vi se Idol och Transformers :) Myyyys.

Jag kan inte sluta tänka på om det hade funnits något som jag/vi hade kunnat göra.
Något som hade underlättat för dig. Hade du bara sagt till hade jag iaf gjort vad jag kunnat,
och förstått bättre. Jag hoppas du kommer igen men om inte, ska du vara helt nöjd med vad du gjort
med oss!

22 November

Hejhej!

Gårdagen var en mardrömsdag =/ Jag var på dåligt humör hela dagen i skolan...sen på träningen blev det bara värre. Jag fick veta en väldigt väldigt tråkig sak, och det känns förjävligt rent ut sagt! Sen så hade vi tjejer varit lite för ivriga..det är fortfarande en träningstrupp som har blivit uttagen och inte själva Sörmlandslaget. Fast det är lite förvirrande för de skulle ta ut 23st och nu är vi 24 men men allt visar sig. Men sen efter träningen vart det lite bättre då jag var med min älskling :) Vi kollade OC och hade det mysigt.

Idag känns allt bättre, är fortfarande ledsen men försöker att inte tänka på det så mycket. När jag kommer hem sen väntar kläderna jag beställt från HM på mig :D Och så ska jag till Daniel sen. Ser fram emot en slappdag, fast det blir nog att jag pluggar lite också.

Jag vill tillbaks till Kreta med Daniel och hans släkt, det var underbart! <3
Och Cajsa, jag saknar dig...

image301  image295

21 November , Ilska

Hej.

Det är så typiskt, så jävla typiskt! Jag och Daniel som har det så himla bra nu....och så kommer en sån där grej upp. Varken jag eller Daniel har gjort fel, utan det är en annan person som borde skämmas över sin klantighet/oförsiktighet. Jag vaknade imorse och ville verkligen inte gå till skolan men mamma tvingade mig. Jag började gråta i duschen för att jag är så arg och ledsen, det är så typiskt =/ Jag hatar skolan och vill helst byta! Jag tycker inte att nåt ämne är roligt, det finns bara en bra lärare och sen vill jag inte gå kvar pga vissa personer....jag orkar helt enkelt inte. Jag ser fram emot jullovet då jag kan vara själv med min älskling och mina vänner <3

Nu ska jag gå till äckel tåget som säkert kommer vara försenat!

I feel good!

Det har varit en nästan perfekt dag! :) Tänker inte dela med mig av det som gjorde att dagen inte blev helt perfekt men kul var det inte, mest irriterande. Men men engelska provet kändes bra trots att jag inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort så det är skönt. Sen fick jag det roliga beskedet om Sörmlandslaget också =)

Efter skolan gick jag och Daniel till ICA och köpte mat, läsk och godis som vi tjockade i oss medans vi kollade på OC säsong 1 :) Det var mysigt må jag säga ;)

Jag kom nyss hem och ska snart sova...skönt att jag inte hade en ända läxa att göra idag, fler sånna dagar tack! Nej nu ska jag tänka på refrängen, godnatt!


  Här är lite bilder från Gran Canaria Playa del Ingles. Dit åket vi 29/12 och det ska bli så skönt :)

Fan va bra vi är!

Jag satt i en datasal för någon timme sen och gick in på Sörmlands hemsida (innebandy) och fick se att jag,Sarah, Emmelie, Lisa och Johanna blev uttagna till Sörmlandslaget :) Tyvär blev inte vår målvakt uttagen. Men för oss andra betyder det att vi ska spela SM i Sundsvall :)   GRATTIS tjejer!


DJ17 träningstrupp

Nu är en träningstrupp för distriktslaget för damjunior 17 år uttagen.

Målvakter:
Elin Jonsson TELGE
Carina Gustafson TELGE
Petra Staaf FLEN

Backar:
Lina Callin TELGE
Rebecca Hölsö TELGE
Martina Lidsell KOLPENÄS
Therese Andersson ONYX
Sandra Lindholm TELGE
Sara Dahlström NYKVARN
Stina Karlsson FLEN


Centrar:

Celina Persson NYKVARN
Sanna Treijs ONYX
Malin Lundström TORSHÄLLA
Emelie Johansson NYKVARN


Forwards:

Josephine Forsmark TELGE
Anna Duseng ONYX
Elin Bratland TELGE
Lisa Andersson NYKVARN
Johanna Bjelkmark NYKVARN
Johanna Stenberg FLEN
Lotta Ekstrand TELGE

Emelie Lundén ONYX
Camilla Reinholdsson TELGE
Sandra Seth TELGE


Sundsvall here we come ;)

20 November3år! <3

Hejhej!

Idag, exakt idag är det tre år sedan som jag och Daniel blev tillsammans :) Om man ska vara precis exakt så vart vi det på kvällen hemma hos mig efter några cider/öl tillsammans med Sandra och Andreas. Tre år är en väldigt väldigt lång tid och tänk vad mycket vi har gjort och upplevt tillsammans! Sen har vi självklart haft våra problem och vi har gjort våra misstag men vi har klarat av det. Och som du och jag alltid säger Daniel, ett bråk stärker förhållandet ytterligare och det märks verkligen :) Jag älskar dig Daniel! <3

Yellowcard-Everywhere <3


                              image328

Jag ska strax gå ner till tåget och träffa Daniel så jag kan pussa på honom (A). Har engelska prov idag som jag hoppas går bra, texten är lite knepig denna gång. Träningen igår gick inte sådär himla bra, inte på tvåmålet iaf. Nej måste kila nu,
 ha en bra dag för det ska jag ha!

Här är en sån där klurig bild för ögonnen, hur många prickar ser du?

image329

19 November

Hejsan!

Idag vaknade jag trött som vanligt och med ångest för att jag inte pluggade tillräckligt mycket igår när jag var hos Daniel..har engelska prov imorn som jag måste plugga till idag. Har varit trött hela dagen och haft tråkiga lektioner..Företagsekonomin tar död på mig just nu, inte kul nånstans!

Efter skolan ska jag hem och få lite mat i mig sen ska jag till älsklingen :) som har varit hemma och haft det skönt idag. Sen ikväll är det träning och efter hoppas jag på att jag inte behöver plugga mer så jag kan gå och lägga mig direkt =)

Jag och Linn har äntligen ett hittat datum för vår shoppingdag i Sthlm. Det blir antingen 1 eller 2 december :) Då har vi fått lön och studiebidrag, perfekt! Då ska jag unna mig själv en del grejer och så blir det en del julklappar såklart! Ååh ni ska bara veta vad fin julklapp jag ska få av Daniel, han har visat mig lite olika exempel och alla är jättefina och sexiga hehe ;) Nu måste bara han ge mig en önskelista så jag kan ge honom den perfekta julklappen <3  

Plugg plugg plugg....

Så känns det  för tillfället...har massor att göra men orkar inte ta tag i det . Träningen idag gick helt okej och jag hoppas verkligen att alla vi tjejer från Nykvarn blir uttagna och får åka på SM tillsammans med de andra tjejerna =)

Nu är jag hos Daniel och ska strax fortsätta plugga..nästa som står på tur är Företagsekonomi och efter det engelska.

Här är vi Nykvarns tjejer som har chansen att komma med i Sörmlandlaget F17.




Jag, Emmelie, Johanna, Lisa, Sarah och Kim (målvakt).

18 November

Vill bara säga att jag är j*vligt trött just nu! Vill helst bara sooova ut för det känns som att jag aldrig får göra det nuförtiden. Men jag ska iväg till Oxelösund igen på Zoonlagsträning 10-12. Det är sista träningen innan självaste laget tas ut. Så idag måste vi visa vad vi går för =)

Sen ska jag plugga med Daniel. Jag kommer nog sova någon timme först hehe.
Jag hade trevligt igår förresten. Det var längesen jag var på hockey! :) Träffade Linn också som jobbar i en kiosk där.

Ha en bra dag allesammans!

17 November

Hejhej!

Gick upp vid tio idag och åt en god frukost med Madde och Ida :) Sen gick jag och la mig brevid Daniel en stund och sen gjorde jag mig iordning. 13.45 hade vi match mot Trosa. Vi spelade inte så bra dom två första perioderna men det blev bättre i tredje. Vi vann tillsist matchen med 6-3 och Ärtan som precis kommit hem blev matchens lirare :) Målgörare idag var Minna 2st, Lena 1, Ladan 1 och det sjätte målet kommer jag tyvär inte ihåg vem som gjorde =/ Jag spelade ihop med Lisa och Karin och det gick verkligen skitbra! :) Det var en rolig match även om vi inte spelade så bra...mycket närkamper!

Ikväll har jag varit på hockey SSK-Luleå med Sarah, Emmelie och Sarahs föräldrar :) Sarahs pappa är ju en gammal SSK spelare så vi kom in gratis ;) respekt hehe. Nu är jag Sarah och Emmelie hemma hos mig och kollar fotboll, Sverige-Spanien.

Ha det bra! Puss och Kram.

Äntligen fredag :)

Tjabba! Nu har jag gjort provet i Allmän språkkunskap. Jag tror det gick bra :) Nu har jag bara tråkiga lektioner kvar men det är lungt för efter skolan ska jag mamma och pappa äta grillad kyckling med pommes och sallad med mozarella, mums!

Sen ska jag till min favorit Daniel :) Vi ska vad jag vet bara ta det lungt, det passar mig perfekt. Imorn är det som sagt match mot Trosa, kom gärna och kolla 13.45 ;) Sen på kvällen ska jag och Emelie hitta på nåt.

Jag vill till Stockholm nu och köpa kläder och julklappar!!! Jag och Linn måste hitta någon dag som passar oss båda, helst en helgdag. Vi skulle åka nästa helg men då har jag match på söndagen och ska på bröllop på lördagen...men det ska nog lösa sig =)

16 November

Imorn tjejer, ska vi ge Trosa en match de sent kommer att glömma! :)

image321

Här är mitt kära lag som jag är så stolt över att vara en del av!

Kärleken som aldrig ger upp!

Vill bara tala om för er, mina kära läsare! Jag och Daniel är tillsammans igen :) <3

     Egypten 06.


                                        image320

På tisdag den 20e är det tre år sen jag och Daniel blev tillsammans! :)
Älskar dig gubben <3

15 November

Efter skolan mötte Daniel mig och Linn vid tåget. Sen gick vi och köpte pizzor :D När vi ätit pluggade vi ett tag sen blev det att vi pratade. Jag och Linn letade även efter Daniels kula till piercingen som han tappat tidigare idag, och efter en kort stund hittade Linn den :) Nu är jag hemma och ska plugga vidare som en tok. Mamma ska snart förhöra mig sen senare ska vi se en film :) Imorn är det fredag, mycket skönt! Jag ska sova hos Daniel då! :D


Igår innan min träning satt jag på H&M:s hemsida och kollade kläder. Jag sparade en del i "min önskelista" som det heter och senare på kvällen pratade jag med mamma om kläderna. Efter lite tjat fick jag beställa och mamma och pappa betalar, mycket snällt :) Jag ville nämligen inte betala själv för då kommer mina pengar nästan ta slut och jag och Linn har ju planerat in en shoppingdag i Stockholm framöver....den dagen vill jag inte behöva snåla!

Här är det mesta av det jag beställde, sen var det legins och knästrumpor också.

       

I was wrong!

Ja kan man tänka sig....jag som klagade så mycket över att jag skulle ha idrott imorse. Jag  kommer dit irriterad och trött och ser att vi ska ha cirkelträning (styrka)! :) Och när vi kommit igång blev jag på strålande humör för jag älskar styrketräning..speciellt när det är mycket armar och mage, grrr ;) Nej så jag Linn och Alexandra gjorde såklart fyra varv som var MVG så duktiga som vi är. Sen var det basket sista 20 min och jag ville verkligen inte, har bara dåliga minnen från basket. Men där fick jag mig en knäpp på näsan igen, det var faktiskt skitkul idag även om jag sög haha.

Det blev ändrade planer efter skolan, jag Linn och Daniel ska plugga imorn istället. Så efter skolan sov jag en och en halv timme, sen har jag ätit och suttit på H&Ms hemsida och gjort en "önskelista", ska be mamma snällt sen ikväll efter träningen (A).

Nej nu ska jag byta om inför träningen som jag ser fram emot :) Glömde säga igår att Karin och Ärtan har kommit hem från USA och var med och tränade i måndags. Det är två glada tjejer som tillför laget glädje och så är dom grymma innebandyspelare såklart ;)

Ha det gött!

14 November

Hej!

Usch idag ville jag verkligen inte kliva ur den varma och mjuka sängen...jag och mamma låg och pratade om allt möjligt till närmare ett inatt så jag är trött nu! =/ Ett till anledning till att jag inte vill till skolan är för att vi har Idrott som första lektion. Jag har börjat hata Idrott sen jag började gymnasiet, de liktionerna är så jävla tråkiga och oseriösa! Det är verkligen skillnad från högstadiet..då hade jag de bästa idrottslärarna och lektionerna var verklige roliga. Men det är synd att det är en pina varje onsdag att ta sig till skolan...speciellt när jag egentligen älskar att träna och röra på mig, det blir liksom fel!

Men jag ska hur som helst till skolan...och efter skolan ska jag plugga med Linn :) Och ikväll är det träning.

För mig är ni världens bästa föräldrar, I love you guys! <3

image307 
Den här fina bilden är från i somras när vi var i Zakynthos :)


13 November

Tjenare!

Igår efter skolan sov jag en timme efter att ha gått runt och gäspat hela dagen i skolan. Sen var det träning och för första gången skippade jag styrkan för jag hade ont i kroppen efter helgen. Men träningen i övrigt gick jättebra och den var rolig!
Efter träningen kollade jag Daniel Niclas och Sebbe på Boston tea party. Jag tycker att Ett Herrans liv var mmycket bättre. Men Filip och Fredrik är alltid roliga! När killarna gått hem började jag kolla på en av filmerna som jag köpte igår och Daniel kollade på Dexter sen somnade vi typ ;)

Idag är det A-dag eller som det numera ska kallas instuderingsdag, vilket betyder att vi är lediga från skolan :) Vi sov till elva sen åt vi en ordentlig frukost, jag kollade klart på filmen, pluggade lite och nu är jag nyduschad och ska snart kolla på en annan film.

Jag ser fram emot helgen. På lördag har vi hemma match mot Trosa :) Hemma matcherna är alltid lite roligare än borta matcherna..det är skillnad på publiken och lite på stämningen i laget kan jag tycka. Och på tal om laget så tycker jag vi är kanonbra. Alla nya spelare har nu kommit in i gruppen och vi känns verkligen som ett lag nu! Ibland brukar jag tänka på om jag inte hade spelat innebandy..förstå vad mycket jag hade gått miste om då. Ett underbart lag, både spelare och tränare och alla roliga minnen jag har med dem. Och allas föräldrar som stöttar och hjälper till. Dom flesta föräldrarna är på nästan alla matcher, det är verkligen kul att se.

Men jag brukar även tänka på de tjejerna som har slutat...nu senast är det ju Sandra,Elene och Lina.  Fan Lina och jag brukade spela ihop och vi hittade varandra så jävla bra! Jag visste precis vart jag skulle passa och behövde knappt kolla upp innan, jag saknar det! Jag saknar även våra gamla tränare Myran och Johannes ibland. Jag kommer ihåg vår sista cup i Mora med Johannes innan han skulle sluta. Jag var jätteledsen över det och trodde att allt skulle gå åt helvete ungefär. Men det gjorde det ju verkligen inte! Men iallafall så vann vi hela cupen och innan finalmatchen gav jag Johannes ett brev som jag skrivit...det var sorgligt.

Nej nu får det räcka med tillbaka tankar. Jag är jättenöjd med laget och tränarna som vi har idag! :) Vi är bäst i mina ögon.

Ciao

11 November, Fars dag!

Hejhej!

Det gick strålande å jobba i fredags :) Vi var så duktiga och fick oss några ordentliga skratt åt vissa av personerna som var i servitrisen hehe..det var inte speciellt jobbigt, kanske lite i slutet när alla glas dukades av och vi skulle sortera dem. Vi blev hämtade 23.00 av Sarahs pappa och när jag kom hem packade jag lite sen somnade jag på direkten.

Lördag: Jag gick upp 05.45 förvånande pigg. Jag packade det sista sen åt jag frukost. 07.00 hade vi samling med innebandylaget och strax efter bar det av till Eskilstuna. Vi hade DM och spelade tre matcher. Vi mötte Mesta 08.30 och vann med 14-4, sen mötte vi Kolpenäs 14.15 och vann med 7-0 och till sist mötte vi Telge 19.30 och den matchen förlorade vi med 8-5. Vi var duktiga hela lördagen tycker jag.  Jag spelade ihop med Clara och Lisa och jag är mycket nöjd med våran insatts! Alla tre är sånna som springer och kämpar mycket...en jämn kedja och vi sköt mycket vilket resulterade till att alla tre fick göra mål :) När jag kommit hem vid elva gick jag som en sombi till Daniel och sov med honom och Maggan (ena hunden) i hans säng :P Fast först kollade vi på en skräck film "The messengers". Den var inge vidare tycker jag.

Idag är det fars dag och min pappa fick Ostbågar och godis som han älskar :) Jag mamma och pappa var hos mormor och morfar en stund ikväll och fikade. Min moster, Dennis och lille Harry kom sen också och "lille" Harry hade blivit så stor =) Jag höll honom en stund och han är bara för underbar, min käre kusin. Jag var även med Daniel och Madde till Daniels morfar där resten av släkten även var :) Det blev fika där också + lite tittande på Hjälp hehe. Jag, Daniel och Ida (Daniels lillasyster) kollade på Scream ikväll också, men jag gillar Scarymovie filmerna bättre!

Nej nu ska jag sova, skola imorn!
Ha det gött :)

Pappa, jag älskar dig! :)

image304  image306

9 November

Hejsan!

Idag är det grått och tråkigt ute..jag vill helst bara stanna hemma men det kan jag inte. Har bara tre lektioner idag så det känns inte alls för jobbigt. Efter skolan hinner jag hem två timmar och sen bär det av till mammas jobb med Daniel, Linn och Sarah :) Jag hoppas allt går bra ikväll när vi jobbar...och att det inte blir allt för stressigt! Fast det vi ska göra är ju inte särskilt svårt men vi måste vara beredda när allt dukas ut.

Usch jag vill att sommaren ska börja, den gjorde aldrig det iår här i Sverige!

        

8 November

Idag hade jag mitt spanskaprov direkt på morgonen och det gick inte så bra...visst jag svarade på rätt mycket men det kommer kanske inte är rätt. Men det är ju inte så lätt när vi inte gör nåt på dom få lektionerna vi har!

Sen var jag med när nybörjargruppen gjorde sitt spanskaprov. Det var kul å se hehe. Det fanns lite lappar här och där och några väldigt långa halsar ;) (det gjorde det ifs även när jag hade prov). Vår allmänspråkkunskap är inställd denna vecka och vi flyttade fram aktiekunskapen så vi kunde ta 14.18 tåget hem :) Det blev lite stressigt när bussen var försenad, men som tur var väntade tåget lite.

Nu är jag hemma och ska äta mat. Har varit hos Daniel och kollat Face off, fast vi somnade efter halva som vanligt. Ska snart tillbaks, snart är det helg :D

7 November

Nu sitter jag och Linn i en datorsal och väntar på att svenskan ska börja. Vi gick en promenad idag på idrotten istället för att köra volleyboll som vi redan gjort ett antal gånger. Man går gå promenead en gång per termin så idag gjorde vi det och fick närvaro. Han sa - ni har varit så flitiga annars så gå en promenad ni :) Ikväll är det träning vilket jag längtar till. Innan den ska jag och mamma gå igenom lite inför fredagen då jag, Linn, Sarah och Daniel ska jobba hos mamma på kvällen :) Det är Guldklubben då, alltså 600gäster (gamlingar) som ska äta middag där. Det känns bra att få jobba lite ibland, särskilt nu när det börjar närma sig jul och en del julklappar behöver handlas! Sen så siktar ju jag och Linn på en shoppingtur när vi fått vår lön den 25e =)

Jag oroar mig lite inför mitt spanskaprov imorn. Jag har inte lärt mig ett skit sen nian och nu ska jag kunna ett prov =/ Vi har inte haft ett ända läxförhör denna termin..inte ens glosor, stört tycker jag! Men men har tagit fram mina gamla anteckningböcker så ska försöka plugga lite från dem.

ska möta en speciell person vid bussen nu, ciao!




Hejsan!

Jag tänkte då förklara Daniels kommentar för er som kanske inte förstår ett skit...det skulle inte jag heller göra om jag var "utifrån". Det är såhär att det finns personer som tror att jag hittar på vissa saker jag skriver i min blogg. Som vad jag gör om dagarna exempelvis. Och jag kan bara säga en sak, fy fan va löjligt! Det är skrattretande, varför skulle jag hitta på!? Är jag med Daniel skriver jag att jag har varit med Daniel, är jag inte med Daniel nej då skriver jag vad jag gjort istället, det låter logiskt i mina öron men jag kanske har fel?

Idag verkar det iaf som att det kommer bli bättre väder än igår, solen sticker fram lite. Nu kom precis Linn så jag måste kila, hörs sen!

6 November

Hejhej!

Idag vaknade jag med världens mensvärk så det var riktigt nära att jag stannade hemma...men jag gick tillsut till tåget och väl i skolan när Alvedonen värkat gick det bra. Det har inte varit en krävande dag alls i skolan vilket känns bra med tanke på att jag ska plugga hela eftermiddagen/kvällen. Som tur är ska jag inte plugga ensam utan med Daniel :) Nu ska jag bara äta lite sen gå dit.

Jag tycker det är läskigt att tiden går så fort...jag menar det är bara lite mer än en månad kvar till jullovet och då är hörtterminen slut. Känns på ett sätt som att den precis började! Som sagt dagarna bara rinner iväg och ibland skulle jag verkligen bara vilja kunna stanna tiden ett tag och få känna att jag hinner ikapp...på ett sätt lever jag i ett förflutet, en tid som jag på de flesta sätten saknar..medans allt runt omkring mig fortsätter framåt.

image290  image291
 
image292  image293
      image294         image295

 Ja, nu har man alltså hunnit plugga och lära ut en massa spanska på några timmar :P Vi fikade även med Daniels morfar som kom förbi en stund. Nu ska jag snart sova vilket ska bli riktigt skönt! Har idrott som första lektion och det är jag inte så sugen på. Jag älskar idrott annars, att träna och så men inte med mensvärk =/ Om jag har lika ont som i morse kommer jag nog inte vara med...det säga att det hjälper att röra på sig, det där är lite olika för mig..men vi får se. Godnatt gott folk :)

5 November

Hejhej!

Träningen igår gick helt okej för min del..jag och Emelie körde båda passen så vi fick visa upp oss lite extra hehe. När jag kom hem åkte jag till Daniel..vi kollade på två filmer eller ja under ena filmen låg Daniel och sov med huvudet på min mage :) Så ibland snarkade han och vaknade till, så sött hehe..så brukar det bli för mig också när jag sover på dagarna...

Idag började skolan och det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara, men det kommer jag säkert ta tillbaks om några dagar! Första lektionen hade vi engelskaprov, det var svårt men gick okej. Sen var det företagsekonomi och Ulla bara pladdrade på om den nya B-kursen som börjar nu. Sista lektionen var svenska och då fick vi tillbaks provet i Medeltidens litteratur och Isländsk litteratur och jag fick VG på det. Sen visade Per en massa bilder från Rom, Italien. Han visade en bild på en gammal italiensk bil och berättar att den har en 0,5 liters motor och att svenska bilar som har liten motor har ca 1,2 liters motor. Då vräker Alexandra ur sig nåt liknande det här - men vadå, då måste man ju tanka hela tiden..
hahah hela klassen började asgarva :D och sekunden efter förstod Alexandra vad som inte stämde i hennes resonemang! Det var dagens roligaste, och kommer troligen vara veckans roligaste hehe!

Ikväll har jag träning men innan den spelarrådsmöte...sen ska jag nog plugga spanska, har prov i veckan!

4 November

Ja, om ni undrar varför jag är upp såhär tidigt sista dagen på lovet så är svare.....innebandy.  Har träning i Oxelösund med en massa andra tjejer som vill komma med i Sörmlandslaget :) Passet börjar 8.30 och från Nykvarn är det jag Emelie och Kim som ska träna. Sen andra passet ska Sarah, Lisa och Johanna köra.

Håll tummarna för oss!

Ciao

3 November

Hejsan!

Om jag ska sammanfatta min arbetsvecka med två ord blir det rolig och lärorik :) I tisdags var jag med Daniel och hans familj och firade Jenny som fyllt år! Lilla My har nu börjat gå och till och med små springa, det var kul att se :) I onsdags efter träningen följde Sarah, Lisa och Emelie med hem till mig och kollade på Hostel 2. Den var lite små äcklig hehe.

Igår kollade jag på Idol (bara när de sjöng) och sen gick jag och Elin till Jenny. Jag, Jenny, Elin och Martina tog en taxi ut till Simon som hade maskerad fest . Jag blev bjuden lite hastigt så jag hade inte skaffat mig någon bra utstyrsel ´men ett par djävulshorn blev det iaf! Det var roligt och bra drag ute hos Simon men jag tror att jag var den ända som inte drack något....så givetvis hade jag inte lika kul som alla andra...mamma kom och hämtade mig sen och jag somnade gött :)

Idag är det match mot Strängnäs i Strängnäs. Alltså i mig gymnastikhall...ser inte fram emot att byta om i deras omklädningsrum, måste vara de äckligaste! Men men jag ser fram emot matchen!!!




    


Hej igen!

Matchen mot Strängnäs gick strålande :) Vi vann med 11-0. Jag spelade i kedjan med Clara och Lisa vilket resulterade till tre av målen, alltså ett var! Mycket bra. Vi kanske inte spelade vårt bästa idag...det är ganska svårt att spela på topp när man leder med 7-0 och motståndet är knappt, men men jag är nöjd med matchen! Nu ska jag snart äta på Goggos med Sarah :) Senare ska vi kolla film med Emelie och kanske Erika!
Om ni vill se bilder ifrån igår kan ni kolla här...idamartinaa.blogg.se 

RSS 2.0